JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20241108/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20241108/0058625501-N-2024.html

<!-- Version 1.0.0 --><style type="text/css"> .normal { color: black; } h1.title { }</style> <h1 class="text-center mt-5 mb-5">Ogłoszenie o zamówieniu<br/> Dostawy<br/> DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 3 IM. OBROŃCÓW WESTERPLATTE W GOSTYNINIE </h1> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY</h2> <h3 class="mb-0">1.1.) Rola zamawiającego</h3> <p class="mb-0">Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego</p> <h3 class="mb-0">1.2.) Nazwa zamawiającego: <span class="normal">Szkoła Podstawowa nr 3 im. Obrońców Westerplatte w Gostyninie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: <span class="normal">REGON 000903340</span></h3><h3 class="mb-0">1.5) Adres zamawiającego </h3> <h3 class="mb-0">1.5.1.) Ulica: <span class="normal">Generała Józefa Bema 23</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.2.) Miejscowość: <span class="normal">Gostynin</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.3.) Kod pocztowy: <span class="normal">09-500</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.4.) Województwo: <span class="normal">mazowieckie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.5.) Kraj: <span class="normal">Polska</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: <span class="normal">PL923 - Płocki</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.7.) Numer telefonu: <span class="normal">0242360220</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: <span class="normal">sp3dyr@onet.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: <span class="normal">sp3gos.pl</span></h3> <h3 class="mb-0"> 1.6.) Rodzaj zamawiającego: <span class="normal">Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego</span> </h3> <h3 class="mb-0"> 1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: <span class="normal">Edukacja</span> </h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE</h2> <h3 class="mb-0">2.1.) Ogłoszenie dotyczy: </h3> <p class="mb-0"> Zamówienia publicznego </p> <h3 class="mb-0">2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej: </h3> <p class="mb-0"> DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 3 IM. OBROŃCÓW WESTERPLATTE W GOSTYNINIE </p> <h3 class="mb-0">2.4.) Identyfikator postępowania: <span class="normal">ocds-148610-4ee1704a-c0e4-44d1-be97-9c1ff74a2fd2</span></h3> <h3 class="mb-0">2.5.) Numer ogłoszenia: <span class="normal">2024/BZP 00586255</span></h3> <h3 class="mb-0">2.6.) Wersja ogłoszenia: <span class="normal">01</span></h3> <h3 class="mb-0">2.7.) Data ogłoszenia: <span class="normal">2024-11-08</span></h3> <h3 class="mb-0">2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">2.9.) Numer planu postępowań w BZP: <span class="normal">2023/BZP 00534666/02/P</span></h3> <h3 class="mb-0">2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań: </h3> <p class="mb-0">1.2.1 Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 3 w Gostyninie</p> <h3 class="mb-0">2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną</h3> <p class="mb-0"> Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA</h2> <h3 class="mb-0">3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania</h3> sp3gostynin.logintrade.net <h3 class="mb-0">3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: <span class="normal">sp3gostynin.logintrade.net</span></h3> <h3 class="mb-0">3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: <span class="normal">W postępowaniu o udzielenie zamówienia komunikacja między zamawiającym a wykonawcami, w szczególności składanie ofert oraz oświadczeń odbywa się przy użyciu komunikacji elektronicznej. Oferty oraz oświadczenia sporządza się pod rygorem nieważności w postaci elektronicznej lub w postaci elektronicznej opatrzonej podpisem zaufanym lub podpisem osobistym osoby uprawnionej do składania oświadczeń woli.<br/><br/>Dopuszczalne przeglądarki internetowe:<br/>•	Microsoft Edge<br/>•	Google Chrome<br/>•	Mozilla Firefox<br/>Pozostałe wymagania techniczne:<br/>•	dostęp do sieci Internet<br/>•	obsługa przez przeglądarkę protokołu XMLHttpRequest - ajax<br/>•	włączona obsługa JavaScript<br/>•	zalecana szybkość łącza internetowego powyżej 500 KB/s<br/>•	zainstalowany Acrobat Reader<br/>•	zainstalowane środowisko uruchomieniowe Java - Java SE Runtime Environment 6 Update 24 lub nowszy<br/><br/>W przypadku pojawienia się w trakcie trwania aukcji białego ekranu bądź informacji &#34;Przerwa techniczna&#34; obowiązkowo w pierwszej kolejności ależy odświeżyć przeglądarkę.<br/>W przypadku wystąpienia dalszych problemów prosimy o kontakt z działem Helpdesk Logintrade: +48 71 787 35 34.<br/>Uwaga!<br/>Prosimy nie otwierać platformy w więcej niż jednej karcie w danej przeglądarce. W przypadku chęci otwarcia platformy w dwóch miejscach prosimy o skorzystanie z różnych przeglądarek.<br/><br/>Podpis elektroniczny <br/>W przypadku pojawienia się w trakcie białego ekranu bądź informacji &#34;Przerwa techniczna&#34; obowiązkowo w pierwszej kolejności należy odświeżyć przeglądarkę.<br/>•	komputer z przeglądarką internetową<br/>•	dostęp do sieci Internet<br/>Aby wziąć udział w aukcji z podpisem elektronicznym należy przede wszystkim zastosować się do wymogów sprzętowych dostarczonych wraz z założeniami aukcji.<br/>W przypadku aukcji z podpisem elektronicznym dopuszczalne są przeglądarki internetowe:<br/>•	Microsoft Edge<br/>•	Google Chrome<br/>•	Mozilla Firefox<br/>Wspierane są rozwiązania dostarczane przez firmy:<br/>•	Polskie Centrum Certyfikacji Elektronicznej Sigillum Polskiej Wytwórni Papierów Wartościowych S.A.<br/>•	Centrum Obsługi Podpisu Elektronicznego Szafir Krajowej Izby Rozliczeniowej S.A.<br/>•	Powszechne Centrum Certyfikacji Certum firmy Unizeto Technologies SA.<br/>•	Kwalifikowane Centrum certyfikacji Kluczy CenCert firmy Safe Technologies S.A.<br/>•	Centrum Certyfikacji EuroCert firmy EuroCert Sp. z o.o.<br/><br/>Uwaga. Wymagane jest korzystanie z czytników w pełni kompatybilnych z kartą. Np. w przypadku karty dostarczonej przez firmę Certum należy również używać czytnika dostarczonego przez firmę Certum.<br/>Poprawność działania podpisu elektronicznego uzależnione jest od działania aplikacji Logintrade oraz Operatora podpisu elektronicznego. W przypadku wystąpienia jakichkolwiek problemów prosimy o kontakt z działem Helpdesk Logintrade: +48 71 787 35 34.<br/>Usługodawca nie ponosi odpowiedzialności za brak zastosowania wymagań technicznych</span></h3> <h3 class="mb-0">3.7.) Adres strony internetowej, pod którym są dostępne narzędzia, urządzenia lub formaty plików, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">sp3gostynin.logintrade.net</span></h3> <h3 class="mb-0">3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: <span class="normal">Nie dotyczy</span></h3> <h3 class="mb-0">3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu: </h3> <p class="mb-0">polski</p> <h3 class="mb-0">3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): <span class="normal">Informacja o przetwarzaniu danych osobowych:<br/>a)	Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej RODO), obowiązującego od 25 maja 2018 r., informuję, iż:<br/>a.	Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Szkoła Podstawowa nr 3 im. Obrońców Westerplatte w Gostyninie.<br/>b.	W podmiocie jest wyznaczona osoba nadzorująca przestrzeganie zasad ochrony danych - kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - Mariusz Smardzewski - e-mail: iodmzesip@wp.pl.<br/>c.	Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonym zgodnie z ustawą z dnia 11 września 2019r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129) zwaną dalej „ustawą Pzp”;<br/>d. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o ustawę z dnia 11 września 2019 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129) dalej „ustawa Pzp”;<br/>e.	Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 78 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;<br/>f.	Obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;<br/>g.	W odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;<br/>h.	Posiada Pani/Pan:<br/>- na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;<br/>- na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych;<br/>- na podstawie art.18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO;<br/>- prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;<br/>i.	Nie przysługuje Pani/Panu:<br/>- w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;<br/>- prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;<br/>- na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</h2><h3 class="mb-0">4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.</h3> <h3 class="mb-0">4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.2.) Numer referencyjny: <span class="normal">SP3.26.1.2024.2025</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.3.) Rodzaj zamówienia: <span class="normal">Dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.9.) Liczba części: <span class="normal">8</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części</h3> <h3 class="mb-0">4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3><h3 class="mb-0">4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:</h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 1</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> ARTYKUŁY SPOŻYWCZE </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych</p> <p class="mb-0">15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne</p> <p class="mb-0">15613300-1 - Produkty zbożowe</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2025-01-01 do 2025-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">kryterium ceny oraz kryterium jakościowe<br/><br/>1.	cena oferty (wartość ogólna brutto całości zamówienia) - 60%<br/>2.	terminy płatności - 40%<br/>gdzie: termin płatności liczony będzie od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/><br/> Opis kryterium „cena” - 60% - max. 60 pkt.<br/><br/>C = (Cn : Cb) x 60<br/>C - Punktacja za kryterium „cena”<br/>Cn - Cena brutto najniższa zaoferowana spośród ofert rozpatrywanych.<br/>Cb - Cena brutto oferty badanej<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najniższą ceną.<br/><br/> Opis kryterium „termin płatności” - 40% - max. 40 pkt.<br/><br/>T = (Tb : T max.) x 40<br/>T - Punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/>Tb - Zaoferowany termin płatności w ofercie badanej.<br/>Tmax. - Najdłuższy zaoferowany termin płatności spośród ofert rozpatrywanych.<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Termin płatności należy przedstawić w pełnych dniach (min. 14 dni - max. 30 dni). *<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najdłuższym terminem płatności.<br/><br/>Uwaga: Zaoferowany termin płatności należy podać w formularzu ofertowym - załącznik nr 2 do SWZ. (min. 14 dni - max. 30 dni).<br/><br/>1.	W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę krótszego terminu płatności Zamawiający przyjemnie do oceny minimalny termin płatności tj. 14 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/>2.	Oferty z dłuższym niż przyjęty przez Zamawiającego terminem płatności, jak również w których Wykonawcy w ogóle nie wpiszą terminu płatności zostaną odrzucone, jako nieodpowiadające treści SWZ.<br/><br/>Najkorzystniejsza będzie ta oferta, która zdobędzie największą ilość punktów - w poszczególnych częściach - obliczonych wg wzoru:<br/><br/>P = C + T<br/>P - punktacja całkowita<br/>C - punktacja za kryterium „cena”<br/>T - punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/><br/>Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">TERMIN PŁATNOŚCI</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 2</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> NABIAŁ </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15500000-3 - Produkty mleczarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15510000-6 - Mleko i śmietana</p> <p class="mb-0">15530000-2 - Masło</p> <p class="mb-0">15540000-5 - Produkty serowarskie</p> <p class="mb-0">15551300-8 - Jogurt</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2025-01-01 do 2025-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">kryterium ceny oraz kryterium jakościowe<br/><br/>1.	cena oferty (wartość ogólna brutto całości zamówienia) - 60%<br/>2.	terminy płatności - 40%<br/>gdzie: termin płatności liczony będzie od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/><br/> Opis kryterium „cena” - 60% - max. 60 pkt.<br/><br/>C = (Cn : Cb) x 60<br/>C - Punktacja za kryterium „cena”<br/>Cn - Cena brutto najniższa zaoferowana spośród ofert rozpatrywanych.<br/>Cb - Cena brutto oferty badanej<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najniższą ceną.<br/><br/> Opis kryterium „termin płatności” - 40% - max. 40 pkt.<br/><br/>T = (Tb : T max.) x 40<br/>T - Punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/>Tb - Zaoferowany termin płatności w ofercie badanej.<br/>Tmax. - Najdłuższy zaoferowany termin płatności spośród ofert rozpatrywanych.<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Termin płatności należy przedstawić w pełnych dniach (min. 14 dni - max. 30 dni). *<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najdłuższym terminem płatności.<br/><br/>Uwaga: Zaoferowany termin płatności należy podać w formularzu ofertowym - załącznik nr 2 do SWZ. (min. 14 dni - max. 30 dni).<br/><br/>1.	W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę krótszego terminu płatności Zamawiający przyjemnie do oceny minimalny termin płatności tj. 14 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/>2.	Oferty z dłuższym niż przyjęty przez Zamawiającego terminem płatności, jak również w których Wykonawcy w ogóle nie wpiszą terminu płatności zostaną odrzucone, jako nieodpowiadające treści SWZ.<br/><br/>Najkorzystniejsza będzie ta oferta, która zdobędzie największą ilość punktów - w poszczególnych częściach - obliczonych wg wzoru:<br/><br/>P = C + T<br/>P - punktacja całkowita<br/>C - punktacja za kryterium „cena”<br/>T - punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/><br/>Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">TERMIN PŁATNOŚCI</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 3</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> WARZYWA, OWOCE I JAJA </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">03221000-6 - Warzywa</p> <p class="mb-0">03221100-7 - Warzywa korzeniowe i bulwiaste</p> <p class="mb-0">03221400-0 - Warzywa kapustne</p> <p class="mb-0">15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty</p> <p class="mb-0">15331130-7 - Fasola, groch, papryki, pomidory i pozostałe warzywa</p> <p class="mb-0">03212000-0 - Ziemniaki i warzywa suszone</p> <p class="mb-0">03142500-3 - Jaja</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2025-01-01 do 2025-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">kryterium ceny oraz kryterium jakościowe<br/><br/>1.	cena oferty (wartość ogólna brutto całości zamówienia) - 60%<br/>2.	terminy płatności - 40%<br/>gdzie: termin płatności liczony będzie od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/><br/> Opis kryterium „cena” - 60% - max. 60 pkt.<br/><br/>C = (Cn : Cb) x 60<br/>C - Punktacja za kryterium „cena”<br/>Cn - Cena brutto najniższa zaoferowana spośród ofert rozpatrywanych.<br/>Cb - Cena brutto oferty badanej<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najniższą ceną.<br/><br/> Opis kryterium „termin płatności” - 40% - max. 40 pkt.<br/><br/>T = (Tb : T max.) x 40<br/>T - Punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/>Tb - Zaoferowany termin płatności w ofercie badanej.<br/>Tmax. - Najdłuższy zaoferowany termin płatności spośród ofert rozpatrywanych.<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Termin płatności należy przedstawić w pełnych dniach (min. 14 dni - max. 30 dni). *<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najdłuższym terminem płatności.<br/><br/>Uwaga: Zaoferowany termin płatności należy podać w formularzu ofertowym - załącznik nr 2 do SWZ. (min. 14 dni - max. 30 dni).<br/><br/>1.	W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę krótszego terminu płatności Zamawiający przyjemnie do oceny minimalny termin płatności tj. 14 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/>2.	Oferty z dłuższym niż przyjęty przez Zamawiającego terminem płatności, jak również w których Wykonawcy w ogóle nie wpiszą terminu płatności zostaną odrzucone, jako nieodpowiadające treści SWZ.<br/><br/>Najkorzystniejsza będzie ta oferta, która zdobędzie największą ilość punktów - w poszczególnych częściach - obliczonych wg wzoru:<br/><br/>P = C + T<br/>P - punktacja całkowita<br/>C - punktacja za kryterium „cena”<br/>T - punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/><br/>Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">TERMIN PŁATNOŚCI</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 4</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> DRÓB </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15112000-6 - Drób</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15112100-7 - Świeży drób</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2025-01-01 do 2025-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">kryterium ceny oraz kryterium jakościowe<br/><br/>1.	cena oferty (wartość ogólna brutto całości zamówienia) - 60%<br/>2.	terminy płatności - 40%<br/>gdzie: termin płatności liczony będzie od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/><br/> Opis kryterium „cena” - 60% - max. 60 pkt.<br/><br/>C = (Cn : Cb) x 60<br/>C - Punktacja za kryterium „cena”<br/>Cn - Cena brutto najniższa zaoferowana spośród ofert rozpatrywanych.<br/>Cb - Cena brutto oferty badanej<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najniższą ceną.<br/><br/> Opis kryterium „termin płatności” - 40% - max. 40 pkt.<br/><br/>T = (Tb : T max.) x 40<br/>T - Punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/>Tb - Zaoferowany termin płatności w ofercie badanej.<br/>Tmax. - Najdłuższy zaoferowany termin płatności spośród ofert rozpatrywanych.<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Termin płatności należy przedstawić w pełnych dniach (min. 14 dni - max. 30 dni). *<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najdłuższym terminem płatności.<br/><br/>Uwaga: Zaoferowany termin płatności należy podać w formularzu ofertowym - załącznik nr 2 do SWZ. (min. 14 dni - max. 30 dni).<br/><br/>1.	W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę krótszego terminu płatności Zamawiający przyjemnie do oceny minimalny termin płatności tj. 14 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/>2.	Oferty z dłuższym niż przyjęty przez Zamawiającego terminem płatności, jak również w których Wykonawcy w ogóle nie wpiszą terminu płatności zostaną odrzucone, jako nieodpowiadające treści SWZ.<br/><br/>Najkorzystniejsza będzie ta oferta, która zdobędzie największą ilość punktów - w poszczególnych częściach - obliczonych wg wzoru:<br/><br/>P = C + T<br/>P - punktacja całkowita<br/>C - punktacja za kryterium „cena”<br/>T - punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/><br/>Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">TERMIN PŁATNOŚCI</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 5</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> RYBY MROŻONE </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15210000-3 - Filety rybne, wątróbki rybne i ikra</p> <p class="mb-0">15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2025-01-01 do 2025-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">kryterium ceny oraz kryterium jakościowe<br/><br/>1.	cena oferty (wartość ogólna brutto całości zamówienia) - 60%<br/>2.	terminy płatności - 40%<br/>gdzie: termin płatności liczony będzie od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/><br/> Opis kryterium „cena” - 60% - max. 60 pkt.<br/><br/>C = (Cn : Cb) x 60<br/>C - Punktacja za kryterium „cena”<br/>Cn - Cena brutto najniższa zaoferowana spośród ofert rozpatrywanych.<br/>Cb - Cena brutto oferty badanej<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najniższą ceną.<br/><br/> Opis kryterium „termin płatności” - 40% - max. 40 pkt.<br/><br/>T = (Tb : T max.) x 40<br/>T - Punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/>Tb - Zaoferowany termin płatności w ofercie badanej.<br/>Tmax. - Najdłuższy zaoferowany termin płatności spośród ofert rozpatrywanych.<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Termin płatności należy przedstawić w pełnych dniach (min. 14 dni - max. 30 dni). *<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najdłuższym terminem płatności.<br/><br/>Uwaga: Zaoferowany termin płatności należy podać w formularzu ofertowym - załącznik nr 2 do SWZ. (min. 14 dni - max. 30 dni).<br/><br/>1.	W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę krótszego terminu płatności Zamawiający przyjemnie do oceny minimalny termin płatności tj. 14 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/>2.	Oferty z dłuższym niż przyjęty przez Zamawiającego terminem płatności, jak również w których Wykonawcy w ogóle nie wpiszą terminu płatności zostaną odrzucone, jako nieodpowiadające treści SWZ.<br/><br/>Najkorzystniejsza będzie ta oferta, która zdobędzie największą ilość punktów - w poszczególnych częściach - obliczonych wg wzoru:<br/><br/>P = C + T<br/>P - punktacja całkowita<br/>C - punktacja za kryterium „cena”<br/>T - punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/><br/>Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">TERMIN PŁATNOŚCI</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 6</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> MIĘSO </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15111000-9 - Mięso wołowe</p> <p class="mb-0">15113000-3 - Wieprzowina</p> <p class="mb-0">15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2025-01-01 do 2025-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">kryterium ceny oraz kryterium jakościowe<br/><br/>1.	cena oferty (wartość ogólna brutto całości zamówienia) - 60%<br/>2.	terminy płatności - 40%<br/>gdzie: termin płatności liczony będzie od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/><br/> Opis kryterium „cena” - 60% - max. 60 pkt.<br/><br/>C = (Cn : Cb) x 60<br/>C - Punktacja za kryterium „cena”<br/>Cn - Cena brutto najniższa zaoferowana spośród ofert rozpatrywanych.<br/>Cb - Cena brutto oferty badanej<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najniższą ceną.<br/><br/> Opis kryterium „termin płatności” - 40% - max. 40 pkt.<br/><br/>T = (Tb : T max.) x 40<br/>T - Punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/>Tb - Zaoferowany termin płatności w ofercie badanej.<br/>Tmax. - Najdłuższy zaoferowany termin płatności spośród ofert rozpatrywanych.<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Termin płatności należy przedstawić w pełnych dniach (min. 14 dni - max. 30 dni). *<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najdłuższym terminem płatności.<br/><br/>Uwaga: Zaoferowany termin płatności należy podać w formularzu ofertowym - załącznik nr 2 do SWZ. (min. 14 dni - max. 30 dni).<br/><br/>1.	W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę krótszego terminu płatności Zamawiający przyjemnie do oceny minimalny termin płatności tj. 14 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/>2.	Oferty z dłuższym niż przyjęty przez Zamawiającego terminem płatności, jak również w których Wykonawcy w ogóle nie wpiszą terminu płatności zostaną odrzucone, jako nieodpowiadające treści SWZ.<br/><br/>Najkorzystniejsza będzie ta oferta, która zdobędzie największą ilość punktów - w poszczególnych częściach - obliczonych wg wzoru:<br/><br/>P = C + T<br/>P - punktacja całkowita<br/>C - punktacja za kryterium „cena”<br/>T - punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/><br/>Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">TERMIN PŁATNOŚCI</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 7</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> WARZYWA I OWOCE MROŻONE, PRODUKTY GOTOWE </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15331170-9 - Warzywa mrożone</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15896000-5 - Produkty głęboko mrożone</p> <p class="mb-0">15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2025-01-01 do 2025-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">kryterium ceny oraz kryterium jakościowe<br/><br/>1.	cena oferty (wartość ogólna brutto całości zamówienia) - 60%<br/>2.	terminy płatności - 40%<br/>gdzie: termin płatności liczony będzie od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/><br/> Opis kryterium „cena” - 60% - max. 60 pkt.<br/><br/>C = (Cn : Cb) x 60<br/>C - Punktacja za kryterium „cena”<br/>Cn - Cena brutto najniższa zaoferowana spośród ofert rozpatrywanych.<br/>Cb - Cena brutto oferty badanej<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najniższą ceną.<br/><br/> Opis kryterium „termin płatności” - 40% - max. 40 pkt.<br/><br/>T = (Tb : T max.) x 40<br/>T - Punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/>Tb - Zaoferowany termin płatności w ofercie badanej.<br/>Tmax. - Najdłuższy zaoferowany termin płatności spośród ofert rozpatrywanych.<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Termin płatności należy przedstawić w pełnych dniach (min. 14 dni - max. 30 dni). *<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najdłuższym terminem płatności.<br/><br/>Uwaga: Zaoferowany termin płatności należy podać w formularzu ofertowym - załącznik nr 2 do SWZ. (min. 14 dni - max. 30 dni).<br/><br/>1.	W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę krótszego terminu płatności Zamawiający przyjemnie do oceny minimalny termin płatności tj. 14 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/>2.	Oferty z dłuższym niż przyjęty przez Zamawiającego terminem płatności, jak również w których Wykonawcy w ogóle nie wpiszą terminu płatności zostaną odrzucone, jako nieodpowiadające treści SWZ.<br/><br/>Najkorzystniejsza będzie ta oferta, która zdobędzie największą ilość punktów - w poszczególnych częściach - obliczonych wg wzoru:<br/><br/>P = C + T<br/>P - punktacja całkowita<br/>C - punktacja za kryterium „cena”<br/>T - punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/><br/>Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">TERMIN PŁATNOŚCI</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 8</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> PIECZYWO </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15811000-6 - Pieczywo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.7.) Dodatkowy kod CPV: </h3> <p class="mb-0">15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie</p> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2025-01-01 do 2025-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">kryterium ceny oraz kryterium jakościowe<br/><br/>1.	cena oferty (wartość ogólna brutto całości zamówienia) - 60%<br/>2.	terminy płatności - 40%<br/>gdzie: termin płatności liczony będzie od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/><br/> Opis kryterium „cena” - 60% - max. 60 pkt.<br/><br/>C = (Cn : Cb) x 60<br/>C - Punktacja za kryterium „cena”<br/>Cn - Cena brutto najniższa zaoferowana spośród ofert rozpatrywanych.<br/>Cb - Cena brutto oferty badanej<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najniższą ceną.<br/><br/> Opis kryterium „termin płatności” - 40% - max. 40 pkt.<br/><br/>T = (Tb : T max.) x 40<br/>T - Punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/>Tb - Zaoferowany termin płatności w ofercie badanej.<br/>Tmax. - Najdłuższy zaoferowany termin płatności spośród ofert rozpatrywanych.<br/><br/>•	Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.<br/>•	Termin płatności należy przedstawić w pełnych dniach (min. 14 dni - max. 30 dni). *<br/>•	Największą ilość punktów w tym kryterium uzyska oferta z najdłuższym terminem płatności.<br/><br/>Uwaga: Zaoferowany termin płatności należy podać w formularzu ofertowym - załącznik nr 2 do SWZ. (min. 14 dni - max. 30 dni).<br/><br/>1.	W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę krótszego terminu płatności Zamawiający przyjemnie do oceny minimalny termin płatności tj. 14 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego.<br/>2.	Oferty z dłuższym niż przyjęty przez Zamawiającego terminem płatności, jak również w których Wykonawcy w ogóle nie wpiszą terminu płatności zostaną odrzucone, jako nieodpowiadające treści SWZ.<br/><br/>Najkorzystniejsza będzie ta oferta, która zdobędzie największą ilość punktów - w poszczególnych częściach - obliczonych wg wzoru:<br/><br/>P = C + T<br/>P - punktacja całkowita<br/>C - punktacja za kryterium „cena”<br/>T - punktacja za kryterium „termin płatności”.<br/><br/>Punkty liczone są do drugiego miejsca po przecinku.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">inne.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">TERMIN PŁATNOŚCI</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW</h2> <h3 class="mb-0">5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia: </h3> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 4</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 5</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 7</p> <h3 class="mb-0">5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.</h3> O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu oraz spełniają warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 112 ust. 2 ustawy Pzp.<br/> O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki:<br/>1.Zdolność do występowania w obrocie gospodarczym. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy prowadzący działalność gospodarczą lub zawodową, którzy są wpisani do jednego z rejestrów zawodowych lub handlowych prowadzonych w kraju, w którym maja siedzibę lub miejsce zamieszkania. Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku.<br/>2. Uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów.<br/>3. Sytuacja ekonomiczna lub finansowa. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące sytuacji ekonomicznej lub finansowej. Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia<br/>4. Zdolność techniczna lub zawodowa. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące zdolności technicznej lub zawodowej. Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia. <h3 class="mb-0">5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0"> 5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: <span class="normal">Oferta składana jest pod rygorem nieważności w formie elektronicznej lub w postaci elektronicznej opatrzonej podpisem zaufanym lub podpisem osobisty.<br/>Do oferty, w celu wykazania spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz braku podstaw wykluczenia, wykonawca zobowiązany jest dołączyć aktualnie na dzień składania ofert:<br/>1. Oświadczenia o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. W przypadku wspólnego udzielania się o zamówienie przez Wykonawców, oświadczenia o niepoleganiu wykluczeniu składa każdy z wykonawców.<br/>2. Wypełniony formularz ofertowy oraz formularz asortymentowo cenowy dla poszczególnych części( załącznik 2 i załączniki 2.1-2.8)<br/>3. Pełnomocnictwo w przypadku podpisania oferty oraz poświadczenia za zgodność z oryginałem kopii dokumentów przez osobę nie wymienioną w dokumencie rejestracyjnym( ewidencyjnym) wykonawcy, należy do oferty dołączyć stosowne pełnomocnictwo w oryginale lub kopii poświadczonej notarialnie.<br/>4. Pełnomocnictwo dla pełnomocnika do reprezentowania w postępowaniu wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. Dotyczy ofert składanych przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia.<br/>5. Pisemne zobowiązanie podmiotów trzecich do oddania do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia ( jeśli dotyczy).</span> </h3> <h3 class="mb-0">5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.4.) Zamawiający wymaga wadium: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: <span class="normal">Tak</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY</h2> <h3 class="mb-0">7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VIII – PROCEDURA</h2> <h3 class="mb-0">8.1.) Termin składania ofert: <span class="normal">2024-11-25 12:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.2.) Miejsce składania ofert: <span class="normal">https://sp3gostynin.logintrade.net</span></h3> <h3 class="mb-0">8.3.) Termin otwarcia ofert: <span class="normal">2024-11-25 12:30</span></h3> <h3 class="mb-0">8.4.) Termin związania ofertą: <span class="normal">do 2024-12-25</span></h3>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com